Találatok a következő kifejezésre: A peteérés minden nap (160 db)

A peteérés minden esetben 14 nappal a menstruáció kezdete előtt van?

Kislányom születése óta többnyire megérzem a peteérést, félid? körül egyszer szokott pár órás er?s alhasi fájdalmam lenni, hogy az nem is lehet más. Legutóbb 31-n volt, össze is bújtunk a férjemmel, mert szeretnénk ha összejönne a következ? baba. Vasárnapra nem várom, ehhez képest ma valami barnás vérzésem van. Menstruációnak korai (viszont mindig így szokott kezd?dni, enyhe barnázással), de ha mégis az, akkor meg nem 31-n volt a peteérésem???? Akkor mégis mi ez a fájdalom félid?ben?

Legjobb válasz: Igen mindig a menstruáció elõtti 14. napon van peteérés, függetlenül a ciklushossztól.

Igen mindig a menstruáció elõtti 14. napon van peteérés, függetlenül a ciklushossztól.
Nekem 32 napos ciklusaim voltak, mensi utána a 13. napig voltunk együtt a párommal, és a lányom mégis megfogant, úgyhogy megdönteném a tuti receptet, mely szerint biztos, hogy a mensi elõtti 14. napon van peteérés. Ettõl még beágyazódásos vérzés tényleg lehet neked is, és lehetett akkor a peteérésed amikor gondolod. Csak nem mindenkinek szabályos minden teljesen. Viszont, ha te éreztél fájdalmat félidõben, akkor lehet hogy valóban akkor volt a peteérésed, és lehet hogy ebbõl baba lesz. Ha megvan az eredmény, megírod? Kíváncsi lettem .:)
Nem, nem mindig akkor van peteérés, fõleg ha nem 28 napos a ciklusod. De ha 28 napos, akkor sem 100% a peteérés ideje. Van olyan is, hogy beágyazódásos vérzés (esetleg ez is lehet most neked), de az is lehet, hogy most elõbb fog megjönni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos mára bepirosodott a barnázás, úgyhogy nincs baba. Ebbõl leszûrhetõ, hogy 1. vagy nem 14 nappal elõtte van nekem a peteérésem 2. vagy az a fájdalom amit érzek és peteérésnek gondolok utána van 1-2 nappal. Na mindegy, következõnél már veszek ovutesztet és azzal csekkolom.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszi a drukkolást mindenkinek, ez most sajnos nem jött össze, remélem a következõ próbálkozásnál sikerül. :)
Szia! Én is így voltam sokáig, mindig éreztem, és utána jött a petefészek szurka, feszülés a ciklus második felében végig. Hónapokig ovuteszteltem, és a fájdalom idején volt pozi. Szerintem te is az ovut érzed, és valami más oka lehet, hogy nem sikerül.
Lehet, hogy egyeseknek nem ártana egy bioszkönyv, de az is fontos lenne, hogy higgyünk a szemünknek. Nálam tuti nem 14 nappal elõtte volt peteérés. Mert nem voltam akkor együtt sokáig a párommal. Egyértelmûen elõbb volt peteérésem, de gondolom a tapasztalatot még inkább le kell pontozni, mert ha nem szabály szerint fogan egy baba, akkor az már hazugság, ugye? Ha mindenkinek ilyen egyszerû lenne megállapítani a peteérés idejét, sokkal könnyebben és hamarabb fogannának a babák.
És, hogy még egy kicsit okoskodjak...:p Amikor késõbb jön meg valakinek a mensije akkor nem a luteális fázis lett hosszabb mert az mindenkinek állandó. Olyankor a ciklus elejével történt valami ami miatt késõbb történt meg az ovu de az ovulációtól számolva mindig pl.a 14.napon jön meg. Vagy a 16.napon vagy amennyi az illetõnek van. Ez elég kiszúrás mert akinek nem pontos a mensije (mint nekem sem mert +/-1-2nap szokott lenni) az sosem tudhatja mikor ovulál csak max ha érzi. Ezért jó az ovuteszt és ezért kell mindig használni mert sosem tudhatod mikor tolódik akár 1-1 napot a ciklus valami miatt. De tényleg megéri, mert én az elsõ ovutesztelõs hónapban terhes lettem. Ja, és úgy, hogy pont tolódott elég sokat a ciklusom már abba akartam hagyni a tesztelést, hogy nekem ez biztos nem is jó vagy nem tudom de mindig egyformák voltak rajta a csíkok sosem erõsödött, amikor egyik nap (asszem mensitõl számolva a 18.vagy 19.napon) végre pozi lett! És el is kaptuk a kis huncutot! :D Ja, és fiú is lett belõle de ez már megint egy másik kérdés de tuti, hogy mi éppen abban a 12 órában voltunk együtt (2x is) amikor ott volt készen a megtermékenyítésre a petesejt. (Állítólag az ovuláció idejében fiú lesz elõtte és utána pedig lány)
A kérdező hozzászólása: Na ezt a pillanatot akarom én is elkapni, mert most jól jönne egy öcsike a kiscsaj mellé. :) Ovu teszt megvéve, 1 hét és indulhat a tesztelés. :)
Utolsó vagyok. Biztosan sikerül! Szorítok, hogy minél elõbb! Nekünk is van egy lassan 3 éves kislányunk és januárban születik a kisfiúnk. :)
Peteérés valóban: - nem csak középidõben van - nem 100%, de nagy eséllyel peteérés után 14 nappal kell jönnie (vagy nem jönnie) a menstruációnak. Ha hosszú a ciklus, akkor a normál peteéréskor nem a ciklus második, hanem az elsõ fele hosszabbodik. - 25-26 éves korig "kósza" peteérés is elõfordul. Pl: ismered olyan lányt, akinek a babája a ciklusa 4-dik illetve a 27-dik napján fogant. Ha valakinek pont 28 napos a ciklusa és 14. napon van peteérése, simán elõfordul, hogy kb a 10 napon vannak utoljára együtt, de a spermák megvárják a peteérést. Ne tévesszük össze a szeretkezést a tényleges fogamzással. Ami pedig a nem várt vérzés elõtt pecsételés, valóban lehet beágyazódás, bár valaki egyáltalán semmit nem érez... Remélem segítettem. K.
Kedves 25-ös! Honnan tudod, hogy pl az elsõ válaszoló a másik oldalon (akinek a babája a 8-dik napon fogant) honnan tudod, hogy neki éppen akkor nem lett volt 8+14 vagyis 22 napos az adott ciklusa? Hiszen babás lett és nem jött meg neki :) )) Ugyanez igaz annak is, aki a 18-dik napon... 18+14=32 napos ciklus..... Õk mind-mind már babát várnak... :)
Én is szeretnék tanácsot kérni, azzal h kb. melyik az az idõszak amikor még nem eshetek teherbe!?És hogy a menses utáni 14.nap körül vagyok ezek szerint termékeny??Nem nagyon értem ezt és kicsit már belezavarodtam....(15 éves vagyok)
Ja elõzõ vagyok, remélem baba van és nem a menstruációd közeledik! Drukkolok nagyon!
Én is szülés óta érzem egyértelmûen a peteérésemet. Nekem 27 napos ciklusnál a 10-11. napon van peteérésem. A kisfiam is így fogant meg a 9. ciklusnapnál. Szóval nálam sem igaz, hogy a peteérésem a mensi elõtti 14. napon van.
Aki lepontozott 0-ra, menjen már vissza általános iskola 8. osztályába, és olvassa el a bioszkönyvet! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Nem a menstruáció utáni 14. napra gondolok, hanem a következõ elõttire. Úgy tudom, hogy 30 napos ciklusnál pl ez a 16. nap. Ezért kérdem, hogy ez lehet-e rövidebb?
Én is csak az elsõ szülés után éreztem középidõs fájdalmat. Viszont én hõmérõztem is, és kiderült, hogy az erõteljes hasfájás 2-3 nappal peteérés elõtt van.
peteérésed lehet akár 1 nappal a mensi után vagy elött is. De 28 napos átlagos ciklusnál 14 nappal az elözö mensi kezdetétöl van. Persze ha a mensi maga másképp van kitolódik. na de az ikrek úgy fogganak (két petéjüek) hogy egy idöben 2 pete érik, pedig az egyiknek nem is kellene.
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre holnapra kiderül, milyen típusú a vérzésem, csak azt hittem ez a középidõs fájdalom tutira a peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: Persze, szerintem holnapra úgyis kiderül bedurvul-e a dolog vagy abbamarad. :)
Nekem kb. 12 napos a luteális fázisom. Vagyis az amit kérdezel. Hazsnálj ovutesztet, én elsõre terhes lettem a segítségével pedig én is érzem az ovut, 3 napig fáj a hasam de mégsem sikerült nélküle. Jó, nem sokat próbálkoztunk mert a 3.próbálkozós hónapban használtam tesztet. De nem akkor kellett együtt lennünk amikor én gondoltam szóval nagyon hasznos volt a tesztelés.
Ja és hozzáteszem, hogy nekem úgy 12 napos a luteális fázis, hogy 32-34 naposak a ciklusaim.
Én is úgy tudom, hogy akkor van peteérés, de az még nem tuti, hogy meg is termékenyül az adott pete. Szerintem jól érzed (de az is lehet, hogy maga a "fájdalom" elõtt vagy utána van neked ahogy elõttem is írták) de sok mindenen múlik, hogy megtermékenyül-e vagy esetleg beágyazódik-e. Kitartást.
Nekem igen, érzem is 1-2 napig.
A kérdező hozzászólása: Világos, hogy nem minden pete termékenyül meg és lehet, hogy jól érzem mikor van, mégsem jön össze a dolog. A kérdésem lényege az volt, hogy lehet-e, hogy ez nem is az a fájdalom, bármilyen rendszerességgel is jelentkezzék ez minden ciklus félidejében. Ha most nem jön össze a dolog, következõ hónapban tuti veszek ovu tesztet, most már baromira érdekel, hogy mi van. :)
Utolsónak: a fentiek is azt bizonyítják inkább, hogy nem szabad arra hagyatkozni, hogy a 14. napon van az ÁTLAGNÁL (van egyáltalán olyan, hogy átlagember?) ovuláció. Mert sokaknak lehet a ciklus legelején, végén (mint nekem is volt, 20. napon, amikor megfogant a kisfiam), és bizony akár menzesz alatt is! Szóval aki nem akar még babát, a ciklus teljes hosszában védekezzen.

A peteérés előtti napokon és a peteéréskor tényleg jobb, ha 2 naponta vagyunk együtt? Ha minden nap akkor tényleg kevés lehet a "kiskatona"?

Ha kétnaponta vagyunk együtt, akkor biztos hogy 2 napig életképesek a spermák?

Legjobb válasz: Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.

Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.
Elvileg jobb, igen, de egy makkegészséges férfinél túl sokat nem szabad számítania... Ennek ellenére mi is így csináljuk- és engem is mindig aggaszt, hogy a kiskatonák tényleg élnek-e 2 napig, pedig BIZTOS, hogy igen. A petevezetõben. Méhben, hüvelyben kevesebb az élettartamuk. Sõt ennél tovább is élhetnek, ha jó a nyákod, õk ui ebbõl veszik fel a tápanyagot a további pár napra. Itt van egy rakás bizonyíték a hosszú élettartamra: http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Mi ebben a hónapban mensi után 1 hétig minden nap együtt voltunk egy nap kivételével, és pozitív lett a tesztem elég korán ezért biztos hogy azon a héten fogant meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezek szerint ha a férfi egészséges, akkor nyugodtan lehet naponta, mert lesz életképes "kiskatona".

Akik csinálnak ovu tesztet és van ovus, , fájdalma, , ! Mindig akkor vannak a jelek mikor van a peteérés (az nap) vagy jelenkezhet elötte is?

Legjobb válasz: Nekem mindíg 1 vagy 2 nappal elõtte fájdogál a hasam. Azt hogy 1 vagy 2 nap, az ovuteszttel tudom csak megállapítani.

Nekem mindíg 1 vagy 2 nappal elõtte fájdogál a hasam. Azt hogy 1 vagy 2 nap, az ovuteszttel tudom csak megállapítani.
Nekem is egy két nappal elõtte már jelentkezik. Általában 1-2, max 3 napig van ovufájdalmam. A tojásfehérje nyák nekem jobban kitolódik. Elõtte már jó pár nappal, és utána is fent van még egy ideig. Ebben a hónapban pl. egy hétig volt ilyen nyákom.

Mérni kell a hőmet minden nap.1-2 tized eltérés lehet gond? Az alaphőm 36.4 Két napja 36.3 tegnap 36.4 volt ma pedig 36.6! sosem méretem még nem tudom mi lehet a jó. Azt tudom ha felmegy 37ig akkor peteérés van. Esetleg egyéb fontos tudnivaló?

Legjobb válasz: Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36,4, ma pedig 36,6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.

Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36, 4, ma pedig 36, 6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.
Mnden a hõmérõzésrõl: babatervezok.otthona.net de a kismamablog.hu is hasznos oldal.
A kérdező hozzászólása: Minden reggel 6.15kor mérem általában ekkor kelek hétköznap. Csakis felkelés elõtt és szájban. Ma már 36.7 volt.
Ez jó jel, szépen kúszik felfelé:-) Mennyi idõd van még a nem vártig?

Szeptember 3-án jött meg. Normál 28 napos a ciklusom, de a peteérésem mindig két nappal hamarabb van mint középidő. (tehát 12 napra) 10-én voltunk együtt a párommal. Lehetséges, hogy terhes lettem?

Tudom, hogy még kb. 1,5 hét múlva kell megjönnie, de ma többször is észrevettem (wc papíron) rózsaszínes nyálkás folyást (elnézést a kiírásért). Lehet, hogy ez a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: én is így gondoltam, csak nem tudtam mennyi a beágyazódás ideje, meg mi ez a rózsaszínes nyálkás izé. (elõször 10-ével számoltam)

A kérdező hozzászólása: én is így gondoltam, csak nem tudtam mennyi a beágyazódás ideje, meg mi ez a rózsaszínes nyálkás izé. (elõször 10-ével számoltam)
Nem valószínû. Ha 12. napon van pé-d általában, akkor az 15-én volt, ma 18-a van, ilyen hamar nem ágyazódik be, csak kb. 10 nappal késõbb. Bár ha csak 10-én voltatok együtt, és 15-én volt pé, akkor az már egy kicsit sok, erre sem sok esély van.
A kérdező hozzászólása: nem csak 10-én voltunk együtt, utána is, de utána megszakítással védekeztünk. (tudom sokak szerint nem védekezés, de eddig még ezzel a módszerrel sosem volt problémám)
Hát lehet, hogy fura a folyásod, de ha a tényeket nézve szerintem nem baba. Egyébként nekem sem volt sose "gond" a megszakításos védekezés, csak akkor jött a baba, amikor már nem védekeztünk sehogy. De ettõl függetlenül nem 100%-os módszer.

1 hete volt peteérésem, a párommal minden nap együtt vagyunk. A hőm a napokban 37 felett van. Lehet, hogy összejött? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: ha egy hete volt ovulációd akkor egy hét mulva tesztelj. Az hogy fent van a hõd jó, de egy normális ciklusbna is fent van a hõ akkor is ha nincs baba. A magas hõ csak akkor ad okot babgyanura ha a mensi kimrard ÉS MÉG MINDIG magas a hõ. Addig lényegében nem mérvadó.

ha egy hete volt ovulációd akkor egy hét mulva tesztelj. Az hogy fent van a hõd jó, de egy normális ciklusbna is fent van a hõ akkor is ha nincs baba. A magas hõ csak akkor ad okot babgyanura ha a mensi kimrard ÉS MÉG MINDIG magas a hõ. Addig lényegében nem mérvadó.
Ovu után mindenkinek fent van a hõ, ez még nem jelent semmit! Egy hét múlva tesztelj!
írtam neked privit. Timi
Persze megírom! Hétfõn tesztelek. Köszi, hogy szorítasz, nagyon izgulok ám!
A kérdező hozzászólása: Azonnal írd meg, hogy mi az eredmény :) !!!!
Szia! Képzeld még mindig semmi! Holnap mindneképpen beszerzek egy tesztet! Ha méhpempõt szedsz akkor szerintem az elég, bár nem ismerem. De azért annyi mindent ne szedjél szerintem. Nekem is ebben a hónapban volt erõs cicifájásom ovutól, nekem sem szeokott ilyen lenni, úgyhogy tuti a clostitól van. De már nekem pár napja elmúlt, most csak kicsit nagyobbak a cicijeim, de nem jelentõsen.
A kérdező hozzászólása: Én szedek méhpempõt, a piacon vettem, azt mondják az is segíti a méhnyálkahártya épülését. Szerinted igyak még palástfüvet is? Vagy ha szerdán megyek UH-ra, ott kiderül, hogy milyen vastag és annak tudatában cselekszem... Ma már nem fáj semmim, a mellem lett érzékeny, ami tök furi, mert sosem szokott, pláne nem ovu után. Na, mindegy, lehet a clostytól van. Nem akarsz csinálni még egy tesztet? Hátha erõsödik a csíkod?! Nagyon szorítok.
Szia! Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszololtál! Hú, azok nagyon szép méretek! Ha éreztél fájdalmat akkor tuti meg is repedtek. Nekem a múlt hónapban a tüszõrepesztõ utána nap annyira fájt a petefészkem, hogy azt hittem szétdurran. Egy napig tartott, de ilyet még sosem éreztem. Én elkezdtem inni a palástfüvet. Nem tudom a nyálkahártyának milyen vastagnak kell lenni, de ha kicsit vékonyabb akkor mindenképpen igyad szerintem. Még mindig nem jött meg, mára a barnázás elmúlt, de volt már ilyen, hogy elmúlt, aztán 1-2 nap után egyszercsak megjött. Puszi Neked, majd írok mi lett és várom a te fejleményeidet is! Timi
A kérdező hozzászólása: Azért a + teszt már fél siker! Remélem erõsödni fog. A barna cuccra nem mondott semmit a dookim, mivel a hormonjaim rendben vannak, gondolom ez nem nagy baj. A 13. napon volt egy 15, 18 és egy 19, 5 mm tüszõm. Nyáklahártya 6, 7mm. Jövõ héten szerdán megyek újra UH-ra, akkor már kicsit többet fogok tudni, mert most azon megy a para, hogy megrepedtek-e, milyen vastag a nyálkahártya, stb. Az ovus fájdalmam mára elmúlt, de elég erõsen éreztem a napokban. Most azon filózom, hogy igyam-e a palástfüvet, mert az sem lenne jó, ha túl megvastagítaná a nyálkahártyát...húú, sose gondoltam volna, hogy ez a gyerek dolog ilyen bonyolult. :) írj, hogy nálad mi van, nagyon szorítok, izgi napok lesznek ezek.
Szia! Bocsi, hogy tegnap olyan rövid voltam, csak mennem kellett. Szóval neked is barnázással kezdõdõtt? És a dokinak mondtad? Mit mondott? Mert nekem nem szokott lenni barnázás, úgyhogy nagyon nem értem. Mensis tüneteim is voltak, de már elmúltak és 3 napja csináltam délután egy tesztet, ami nagyon halvány pozi lett. Sajnos nem tulajdonítok neki nagy jelentõséget, mert a múlt hónap is így kezdõdött, aztán mensivel végzõdött, de ott még nem volt barnázás. Drukkolok, hogy most sikerüljön! Mekkorák a tüszõid? Timi
A kérdező hozzászólása: De kár! Nekem is így kezdõdött az elõzõ hónapban. A mostaniban van 3 tüszõm, elég nagyok, voltam UH-n. Ma a 16. napom van, ma volt + után negatív az ovutesztem. Hát kiváncsi vagyok....majd jelentkezem. Azért még írj, hogy végülis mi lett nálad!
Szia! Sajna úgy néz ke megjön. Már 3. napja van enyhe barnázásom.
A kérdező hozzászólása: Szia Timi! Mi újság van veled? Tünet?
Köszi, majd megírom! Timi
A kérdező hozzászólása: Timi! Nagyon izgulok, várom az eredményt!
Szia! Hát az egyik szemem sír a másik meg nem érti! Megcsináltam a tesztet, de nem nagyon lett erõsebb, talán egy gondolatnyit. Igaz másik teztet csináltam, de akkor is már erõsnek kéne lennie. Hát mit ne mondjak, letörtem mint a bili füle. Már nem is érzek annyira tüneteket. De akkor miért nem jön meg? Teljesen tanácstalan vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a dolgot, remélem hamar felépülsz belõle. Megint szedni fogod a clostyt? Én úgy döntöttem, hogy most kihagyok 1 hónapot, mert lett egy 5x6 cm-es cisztám ebben a hónapban, kicsit túlreagálta a szervezetem a gyógyszert. Azt hallottam, hogy azok a hónapok is esélyesek, bár már kezdem feladni...Már 2 évem másról se szól csak errõl. Én fakadtam ki az egyik kérdésben: "Igy sikerülhet?" ha esetleg olvastad. Azért jó lenne még hallani felõled, így azért jobb volt végigcsinálni az egészet, hogy tudtam nem vagyok egyedül. Ha gondolod írj privit. k.
Szia! Ne csüggedj azért mert még csak a második sikertelen clostys hónapod, nekem a 3.-nál jött össze tavaly. Nekem talán most rendezõdik a dolog. Hétfõn már véreztem egy fél napot, aztán mintha elvágták volna. Kedden voltam UH-n, megint nem láttak semmit, ma reggel voltam vérvételen, mert a doki szerint is esélyes volt a méhenkívüli, de nagyon alacsony lett a hcg, szóval még valahol a legelején elhalt a terhesség. Most estére jött meg rendesen a vérzés, majd még holnap felhívom a dokit, hogy most kell-e várni ilyenkor vagy mi van. Nagyon féltem az elmúlt napokban, már tényleg a legrosszabbra gondoltam. Timi
A kérdező hozzászólása: Szia Timi! Mi van veled? Azóta már biztos kiderült, hogy van-e baba. Remélem van. Nekem a 2. clostys hónap se jött össze, már kínomban röhögök, fogalmam sincs hogyan tovább....:( k.
A kérdező hozzászólása: De miért gondolod, hogy méhenkívüli? Ha 30. napon volt ovu, akkor viszont valóban túl hamar lett + a tesz, mert általában csak a 11.dpo-n mutathat pozitívat. Azért ne gondolj a legrosszabbra, ebbõl tényleg még bármi lehet!
Ma vagyok a 37. napon, 30.-an volt ovum. Sajnos a méhenkívüli terhességnél is pont ugyanolyan tünetek vannak és a teszt is pozitív lesz. Hiszen van terhesség, csak nem jó helyre ágyazódik be a baba.
A kérdező hozzászólása: Hányadik napon vagy most? A + teszt azért csak jelent valamit. Jó a dokid UH-ja?
Szia! Megjöttem a dokitól, képzeld nem látott semmit a megvastagodott nyálkahártyán kívül. Egy hét múlva kell visszamennem kontrollra, addig is kell szednem az Utrogestant. Hát nagyon letörtem!
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon szorítok érted. Komolyan. Jó lenne, ha sikerülne...talán azért, mert kicsit magamat is látom benned. Majd írd meg légyszi, hogy mi volt!
Szia! Ma sem jött meg és ma megint voltak tüneteim, hányinger, cicifeszülés. Csütörtök este megyek dokihoz, addig csak izgulok és nem akarok semmire gondolni.
A kérdező hozzászólása: Mi van veled, Timi?
A kérdező hozzászólása: Egy másik fajta tesztet is ki kéne próbálnod! Vagy menj el magán UH-ra, ott rögtön fogadnak, és megtudod mi van. A + teszt csak jelent valamit.
A kérdező hozzászólása: Kiváncsi vagyok mi lesz. Szorítok!!!
Szia! Sajnálom, hogy most nem sikerült, de majd most! Én kedden voltam UH-n, volt egy 19mm-es és egy 16mm-es tüszõ. Csütörtök reggel kaptam tüszõrepesztõt, annyira fájt tõle a hasam tegnap, hogy azt hittem szétdurrannak a petefészkeim. remélem meg is repedt tõle. Timi
Nekem sem volt semmi tünetem. Nekem a 3. napon kellett kezdeni. Ez nem tudom mitõl függ!? Amúgy sajnos nem lett belõle baba, de nem a closty miatt, hanem mert beteg volt a baba és meg kellett szakítani a terhességet. Most kezdem én is megint a clostyt, ma vagy holnap remélem már megjön és akkor a 3. napon kezdem napi egy szemet.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló: neked volt valamilyen tüneted a closty alatt? Nekem nincs semmi. És hányadik napon kellett kezdened? Nekem a 6. Kiváncsi vagyok, hogy igy mikor lesz pém, lehet nekem is kitolja.
A kérdező hozzászólása: A hormonjaimmal minden rendben volt, remélem nekem is hamar összejön, úgy, mint neked, kedves utolsó. Köszönöm a válaszokat.
Elsõ vagyok! Nekem is azt mondta az orvos, hogy mivel már elmúltam 35 segítsünk rá a dologra. Ez nem olyan ritka dolog, általánosan bevett szokás, nem hiszem, hogy ettõl baj lenne. Pont azért kísérik figyelemmel UH-val, hogy megakadályozzák a nyálkahártya elvékonyodását, illetve kellõ idõben abba lehessen hagyni a kezelést. Én 3 hónapig szedtem, amúgy ezért is szokás csak 3 hónapig adni, utána szünet, 3. hónapban sikerült teherbeesnem és egyáltalán nem vékonyodott el a nyálkahártyám. Amúgyis a missed ab.-nak ezer oka lehet, nem csak sárgatest elégtelenség.
Ok, te ismered õt, bár laikusként elég nehéz megítélni az ilyesmit.Remélem azért sárgatest-hormont kapsz majd.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a kivizsgálások megtörténtek, nem minden doki felelõtlen és hanyag. Én megbízom az enyémben, nyilván nem akar rosszat, és UH-val is figyel. 35 éves vagyok, nincs már túl sok idõm várni.
Hát igen..az orvosok elõszerettel alkalmazzák a Clostyt ilyesmire..fogadjunk h uh.-val sem kíséri figyelemmel a gyógyszer ténykedését a szervezetedben.Az én véleményem az h nem tettél jó lóra szert..másik doki kellene, elõször is kivizsgáltatni h miért történtek a vetélések:((Hiába leszel könnyebben terhes a Clostytól, ha utána megint elmegy a baba...
A kérdező hozzászólása: Örülök minden válasznak és tanácsnak, nem sértõdöm meg. Nekem azt mondta az orvos, hogy ezzel rásegítünk egy kicsit, és nagyobb eséllyel leszek terhes. Szedek E vitamint és méhpempõt a méhnyálkahártyára. Nekem ennyit mondtak én meg megragadtam a lehetõséget....nem biztos, hogy jól tettem, de már nagyon el vagyok keseredve.
Biztosan nem csak ennyi a történeted, de ha nem akarsz róla beszélni, akkor nem teszed.De remélem azt tudod h a Closty önmagában erre nem megoldás.Ki lett vizsgálva h miért történt mindez?Nincs rendszeres peteérésed?Ha van, minek a Closty?Azzal csak méginkább rontasz a dolgon, mert a mellékhatása az, h elvékonyítja a méhnykh.-t, és a baba még annyira sem tud megtapadni, mint normál esetben.Inkább Utrogestan v Duphaston kellene, nem?Bocs h ezeket írtam, a világért nem akarom neked a "frankót" mondani, segíteni szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Mert tavaly a 26. hétben meghalt a babám, rá fél évre 7. héten missed ab.-om volt, és úgy döntöttünk, hogy ezek után kicsit rásegítünk a peteérésre, mert lelkileg megterhelõ a sok várakozás.
Hmm..miért adnak olyasvkinek Clostyt, akinek amúgy is van peteérése? Komolyan kérdezem, nem bántásból.
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked, meg magamnak is, csak sikerül egyszer!
Én is zsorítok Neked, majd írj ha sikerült!
A kérdező hozzászólása: Szia Timi! Nekem sajna megjött :( Na, de majd a második menet összejön! Jövõ héten hétfõn kezdem a closty-t az 5. napon. Nálad mi volt az UH-n? Van érett tüszõ? Nagyon szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen, megrepedt. Azzal sose volt gondom. Nagyon izgi....remélem nálad is minden OK lesz.
És meg is repedt, mert nekem az volt a baj, gogy nem tudott megrepedni, de kaptam tüszõrepesztõt. Én ma kezdtem a clostyt, 5.-én megyek UH-ra. Neked addigra kiderül, hogy sikerült-e! Drukkolok nagyon érted is!
A kérdező hozzászólása: Igen, 2x volt peteérésem, 1-1 pete érett meg. Nagyon kiváncsi vagyok. Te mikor mész? Ugye már elkezdted a clostyt?
Na voltál UH-n! Timi
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek UH-ra, utána megírom.
Nézett már a doki UH-on? Hány tüszõd érett meg? Most kiváncsi vagyok, hogy milyen erõsségû lesz a mensim, mert ha gyenge, akkor tuti nem is volt baba, de ha erõs, akkor lehet csak nem tudott megmaradni. Timi (így könnyebben tudot te is ki vagyok és nem kell magyaráznom)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. De talán a closty rásegít egy kicsit. Maradjunk kapcsolatban, hátha tudunk még segíteni egymásnak. Nekem most lett + az ovu tesztem. Kiváncsi vagyok.....
Túl korai volt az örömöm, mai reggeli tesztem negatív lett, azóta úgy tûnik meg is jött! Remélem Te szererncsésebb leszel, akkor majd én is kezdem a clostyt.
A kérdező hozzászólása: Húúú, de jó neked! Azért én már gratulálok. Remélem nekem is + lesz pár hét múlva.
Szia! Elsõ vagyok ismét! lehet, hogy nekem már nem is kerül sor a clostyra? Tegnap reggel halvány pozitívat teszteltem! de még nem merem elhinni, holnap megint tesztelek.
Nekem pár nappal kitolta a closty a pé-t.

A peteérés minden hónapban ugyanazon a napon van?

Legjobb válasz: elvileg jó volna, ha mindig akkor lenne, de vannak eltérések néha.

elvileg jó volna, ha mindig akkor lenne, de vannak eltérések néha.
Ha a ciklusaid rendszeresek, akkor nagyjából igen. Ha nem, akkor célszerû LH-tesztelni. A túl hosszú, vagy túl rövid ciklusban ki is maradhat. (Nekem nagyon szép szabályos ciklusaim vannak, amikor teszteltem akkor azonban kiderült, hogy nem minden hónapban ovuláltam, de amikor ovuláltam, akkor rögtön sikerült a gyerek). Még egy zárójelbe kívánkozó dolog: ez a számolásos védekezési módszer alapja is, hogy egy normális hormonrendszerû nõnek plusz/mínusz egy-két napon belül van peteérése. Szóval baba pro és kontra is használható.
A KÖVETKEZÕ menzesztõl visszaszámolva mindig azonos számú nap kéne legyen. Ha érted, amit mondani akarok, mert ez így elég körülményesen lett megfogalmazva :D
Nem mindíg ugyanazon a napon van. Nekem általában 16-17. napon szokott lenni de most a 24. napon volt.Csináltam Lh tesztet meg hõmérõzök is, így most a nem várt menzi is tolódik.

A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Voltak már másnak is ilyen tünetei és mi lett a dolog vége náluk? Lehetek terhes? Vagy mitől lehetnek ezek a tünetek?

A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Tegnap este kezdtem el érezni, hogy fáj az alhasam, úgy mintha meg akarna jönni és ma már hányingerem is volt. De csak kb 21.-re nem várom. Mi lehet ez? Lehetek terhes? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Köszi, nagyon aranyos vagy :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy :)
Szia, Ezek nagyon korai tünetek, inkább csak az agyad játszik egyenlõre. Nem mondom, lehet, hogy babázást érzed, de nem valószínû, nagyon messze van a nemvártad, addig sok minden lehet. (bár a beágyazódástól is messze vagy egy nagyon kicsit, pár nap óra és ha sikerült megtapad) Ha elmarad akkor lehet valami biztosat mondani... Addig ne aggódj, és jó tanács, ne keresgélj terhességi tüneteket, csak csalódnál, ha esetleg nem volt semmi. Azért majd írd meg, mi lett veled... (minden lehet, lehet babó;))

A peteérés mindig ugyanazon a napon van?

Voltam dokinal a 12 napon 24 mm follikulust latott a uh , ,jöv? hónapban is igy lesz a 12. napon? Nincs pénzem , hogy minden hónapban nézessem a peteérésemet.Akkor kell inkább próbálkozni amikor elmulik a tojasszerü folyás , vagy amikor kezd?dik?

Legjobb válasz: ha stabil a ciklus általában mindig ugyanakkor van érés.

ha stabil a ciklus általában mindig ugyanakkor van érés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!