Találatok a következő kifejezésre: A peteérés folyással (279 db)

Feher folyas a peteeres elott van, vagy utana, vagy mikor?

Onnantol kezdve mennyi ido van a megtermekenyitesre?

Legjobb válasz: Fehér folyás? Folyás mindíg van.. és az hogy kinek milyen az egyénenként változó. Van akinek átlátszó a folyása peteéréskor, van akinek fehér és krémes. VAn akinek mindíg fehér, csak a mennyisége nõ meg peteéréskor, stb.. www.babatervezok.otthona.net

Fehér folyás? Folyás mindíg van.. és az hogy kinek milyen az egyénenként változó. Van akinek átlátszó a folyása peteéréskor, van akinek fehér és krémes. VAn akinek mindíg fehér, csak a mennyisége nõ meg peteéréskor, stb.. http://www.babatervezok.otthona.net
Nem pont a kerdesedre valaszolva, de hatha segit valakinek! Nekem a 28napos ciklusom 11.napjatol volt az a bizonyos tojcsis nyak, kb.3nspih, viszont peteeresem csak a 18.napon, ezt csak azert irom, mert lam-lam nem mindig a nxak megjelenesekor van a peteeres!

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie

Az egyértelmű jele a peteérésnek, ha pár nappal előtte tojásfehérjeszerű nyúlós folyásom van? Akkor van ovuláció is vagy ez nem biztos?

A múlt hónapban 45 napos volt a ciklusom és a cikluson belül kétszer is tapasztaltam ilyen jelleg? folyást. Lehet, hogy els?djére nem volt ovuláció és próbálkozott a szervezet mégegyszer?

Legjobb válasz: Szia! A folyás mindenkinél más, egyértelmûen nem mondható meg belõle, mi történt, de ahogy leírod, és figyeled magad, nálad nem kizárt, hogy a peteérés jele lesz. Amúgy nem 'próbálkozott mégegyszer a szervezet', hanem lehetett egy cikluson belül dupla peteérésed is - anyukámmal már elõfordult ilyesmi.

Szia! A folyás mindenkinél más, egyértelmûen nem mondható meg belõle, mi történt, de ahogy leírod, és figyeled magad, nálad nem kizárt, hogy a peteérés jele lesz. Amúgy nem 'próbálkozott mégegyszer a szervezet', hanem lehetett egy cikluson belül dupla peteérésed is - anyukámmal már elõfordult ilyesmi.


Krémes folyás lehet jele a peteérésnek?

Legjobb válasz: Peteéréskor inkább tojásfehérje szerû folyás van.

Peteéréskor inkább tojásfehérje szerû folyás van.
Nõgyógyász mondta, hogy lehet! Valakinek tojásfehérje szerû, vkinek fehér, krémes, nekem sincs tojásfehérjés sosem, de van peteérésem a vizsgálatok szerint.

Ma van valami tojásfehérjés folyásom, és a melleim kicsit furcsán bizseregnek. Lehet, hogy a peteérésem van?

A ciklus naptár szerint csak elsején lenne PÉ-m.Mindenesetre most belehúztunk a babaprojektbe!

Legjobb válasz: A tojásfehérje szerû folyás peteéréskor szokott lenni. A ciklus naptár pedig csak egy átlagot számol tehát simán lehet most a peteérés. Sok sikert!

A tojásfehérje szerû folyás peteéréskor szokott lenni. A ciklus naptár pedig csak egy átlagot számol tehát simán lehet most a peteérés. Sok sikert!

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Amikor van a tojásfehérjés nyulós folyás, akkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek? És ekkor van a peteérés is?

Legjobb válasz: Szia! Nos, a peteérés, ahogy a nevében is benne van, a petefészekben való érést jelenti, ezt követi a tüszõrepedés (ovuláció), amikor a petesejt kikerül a petevezetõbe, ekkor szokott megjelenni a nyúlós folyás (ami a tojásfehérjéhez hasonló) azért, hogy segítse a spermiumokat eljutni a petéhez. A peteérés és az ovuláció nem ugyanaz, lehet, hogy a pete érik, de nem reped meg a tüszõ,ekkor keletkeznek a ciszták (pl. PCO-ban). Remélem sikerült választ adnom a kérdésedre. L27

Szia! Nos, a peteérés, ahogy a nevében is benne van, a petefészekben való érést jelenti, ezt követi a tüszõrepedés (ovuláció), amikor a petesejt kikerül a petevezetõbe, ekkor szokott megjelenni a nyúlós folyás (ami a tojásfehérjéhez hasonló) azért, hogy segítse a spermiumokat eljutni a petéhez. A peteérés és az ovuláció nem ugyanaz, lehet, hogy a pete érik, de nem reped meg a tüszõ, ekkor keletkeznek a ciszták (pl. PCO-ban). Remélem sikerült választ adnom a kérdésedre. L27

Sűrű fehér folyás lehet a peteérés jele?

Ez a 3.hónapja hogy probálkozunk mert tavasszal már volt egy vetélésem sajnos,és nagyon szeretnénk babát.De már úgyahogy nemigen bízok benne hisz nemsikerült eddig(igaz még csak3.hónapja mey a dolog),és a menszeszem is 31-32.napra jön meg.Most párnapja fehér folyásom van,tán ez jójel a probálkozási időszakra?Persze mindig mikor akarjuk együtt vagyunk,de úgy kérdezem hogy ilyenkor érdemesebb vagy sem?

Legjobb válasz: én úgy tudom, igen. tojásfehérje szerû folyás a peteérés jele.

én úgy tudom, igen. tojásfehérje szerû folyás a peteérés jele.

Ha volt barna folyásom akkor az azt jelenti hogy megvolt a peteérésem ugye? És ha megvolt a peteérésem akkor nem lehetek terhes ugye?

Szóval csak késik?

Legjobb válasz: Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.

Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.
Nem biztos, hogy volt peteérésed... Ha olyan alkat vagy, akkor nem minden hónapban van. Ha volt peteérésed és akkor szexeltél, akkor hogy ne lehetnél terhes? A peteérésnek az a lényege, hogy akkor vagy reproduktív, ha van peteérés. A barna folyás is vér amúgy. tehát nem értem a kérdésed lényegét. Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Szóval. Igen, volt peteérésem. És igen akkor is szexeltem, de védekeztünk, ahogyan mindig. Lényegében csak meg akarom nyugtatni magam, hogy nincsen semmi baj, és csak késik. Máskor is volt ilyenre példa. Most mégis aggódom miatta. Tesztet pedig nem merek csinálni.
:) Hacsak nem szállt meg a szentlélek, akkor nem igazán vagy terhes. Tesztet ezek alapján feleslegesen csinálnál.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor lehet hogy csak késik? :) )) köszi a válaszokat amúgy :)
Nem lehet, hanem biztos, hogy késik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!