Találatok a következő kifejezésre: A peteérés együtt (390 db)

Lehetek terhes még, ha a peteéréskor együtt voltunk, viszont néhány napra rá elkezdtem vérezni, majd 5 nappal később erősen véreztem egy napig, utána sokkal gyengébben? Az orvosom szerint nem menstruációs vérzés volt.

Elvileg 7 nap kell a megtermékenyített petesejtnek, hogy a méhbe érjen, ugye? Tehát lehet, hogy nem ürült ki a vérzéssel?

Legjobb válasz: és meilyen erõségü volt hény napig tartott?nemlehet hogy neked hamarabb volt a beágyazodás és most ez azlehetett?

és meilyen erõségü volt hény napig tartott?nemlehet hogy neked hamarabb volt a beágyazodás és most ez azlehetett?
A kérdező hozzászólása: szombaton este kezdõdött nagyon gyengén, vasárnapra kicsit erõsödött, de akkor is inkább véres folyásra emlékeztetett (ezt még lehetett peteérés miatti vérzésnek hinni), hétfõre eléggé felerõsödött, mint mondjuk menstruáció elsõ napján, aztán keddre kevesebb mint felére gyengült, mára is gyengült kicsit. A menstruációm egyébként 5 napig szokott tartani, 4 napig nagyon erõs, utolsó napra gyengül.
Szia! Az orvosod nem tudta megmondani, hogy ha nem menstruációs vér volt akkor mi? Egyébként ha a peteérésed nagyon közel van menstruációhoz vagyis nagyon rövid a luterális fázisod, akkor nem tud beágyazódni. kb 7 nap osztódás, vándorlás kb 5 nap beágyazódás ehhez megfelelõ vastagságú méhnyálkahártya kell, ez pedig a menstruációkor levállik.
A kérdező hozzászólása: az orvosom azt mondta, hogy peteéréshez kötõdõ vérzés, csak valószínû, mivel Clostilbegyt-et szedek és még palástfûteát is ittam, így ezek együttes hatása lehet. Mivel eddig nem volt ilyen problémám soha, és a clostilbegyt-bõl is ez a harmadik adag volt már.
A kérdező hozzászólása: egyébként 30 napos a ciklusom, tehát normál esetben ez nem lehetne menstruáció
Lehet, hogy a szervezeted regált így a gyógyszerre és a teára! Nagyon szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :) , rám fér. nagyon szeretnénk már kisbabát, és már kétszer vetéltem el koraterhességgel. mindenre elég érzékeny a szervezetem, úgyhogy bízom benne, ez volt a baj. még azért reménykedem, hátha...
Egy a lényeg, ne izgasd magad. Nagyon szorítok!!

Ha gyereket akarunk, elég a peteérés napján együtt lenni, vagy többször kell? És hány hónap alatt fog összejönni?

Legjobb válasz: Többször kell, mert nem biztos hogy pont a peteérés napján vagytok együtt. Legalább 2 naponta együtt kell lenni! Sok sikert!

Többször kell, mert nem biztos hogy pont a peteérés napján vagytok együtt. Legalább 2 naponta együtt kell lenni! Sok sikert!
Mivel a peteérés napját azért 100 %-os bizonyossággal házi módszerekkel nem lehet eltalálni, azért legalább a peteérés környékén két naponta javasolt. Azt, hogy ez mikor fog sikerülni, Csillag Lilla legyek, ha meg tudja valaki mondani!
egy:ne akard annyira mert akkor tuti hogy nem fog összejönni.kettõ:szedjél folsavat vagy kezdj el valamilyen vitamint(elevit, gravida)szedni.három:a menszi elsõ napjától számított 14 nap.ebben az idõben elég minden másnap együtt lenni hiszen a spermiumok egy-két napig életképesek.sok sikert.
Ovulációs teszt pozitív ( a poz teszt után 24-36 órával késõbb reped meg a tüszõ), az nap, és azt azt követõ nap! Mind a három gyermekem így jött össze! Nem mondhatom magam olyan nõnek hogy rámnéznek és teherbe esek, komoly ciklusproblémáim voltak. Így nagyobb az esély! Ja! És E vitamin!!!!
A kérdező hozzászólása: Off. Ki az a Csillag Lilla?
Bocsi, csak egy poén volt, asztrológus, TV-ben szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Ja. Értem. Nem szoktam tv-t nézni.
havi 20% eselyetek van, ha minden masodik nap egyutt vagytok. ezt bizonyos homeopatias dolgokkal, es gyogyszerekkel lehet novelni. fura kerdes, nekem pont az volt a problemam, hogy ne minden nap csinaljuk, hanem minden masnap, hogy tettrekeszebbek legyenek a katonak..persze jo sokszor "elrontottuk", de szerencsére igy is sikerult :)
nem kell akarni és akkor biztosan terhes leszel (igy vannak ezzel a sok felelötlen fiatalok is)

Több helyen olvastam hogy a peteérés körüli időben minden másnap ajánlatos együtt lenni! Miért csak minden másnap? Mi van ha pont aznap nem vagyunk együtt mikor peteérésem van?

Legjobb válasz: ne aggódj, nekunk se sikerult nagyon betartani ezt a minden masnapot :D peteeres+/-3 nap siman belefér :) azert javasolt ketnaponta egyuttlenni, mert akkor allitolag a "katonak" sokkal tettrekészebbek, meg tobben vannak, stb.

ne aggódj, nekunk se sikerult nagyon betartani ezt a minden masnapot :D peteeres+/-3 nap siman belefér :) azert javasolt ketnaponta egyuttlenni, mert akkor allitolag a "katonak" sokkal tettrekészebbek, meg tobben vannak, stb.
Szia! A sperma 72 óráig is életképes és "türelmesen" vár a petesejtre. Tehát ha aznap épp nem vagytok együtt amikor peteérésed van de megelõzõ 1-2 napban együtt voltatok akkor is eshetsz teherbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ! Van benne valami:) !

Ezek szerint ma hajnalban volt a peteérésem? Akkor jokór voltunk együtt?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f4bd583c83211479c38459..

Legjobb válasz: Még ma legyetek együtt! Ha ma volt elõször + az ovuteszt (elõtte -), akkor az elsõ + tesztet követõ 36 órában következik be a peteérés, és a spermiumok meg kb 1-2 napig még eléldegélnek odabent az együttlétek után. Mi így voltunk együtt, és összejött elsõre! Drukkolok!

Még ma legyetek együtt! Ha ma volt elõször + az ovuteszt (elõtte -), akkor az elsõ + tesztet követõ 36 órában következik be a peteérés, és a spermiumok meg kb 1-2 napig még eléldegélnek odabent az együttlétek után. Mi így voltunk együtt, és összejött elsõre! Drukkolok!

A peteérés előtti napokon és a peteéréskor tényleg jobb, ha 2 naponta vagyunk együtt? Ha minden nap akkor tényleg kevés lehet a "kiskatona"?

Ha kétnaponta vagyunk együtt, akkor biztos hogy 2 napig életképesek a spermák?

Legjobb válasz: Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.

Szerintem Pé elõtt 2 naponta legyetek együtt. Ha használsz ovu tesztet, azzal követheted a Pé-t, amikor az pozitív és másnap, amikor negatív, akkor mindkét nap legyetek együtt. De ezt megelõzõen 2 naponta.
Elvileg jobb, igen, de egy makkegészséges férfinél túl sokat nem szabad számítania... Ennek ellenére mi is így csináljuk- és engem is mindig aggaszt, hogy a kiskatonák tényleg élnek-e 2 napig, pedig BIZTOS, hogy igen. A petevezetõben. Méhben, hüvelyben kevesebb az élettartamuk. Sõt ennél tovább is élhetnek, ha jó a nyákod, õk ui ebbõl veszik fel a tápanyagot a további pár napra. Itt van egy rakás bizonyíték a hosszú élettartamra: http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Mi ebben a hónapban mensi után 1 hétig minden nap együtt voltunk egy nap kivételével, és pozitív lett a tesztem elég korán ezért biztos hogy azon a héten fogant meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezek szerint ha a férfi egészséges, akkor nyugodtan lehet naponta, mert lesz életképes "kiskatona".

A párommal nem tudunk mindig pont peteéréskor együtt lenni. Azért sikerülhet?

Amúgy sokat szeretkezünk (2-3 naponta) de a munkája miatt volt hogy a peteérés napján nem tudtunk együtt lenni. 5 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Ha 2-3 naponta vagytok együtt az jó,általában ha félidõben van peteérésed,akkor a 12-16 napig elvileg sikerülhet,hisz nem csak az az egy nap a nyerõ,hanem a spermium még odabent életképes,és kivárja petesejtedet,szval ha elõbb is vagytok együtt,akkor is jó,ha meg egy nappal késõbb akkor is sikerülhet.Szorítok!

Ha 2-3 naponta vagytok együtt az jó, általában ha félidõben van peteérésed, akkor a 12-16 napig elvileg sikerülhet, hisz nem csak az az egy nap a nyerõ, hanem a spermium még odabent életképes, és kivárja petesejtedet, szval ha elõbb is vagytok együtt, akkor is jó, ha meg egy nappal késõbb akkor is sikerülhet.Szorítok!
A spermiumok 3-5 napig is életképesek odabenn, úgyhogy sikerülhet. Ne aggódj, és hajrá! :)

Ha valakinek peteérése van, akkor aznap melyik időszakban a legérdemesebb együtt lenni? Az egész nap tart?

Legjobb válasz: Pé elõtt éredemes együtt lenni (mivel a sperma még 48 órán ét fickándozik benned), pé napján is és mi utána is. 2 naponta voltunk együtt középidõ (peteérés) tájékán. Sikerült is a baba! A lap alján olvalshatod "válasz küldése", ott tudsz válaszolni!

Pé elõtt éredemes együtt lenni (mivel a sperma még 48 órán ét fickándozik benned), pé napján is és mi utána is. 2 naponta voltunk együtt középidõ (peteérés) tájékán. Sikerült is a baba! A lap alján olvalshatod "válasz küldése", ott tudsz válaszolni!
Már elõzõ nap is jó, de aznap is. Mindent bele!

A peteérés után mennyi idővel érdemes együtt lennünk, ha babát szeretnénk? Úgy értem, én megérzem, ha jön a peteérésem, fáj a petefészkem, aznap vagy másnap érdemes együtt lennünk? Mi a tapasztalatotok?

Már van egy babánk, de akkor sajnos ezt nem figyeltem meg. Egyszer éppen nőgyógyásznál voltam, ultrahangon, amikor azt mondta az orvos, hogy érik a petém, hamarosan kilökődik. Nekem éppen aznap fájt a petefészkem. De nem tudom, hogy ilyenkor már aznap vagy másnap vagy kicsit még később vagyok-e igazából fogamzóképes? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: én ugy tudom h inkább másnap de ha van hozzá kedvetek akkor mind 2 nap együtt lehettek az a biztos :) sok sikert! :)

én ugy tudom h inkább másnap de ha van hozzá kedvetek akkor mind 2 nap együtt lehettek az a biztos :) sok sikert! :)
A spermium a nõi szervezetben 48 órával késõbb is meg tudja termékenyíteni a petesejtet. Miután hosszú utat tesz meg, így ha aznap amikor fáj akkor nagyobb az esély szerintem, logikusan gondolkodva. Mert ha másnap és a petesejt gyorsabban kilökõdött, mint odaért a megtermékenyítõ sejt akkor már késõ. De én nem tudnék így szeretkezni, hogy akkor gyerünk ma kell.

A peteeres hanyadik naptol hanyadik napig tart? A mensim elso napjatol szamitva a 9 napon voltunk egyutt es egyeltelen nem vigyeztunk, mennyi eselye lehet annak, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!

Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!
En a mensim elso napjatol a 14 napon voltam eggyutt aparommal es teherbe estem..9ik nap meg korai, nagyon kicsi az esely hogy akkor sikerult volna.

Ha szedem a clostilbegyt akkor mikor legyünk együtt a párommal elég a peteéréskor csak ha sokat vegyunk együtt? Vagy máskor nagyobb esély van rá? Kinek mi volt a tapasztalat? és kinek hányadik hónapban jött össze a baba! Nekem ez a második hónapom!

Legjobb válasz: Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Szia nekem a doki uh-on figyelte mikor van peteérés, 12-14-16-18 napokon kellett együtt lennünk, viszont elõtte 5 napig nem volt szabad. Ezt egy hormonkúra elõzte meg. Elsõ hónapban jött össze a baba. Most 3 és fél éves nagy legény!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!