Találatok a következő kifejezésre: A peteérés a hőm (269 db)

Mitől lehet ilyen alacsony a peteérés utáni hőm? Soha nem volt ilyen alacsony. Megeshet, hogy ez így normális egy-egy hónapban?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b7d2d3697716fa339de65..

Legjobb válasz: Szia! Hormon vizsgálaton voltál már? Az a jó, ha a peteérés után 14 napig magasan van a hõ.

Szia! Hormon vizsgálaton voltál már? Az a jó, ha a peteérés után 14 napig magasan van a hõ.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem voltam hormonvizsgálaton. Tavaly június óta mérem a reggeli hõmet, de még soha nem volt ilyen alacsony. Ezért nem értem most én sem. Még meglátom milyen lesz a következõ hónap és elmegyek egy hormonvizsgálatra. Így babára most bizton nem számíthatok. :(
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 6 hónapig szedtem clostibegyet. A gyógyszer után ez a második spontán hónapunk, a múlt hónapban volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: senkinek nincsen véleménye???
Szia! Csak most olvastam a kérdésed. Nekem is most volt clsotis hónapom, és a 32-33 napos ciklusomból 39 napos lett!!! Kiderült hogy a pé- a 25 (!) napon volt. (és onnantól számolva 14 nap a Luteális fázis) =39 Lehet még. Sõt vannak olyan normál hónapok hogy nincs pé. Csak úgy spontán. Igen, nagyon félelmetes, hogy a clostit elvileg azért kapjuk hogy elõsegítse, nem azért hogy megszüntesse... Orvosnál nem voltál UH-n?

Nekem mikor lehetett peteérésem a hőm alapján?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0af076682e585a01b305b577cd... Png

Legjobb válasz: Szia! Szerintem 12. cn.

Szia! Szerintem 12. cn.
Ez túl kevés mérés!!
A kérdező hozzászólása: Szerinted is, mert szerintem is az.


Szerintetek volt már peteérésem ebben a hónapban? A hőm nem akar felmenni. Többi lent.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Az ovulációs fájdalmak és a tojásfehérjés nyák miatt a 11-13. nap környékére tenném a peteérést, de a hőm nem megy fel, és a gép sem húzta be az ovuláció időpontját. Nincs peteérésem ebben a hónapban, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Hát eddig úgy látom még nem volt! De még lehet!:)

Hát eddig úgy látom még nem volt! De még lehet!:)
Eddig még nem volt. Szerintem majd ezután lesz, ha minden jól megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma ennyivel módosult a helyzet: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Ezek szerint mégis csak megtörtént az ovuláció, most már csak az nem világos, hogy melyik napon. :)
Ha fent marad a hõd, akkor én arra tippelek, hogy hétfõn volt az ovulációd. Bár furcsa, hogy ma krémes folyást tapasztaltál, mert általában amikor már megtörtént az ovuláció, utána már nem nagyon szokott krémes vagy toj.feh.szerû folyás lenni, tehát elmúlik. De ha tippelni kell, akkor szerintem héfõn lehetett az ovulációd.
Amúgy a folyásodból ítélve gondolom a hétfõt, de a hõmérsékleted alapján, az is lehet, hogy szombaton volt. Szóval nem tudom.

Szerintetek mikor volt peteérésem? A hőm előbb leesett, mint az LH teszt mutatta.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/80f6993b1ac12d085490be..

Legjobb válasz: Szerintem jól belõtte a ciklus.hu,pedig nem szokta.Jók az esélyek.Drukkolok :)

Szerintem jól belõtte a ciklus.hu, pedig nem szokta.Jók az esélyek.Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is örülnék.:) Én csak azt nem értem miért esett le elõbb a hõ, mint az ovulációs teszt mutatta.Úgy tudom fordítva szokott lenni.
Vagy jól jelölte, vagy utána lehetett egy nappal, tehát az emelkedés napján, kb...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Sikerült pontosan belõnie most a ciklus.hu-nak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért vagyok kétségek között, mert egészen januárig pontosan 28 napos volt a ciklusom a fiam 8 évvel ezelõtti születése óta. Viszont január óta 26 és 32nap között ugrál a ciklusom, így soha nem tudom biztosan mikor van peteérésem.
ez nagyon nagy ingadozás azért. egy idõben mérted?
A kérdező hozzászólása: kb. egy idõben mértem, de nem felkelés elõtt, mert akkor nem tudom megmérni, mivel a kisfiam hajnalban mindíg felébreszt és szaladgálok hozzá.

Miért nem húzta be a pé-t a ciklus.hu? Pedig volt peteérésem. A hőmmel mi baj lenne?

Volt ovufájdalmam,nyák is megfelel? volt és az ovuteszt is mutatta!

Legjobb válasz: majd holnap vagy holnapután behúzza

majd holnap vagy holnapután behúzza
Mindig pár nap múlva utólag húzza be, amikor már biztos, hogy az az volt. És még néha így is mellétrafál.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Mi lehet az oka hogy ebben a honapban alig van nyákom? Lehet hogy nem volt peteérésem? A höm viszont, arra utal hogy volt.

Legjobb válasz: Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.

Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.
A kérdező hozzászólása: Ime a görbém:hozzá teszem, hogy alig tudtam meghatározni, hogy volt-e egyáltalán folyásom vagy nem, talán egy ici-pici krémes volt.A tojásfehérje is csak egy pici volt.Sajnos ez az 1.görbém amit igy vezetek, igy nem tudok megmutatni régebbit, de az biztos hogy ilyen száraz honapom még nem volt.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/97c82873775ed0b65bdbb1..
A kérdező hozzászólása: Még azt hozzá teszem hogy most mértem elöszõr szájban, azelõtt mindig hüvelybe szoktam mérni, és a két mérési hely közt kb.0.8-1 celsius fok különbség van.Tehát hüvelyben magasabb.
Szinte majdnem 100%-ban mondhatom, hogy a 17 cn-on volt péd, ez nagyon eggyértelmûen látszik. Nekem sem szokott lenni olyan elönt nyákom soha. ugyhogy biztos volt péd és ugy nézem tüszõrepid is. Nyugi a 18-as is jó helyen van.
Linkelj egy görbét, úgy könnyebb segíteni.
Igen lehet. En a 4-ik napon estem teherbe! Onnan tudom, mert parom kulfoldon dolgozott es csak akkor 1-szer voltunk egyutt ahogy hazalatogatott 1 napra! Rendszeres volt mindig a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Menzesz alatt nem mértem, a ciklus 5.napján 36, 5, a 6.napon36, 4, a7.napon 36, 3, utána pedig emelkedés:36, 5 majd 36, 6, 36, 6, 36, 7, ma reggel 36, 8.A ciklus elejétõl ittam a cickafarkteát is a 10.napig, azóta palástfü-teázok.
Tankönyv szerint a 12. napon várható a peteérés. De 25 éves kor alatt lehet "kósza" peteérés más idõpontban is. K.
igen, és amikor leesik a hõd akkor reped meg!! akkor mindent bele
szia nekem ilyen a clostis görbém !!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs ilyen görbém, mensim se volt.Azért köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!