Találatok a következő kifejezésre: A peteérés a PMS tünetei (2 db)

A peteérés és a PMS tünetei összefüggnek?

Úgy értem, hogyha nincs peteérésem, akkor nem produkálok mensi el?tti tüneteket sem?

Legjobb válasz: tudomásom szerint a mensis görcsök azért vannak mert lelökõdik a pete.ha nem éreztél tüneteket,szerintem nem is volt peteérésed.

tudomásom szerint a mensis görcsök azért vannak mert lelökõdik a pete.ha nem éreztél tüneteket, szerintem nem is volt peteérésed.

Nem volt (vagyis én nem vettem észre) a peteérés jeleit, illetve nincs PMS tünetem sem. Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?Szokott olyan lenbi hogy nem mindig veszem észre a peteérést vagy nincs..nem tudom de PMS tüneteim szoktak lenni. Múlt hónapban rendesen és idõben megjött. Ès ebben a hónapban nem voltam fiúval sem.. Nem értem..Most kimarad majd?Vagy tünetmentesen fog megjönni?Kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Illetve egy hétig antibiotikumot szedtem Aktil Duo-t. Közre játszhat?

A kérdező hozzászólása: Illetve egy hétig antibiotikumot szedtem Aktil Duo-t. Közre játszhat?
Nem minden nõ veszi észre a peteérést. Az ovulációt, vagyis a tüszõrepedést viszont érezhetõ, ez általában a hasfájás. Legalább is ezt mondják. A PMS premenstruális szindróma az kb. a menses elõtti idõkben jelentkezõ tünet. Idegesség, nyugtalanság, esetleg fejfájás. Az a nõ, akinek nincs semmi baja a mensese elõtt, az vagy túl fiatal, vagy abszolút szerencsés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!