Találatok a következő kifejezésre: A penteken egy sraccal (9 db)

Már jó ideje beszélgetek egy sráccal msn-en és már múlt héten péntek óta nem volt fent msn-en és azóta nem is beszéltünk! Én írtam neki 1 sms-t és megkérdeztem h most mivan- persze nem igy de ez volt a lényege- és arra sem válazolt! Ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: Csajszi, nem neked kell udvarolnod a srácnak....hanem õ udvaroljon neked...:D Mondhatjuk hogy ez a mai világban maradi, de nem, nem a lánynak kell a fiú után mennie...az milyen már...:D Na szal, vagy csak egyszerûen nem volt fenn és nincs pénz a telóján, vagy letiltott, mert valszeg idegesítetted. Nos ha kb 75%ban v többször kezdeményezted te a privát beszélgetést msnen és most nincs fenn több mint egy hete, akkor szteritnem elege lett. vagy ha akarsz valamit hívd fel kérdezd meg tõle hogy mivan...xD. De ezt egy kicsit nemértem, merthát elvileg még nincs közetetek semmi, akkor miért kérdezed meg hogy mivan most?.....na te tudod, azért ne téveszd össze a barátságot a nyomulással... szijaa

Csajszi, nem neked kell udvarolnod a srácnak....hanem õ udvaroljon neked...:D Mondhatjuk hogy ez a mai világban maradi, de nem, nem a lánynak kell a fiú után mennie...az milyen már...:D Na szal, vagy csak egyszerûen nem volt fenn és nincs pénz a telóján, vagy letiltott, mert valszeg idegesítetted. Nos ha kb 75%ban v többször kezdeményezted te a privát beszélgetést msnen és most nincs fenn több mint egy hete, akkor szteritnem elege lett. vagy ha akarsz valamit hívd fel kérdezd meg tõle hogy mivan...xD. De ezt egy kicsit nemértem, merthát elvileg még nincs közetetek semmi, akkor miért kérdezed meg hogy mivan most?.....na te tudod, azért ne téveszd össze a barátságot a nyomulással... szijaa
Lehet, hogy nincs msn közelbe vagy télleg lefogyott a pénz telójáról sose lehet tudni...De ha vele nem jön össze akkor majd lesz más ezért ne keseredj el szerintem!
ja vagy van barátnõje...csak becsapott h nincs de azota kibékültek vagy összejött mással
A kérdező hozzászólása: De igazából ez nem ilyen egyszerû, csak nem nagyon tudom megfogalmazni mert élõben könnyebb lenne! Tulajdonképpen az a lényeg hogy már 1x taliztunk és nagyon kedveljük egymást meg minden és már megbeszéltük a következõ randit de nem jött össze!és most meg ez van!

Vajon normális a srác? Unokahugom a következőt mesélte pénteken: Összejött egy sráccal /21 évesek/, már lassan három hónapja tart a kapcsolatuk..

Minden tökéletes, a srác kedves, elviszi ide-oda, nem iszik, nem dohányzik, rendesek a szülei, stb. Nemrég elmesélte a lányzónak, hogy azért szakított a régebbi barátn?ivel, mert azoknak büdös volt a nyáluk. Nem engedi meg az orális szexet senkinek, sem pedig csókolózni nem szeret, mert a nyáltól hányingert kap. Gyereket sem akar kés?bb, mert rosszul lesz, ha a baba nyála ráfolyik a kezére, vagy hasonló. Ezek után elgondolkoztam, vajon normális-e a csávó?!

Legjobb válasz: Szerintem ez nem normális, én még ilyet nem hallottam, hogy nyál-fóbia... Pszichoanalízissel biztos ki lehetne deríteni, hogy miért van ez.

Szerintem ez nem normális, én még ilyet nem hallottam, hogy nyál-fóbia... Pszichoanalízissel biztos ki lehetne deríteni, hogy miért van ez.
Nagy az Isten állatkertje, és sajnos túl alacsony a kerítés.
Jah, mindenki hülye, csak mi vagyunk helikopterek.
Perszehogy nem normális, de õszintén: rajtad és rajtam kívül valaki normális ebben a világban? :D
Van ilyen fóbia, csak nagyon kevesen ismerik.. Bár ez inkább nyálka fóbia nem nyál. Szóval énis azt mondom, hogy valami gyerekkori trauma "utóhatása". A fóbia neve amúgy Myxophobia v Blennophobia.
Teljes mértékben nem normális a dolog. Ez tuti valami gyerekkori esemény kihatása lehet.. Pszichológus tudna segíteni neki.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet... csak az a fura, hogy teljesen hétköznapi módon beszélt errõl, mintha ez totál normális lenne. Még el is meséli a lánynak!
A kérdező hozzászólása: Helikopterek?!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van... sok hülye ember van. :)
Sokkterápiát neki! Néhány pókfóbiásnál bevált hogy meg kellett fogniuk egy pókot. Jól össze kell nyálazni. Lássa hogy nem hal bele. Amúgy én biztos nem lennék ilyen férfival együtt. Se csók, se szex (elvégre hüvelynedvek is vannak, amitõl undorodhat), se semmi...

Mit csináljak? Múlt hét pénteken ismertem meg egy srácot egy buliban. Szimpinek tűnt meg vonzónak is, elkérte a számom, hétfőn felhívott.

Megbeszéltük, hogy ma kimegyek hozzá, és ha józanon is érdekesnek találjuk a másikat akkor adunk egy esély a dolognak, de én lemondtam, hogy tanulnom kell a holnapi vizsgámra. De igazából azért mondtam le, mert félek, hogy kiábrándul. Aztán azóta ilyen távolságtartó, meg nem válaszol arra amit írok neki.

Legjobb válasz: Leráztad, még is mit vársz? Írj neki egy sms-t, konkrét idõponttal, hellyel, és legyél ott!

Leráztad, még is mit vársz? Írj neki egy sms-t, konkrét idõponttal, hellyel, és legyél ott!
Ha a '88 a születési dátumodra utal, akkor te bizony egy igazi vesztes vagy! 23+ évesen ilyen szinten lenni? A frusztrációd önbeteljesítõ jóslattá vált, hiszen attól féltél, hogy kiábrándul belõled, és ez meg is történt a félelmed miatt. Amit tehetsz: próbáld meg te elhívni valahová, mondjuk holnapra!
Mit jelent az, hogy "kimegyek hozzá?" Ilyenkor az szokott következni normálisan, hogy egy semleges területen találkoztok, és csináltok valamit együtt. A "kimegyek hozzá" úgy hangzik, mintha az õ területére mennél, amitõl jogosan ódzkodhatnál, amíg meg nem ismered õt jobban. Szóval most nálad a labda, kitalálsz valamit, és randira hívod a vizsgád utánra. A negatív gondolkodásoddal magad ellen dolgozol, ezen racionális gondolkodással léphetsz túl. Úgy értem, hogy lehet, hogy nem jössz be neki, de láthatod, hogy lehetsz jobb is, és tehetsz érte. Az is lehet, hogy õ nem jön be neked. Tényleg, miket írtál azóta neki? Nem értem, hogy miért írtál.
Ezt bizony elszúrtad...
A kérdező hozzászólása: azt írtam neki, hogy ne haragudjon, nem akartam, h úgy tûnjön mint ha hülyíteném, máskor szívesen találkozom vele. de az csak két hét múlva lehetséges, mert addig nem leszek Pesten. és mondta, hogy jó, de mégis olyan távolságtartó azóta meg alig ír.
Nekem se lenne kedvem veled beszélgetni, miután leráztál, és várhatnék rád két hetet. Lehet, hogy megérnéd, de semmit nem tettél, hogy errõl meggyõzz. Majd találkozok más lánnyal, aki hajlandó velem randizni. Szóval vagy most, vagy soha. Két hét múlva: hülyeség.
Még ha vár is két hetet, akkor is addig mit csináljon? Õ nagyon helyesen személyesen szeretne veled ismerkedni, máshogy talán nem tud, vagy nem szeret. Szerintem nagyon fura lenne két hétig jópofizni telefonon, cseten, levélben, szóval nem tudom mit vártál.


Mit csináljak? Pénteken egy buliba mennék a barátnőmmel és az elözö buliban ami 2 héttel ezelőtt volt, találkoztam egy sráccal. Csak 2 csók volt köztünk?

Az a bajom h ugye persze bejelöltem facebookon, és állandoan rámir meg rám van szállva. De elmondtam neki h nekem nem jelent semmit se ?, max barátok lehetünk. De nem birja felfogni. és a barátnöm elött meg nem akarok leégni, de a sráccal meg azért csak kavarnék, de nem várok el töle kapcsolatot. A barátnömet nem fogom ott hagnyi geyedül, ha már ketten mentünk ja és ö tud erröl a srácról. a srác 21, én 17

A penteken lefekudtem egy sraccal (szuz voltam), bepanikoltam de a menszeszem megjott szombaton. vedekeztunk, gumit hasznaltunk, terhes lehetek-e?

csinaltam ma tesztet es nem mutatta ki hogy terhes vagyok,tul korai ez meg?vagy megnyugodhatok hogy nem vagyok az?valaszaitokat varom elore is kosz.

Legjobb válasz: Szerintem megnyugodhatsz. Nem vagy terhes.

Szerintem megnyugodhatsz. Nem vagy terhes.
Ha vedekeztel, es raadasul a mensesed is megjott akkor TUTI hogy nem vagy terhes...mert ugye ha nem jon meg van a baj ;) ugyhogy sztem ne panikolj, nekem is megjott szuzeseg elvesztese utan!
Én ezt nem értem. Védekeztetek meg minden, akkor miért pánikoltál be? Kilyukadt a gumi vagy mi? És akkor miért feküdtél le a sráccal, ha utána pánikolsz? Télleg nem értelek, de sztem megnyugodhatsz, mert ha nem lyukadt ki, akkor télleg semmi gáz. ;)
A teszt mellesleg ilyekor meg nem mutatja, ki legalabb 2 het mulva.
Ha gumival csináltátok, akor nem lehetsz terhes, hacsak nem szakadt el a gumi. De pánikra semmi ok, nem vagy terhes!

Van egy helyes srác a suliban. Péntek délutánonként bentmarad a suliba ( nem miatta de én is, így figyeltem föl rá), meg még néhány osztálytársam (mi nem vagyunk azok). Az gáz ha néhány barátnőmmel odamegyünk és megkérdezzük beállhatunk-e játszani?

Multkor nagyon gyáva voltam és hiába győzködtek barátnőim nem mertem. Aztán megkérdeztèk a hátam mögött. Csak akkor épp nem fociztak és erre az a vàlasz jött, hogy most nem épp nem játszanak. Barátnőm erre hogy és mást? Jött a válasz: hát lehetne csak az fáj (kipi*zás). Szerintetek miért mondott ilyeneket? Le akart rázni? Miért hiszik azt a fiúk h porcelánból vagyunk, és mind nyafogunk ha "bibis "lesz a lábunk?

Legjobb válasz: A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)

A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)
A kérdező hozzászólása: ugyanakkor az osztálytársai szerint meg kedves és egyáltalán nem bunkó
Hé kis csaj! jegyezd meg a foci, s a csajok közt mindig nagy a dilemma.
a fiúk szeretik külön választani a csajokat és a haverokat. ezért nem akarta, hogy be állj. vagy lehet, hogy tetszel neki, és nem akarta, hogy megsérülj. bár erre nem sok esélyt látok. viszpnt szerintem ne így közeledetek. inkább máskor beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Saját tapasztalatod alapján tudd meg, hogy bunkó-e.
A kérdező hozzászólása: ment a zöld pacsi, köszönöm a válaszokat!
Köszi, és szívesen bármikor! ;)

15 éves srác vagyok. Múlt héten pénteken elmentünk, a haverokkal sörözni egy vendéglőbe, volt egy lány is akivel kimentem a vendéglő elé, elvoltunk meg minden. (? )

Jött 3 cigány srác, és az eggyik full részeg volt, a másik meg oda jött és elkezdett keménykedni, és adott egy egyenest az állkapcsomba.Szerintetek mit tegyek ha máskor is belém köt? Gázspray-vel lefújhatom? Igazából én attól félek, hogyha valamit teszek vele akkor jönni fognak sokan és szétütnek.(?)

Legjobb válasz: A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.

A legjobb, ha elfutsz. Tudom elég bénán hangzik, de ebben az országban nincs annyi jogunk az önvédelemre, mint Amerikában. Ha lesprézed akkor is te szívsz minimum rád száll az egész banda, de akár rendõrségen is feljelenthetnek.
Szerintem hatásosabb cucc kellene, hadd pusztuljon a férgese...
A kérdező hozzászólása: Oké én ezeket értem, de akkor is ha mér ilyent csinál a f*sz akkor kapja meg. Csak az a gáz, hogy fosok egy kicsit, ha rámszállnának: /

A discoban láttam egy helyes srácot nemrég, láttam hogy ő is néz, de nem tudom h tetszem e neki... pénteken ott lesz ahol én, de bepróbálkozzak valahogy?

? mit javasoltok? létszi segitsetek...(amugy azóta is rá gondolok:( )

Legjobb válasz: de hogyan?:S táncoljak oda? és ha nem veszi?:S

A kérdező hozzászólása: de hogyan?:S táncoljak oda? és ha nem veszi?:S
Akkor mulya... és nem kell vele komolyabban számolnod
Megér egy próbát.
Mosolyogj és integess neki.
A kérdező hozzászólása: de õ nem tudja h nekem tetszik...:S integessek neki?:S áhh...hüjének nézne...még közel sem voltunk egymáshoz

Pénteken csináltattam a középső ujjamra egy tetoválást! Azt mondta a srác, hogy ne tegyek rá fóliát mert az nem jó helyette inkább papírtörlővel vagy pzs-vel takarjam a fény elől. Levehetem holnap már a kötést? Nem fog baja esni a varrásnak?

Kenegettem tetrán ken?ccsel ( gyulladás csökkent? ), és mondta, hogy ha már nincsen gyulladva akkor levehetem a kötést róla és kézkrémmel kell kenegetnem 1 hétig kb , DE nem érheti víz a varratot addig. Sajnos nem tudom , hogy mikor kezd el varasodni a tetoválás és, hogy nem baj-e, hogy holnap már levenném kötést róla. Nem árt neki a fény 3-4 nap elteltével ? Ez az els? tetoválásom és még nem nagyon tudom, hogy mit hogyan kell. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: kérdezhetek? szalonban csináltattad vagy kockásabroszos házi 'tetoválónál'? mert normális tetováló nem mondd olyat hogy zsepit rakj rá mert beleragad...

kérdezhetek? szalonban csináltattad vagy kockásabroszos házi 'tetoválónál'? mert normális tetováló nem mondd olyat hogy zsepit rakj rá mert beleragad...
Ez nem varrat, ez tetoválás. Valószínû hámlani fog, nem sebesedni. Jobb ha leveszed a pzs t mert legjobb ha levegõn van. Kíváncsi vagyok a "mesterre" aki csinálta...
Papírtörlõ, pzs? Nem érheti víz? Atyaég... Ennél nagyobb hülyeségeket nem is mondhatott volna a "tetováló"... :/ ezek alapján a munkája is érdekes lehet... Fóliázni kellett volna, napi többszöri cserével, zöldszappanos-vizes (érheti víz, csak áztatni nem szabad) lemosással minden cserénél, óvatos szárítás után vékonyan Bepanthen (nem Tetrán, az a piercingnél van), majd tiszta fólia. 3 napig ez a menet, ezzel kerülöd el a fertõzést és a varrasodást... Utána a továbbiakban nem zsíros, hidratáló krémmel kell ápolni. Máskor menj inkább szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: A srác már 15 éve tetovál ( magát is Õ tetoválta ki ) nincsen rá panasz meg semmi ! Ma szedtem le a kötést róla minden rendben van vele . Át moshatom de nem szabad áztatnom .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!