Találatok a következő kifejezésre: A penteken egy (299 db)

Az imdb.com oldalon találtam egy Péntek 13 című sorozatot (1987-1990. Ez a Péntek 13 mozifilmekhez kapcsolódik, vagy egy teljesen más sorozat, csak ugyanezzel a címmel?

http://www.imdb.com/title/tt0092357/

Legjobb válasz: Ez nem a filmsorozat, az 1980-ban indult, különben oda van írva, hogy Péntek 13 - A sorozat illetve az is, hogy 1.évad. Ez valami gagyi hétköznapi sorozat lehet, mint például ugye a Star Wars - Klónok háborúja sorozat (ez esetben semmi jelentõssége, hogy az animáció), már akkor sem volt másképp, hogy a kelendõ dolgokról minden bõrt le akartak húzni.

Ez nem a filmsorozat, az 1980-ban indult, különben oda van írva, hogy Péntek 13 - A sorozat illetve az is, hogy 1.évad. Ez valami gagyi hétköznapi sorozat lehet, mint például ugye a Star Wars - Klónok háborúja sorozat (ez esetben semmi jelentõssége, hogy az animáció), már akkor sem volt másképp, hogy a kelendõ dolgokról minden bõrt le akartak húzni.
ahol az augusztus 21. szabadnap, ott azt a jövõ szombaton, 29-én kell ledolgozni

Szerdán csináltattam egy tetoválást a lapockámra. Elmehetek vele pénteken egy egész napos programra?

Mire figyeljek oda? Kell még fóliázni? nem nagyon lesz lehetőségem cserélni a fóliát. Kibir egy fólia ugy 8 órát? Köszi

Legjobb válasz: Persze, h elmehetsz. Nem kell már fólia! Kend be Bepanthennel (vagy amit használsz) néha és ennyi. Ne napozz vele. :)

Persze, h elmehetsz. Nem kell már fólia! Kend be Bepanthennel (vagy amit használsz) néha és ennyi. Ne napozz vele. :)


Mit csináljak? Pénteken egy buliba mennék a barátnőmmel és az elözö buliban ami 2 héttel ezelőtt volt, találkoztam egy sráccal. Csak 2 csók volt köztünk?

Az a bajom h ugye persze bejelöltem facebookon, és állandoan rámir meg rám van szállva. De elmondtam neki h nekem nem jelent semmit se ?, max barátok lehetünk. De nem birja felfogni. és a barátnöm elött meg nem akarok leégni, de a sráccal meg azért csak kavarnék, de nem várok el töle kapcsolatot. A barátnömet nem fogom ott hagnyi geyedül, ha már ketten mentünk ja és ö tud erröl a srácról. a srác 21, én 17
Nem írt vagy?Azt vártad, hogy írjon?
A kérdező hozzászólása: Nem volt online.
Akkor dolga volt
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én szkeptikus vagyok. Azért a mai nap rákérdezzek nála?
Valszeg ezer dolga van. Otthon, a sulikezdés miatt, munka, barátnõje hívta... Nekem is 25 millió tennivalóm van ilyenkor. Takarítás, vasalás, a másik háznál kert, csiszolás, alapozás...
Pontosan keddre.
Alapesetben a 12-ig feladott elsõbbségi leveleket másnap kézbesítik. Mivel szombaton nincs kézbesítés, hétfõ lenne a kézbesítés napja. Most viszont ünnep, tehát keddre. A "jó hír", hogy elsõbbségi pluszfizetés nélkül is pont akkor érkezne meg.

Spar-ban vásároltam pénteken egy telefont, de nem érvényesítettem a jótállást még, lehet még érvényesíttetni? Egy évet adna.

Legjobb válasz: Ha a Sparban vetted gondolom valami egyszerû párezres modellrõl van szó.Fölösleges rá jótállás.De azért próbáld meg.

Ha a Sparban vetted gondolom valami egyszerû párezres modellrõl van szó.Fölösleges rá jótállás.De azért próbáld meg.
Nincs semmi gond. Normális.
Még napokig olyan lesz és darabos száradt vérdarabkákra vált majd idõvel elmúlik szépen. Minden rendben!
Miután leesett a köldökcsonkja a babámnak, még 10 napig vérzett neki. Aztán szépen elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Most megnyugtattatok egy kicsit.A védõnõ ijesztett meg, mert azt mondta, biztos be fog neki gyulladni, aztán majd mehetünk a sebészetre.Pedig õ nem is látta.
Biztos félreértett. Ez teljesen normális, nekünk vagy 2 hétig volt "véres". Fontos, hogy minden nap ilyenkor is pucold át alkoholos vattával fürdés elõtt és gy kis napraforgóolajjal kend át, hogy ne száradjon ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!