Találatok a következő kifejezésre: A pelenkázó magas (3 db)

A pelenkázó túl magas. Vettünk egy pelenkázót es ráraktam a kiságyra, de túl magasan van nekem. Hogy lehet ezt megoldani?

A boltba nem t?nt magasnak, lehet, h pár centivel magasabb az az ágy, mint a kiállított darab ( már jóideje ki van állítva, azóta változtattak rajta egy-2 dolgot)....Van 5letetek, h ha alacsonyka vagyok a pelenkázáshoz, akkor milyen praktikákkal lehetne ezt megoldani?

Legjobb válasz: az én pelenkázómat csináltattuk de ez is kicsit magasra sikeredett. Nekem a köldökömig ér, de ha lábujhegyre állok már sokkal jobb. majd meglátjuk milyen valójában ha rajt van a baba addig nem parázok. barátnõmnek van pelenkézója de mindig az ágyon csomagolja át a kicsit mert azt mondja neki ott kényelmes!

az én pelenkázómat csináltattuk de ez is kicsit magasra sikeredett. Nekem a köldökömig ér, de ha lábujhegyre állok már sokkal jobb. majd meglátjuk milyen valójában ha rajt van a baba addig nem parázok. barátnõmnek van pelenkézója de mindig az ágyon csomagolja át a kicsit mert azt mondja neki ott kényelmes!
Pelenkázd ott, ahol neked kényelmes, pl: ágyon, ott nagyobb a hely , jobban biztonságban van a baba, nem kell ragaszkodni feltétlenül a pelenkázóhoz.
Én a pelenkázót a komódra tettem, így totál kényelmes. Nem akartunk külön pelenkázószekrényt venni, vettünk egy komódot, amibe a pici minden ruhája belefért, a tetejére pedig tettünk egy pelenkázólapot. Nekünk ez vált be.
Nekem is pelenkázólapom van, én a mosógépre tettem, ott kényelmes. Ja, én sem vagyok magasabb 160-nál;)
Vannak azok a mûanyag fellépõk, amit azoknak a gyerekeknek találtak ki, akik nem érik még fel a kézmosót, vagy WC-re mászáshoz segít; sztem ez neked is megfelelõ lenne, általában csúszásgátlós az aljuk, és kényelmesen felléphetsz rá te is. Nálunk a pelekázólap a mosógép tetejére van feltéve egyébként.

Miért olyan magasak a pelenkázó szekrények?

Vagy ez csak engem zavar? Pedig nem vagyok olyan nagyon alacsony, de nekem magasnak tűnnek.

Legjobb válasz: Hát amikkel találkoztam egyáltalán nem magasak, pont ideális magasságban van a gyerek.

Hát amikkel találkoztam egyáltalán nem magasak, pont ideális magasságban van a gyerek.
Én 172 cm magas vagyok, nekem pont jó magasságú a pelenkázó szekrény.
én 167 cm vok, pont jó magasságban van a gyerek. Ha lejjebb lenne le kéne hajolni hozzá.

Milyen magas kb egy kiságy? A Drewex "Kuba" típust rendeltem meg, ahhoz fog a férjem csinálni egy pelenkázó (és mindenes) komódot. Ja, 120*60-as a mérete.

Ha valaki megtenné, hogy leméri nekem, nagyon megköszönném!:) Ha nem is ilyen típus, de méretre gondolom hasonlóak. El?re is köszi!

Legjobb válasz: http://manosziget.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=.. Ha nem mértem nagyon félre akkor 83 centinek mértem a mienket. Ezt elõl mértem ahol egyenes az oldala. A rövidebb oldala ívelt, az egy picit magasabb lehet.

http://manosziget.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=.. Ha nem mértem nagyon félre akkor 83 centinek mértem a mienket. Ezt elõl mértem ahol egyenes az oldala. A rövidebb oldala ívelt, az egy picit magasabb lehet.
A kérdező hozzászólása: Húúú, köszönöm szépen a gyors választ!!! Akkor épp jó lesz a komód, mert 90 cm-s anyagot vágatott a férjem, persze az nem jutott eszébe, hogy meg kéne várni elõször a kiságyat, aztán méretezni:) Amúgy ugyan ez a kiságy lesz nekünk is, csak cseresznye színben. Még egyszer nagyon köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!