Találatok a következő kifejezésre: A pecsételő az (136 db)

Milyen és mennyi az a pecsételő vérzés? Illetve színe? Esetleg keveredik a barna nyákkal? Terhesség első szakaszában?

Legjobb válasz: Szerintem semmilyen pecsételõ vérzés nem normális terhesség bármely szakában. Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételõ vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nõgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak õ az orvos!

Szerintem semmilyen pecsételõ vérzés nem normális terhesség bármely szakában. Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételõ vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nõgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak õ az orvos!
Minél elõbb menj dokihoz, mert lehet, hogy kell terhességmegtartó gyógyszer. Nézesd meg magad. Nem normális egyik sem!!!!!!Semmilyen állapotban sem, vérzés nem lehet!!!
Nekem nem csak az elsõ szakaszban hanem a második terhességem alatt 3 alkalommal volt vérzésem. Nem sok, csak egyszeri. A színe barnás pirosas volt. Az elsõnél megijedtem és rohantam az orvoshoz, aki azt mondta semmi baj, minden rendben. A második és harmadik esetnél már csak felhívtam. Azt mondta, erõs hormonális változásnál elõfordul. Ennyi. De persze feltétlen menjél orvoshoz. Ha több napig van pecsét vagy ha csak egyszeri, akkor is.
Nekem is volt pecsételõ vérzésem a terhesség elsõ szakaszában. Engem meg sem vizsgált a doki, csak azt mondta, hogy, ha nem jár semmiféle fájdalommal, akkor ez teljesen normális, és tényleg minden rendben volt. Azért megnyugtatásul kérdezz ki egy orvost.

Ez normális az 1. levélnél? Ez lenne a pecsételő vérzés vagy mi?

Most tartok az els? levél Symicia tabi háromnegyedénél. Kb 5-6szem után kezd?dött ilyen barnás folyás, mint a menzesz legvégén. Szex közben el?fordul egy pici vérzés is. ez normális?

Legjobb válasz: Igen az! Nálam az elsõ levélnél kitartott egészen az elsõ megvonásos vérzésig. Aztán a 2. és 3. levélnél is jelentkezett pecsételõ vérzés a levél közepe táján. A 4. levéltõl viszont tökéletesen mellékhatás-mentes vagyok. 26/N

Igen az! Nálam az elsõ levélnél kitartott egészen az elsõ megvonásos vérzésig. Aztán a 2. és 3. levélnél is jelentkezett pecsételõ vérzés a levél közepe táján. A 4. levéltõl viszont tökéletesen mellékhatás-mentes vagyok. 26/N
Sötét színû barnás folyás, nekem is ilyen volt. Végig az elsõ levélnél. Utána jött a szünet, megjött erõsebben, és elállt. :) Amúgy, én ezzel vagy 2x voltam orvosnál.. az elsõ alkalommal rögtön betolta az ultrahangot, hogy terhes vagyok, na, ott 2 perc alatt leforgott a kisfilmem, második alkalommal ugyanez volt, csak még ráadásul hülyének is nézett, egyik alkalommal sem talált semmit. Nem tudta mitõl van, de említette a pecsételõs vérzést, aztán meg, hogy miért nem olvasom el a betegtájékoztatót... Csak, nekem erõs görcseim is voltak. :/

Mi az a pecsételő vérzés, mitől van és meddig tart?

Legjobb válasz: Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor a pecsételõ vérzés általában a 7 napos szünet alatt jön meg. Ez lehet kevesebb, mint 7 nap.Több nem szokott.Attól van, hogy a szervezeted érzékeli, hogy nem szedsz most gyógyszert.

Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor a pecsételõ vérzés általában a 7 napos szünet alatt jön meg. Ez lehet kevesebb, mint 7 nap.Több nem szokott.Attól van, hogy a szervezeted érzékeli, hogy nem szedsz most gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: szedem a gyógyszert , ezt most valami új eddig nem ezt szedtem és 8napja szedem .szóval most volt meg nemrég.
Amirõl az elsõ válaszoló beszél, az a megvonásos vérzés, nem a pecsételõ! A pecsételõ általában két menstruáció között jelentkezik, kevés mennyiségû vér formájában. Ha most kezdtél el tablettát szedni, akkor ez az elsõ 1-3 hónapban normális.Ha késõbb se múlna el, akkor mindenképp menj orvoshoz!
Igazad van, bocsi:) :$ Elsõ voltam

Korai terhességben (4 hét és 1-2 nap) milyen az a pecsételő vérzés, ami akár rosszat is jelenthet?

2 nap késés után teszteltem negatívat. Ma viszont megjött délel?tt, de egész nap szinte semmi nincs, bocsi a részletekért, de a betéten hol rózsaszínes, hol halványbarnás foltok vannak, és inkébb vizes-folyásos az egész, semmiképp nem nevezném normális mensinek! És a hasam sem fáj!

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben. De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, fõleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz. UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, õ jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt. Szorítok, hogy ott legyen a baba. 21 hetes kismama

A pecsételõ vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben. De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, fõleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz. UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, õ jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt. Szorítok, hogy ott legyen a baba. 21 hetes kismama
Én úgy tudom hogy akkor van baj ha a vérzés élénk piros színû.Ha csak pecsételõ és barnás, még lehetsz terhes és nem biztos hogy baj van.
Nem értek egyet az utólsó válaszolóval. Nekem egyetlen barnás foltom volt, másnap csináltak ultrahangot, ahol kiderült, hogy a baba már régen nem él ez a 11. héten volt minden görcs nélkül.
Hát... még bármi lehet. Pár nap múlva tesztelj újra a reggeli elsõbõl, bár szerintem meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: ... bocsánat, valami hiba lépett a mûveletbe! :-) Szóval, szerintetek megjön normálisan, vagy lehet hogy mégis baba, csak a teszt még nem mutatta? 15 napja volt peteérésem!

Az első levél fogamzásgátló tabletta után, ha mind a 3 hét alatt folyamatos volt a pecsételő vérzés, akkor is jelentkezik elvonásos vérzés a hétnapos szünet alatt? Ha igen, nagyjából hanyadik napon?

Legjobb válasz: Persze, jelentkezni fog. A pecsételõ vérzés csak azt jelzi hogy megemelkedett a hormonszinted. Általában a 3.-4. napon jelentkezik a vérzés, de ez egyénfüggõ. Lényeg, hogy a 7 nap alatt jöjjön meg és a 8.napon kezdd el ismét a szokott idõben szedni a tablettát.

Persze, jelentkezni fog. A pecsételõ vérzés csak azt jelzi hogy megemelkedett a hormonszinted. Általában a 3.-4. napon jelentkezik a vérzés, de ez egyénfüggõ. Lényeg, hogy a 7 nap alatt jöjjön meg és a 8.napon kezdd el ismét a szokott idõben szedni a tablettát.

Azt szeretném megtudakolni hogy klimax után a pecsételő vérzés mitől lehet?

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet, pl. hüvelygyulladástól méhnyálkahártya megvastagodástól, de rosszabbtól is. Minden képpen lásson orvos.

Sok mindentõl lehet, pl. hüvelygyulladástól méhnyálkahártya megvastagodástól, de rosszabbtól is. Minden képpen lásson orvos.

Milyen az a pecsételő vérzés?

Legjobb válasz: CSekély mennyisségû,szinte csak egy-egy foltot hagy maga után.

CSekély mennyisségû, szinte csak egy-egy foltot hagy maga után.

A pecsételő vérzésnek mi az oka?

Legjobb válasz: terhességben fenyegetõ vetélés jele lehet

terhességben fenyegetõ vetélés jele lehet
Ha nem terhesség alatt van pecsételõ vérzés, akkor esetleg nem megfelelõ a fogamzásgátló tablettád, és ez a csökkent hormonszint miatt lehet.
nem tudom, ez mire vonatkozik?!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt jelentkezik ez, de szeretnék én is többet tudni róla mert most hallom elõször.
hát kedvesem, és állapotos vagyok, de nem volt ilyenem, ez nem természetes dolog, azonnali orvost igényel.
A pecsételõ vérzés az, mikor inkább csak folt van a bugyin, betéten, általában rózsaszínes, barnás, nem élénkpiros, szemben a mensihez. Mikor már betétet vagy tampont kell használni, az már nem pecsételõ.
na várj, a beágyazódási vérzés más, mint ami terhesség alatt jelentkezhet, ezt jó lenne pontosítanod, mert az elõbbi normális, az utóbbi meg nem
pecsételõ vérzéssel is max annyit mond a doki, hogy pihenés, meg magnézium, és amíg nem élénkpiros, meg nincsenek görcsök, addig nem kell aggódni. A kismamák elég nagy hányadának van a terhesség alatt. Viszont ha valaki nem terhes, és mensi elõtt, után és ciklus közben is gyakori a pecsételés, az hormonproblémákra utalhat.

Aki semmi mellekhatast nem erez a fogamzasgatlo tablettatol (mellfajas, hanyinger, hasfajas, nincs pecsetelo verzes, pontosan jon meg) az azt jelenti hogy "tokeletes"a gyogyszer az o szamara?

Mar 2 eve szedem,es egy darabig biztos hogy nem fogom abba hagyni,nem tudom hogy mennyire karos a szervezetemre,mivel semmi bajom tole nem is erzem hogy szedem,gondolom nem annyira.

Legjobb válasz: fogalmazhatunk úgy is. arra ügyelj, hogy ne dohányozz mellette

fogalmazhatunk úgy is. arra ügyelj, hogy ne dohányozz mellette
A kérdező hozzászólása: dohanyzok
nekem semmi mellékhatás, pedig a doki nem is vett vért elõtte, meg semmi, csak ultrahang-vizsgálat volt.. Úgy látszik, számomra ez a tökéletes, én egy éve szedem a Symiciát. Ha nincs semmi mellékhatás, akkor semmi probléma, édesanyám is jó pár évig szedte, és semmi baja. Te milyet szedsz?
A kérdező hozzászólása: Artizia/Dalia kinek hogy ismeros.a hormon is eleg keves benne.0, 075mg/0, 020mg.Remelem akkor nem lesz gond kesobb sem , amugy nekem is vervetel nelkul iretak fel.
Idõvel derül ki, tudod, lehetnek késõbb kialakult dolgok is.... De persze lehet, hogy semmi bajod nem lesz tõle. A dohányzás nagyon nem ajánlott :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!