Találatok a következő kifejezésre: A paypal idő alatt (9 db)

PayPal számlára mennyi idő alatt érkezik meg a pénz?

Van egy oldal (nem magyar) ahol versenyekkel lehet pénzt keresni. Már nyertem egyet, meg is jelent a creditemnél az összeg.., onnan kell kiutalnom a paypal számlámra. Ez meg is történt, de még nem érkezett meg rá. 2 napja történt a tranzakció. Normális, hogy méh nem látom a paypalon, vagy valamit rosszul csinálok? Bár csak az emailcímemet kellet megadni.., szóval, elméletileg nem tudtam elrontani...

Legjobb válasz: Ez nem a PayPalon múlik, hanem hogy mikor hajtja végre a tranzakciót az a bizonyos oldal, úgyhogy ott érdeklõdj. De az is lehet, hogy kamu az egész, nem?

Ez nem a PayPalon múlik, hanem hogy mikor hajtja végre a tranzakciót az a bizonyos oldal, úgyhogy ott érdeklõdj. De az is lehet, hogy kamu az egész, nem?
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem. Teljesen legál oldal, és nagyon népszerû. Egy ismerõsöm is dolgozik oda, és már egy csomó versenyt nyert, így elég jó kis pénzbevétel. Szóval, akkor még várjak.., oké. Elméletileg 3-4 napot írnak.., csak engem az zavart meg, hogy ott a creditemnél már jóváírták az összeget, és én le is hívtam, vagyis átutaltam a pay pal számlámra. Mondjuk semmi tapasztalatom nincs még pay pal ügyben, most csináltam accountot is. De minden verify, úgyhogy az már teljesen aktív (elméletileg:-))
Nem napok, sõt nem is órák kérdése, hanem AZONNAL meg kellene kapnod a pénzt a Paypal rendszerén belül.Ha ez nem történt meg, akkor a másik fél nem küldött neked pénzt, csak azt állította neked. Magyarán hazudott.
A kérdező hozzászólása: Nem hazudott. Onnantól kezdve, hogy az oldalon a profilomnál a creditnél jóvá van írva az összeg, onnantól már tulajdonképpen megkaptam. Innen már én intézem, hogy áttolom a paypalomra. Ezt meg is tettem két napja.., juj akkor valami nem jó??
Amit neked az oldal kijelez, az nem valós pénz, nincs fedezete. Ha az lenne, akkor már megkaptad volna.
A kérdező hozzászólása: Most megnéztem alaposabban..., ki van írva (az oldalon), hogy feldolgozás alatt a tranzakció.., hamarosan teljesül.., plusz a helpjükben is azt írják, hogy max. 10 nap amíg feldolgozzák a kifizetéseket.. Jó, akkor megnyugodtam.., nem voltam elég figyelmes.., teljesen idegen nekem még ez a rendszer. Hogy kifizetik az 100%. Nem kamu oldal az biztos, elég jó híre is van és régóta mûködik, nem is tehetnék meg, hogy átverik az embert. Egyébként a 99design.com az. Lehet hallottál már róla.
A kérdés a Paypal szempontjából lett feltéve. Mennyi idõ alatt érkezik meg? Azonnal, HA elküldi a másik fél. Az más kérdés, hogy az általad használt weboldalnak milyen a belsõ elszámolási rendszere, milyen késleltetés van beépítve, stb.
A kérdező hozzászólása: Igen, de azt hittem, hogy akkor már rajta is van a pénz ha a creditoldalon látszódik, és, hogy a lehívást is eltudtam indítani. Még csak most regeltem oda fel, szóval, nem tudom, hogy mûködik a rendszer. Minden esetre köszönöm szépen a segítségedet, már az is az, hogy tudom, ha valóban teljesül a jóváírás, akkor azonnal a paypalon lesz. :-)

Mennyi idő alatt utalja ki a Paypal a pénzt hazai bankkártyára?

6 ezer forintot utaltattam ki nővérem bankkártyájára, (Raiffeisen kártya) remélem nem problémázik ezzel az oldal hogy más kártyájára utaltattam ki a pénzt, mert valami ilyesmiről hallottam hogy akkor nem lehet.. Vasárnap kértem a Paypalon az utalást, Hétfőn írta ki a tranzakcióra hogy 'Completed' szerda van de a pénz még mindig sehol, 1-2 munkanapot írt az oldal, de 3 nap telt el, mennyit kell erre várni? lesz ebből egyáltalán valami? köszönöm a válaszokat előre is! itt egy kép az utalási adatokról:

Legjobb válasz: Nekem 3 nap alatt meg szokott érkezni.

Nekem 3 nap alatt meg szokott érkezni.
Fogalmi zavar van. Bankkártyára nem lehet utalni. Csak bankszámlára lehet. A bankkártya csak egy kulcs a bankszámlán lévõ pénzhez. A konkrét esetben az a gond, hogy az account tulajdonosának neve nem egyezik a bankszámla tulajdonosának nevével. Második munkanapra meg kellett volna érkeznie a pénznek, mert nem külföldrõl jön, hanem a Paypal magyar unicredites számlájáról. Azt nem állítom, hogy elveszett a pénzed, de az tény, hogy semmibe vetted a szabályokat. És kérlek, jegyezd meg, hogy kártyára nem lehet utalni, csak számlára. Nyilván te a számlaszámot adtad meg nekik ehhez a tranzakcióhoz, ami oké. Csak jegyezd meg a kártya és a számla közti elvi különbséget.

Mennyi idõ alatt érkezik meg Paypal számláról a pénz a bankszámlámra?

11-én érkezett pénz a Paypalomra, ami automatikusan tovább lett küldve a bankkártyámra. Mikorra fog odaérni a bankszámlára (K&H)?

Legjobb válasz: Banki nyitvatartási idõben max fél óra.

Banki nyitvatartási idõben max fél óra.
#1 Tévedésben vagy. 3-5 nap, valahol Paypal-en is írja ezt.


PayPal számláról saját bankszámlára utalás (OTP). Mennyi idő alatt írja jóvá az Otp a PayPalról (Unicredit Bank) érkező összeget?

Tehát van egy PayPal számlám, hitelesített számla (útlevelem és számlakivonatommal igazoltam a szemazonosságom +hozzá van rendelve a bankkártyám és a számlám is) és tegnap kértem a kifizetést saját számlára (withdraw). A Paypal részéről telejsült is még tegnap, mert ma már "completed" a státusz a kifizetéseknél. Kérdésem, hogy mennyi idő kb mire az Otp megkapja a pénzt?

Legjobb válasz: A Raiffeisen 3 nap, az Otp utoljára 5 nap volt nálam, hétvégéket nem számítva.

A Raiffeisen 3 nap, az Otp utoljára 5 nap volt nálam, hétvégéket nem számítva.

Menyi idő alatt jön meg a pénz a paypal-omra?

Elvileg még a hosszú hétvége előtt adtam fel de akkor már zártak a bankok úgy h elvileg ma kell jönnie... A számlámról már levette a pénzt de a paypal-ra még ne jött meg...

Mennyi idõ alatt érkezik meg unicredit számláról paypal-ra a pénz?

Legjobb válasz: Ma kéne még a pénz ez megoldható?

A kérdező hozzászólása: Ma kéne még a pénz ez megoldható?
2-3 munkanap.. Úgyhogy nem! És nem számít, hogy milyen bankból utaltad!
MUNKANAPON délelõtt átutalod a pénzt másnap hajnali 2 órakor rajta lesz paypal számlán!

A paypal mennyi idő alatt utal vissza pénz?

Vettem egy telót, ami hibásan érkezett. Az eladó elzárkózott a cserétől. Paypal vitát nyitottam. A paypal döntése: küldjem vissza a készüléket az eladónak és visszakapom a vételárat. A készüléket visszaküldtem nyomkövetési számmal. Kéredésem: a pénzemet mikor utalják vissza? Ha meggyőződtek a csomag feladásáról, vagy ha az eladó megkapta a csomagot?

Legjobb válasz: Nyilván azután fogják visszautalni a pénzt, miután az eladó visstzajelzett, hogy megérkezett a csomag.

Nyilván azután fogják visszautalni a pénzt, miután az eladó visstzajelzett, hogy megérkezett a csomag.

Mennyi idő alatt érkezik meg erste-s számláról paypal-ra a pénz?

És mennyibe kerül az utalás?

Legjobb válasz: 2-5 nap, a díja a számlacsomagodtól függ. De miért nem használod a bankkártyádat? ( Az ingyen van és azonnal tudsz vele fizetni.)

2-5 nap, a díja a számlacsomagodtól függ. De miért nem használod a bankkártyádat? ( Az ingyen van és azonnal tudsz vele fizetni.)
Bizony ez így 2-5 munkanap. Ezért érdemes ezt az oldalt használnod: https://www.paypal-topup.hu/ Ezzel munkanapon, ha 9-16 óra között intézed az utalást, pár órán belül rajta lesz a pénz a Paypal számládon. Mióta megjelent azóta használom és többé nem kell napokat várakoznom.. Ha belépsz a Paypal fiókodba ott is kihozza ezt az oldalt a "Top Up" menüben.

A paypal mennyi idő alatt vonja le a megdott számláról a "regisztrációhoz" szükséges kb 400 forintot?

Ha hétfön regisztráltm, mikor tudok "élesben" fizetni a paypalon keresztül?

Legjobb válasz: megoldódott... 4 nap volt

A kérdező hozzászólása: megoldódott... 4 nap volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!