Találatok a következő kifejezésre: A pattogatott hizlal (10 db)

A pattogatott kukorica mennyire hízlal?

Legjobb válasz: 10dekára vonatkoztatva : pattogatott kukorica (olaj nélkül) 399kcal 77,9ch pattogatott kukorica (olajjal) 520kcal 57,2ch Ezt egy itteni korábbi kérdésbõl másoltam ki. Szóval hízlal...de ha megeszel 1 marékkal semmi bajod nem lesz. Csak ha ezen élsz :)

10dekára vonatkoztatva : pattogatott kukorica (olaj nélkül) 399kcal 77, 9ch pattogatott kukorica (olajjal) 520kcal 57, 2ch Ezt egy itteni korábbi kérdésbõl másoltam ki. Szóval hízlal...de ha megeszel 1 marékkal semmi bajod nem lesz. Csak ha ezen élsz :)
micsoda?? ne viccelj már.10 dkg pattogatott kukoricában 100-150 kalóriánál nem lehet több
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: egyébként szerintem sincs benne annyi. A chipsben van 500 kalória.
Második válaszoló: én ezt itt találtam, nem én találtam ki...nem engem kellene támadni. Amúgy meg google: http://lmgtfy.com/?q=pattogatott+kukorica+kcal Elsõ találat, wikipédia: http://hu.wikipedia.org/wiki/Pattogatott_kukorica Pop-corn, levegõn pattogtatott, adalékanyagok nélkül Tápanyagtartalom 100 g-ban Energia 380 kcal 1600 kJ Szénhidrátok 78 g Rost 15 g Zsír 4 g Fehérje 12 g Tiamin (B1-vitamin) 0, 2 mg 15% Riboflavin (B2-vitamin) 0, 3 mg 20% Vas 2, 7 mg 22%
1. nem támadtalak 2. a wikipédiának nem írhatok vissza

Mennyire hízlal a pattogatott kukorica?

Többe mondták, hogy fogyókúránál is lehet enni.

Legjobb válasz: Leírom hatezredszerre is... AKKOR HÍZUNK, HA A NAPI KALÓRIABEVITEL MEGHALADJA A NAPI KALÓRIAFELHASZNÁLÁST! Nem a pattogatott kukorica hízlal, hanem a túlzott kalóriafogyasztás. Az már egy másik mese, hogy miért nem mindegy, hogy a napi kalóriabevitel mibõl áll.

Leírom hatezredszerre is... AKKOR HÍZUNK, HA A NAPI KALÓRIABEVITEL MEGHALADJA A NAPI KALÓRIAFELHASZNÁLÁST! Nem a pattogatott kukorica hízlal, hanem a túlzott kalóriafogyasztás. Az már egy másik mese, hogy miért nem mindegy, hogy a napi kalóriabevitel mibõl áll.

A pattogatott kukorica hizlal vagy semleges?

Legjobb válasz: Az állatokat is kukoricával hízlalják fel! :) A pattogatott kukoricát pedig zsiradékon pattogtatják ki. Arról nem is szólva, hogy általában megsózzuk, s a só nagyon köti a vizet a szervezetben. Szerintem... hja... hízlal :((( Ha te magad csinálod otthon, akkor lecsalhatsz néhány kalóriát, de nem sokat!

Az állatokat is kukoricával hízlalják fel! :) A pattogatott kukoricát pedig zsiradékon pattogtatják ki. Arról nem is szólva, hogy általában megsózzuk, s a só nagyon köti a vizet a szervezetben. Szerintem... hja... hízlal :((( Ha te magad csinálod otthon, akkor lecsalhatsz néhány kalóriát, de nem sokat!
Dehogy is! A disznóknak szálkásítás céljából adják a kukoricát, ha nekik jó neked se lehet rossz. :-)
láttál már disznót?? na neki is használ szép szálkás õ is
állatokat is kukoricával hizlalják! szoval a válasz egyértelmüen HIZLAL, de nagyon,


A pattogatott kukorica hizlal?

Legjobb válasz: Bocsi,"hízlal"

Bocsi, "hízlal"
Igen, hogyha nagy mennyiséget eszel meg belõle és hozzáadva a napi beviteledhez nem tudsz lemozogni többet, mint amennyit bevittél a nap folyamán Nem, hogyha kis mennyiséget fogyasztasz el belõle vagy amekkorát ideális fogyasztanod, annak érdekében, hogy hozzászámolva a napi bevitelhez, ne haladja meg a napi energiaszükségletet + a fizikai munka által elégetett kilókalóriákat
Minden hízlel nagy mennyiségben. Èsszel kell enni, kicsit mozogni is, és nem hízlal semmi. :)

A pattogatott kukorica hízlal?

Legjobb válasz: Igen,fõleg a zacskós kukorca ami teli van tartósítószerrel és vagy 5 kg sóval..amúgy kár mert énis imádom :/

Igen, fõleg a zacskós kukorca ami teli van tartósítószerrel és vagy 5 kg sóval..amúgy kár mert énis imádom :/

A pattogatott kukorica hizlal?

Legjobb válasz: a disznókat is kukoricával hízlalják..

a disznókat is kukoricával hízlalják..
Neeeeeem, fõként a vajas nem. Mit gondolsz, de komolyan? Szénhidrát sóval, esetenként zsírral. Vajon?
Nem értem, egyeseknek miért okoz örömöt, ha bunkó módon válaszolgatnak a kérdésekre... Kérdezõ, sajnos most nincs nálam egy csomaggal sem, de rajta van az energiatartalom a zacskón. Ha jól emlékszem, akkor egy zacskónyiban 500 kalória van (de nem vagyok benne biztos). Ez, ha egy átlagos 2000 kalóriás étrendet nézünk, azért elég soknak tûnik, de meg lehet oldani hogy ne hízlaljon. Csak sakkozni kell egy kicsit azzal, hogy mit àldoz be érte az ember :)

A pattogatott kukorica hizlal?

Legjobb válasz: rosszabb, mint a csipsz.

rosszabb, mint a csipsz.
Igen! Mig nem ettem pattogatott kukoricát 50-et nyomtam, mára 120 vagyok!
A kérdező hozzászólása: Ok köszi, most már nem nagyon fogom enni!!!
nekem egy ismerõsöm szokta néha enni, igaz, õ "csak" súlyt tart. heti 1-2szer ropogtat belõle tv elõtt, de a mikrózható zacsinak csak a felét eszi egyszerre. azt mondta fogyás alatt nem javasolja, csak ritkán, mondjuk egy amúgy is bûnözõs napon.
Szerinted miért etetik a disznókkal a kukoricát?
Utolso vàlaszolo egy hatalmas gyoker

A pattogatott kukorica tényleg nagyon hízlal?

Legjobb válasz: a zacskós, mikrós változat, és a mozis igen. de ha veszel natúr pattogtatni való kukoricát, és azt ízesíted zöldfûszerekkel, kevés sóval, úgy már egy aránylag egészséges nassolnivalód lesz :) de a mérték itt is fontos, ne egyél meg ebbõl se egyszerre fél l-nél többet semmiképp!

a zacskós, mikrós változat, és a mozis igen. de ha veszel natúr pattogtatni való kukoricát, és azt ízesíted zöldfûszerekkel, kevés sóval, úgy már egy aránylag egészséges nassolnivalód lesz :) de a mérték itt is fontos, ne egyél meg ebbõl se egyszerre fél l-nél többet semmiképp!

A pattogatott kukorica hizlal? (só és vaj nélkül)

egy szelet fehér kenyér kb mennyi pattogatott kukoricának felel meg?

Legjobb válasz: Igen ehetsz, de szigorúan natúr változatot. Semmiképp ne vajasat. Egy pici sótól még nem lesz baj, de a sok só megköti a vizet. A kalória átszámításban nem tudok segíteni.

Igen ehetsz, de szigorúan natúr változatot. Semmiképp ne vajasat. Egy pici sótól még nem lesz baj, de a sok só megköti a vizet. A kalória átszámításban nem tudok segíteni.
Dehogy Neked írtam Drága!:) A kérdezõt akartam megnyugtatni, hogy azért, mert néha-néha megeszik egy zacsival, attól még nem dõl össze a világ, és hízni sem fog!
Nézd, én egy hónapban kb. 2szer megyek moziba, és akkor megeszek egy jó nagy adag pattogatott kukoricát. Mert úgy az igazi. Eddig már 8kg fogytam, és õszintén szarok bele, hogy hízlal-e, mert 1 hónapban kétszer megengedhetem magamnak. És ahogy a mérleget elnézem a szervezetem is így gondolja. Más nasit nem eszem, ennyi meg jár. Szóval te is edd meg néha-néha nyugodtan.
Amúgy hozzátenném a disznóval példálózó kommentelõnek: Láttál már disznó elé rakott kukoricát?:) Pattogtass ki annyit, és megtelik a lakás.:) ) Belaksz a pattogatottból, és tulképp csak egy marék kukoricát ettél.:)
Jah, azt hittem, hogy Neked válaszoltam az elõbb és félreértetted a kommentemet. Akkor bocs.:)
Na most ezt találtam: "egy csésze sima pattogatott kukorica, csészénként mindössze 27 kalóriát tartalmaz. Kevés vajjal, vagy olajjal ízesítve egy csésze popcorn hozzávetõlegesen 126 kalóriát tartalmaz."
10dekára vonatkoztatva : pattogatott kukorica (olaj nélkül) 399kcal 77, 9ch pattogatott kukorica (olajjal) 520kcal 57, 2ch
Sokszor kifejezetten javasoljak. Google: pattogatott kukorica fogyókúra Nem baszogatásból írtam, csak ott hamarabb megtudsz róla bármit is. Magam is rákerestem, egyszerûbb ha Te is megteszed.
És nem nagyon méregettem a pattogatott kukoricát de szerintem 10deka sok. Vagy tévedek? Mmint, ha néha keveset eszel csak mert szereted, abból még nem lesz baj.
Szerintem hizlal.Igen, ezért etetik a disznókat is kukoricával :) meg ha beteszed a mikróba kipattogtatni és utána kibontod általában ha marokra veszel egyet már zsíros lesz a kezed , azaz nem kevés zsírt is tartalmaz, ami hát nemhiszem hogy jót tesz a fogyókúrádnak.
Na jó, de az egy csésze egy kisebb marok... egy zacskó pattogatott kukorica kb 700 kalóriát tartalmaz. Vannak 800 kalóriás fogyókúrák (naponta annyi lehet enni), ha ahhoz viszonyítunk, akkor iszonyat sok kalóriát tartalmaz.
a disznók is a kukoricától híznak, szerinted nem hízlal?
*marokra veszel egy adagot
A 800 kalóriás fogyókúra eleve egészségtelen, és már egy szendvics kiteszi a bõ harmadát. A csésze szerintem pattogtatás nélkül értendõ.:)
igenis, a malacokat szokták kukoricával hízlalni és nem pattogatottal, te drága, hanem simával. a pattogatott max annyival jobb, hogy tele van levegõvel és kevesebbet eszel belõle, mert hamarabb tele érzed magad tõle. de kalória sok...
Ha ezt nekem írtad, vagyis arra válasznak, nem azt mondtam, hogy nem adnak a malacnak kukoricát, hanem hogy MENNYIT! Az egynapos eledelével kipattogtatva ellenél egy darabig "Te Drága".. Ergo értem a példát, hallottam is eleget, csak ha belegondolsz, egy marék kukorica kipattogtatva egy tál kukorica. Vagyis azért nincs alapja, mert enyhén eltérnek az arányok.:) Ha a malacot csupán annyival hizlalnák, az is fogyna...:)
"egy zacskó pattogatott kukorica kb 700 kalóriát tartalmaz" -- hát nálam nem:) ) gondolom attól függ, mekkora zacskóra gondolsz és milyen.:)

A különböző ízesítésű pattogatott kukoricák, amelyeket az üzletekben lehet kapni, mennyire hízlalnak?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, de én nem enném meg. Persze NÉHA belefér, de az a baj, hogy a pattogatott kukorica tipikusan az a kaja, ami eteti magát. Elkezded enni, és nem tudod abbahagyni, amíg ki nem ürül a zacsi. Úgy meg azért elég húzós...

Hát nem tudom, de én nem enném meg. Persze NÉHA belefér, de az a baj, hogy a pattogatott kukorica tipikusan az a kaja, ami eteti magát. Elkezded enni, és nem tudod abbahagyni, amíg ki nem ürül a zacsi. Úgy meg azért elég húzós...
Eléggé. Kukorica eleve szénhidrát, ráadásul a bolti olajos és sós, egyik se tesz jót a fogyókúrának. Az igaz, hogy jobb, mint egy fél disznó sült krumplival este 10-kor, de a kukoricánál is van jobb: bármilyen gyümölcs a banánon kívül, vagy bármilyen zöldség.
Hát...az is hízlal eléggé, mivel elég olajos meg ilyenek, meg a szervezeted nicns szüksége rá, csak kiüríted.Tényleg csak eteti magát.
A kérdező hozzászólása: Aham... tudom. Nem is eszem állandóan. Egyébként én a mikrós változatra gondoltam, amit megveszel, otthon berakod a mikróba és pár perc alatt kész. Azok nem olyan túl fûszerezettek mint amit készen lehet kapni. Vagy igen? Szeretem nagyon egyébként, és úgy gondoltam hogy jobb ha azt eszem, mintha este 10kor zsíros kajákkal vagy kenyérrel teletömném magam... Lehet rosszul gondolkodom. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Hm... igazatok lehet :) Egy héten egy este ám még belefér, ugye? Egyébként nem fogyózom, csak hízni se akarok :p


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!