Találatok a következő kifejezésre: A pattanást lehet leghamarabb eltüntetni (4 db)

A pattanást mivel lehet leghamarabb eltüntetni?

16éves sráv vagyok, el szeretnék tüntetni 1-2 kósza pattanást :P Mit tudnátok ajánlani amivel gyorsan el tudom tüntetni a következ? randira? :D

Legjobb válasz: Ekkora vészhelyzetben talán a fogkréém...De inkábbb szerezz be egy patttanás leszárító készítményt valami drogériában, és legközelebb már használhatod azt. Vagy kérj anyukádtól egy kis púdert vagy alapozót.

Ekkora vészhelyzetben talán a fogkréém...De inkábbb szerezz be egy patttanás leszárító készítményt valami drogériában, és legközelebb már használhatod azt. Vagy kérj anyukádtól egy kis púdert vagy alapozót.
Nekem az AVON javító rúzsa (Clearskin) nagyon bejött. Bõrszínû, tehát azonnal "eltûnteti" a pattanást, bár egyenlõre csak látszólag. Aztán közben szárít is, így hamar végleg is eltûnik. Próbáld ki! 7-800 Ft körül van, de nagyon-nagyon sokáig lehet használni, az enyém már több, mint egy éve megvan.
Annak idején nekem semmilyen patikaszer nem használt. Talán a tüzes vassal kiégetés lenne a megoldás.
Fogkrémmel ne kenegesd mert többet árt mint használ. Nem kellene hogy amellett hogy gyulladásos, még hámlana is... Használj korrektort (tudom hogy fiúk ezt nem szeretik de ha ügyesen használod, akkor nem fogja senki észrevenni).

A pattanás utáni sebeket mivel lehet a leghamarabb eltüntetni?

Van egy pár seb az arcomon, és el szeretném tüntetni, mert zavar. Amikor megyek iskolába leszoktam alapozni, hogy ne látszódjon annyira hogy piros. Tud valaki valamilyen jó min?ség? alapozót?

Legjobb válasz: Teafaolajas termékekkel.

Teafaolajas termékekkel.

A pattanás utáni sebeket hogy lehet a leghamarabb eltüntetni?

Vasárnap megyünk élményfürdöbe és van 1-2 seb az arcomon, ami a pattanás után maradt, de hát igy alapozót se tudok rá tenni,hisz azt leszedi a víz.

Legjobb válasz: Én egy kiló neogranormont vagy alsolt szoktam rápakolni (az alsol jobb) és fél nap alatt leszedi.

Én egy kiló neogranormont vagy alsolt szoktam rápakolni (az alsol jobb) és fél nap alatt leszedi.
A kérdező hozzászólása: köszi


Mivel lehet a leghamarabb eltüntetni a pattanást a hátamrol?

A hátam tetején keletkeztek lehet,hogy nem is pattanás mert nem szokott viszketni és nem is változik. el?re is köszönöm

Legjobb válasz: A körmöddel.

A körmöddel.
A kérdező hozzászólása: neked is olyan rövid az eszed, mint a válaszod!
be van gyulladva? Ha igen, akkor az pattanás. Ha nem, akkor mitesszer, vagyis szennyezõdés a pórusokban. Az ujjaddal ezt is érezheted, bár látszani messzirõl nem látszik. Én száraz törölközõvel szoktam átdörzsölni a hátam, a nagyobbak eltávolításához (zsebkendõvel kinyomni, aztán lefertõtleníteni) sajnos segítséget kell hívni, úgymint anyu vagy házastárs illetve kozmetikus.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!