Találatok a következő kifejezésre: A passzív számára melyik a (1 db)

A passzív dohányosok számára melyik a rosszabb: ha a szájukon vagy az orrukon szívják be a füstöt?

Legjobb válasz: Nyilvánvalóan az a legjobb, ha egyáltalán nem szívják a füstöt, de ez sokszor sajnos elkerülhetetlen. Valószínûleg ilyenkor az orron át beszívott füst a kevésbé ártalmas, hiszen orrunkban olyan szõrszálak vannak, amíg megszûrhetik a káros levegõt. Persze az is lehet, hogy a "dohánymolekulák" olyan kicsik, hogy akadálytalanul bejutnak itt is.

Nyilvánvalóan az a legjobb, ha egyáltalán nem szívják a füstöt, de ez sokszor sajnos elkerülhetetlen. Valószínûleg ilyenkor az orron át beszívott füst a kevésbé ártalmas, hiszen orrunkban olyan szõrszálak vannak, amíg megszûrhetik a káros levegõt. Persze az is lehet, hogy a "dohánymolekulák" olyan kicsik, hogy akadálytalanul bejutnak itt is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lesz valami maradandó károsodás?

cigire ráment a körömlakk lemosó
Elszívtam...

8

A cigaretta okozhat halált?

Azt tudom, hogy hosszú távon mit okoz..
De egy ember el tud egyszerre annyit szívni, hogya nikotin vagy a szénmonoxid rövid időn belül megölje?

4

Volt itthon egy jópár karton cigi, de most elfogyott és tudni akarnám hogy most mennyibe kerül egy doboz Dunhill Black Switch, Marlboro Gold, Marlboro Gold Beyond, West duo?

Előre is kösz a válaszokat

5

Szerintetek a Hungária dohány milyen minőségű?

Még akkor vettem egy 40 Grammos tasakot, amikor még nem volt traffik. Akkor még tekerős papírba tekertem, de az íze nagyon ramaty volt már akkor is!
Utána is olvastam hogy mitől lehet, és állítólag a hazai dohány alapból ilyen!
Szerencsére nikotinban gazdag dohány, azzal nincs baj, és ezek szerint biztos nem aromázzák be.
Viszont amióta hüvelyből szívom, azóta inkább dohány íze van, de így is eléggé tűrhetetlen a szaga, és az íze-erős mellékíze van.
Tudtok esetleg valamit ajánlani, hogy azért dohányra emlékeztető aromája legyen?
Pl: tegyem ki a napra, vagy rakjak a hüvely elejébe fahéjat, szegfűszeget? vagy az sem segít? :O
Valamit sürgősen kérem! :D

1

Másnak is ilyen?

Amikor már majdnem a cigi végénél tartok, akkor már nagyon meleg a füst, meg be is köhögök néha, szóval általában a szűrő előtt kb 1 cm-el már elnyomom. Másnak is ilyen?

3

Kezdek rászokni? Mit csináljak?

Hali,
Régebben kipróbáltam a cigizést hát valami gyenge cigi volt így elszívtam egy szálat simán...egy ideig nem, de mostanában egyre jobban kívánom.. Annyira, hogy valamelyik nap el is mentem venni egy dobozzal mert nem tudtam mit csinálni, de azóta is ott van a doboz nem szívtam belőle egy szálat sem, de egyre jobban kívánom...mit csináljak? Attól félek, hogy ha elkezdem ezt az egy dobozt akkor rá fogok szokni.... (a baráti társaságomban szinte mindenki dohányzik..)
Normális válaszokat, Köszönöm!

7

Hogyan tudnék leszokni?

Három éve dohányzom.18 éves vagyok. Rendszeresen, sűrűn, napi 1 dobozt elszívok. Le szeretnék szokni, de sehogy se tudom rávenni magam.

11

A keleti környékén melyik trafikban lehet kapni vízipipa dohányot?

Illetve milyen márkák vannak jelen az üzletbe?

0

Augusztus 20-án a Nemzeti Dohányboltok nyitva lesznek?

A Nemzeti Dohánybolt oldalán sajnos nem találtam, hogy az ünnepek alkalmával egész nap zárva lesz-e, avagy rövidített nyitva tartással üzemel.

14

A barátom eléggé megváltozott. Kiderült, 2-3 naponta füvezik. Elronthatja ez a kapcsolatot? Vagy a fű azért még nem annyira durva?

Pár szóval annyit, hogy kb. 2 hete nem olyan kedves velem, kevesebbet hív (csak hétvégén találkozunk), néha ingerültebb, néha [email protected]ósabb, és nem tudtam hova tenni. Ma bevallotta a füvezést, mert húúú annyi gondja van... Én meg megmondtam neki, ha ez a kapcsolatunk rovására megy, elhagyom. Még annyit, hogy 23 éves, tehát nem mondható kísérletező tininek.És 17 hónapja vagyunk együtt, egy szuper kapcsolatban. (hittem én) Pár hete kezdte ezt el. Hogy szokott ez lenni, rá fog szokni? Rámegy a kapcsolatunk? Mennyire befolyásolja a fű az ember érzelmi életét?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!