Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak többször (52 db)

Szűz-e még egy olyan csaj, akinek félig bedugja a pasija többször is, de alapból szűz volt?

Legjobb válasz: Hát soha nem lesz vége az ilyen jellegû kérdéseknek?? Ha csak félig dugja be; ha csak bedugja, de rögtön ki is veszi; ha csak hozzáér? Nem unjátok még?

Hát soha nem lesz vége az ilyen jellegû kérdéseknek?? Ha csak félig dugja be; ha csak bedugja, de rögtön ki is veszi; ha csak hozzáér? Nem unjátok még?
Félig szûz.
nem
Sajnos már nem.
Ha a pasija farka 3cm-nél rövidebb akkor még szüz. Ha hosszabb, már nem :-)) Egyébként minden lány alapbol szüz VOLT.
Szüzességrõl 3 videó azoknak, akiket érdekel... 1: Közhiedelem - A "szüzesség elvétele", mint erõszakos kifejezés http://www.youtube.com/watch?v=wgpb30uRK0g 2: Elsõ szex - Mikor állok készen az elsõ alkalomra? http://www.youtube.com/watch?v=F6mBG_231FQ 3: Felépítés - Miért nem lehet kilyukasztani közösüléssel a szûzhártyát? http://www.youtube.com/watch?v=UHNhsI-p_40 (mindhez van magyar felirat) Legjobbakat!
Ha egyszer bedugja akkor bedugta es pont. Nem vagy szuz. De nyugodtan be dughatna mar teljesen is ha felig betolta..

Az igaz, hogy a pasiknak többszöri elélvezés után megfájdulhat a hasuk?

Legjobb válasz: ezt hol ovlastad? bravoban, vagy az imben?

ezt hol ovlastad? bravoban, vagy az imben?
nekem nem szokott :O
nekem utána a vége fájdulmeg denagyon masnapra...><
A kérdező hozzászólása: a barátom mondta, hogy mikor harmadszorra ment el (nem teljesen zsinórban, de olyan fél órás szünetekkel, mondjuk). szóval õ mondta, hogy fájt a harmadiktól a hasa.
szerintem csak szorulása volt
ha sok-sok órán keresztül történik akkor az éhségtõl
az nem a hasa... ha sokáig áll a farka akkor (komoly) izomláz léphet fel a prosztatánál és kb a köldöke alatt 5 centivel fáj vagy lejjebb, de bent a hasban.. csak nem tudta elmondani rendesen gondolom.. "võlegény betegség"-nek is hívják
Persze, mert megéhezik.

A pasim többször jött haza úgy h furi volt mint ha megcsalt volna. Ki tudom deríteni hogy mi is van?

Kitudom vhogy deríteni h megcsal e (mikor haza jön) vmilyen nyomokból. Akárhogy

Legjobb válasz: Én meg azt mondom nyugodtan nyomozzál csak.Anyum sem nyomozott nevelõapum után csak akart,de lebeszélték és azt vette észre,hogy egyedül van.Jobb az ilyennek elejét venni.A telefon sokat elárul,de akár még mehetsz is utána.Csinálj úgy mintha elmennél valahová ahonnan biztosan tudja,hogy nem jössz haza,aztán lepd meg õt.Ha együtt laktok ez nem nehéz csak azt mondod elmész valakihez aztán felhívod õt majd elõbb érsz haza mint várná.Interneten nézd meg az elõzményeket milyen oldalakra lép fel.Stb.Légy kreatív! És írd meg mi volt!Ha eszembe jut valami majd még írok!

Én meg azt mondom nyugodtan nyomozzál csak.Anyum sem nyomozott nevelõapum után csak akart, de lebeszélték és azt vette észre, hogy egyedül van.Jobb az ilyennek elejét venni.A telefon sokat elárul, de akár még mehetsz is utána.Csinálj úgy mintha elmennél valahová ahonnan biztosan tudja, hogy nem jössz haza, aztán lepd meg õt.Ha együtt laktok ez nem nehéz csak azt mondod elmész valakihez aztán felhívod õt majd elõbb érsz haza mint várná.Interneten nézd meg az elõzményeket milyen oldalakra lép fel.Stb.Légy kreatív! És írd meg mi volt!Ha eszembe jut valami majd még írok!
Furi volt, mintha megcsalt volna? Ezt mibõl érezted? Mi volt rajta furi? Késõn ment haza? Kérdeztél tõle valamit? Ha nem volt semmi, csak te képzelted be, akkor nem biztos, hogy jól fogsz kijönni a dolgokból, ha nyomozgatni kezdesz. Megnézheted a telefonját, esetleg elmehetsz elé, mikor végez a munkában. Vagy kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: szótlan volt és alig mert a szemembe nézni
Lehet, gogy csak fáradt volt? Az a legtisztább, ha megkérded, hogy miért olyan furcsa mostanában.
Az lehet akár attól is, mert problémák vanna ka munkahelyén. Próbáld meglesni a telefonját, hátha talász benne valami érdekeset. Vagy csak egyszerûen beszélgess el vele a megcsalásról, abból is sokminden kiderülhet. Ha megtudja, hogy követed meg nyomozgatsz utána, annak csak rossz vége leeht számodra.
Lehet, hogy egy õszinte beszélgetéssel többre mennél talán, mintha pusztán egy megérzés miatt kémkednél utána, amíg nem tudsz semmi biztosat, szerintem.Lehet, hogy alaptalan az egész, akkor meg kínos lenne, ha megtudná, hogy kémkedtél utána.Ha meg esetleg mégsem, az ugyis kiderül(ha mégsem akarnál vele beszélni errõl).
Az a legtisztább ha rákérdezel, és ha megbízol benne és látod rajta h igazat mondd, akkor nem kell aggódnod, az én barátom is csinált olyat h szótlan volt stb, és én is megijedtem de mint kiderült csak (munka után volt ez) fáradt volt szegénykém! ne gondlj mindig a legrosszabra :)
igen, elõször kérdezz rá, hogy megcsal-e és utána azt, hogyan áll mostanában hûség témakörben, hogy viszonyul hozzá, ilyenek. Hagyd picit leülepedni a dolgot, persze csak a felszínen. Szerintem is simán nyomozhatsz, de légy nagyon óvatos, nehogy kiderüljön. Nézd meg miket leskelõdik a neten, a telcsi tartalmát mikor fürdik, vagy biztonságban meg tudod nézni. Ugyan az én pasim minden nyomot kitrölt és eltüntetett, de lehet azért mert érzet valamit a levegõben. Az én pasimmal is ugyígy jártam, és kiderült hogy a neten (chat, msn, iwiw) csajozik, persze mindent tagadott. megkértem egy barinõm ismizzen vele, de õk nem ismerték egymást, és bejött, fel akara szedni. Most ott tartunk, hogy õ kiakadt, hogy miért nyomoztam, de mondtam neki, hogy nézzen utána a lexikonban mi az az ok-okozat; ha nem kavart volna és hûséges lenne eszem ágában sem lett volna. Most ott artunk hogy vádaskodunk, talán vége lesz. Szeretm, de nem lehet hûtlenségben élni, felõröl teljesen. És tudni kell, nem véletlen semmi sem. talán nem õ az igazi, csak én áltattam magam... Egy valódi társnak magától éretõdõ a hûség. Remélem segíetem valamit. Ja, még annyi, akár valami kamunvel is regizhetsz az iwiwen vagy fantom-email címmel, és úgy hátha.... Remélem végül jól sül ki a dolog és csak vaklárma. Aztán írni ám a fejleményekrõl! Soxerencsét!!!


Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

Tini korban amikor a pasiddal megtörtént az elsö petting/szex utána "szexmániásabb" lett és többször beszélt erröl?

Legjobb válasz: Van 1 rossz hírem: minden pasi azt akarja. A herceg is, miután leszállt a fehér lóról. Tudod, akkor kell elkezdeni félni, ha egy pasi nem akar megdugni. Az már baj. A cél tehát az ember lánya számára, hogy megtalálja azt a pasit, aki nem CSAK megdugni akarja. :) Szóval szerintem ne pánikolj, hanem szexelj!

Van 1 rossz hírem: minden pasi azt akarja. A herceg is, miután leszállt a fehér lóról. Tudod, akkor kell elkezdeni félni, ha egy pasi nem akar megdugni. Az már baj. A cél tehát az ember lánya számára, hogy megtalálja azt a pasit, aki nem CSAK megdugni akarja. :) Szóval szerintem ne pánikolj, hanem szexelj!
nem beszélni szoktuk hanem csinálni
Inkább csak örülj a dolognak, tuti azért emlegeti, mert tetszettél neki! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)

Ha itt állandóan írkálják, hogy a pasik egynap többször is maszturbálnak stb. akkor az én pasim mér csak 1 menetet akar naponta?

A barátom 20 éves.. én 18. Én nagyon szeretek szexelni,de neki elég napi 1 pedig szerelmesek vagyunk. Azt mondja neki nemjó utána kíván nagyon de elég neki az.. ezt nem értem:S miért van ez? én csinálnám naponta 2-3x is néha azért.. amugy elöttem elég sokszor maszturbált

Legjobb válasz: Mer.

Mer.
Mert ennyi az igénye :/ Nem tudsz mit kezdeni vele...
Mert más nõvel is csinálja.
menj dolgozni, lenyugszol
Adjon zöld pacsit nekem az, aki egész nap pumpálna egy 18 éves lányt :)
Mert egy farokveréstõl max elálmosodom, egy jó szextõl jobban leizzadok, mint 2 óra edzés után, és jobban ki is elégülök, mint 10 farokveréstõl. Nem mindig kívánja az ember a napi több szexet, fõleg akkor, amikor 12 óra munka után hazaér. Nem ez a fokmérõje a vágynak.
Ez sracfuggo, hogy ki mennyit bir! En peldaul annyi menetet birok, hogy nem is merem leirni... De en mar kicsit szexfuggo vagyok szerintem.
ja, nõbõl elég napi egy, de a faxverés az más :D
A kérdező hozzászólása: Olyan így mintha nem kívánna eléggé
ha nõvel van az más:) abból nekem is elég napi 1:) legfeljebb hétvégén több menet:)
Szerinted mindenki egyforma? Amúgy meg attól, hogy szeret, nem biztos, hogy igénye van a nap többszöri szexre, és egyébként sem ez a szerelem/szeretet fokmérõje.
Miért nincs nekem ilyen barátnõm!?????
Mit meg nem adtam volna érted 20éves koromban...

Ha egy pasi tobbszor viccelodik egy csajjal, az jelentheti azt is, hogy a pasi flortolni akar? Vagy? Fiuk, ti mikor szoktatok majdhogynem ismeretlen csajjal viccelodni?

Legjobb válasz: Na a sok bölcs ember,ide nem válaszol mi?:D Jelentheti azt,szerintem.Mondjuk én csak a saját hülye szokásaimra alapozva jelentettem ezt ki.:D

Na a sok bölcs ember, ide nem válaszol mi?:D Jelentheti azt, szerintem.Mondjuk én csak a saját hülye szokásaimra alapozva jelentettem ezt ki.:D
passz, elõbb utóbb úgyis kiderül ha a tag többet akar a viccnél:DD
Mert nem akar a nõtõl semmit?!
Óriási tévedés azt hinni, hogy minden pasibeadja a derekát BÁRMILYEN nõnek. Talán pont a nyomulásod taszítja. Vedd észre, ha nem kellessz neki. Ez nem a férfi hibája.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek jobb mellõzni, nincs értelme az egésznek?
Ahogy mondani tetszik.
Igen az elsõ már megválaszolta. Ennek lehet több oka is: pl. az hogy nem tetszik neki a nõ, de az is lehet hogy még tetszik is neki, de nem akarja a nõt hülyíteni. Pl. mert van már kapcsolata, vagy csak nem akar vele tisztességtelenül viselkedni. Pl. 30-as nõkkel már nem illik úgy kapcsolatba bocsátkozni tisztességes férfinak, hogy tudja, hogy az csak pár évre szólhat, mert akkor a nõ legszebb éveit rabolja.
A kérdező hozzászólása: Õ nekem még egyszer sem mondta hogy találkozzunk, de szerintem minden oka meg van rá, csak nem mondja meg, mindig én voltam aki kezdeményezte a találkozást és lehet hogy gáznak tarja vagy nem tudom. Lehet ragadványnak gondol, most már biztos nem mernék belenézni a szemébe szégyellném magam elõtte szerintem:) És lehet ha még is beadná a derekát akkor sem szívesen találkozna vele, csak mert annyit nyaggattam:(
Nézd, ha akarna tõled valamit, nemhogy elfogadta volna a meghívásodat, de õ kérdezte volna meg elõször. Nem árt azért, ha ilyesmiben megmaradunk a hagyományos nõi szerepünknél. A férfiak kezdeményeznek, a nõk választanak. oka van, hogy nem hívott. Ha lehetne belõletek valami, már rég alakulna. Majd találkozol még olyannal, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak :)
Én azt tanácsolom, h ne fuss utána! Hidd el, ha akar vmit, ha felkeltetted az érdeklõdését, akkor x idõ után maga fog keresni. Amint meglátja, h nem is vagy olyan "ragadvány", mint aminek mutattad magad...Mert ugye valljuk be, ez igazán megijeszthet egy pasit. Vagy ha nem megijeszt, akkor kiábrándít!! Ha fél év után se keres meg, látva, h hidegen hagyod, akkor igazándiból nem is érdekelted/nem is érdekelted õt komolyan.

A lanyok nagy resze miert olyan, hogy egy jokepu pasinak azt is megbocsatja ha az a pasi megcsalja tobbszor, vagy akar meg is uti a lanyt?

Egyre csak no ezen lanyok szama akik mindent elturnek a jo pasinak, csak hogy vele legyenek.

Legjobb válasz: Pénz.

Pénz.
talan toluk kerdezd, hatha kapsz egy oszinte valaszt is :D
mert hülyék
Ez nem a kinézeten múlik, hanem az érzéseken, a tapasztalatlanságon és a mintán.
Miért hiszi azt rengeteg ember, hogy mindenkinek jár még egy / kettõ / sok esély? Miért lepõdnek meg sokan azon, hogy valaki csak úgy otthagyja a másikat, mert már nem akar vele lenni? (akkor sem, ha senki nem csalt meg senkit, egyszerûen csak elmúlt köztük minden) Miért várják meg sokan, amíg kettejük között elmérgesedik a viszony? És végül: miért gondolja azt a többség, hogy egy kapcsolatban normális a mindennapos veszekedés? Mert hülyék... És ez nem nemfüggõ.

Már több napja h a volt pasimmal álmodok. (1honapja h szakitottunk, de a pasin látszik h még most is bánja. ) szerintetek mit jelent ha vlki többször a volt pasijáról álmodik?

Legjobb válasz: háát erre én is kiváncsi lennék, mert velem is ez van...am. szerintem azért van mert sokat gondolsz még mindig rá...

háát erre én is kiváncsi lennék, mert velem is ez van...am. szerintem azért van mert sokat gondolsz még mindig rá...
én pont most vagyok ilyen helyzetben, szakítottunk, a bnõm bnõi meg azzal jönnek mindig oda, h nem bántam meg ? mert mindenki azt "látja" rajtam h megbántam.. közbe nem.. Biztos vagy benne h megbánta ? ezt látni nem lehet.. megviseli egy szakítás tény., engem is 10 hónap után, de túl léptem.., meg kellett oldani, néha gondolok rá, h mi lehet vele.., de azért sztem tereld el a gondolataidat.., én szakítás másnapján elment legjobb haverommal biliárdozni, és megyünk minden 2. nap az utcára, beszélgetünk , vagy ilyesmik :) . Sztem beszéld meg vele.. , azér nem zártad le, mert tise beszéltétek meg rendesen.., mi 1 napon át beszéltünk errõl, mindenki megkapta a miértjeire az azért mert válaszait, és kész :) Remélem jobban leszel ^^ 15f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!