Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak mindig jó velem (13 db)

Õ ilyen és kész. Amúgy meg nyugodtan kezdeményezhetsz teis, mert a férfiaknak is fontos hogy kívánatosnak tartsák õket.
Én most pont az ellenkezõjét tapasztaltam. Van egy lány, akivel egész hétvégén együtt voltunk, de csak naponta egyszer csináltuk, pedig én próbáltam rávenni többre, de õ nem. De még csak kézzel se, semmi, meg azt se, hogy én neki. 24F
A kérdező hozzászólása: :D Tökjó, h nem vagyok egyedül ezzel a gonddal. Nem vagyok szex mániás vagy ilyesmi, de egy napi2szer jól esett volna...
mindenkinek más a szexuális étvágya, van akinek elég a heti 2-szer vagy 3-szor és van akinek minden nap kell.persze fel lehet izgatni úgy az embert és megváltoztatni a szokásait és a hozzá állását, de ez ember függõ is mert volt olyan akivel napi 3-szor csináltam de olyan is volt hogy csak heti 3-szor 4-szer egy másik lánnyal, szóval ez attól is függ hogy kivel csinálod éppen szerintem.
Én se vagyok szexmániás. :) De azért a napi legalább 2-3 legyen meg. :P ;) 24F
Vagy lehet mégsem "nagyon jó" neki :-P
Én sem értem de bevállalom a maradékot! :)

Mennyire számit az, hogy a jelenlegi barátnöd elötted hány pasival volt szexuálisan, ha melletted kitartó és minden jó vele?

Legjobb válasz: én annak tartanám. mondjuk nekem a szûz lányok is bejönnek ellenben a másodikkal :)

én annak tartanám. mondjuk nekem a szûz lányok is bejönnek ellenben a másodikkal :)
sokat számít, ha egy csapat partizán már végigment rajta, akkor én csak rövidtávra terveznék vele!
23 évesen egyáltalán nem sok, szerintem átlagos. Ha gondolod írhatsz egy privát üzit is :)
a volt barátnõmnek én voltam a kilencedik:)
Hát ja, az nem jó pont, h már átment rajta a fél város, de az se jó ha még szûûûûz:S
rátapintottál a lényegre :) még mindig várom a privit... ;) 20:03 voltam
Engem nem érdekel. Szerintem egy kapcsolatban tiszta lappal kell indulni.
ja és a barátnõm akiek volt már 8 fiúja elõttem, olyan béna volt mint egy szûz lány, szóval láthatod, hogy nem ezen múlik......
amúgy meg szerintem nem az számít, hogy mennyi volt, hanem: -mennyi lesz még -hányat szerettél közûlük
Szerintem pont jó ez a 9. Nem is sok, de nem is kevés.
A kérdező hozzászólása: ja, hogy emelkedjen a száma?:D
Nekem csak az okozna problémát, hogy folyton azon agyalnék, hogy mennyivel tapasztaltabb nálam és hogy biztos nem leszek elég jó stb... Amúgy ezen kívül nem zavarna.
Nekem semennyire.
A kérdező hozzászólása: én 23 vagyok és 9 volt eddigi életemben.Az sok?
szerintem ne várd.

A pasimnak nem mindig jó velem a szex, mit tegyek?

Az a problémám, hogy nem voltam sok pasival, de belül mégis tág vagyok a barátomnak f?leg amikor nagyon felizgat és akkor nem élvezi annyira a szexet.Félek, hogy emiatt megfog csalni.Nem értem mi lehet a baj, a hüvelynyílásomnál nem vagyok tág csak belül.De vannak id?szakok (pl. mensi után amikor picit jobb).Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Ebben a hüvelytorna nagyon sokat tud segíteni.

Ebben a hüvelytorna nagyon sokat tud segíteni.
Próbáljatok ki más pózt, amikor szûkebb a bejárat, pl oldalt fekve. Ha szeret, emiatt nem fog megcsalni, hanem õ is azon igyekszik majd, hogy jó legyen. Kellemes kísérletezést! :-))
keress rá (akár itt az oldalon is) a hüvelytorna vagy intimtorna szavakra, és a neten is biztos találsz, különféle módszerek vannak és ek sztem sem fog megcsalni a párod, ha igazán szeret, fõleg, hogy te is próbálod megoldani a helyzetet:)
Kegel gyakorlatok Megerõsítik a belsõ izmokat, szûkebbé varázsolják a hüvelyt, még az akaratlan vizeletvesztésen is segítenek. Azzal próbálkozhatnál. Van a témában rengeteg könyv, vagy találsz anyagot itt a neten is.

Szerintetek ha egy pasiban a külsején kívül mindent nagyon szeretek és jó vele minden tekintetben érdemes vele maradnom?

Vagy később bánni fogom?

Legjobb válasz: Szereted vagy nem? Az itt a kérdés!

Szereted vagy nem? Az itt a kérdés!
hát ha szereted és hûséges típus vagy akkor mindenképp maradj vele. ha szereted és nem vagy hûséges típus akkor az üzenet elolvasása után hagyd ott... ne okozz neki fájdalmat a késõbbiekben.
Itt már az a baj h ezt a kérdést feltetted. Ne törd össze a szivét és köszönj el töle.
És ha egy pasiban csak a külseje jön be, akkor érdemes?
ha szexuálisan passzoltok, tartsd meg.

"Jó éjt és álmodj velem" Ezt miért írja minden üzenet végére a pasi?

Vagy azt írja hogy álmodj velem, vagy hogy "Álmodj Petis álmokat" :D Petinek hívják. De milyen szöveg ez már? :D

Legjobb válasz: Peti meg akar dugni téged.

Peti meg akar dugni téged.
most mi a kérdés? annyira nem lehetsz egyszerû, hogy ne tudd miért írja ezeket... fõleg, hogy neked is tetszik. annak örülj, hogy kedves veled. 40 évesen örülni fogsz annak is ha valaki azt mondja milyen csinos vagy :D
Ohh ne!!!Ez vicces.Viccesek ezek a valaszok. ad1.Mert irja mindenki, hogy a kerdezonek keves esze van? ad2.Ez normalis.Ha a pasi pl:szereti akkor ez irja.Mert gondolajtok, hogy szexrol van szo?Akkor mondjuk ha azt irna, hogy "almodj velem, egy fergeteges ejszakat." Kedves kerdezo!Ne vedd fel amit ezek irnak, lehet hogy szeret a pasi, vagy tetszel neki:-)
Tedd szét a lábad
Itt bezony Peti fiú dugni akar.
amilyen sok eszed van, tuti csak dugni akar veled.de mi bajod azzal?
Mert szájhõske a tag. Élõben meg sem mer nyikkanni:DD
A kérdező hozzászólása: Ismerõsök vagyunk csak. De már több randink is volt.
A kérdező hozzászólása: Én szeretném ha rólam álmodna tényleg, meg igaz lenne amit mond, de mondom nagyon csajozós típus. Sok lánynál csak lyukra megy. És nem tudom nálam is ez-e a célja és mennyire hülyít csak. Évek óta csak szexkapcsolata van...
barátod/osztálytársad?
tudod mit akkor majd szeretnéd 20 év múlva, hogy Rólad álmodjon valaki de komolyan hány éves vagy? mert sírva fakadok N
A kérdező hozzászólása: Na mondjuk õ nem tudom ilyen nyálaskodó-e, de nagy csajozó. Sok nõje volt már.
A kérdező hozzászólása: Én viccesen fogom fel hogy ez ilyen hülye szöveg, de semmi értelmét nem látom... Néha visszaírom hogy "Rendben :) " vagy hogy "Te meg velem" és akkor visszaírja hogy "Én már hetek óta rólad álmodom". De amúgy ez olyan fura szöveg nekem...
Migiri :D
De nehéz az iskola táska...
Hogy lehetsz ennyire sügér?
Kicsit nyálas, de férfi, õ merevedéssel ébred és biztos te jutsz eszébe, ezt szeretné fordítva is:)
Mert tetszel nekii? :O
1 ez se igaz.
Hát végül is az elsõnek igaza van, mégha olyan bunkó is, mint egy huszonéves cigány a hatodik oztályból.
Barátzóna, gratulálunk! Az Ön nyereménye 101% férfiatlanság a páciens szemében.
sejtetem :)
Emmy Baby, úgy van, úgy értettem. :) Elsõ voltam.
Éreztetned kell vele, hogy õ számodra több, mint egy barát.
szerintem úgy értette, hogy a szemébe te nem egy férfi vagy (férfiatlanság)csak egy jó barát... szerintem is várj egy kicsit próbálj "férfiként" viselkedni, majd ülj le vele és beszéld meg a dolgokat... majd csak lesz valami. (az én környezetemben is volt hasonló szitu [nem velem] és ott nem lett happy end :/ egyrejobban eltávolodtak egymástól) na de nem akarlak megrémíszteni :) szurkolok !
Nem fog mûködni dezsvír. Még pár hét és õ maga meséli majd neked, hogy mennyire bejön neki xy és megkérdi, hogy SZERINTED mit tegyen hogy összejöjjön vele. Te szóba sem kerülsz ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: de most mi itt a férfiatlanság? a lánnyal már 11 éve jó barátok vagyunk, pedig még csak 17 vagyok. És most döbbentem rá hogy nekem õ tetszik és õ kell. Ezt aki férfiatlanságnak véli azt sajnálom. Az igazi férfi nem az aki megakarja dugni az összes csajt a világon hanem az, aki egy lánnyal akarja leélni az életét
Elõször is, maradj közel hozzá, mindig hallgasd meg, éreztesd, hogy érdekel, hogy törõdsz vele. Bókolj, légy figyelmes. Ha Te is tetszel neki, akkor úgy is alakulni fog. Sok sikert. :)
1. legyél õszinte és nyílt vele, mond el az érzéseidet 2. hívd el fagyizni/sétálni/stb, és viselkedj úgy, mint egy randin: legyél figyelmes, udvarias, nevettesd meg állandóan, fogd meg a kezét, és ha a végére kezd leesni neki a tantusz, akár meg is csókolhatod az elsõ egyszerûbb és gyorsabb és egyenesebb és nem lehetnek félreértések, vagy ha vannak, rögtön tisztázhatjátok is. a beszélgetés a problémák megoldása az esetek 90%ban :)
Egy lányhoz az elejétõl kezdve úgy fog viszonyulni hozzád, ahogy te megközelíted. Ha nem rányomulsz, hanem barátként közeledsz, akkor azt fogja benned látni, és elkönyvel barátnak, utána már nagyon nehezen fogsz innen kitörni. Tanulj ebbõl, és aki tetszik, azt hívd el valahova, flörtölj vele, ne pedig barátkozz.
Kérdezõ, talán nem ártana tájékoztatnod a lányt az érzéseidrõl..
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami értelmeset? Nagy férfi haha, vicces vagy. nem szeretnélek megsérteni, de ha szép nem vagy, hülye ne legyél
Mond el neki mit érzel, ha utána is barátzónáz, akkor ott maradtál kb örökre.
Az elsõ egy tahaj, de igaza van. Ha valakit "elfogadok" barátként, akkor az azt jelenti, hogy férfiként ha utánam hajítanák se kéne, mert nem hoz lázba. És fordítva sem kéne olyan pasi soha "barátnak", akire ha csak ránézek letépném a ruháját. Pasibarát az pasibarát, lelki szemetesnek jó meg kisírni magam néha a vállán. Bocsi, ha kiábrándító voltam.
óóó te szegény fiú...
Használd a keresõt, naponta több ilyen kérdés kerül fel az oldalra...
A kérdező hozzászólása: és mért nem lehet tanácsot küldeni?,
Mert a kérdésedre te is tudod a választ. Plusz egy oltári nagy hülyeséget kérdeztél, azért. Egyszerû a képlet: -szedd össze magad és kezdeményezz nála pl fb-n, és ha õ is keres téged akár többször is akkor lehet hogy szimpi vagy neki (ha nem akkor nem) -vagy hagyd a fenébe mert úgyis jobb csaj mint te srác..
Menj el gyúrni, vegyél jó cuccokat, csináltasd meg a hajad és legyél jó pasi.
Ne foglalkozz vele, le fog koptatni.
ha jóba vagytok lehet vmi;)!ha nem akkor nem is nagyon lesz.de azért jó tanács zselézd fel a hajad, hordj jó cuccokat, sapikat, sport cipõ.barátkozz vele.ha meg igy se elsz semmi hagyad a csajt keress veled egy szintû csajt.

A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az első. Nem olyan jó vele mint az előző barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetőségem akkor szerintetek kihasználjam? 23 L

Legjobb válasz: édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára

édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára
Sajnálom szegény srácot. Mekkora kikúrt egy ribanc vagy te.
hát te iszonyatosan tapasztalt kis ribanc vagy. õ meg rád pazarolta ...az idejét. menj vissza a régi barátodhoz, õ majd jól megrak ha ez a vágyad.
Egy tapló ribanc vagy eleve azért, mert ilyet simán megtennél. Remélem a barátod rájön és kihajítja a szüröd de nagyon gyorsan. Nyomorék.
KOMOLYRA FORDÍTVA ennek a kapcsolatnak már annyi ha + fordulnak ilyenek a fejedben akkor pffffff...tovább kell lépni...hagyd a pcsába .....te ribanc vagy õ meg zöldfülû...a2õ nem fér össze.
ri-banc ez nem szép dolog ááám szerintem HAGVTVVBLABLABLA ÉLJEN SP
Tedd fel magadnak a kérdést. Eldobnád-e a mostanit, a biztosat, pláne ha tökéletes neked, csak azért hogy együtt legyél pár alkalmi szösszenettel!? Majd írd le a választ. :)
Kamu kérdés. Aki egy ótvaras ribanc, az még egy névtelen oldalon sem szokott büszkélkedni vele. "De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni." És azzal takarózol, hogy te nem csaltad meg érzelmileg. Az persze rendben van, hogy félrekúrsz. Fordított esetben mégis hogy esne? Ha más csajokat dugna meg, de közölné, hogy azért szeret téged érzelmileg. Gondolom te vagy az ágyban a tökéletes nõ, mert már 13 éves korod óta folyamatosan szétteszed a lábad mindenkinek és részedrõl ezzel le is van tudva. Ha a srác helyében lennék, biztos, hogy kidobnálak a halál f.szára, de elõtte kezed-lábad eltörném. Ha legközelebb azt fogja valaki a fejemhez vágni, hogy egy nõgyûlölõ állat vagyok és, hogy vannak még normális lányok, azoknak meg fogom mutatni ezt a kérdést.
Ilyet sem mondtam még senkinek, de ritka nagy ribanc lehetsz...
Szerintem is kamu a sztori, vagy pedig olyan fehér a májad, hogy már-már világít. És igen, ha van lehetõséged õszintén élni, szerintem használd ki.
sétálj fel a "Tajgetoszra" lefelé pedig válaszd a függõleges irányt.
VAjon miért is terjedt el az a mondás, hogy minden nõ k.rva? "A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az elsõ. Nem olyan jó vele mint az elõzõ barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetõségem akkor szerintetek kihasználjam?" Ha valóban szeretnéd, akkor elfogadnád olyannak amilyen minden téren, még a szexben is. Úgyhogy ne merd azt mondani, hogy szereted. Ha ennyire nem jó, akkor mégis mi a f.szért vagy még mindig vele? Talán tehetõsebb, mint az elõzõ? A hozzád hasonló ribancok annyira el vannak szállva maguktól, mert sokan próbálkoznak náluk. Persze az már nem jut el a hülye agyatokig, hogy nem a nõt látják bennetek, hanem csak egy szexuális segédeszközt, amibe bele lehet verni. Ja és ne hidd, hogy annyira király vagy az ágyban, csak mert minden hétvégén részeg gyökerek ürítettek beléd, akiknek teljesen mindegy volt és ezért nem tettek megjegyzést a gyenge teljesítményedre. De gondolom ez nálatok dicsõség. Komolyan hányingerem van az ilyen nõknek csúfolt förnyedvényekbõl és, hogy már csak papíron léteznek normális nõk, mert mind ilyenné válnak.
Milyen érdekes, hogy a 20:17-es, és a 20:21-es kérdéseimre nem jött még válasz. Túl nagy az igazságtartalma talán? Nem kell válaszolnod rá itt, ha nem akarsz, de mindenképp gondolkozz el ezen, mert nagyot lehet koppanni késõbb!
há ne legyél mán ilyen gec.ilááádaaa. há ki vágy te pusztulát, te tákóbnypóóóóóóc:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D huzzá a Maunika sauvba. ribanc:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:::::D:D:D:D:D:D:
Egyre több olyan szitut látni, olvasni, hogy a nõnek nem felel meg az aktuális férfi, pedig õ a nagy õ. És akkor még a nõk mondják, hogy nekik fontos az érzelem, biztonság, meg a nem tudom mi? Csodálkozás van, ha a férfi nem mer kezdeményezni, vagy pedig egy kefélõgéppé alakul át? Nekem egy nõ se mondja ezek után, hogy neki fontos az érzelem...Sajnálom, de egyre vadabb storykat olvasni itt, meg hallani világszerte. Lehet, hogy a férfi nem agy a péniszénél van, de legalább mi ezt felvállaljuk, és tudjuk. Lehet, hogy a nõ agya a fejében van, na de mi körül is forog? Persze most általánosítottam, de azért álljunk meg egy szóra...
bravó, akkor most húzzál innen kiverni a kutyádnak RIBANC
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Nagy ribi vagyok. És büszke vagyok rája.
23 évesen nem kell még összeházasodni, de igazából tervezni kell a jövõt is. Ha nem akarod megcsalni, akkor szakítanod kell vele. Vagy nem szakítasz, de akkor marad õ. Most ha szakítasz vele, akkor nem biztos, hogy visszakapod. Ergo elvesztettél egy biztos pontot az életedben. Miért? Hogy a szexuális étvágyat kilegyen elégítve. Ismét egy kérdés önmagaddal szemben: Megér-e neked az, hogy eldobd a mostanit, vagy megcsald azért, hogy legyen pár kellemes órád? Aztán lehet soha többé nem mondanád egy férfira sem, hogy õ a tökéletes nekem, mert nem ér fel érzelmileg egyikkel sem a mostani. Érdemes ezeken elgondolkozni.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni.
utolsó: (elõttem szóló) azért mert van 1-2 ilyen, még igazán nem kellene ennek a mondanásnak terjengenie. Na m1.

Miért jó olyan pasinak lenni, aki mindig váltogatja a partnereit, szóval csak kavar velük és ennyi? Soha nem unja meg az ilyen?

Legjobb válasz: Nem tudom, én nem tudok ezzel azonosulni (de nem is ítélem el), de az undorító, amikor egy ilyen mentalitású pasi h*lyíti a lányokat, hogy komolyat akar, meg vannak felé érzései.

Nem tudom, én nem tudok ezzel azonosulni (de nem is ítélem el), de az undorító, amikor egy ilyen mentalitású pasi h*lyíti a lányokat, hogy komolyat akar, meg vannak felé érzései.
Miért jó olyan CSAJNAK lenni, aki mindig váltogatja a partnereit, szóval csak kavar velük és ennyi? Soha nem unja meg az ilyen?
elsõ ott a pont :D
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon nem az. És nem is értem, h miért ilyen, mert ezen kívül nagyon jó fej.
100? rocco szerintem 10.000 fölött van és még mindig melózik. a megunás meg attól függ, hogy mi a konkrét célja. ha csak a hódítás, akkor azzal be lehet telni és idõvel lenyugszik. de ha kialakult libertinus, akkor nem fog lemondani a speciális igényeirõl egyhamar.
Ha az illetõ hiperpigmentált, akkor érthetõ okokból teszi.
Igen. Minndig lesz egy új, egy éppen aktuális szép.
A kérdező hozzászólása: jó, de már kb. a 100. nõ után is érez vágyat új hús kipróbálására? ez már kicsit sok nekem.
Talán akkor nem fog azon filózni egy komoly kapcsolatban hogy vajon milyen lehet a szex egy másik nõvel...
Mert akkor csomó ízt megkóstolhat és nem csak egy bizonyos ételt ehet nap mint nap.
Amíg fiatal miért ne tegye, fõleg ha van mibõl válogatni
:D
Szerintem ez az egyéniségétõl függ, neki így jó és kész. Õ valószínûleg azt nem értené, hogy hogy lehet évekig kibírni ugyanazon ember mellett. És addig nincs is semmi bajom az ilyenekkel amíg a partnerének is a tudomására hozza, hogy mik a tervei vele. Ha ígérget, vetít és hazudozik, akkor simán egy szemét disznó.

Mit kellene vajon tennem? Mi a jó megoldás? Van egy pasim aki tényleg tök kedves velem mindig meg mindent megtesz h boldog legyek, és minden reggel jön suliba és megvár a buszmegbe.

Ma reggel meg nem várt és suliba se jött.Fel se hívott h nem jön és szomorú voltam.Délután írt msnen h elaludt és h ne haragudjak.A sim kártyája meg tesójánál volt de nagyon szeret,hiányzok neki és holnap jön,de nem írtam neki vissza.Elvártam volna azt h legalább kés?bb de bejöjjön a suliba mert mindig azt mondta h miattam bejönne.Mérges vagyok rá és holnap azt akarom hogy most ? várjon hiába...azzal a különbséggel h én megyek suliba csak kés?bb.Mit tegyek?vagy bocsájtsak meg neki?

Legjobb válasz: Ez annyira gyerekes. Egyszer nem ment be mióta együtt vagytok, nem áll meg a világ! Örülj, hogy ilyen pitiáner dolog a legnagyobb gondod!:-) Ne puffogj és ne hisztizz, azt a pasik nem szeretik. Én nem követett el olyan nagyon rosszat. mindenkivel megesik, hogy elalszik!

kérdezz rá és ha hazudik észre fogod venni rajt ez biztos :) általában errõl:gondolatai kalandoznak, nem a szemedbe néz, lehajtott fejjel beszél, bánatos, szomorú meg ilyenek
Ez annyira gyerekes. Egyszer nem ment be mióta együtt vagytok, nem áll meg a világ! Örülj, hogy ilyen pitiáner dolog a legnagyobb gondod!:-) Ne puffogj és ne hisztizz, azt a pasik nem szeretik. Én nem követett el olyan nagyon rosszat. mindenkivel megesik, hogy elalszik!
Persze Hogy Bocsáss meg neki! Ha eddíg ment a b.megállóba de most becsúszott egy elalvás az ne megy nagy világ.Ha szeret és megbánta bocsáss meg neki! Volt hogy esett az esõ és vártam a b.nõmet a megállóba és tökig áztam de mikor beért suliba írt sms-t hogy apukája levitte suliba ne várjam :) . Mégsem haragudtam meg rá mert Imádom!Szóval ez kis baki ez megbocsájtható!Sztem
De ha tényleg elaludt és utánna bocsánatot kért akkor most mi a baj??minek akarod vissza adni neki?!Ha neked rosszul esett neki is fog és nem mellesleg csak rontani fog a helyzeteteken.Nem vagytok házasok mindketten azt csináltok amit akartok ha nem megy el akkor nem ha nem szólsz hozzá akkor nem!
Hidd el én is szoktam olyanokat gondolni a b.nõmrõl hogy meg akar csalni mikor meséli hogy kergette a barátnõjének a barátját..meg elmegy oszt.találkozóra és én nem vagyok ott akkor félek hogy nem-e csal majd meg meg minden.De rájöttem hogy nem kell félnem mert Szeret nagyon! Am. én is szoktam mondani hogy bemegyek hozzá a másik városba meg minden de nem tudok menni mert dolgaim vannak sajna :( .Nem kell ezért bepöccenned a barátodra!
Ugyan már! Ülj le a seggedre és örülj, hogy ilyen barátod van!Ne nyavalyogj, bocsánatot kért és mondta, hogy SZERET!Ez neked nem elég? -.- ugyan már...tudod mi itt a helyzet, ha ennyi fennakadsz, akkor TE nem érdemled meg Õt!
Hmm... Õ szeret, gürizik érted. Te meg megszoktad, és már el is várod tõle. Ráadásul meg még meg is akarod bosszulni. Már ne is haragudj, de elkényesztetett kis liba vagy, ráadásul papucsot akarsz csinálni a barátodból, ami viszont senkinek nem lesz jó... Inkább te kérj bocsánatot tõle, hogy eddig nem írtál neki vissza.
jézusóm, ha el aludt el aludt ennyi nem dõl össze a világ, ne háborúz vele emiatt csak bocssás meg neki v talán h nem eset jól ezt meg említheted de csak ennyit
A kérdező hozzászólása: honnan kéne tudnom h igazat mond...nah meg én ha elalszok simán elmegyek a köv busszal ha nem is suliba de hozzá
bocs, nekem volt ilyen barátnöm, nem akarlak megbántatni de ez az én hercegnõ/idõsebb korban királynõ vagyok tipikus szindrómája, ami annyit tesz h kiforgatod a történteket a saját javadra amikor te is mehettél volna ahogy az elõttem szóló valaki említette, szóval emészd meg nem vagy a hókirálynõ, és ürülj h szeret a barátod különben nem lenne ott minden nap, és gondolkodj kérlek az agyaddal ne a büszkeségeddel
öregem! csajszi ha te nem bízol a srácban, de mindig ott van, egyszer hibázik akkor már hazug v mi, tessék gondolkodni a bizalom egy NORMÁLIS kapcsolat ALAP pillére
Már ne haragudj, de ha velünk is vitatkozol, akkor vmi nagyon megkattant nálad, h folyton csak ezt hajtogatod!! El lettél kényeztetve azzal, hogy egy ideig mindig odament, ez egyszer kimaradt, máris itt raplizol, szemben 20 emberrel...... Ez olyan, mintha egy csöves végigrugdosná az elõtte elhaladó embereket, csak azért, mert nem adnak neki pénzt. A kísérgetés k**ra nem JÁR, hanem az egy becsülendõ gesztus, s ha elmarad (márpedig ha tovább kötekedsz a sráccal, ejteni fog nagyon, és igaza lesz), repesve kell várni a következõt. Vagy esetleg [most majdnem idetettem egy kötõszót] elemhettél volna hozzá te, hogy megnézd: nincs-e vmi baja, h nem szobrozik ott nálad. Sose lennék a barátod, ha ilyen maradsz. És egyetlen normális pasi sem. Fogd fel most, mert csak szívni fogsz, míg végre sikerül.
A kérdező hozzászólása: nem azon akadtam ki h elalszik hanem azon hogy betudott volna jönni és nem jött!Pedig állítólag nála ez alap...meg nálam is az lenne hogy nem otthon feküdnék tovább hanem felülnék a buszra és mennék h láthassam a szerelmem de látom nála nem ez van.Pedig õ eddig azt mondta hogy õ akár hóba is begyalogolna hozzám de erre se képes hogy busszal bejöjjön
(Úristen, örülök hogy nem ilyen buta liba barátnõm van. ) Egyébként igen, bocsáss meg neki, van olyan hogy elalszik az ember és ez nem nagy bûn. Te viszont olyan ügyet csinálsz ebbõl mintha megcsalt volna vagy mi.
Ha sorozatban tenné, akkor megértem, de egyszer?most ezért bünteted hogy nem hívod meg holnap váratod?Kis bosszúvágyó pisis vagy, már megbocsáss nem tudom hány éves lehetsz, de felhúztam magam ezen!
Ennyire nem bízol meg benne?Miért adott már rá okot???ha nem akkor ne hisztizz, tényleg nagyon gyerekes a viselkedésed!Így fel fújni valamit???!!!Hihetetlen vagy vazzzeee!
A kérdező hozzászólása: de ha annyira szeret akkor jött volna suliba ahogy õ mindig is azt mondja hogy ha kell gyalog jön dr akkor is jön mert szeret.Hát nem jött be...hangember:SNa meg kitudja hogy tényleg elaludt e...mert akkor bejött volna.
te jó ég..hány éves vagy? sztem ez 12 éveseknél elmegy( nagyon max)... minden nap lát a suliban..és egyszer elalszik és gondolja otthon marad , pihizik egyet, te meg kiakadsz..na neeeeee z nagyon ovodás....nincs miért bocsánatot kérnie...mert egyszer otthon maradt...mindennap lát téged, nem 200 km re vagy...ne sértõdj meg hülyeségeken..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!