Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak mindig jó (105 db)

Pasiknak mindig jó a sex vége? Mindiiig? Vagy nő függő kivel sexel?

Legjobb válasz: Nem mindig vagyok elájulva tõle (persze ha kispriccel, az sosem kellemetlen :-), és igen, lehet nõfüggõ is a dolog.

Nem mindig vagyok elájulva tõle (persze ha kispriccel, az sosem kellemetlen :-), és igen, lehet nõfüggõ is a dolog.
nálam a hangulattól is függ meg persze a nõtõl is ;)
Ha egy nõ stresszel azt a pasi is megérzi és neki se lesz jó a szex! Meg, hogy milyen kedvük van.
Nekik sem mindig jó a szex és nem is mindig mennek el. Náluk is sokmindentõl függ. Barátom mondta, hogy volt olyan elõttem, hogy elkezdték és közben megunta, nem akarta a csajt, hagyni akarta az egészet és nem is folytatták már, meg zavarja ha nagyon meleg van.
Nem mindig jó a vége, ha már nagyon rég voltam nõvel, akkor az elsõ menet végén a cucc, csak úgy kijön, van 1 kicsi jó érzés, de semmi extra. A 2. kör végén már teljesen jó, tovább is tart sokkal. 21/f

Szerintetek mit gondoljak? Alig egy hónapja van pasim. Minden jó volt. Egész multhéten nem beszéltünk nem is találkoztunk. De nem is keres. Arra gondolok h van vkije. Igazam lehet? Annyit legalább mondhatna mi a helyzet kettőnkkel.

Legjobb válasz: Õõõõõ, miért nem hívod te fel, vagy keresed meg, hogy akkor most mi a helyzet? Nem feltétlenül az hogy van valakije, más oka is lehet, de ezt csak õ tudja megmondani. 27/n

Õõõõõ, miért nem hívod te fel, vagy keresed meg, hogy akkor most mi a helyzet? Nem feltétlenül az hogy van valakije, más oka is lehet, de ezt csak õ tudja megmondani. 27/n
Ha tudod a posta címét akkor postán is elküldheted neki. Én a helyedben egy kis levélkével csatolva küldeném. " A HALLGATÁS SOKSZOR TÖBBET MOND, MINT A BESZÉD. MOST ÉRZEM ELÕSZÖR AZT? HOGY IGEN IS VANNAK KÖNNYEN FELEJTHETÕ EMBEREK! VAGY: ANNYIRA KEVÉS VOLTÁL NEKEM MINT A MACKÓSAJTBAN A BRUMMOGÁS! Ne bánkódj rajta! Nem érdemes! Ilyen pasi semmit sem ér! Vagy ha egyszer érdeklõdne a kazettája után azt is mondhatod, hogy nincs már meg! :D Velem elõfordult, hogy ironikus formában megaláztam a pasit.
Mivel lefeküdtél vele, kipipált. Nincs már dolga veled.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Hát ez az h mondhat bármit. Ha esetleg feljön bármit mondhat h miért nem jött ugysem tudok utána járni igaze. Vagy elhiszem v nem. De nem tudom mit gondoljak. Az a gáz h még mindig hiányzik. Ja meg fel kellene jönnie mert itt vannak nálam a filmei. De én is ugy gondolom h jobb lenne elfelejteném.
Sajnos mondani mindent lehet... Az hogy nem reagál a leveidre, hívásaidra egy jelzés lehet, hogy ez a srác nem is vesz téged komolyan. Szerintem felesleges õt személyesen felkeresned, hogy kicsikard belõle nem vagy fontos számára, vagy hogy újabb ígéreteket tegyen vagy hazug szavakat mondjon. semmiképpen se alázkodj meg elõtte! Úgy gondolom még ha nagyon elfoglalt is valaki, annyit megtehet, hogy valamilyen formába életjelet adjon magáról és ne a hallgatás közönyébe merüljön bele. Próbáld meg lezárni magadba a múltat, nem bánkódni egy ilyen ember miatt mert ennél csak többet érdemelsz. Annak idején nekem is voltak ilyen hozzád hasonló kapcsolataim. Amikor eltûntek vagy hallgatásba merültek mindig azon gondolkodtam illetve kerestem azokat az apró jeleket, gesztusokat aminek nem tulajdonítottam abba a helyzetbe jelentõséget, viszont így késõbb átgondolva voltak elõjelek. ( szex utáni, szex közbeni állapotra gondolok és egyebek) Tanulj a hibáidból! De soha semmilyen körülmények között NE ALÁZKODJ MEG!
A kérdező hozzászólása: igen sexeltünk. Am azt mondta nekem msnen h szeret. De ezekután már nem tom mit gondoljak. De msnen se beszéltünk már 1 hete. Ja és a levelemre válaszol.:(
Szex is volt már?
Akkor menj el hozzá!S kérdezd meg szemtõl szembe!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Am 10kmre lakunk egymástól. Ha én hivom nem veszi fel s az üzieimre nem válaszol. Hát igy nehéz megoldani bármit is.
Kommunikáció aranyom!Az megold minden félelmedet!Beszélj vele!Nem értem a mai fiatalokat, ennyire bátortalanok, hogy lehetnek!Nyisd ki a szád és kérdezz rá nála, hogy mi is a szitu!
Én is ezen gondolkodtam mint az elsõ ...Miért nem hívod fel?? Miért nem tõle kérdezed meg? Mi idegenek honnan a fenébõl tudjuk, hogy mi lehet az oka ennek?? VAgy a mai fiatalok képtelenek kommunikálni egymással amikor annyi lehetõség van rá? PL: -mobil -sms -facebook -email -vonalas telefon - személyes találkozó.
Ha gondja is lenne, biztosan értesítene szerintem... Gyanús, de mindenképpen meg kell bizonyosodni róla. Lehet, hogy nem vesz komolyan. Nem tudom, milyen messze laktok egymástól, de azért az egy hét elég sok, ha amúgy nem laktok távol egymástól. Beszéljétek meg!
Én elõtte átküldeném dvd lemezeket az iratmegsemmisítõn. Na utána már küldeném is vissza :P

Ha a pasi mindig a szemedbe néz, és nagyon ritkán nézi a melledet testedet ( oké persze azt is megnézi) az jó jel?

Állandóan keresi a társaságod, a szemedbe néz, ha megbánt, próbál kibékíteni. De mégis azt mondja h nem akar tõled semmit. Mi ennek az oka? (Nem vagyunk barátok.. sõõõt egyáltalán nem.)

Legjobb válasz: kíváncsi lettem. küldheted

kíváncsi lettem. küldheted
nekem is küldheted, ha tudok segítek.

Miért van az hogy minden jó pasi foglalt? És rám az ilyen torz fiúk írnak? Minden első pasi azt mondja jó csaj vagyok, de azoknak meg van csajuk. És aki tetszik nekem meg én is neki messze lakik. Mi van ez a sors?

LÁnyok veletek is szokott ilyen lenni???? :(( és akinek meg tetszek és én is neki meg messze lakik,mééért???!! :((( (képet nem küldök)

Legjobb válasz: nem foglalt minden jó pasi, csak mindenkinek más a jó pasi. lehet, hogy neked a tömegjópasik tetszenek, akik a legtöbb lány szerint jó pasik, és ezért persze, hogy foglaltak, mivel õk a legnépszerûbbek. amúgy meg ezen fölösleges siránkozni. majd lesz olyan, akivel minden stimmel. miért? csak.

nem foglalt minden jó pasi, csak mindenkinek más a jó pasi. lehet, hogy neked a tömegjópasik tetszenek, akik a legtöbb lány szerint jó pasik, és ezért persze, hogy foglaltak, mivel õk a legnépszerûbbek. amúgy meg ezen fölösleges siránkozni. majd lesz olyan, akivel minden stimmel. miért? csak.
Lehet, hogy szép vagy, de már a kérdésedböl kiderül, hogy ennyi vagy. Szép és semmi több. Ne aggódj, biztosan jön majd egy szuperhelyes pasi aki megfelel az igényeidnek.
Gondolom len vagy. Ha jó csaj vagy tényleg idõ kérdése lesz barátod. Az már csak rajtad áll milyen. ;) 18/F
nem gondolod, hogy ha annyira jó csaj lennél akkor közelednének feléd a jó pasik?
Mert felszínes vagy, és magadhoz képest elég magasak az igényeid. Elõbbi a nõi nem velejárója, utóbbin tudsz változtatni.
Ez mind azért van, mert kibeb-szottul primitiv és ostoba vagy. De tényleg, nagyon durván.
Neked mi a jó pasi?Kifejthetnéd részletesen.Elég felszínesnek tûnsz.
"És rám az ilyen torz fiúk írnak" Ebbõl az jön le hogy magad nagyon nagyra tartod..magas ego.. bár lehet tévedek..
Én nem vagyok torz de cserébe bunkó az ismeretlenekkel.Jobb?:D
a kérdezõ egyszerüen buta... semmi több
Mert merre laksz, te gyönyörû kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: dehogy vagyok torz xDDDD képet nem küldök akkorsem.. deee...mindegy..
*türelmetlen
Velem is ugyanezz van, és tök idegesítõõ:DD És nem nagy az egóóm... nagyinak is mutattam mienek nyomulnak rám és õ is mondta, h torzak..:DDD pedig nem vagyok ronda, se 100 kilós... :DD

Szerintetek lezbikus vagyok? A pasimmal jó a sex nem panaszkodhatom, de tetszik a melos lány aki hozzánk jár dolgozni, tulságosan tetszik jobban érdekek mint a pasim baj ez?

Legjobb válasz: sztem lezbi vagy igen ha egy csaj jobban érdekel mint a saját pasid akkor ott vmi nagy gáz van. sztem minél elõbb közöld a pasiddal mert ez elég megalázó neki :\

sztem lezbi vagy igen ha egy csaj jobban érdekel mint a saját pasid akkor ott vmi nagy gáz van. sztem minél elõbb közöld a pasiddal mert ez elég megalázó neki :\
tévedés te bisex vagy mert érdekelnek lányok is mega fiuk is amugy megkérdezheted és ha ez nem tántorit el akkor megsugom hogy kevés pasi hajlandó "osztozni" a párján aki mkeg hajlandó azzal ne várj hosszu kapcsolatott....ez igy müködik kivételek vannak de hétmilliárd emberbõl eléggé kicsi hogy pont a te pasid legyen egy ilyen kivétel...
A kérdező hozzászólása: És ha megprobálnánk néha néha hármasban!Mert mind a kettöhöz ragaszkodnák
tejóisten
hát kérdezd meg a pasid véleményét de hosszútávon csak el kéne döntened hogy most akkor melyik nemhez vonzódsz... de honnan tudod hogy a "melos lány"-nak is vannak-e ilyen hajlamai?
én a pasid helyébe belemennék a hármasba az úgy elég izgalmas lehet

Ha a lanyok nem szeretik a gazdag pasikat, akkor miert latok minden jo kocsival furikazo pasi mellett jo csajokat?

Biztos nem a testveruk az a szep lany aki mellettuk ul. Meg ilyen nagyon ronda kulseju amerikai baseball jatekosok, nba jatekosok stb hogyan tudjak azt megvalositani hogy havonta mas es mas modell kulseju csajuk van? Pedig nagyon rondak vannak kozottuk. Erre az itteni lanyok aut szoktak mondani, hogy az ilyen pasit bottal sem piszkalnak meg. De akkor hogy csinaljak? Magabiztosak? Lehet, De ugy gondolom, hogy a magabiztossak ia fakad valamibol, megpedig ha rengeteg penzed van, akkor hiaba vagy ronda mint pl woody allan, megis lesz csajod nem is akarmilyen. De akkor.itt az osszes csaj miert tagadja, hogy a penz nem annyira fontos?

Legjobb válasz: Ne akard tudni, hogy az ide válaszoló lányok többsége, hogy néz ki...

Ne akard tudni, hogy az ide válaszoló lányok többsége, hogy néz ki...
istenem. na figyelj. a lány minél jobban néz ki annál több pasiból választhat, vagyis akkor már inkább gazdagabbat válaztja mert ahhhoz h szép is maradjon kell a szoli a manikûr a fodrász a sminkek meg egyéb ápolószerek és ez mind pénzbe kerül. A gzdag pasi ezt meg tudja venni tehát szép tud maradni mert van mibõl és továbbra is válogathat a pasik között.
a kérdésed teljesen lényegtelen, nehogy kétségbe vond a nõk állitását!nem hallottál még azokról az esetekrõl, mikor egy pasi lebuktatott egy nõt, hogy amit mondott az mégsem volt igaz rejtélyes körülmények között eltûnt.és ez többekkel is elõfordult. sose vond kétségbe:a nõk... nem pukiznak nem kakilnak nem néznek pornót nem számit nekik a pénz csak szerelembõl szexelnek és sorolhatnám tovább, de álmos vagyok, megyek aludni.
el sem olvastam....mert a barbie babák csak a gazdag pasikra mennek!!!!magyarország..ez vagy:-(((
Kár, már azt hittem, hogy van esélyem szakmunkásként. Ó! nem. Ne hurrogjatok le mindent, ha valakinek például rossz a kedve és a nõi nemet akarja szidni (mert õ mondjuk nem tud összeszedni egy 10+1 csillagos lányt), akkor had tegye. A 'nõk fõzzenek'-et pedig fordítva is el lehet sütni, igen, a férfiak meg szereljenek otthon. Utóbbi sem hiszem, hogy nagy felháborodást keltene. (Bár én azt hiszem felhívnám öregapám). Egyébként ha a nõnek több pénze van, mint a férfinak, akkor az a férfi számára kínos. Nem tudom miért, de szerintem az. (Kivéve, ha egy gyémántkereskedõ fullos lányáról lenne szó, na õt szó nélkül elvenném). szerintem 27-et akartál írni, elõzõ.
17-es remekül megfogalmaztad nagyon jó válasz. :D
Az intelligens orvostanhallgató lány valószínûleg azért jár egy mérnökkel/orvossal mert hasonló az érdeklõdési körük, az intelligenciájuk, az mellékes, hogy az okos, mûvelt emberek több eséllyel gazdagodnak meg, mint mondjuk aki nem végzett egyetemet. Hidd el ha a férfinek alacsonyabb képzése van, mint a nõnek egy kapcsolatban vitához vezethet. Én lány vagyok nekem sem számít a pénz, de a mûveltség és az egyetemi végzettség nagyonis.. Ne haragudjatok, egyáltalán nem nezem le ha valaki pl. szakmunkás, becsülendõ ugyanannyira, mint egy értelmiségi, de számomra fontos, hogy a párom is hasonló célokkal, érdeklõdési körrel rendelkezzen. 21/L
Azért járnak a gazdag pasasok jó nõkkel mert qurvát künyû találni mindenütt. Akkor meg mért ne nézzen ki jól az autó mellé. A csaj azt hiszi ha gazdag a pasia akkor õ is gazdag lesz. Pedig csak megvették kilóra de ez soknak fel sem tûnik míg jó autóba mutogathatja magát. Itt tart az inteligencia Mo-ba. Az iskolázottságnak az inteligenciához semmi köze. Az csak lexikális tudást nyújt mást nem. Amúgy a nõknél van a választás joga ez tény. A férfiak nem igazán válogathatnak a nõk közt , pláne nem a gazdag nõk közt. Tulajdonképpen én 1 gazdag nõt se ismerek. Max a családja gazdag. vagy a pasia. A nõk nem úgy éreznek és gondolkoznak mint a férfiak. Õk fiatalon akarják elérni azt a kinézetükkel amiért egy férfi egy életen át gürcöl össze akár az életét is kockáztatva. Õk nem tudják honnan mibõl van a pénz. Ezért van hogy a nõk többsége azon méri a szeretetet hogy mit veszel neki neki. És nem azon hogy mit teszel meg érte vagy tényleg szereted e? A csóróság viszont lekorlátozza a férfit teljesen. A nõket nem!!! És ezért mondják azt a csajok hogy nem lényeg a pénz.. Nekik valóban nem lényeg mert õk szereznek maguknak valakin keresztül. Csak ha tõled nem megy akkor mennek máshoz érte.
Vagy azért mondják hogy nem érdekli õket a párjuk pénze mert van munkahelyük és megkeresik maguknak megélhetéshez szükséges pénzt. Gondolom ez fel sem merült benned? Nem minden nõ más pénzébõl él attól hogy te nem ismersz ilyen nõt attól még létezik.Nekem kb két év kemény melóval sikerült elérjem hogy most mehessek egyetemre .20l
Hát oké. Én csak magamból indulok ki. Igényes lány vagyok válogathatok a pasikból, de a pénz nem volt meghatározó soha sem, igaz nem vagyok szegény, normálisan élek. Azok a számító nõk, akikrõl most szó esik, általában repedt sarkú, olcsó nõk. Akinek erre van igénye egészségére, de az is elárul valamit az izlésérõl, szóval akinek ilyen csaj kell az ne panaszkodjon, könyörgöm. Igen vannak számító emberek nõben, férfiben, ez van, de ne általánosítsunk. Egyébként az önbizalom valóban meghatározó, egy férfinél kb. ez teszi ki a 90%-ot a "vozósági mércén" Ha valaki viszont sóher, az kicsit valóban visszataszító. Én pl. nem várom el, hogy fizessenek mindenhol, de ajánlják fel mindenképp, ez így udvarias.
24, a nõk pedig fõzzenek, ez is így van rendjén.
Egyet értek 25-ös. 24-es voltam
Én fõzök szivesen 25-s, még szeretek is. Szép lány vagyok, van munkám, és a tanulmányaimat is magam fizetem, és sose kellett a testemet használni arra, hogy valamit elérjek. Nekem tok mindegy, hogy gazdag-e a pali, vagy nem. Nekem csak annyira számit a pénz, hogy alkalomadtán el tudjunk menni moziba vagy kirándulni, úgy, hogy ne kelljen azt néznem, hogy a párom mennyire húzza a száját, ha pénzköltésre kerül a sor.
No. 27 vagyok. Folytatom, csak mert telefonról vagyok, és véletlenül elküldtem. Sose kértem, hogy a párom fizessen valamit helyettem. Az itteni lányokat pedig ne hasonlitgasd ossze a hollywoodi filmcsillagok barátnõivel, ahol tényleg a pénz mozgat mindent. De kisebb körökben ez nem számít. Szerintem nem kéne mindig ujjal mutogatni, hogy ti nõk, vagy ti férfiak. Egyek vagyunk, és emberek, ezért segítenünk kell egymásnak.És az olyan nõket meg messzire el kell kerülni. Pont drága barátom mondta a minap, hogy a kollegái bogarat ültettek a fülébe, hogy hagyjon ott engem, mert még tanulok és nincs pénzem. Úgyhogy visszájára is fordithatnám...
Még mindig a 27 vagyok. Diákmelózom, nincs állandó keresetem.
Valószínûleg nem azért van a gyógyszerész lány a mérnökkel, mert gazdag, hanem mert hozzá hasonlóan mûvelt, intelligens. Én is egyetemet végeztem, szellemi munkát végzek, és nehezen tudnám elképzelni, hogy egy szakmunkással kezdjek (vannak kivételek, de alapvetõen nem tudják elviselni az életritmusomat, nem becsülik a munkámat, mert nem állítok elõ semmi kézzel foghatót; valamilyen szinten igaz, mert humán területen dolgozom, és van némi önkritikám is). Akkor sem kezdenék szakmunkással, ha mondjuk egy gazdag teszemazt építõipari vállalkozó. Mindent összevetve nekem nem számít a pénz: felnõtt nõ vagyok, el tudom tartani magam. Nem azért van szükségem párra, hogy eltartson. Hanem azért, hogy felnézzen rám, én is rá, tiszteljük és szeressük egymást. És mint fent írtam, bizonyos végzettség/foglalkozás ezt megnehezíti. Nem lehetetlenné teszi, csak megnehezíti. 24/N (btw 17-es voltam)
a 17-es a jó válaszoló:)
Talán azért nem jár orvosnõ a szakmunkással hanem fogorvossal mert vele közös az érdeklõdése és nem a szak melóssal.
Mert a jó autóhoz szériatartozék a plázapi.csa. De nem célszerû összekeverni a Nõkkel.
szóval ha Barbiet akarsz legyél gazdag, ha valódi érzelmeket akkor próbáld elfogadni a kevésbé tökéletes kinézetû lányokat belsõ tartalommal
Mert az olyan Férfiaknak jók a belsö értékeik!
Amikor én azt mondom, hogy a pénz nem annyira fontos, az az igazság. Nekem nem fontos. Szép vagyok, jó az alakom is, de soha nem volt gazdag pasim. Nem mondom, hogy nem nyomult rám ilyen, de mivel nem tetszett ezért nem kellett. Ráadásul azt éreztem, hogy fel akar vágni a gazdagságával. Mármint azt hitte, hogy én majd jól összepisálom magam attól, hogy neki mennyi pénze van, és ezzel tuti megszerez magának. Nem szeretem ha pénzéhes lotyónak néznek. Ettõl függetlenül bizton állíthatom, hogy sok olyan lány van, akinek nagyon is fontos a pénz.
teljesen mellékes és nem is vagyok homár, de szerintem woody allen-el külsõre semmi baj sincsen. (persze nem öregen). egyébként az egyik válaszoló nagyon helyesen kereslet kínálatot kiáltott. szerintem úgy kell elképzelni az egészet, mint egy monopolisztikus versenyt (tehát valóban minden nõ/férfi hasonló és mégis különbözik), így a nõk/férfiak nem teljesen kell árelfogadóak legyenek.
6. vagyok A manikûrt magamnak csinálom, a fodrászt, sminket, kozmetikumokat, ruhákat, cipõket, fitness bérletet, uszoda belépõt, mind a saját pénzembõl veszem. Dolgozom, nem vagyok lusta. És szeretek gondoskodni magamról. Nem hiszem el, hogy én lennék ezzel így egyedül.
A kérdező hozzászólása: De ha nem annyira fontos ez a dolog es csak intelligencia kerdese, akkor pl egy intelligens orvosno miert nem egy szakmunkast valaszt legtobbszor parjanak, hanem egy gazdag vallalkozot, vagyvegy foorvos pasit. Pedig egy jol fizetett orvosno nem szegeny es nincs raszorulva mas pasik penzere, megis valami politikust fog maga melle valasztani.
Az én párom kifejezetten csóró de én szeretem. Vannak a pláza cica típusú nõk hát õk valószínûleg a pénz alapján választanak férfit mivel nekik eltartó kell én nem ilyen típus vagyok. 20l
A kérdező hozzászólása: Akkor azok a nok akik ide irnak azok hazudnak, hogy nek fontos nekik annyira a penz?
A kérdező hozzászólása: Nem csak a plazacicak ilyenek. Van az utcaban egy okos gyogyszeresz lany es egy gazdag mernokkel jar. Pedig a lany atlagosan szep es nem plazacica. Neki a testvere szinten lany es orvostanhallgato, vegzos, o ssm plazacica es gazdag vallalkozoval.jar.
A kérdező hozzászólása: Tehat nem azt veszem eszre hogy csak a plazacicak jarnak ilyen pasival. Egyre inkabb az atlagos lanyok is legtobbszor.ilyen pasi mellett vannak.
a nõknek nem számit a pénz, ne mondd ezt, úristen ember, meg akarsz halni te is??????:O látom nem hallgatsz rám......
Miért van az hogy aki nem azt írja amit te elvársz az már rögtön hazudik? Én nem a pénzéért szeretem a páromat fõleg hogy nincs neki.Ha nem hiszed el nem érdekel én tudom hogy ez az igazság a párom is tudja ennyi nekem elég is... 20l
Nem, 17-es voltam, csak gondoltam jelzem, hogy az is az én véleményem, meg ez is, csak bõvebben.

Csajok4mit csinálnátok akkor, ha lenne két pasi akinek bejöttök, mind a kettő nagyon jó pasi, de legjobb haverok?

csak elméleti a dolog. de tegyük fel,már régóta vártok valakire,magányosak is vagytok. mi alapján döntenétek?

Legjobb válasz: Te csak kinézetre döntesz, neked mind1, f*sz f*sz ennyi erõvel.

Te csak kinézetre döntesz, neked mind1, f*sz f*sz ennyi erõvel.
Hát, én lehet, hogy hagynám. Nem akarnám megbántani egyiket sem. És úgy együtt lenni, hogy tudom, neki is bejövök... Azt nem vállalnám. Kivéve, ha már nagyon beleszerettem, de akkor választani nem kéne a kettõ közül, akkor az, amelyiket szeretem. :) De ilyen helyzetben inkább nem választanék, ha olyan a dolog, akkor elõbb-utóbb úgy is alakul valahogy.
A kérdező hozzászólása: * a jó pasit úgy értem hogy kívül-belül. szóval helyesek, figyelmesek, viccesek..
Csak azért mert haverok nem hagynám annyiba. Nyilván az egyiket kiválasztanám. Hogy mi alapján nem tudom mert te úgy tetted fel a kérdést hogy mindegyik kívül belül tökéletes számomra. Szóval feldobnék egy pénzt vagy mittomén. De az egyikkel világosan közölném hogy nem és csak úgy járnék a másikkal. És utána sem kevernék azzal akit akkor otthagytam. De alapból megéri átgondolni hogy megéri-e ez nekünk mert ha tényleg legjobb haverok csúnya dolgo lenne esetlegesen megmérgezni a barátságukat.
Amelyik jobban teljesít az marad:D Na viccet félretéve azt választanám, amelyiket megszeretem. Kettõt szeretni lehetetlen.
Mért kéne választani? Ha mindkettõnek bejössz, akkor megkaphatod mindkettõt. Az élet szép. :D
Lehet h ebben az esetben az a legjobb döntés h mind2jüknek nemet monda lány (vagyis én lehet h ezt csinálnám, h megmradhasson mind2 fiú haverkánt) Persze ha tetszik valamelyik akkor egyértelmûen vele járnék és ha igazi jó haver akkor megérti a másik fél is.

A pasik szokták mondani, hogy jó ha van mit fogni a csajon. De inkább formás mint nagy! Akkor mi a különbség a kettő között (lehetőleg képben) )?

vagy esetleg sztároknak a feneke...:P:P

Legjobb válasz: Csak h nem minden csaj lett megáldva szép kerek formás popóval...Azok tehetnek róla?? Baromira utálom h kb az összes pasi csak az ilyen fenekeket szereti,akinek már kicsit nagyobb,az már undorító meg minden..-.-

Csak h nem minden csaj lett megáldva szép kerek formás popóval...Azok tehetnek róla?? Baromira utálom h kb az összes pasi csak az ilyen fenekeket szereti, akinek már kicsit nagyobb, az már undorító meg minden..-.-
a formás kb azt jelenti, hogy kicsit molett, de jól áll neki. a nagy pedig nekem azt jelenti h dagadt a csaj, és már nem áll jól neki, inkább undorító, mint szép és kívánatos.
Pl szerintem õ formás http://www.redtube.com/8707
Én úgy gondolom, hogy egy fenék formáját elsõsorban a genetika és az izomzat határozza meg!Van, akinek a génjei "hordozzák" a formát, van akinek akkor formás, ha rendszeresen edz!A formás nem feltétlenül jelent nagyot!És ha azt mondjuk mi férfiak, hogy jó, ha van mit fogni egy nõn, akkor azt nem a zsíros löttyedt popóra értjük, hanem a kerek feszes popsira!A fenék az a testrész, ami tulajdonképpen tök8, hogy mekkora, ha izmos és formás!Itt egy formás: http://img134.imageshack.us/img134/3866/sloggiso7.jpg És itt egy borzalom(pedig ez se nagy): http://agifoz.nlcafe.hu/data/cikk/8/70472/1.jpg
társulok az utóbbihoz...! én elég érdekes alkattal lettem megverve.. alig van mellem és vállam van egy gigantikus hasam és csipöm nameg a combom és persze a seggem ami amolyan tepsisegg. denem minden férfi ezt nézi. legalábbis aki nem villogni akar a pi**avirág barátnõjével.... -.-"
Elég hasonló testalkatom van nekemis, ha jól vettem ki a szavaidból. :D Szval melleim szinte alig vannak, semmi alakjuk sem, fenekem nem kicsi, hasam sem, combjam sem sztem... és a vállam is széles.Ja meg a csjpõm is.Amolyan "széles homokóra" alakom van... -.-
21:50es és 18:41es voltam.
Mindig jól esik a dicséret, szerintem nem kell sajnálnod. :) 22/F
az én bõm csak ennyit mond sex után:nah végre ezt is letudtuk mára:S néha olyan mintha csak egy db tuskóval sexelnék:S csak fekszik és nem csinál semmit...az élet kedvem is elveszi nem h a kedvemet a sexhez:S 22F
A kérdező hozzászólása: De nem tûnhet úgy, ha mindig mondom, hogy ez alapból csak úgy mondom? Na érted :D Bár mondjuk szerintem érezhetõ rajtam , hogy valóban élvezem. Második sajnálom :S Meg kéne beszélnetek vagy izgasd fel annyira, hogy szóhoz se jusson :)
hidd el már próbáltam beszélni vele errõl de van egy olyan érzésem h megcsal valakivel folyamatosan és mire az esti sexre kerül a sor már egészen egyszerûen nincs kedve egy "újabb aktushoz"...az érzelmek is elmúlhattak hiszen a kapcsolat elején minden jó volt mint a sexben és azon kívül is.Én egész nap melózom és mégis van kedvem az együtt léthez de miért erõltessem a dolgot h jó legyen ha õ nem tesz érte semmit és nem is igazán érdekli h jó legyen neki? Hetek óta nem sikerül az orgazmusig eljutnom mert semmi érzelem nincs közben gondolom érted mire gondolok:S
Úriember pénzrõl és elõzõ éjszakáról nem beszél idegennek. Barátnöm, meg halalni és érezni szokta, hogy nekem mennyire jó, ugyanúgy, mint ahogy én is "hallom és érzem" az õ véleményét. :) Amikor egy csaj mellettem fekszik pucéran félig betakarózva és kéjesen nyõg még szex után is behunyt szemmel, és átszellemült mosoly van az arcán, akkor én azt egyértelmü magyarázatnak veszem mindig. :D
A kérdező hozzászólása: Akkor mi értelme, hogy együtt vagytok? Ha õ nem képes megbeszélni, nem érdemled meg, hogy szenvedj miatta. Te próbálsz változtatni, de õ nem partner benne, szerintem ne várj javulást, hanem lépj!
azt hiszem csak egész egyszerûen megszoktam h õ van nekem...de tudom h semmi jövõje ennek a kapcsolatnak de nekem jelenleg nincs más lány kilátásban és a munka miatt nemis igazán tudok erre gondolni...de majd kialakul remélem csak idõ kérdése
Minden alkalommal nem kell neki mondanod, de gyakran hangsulyozhatod neki, hogy fantasztkus a sex vele. Orulni fog neki.

Pasik, minden nővel jó a szex?

Szeretném tudni, hogy minden szex egyformán jó nektek? Persze ugyanazzal a partnerrel is más és más egy-egy aktus, de van egy szint, amit ,ha megüt a dolog,akkor bekerül a "jó" kategóráiába a n?, vagy vannak kiugróan jó partnerek? Úgy érzékeltem ,hogy az exemnek az voltam...AZt is mondta, de az most már hiteltelen ,amit mondott... És,ha extrán jó egy csajjal, az mit takar? Mi kell hozzá nektek,h az legyen?

Legjobb válasz: Mindenkivel jó nekik, csak lyuk legyen...

Mindenkivel jó nekik, csak lyuk legyen...
Ezt nem tudom, én még csak olyannal feküdtem le, akit szerettem is. Azokkal pedig jó volt, de ez szerintem természetes. 43/F
Az a tapasztalom, hogy ha viszonylag jó nõ vagy, nem fekszel mint egy farab fa, nem fintorogsz, ha a szádba kell venni a ..., akkor nyert ügyed van. De ezzel még nem messze nem biztos, hogy párkapcsolati szinten is kelleni fogsz. 25 N
A kérdező hozzászólása: Eddig 5 pasival feküdtem le, volt 1 egyéjszakás, volt 1 csak szex kapcsolat és 3 olyan, akivel tényleg együtt voltam...De azért nem feltétlenül szerelem(ahogy utólag rájöttem)... Tudom, nem statisztika kérdése, de az 5bõl 4 odáig volt a "teljesítményemért", az egyéjszakással meg nem elemezgettünk:) SZóval nem tudom eldönteni, h ez csak duma volt részükrõl, vagy nektek mindenkivel jó, vagy tényleg jó vagyok:) Nem akarom bebeszélni magamnak, de jó lenne, ha jó lennék... Mert én nagyon élveztem eddig mindig...és szeretném, ha a pasik is így élveznék, mint én:) nem tudom, h mit hogyan kell csinálni és nem is várok tanácsot, hiszen én közben úgy sem tudok gondolkodni, de kíváncsi vagyok továbbra is, h nektek mikot, mitõl jó:)
Nekem attól jó extrán, ha érzékien csókol, és mer kezdeményezni dolgokat, és pláne attól ha látom rajta hogy élvezi amit csinál, és azt is amit én csinálok.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket is, de várok még válaszokat. Plussz az alkérdésekre is... Nektek mitõl jó a jó, vagy mitõl extrán jó?
Nem minden nõvel jó!34f
"Mindenkivel jó nekik, csak lyuk legyen..." Na pl a magadfajtákkal biztos nem. Egyébként -ahogy kiderült - a válasz nem.
Hülyeség...nem minden növel jó a sex. 29/F
íhát hogy tényleg jó vagy e azt igy én nem tom megmondani, ahoz próbálnunk kellene:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!