Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak mindig (1310 db)

A pasik mindig túljárnak az eszemen. Honnan tudhatom, hogy egy pasi hosszú távra tervez velem? 21/L

Mindig az van, hogy egy pasi elkezd udvarolni, aztán szépen elcsábít és amikor már szeretem, akkor jól kihasznál. Pl. addig teszi a szépet, amíg lefekszem vele, utána otthagy. Vagy teszi a szépet, amíg bele nem szeretek, utána elhagy és mossa kezeit, hogy ? nem is úgy gondolta. Vagy szimplán úgy alakítja, hogy mindenért én vagyok a hibás a végén. Szóval az orromnál fogva vezetnek. Légyszi komoly válaszokat!

Legjobb válasz: Beszéld meg a pasikkal már a kapcsolat legelején, hogy kinek mit jelent ez a kapcsolat. Olyankor még átlag õszinték :D

Beszéld meg a pasikkal már a kapcsolat legelején, hogy kinek mit jelent ez a kapcsolat. Olyankor még átlag õszinték :D
Ehhez azért nem árt egy jó adag emberismeret. De még az sem mindig elég, jó pár pasi elég profi színész tud lenni egy jó numera kedvéért... Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne siess a kapcsolataiddal, ismerd meg a férfiakat, akik udvarolnak neked, mielõtt továbblépnél. Ehhez pedig nem elég egy-két hét, vagy néhány randi.
Ne feküdj le vele túl hamar.. és amelyik nemcsak azért akar veled lenni az vár, aki meg csak szexet akar az meg ugyis megunja és elmegy.
ez könnyû. azok a pasik akarnak mindig többet akik neked fix hogy nem jönnek be. kics csúnyák, kis szerencsétlenek, de minden szavadra futnak, ugranak, nyalják a pucád. akikre nem tudsz férfiként nézni mert annyira megalázzák magukat elõtted. az ilyen "bocsi hogy élek" típusok, akik még a 4. randin sem mernek megérinteni. komolyan. a többinél sosem lehet biztosan tudni. mindenesetre azt javaslom, semmi célzást ne vegyél ha szexrõl beszélnek, tegyél úgy mintha nem értenéd. ha félreérthetetlen, tereld el. legalább 4-5 hétig húzd az agyukat mielõtt lefekszel velük. ez idõ alatt kirostálódnak a komolytalanok, és több az esély arra hogy akik maradtak azok komolyak. bár még itt is bebukhatod, sajnos nincs 100% biztos
beszélgetni, beszélgetni, figyelni arra amit mond, beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Ez a nyitja hogy megismerj valakit.

A pasim minden nőt megnéz, annyira zavar, mit tegyek? Lent

állítólag kíváncsiságból,de látom folyton,hogy fb-n is csajokat nézeget.

Legjobb válasz: Minden férfi megnézi a jó nõket, ez nem bûn. Viszont ha valaki tiszteli a barátnõjét, ezt csak egészen diszkréten csinálja. A kedves pasid következésképp egy f*szparaszt, akiben egy minimális tapintat, tisztelet sincs az irányodba. Mit tegyél: lapát.

Minden férfi megnézi a jó nõket, ez nem bûn. Viszont ha valaki tiszteli a barátnõjét, ezt csak egészen diszkréten csinálja. A kedves pasid következésképp egy f*szparaszt, akiben egy minimális tapintat, tisztelet sincs az irányodba. Mit tegyél: lapát.
Ne légy vele.
hány éves?
Még nem érzett szerelmet úgy igazán. Bocs kérdezõ, de vagy elmúlt a szerelem, vagy nem is szeretett úgy igazán.
A kérdező hozzászólása: 30 de basszus, csak ezért lehet??
szard le és te is néz jo pasikat miközbe facezel és keresd az utodját akit majd felsedsz
nézd meg te is látványosan a pasikat, facebookon szintén.....ha szóvá teszi, csak kíváncsiság!
Az elõzõvel egyet értek! De ezért még nem kell szakítani vele! :D Csináld te is azt, és ha zavarja sz*rd le..
hát 30 évesen már gáz, mert még ha 15 lett volna, úgy megértettem volna, hogy miért nincs rád tekintettel..

Miért van az, hogy a pasiknak mindig az a csaj kell aki, megbízhatatlan vagy elérhetetlennek tűnik? A normális csajok vagy aki kimutatja, hogy mit érez, az miért nem kell a pasiknak?

Legjobb válasz: nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)

A normális csajok általában petrezselymet árulnak. Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??
nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)
A nõkre valóban igaz, hogy jobban vonzódnak a "kihívást" jelentõ férfihoz. Férfiakra ez csak abban az értelemben igaz, hogy jobban vonzódnak a szebb nõkhöz, akikért viszont, mivel szebbek, erõsebb a versengés, tehát ennyiben kihívást jelentenek. NEM vonzza a férfiakat az - ellentétben a fiatal nõkkel - ha nehéz beszélni a nõvel, ha titkolózik a nõ, ha kiismerhetetlen, kiszámíthatatlan, szeszélyes. A szeszélyes, bonyolult vagy nehezen kezelhetõ nõ rossz nõnek számít a férfi szemében, míg az ugyanilyen férfi izgatja a nõt. Viszont tény, hogy a szolgai módon engedelmes, mindent megengedõ nõ sem vonzza a férfiakat, mert az ilyen nõk többnyire alacsony önbizalmúak. A férfiak számára is vonzó, ha a nõ szereti önmagát, és a magas önbizalmú nõ általában valóban kevésbé befolyásolható, mint a depressziós. Ami az elérhetetlenséget illeti, ez annyiban lehet vonzó, hogy aki távoli, megismerhetetlen, azt könnyû idealizálni. Lehet, hogy megismerve aztán kiábrándító. Míg hasonló meglepetést nem okoz egy olyan nõ, aki kezdettõl megismerhetõ, elérhetõ. A dõlt betûs részben kifejtett kérdésnek egyébként nem sok köze van a fõkérdéshez, hanem egy szokványos történet: "A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra." (Hiányzott a szikra = nem tetszettél neki.)
nemtudom de ez sajnos tényleg így van.. :(
A választ részletesen kifejtve megtalálod a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?" címû könyvben. Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. A másik sztem az, hogy a normális fiúk vannak kevesebben. A felelõtlen, önzõ stb. fiúk a többség, és õk hamarabb is csapják a szelet egy nekik tetszõ lánynak. Nekik a normális lányok nem különösebben érdekesek. Én azt látom, hogy aki normális, sokáig nem is érdekel senkit. De akit igen, azt általában igen komolyan. Ui. azok a fiúk leginkább maguk is normálisak és csak akkor indulnak el valaki felé, ha komolyan gondolják.
nana azér vannak kivételek.. :) köztük énis..amugy igen a legtöbbnek olyan kell
"Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. " Ezzel egyetértek. Egyébként a normális csajok mindig foglaltak... De lehet egy normális csaj meghódítása is kihívás.
én nemtudom ez kinél hogy van, melyik vidéken hogy megy....nálunk az van, h amelyik csaj elérhetõ az megbízhatatlan lökött pi..a, amelyik meg normális és kellene is, azmeg elérhetetlen (mert sehol sem lehet találkozni velük, se buliba, se semmi):S...szóval nálam pont forditott ez a helyzet...21/f
ns??? :D
"Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?" Mert unatkozott. "Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??" Nyilván nem AZÉRT nem akadt udvarlójuk, MERT "normálisak" (mit jelent ez?) és szépek (ki szerint?) voltak. Nyilván olyan egyéb tulajdonságaik miatt, amelyek amellett álltak fenn, hogy "szépek és normálisak" voltak. Pl. lehet, hogy ez a bizonyos normálisság azt jelentette, hogy túl visszafogottak voltak, háttérbe húzódtak? Vagy túl hidegnek, megközelíthetetlennek mutatkoztak? Komoly és nagyon kedves lányok, akiktõl igazán távol áll bármiféle rossz szokás vagy tulajdonság, tûnhetnek pl. gõgösnek és merevnek. A fiú félhet tõle, mert attól tart, hogy az ilyen nõ mellett minden szavára és mozdulatára olyan mértékben vigyáznia kell majd, mintha folyamatos rendõri megfigyelés alatt állna. A nagyon rendes és normális lányokból félõ, hogy rendmániás és örömképtelen, pénzéhes asszonyok lesznek. Ijesztõek lehetnek a fiúk számára, mert szigorú tanárnõket és nagynéniket juttatnak az eszükbe. Szóval nem elég annyit tudni, hogy valaki szép és normális, van még sok más fontos tulajdonság. Bár ha valakirõl az a bók, hogy normális, akkor a fentiek jutnak az eszembe mint lehetséges problémák.
Pont azért amiért a lányoknak a menõ, pénzes, kigyúrt, macsó, egyszerre 3 csajjal kavaró pasik kellenek, és nem a normális srácok.
Miért kellett lepontozni a 01:14-est? gondolom a 04:38-as is ugyanaz a személy. Szerintem teljesen igaza van, nagyon jól leírta a helyzetet. Kedves kérdezõ. A 3. randi után nem járhatunk még valakivel. Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. És hiába várod a pasitól, hogy akkor most már fogadjon neked hûséget, mert így fogsz járni. Idõ kell ahhoz, hogy megismerd a másikat és beleszeress. Ez a helyzet. És aki ezt az ismerkedési, bizonytalansági idõt ki akarja kerülni azzal, hogy kizárólagos kapcsolatot kezd a másikkal, akkor nagyon koppanhat. Mert utána rá kell ébredni, hogy a másik mégse olyan, mégse szeret.. stb. Ha szerencséje van, akkor mégis illenek egymáshoz, de erre kicsi az esély. A sráccal csak annyi történt, hogy tetszettél neki, de aztán aludt rá egyet-kettõt, és rájött hogy mégse. Ez nem függ össze az elérhetetlenséggel. Ez hülyeség. Te is fogsz még pasival így járni, hogy pár tali után úgy döntesz hogy mégse. És akkor õ is mondja azt hogy ribanc vagy? Akkor haragudhatnál, ha hónapokig jártatok volna, és a végén megcsal, anélkül hogy elõbb szakít veled. 30/N
, , Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. " szerintem késõbb meg a megszokés , kötöséd alakul ki....nem az a kötödés mikor már elmúlik a lángolás, hanem ez a kezdeti..és ezt nevezik sokan szerelemnek. pedig attól még nem biztos, hogy a másiknak odaadnáka veséjüket, vagy az életüket érte...stb. nekem is volt h megfogott egy büdös, nem szép pasi, mertkedves volt, és normálisnak tûnt...elmúlt , már hányok tõle, legszívesebben ráhánynék....de vmikor meghatott az hogy olyan elesett és egyszerû....pedig máig rühellem az olyan pasikat....na ez a szerelem??
A kérdező hozzászólása:
Van kedved ismerkedni? msn? csak, ne itt, mert a végén társkeresõt csinálunk az oldalból:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondják jó nõ vagyok és ezt így is gondolom.Ezért nem értem, hogy miért történt ez.
csak azokkal van így, akik nem érettek ;] én tudom jól ... nem összes
Ha, megnyugtat nekem nagyon is, kellene egy normális, érzõ csaj!Persze, azért a külsõ sem elhanyagolható, de nem kell bombanõnek lennie, ahhoz, hogy megfogjon és szeretni tudjam!
A kérdező hozzászólása: Amúgy mindenkinek köszönöm, aki írt.
A kérdező hozzászólása: 01:14 Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?
A kérdező hozzászólása: A szitu az, hogy a 3. randin jöttem össze a sráccal addig elérhetetlen voltam számára.Aztán csók után rákérdeztem, hogy most akkor mi is van velünk?A válasz az volt, hogy járunk.Egész este úgy voltunk, mint akik együtt vannak.Utána pedig csak msneztünk.Semmi sms, felhívás vagy hogy éreztem volna, hogy érdeklem.Aztán besokalltam 1 hét után és írtam neki, hogy beszélnünk kell.A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra.Akkor minek jött össze velem?!Gondolom nyeregben érezte magát és lelépett.
szia remélem még olvasod ezt a kérdést, és válaszolsz, mert 2009 májusában nekem teljesen ugyanezt mondta egy srác!! és lehet te is azzal találkoztál. csak nekem fordítva: elõször, hogy nem volt meg a szikra és utána meg így meg úgy az ex. melyik városban lax? hol volt ez? remélem írsz szia

Kétszer annyi idős a pasi mint én. Találkozzak vele, vagy sem?

én 16L vagyok.. egy buliba ismerkedtünk meg. szerintetek csak szexre kellenék neki?

Legjobb válasz: te jó ég, valami nyilvános helyen. Milyen 30 éves pasi gerjed a 16 évesekre??

te jó ég, valami nyilvános helyen. Milyen 30 éves pasi gerjed a 16 évesekre??
Mindenképpen ellenzem. A férfi tudja, hogy a fiatal kislányokban megvan a naivitás. Csak szexre kellesz neki, hanyagold..
Az attól függ, honnan ismered és mióta
szerintem is hanyagold, egy 32 éves felnõtt benned, egy 16 évesben csak egy szûk, nem szétk*rt lányt lát nem pedig egy partnert. Ez a csúnya valóság de ez van. Én egy szavát sem hinném el, pl hogy neki nem csak arra kelleszz bla bla
Haha hát persze. Már az is baj, hogy ennyit foglalkoztál vele. Keress valami cuki, komolytalan szûz 18 évest, azzal jobb emlékeid lesznek mint egy idõsebb pasival, akivel idõsebb nõk kellene hogy foglalkozzanak (és vica versa). Biztos jól megd*gna meg még venne is neked dolgokat de egy két év(inkább hónap) után úgyis majd más kell neked, még ha együtt is lennétek, és ez persze ternészetes. Hanyagold a témát.
16L?az miféle méret? én xxl. ebbe max csak akkor menny bele ha 1 éves vagy ugy nem vészes a korkülönbség!

A pasik a nyavajgó vagy pedig az nyugodtabb de okosabb nõk mellett érzik jobban magukat? A pasik mindig szeretnek készenlétben állni vagy nyugiban lenni kooperativan? Miért?

Nyavajgó: nem tetszik neki ez meg az, nincs kedves semmihez, kényeske, nem akar barátaiddal találkozni, nem szereti, ha a barátaiddal vagy, de nem annyira hisztis, de bombanõ. Nyugodt: okosabb, gyorsabb gondolkodású, probléma megoldó, saját elfoglaltságai is vannak, vita esetében inkább megbeszél valamit kompromisszumot kötve, nem néz ki annyira jó, talán kicsi fölösleg is van rajta, nem mindig van a top-on, átlagos

Legjobb válasz: Nyugodt. Ki az a bolond, aki nyavalygót választ, csak azért mert szebb? Azt max dugni jó.

Nyugodt. Ki az a bolond, aki nyavalygót választ, csak azért mert szebb? Azt max dugni jó.
Majd ha látom és ismerem õket eldöntöm.
"un"visible?
Nekem volt ez is, az is... A nyugodtabb hosszú távon jobb. A nyavajgóval nem lehet megjelenni, nem lehet neki megmagyarázni miért mész el valahová nélküle, pontosan azok igazak rá amit leírtál.
a nyavalygó is lehet okos szerintem. Én összetettebb lányokra bukom csak. Olyan csajjal nem foglalkozom, akinek egyébként bárki más is elég jó, csak valakit lehessen toszogatni (na az nem én vagyok). Az elsõrõl kicsit ilyesmi benyomásom van, de lehet, hogy félre értem a kérdést. De az nem zavar, ha egy lány mindenképp konfliktust akar egy szintig, mert az azt jelenti, hogy majd békülni is muszáj lesz :DDDDD
Éljen a nyavajgó!

A pasim minden nap szexelni akar. Ez normális?

8 hónapja vagyunk együtt és 2 hónap után feküdtünk le. Ez nem lényeges itt annyira, nekem ő volt az első. Minden nap akarja és valamelyik nap többször is pl. délelött a számmal délután meg rendes szex és minden nap ez van. Nekem nincs hozzá minden nap kedvem de ha nem fekszek le vele már azt mondja hogy mással vagyok meg ilyenek... megsértődik. 1x2x már csak a végét várom... Szeretem őt de ez túlzás főleg hogy elég sokat veszekszünk és békülés után még kinek van kedve a szexhez? Ez csak nekem furcsa vagy nállatok is igy van?

Legjobb válasz: normális, van aki annyira nem szereti, mint te de van aki meg napi többször akarja

normális, van aki annyira nem szereti, mint te de van aki meg napi többször akarja
Nem normális. Az meg hogy zsarol téged érzelmileg meg fõleg nem normális! Ha meg azt mondod hogy "nem" az meg még jobban nem normális. De játszd csak a guminõt szó nélkül. Felõlem. Az ilyen embert már rég helyretettem volna, vagy lapát. Látszik hogy mi a kapcsolatotok középpontja, szex -> avagy ha nincs akkor veszekedés. Nagyon élvezheted ha " már csak a végét várom" ilyenek a prostik is, csak õket a vége után (avagy elõtt) ki szokták fizetni.
Nagyon irigykedek.... Amúgy az igényeket egyeztetni kell. Nem jó, hogy mindig csak azért csinálod mert különben összeveszik veled.
bárcsak az én pasim is ilyen lenne :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válazokat. Talán nekem kéne változtatni a hozzáállásomon :)
Normális, de ahogy te érzel, az is normális. Nem mindenkinek ugyanazok az igényei. Az viszont nem normális, ahogy viselkedik. Én nem maradnék vele. Ha már a normálisságnál tartunk, egy normális kapcsolatban azért azt is figyelembe vesszük, ha a párunknak éppen aznap valamiért nincs kedve, rossz passzban van, vagy éppen csak másra vágyik. Tehát odafigyelünk a másikra kölcsönösen és törõdünk egymás érzéseivel, vágyaival. Ez néha esetleg kompromisszumokkal jár, de sértõdéssel, meg vádaskodással nem. Persze itt ésszerû és áthidalható különbségekrõl beszélek, mert ha mondjuk az egyik napi kétszer igényli, a másik havi kétszer, akkor az már nem biztos, hogy mûködõképes kapcsolat.
igen, normális! én is szeretném minden nap.
szerintem ez rendben van, de az érzelmi zsarolása "de ha nem fekszek le vele már azt mondja hogy mással vagyok meg ilyenek... megsértõdik" az elfogadhatatlan. ha te nagyon nem kívánod esetenként és csak a végét várod akkor mondd meg ezt neki is. nem körülötte forog minden. a te érzéseidet is figyelembe kell vennie
nekem normális, nálunk inkább én a akarom idõnként naponta többször persze õ sem tiltakozik, de néha megjegyzi kifárasztom 19L
Mocsok kutya, hogy merészeli!
Igen normális. Csak neked furcsa
nem egyeznek az igényeitek a szexben, ez nyilvánvaló. próbáld megbeszélni vele a dolgot, mert hosszútávon sok fejfájást okozhat. a kérdésedre az én véleményem szerint a válasz az hogy normális. de ez igénytõl függ. nálunk is mindennapos a szex alapvetõen. mindketten kívánjuk is. viszont én olyan gyógyszereket szedek amitõl elõfordulnak rosszulléteim (erõs hányinger, szédülés), és ezek miatt amikor elõjön heti akár 2 nap is kimaradhat. viszont a férjem megérti, és nem azt csinálja amit a barátod. mert amit õ csinál, az érzelmi zsarolás! vádaskodással akarja elérni, hogy azt tedd amit õ akar igazán. én a helyedben nem maradnék vele ha továbbra is így viselkedik... 27/N

Egy lánynak miért fontosabb a pasija mint a barátnője?

Legjobb válasz: Mert a pasija megdugja, a barátnõje meg nem.

Mert a pasija megdugja, a barátnõje meg nem.
Azért mert a pasija [email protected]!
Elsõnél a pont.

Mi okozza azt hogy a pasiknak minden reggel feláll?

Legjobb válasz: Nekem nem áll fel szerintem minden reggel. Gondolom keveset veri vagy nagyon ki van éhezve.

Nekem nem áll fel szerintem minden reggel. Gondolom keveset veri vagy nagyon ki van éhezve.
Érzi a puncid illatát... ...amúgy nem valószínû. Egészséges férfiaknál ez normális, kb olyan gyakori mint hogy reggel pisilni kell. Te hány éves vagy amúgy? És biológia órán a figyelés helyett mit csináltál? :D 22F
Nem csak a nemi vágytól lehet, van, hogy a hólyagjuk annyira tele van, és ez okozza.
a farkát verte biológia órán metr neki akkor is állt
istenem mennyi sok sötét tudatlan ember van.... a szervezet teszteli a péniszt röviden és tömören. nem csak reggel történik, hanem az éjszaka során többször is
azért áll fel hogy be ne pisiljünk álmunkban.
A fiatalság.
Hú, én már álmodtam, olyat, hogy pisilnem kell és úgy gondoltam, hogy nem álmodok. Pedig megfordult a fejemben, mert olyan furcsát éreztem picit. Végülis pisiltem és jobb is lett utána, de csak álmomban xDD Az a furcsa, hogy nem hugyuztam be xD

Lányok! Ha ugyan olyan magas a pasi, mint ti, az megfelelő nektek? 175 cm magas pasi törpének számít?

Legjobb válasz: én is 175 cm magas vagyok, és a magasságom miatt még nem volt gondom a csajozással:D úgy vettem észre h manapság a 175 az egy átlag magasság. vannak tõlem magasabbak is, de alacsonyabbak is. 18/f

mi felszínes azon ha van valami ami tetszik, és van ami nem? neked se tetszik ha torkonhánynak, gondolom, úgyhogy elõfordul az emberrel hogy vannak dolgok amik nem jönnek be. majd ha azt mondom hogy 180 alatt senkivel sem vagyok hajlandó összejönni, akkor lehet verni a nyálad hogy felszínes vagyok. bár, azt is megmagyarázom neked:D amúgy engem nemigen zavar hogy milyen elvárásaid vannak, majd találsz magadnak olyat. van akinek csak a 90es mell felel meg, és ez így van rendjén.
én is 175 cm magas vagyok, és a magasságom miatt még nem volt gondom a csajozással:D úgy vettem észre h manapság a 175 az egy átlag magasság. vannak tõlem magasabbak is, de alacsonyabbak is. 18/f
ha magassarkúban nem vagyok nála magasabb akkor oké. 175 az határeset, de még belefér. bár vonzóbbak a magasabb pasik, de nem kizáró ok
21:49 mert te oylan tökéletes vagy, hogy jó az alakod, az arcod, a melled mi?Akkor ne várj már ilyeneket, hogy ha van egy pasin egy kis pattanás már akkor egy féregnek mondod, le merném fogadni jobb pasi vagyok mint te csajban:D
Nem törpe egyáltalán, én 160 centi vagyok és maradok is ennyi .. :D Bár nem magasság szerint " válogatok" de valamiért mindig a 185centinél magasabbakkal találom magam együtt:D Ugy hogy nincs baja 175 centi normális magasság:)
b.szhatod a 2 méteres magasságod ha ekkora paraszt vagy. nyilván nem centivel mérve nézem, és nyilván nem fogom senkinek azt mondani hogy "hopp, 174, akkor sztorno mehetsz ahova akarsz". Csak tudod, ha megkérdezik hogy a "zöld szem szebb vagy a kék szerinted?" és én azt válaszolom hogy "a kék" az nem azt jelenti hogy a zöldet telibehányom. az összhatás a lényeg, és ha a srác alacsony, az ront az összhatáson. ahogy a nõ összhatásán is ront ha lapos, vagy széles, vagy aránytalan vagy akármi. Nem tudom itt a sok erkölcscsõsz hülyegyereknek miért olyan nehéz felfogni hogy ezek nem kõbe vésett törvények, és nem azért találjuk ki õket hogy titeket szívassunk. komolyan, indítanék egy kampányt hogy a nõk tegyenek fel ide napi 500 kérdést a "tipikus pasi hibákról" és rinyáljanak, ha érdekelne ennyire. de sajnos nem érdekel, mert azaz igazság hogy ezek a dolgok csak leírva tûnnek annyira globálisnak és radikálisnak, a hétköznapokban megszokottak.
Mi a f*sznak vesztek fel magas sarkút, ha folyton azért rinyáltok, hogy az mennyire kényelmetlen? 175 centi határeset? Hát beszarok. Vagy te mérõszalaggal mész a zsebedben és, ha 174 centi, akkor így járt? És ha van egy 190 centi magas srác, aki olyan nyeszlett, mint aki most jött haza egy koncentrációs táborból, amellett ugyan miért érzitek biztonságban magatokat? Megjegyzem, két méter magas vagyok és átlagos a testalkatom, csak komolyan érdekel.
én 180-182F vagyok, és szerintem még mindig kicsi vagyok :D én Debrecen-Miskolc-Bp között szoktam élni, de mindháromvárosban égimeszelõk vannak, pl a plazakban ien 190 centi a minimum :d a sulimban is a lányok is fejjel magasabbak nálam, amikor külföldön nyaralok, na ott szoktam látni normális embereket és ott magasnak érzem magam :)
és látod, most nem én kezdtem:)
Szerintem kicsi az esélye, hogy nekem egyszer velem egymagas barátom legyen, mert elég kicsi vagyok. Nekem a 175 cm pont ideális lenne, mivel alacsony vagyok. :D De nem azt nézem, hogy hány centi a pasi. :) 16/L
azért jobb ha magasabb tõlem..egyfajta biztonságérzetet ad...és ha magassarkút veszek fel, akkor is kisebb legyek tõle
jahj szami de felszínesek vagyunk, nekem meg 90es mellbõség alatt nincs nõ:P
Szerintem teljesen okés a magasságod! Törpétõl azért messze vagy :D
ez normális magasság.(: egy tõled magassabb srácot ismerek, õ meg panaszkodik hogy túl magas (178), pedig még az is pont jó:) 16/l
ui: bocsi h fiúként válaszoltam : D elõzõ voltam.
mondjuk én se nézek rá a 175 nél magasabb nõkre :D nem is tertom nõnek õket ha már itt járunk, nem is láttam még szép nõt aki magasabb mint én. csakhogy bunkoskodjanak a férfiak is :P 182F

A lakkozott, rövid körmöt is úgy utálják a pasik, mint a műkörmöket?

Ha ápolt a lány keze és csak egyszín?re van lakkozva.

Legjobb válasz: Pasi vagyok, és a fentieket akkor utálom, ha nekem kéne viselnem. Egy lánynak állhat jól, de nem ettõl fog tetszeni vagy nem tetszeni.

Pasi vagyok, és a fentieket akkor utálom, ha nekem kéne viselnem. Egy lánynak állhat jól, de nem ettõl fog tetszeni vagy nem tetszeni.
Miért utálnák?? Teljesen ápoltságra utaló dolog szerintem...
hát nekem azaz észrevételem h inkább jobban szeretik a rövid, egyszínûre lakkozott körmöket, mint a hosszú színes mûkörmöket. volt nekem mind2, és úgyvettem észre a hagyományos jobban tetszik nekik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!