Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak az orális szex, de (6 db)

A pasimnak hiányzik az orális szex, de én valahogy nem tudom neki ezt nyújtani. Mit tegyek, hogy anélkül is élvezze a pasim a szexet vagy mi a megoldás?

Legjobb válasz: mi az, hogy nem tudod nyújtani? Nem jó ahogy csinálod? Ha ez a helyzet, akkor olvass utána, jó pár helyen lehet találni leírást, tippeket, trükköket. pl. itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex Kérd az õ segítségét, mondja, hogy mi a jó, mi nem, mennyire erõsen stb. Végsõ megoldásként meg nézz meg egy-két filmet (halkan mondom, mert nem az az igazi jó tanács)

mi az, hogy nem tudod nyújtani? Nem jó ahogy csinálod? Ha ez a helyzet, akkor olvass utána, jó pár helyen lehet találni leírást, tippeket, trükköket. pl. itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex Kérd az õ segítségét, mondja, hogy mi a jó, mi nem, mennyire erõsen stb. Végsõ megoldásként meg nézz meg egy-két filmet (halkan mondom, mert nem az az igazi jó tanács)
Mindent lehet, csak akarni kell. Írd inkább akkor azt, hogy nem akarod, vagy nem esik jól neked. Ha ez van, ezt el kell fogadja, nem erõltetheti. Gondolom azt õ sem akarja, hogy lehányd az undortól. Amúgy szoktathatod is magad, nem oylan rossz az:-) Ha a techikával van gondod, akkor csak óvatosan nyalogasd, puszilgasd, simogasd, enyhén szívd, vagy egyszerûen kérdezd meg, mit élvez. Ne félj tõle. Errõl nehezen mond le az, aki szereti az orális szexet. De ha sok sikosítót teszel a kezedre, az már hasonló érzés lehet..
Ezt nem nagyon lehet mással pótolni. Ha nagyon nem akarod ne tedd, de szerintem megér egy próbát. Ha igazán ennyire szereted, az lesz a legjobb, hogy látod mennyire élvezi..
Nézd. Ezt erõltetni nem lehet. De ha rádöbbensz, hogy ezzel mekkora örömet szerzel majd neki, akkor megteszed. Esetleg õ elégített már ki orálisan téged??? Vagy ez sem izgat?
A kérdező hozzászólása: Õ nem elégített még ki..de szeretne csak én nem engedem..Amugy nagyon szépen köszönöm!!
Hát sajnálom, h. nem elégített még õ sem ki, mert te nem engeded.Ennek nem lesz jó vége, mert ott fog hagyni.Nemértem az ilyen lányokat, h. miért nem szeretik az orális sexet, én imádom!!Az a megoldás h. rászánod magad és kipróbálod és amikor belejössz akkor kívánni fogod, hidd el!
Én is nagyon utáltam a gondolatát is. fõleg, mikor mondta h pedig neki ez milyen jól esne.--> na puff. kicsit becsipve ment is a dolog, oda vissza. Azóta én már elégítettem ki a barátom, nem volt kellemes. de neki jó volt. az izen meg segit az ananász lé, és a fahéj. itass vele kola helyett ananász levet.ha akkor se, akkor még lehet h nem vagy megérve rá. haggy idõt magadnak. És légy a pároddal öszinte. Sok sikert
A biszex hajlam a szõrös vad kinézetû pasikra? :) Szerintem a külsõ nincs összefüggésben ezzel.
0%
nem próbálnám ki soha, tehát az esélye 0, 000000 % Amúgy még ha meleg lennék sem akarnék orális szexet férfival, ez nagyon undorító!! fúj!!
Szerintem ha bevállalósabb, akkor kíváncsiságból kipróbálhatja. Nem hiszem, hogy mindenki undorodik tõle. Sok olyan dolog van, amit nem szeretek, de nem is undorodok tõle.
Heteroszexuális férfi undorodik a homoszexuális aktustól, tehát ha tényleg heteroszexuális, akkor 0% esély van arra, hogy kipróbálja. Ha mégis megteszi, akkor nem hetero.
Az a fogadás összegétõl függ....
hát az átlag hetero pasi elítéli a homoszexualitást szerintem...és tuti hogy nem probálná ki.. ha csak nincs benne 1 kis hajlam:D (14\L)
12, 854% kerekítve
0, 0000% Vagy kevesebb.
0% Ha hetero akkor soha nem próbálja ki.
0, 001%
Én még lányokkal se csinálom az orális szex egyik formáját se, fiúkkal legalább annyira nincs kedvem :D

Szeretem vadul meglovagolni a pasimat és azt is szeretem, amikor hanyatt fekszem és ő nagyon erősen csinálja. Sőt az orális szexet is imádom. De utána annyira ribancosnak érzem magam, hogy szinte szégyellem magam. Miért van ez?

Legjobb válasz: Luke, rá fogsz jönni, hogy sok igazság, amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik. Anakin jó barátom volt. Amikor megismertem, apád már remek pilóta volt, engem valósággal megdöbbentett, mennyire vele van az Erõ. Azt hittem, én is lehetek olyan jó tanító mestere, mint Yoda. Tévedtem. :DD

Luke, rá fogsz jönni, hogy sok igazság, amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik. Anakin jó barátom volt. Amikor megismertem, apád már remek pilóta volt, engem valósággal megdöbbentett, mennyire vele van az Erõ. Azt hittem, én is lehetek olyan jó tanító mestere, mint Yoda. Tévedtem. :DD
Ha ezt alapjáraton nem mindig mással csinálod, akkor egyáltalán nem kell ribancnak érezned magad, csak egy nõnek, aki szereti a jó szexet. Örülj neki, hogy ilyen vagy és most nem azt kellett megkérdezned, hogy miért nem tudod élvezni a szexet...
Én úgy érzem nem vagy benne biztos, hogy szeret..
Majd kinövöd ...
A kérdező hozzászólása: állandóan arra gondolok, hogyha a számra néz, biztos csak az jut eszébe
A kérdező hozzászólása: néhány hónapja. pl. van egy kis vita valami apróságon pl. hová menjünk hétvégén. aztán az jut eszembe, hogy engem úgysem lehet komolyan venni, mert egy szajha vagyok.
Nem tudtok komoly dolgokròl? Akkor meg mi értelme? Miòta vagytok együtt? Korosztàly? Mi szàmit komoly témànak neked?
A kérdező hozzászólása: ugyanazzal csinálom:) csak annyira nehéz mondjuk másnap komoly dolgokról beszélgetni a pasimmal
Ha mindig ugyanazzal az emberrel csinálod akkor nem kell ribancnak érezned magad. Nem vagy az?
Szerintem önbizalomhiányos vagy.

Orális szex után! Miért van az, hogy ha szájba élvez pasi utána nem csókolózik, sőt undorodva esetleg kiküldi csajt fogat mosni, de ha kinyalja pasi, akkor utána a csaj simán csókolózik?

Ugyanaz: pasi íze , csaj íze :)

Legjobb válasz: Azért mert a pasiknak addig nagy a szája, míg nem nekik kell nyelni a cuccost. A nõktõl némelyik elvárja, hogy engedje a szájába élvezni, nyelje is le... Persze, hogy ugyanezt õ tegye meg? Az már undorító...Ilyenkor kell megkérdezni tõle, hogy nos, még mindig akarod, hogy hagyjam és nyeljek, vagy megérted miért nem szeretném? Szerencsére azért vannak olyan pasik, akik nem erõszakoskodnak és megértik, hogy ettõl még ugyanannyira szereted a párod. Csak egyesek felfújják a dolgot, hogy nem fogadod el a párod blablabla...

Azért mert a pasiknak addig nagy a szája, míg nem nekik kell nyelni a cuccost. A nõktõl némelyik elvárja, hogy engedje a szájába élvezni, nyelje is le... Persze, hogy ugyanezt õ tegye meg? Az már undorító...Ilyenkor kell megkérdezni tõle, hogy nos, még mindig akarod, hogy hagyjam és nyeljek, vagy megérted miért nem szeretném? Szerencsére azért vannak olyan pasik, akik nem erõszakoskodnak és megértik, hogy ettõl még ugyanannyira szereted a párod. Csak egyesek felfújják a dolgot, hogy nem fogadod el a párod blablabla...
Mi csókolózunk utána ... szeretjük egymást és nem csinálunk belõle problémát...
Micsoda feminista hölgyek vannak itt tisztára fel vannak háborodva... :D Én személy szerint soha nem vártam el a barátnõmtõl sem azt, hogy a szájába élvezhessek (egyszer fordult elõ és baleset volt) sem azt, hogy lenyelje. Én nem akartam soha erõltetni utálom az általánosításokat...kérlek titeket vonatkoztassatok el attól, hogy minden pasi...trallallalla. Hozzatok egy konkrét példát. Amúgy meg én nem értem, akkor egyszer mikor véletlenül úgy alakult én nekem semmi bajom nem volt a csókkal. Én simán megcsókoltam a barátnõmet pedig nem köpte ki. sõt õ is érezhette az ízét a számban. Nekem valahogy bejött ahogy keveredett...de ez csak egy vélemény. Magát a dolgot nem tartom undorítónak. Amúgy millió praktika van arra, hogy a sperma ne legyen rossz ízû.
Üdítõ kivétel vagy! A legtöbb ember itt arról ír, hogy mi legyen elélvezés után, zsebkendõ vagy törölközõ. Komolyan mondom, nem értem néha miért undorodnak az emberek a saját és partnerük testétõl. Egy egészséges ápolt ember mindehogyan vonzó. Egy szeretkezés után pedig a "termékek" szerintem a szex és a szenvedély jelei. Én imádom a nõbõl kinyalni a nedvességet, hiszen õ ajándékozott meg ezzel. Én váltottam ki belõle, ezt én kaptam tõle. Ezzel jelzi, hogy mennyire szeret. Ugyanez a helyzet a pasi élvezésével is. Szerintem egy csodálatos dolog elélvezés után összebújni és dörgölõzködni. Orális szex után csókolózni meg fõleg. Örülök, hogy ilyen szempontból nyitott vagy.
Egy nõt kinyalni? Apám nem vagy 100%os ha ez neked gusztustalan :D Én akkor is megtenném a nap bármelyik szakában ha tudnám, hogy utána a nõ bevágja a szunyát minden komment nélkül. Már ne is haragudj de abszolút nem gusztustalan, és szerintem eszméletlenül jó érzés mikor a nõ zihálva könyörög, hogy ne hagyd abba és remegve élvez el mikor a két lába között vagy...hát én ebben nem érzek semmi undorítót szóljatok rám ha én vagyok a hülye :D
Én eddig csak olyan pasival voltam, aki bizony utána is lesmárolt, nem is akármilyen hévvel. És valahogy nem tudom, hogy lehet nem szenvedélyesen csókolni azt, aki kielégít. Sõt, 80% orálisan elégített ki ha elõttem ment el - bennem.
Én férfi vagyok és mindig is akartam csinálni, de nem találkoztam olyan nõvel aki hajlandó lett volna rá. Ne általánosítsunk kérem. Egyébként angolul van neven is: snowballing. Az a tevékenység, amikor a férfi beleélvez a nõ szájába, nem nyeli le és aztán csókolóznak úgy, hogy oda-vissza passzolják egymásnak. Minden bizonnyal most van aki felhördül, hogy ez milyen undorító gusztustalan, stb... Hát igen. Viszont egy nõ szájába élvezni nem gusztustalan? Vagy egy nõt kinyalni nem az? Szóval ennyit errõl.
Azért, mert 1 fasz. Mondjuk olyan lányt még nem láttam, aki utána csókolózni akart volna (szal te is fura vagy) de õ meg 1 fasz. :P
Hát szerintem ez a képzeleted szüleménye, vagyis a pornó filmekbe ez van! Én mindig csókolózok a barátnõmmel, utána, és a haveri társaságomban is így van ez! Nem hallottam még olyat hogy valaki nem csókolózik utána, de pornó filmbe már láttam! Amúgy a barátnõm is ha lenyelte iszik 1 pohár innivalót és úgy folytatjuk de van mikor nem nekem semmi bajom vele... Ha neki sem..
A kérdező hozzászólása: csak mégegyszer jelzem: ez egy felvetés volt! én imádom, ha a számba élvez pasi (vagy mellemre, vagy puncimba, vagy hátamra, vagy popsimra/ba...mert szeretem) és ha szeretem, akkor vele bármit :)
A kérdező hozzászólása: hohoó! nem magamról írtam! mert én engedem, hogy számba élvezzen és utána nem erõltetem a csókot, de ha kinyal én nem küldöm el fogat mosni, hanem simán csókolózok vele! csak érdekes szerintem ez a felvetés :)
A legtöbb ember álszent, ezt azért ne felejtsük el!Sajnos ez az általános tendencia. Én is imádom ha belém, rám..stb. A számba nem mindíg..:) Az a pasi meg aki ilyet tesz, az tényleg egy f.sz!!!Örüljön, ha a barátnõje lenyeli neki!
Nem tudom az én barátomnál nem ilyen súlyos a dolog, de õ sem szereti érezni a saját ízét, ezért általában iszom egy pohár vizet és utána. De nem kényszerít fogmosásra, meg ilyenek, szimplán megteszem, hogy jobb legyen neki :P
Én is szeretem, ha a számba élvez el a pasim... de sajnos annyi jön ki mindig, hogy majd megfulladok... Ezen jót röhögünk mindig... de tényleg alig kapok levegöt!!!!. Jöhetnének tippek, hogyan kellene ezt úgy csinálni, hogy "gyors" legyen a megoldás?

Mi a véleményetek az olyan kapcsolatról ahol több az orális kielégítés a pasinak, de ő nem szereti csinálni, és a szex kevesebb?

Pl. tegnap annyiból állt az este, hogy kielégítettem a barátomat orálisan, de ő nem, de még csak szex sem volt.

Legjobb válasz: irigylem.

irigylem.
önzõ?
A kérdező hozzászólása: Én is megmondtam neki, hogy önzõ vagy. Az volt a válasza, hogy szereti ha csinálom neki. :\ Hát én is szeretném.
Drágám, Téged szopatnak ... :-P De komolyan! Ezt miért hagyod? Mert õ azt mondta, hogy neki ez így jó? Ennyi? Klassz kapcsolatod van!! (Azért kívánom neked, hogy ne egy ilyennel kelljen leélned az életed!)
"Hát én is szeretném." Ezt is mondtad neki?
A kérdező hozzászólása: persze, de most beszélgettem el vele, h vegyen komolyan és azokat amiket mondtam. meglátjuk mi lesz.
Nagyon egyszerû kislány: ha nem hajlandó viszonozni akkor te se csináld neki csak annyit amennyit te kapsz tôle. Önzô fa***sz a pasid és kész!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!