Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak az orális szex, (26 db)

Miért imádják a pasik az orális szexet?

És a mélytorkosat? MIért olyan jó? Én 24/L vagyok, és imádom csinálni... csak kiváncsi vagyok a férfiak véleményére. És az is érdekelne, hogy szeretitek e ha lenyeli a n??

Legjobb válasz: A nõknél izgalmi állapotot okozhat egy simogatás, egy forró ölelés, egy hajba túrás vagy csókok a nyakon. A férfiak többségének azonban egyetlen izgató pontja akad a testén: és ez a nemiszerve. Igazándiból a dolog szépsége pontosan ebben rejtõzik. Közösülés közben egyfajta inger éri a férfiak nemi szervét behatoláskor. Ez az inger azonban az orális szexnél azért hatványozódik, mert a szájával képes a nõ különbözõ (a hagyományos szexben el nem érhetõ) ingereket gerjeszteni. A nyelv finom játéka olyan élvezetet okoz, amelyet a férfiak máshogyan nem tudnának átélni. Sok nõ azonban nem szereti a szexnek ezen formáját, pedig a megfelelõ higiéniával sok kellemetlenség is megelõzhetõ lenne. Én személy szerint irigylem a barátodat, hogy megteszel neki ilyen dolgokat. Nekem eddig nem volt ilyenben szerencsém; bár én is szerettem az exemnek a lehetõ legnagyobb mámort okozni, ezt szinte soha nem kaptam vissza tõle. Csak reménykedni tudok, hogy a mostani párkeresésem végre "egyenrangú" felet eredményez a számomra. Remélem tudtam válaszolni.

A nõknél izgalmi állapotot okozhat egy simogatás, egy forró ölelés, egy hajba túrás vagy csókok a nyakon. A férfiak többségének azonban egyetlen izgató pontja akad a testén: és ez a nemiszerve. Igazándiból a dolog szépsége pontosan ebben rejtõzik. Közösülés közben egyfajta inger éri a férfiak nemi szervét behatoláskor. Ez az inger azonban az orális szexnél azért hatványozódik, mert a szájával képes a nõ különbözõ (a hagyományos szexben el nem érhetõ) ingereket gerjeszteni. A nyelv finom játéka olyan élvezetet okoz, amelyet a férfiak máshogyan nem tudnának átélni. Sok nõ azonban nem szereti a szexnek ezen formáját, pedig a megfelelõ higiéniával sok kellemetlenség is megelõzhetõ lenne. Én személy szerint irigylem a barátodat, hogy megteszel neki ilyen dolgokat. Nekem eddig nem volt ilyenben szerencsém; bár én is szerettem az exemnek a lehetõ legnagyobb mámort okozni, ezt szinte soha nem kaptam vissza tõle. Csak reménykedni tudok, hogy a mostani párkeresésem végre "egyenrangú" felet eredményez a számomra. Remélem tudtam válaszolni.
Hatalomvágy? Vagy mert jól esik? Divatból? Esetleg te pont jól csinálod? Oly sok a kérdés és a válasz de a kedvencem: Abból tuti nem születik baba szóval nincs para ;p köv kérdés plz: Miért akarnak anális szexet? ;p
Bakker...szomszéd most kezd el fúrni....megyek és rátöröm az ajtót és kivágom az ablakon
Miért imádják a csajok az orális szexet?
Ez egy kissé értelmetlen kérdés. Hogy-hogy miért jó? Mert jó. Kellemes. Ellazít. Nem kell mozogni. Tudok közben játszani. A fejedre rakhatom a sörösdobozt. Újságot olvashatok. Telefonálhatok. Arcon csaphatlak a golyszikkal. Gyúrhatok karra súlyzókkal. Cigizhetek. Nem kell terhesség miatt paráznom.
azért a kis csendért :)
"Vintage", "vintage porn", ilyen címszavakkal érdemes keresni régi pornófelvételekre. ;) Egyébként meg egyetértek a kettõvel elõttem szólóval. Tény, hogy manapság egyre inkább alap a szopás és a mélytorok is egyre népszerûbb, de ahhoz, hogy divatossá válhasson, leginkább az volt szükséges, hogy élvezetes legyen. Ha a pasinak nem extra élvezetet, hanem egyenesen fájdalmat okozna bedugni a csaj szûk torkába vagy éppen a popsijába, akkor a pornóban sem terjedtek volna el ezek a technikák. :P
Utolsó! hol lelhetõ fel ez a videó? ezt muszáj látnom!!!:D
Jaj neeeeee. Divatból? Ekkora marha nem lehetsz. Az orál nem divat. Láttam egy videót, ahol a 30-as évekbeli extra tré minõségû házi pornón már szopott a dzsungel muffú csaj. Sõt! a pasi a nõ mellére élvezett. Onnan csak egy lépés az arc, tehát az sem új keletû és nem divat. Miért kerít mindenki ekkora feneket a szexuális játékoknak? Hozzá tartozik a sexhez az elõjáték és az azt követi levezetés is. Látszik milyen fiatalok vagytok.
Mert szeretnénk adni valamit magunkból és jól is esik. . De ha egylövetû a csávó az gáz!!! Nektek is jár egy kis ez-az. Franciba azért megoldható. Kár hogy visz. kevesen kedvelitek... /" De hát ti tudjátok "/
egy nõ orálisan próbálta kielégíteni a férfiemberhez hasonló...
A kérdező hozzászólása: mi van?:O
áramszünet
Naná, hogy nem divat, az eddigi történelem során mindenhol elõfordult a szopás. Vannak szép faragott faldíszek ugye a suméroktól kezdve a rómaiakig, meg az egyiptomiak is tolták, de ez mindig is így volt. Talán a kereszténység felerõsödésével húzódott kicsit a háttérbe, de azért azok is megnyalták a sót.

A pasik az orális szex után, miért nem hajlandóak megcsókolni a lányt?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire komoly a kapcsolat,mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm,aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket,mindet megtehet velük,de nem csókolja meg,mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó,de csak ha igazi,erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.

Velem is történt már ilyen NAGYON KIAKASZTÓ eset. ÉN SEM TUDOM MEGÉRTENI, hogy ha már lenyelem a spermáját (ami azért nem olyan természetes sztem, sõt sokan undorodnak tõle), akkor õ uátna miért nem csókol meg egy jó ideig? Én sem értem komolyan, h miért undorodnak a saját spermájuktól. Ha meg igen, én miért is nyelem le? Én azt mondom, hogy ha megtörténik, csak azért is smárold le, vagy mond meg neki, h ilyen nem többet nem lesz. Mondjuk a kérdésben csak sima orális szex van, vagy konkrétan szájba élvezés is? Mondjuk az is érdekes, h miért vannak pasik, akik simán hagyják az orális szexet, õk meg nem csinálják???
Elottem levo hozzaszolonak: ja sajnos vannak ilyen pasik. nekem az egyik hapsim volt ilyen h o elvarta h en kielegitsem oralisan (mondjuk azt nem engedtem neki h a szamba elelvezzen, bar elakart) - de o sosem elegiett ki oralisan. Aztan egyszer rakerdeztem h akkor ez most h is van????? erre azt valaszolta h o arra keptelen h puncit vegyen a szajaba az olyan gusztustalan. Na erre en kiakadtam h az nem gusztustalan h nekem meg kukit kell a szamba vennem... erre valasza az tiszta. na aztan mondtam ide figyelj ha te sem en sem. a kapcsolat nem is tartott soka es a sexualis elmenyek is befolyasoltak. egybekent a srac idos szulok altal felnevelt igaz nem egyke de testvere es o kozte 15 ev korkulonbseg van, es tisztasagmanias, a kolotyora is ugy ult le h letorolte a wc deszkat pedig egyedul lakom a hazban ket klotyo is van es fertotlenitve van midnen nap tehat azt sem lehet mondani h 10 hasznaljuk es nem hygenic. meg szeretkezes utan rogton lefurdott amivel meg semmi gond de utana a kukijat betekerte WC papirba mert h meg utana is valadekozhat es az milyen undorito h az alsonemube megy. ilyet en meg akkor lattam eloszor... szoval vannak hulye pasik!!!!!
Elvárja hogy a lány nyelje le, aztán meg nem csókolná...ilyen is van.A barátom éppen azt élvezi ha utána csókolgathat.Az uccsó válaszadónak:kívülrõl megtörlöd a szád, és belülrõl???Végülis a lényeg belül van nem?Aját magától undorodik talán.Nem tudom igazság szerint, de nagy barom aki utána nem csókolózik :D
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat, mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm, aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket, mindet megtehet velük, de nem csókolja meg, mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó, de csak ha igazi, erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.
Az én páromnak semmi kifogása nincs ellene (teszem hozzá, azért nem csurog a számból!), sõt még magához is húz és hosszan csókolgat!
hát én ilyet még nem hallottam, az én barátomnak ez ellen semmi kifogása, Sõt! Amint befejezi, vagy akár én, mindig megcsókol:D egyébként kérdezd meg a barátodtól õ miért nem akarja
azért, mert nem akarja a saját ízét érezni a szájában...
Ijet én semhallottam. mit hisz a srác? hogy a csajnak jobb? ez abszurd, és hülye dolog. Mi csókolozunk sex körzen (orál) és egyépként is. Mi lenne nem jó abban? az íze, ÉS?? kit érdekel az olyankor...
Legyen ott egy törölközõ, vagy zsepi és törölje meg a száját és mindjárt más. Párommal mi is szerelemkendõt alkalmazunk, és igen, oralitás után megtöröljük a szánkat, mielõtt csókolóznánk.
Ez baromság én is mindig megcsókolom a barátnõmet, sõt fordítva is, ha én török fel a lábai közül mint a talajvíz akkor is az elsõ dolog h megcsókolom és szerintem szimplán hülye aki ezt nem teszi meg! Szerintem amúgy kimondottan izgató íze van a két dolognak ha keveredik :)
szia, nekem nem okoz gondot h megcsókoljam a barátnõmet, miután beleélveztem a szájába. szerintem ez természetes. õ is megcsókol miután a punciját nyalogattam.
Még annyit a fentiekhez, hogy most így 45 évesen már nem is kívánok ezen változtatni, szerencsére a párommal ebbõl a szempontból is összepasszolunk.
A válaszokat olvasva látom, hogy a többség nem undorodik az orális szextõl. Én a kisebbséghez tartozom, nem tudnám a számba venni senki péniszét, még ha szeretem is az illetõt, de tõle sem várok hasonlót. Nem tehetek róla, és undorodom ettõl, a spermától meg mégjobban. Nem csoda, ha a pasi is utálja a sajátját is. De akkor ne várja el lánytól, hogy ezt szívesen csinálja. Egyébként õ viszonozza a francia csókot?
az utolsó hozzászólás megmosolyogtató :) nem bántás csak érdekesnek tartottam
A kérdező hozzászólása: Nem velem történt a dolog, hanem egy barátnõmmel. Csak elgondolkodtatott. Kicsit megalázónak érzem a dolgot. Nem akarja érezni az ízét... A lánynak sem kellemesebb sztem.
Én mindig megcsókolom a barátnõmet utána, szerintem ezzel semmi gond! Különben is, ha valaki ilyenkor tud gondolkozni, hogy így undorító meg úgy undorító az nem is élvezte igazán!

Miért szeretik a pasik az orális szexet csinálni a nöknek?

Legjobb válasz: Mer' a világ legfinomabb dolga?!

Mer' a világ legfinomabb dolga?!
Mert nem olyan önzö dögök, mint a nök! En szemely szerint elvezem es nagyon izgat is, amikor igy örömöt tudok okozni kedvesemnek.
Mert izgató.
Nert nagyon jó és ízgalmas. Baj?
Mert mindkettejüknek jó(Általában) Én szeretem csinálni és a kedvesem is élvezi nagyon.
Van olyan srac is aki egyszeruen undorodik tole es nem szereti csinalni, viszont van aki el-hal erte.
A párom erre a következõt felelte, amikor megkérdeztem tõle: imádja a tudatát annak, hogy ennyivel is képes a végsõkig "gyötörni"; az ízét és a közbeni feszengést; magát a folyamatot, ahogy csinálja. Imádja, hogy közben a hajába túrok és meghúzom. A nyögéseket, utánakapásokat és a vele járó bûnös érzést, hogy megteheti ezt. :D
Mert izgató dolog kényeztetni a másikat.
Van, akinek egyszerûen nem finom ízû/illatú a cuncija. Pl. a vega lányoknak kifejezetten rossz ízû - számomra. Nekik nem szeretem csinálni.
Mert jó, és hozzátartozik a szexuális kultúrához.
Mert fincsi!
Hát megadjuk neki azt a "mást"! :)
Mi van akkor ha a nõ másra is vágyik, nem csak erre?
Én nem mindenkinek szeretem, de van kimondottan jó ízû csaj.

Miért imádják a pasik csinálni a nőknek az orális szexet?

Legjobb válasz: Imádjuk a puncitokat!

Imádjuk a puncitokat!
Hát mert jó érzés látni azt az örömöt/kéjt a másik arcán amit egy ilyen kis aprósággal okozunk! ;) Csak már lenne kinek csinálni... :/ 29 F
szerintem ugyanazért amiért a nõk imádják csinálni a férfiaknak-azért mert a másiknak örömet szerez...-én már csak azt nem értem ebben, egy vadidegen embernek miért akarnak örömet szerezni? pl: 1éjszakásban?

A pasimnak hiányzik az orális szex, de én valahogy nem tudom neki ezt nyújtani. Mit tegyek, hogy anélkül is élvezze a pasim a szexet vagy mi a megoldás?

Legjobb válasz: mi az, hogy nem tudod nyújtani? Nem jó ahogy csinálod? Ha ez a helyzet, akkor olvass utána, jó pár helyen lehet találni leírást, tippeket, trükköket. pl. itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex Kérd az õ segítségét, mondja, hogy mi a jó, mi nem, mennyire erõsen stb. Végsõ megoldásként meg nézz meg egy-két filmet (halkan mondom, mert nem az az igazi jó tanács)

mi az, hogy nem tudod nyújtani? Nem jó ahogy csinálod? Ha ez a helyzet, akkor olvass utána, jó pár helyen lehet találni leírást, tippeket, trükköket. pl. itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex Kérd az õ segítségét, mondja, hogy mi a jó, mi nem, mennyire erõsen stb. Végsõ megoldásként meg nézz meg egy-két filmet (halkan mondom, mert nem az az igazi jó tanács)
Mindent lehet, csak akarni kell. Írd inkább akkor azt, hogy nem akarod, vagy nem esik jól neked. Ha ez van, ezt el kell fogadja, nem erõltetheti. Gondolom azt õ sem akarja, hogy lehányd az undortól. Amúgy szoktathatod is magad, nem oylan rossz az:-) Ha a techikával van gondod, akkor csak óvatosan nyalogasd, puszilgasd, simogasd, enyhén szívd, vagy egyszerûen kérdezd meg, mit élvez. Ne félj tõle. Errõl nehezen mond le az, aki szereti az orális szexet. De ha sok sikosítót teszel a kezedre, az már hasonló érzés lehet..
Ezt nem nagyon lehet mással pótolni. Ha nagyon nem akarod ne tedd, de szerintem megér egy próbát. Ha igazán ennyire szereted, az lesz a legjobb, hogy látod mennyire élvezi..
Nézd. Ezt erõltetni nem lehet. De ha rádöbbensz, hogy ezzel mekkora örömet szerzel majd neki, akkor megteszed. Esetleg õ elégített már ki orálisan téged??? Vagy ez sem izgat?
A kérdező hozzászólása: Õ nem elégített még ki..de szeretne csak én nem engedem..Amugy nagyon szépen köszönöm!!
Hát sajnálom, h. nem elégített még õ sem ki, mert te nem engeded.Ennek nem lesz jó vége, mert ott fog hagyni.Nemértem az ilyen lányokat, h. miért nem szeretik az orális sexet, én imádom!!Az a megoldás h. rászánod magad és kipróbálod és amikor belejössz akkor kívánni fogod, hidd el!
Én is nagyon utáltam a gondolatát is. fõleg, mikor mondta h pedig neki ez milyen jól esne.--> na puff. kicsit becsipve ment is a dolog, oda vissza. Azóta én már elégítettem ki a barátom, nem volt kellemes. de neki jó volt. az izen meg segit az ananász lé, és a fahéj. itass vele kola helyett ananász levet.ha akkor se, akkor még lehet h nem vagy megérve rá. haggy idõt magadnak. És légy a pároddal öszinte. Sok sikert

A pasik mennyire követelik meg egy csajtól az orális szexet?

még nem csináltam, de nem is akarom mert számomra ez undorító...ha valaki szereti a lányt képes elfogadni h nem akarja leszopni?

Legjobb válasz: Embere válogatja. Szexben az a jó amit mindkét fél egyaránt élvez és mindketten benne vannak. Ha egy olyan pasit találsz akinek nem hiányik vagy nem kiváncsi rá, akkor minden OK lehet.

Ha egy pasi KÖVETELI, hogy szopják le, akkor azt sürgõsen ott kell hagyni. Ha undorodsz tõle, ne csináld, ilyen egyszerû. Ugyanakkor azzal is légy tisztába, ez így nem feltétlenül jó. Valahogy kialakult benned ez az undor és ha akarod egy megfelelõ férfival együtt túl tudsz ezen lépni. Ez rajtad áll. Viszont a szexben soha nem szabad semmit sem követelni.
Embere válogatja. Szexben az a jó amit mindkét fél egyaránt élvez és mindketten benne vannak. Ha egy olyan pasit találsz akinek nem hiányik vagy nem kiváncsi rá, akkor minden OK lehet.
valtozo, ezert fontos, hogy olyan part talalj magadnak, akive hasonlk a szexualis vagyaitok. Az en parom nem koveteli meg, sot neha en akarom, de o nem szereti, ha csinalom, de amugy se vagyok oda erte, uhogy max neha az elojatek resze. Ezen nincs mit paraznod, ha ezert valaki elhagy, akkor az nem is erte meg. A masik hogy regebben ez is azt hittem, soha nem leszek kepes csinalni, de a szerelem sok mindent kihoz majd beloled.
De ha neked is jó amit csinál, akkor viszonozhatod a kedvességét akár így is szerintem. Ki kell próbálni, és meglátod lehet nem is olyan undorító mint ahogyan azt gondolod:) :)
Egyébként csak annyit akarok hogy a barátnõm ugyan így volt, megismerkedtünk MSN-en, és hosszú idõ után olyan volt , mintha egymásba szerettünk volna, megbeszéltük hogy találkozunk meg minden(csak messze lakott). Akkor beszéltünk róla, hogy én imádom ha leszopnak és nyalni is imádok, egyszerüen a szopással magáévá tud tenni egy lány.. Oda vagyok érte.. Kiderült hogy õ meg nem szeretné soha az életbe csinálni.. De az az igazság hogy nagyon sokat beszéltünk róla.. valahogy megszerette.. Közel költözött hozzám, találkozgattunk, 3. találkozásnál rá tudtam venni. Azóta több mint egy éve együtt vagyunk, egyszerüen annyira megszerette, akárhányszor találkozunk mindig ki szokott elégíteni szájjal.. Akármilyen vágyam van bármit elmondhatok megcsinálja, nagyon imádja. Szóval ezt csak azért hogy meg lehet szeretni.. Amúgy hány éves vagy? Én 17..
Ha intelligens a férfi és szeret, megérti ha nem szereted. Az én párom se hisztizik, hogy csak hébe-hóba kapom be neki..
Én egy pasi vagyok, és nem követelem.Ha valaki követel akkor hagyd el mert az egy tahó, és csak kihasznál téged. Amellett egy próbát megér mert az ex csajom is azt mondta eleinte h az milyen undorító meg minden, de amikor lefeküdtünk egymással akkor megkérdeztem h van-e kedve hozzá és azonnal rámvetette mgaát és leszopott. Szóval egy próbát megér. Jah és azóta a csaj imád szopni:D
Ja még annyit fûznék hozzá hogy nincs olyan hogy megköveteli. A szexben azt kell csinálni, amit mindkét fél élvez.. Amit csak akartok. Én soha nem erõltettem semmit, mégis... Nem köletelik meg, csak imádják ezt a pasik, és a csajok többsége is, ha orálisan kényeztetik..(Utolsó válaszadó voltam)
A kérdező hozzászólása: félreírtam: pasik
Semennyire. De Te se várd el Tõle hogy kinyaljon...Valamit-valamiért. Vagy egy önzõ nõ vagy! De hadd ne mondjam, ha ezt kihagyod, életed nagy élményérõl maradsz le. Mármint hogy kinyalnak!!! Az én feleségem 2-3x elélvez egy nyalás alatt, s a többi még csak utána jön... De azért elmondhatnád mi benne az undoritó?
0%
nem próbálnám ki soha, tehát az esélye 0, 000000 % Amúgy még ha meleg lennék sem akarnék orális szexet férfival, ez nagyon undorító!! fúj!!
Szerintem ha bevállalósabb, akkor kíváncsiságból kipróbálhatja. Nem hiszem, hogy mindenki undorodik tõle. Sok olyan dolog van, amit nem szeretek, de nem is undorodok tõle.
Heteroszexuális férfi undorodik a homoszexuális aktustól, tehát ha tényleg heteroszexuális, akkor 0% esély van arra, hogy kipróbálja. Ha mégis megteszi, akkor nem hetero.
Az a fogadás összegétõl függ....
hát az átlag hetero pasi elítéli a homoszexualitást szerintem...és tuti hogy nem probálná ki.. ha csak nincs benne 1 kis hajlam:D (14\L)
12, 854% kerekítve
0, 0000% Vagy kevesebb.
0% Ha hetero akkor soha nem próbálja ki.
0, 001%
Én még lányokkal se csinálom az orális szex egyik formáját se, fiúkkal legalább annyira nincs kedvem :D

A pasik a hagyományos vagy az orális szexet szeretik jobban?

Melyiket miért?

Legjobb válasz: Én nem is tudom mit szeretek jobban... orálisnál sokkal több izom dolgozik a kielégítésemen. Simána szex az pedig genetikusan jó :)

Én nem is tudom mit szeretek jobban... orálisnál sokkal több izom dolgozik a kielégítésemen. Simána szex az pedig genetikusan jó :)
A hagyományosat azért, mert ahogy belehatolok a kedvesembe az egy gyönyör és elmondhatatlanul kellemes, fincsi érzés. Imádok elélvezni a kedvesemben, és szintén imádom, mikor érzem a punciját ahogy ki-be húzogatom. Az orális szexet meg azért szeretem mert az más "ízt" ad az együttlétnek. Jó nézni és érezni ahogy kényeztet és mikor én kényeztetem, akkor meg imádom mikor halkan nyögdécsel.
szerintem mind a kettõ jó nekik, más élvezetet nyújt mindenkinek! De ezt ki kell tapasztalni, mert ahogy a szádba veszed az nagyon jo meleg érzés. de ha a hüvejbe megy be az lágy és élevezetés..
1 a négyhez arányban ahol az 1 az orális a 4 a hagyományos szex. Én jobban szeretem a hagyományos szekszet, szeretkezést, nem baszást, de ha bele van csepegtetve az együttlétbe egy kis orális szex is akkor felerõsítik egymást.
az orálist jobban élvezik, a sima szex pedig lételemük!
A biszex hajlam a szõrös vad kinézetû pasikra? :) Szerintem a külsõ nincs összefüggésben ezzel.
Amíg csak fantáziálgatsz, addig nincs baj.
Az AIDS igen is komoly probléma, mert az orális dolgoknál nagyon magas a fertõzésveszély, amennyiben nem használtok gumit (márpedig gondolom, hogy [email protected] nem használtok)
Kedves kérdezõ! A 7-es vagyok, és meleg (igaz nem sok tapasztalattal rendelkezem), de az tény, hogy orális úton a lehetõ legkönnyebb elkapni az AIDS-et és (személy szerint) én nem elégítenék ki olyan férfit orálisan, aki óvszert visel. Az olyan fura... Remélem érted...
Még mindig mi heterók képviseljük a normalitást ellentétben veletek.Nem tehettek róla igaz, sajnállak is titeket a betegségetek miatt.
AIDS.Ez úgyis elterjedt homáréknál XDD
[email protected], h homok vagy, de ne itt reklámozd magad.
Én nem vagyok meleg, de itt is kiderül, hogy még a lehomározott tag kulturáltan válaszol, addig a nagy egójú heterók meg full bunkók vele.Ez ma a normális?Gratulálok.Persze most a sok furkó engem is le fog búzázni, de ezzel is csak magukat minõsítik és magasról lesz..m!:) Amúgy mindegy hogy férfi vagy nõ szop, orál útján kevesebb a nemi betegség veszélye.Aki meg állandóan attól retteg, hogy mit kap el az nyúljon állandóan magához.Persze elõtte húzzon gumit!
A kérdező hozzászólása: Tehát Ti heterok mit is képviseltek? A normalitást? Tehát csajok sose oráloznak le senkit....értem én...persze...a nap meg a föld körül kering...persze.
A kérdező hozzászólása: Sajnos rossz a tudásod ezzel kapcsolatba, , , , orális úton a legkisebb az esélye és nem fordítva.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nme használtok? Ki használ? Ez ezzel kijelentvw olyan, mintha a melegek nem csinálják gumival de bezzeg a heterok meg mindig...hm...kissé kamuszag van.
A kérdező hozzászólása: Az nem gond, hogy [email protected] de igazából ez egy kérdés lett volna. Hiszen a reklám az nem ilyen és nincs is célja.
A kérdező hozzászólása: Az AIDS nek semmi köze ehhez hogy szopnék több pasit. Amúgy meg gondolom a heteroéknál nincs egy beteg se :) )) vicc
A kérdező hozzászólása: És ha már nem csak fantázia akkor már baj is lehet? Milyen baj lehet ebbõl?
Miért nem dugulnak el a melegek? Ki az isten kíváncsi rájuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!