Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak az orális (57 db)

Hogyan kényeztethetném a pasimat, az orális sexen kívül?

Legjobb válasz: Masszázs :) Új pózok. 69. Legjobb az olyan kényeztetés, mely által egyúttal magadat is kényeztetheted. Ha azért kérdezed, mert még nem jutottatok el az (orális) szexig, akkor meg: simisimi, masszázs, (nem kell mindjárt a farkát, a masszázs bárhol jó, ahogy a simi is), kissé pajzán sms-ek, mindkettõtök számára érdekes programok, vad csókcsaták. :)

Masszázs :) Új pózok. 69. Legjobb az olyan kényeztetés, mely által egyúttal magadat is kényeztetheted. Ha azért kérdezed, mert még nem jutottatok el az (orális) szexig, akkor meg: simisimi, masszázs, (nem kell mindjárt a farkát, a masszázs bárhol jó, ahogy a simi is), kissé pajzán sms-ek, mindkettõtök számára érdekes programok, vad csókcsaták. :)
Ennek számtalan módja van... A férfiak vizuális lények úgyhogy a látvány nagy örömet jelent nekik Pl egy erotikus "tánc", vagy elõtte izgatod magadat biztos nagyon tetszeni fog neki. De, ha a tettek mezején akarsz neki örömet okozni akkor akár kézzel izgathatod hímtagját vagy a finoman játszhatsz a golyóival, berakás nélkül ráülsz és mozogsz rajta és, ha ezt jól csinálod mindkettõtöknek nagy örömöt okoz majd.. Esetleg bekötöd a szemét és Õ nem érinthet téged és te kényezteted teste minden pontját kezeddel, száddal, melleddel..stb És hát persze ott a szex amit számtalan formában, pózban, stílusban csinálhattok és ha te is kezdeményezõ és kreatív vagy benne akkor azzal fogod a legnagyobb örömet okozni neki... Ja és az orális szexet is fel lehet dobni különféle praktikákkal pl jégkocka a szájba (ez kölcsönösen is érdekes lehet).
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszööm, de ezeket már kiprobáltuk ... :D táncoltam neki, jégkockával is csináltuk, ráültem és "csuszkáltam" rajta meg a többi :(
És úgy érzed, ezeket a pasid nem értékelte? :(
A kérdező hozzászólása: dehogynem, imádja ezeket, és én is:D dee én még többet, és ujabb dolgokkal akarom kényeztetni :(
vannak am jo kis videokazettak, talan egy-egy otletet eltudsz lesni

Miért imádják a pasik az orális szexet?

És a mélytorkosat? MIért olyan jó? Én 24/L vagyok, és imádom csinálni... csak kiváncsi vagyok a férfiak véleményére. És az is érdekelne, hogy szeretitek e ha lenyeli a n??

Legjobb válasz: A nõknél izgalmi állapotot okozhat egy simogatás, egy forró ölelés, egy hajba túrás vagy csókok a nyakon. A férfiak többségének azonban egyetlen izgató pontja akad a testén: és ez a nemiszerve. Igazándiból a dolog szépsége pontosan ebben rejtõzik. Közösülés közben egyfajta inger éri a férfiak nemi szervét behatoláskor. Ez az inger azonban az orális szexnél azért hatványozódik, mert a szájával képes a nõ különbözõ (a hagyományos szexben el nem érhetõ) ingereket gerjeszteni. A nyelv finom játéka olyan élvezetet okoz, amelyet a férfiak máshogyan nem tudnának átélni. Sok nõ azonban nem szereti a szexnek ezen formáját, pedig a megfelelõ higiéniával sok kellemetlenség is megelõzhetõ lenne. Én személy szerint irigylem a barátodat, hogy megteszel neki ilyen dolgokat. Nekem eddig nem volt ilyenben szerencsém; bár én is szerettem az exemnek a lehetõ legnagyobb mámort okozni, ezt szinte soha nem kaptam vissza tõle. Csak reménykedni tudok, hogy a mostani párkeresésem végre "egyenrangú" felet eredményez a számomra. Remélem tudtam válaszolni.

A nõknél izgalmi állapotot okozhat egy simogatás, egy forró ölelés, egy hajba túrás vagy csókok a nyakon. A férfiak többségének azonban egyetlen izgató pontja akad a testén: és ez a nemiszerve. Igazándiból a dolog szépsége pontosan ebben rejtõzik. Közösülés közben egyfajta inger éri a férfiak nemi szervét behatoláskor. Ez az inger azonban az orális szexnél azért hatványozódik, mert a szájával képes a nõ különbözõ (a hagyományos szexben el nem érhetõ) ingereket gerjeszteni. A nyelv finom játéka olyan élvezetet okoz, amelyet a férfiak máshogyan nem tudnának átélni. Sok nõ azonban nem szereti a szexnek ezen formáját, pedig a megfelelõ higiéniával sok kellemetlenség is megelõzhetõ lenne. Én személy szerint irigylem a barátodat, hogy megteszel neki ilyen dolgokat. Nekem eddig nem volt ilyenben szerencsém; bár én is szerettem az exemnek a lehetõ legnagyobb mámort okozni, ezt szinte soha nem kaptam vissza tõle. Csak reménykedni tudok, hogy a mostani párkeresésem végre "egyenrangú" felet eredményez a számomra. Remélem tudtam válaszolni.
Hatalomvágy? Vagy mert jól esik? Divatból? Esetleg te pont jól csinálod? Oly sok a kérdés és a válasz de a kedvencem: Abból tuti nem születik baba szóval nincs para ;p köv kérdés plz: Miért akarnak anális szexet? ;p
Bakker...szomszéd most kezd el fúrni....megyek és rátöröm az ajtót és kivágom az ablakon
Miért imádják a csajok az orális szexet?
Ez egy kissé értelmetlen kérdés. Hogy-hogy miért jó? Mert jó. Kellemes. Ellazít. Nem kell mozogni. Tudok közben játszani. A fejedre rakhatom a sörösdobozt. Újságot olvashatok. Telefonálhatok. Arcon csaphatlak a golyszikkal. Gyúrhatok karra súlyzókkal. Cigizhetek. Nem kell terhesség miatt paráznom.
azért a kis csendért :)
"Vintage", "vintage porn", ilyen címszavakkal érdemes keresni régi pornófelvételekre. ;) Egyébként meg egyetértek a kettõvel elõttem szólóval. Tény, hogy manapság egyre inkább alap a szopás és a mélytorok is egyre népszerûbb, de ahhoz, hogy divatossá válhasson, leginkább az volt szükséges, hogy élvezetes legyen. Ha a pasinak nem extra élvezetet, hanem egyenesen fájdalmat okozna bedugni a csaj szûk torkába vagy éppen a popsijába, akkor a pornóban sem terjedtek volna el ezek a technikák. :P
Utolsó! hol lelhetõ fel ez a videó? ezt muszáj látnom!!!:D
Jaj neeeeee. Divatból? Ekkora marha nem lehetsz. Az orál nem divat. Láttam egy videót, ahol a 30-as évekbeli extra tré minõségû házi pornón már szopott a dzsungel muffú csaj. Sõt! a pasi a nõ mellére élvezett. Onnan csak egy lépés az arc, tehát az sem új keletû és nem divat. Miért kerít mindenki ekkora feneket a szexuális játékoknak? Hozzá tartozik a sexhez az elõjáték és az azt követi levezetés is. Látszik milyen fiatalok vagytok.
Mert szeretnénk adni valamit magunkból és jól is esik. . De ha egylövetû a csávó az gáz!!! Nektek is jár egy kis ez-az. Franciba azért megoldható. Kár hogy visz. kevesen kedvelitek... /" De hát ti tudjátok "/
egy nõ orálisan próbálta kielégíteni a férfiemberhez hasonló...
A kérdező hozzászólása: mi van?:O
áramszünet
Naná, hogy nem divat, az eddigi történelem során mindenhol elõfordult a szopás. Vannak szép faragott faldíszek ugye a suméroktól kezdve a rómaiakig, meg az egyiptomiak is tolták, de ez mindig is így volt. Talán a kereszténység felerõsödésével húzódott kicsit a háttérbe, de azért azok is megnyalták a sót.

Miért szeretik a pasik az orális szexet csinálni a nöknek?

Legjobb válasz: Mer' a világ legfinomabb dolga?!

Mer' a világ legfinomabb dolga?!
Mert nem olyan önzö dögök, mint a nök! En szemely szerint elvezem es nagyon izgat is, amikor igy örömöt tudok okozni kedvesemnek.
Mert izgató.
Nert nagyon jó és ízgalmas. Baj?
Mert mindkettejüknek jó(Általában) Én szeretem csinálni és a kedvesem is élvezi nagyon.
Van olyan srac is aki egyszeruen undorodik tole es nem szereti csinalni, viszont van aki el-hal erte.
A párom erre a következõt felelte, amikor megkérdeztem tõle: imádja a tudatát annak, hogy ennyivel is képes a végsõkig "gyötörni"; az ízét és a közbeni feszengést; magát a folyamatot, ahogy csinálja. Imádja, hogy közben a hajába túrok és meghúzom. A nyögéseket, utánakapásokat és a vele járó bûnös érzést, hogy megteheti ezt. :D
Mert izgató dolog kényeztetni a másikat.
Van, akinek egyszerûen nem finom ízû/illatú a cuncija. Pl. a vega lányoknak kifejezetten rossz ízû - számomra. Nekik nem szeretem csinálni.
Mert jó, és hozzátartozik a szexuális kultúrához.
Mert fincsi!
Hát megadjuk neki azt a "mást"! :)
Mi van akkor ha a nõ másra is vágyik, nem csak erre?
Én nem mindenkinek szeretem, de van kimondottan jó ízû csaj.

A pasik az orális szex után, miért nem hajlandóak megcsókolni a lányt?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire komoly a kapcsolat,mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm,aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket,mindet megtehet velük,de nem csókolja meg,mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó,de csak ha igazi,erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.

Velem is történt már ilyen NAGYON KIAKASZTÓ eset. ÉN SEM TUDOM MEGÉRTENI, hogy ha már lenyelem a spermáját (ami azért nem olyan természetes sztem, sõt sokan undorodnak tõle), akkor õ uátna miért nem csókol meg egy jó ideig? Én sem értem komolyan, h miért undorodnak a saját spermájuktól. Ha meg igen, én miért is nyelem le? Én azt mondom, hogy ha megtörténik, csak azért is smárold le, vagy mond meg neki, h ilyen nem többet nem lesz. Mondjuk a kérdésben csak sima orális szex van, vagy konkrétan szájba élvezés is? Mondjuk az is érdekes, h miért vannak pasik, akik simán hagyják az orális szexet, õk meg nem csinálják???
Elottem levo hozzaszolonak: ja sajnos vannak ilyen pasik. nekem az egyik hapsim volt ilyen h o elvarta h en kielegitsem oralisan (mondjuk azt nem engedtem neki h a szamba elelvezzen, bar elakart) - de o sosem elegiett ki oralisan. Aztan egyszer rakerdeztem h akkor ez most h is van????? erre azt valaszolta h o arra keptelen h puncit vegyen a szajaba az olyan gusztustalan. Na erre en kiakadtam h az nem gusztustalan h nekem meg kukit kell a szamba vennem... erre valasza az tiszta. na aztan mondtam ide figyelj ha te sem en sem. a kapcsolat nem is tartott soka es a sexualis elmenyek is befolyasoltak. egybekent a srac idos szulok altal felnevelt igaz nem egyke de testvere es o kozte 15 ev korkulonbseg van, es tisztasagmanias, a kolotyora is ugy ult le h letorolte a wc deszkat pedig egyedul lakom a hazban ket klotyo is van es fertotlenitve van midnen nap tehat azt sem lehet mondani h 10 hasznaljuk es nem hygenic. meg szeretkezes utan rogton lefurdott amivel meg semmi gond de utana a kukijat betekerte WC papirba mert h meg utana is valadekozhat es az milyen undorito h az alsonemube megy. ilyet en meg akkor lattam eloszor... szoval vannak hulye pasik!!!!!
Elvárja hogy a lány nyelje le, aztán meg nem csókolná...ilyen is van.A barátom éppen azt élvezi ha utána csókolgathat.Az uccsó válaszadónak:kívülrõl megtörlöd a szád, és belülrõl???Végülis a lényeg belül van nem?Aját magától undorodik talán.Nem tudom igazság szerint, de nagy barom aki utána nem csókolózik :D
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat, mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm, aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket, mindet megtehet velük, de nem csókolja meg, mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó, de csak ha igazi, erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.
Az én páromnak semmi kifogása nincs ellene (teszem hozzá, azért nem csurog a számból!), sõt még magához is húz és hosszan csókolgat!
hát én ilyet még nem hallottam, az én barátomnak ez ellen semmi kifogása, Sõt! Amint befejezi, vagy akár én, mindig megcsókol:D egyébként kérdezd meg a barátodtól õ miért nem akarja
azért, mert nem akarja a saját ízét érezni a szájában...
Ijet én semhallottam. mit hisz a srác? hogy a csajnak jobb? ez abszurd, és hülye dolog. Mi csókolozunk sex körzen (orál) és egyépként is. Mi lenne nem jó abban? az íze, ÉS?? kit érdekel az olyankor...
Legyen ott egy törölközõ, vagy zsepi és törölje meg a száját és mindjárt más. Párommal mi is szerelemkendõt alkalmazunk, és igen, oralitás után megtöröljük a szánkat, mielõtt csókolóznánk.
Ez baromság én is mindig megcsókolom a barátnõmet, sõt fordítva is, ha én török fel a lábai közül mint a talajvíz akkor is az elsõ dolog h megcsókolom és szerintem szimplán hülye aki ezt nem teszi meg! Szerintem amúgy kimondottan izgató íze van a két dolognak ha keveredik :)
szia, nekem nem okoz gondot h megcsókoljam a barátnõmet, miután beleélveztem a szájába. szerintem ez természetes. õ is megcsókol miután a punciját nyalogattam.
Még annyit a fentiekhez, hogy most így 45 évesen már nem is kívánok ezen változtatni, szerencsére a párommal ebbõl a szempontból is összepasszolunk.
A válaszokat olvasva látom, hogy a többség nem undorodik az orális szextõl. Én a kisebbséghez tartozom, nem tudnám a számba venni senki péniszét, még ha szeretem is az illetõt, de tõle sem várok hasonlót. Nem tehetek róla, és undorodom ettõl, a spermától meg mégjobban. Nem csoda, ha a pasi is utálja a sajátját is. De akkor ne várja el lánytól, hogy ezt szívesen csinálja. Egyébként õ viszonozza a francia csókot?
az utolsó hozzászólás megmosolyogtató :) nem bántás csak érdekesnek tartottam
A kérdező hozzászólása: Nem velem történt a dolog, hanem egy barátnõmmel. Csak elgondolkodtatott. Kicsit megalázónak érzem a dolgot. Nem akarja érezni az ízét... A lánynak sem kellemesebb sztem.
Én mindig megcsókolom a barátnõmet utána, szerintem ezzel semmi gond! Különben is, ha valaki ilyenkor tud gondolkozni, hogy így undorító meg úgy undorító az nem is élvezte igazán!

Fiúk, mennyire izgató rész számotokra az egy pornófilmben, amikor a pasi kényeszteti orálisan a csajt? 20/L

Legjobb válasz: nekem inkább az izgató ha a nõ orálisan elégíti a pasit. 19/F

nekem inkább az izgató ha a nõ orálisan elégíti a pasit. 19/F
Nekem is inkább a szopatás.
Nagyon izgató, mert én is szívesen csinálom :P F21
Én is szeretem a nyalós részeket. Egyrészt én is szeretek nyalni. Másrészt nagyon jó látni a csillogó puncit... 33/f
Szerintem király:D izgató.
Nem nagyon, csak akkor izgat ha egy nõ nyalja a nõt. 21f
Nekem szinte csak az az élvezhetõ amikor a lányt elégítik ki, legtöbbször ujjazós videókat nézek, ahol a lánynak minél nagyobb az orgazmusa (akár spriccelés is ;) )
12:40 vagyok, nekem azért jobb mert én vagyok az aktív, és sokkal jobb nekem is, ha én döntöm el melyik részen kényeztetem, meg egyszerûen csak ez izgatja fel a fantáziámat jobban.
itt 12 44 :D !!! egyszerü a válasz adni néha jobb mint kapni :) meg jobban izgat ha el képzelem azt hogy én nyalom :$ F/23
Én nem szeretem, nem izgat annyira. Régen a szopásért se voltam oda, de mostanra megkedveltem, bár az is függ attól, hogy csinálja a csaj, amikor túl gyorsan csinálja, azt nem szeretem, ha túl lassan azt se. Ha köpköd, meg nyáladzik, azt utálom. Azt is utálom, amikor tövig lenyeli, aztán ilyen fuldokló hangot ad ki. De ez csak a pornó, mert amúgy imádok nyalni. :)
A kérdező hozzászólása: 12:44 ez komoly? én azt hittem, minden pasinak jobban tetszik, ha azt látja, amikor a csaj csinálja, nah mindegy :) de miért jobb az?
én pont forditva vagyok evel ..szal nem izgat ha a csaj csinálja..inkább azt szeretem nézni ahogy a csaj élvezi hogy nyalják F /23
Szeretem azokat a részeket. A mûpornókban (kigyúrt állat + szilikonos szõke) is az az egyetlen élvezhetõ rész, amikor feltûnik a nõ arcán a valódi élvezet. Ha egyáltalán beleraknak ilyet és nem csak felvezetés nélkül kezdik a szexet. Az amateur vagy home made pornókban (igazi, vagy kevésbé mûemberekkel készült) is nagyon jól néz ki. In real life sokkal többet nyalom a barátnõmet, mint ahányszor õ viszonozza nekem. 22/F
az a szánalmas hogy egyáltalán pornót néztek. gáz.

Mit szeretnek a pasik az ágyban? Mitől jó az orális szex? Mitől indulnak be tutira?

Legjobb válasz: 1.Egy jó társat akihez vonzódnak 2.Mert ilyenkor kényeztetik a férfit és jó érzés :D 3.Egy meztelen nõ :D

1.Egy jó társat akihez vonzódnak 2.Mert ilyenkor kényeztetik a férfit és jó érzés :D 3.Egy meztelen nõ :D
Általában szeretik, hogyha táncolsz nekik, különbözõ ruhákban jelensz meg elõtte. Orál: szeretik, hogyha szívod, mély torok, vagy csak a hegyét kapod be, illetve azt nyalod. :)
1. Ha a lány/srác egy hullámhosszon van vele, még ha alkalmi szex is, számomra akkor is kell lennie egy bizonyos "szikrának". :) 2. Én azt imádom amikor elõször csak nyalogatja, aztán egyer jobban bekapja, és egyre mélyebbre. *.* 3. Én konkrétan az elõjátéktól. ^^

Miért imádják a pasik csinálni a nőknek az orális szexet?

Legjobb válasz: Imádjuk a puncitokat!

Imádjuk a puncitokat!
Hát mert jó érzés látni azt az örömöt/kéjt a másik arcán amit egy ilyen kis aprósággal okozunk! ;) Csak már lenne kinek csinálni... :/ 29 F
szerintem ugyanazért amiért a nõk imádják csinálni a férfiaknak-azért mert a másiknak örömet szerez...-én már csak azt nem értem ebben, egy vadidegen embernek miért akarnak örömet szerezni? pl: 1éjszakásban?
biztos a pornókból láttaxd
Úgy tûnik pornós gyerek.
Ez a tökéletlen is pornózik! De jó lesz nektek pár év múlva ezzel a puhapö csûvel. Mert akkor az lesz, hidd el!
Úgy húzd fel jól az orrod, hogy hrrrrrr! és egy jó zöldet nyomj a képébe. Azonnal orgazmusa lesz!
Pornóban látni ilyet tényleg, nekem viszont ott sem tetszik. Ha nedvesíteni kell rajta, akkor kapja be inkább a csaj jó mélyen, úgy is sok nyál fog kerülni rá. Ez a köpködés olyan primitív, nem szép gesztus...
minnél jobban csuszik annál jobb:D
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy a végére köpjek.
hova köpj rá? az sem mindegy ;) ha a farkára, akkor azért, mert úgy jobban csúszik. ha máshova, akkor esetleg szereti a mazo játékokat.
nyál fétises
rotty
Biztos sok pornót nézett, de ahelyet hogy ezt a barmot inkább engem szopnál ahogy jólesik köpködés nélkül!

Van olyan pasi aki jobban szereti az orális kényeztetést, mint magát a szexet? Létezik egyáltalán ilyen fura pasi a világon?

Sziasztok! ..nem kamu kérdés, pusztán kíváncsiság =D

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem jól értelmezem a kérdést.Én férfi vagyok,és jobban szeretek egy lányt orálisan elégíteni mint magát a szexet.Persze azt is szeretem,de ha sorrendet kell állítani,akkor magasan az elsõ helyezett a puncinyalás :)))Ez van :P

Lehet, hogy nem jól értelmezem a kérdést.Én férfi vagyok, és jobban szeretek egy lányt orálisan elégíteni mint magát a szexet.Persze azt is szeretem, de ha sorrendet kell állítani, akkor magasan az elsõ helyezett a puncinyalás :) ))Ez van :P
Hat en jobban szeretem az tutiiiiii
Igeeeen! Ha egy lány tehetséges a szopásban, akkor könnyen lehet, hogy a fiú inkább ezt akarja. És nem is beszéltünk a kényelemrõl, szopatni könnyebb, mint keményen dolgozni... Úgyhogy, szinte minden pasi ilyen, ha úgy hozzák a körülmények :DD
Nekem ilyen volt az exem, de õ azért szerette az orált jobban, mert nem volt túlságosan ellátva, ami a méretet illeti... Pedig nem vagyok egy elefántmuff, és szorítani is jól tudok, de ilyen kicsit nem is lehet összeszorítani :) ) Hát nem voltunk együtt sokáig, képzelheted...
Ez miért fura? Én jobban szeretem.

A pasimnak túl sok az előváladéka és ez miatt "nem merem" kielégiteni orálisan. Más is van (volt) így?

az a helyzet,hogy a páromnak túl "nedves" már az el?játéknál és attól félek ha orálisan elégitem ki rosszul leszek t?le essetleg az izétöl vagy eleve már az állagátol...eleve aba se mennék bele soha h a számba élvezzen és nem azrt mert nem szeretem eléggé csak alapbol nincs gusztusom hozzá:S ezt nem azért irom mert nem szeretem eléggé vagy valami,cask magamat ismerve lehet h féreérthet?en viselkednék...pedig már nagyon szeretném csinálni neki mert látom rajta h mennyire szeretné és már 4 hónapja együtt vagyunk..de ha féreérthet?en viselkednék akkor félek h megbántanám:S

Legjobb válasz: Az nem baj, hogy sok az elõváladéka, legalább jobban csúszik. Ne undorodj tõle, mert semi bajod nem lesz. Próbáld megszokni. Viszont ha mégsem akarod bekapni neki, és orálisan kényeztetni, akkor Te se várd el tõle, hogy Neked nyaljon. Ne is kérd rá, mert akkor önzõ vagy.

Az nem baj, hogy sok az elõváladéka, legalább jobban csúszik. Ne undorodj tõle, mert semi bajod nem lesz. Próbáld megszokni. Viszont ha mégsem akarod bekapni neki, és orálisan kényeztetni, akkor Te se várd el tõle, hogy Neked nyaljon. Ne is kérd rá, mert akkor önzõ vagy.
Bizony, bizony... Erre mondják, hogy a faszt is szalvétával fogja meg... NE CSINÁLD MÁR! Próbáld meg legyûrni az undort... Egyébként azt gondolom, hogy nagyon fiatal lehetsz, hiszen egy olyan nõ, aki ki van már képezve elefántfogásra is, na az meg tudja élvezni az ilyen helyzetet...a tini meg még tapasztalatlan, és ezért nincs szinte semmi köze hozzá.
Csak úgy tudsz vele megbirkózni, ha teszel egy próbát! Kezd el kézzel kényeztetni, majd amikor látod, hogy van már a végén egy kevés, kapd be! Ehhez azt tudom még tanácsolni, hogy ne arra gondolj, hogy fúj, meg biztos rossz lesz, meg hányok, mert akkor pszichés alapon mindenfélét beképzelsz és tényleg lecsandázod a barátod! Próbáljátok meg úgy, hogy elõbb õ izgat fel téged, és ha már érzed, hogy a hangulatod elért egy szintet és nem azzal foglalkozol, hogy mi undorít meg mi nem (férfifejben egy bizonyos szinten ez már elég csúnyán elõjön:) ) és akkor kezd hozzá! Normális esetben az elõváladéknak nincs SEMMILYEN íze. Ha még ezután is félsz, etess elõtte a barátoddal sok gyümölcsöt, mert az állítólag megédesíti (nincs tapasztalatom benne).
Szia, igazán egyszerû, nekem volt egy barátnõm aki csak gumival elégített ki orálisan, számomra így is kellemes volt, próbálkozzatok így elõször.
A félelem a kíváncsisággal az élvezettel gyõzhetõ le. Figyelni a másikat, és látni hogy élvezi amit csinálok vele. Ha pedig nem élvezi, akkor közben váltani, finoman és észrevétlenül. Sajnos ezt gyakorolni kell, és a jó és negatív tapasztalatok alapján megtanulni, hogy mikor mit lehet. „Gyakorlat teszi a mestert”
A kérdező hozzászólása: valóban tapasztalatlan vagyok még, de nem az vagyok aki "a faszt is szalvétával fogja meg" ahogy irtad...csak félek a saját reakciómtolol h õt esetleg megbántanám...nagy részben fére lett értve a kérdésem..arra lennék kiváncsi h küzdhetõ ez le, és h van e még valaki aki van ezzel igy...
A kérdező hozzászólása: nem ia az h finnyás vagyok...mert nem akarok az lenni...de ha mégis akkor csak õt bántaném meg amit meg nem akarok:S
Na, ne legyetek ennyire kényesek.
A kérdező hozzászólása: még õ se csinálta nekem..nem is várom el töle PONT UGYANEZÉRT!
Én is úgyanígy vagyok... Én ha ilyenhelyzetbe kerülök, (viszont a barátom tudja, hogy nem nagyon szeretem és megérti, szóval enm túl sûrûn kerülök ilyenbe) akkor csak nyalogatom az oldalát..közbekörbe és néha bekapom, de nagyon ritkám, mert nem bírom. Ezt tudom ajánlani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!