Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak önbizalom hiánya (2 db)

A pasim önbizalom hianyban szenwed, mit tehetnek az erdekében, hogyan tudnék önbizalmat önteni bele?

Legjobb válasz: elõször is tanuld meg a v és a w közötti különbséget. utána beszéld meg vele a dolgot.

elõször is tanuld meg a v és a w közötti különbséget. utána beszéld meg vele a dolgot.
TE szedted össze õt?
Én megmondom mi a tuti. Halkan mondd meg neki hogy neked enm jó ötlet panaszkodni hogy önbizalomhiányos mert neked a legjobb fényét kellene mutatnia, hogy tetszen neked. és ha így folytatja akkor már neked sem fog tetszeni.
Néha nagyon le van törve... Hm..Érdekes. Szerintem meg csak sajnáltatja magát...Én is le vagyok néha törve...De mindig talpra állok és újra nekifutok... Csak kell egy kis idõ. XD
A kérdező hozzászólása: engem csak az zawar, h neha nagyon le wan torwe, s azt sorolja hogy ez az onbizalom hianya miatt wan... egyebkent meg koszi szepen a tanacsokat....
Mondtam...Örülj neki... Ha megjönne az önbizalma, tuti megcsalna és ráadásul, ha megérezné a siker ízét, le sem tudna állni róla...
Na jó, de ha te szereted, akkor ez a fajta önbizalomhiány nem nagy gond a számára, hiszen ott vagy neki te. Akkor lesz szarban, ha kidobod. És az téged egyébként miért zavar, hogy nõ téren nincs önbizalma? Kicsit fura..
A kérdező hozzászólása: ja, csak hogy itt az a gond, hogy o csunyanak kepzeli magat, s csajokra tekintwe egyaltalan nincs onbizalma, s azert azt nem igazan szeretnem, ha probalkozgatna csajoknal ujra meg ujra.....
Önbizalmat nem tudsz neki adni, bárhogy is szeretnéd. Az embernek csak akkor lehet önbizalma, ha tesz érte. Ha olyan dolgokat tesz, amihez nincs önbizalma és ha elbukik, akkor újra próbálkozik. Újra és újra, amíg már magabiztos nem lesz benne. Csak így megy.
Én sem értettem...a linket...lehet, hogy nem vagyok jó angolból azért...
Mit tippelsz...?
A kérdező hozzászólása: ha neked nem tetszik hogy w-el irok, akkor legysziwes hanyagolj.... egyebkent meg annak alinknek mi akarna lenni a jelentese?
Dicsérd a külsõ, belsõ tulajdonságait.
Sehogy és ne is erõltesd... Beszélgess vele sokat és szeresd...Az önbizalom megszerzése önálló feladat minden ember számára! Addig örülj amíg nincs neki, mert ha lenne, lehet keresne egy jobb bukszát helyetted magának...
levan törve ?! :o zsidó ? vagy esetleg most volt mûtét ?.. na mindegy hát valószinü az a problémája hogy nem szoptad még le :/ hidd el segiteni fog neki .

A pasimnak "súlyos" önbizalom hiánya van! Hogy tudnék rajta segíteni? (nem a külseje miatt, hanem lelki okok)

Legjobb válasz: Te nehezen tudnál rajta segíteni. Ezen vagy õ saját maga vagy pedig egy pszichológus tudna segíteni. Ha nem változik az "állapota", akkor ez a kapcsolatotok megromlásához vezet majd valószínûleg.

Te nehezen tudnál rajta segíteni. Ezen vagy õ saját maga vagy pedig egy pszichológus tudna segíteni. Ha nem változik az "állapota", akkor ez a kapcsolatotok megromlásához vezet majd valószínûleg.
Nem írtad, mik ezek a lelki okok. Így mi sem tudunk semmit sem mondani.
Ha tudsz jól viccet mesélni akkor próbálkozz azzal, ha nem akkor süss neki valami finomat vagy menjetek el valahova együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!