Találatok a következő kifejezésre: A pasimnak önbizalom (13 db)

A pasim önbizalom hianyban szenwed, mit tehetnek az erdekében, hogyan tudnék önbizalmat önteni bele?

Legjobb válasz: elõször is tanuld meg a v és a w közötti különbséget. utána beszéld meg vele a dolgot.

elõször is tanuld meg a v és a w közötti különbséget. utána beszéld meg vele a dolgot.
TE szedted össze õt?
Én megmondom mi a tuti. Halkan mondd meg neki hogy neked enm jó ötlet panaszkodni hogy önbizalomhiányos mert neked a legjobb fényét kellene mutatnia, hogy tetszen neked. és ha így folytatja akkor már neked sem fog tetszeni.
Néha nagyon le van törve... Hm..Érdekes. Szerintem meg csak sajnáltatja magát...Én is le vagyok néha törve...De mindig talpra állok és újra nekifutok... Csak kell egy kis idõ. XD
A kérdező hozzászólása: engem csak az zawar, h neha nagyon le wan torwe, s azt sorolja hogy ez az onbizalom hianya miatt wan... egyebkent meg koszi szepen a tanacsokat....
Mondtam...Örülj neki... Ha megjönne az önbizalma, tuti megcsalna és ráadásul, ha megérezné a siker ízét, le sem tudna állni róla...
Na jó, de ha te szereted, akkor ez a fajta önbizalomhiány nem nagy gond a számára, hiszen ott vagy neki te. Akkor lesz szarban, ha kidobod. És az téged egyébként miért zavar, hogy nõ téren nincs önbizalma? Kicsit fura..
A kérdező hozzászólása: ja, csak hogy itt az a gond, hogy o csunyanak kepzeli magat, s csajokra tekintwe egyaltalan nincs onbizalma, s azert azt nem igazan szeretnem, ha probalkozgatna csajoknal ujra meg ujra.....
Önbizalmat nem tudsz neki adni, bárhogy is szeretnéd. Az embernek csak akkor lehet önbizalma, ha tesz érte. Ha olyan dolgokat tesz, amihez nincs önbizalma és ha elbukik, akkor újra próbálkozik. Újra és újra, amíg már magabiztos nem lesz benne. Csak így megy.
Én sem értettem...a linket...lehet, hogy nem vagyok jó angolból azért...
Mit tippelsz...?
A kérdező hozzászólása: ha neked nem tetszik hogy w-el irok, akkor legysziwes hanyagolj.... egyebkent meg annak alinknek mi akarna lenni a jelentese?
Dicsérd a külsõ, belsõ tulajdonságait.
Sehogy és ne is erõltesd... Beszélgess vele sokat és szeresd...Az önbizalom megszerzése önálló feladat minden ember számára! Addig örülj amíg nincs neki, mert ha lenne, lehet keresne egy jobb bukszát helyetted magának...
levan törve ?! :o zsidó ? vagy esetleg most volt mûtét ?.. na mindegy hát valószinü az a problémája hogy nem szoptad még le :/ hidd el segiteni fog neki .

Ez a pasi tele van önbizalommal vagy önbizalom hiányos?

Randiztam egy pasival,és tudom hülyén hangzik,de egyszer?en nem tudom hova tenni. Tényleg nem. Leírom.

Legjobb válasz: Lehet, hogy valóban leszarja a világot. Egyébként ha a randi során soha nem billen ki ( vagy te nem tudod kibillenteni ) ebbõl a neutrális állapotból, akkor ne gondolkodj sokat, lépj le. Jobban jársz, mert késõbb sokat fogod idegesíteni önmagad....

Lehet, hogy valóban leszarja a világot. Egyébként ha a randi során soha nem billen ki ( vagy te nem tudod kibillenteni ) ebbõl a neutrális állapotból, akkor ne gondolkodj sokat, lépj le. Jobban jársz, mert késõbb sokat fogod idegesíteni önmagad....
Kérdezö, ez egyszeru. Ha onbizalomhianyos vagy, akkor a srac viselkedeset is annak latod, es onbizalommal ugyanigy. Legtobb not felkavarja ha nem nyaljak korbe a segget, te se vagy kivetel. Rendkivul jol le lehet vagni igy, ki a normalis lany, es ki nem.
Nekem is volt ilyen pasim. Magabiztos szikla szilárd, az érzelmeket nehezen lehetett leolvasni az arcáról, de igazából nagyon is izgulós volt. egyszer annyira zavarba hoztam hogy véletlen letörte a gps nek a tartóját. Ott esett le mennyire esetlen õ csak így leplezi. Nehezen megnyíló típus volt. Õ ilyen és a te pasid is hasonló lehet. Idõ kell neki míg megnyílik. sok türelmet hozzá de tényleg .
Hmm ez a leírás rám illik :D. A külsõ szemlélõ biztos csak azt látja, hogy leszarja a világot, de lehet más is van a dolog mögött például meg kéne nyitnod, ha meg ismered nyerd el a bizalmát és akkor fog változni, akkor majd lázba tudod hozni. A bizalmát úgy tudod elnyerni, hogy érdeklõdsz az iránt ami õt is érdekli, ha beszél valamirõl vagy kérdez tõled valamit mondasz róla véleményt, ezzel nagyon jól lehet az én "fajtám" figyelmét irányítani.
írtad hogy tetszik neked, bejön akkor nem mindegy milyen ? az számít hogy néz ki nem ?
Szerintem ne akard se pumpolni, se leszívni, ne akard a leendõ partneredet megváltoztatni. Azért kell tetszen, amilyen, nem kell "helyrefaragni" senkit. Az ilyen "majd én megváltoztatom"-ból lesz a sírás. Aki ennyire flegma, attól többet szerintem ne várj. Nekem is volt egy ilyen randipartnerem. Semmilyen hatást nem váltottam ki belõle, úgy hogy hagytam is.
Én pont ilyen vagyok csak lányban. Minden mindegy, nekem jó. Elég kényelmes. És én eléggé tele vagyok önbizalommal, másom sincs, csak egom.
A kérdező hozzászólása: azért lenne jó tudni, h melyik a kettõ közül, mert ha önbizalomhiány miatt ilyen, akkor bátorítanám. ha meg túl nagy egója van, és tele van önbizalommal, akkor meg szívatnám...
A kérdező hozzászólása: És egy ilyen pasival mit lehet kezdeni? Az a baj, h nagyon bejön. Mit csináljak vele, h valamit kihozzak belõle?
egyik sem biztos, Egy FLEGMATIKUS emberrõl ezt nehéz megállapítani :D
ilyen vagyok és a barátnõm azt hiszi nagy képû vagyok, ezért szívat sokszor és nem is szokott dicsérni, nem akarja hogy még jobban elszálljak . pedig ez inkább megjátszás , valami nagyon nagy dolognak kell lennie az ember életében, hogy ennyire magabiztos legyen. a legtöbb megjátssza , mert nincs ilyen nagy "dolga" .

Szerintetek tényleg azok a pasik szemetek a csajokkal akik önbizalom hiányos pasik?

Legjobb válasz: Igen, azok a legszemetebbek, mert a világtól kapott frusztrációjukat az adott nõn torolják meg.

Igen, azok a legszemetebbek, mert a világtól kapott frusztrációjukat az adott nõn torolják meg.
Nem igaz. Én hímsoviniszta vagyok, és lenézem a nõket, amiért visszaélnek az elõjogaikkal. Személyiségzavaros szar szemét tetû vagyok, mellékesen megjegyzem. De soha nem utasított el egyik sem. Viszont nincs kedvem úgy járni, mint a sok lúzer, akiket elutasítottak. A lényeg, az udvarolni kell neki féle nõket rühellem de nagyon. Viszont!!! Pont ezért nem vagyok szemét velük, mert még szóba sem állok velük! Csak ha köszönnek nekem, akkor én is köszönök neki esetleg, egyébként aboszlút nem vagyok a köreikben. Számomra "senkik". Nem paktálok le ilyenekkel. Mivel tehát nem foglalkozok velük, így szemét sem lehetek velük. A szemétség az tevõleges magatartásban nyilvánul meg leginkább, valamivel kibszol velük de nagyon. Azok akik kihasználják a nõket, akik csak játszadoznak az érzelmeikkel azok bántják igazán a nõket. De azok nem is az önbizalomhiányos kategoriából jönnek! Aki önbizalomhiányos, problémás személyiség, az soha nem nyit nõk felé. Mivel nem, így nem is tesz ellenük valót. Nyilván lehetnek kivételek, de nagy általánosságban az önbizalomhiányos emberek nõkkel nem szoktak szemétkedni kifejezetten.
1=L
Ez durva.. Most realizálódott bennem ez a dolog. Igazából nekem nincs önbizalomhiányom, valóban rohadtul csúnya vagyok de egy f*szkalap vagyok a csajokkal... ennek ellenére néha be tudok fûzni valakit, de ez már más téma.
A kérdező hozzászólása: Na az szép !!
Hát nem tudom...Nekem nincsen önbizalmam, éppen ezért vagyok kedves és odafigyelõ a csajokkal...De baszhatom:D
nekem van önbizalmam mégis egy g*ci vagyok. és a világgal sincs problémám na ezt rakd össze 22F
A kérdező hozzászólása: Oda írnátok majd hogy lány vagy fiú kommizot !
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon szép és milyen igaz !!
Van benne igazság, fõleg a szép, de normális lányokkal ilyenek.
Én pl. élvezem, hogy rossz vagyok :P

Hogyan sugározzon önbizalmat a pasi?

Hogyan sugározzon önbizalmat a pasi? Van, nem arról van szó, hogy kamuzni kell, de hogyan viselkedjek, mit csináljak, hogy ez látszódjon is?

Legjobb válasz: nekem semmi más nem kell, csak hogy kiszálljak a Q7 esbõl, és a többi valahogy sugározódik rólam.

nekem semmi más nem kell, csak hogy kiszálljak a Q7 esbõl, és a többi valahogy sugározódik rólam.
ha van önbizalmad az kisugárzik, csak magadat kell adnod
Hát az a helyzet, hogy ha nem akarsz kamuzni, akkor elõször meg kell szerezni azt az önbizalmat. Ne haragudj, de ha ezt a kérdést itt felteszed, akkor még nincs elég önbizalmad. Végezz önismereti gyakorlatokat, teszteket, kezeld az eredményeket kritikus szemmel, de igyekezz tanulni belõlük. Próbáld ki magad különféle helyzetekben.
legyél sikeres...
Magadat kell megszeretni hozzá, egészséges önismeretet ("egót") kell kiépíteni. Itt van a nagy probléma a mai világban, aki hülye annak óriási az egója, aki meg normális, okos azzal el tudják hitetni hogy nem jó senkinek, és nem lesz jó önbecsülése. Én a 2. csoportba tartozom viszont ennek örülök :D inkább leszek csöndesebb mint retardált.

A pasimnak "súlyos" önbizalom hiánya van! Hogy tudnék rajta segíteni? (nem a külseje miatt, hanem lelki okok)

Legjobb válasz: Te nehezen tudnál rajta segíteni. Ezen vagy õ saját maga vagy pedig egy pszichológus tudna segíteni. Ha nem változik az "állapota", akkor ez a kapcsolatotok megromlásához vezet majd valószínûleg.

Te nehezen tudnál rajta segíteni. Ezen vagy õ saját maga vagy pedig egy pszichológus tudna segíteni. Ha nem változik az "állapota", akkor ez a kapcsolatotok megromlásához vezet majd valószínûleg.
Nem írtad, mik ezek a lelki okok. Így mi sem tudunk semmit sem mondani.
Ha tudsz jól viccet mesélni akkor próbálkozz azzal, ha nem akkor süss neki valami finomat vagy menjetek el valahova együtt.

Igaz az hogy ha egy pasi folyton a farka méretével dicsekszik, vagy utalgat rá akkor önbizalom hiányos?

Legjobb válasz: Akár. De a legtöbb pasi eztcsinálja. Alfahím pozicio fenntartàsa ijesztegetés céljábòl :D

Akár. De a legtöbb pasi eztcsinálja. Alfahím pozicio fenntartàsa ijesztegetés céljábòl :D
A kérdező hozzászólása: 4.-nek üzenem, hogy csaj vagyok tehát nem rólam van szó. De a pasi állítja hogy élõben egy csendes normális gyerek... igaz lehet. :DD Csendes és még önbizalomhiányos is XD
Szerintem igaz! Komolyan, ha ez a téma nem merül fel az én baráti társaságomban, akkor még a mai napig nem mértem volna le. Azóta sem méregetem (minek) igaz nincs is önbizalom hiányom. ;) Az eddigi barátnõim soha nem centizgették. Egyikkel volt olyan, hogy nem volt jó neki, mert nagynak találta. Persze ez szex közben derült ki, amúgy szerintem semmi értelme ennek a méregetésnek, csak hogy megnyugtassa magát az ember. Szóval igen, szerintem az önbizalom hiányos emberek méregetik.
Mivel férfi vagyok, nem nézem más pasik farkát. Nagyobb tapasztalatom van a nõi testtel. Nem tudom, hogy relatíve mekkora van nekem. De még sosem volt rám vagy a méretemre panasz. Szerintem aki ezzel dicsekszik, az mással nem tud.
Szerintem eltaláltad kedves kérdezõ. De a legnagyonn forever alone-ok és a legnagyobb önbizalomhiányos emberek ezen az oldalon vannak, akik kiirogatják 12-14-16 évesen, hogy a X cmû kukac mennyire nagy/kicsi (és akkor még azt nem tettem hozzá, hogy ez az oldal +18-as besorolású)

Miért kell arcoskodniuk a 13-17 éves pasiknak? Ennyire önbizalom hiányosak, hogy csak akkor érzik magukat keménynek ha beszólhatnak egy lánynak?

Vagy feln?ttként is azzal keménykednek a pasik hogy a lány haverjaikat cs-szegetik? Elég sok fiú haverom van,és nem a tektonikos-retrós buznyákok közül,mégis kezdek idegbeteg lenni hogy pl.: els? gitáróra után rázza a rongyot a gyerek hogy mekkora gitárkirály (és ? mennyivel jobb mint én),közbe ha én nem lökdösöm szóban akkor sosem ment volna tanárhoz,s?t már talán a gitárját is eladta volna.

Legjobb válasz: Miért kell általánosítani? Miért kell egy 13-17 évest pasinak nevezni? Miért kell ezt megkérdezni? Bocs, ha a kérdésre kérédssel váalszolok. De egyébként azért neked is megvan az arcod az írásod alapján... Szóval ha Te is ilyen vagy, mit csodálkozol?

Miért kell általánosítani? Miért kell egy 13-17 évest pasinak nevezni? Miért kell ezt megkérdezni? Bocs, ha a kérdésre kérédssel váalszolok. De egyébként azért neked is megvan az arcod az írásod alapján... Szóval ha Te is ilyen vagy, mit csodálkozol?
sztem ezt poénnak gondolta
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, harmadik. csak azt nem értem, hogy miért kell a "fölöttem állását" villogatnia akkor is ha négyszemközt vagyunk, és tudja hogy elküldöm a vérbe érte. amúgy azért hívom pasinak a korombelieket mert a fiút a fiatalabbakra használom, a férfit meg az idõsebbekre. mondhatnám azt is hogy srácok, de szerintem teljesen mindegy hogy melyiket használom, úgyis ugyanazt jelentik.

Ha elvileg az önbizalom, a személyiség a lényeg, akkor a jó csajokat miért 95%-ban a jóképű, menő pasikkal látom?

Legjobb válasz: annyira röhejesek ezek a kérdések. Az átlagos vagy ronda pasik azért panaszkodnak, hogy akiket keresnek a SZÉP lányok, miért a külsõ alapján választanak párt. Ez olyan ellentmondásos és röhejes. Ti is azért választanátok az adott lányt, mert SZÉP tehát ti is ugyanolyan "külsõséges"ek vagytok, mint õ, amikor helyes fiút választ.

annyira röhejesek ezek a kérdések. Az átlagos vagy ronda pasik azért panaszkodnak, hogy akiket keresnek a SZÉP lányok, miért a külsõ alapján választanak párt. Ez olyan ellentmondásos és röhejes. Ti is azért választanátok az adott lányt, mert SZÉP tehát ti is ugyanolyan "külsõséges"ek vagytok, mint õ, amikor helyes fiút választ.
Mert a jóképû, menõ pasiknak eleve nagyobb az önbizalmuk. Mit nem lehet ezen érteni?
Hagyjad már ezt az átlagos dolgot, tudod mennyi átlagos, sõt, külsõre átlag alatti férfinek van kapcsolata? És nem mindegyiknek dagad a pénztárcája.
Hát elõzõ, ez jó nagy marhaság. Ha a fejszerkezete meg az alacsonysága lerántja, akkor vége a "dalnak". Persze sok sok millióért meg fájdalomért viszonzásul lehet nagynehezen ezeken a genetikai hátrányokon is változtatni, de arra nem mindenkinek van pénze, meg fájdalomtûrõ képessége. Ritka mint a feéhr holló. Még egy szimpla hajátültetést sem úszol meg másfél- két millió forint alatt. Nemhogy amazokat. Jó test is évek munkájának eredménye, elérés! + utána se torzulj el, az meg egy komplett életmód. Az nekem megy persze, de azt sem tudja mindneki produkálni /pénz és idõ híjján/. Külsõre nem pofonegyszerû tehát változni hidd el. Lehet, de sokba kerül és sok sok kitartásba. Lélekben még nehezebb változni! A nõk könnyen vannak , mert ott bõven elég egy csinos pofika amit a 70%-uk egy gagyi sminkkel feltuningolva el is tud adni a férfiak felé, ott sem a magasság, sem az alak nem vet annyira sokat al atba mint a férfiaknál. Bezzeg ha smink nélkül megnéznéd õket. Már szájjhúzósabb lenne a nõk helyzete. Fele akkora önbizalombombák se volnának. Azt a rengeteg archibát, szemhibákat / túl gülü, túl apró, tál szétálló, túl kerek, stb../ mindet kikorrigálják sminkkel, ha egyszerüen karaktertelen semmi az arca, akkor is feljavítózza azzal a szar sminkkel, és máris kész az instant "királynõ" kapkodnak érte a palik mint a fene.
Mert NEM az önbizalom és a személyiség a lényeg, hanem a külsõ, aki nem ezt állítja, hazudik!
"Magyarul ez csak egy megracionalizálása, hogy miért a jóképû pasikkal vannak." Nem magyarul, hanem magyarán. És nem megracionalizálása, hanem megideologizálása. Egyébként ok-okozati viszony: nagyon könnyû jóképû, menõ pasinak lenni, némi önbizalommal. Egy magát rondának tartó pasiból is pillanatok alatt lehetne "jó pasit" varázsolni külsõre (ahogy átlagos nõket is könnyû némi sminkkel, fodrásszal, pár jó cuccal eladni), de az önbizalmat és a pozitív kisugárzást nem lehet eljátszani.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg szerintem az nem felszínes, ha valaki szép párt szeretne. Csak az, akinél kizárólag ez dönt.
A kérdező hozzászólása: Elhangzott bárhol is a kérdésben, hogy én ne lennék külsõséges?
A kérdező hozzászólása: Akkor megintcsak ott tartunk, hogy az átlag kinézetû pasiknak nemigen van esélye.
Vagy ok okozati viszony...
A kérdező hozzászólása: Magyarul ez csak egy megracionalizálása, hogy miért a jóképû pasikkal vannak.
az egy másvilág Törõdj bele
Igazak az elõbbiekben elhangzott dolgok. Én elég magas vagyok, és szerintem a kinézetemmel sincsen gond, még sincsen bátorságom. Itt rögtön leírom, hogy én az önbizalmat a bátorságra értem, a kettõ szerintem lényegében véve egyet jelent. Vannak kivételes esetek, amikor egy elõnytelen külsejû embernek sincsen gond az önbizalmával, és fordítva. Én az utóbbi kategóriába tartozok, legalábbis nem mondom magamat elõnytelen kinézetûnek, de önbizalmam, bátorságom az még sicsen ennek ellenére, ahogyan fent utaltam rá.
Nem, nem Csak. De jobban érdekelnek.
Elsõsorban igen, õk vonzanak, de csak ha nem társul mellé túl sok egó, nagy pofa, durvaság, stb. Szóval ez volna az alap, de ez nem elég önmagában. És a domináns természet akár ki is maradhat, ha az azt jelenti, hogy úgy is az van, amit õ akar, tojik a fejemre, na, akkor foghatja a nagy ömbizalmát, és a domináns természetét, és ajtóstól repülhet a szomszéd városig a cuccait meg postán küldöm utána.
Nem feltétlen, sõt. Igazából ha az arca összhatásilag okés, és magasabb nálam akkor is, ha magassarkút húzok, nem nagyon izgat, hogy mennyire széles a válla vagy izmos a feneke.
Az utolso mondat miatt igazabol provokacionak erzem a kerdest, de azert hozzaszolok. Nem gondolom, hogy problema lenne, ha valakinek megvannak a szemelyes preferenciai, mindenki mast tart vonzonak. Viszont ahogyan azokra az emberekre tekint valaki, akik kivul esnek azon a "retegen", amit o preferal, az sokat elarul az illeto szemelyisegerol es hat a kerdesed utolso mondata nem sikerult valami fenyesen ebbol a szempontbol... Ne felejtsd el, hogy a neked nem tetszo/nem szimpatikus embereknek is vannak erzesei es onerzete, amibe nem feltetlenul muszaj belegazolni csak azert, mert neked mas tipusu fiuk tetszenek.
Magam is mindig a férfias férfiakhoz vonzódtam, viszont nem értek egyet a leírtakkal, hogy ezek a tulajdonságok testesítenék meg a férfias férfiakat. A széles váll igen, az nekem is bejön, hogy keskeny legyen a csípõje? Kit érdekel! Izmos fenék? Hagyjál már! Legyen szemnek kellemes a feneke, de nem kell full izmos fenék. Önbizalma, igen legyen, de nem kell nagy önbizalom sem, illetve legyen erõs, határozott. Az meg, hogy milyen az a bizonyos dolog, amit a nadrágjában hord, hát elég szégyen, ha valakinek ez annyira nagyon számít. Hiába a nagy és vastag hímtag, ha önzõ, mint a fene, rá sem tesz nagy ívben a másik kielégülésére, illetve jómagam inkább az átlagos hosszal és vastagsággal megáldott férfiakat részesítem elõnyben. És persze sokat számít a személyiség is. Mert a külsõség magában semmit nem ér, ha nincs meg hozzá a megfelelõ belsõ. Hogy jó legyen vele együtt lenni, lehessen vele kommunikálni, humoros legyen, megértõ, kedves. És persze, szeretem a szexet, így csinálni is szeretem, tehát nem árt, ha van megfelelõ libidója, de azért nem kell napi 3-szor igényt támasztani. Szóval a választott párom akivel évek óta együtt vagyok ilyen, amilyet leírtam. És õ maga egy tipikusan férfias férfi, de köze nincs sokban ahhoz, amiket te itt leírtál. Kicsit felszínes vagy és túlságosan is számít számodra a külsõ. Ami meg hidd el, hogy nem jó, és nem fog boldoggá sem tenni!
*11-esnek szólt ez.
Nem hagynak ott, de nem vagyok az a túl izmos alfahím típus. Fordított esetben így nézne ki a kérdés: "Fiúk, titeket is a modell alkatú, nagy mellû lányok izgatnak fel szexuálisan? Ha rajtam múlna az összes érzelmes, nem szexre hajtó lány szûz maradna még." Ha nem vagy modell alkatú, akkor téged is zavarna egy ilyen kérdés. És igen nagy részük bunkó, hiába magyarázol.
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat hogy kissé hûtlenebb természetûek de ez van ilyen a férfitermészet és ezt el is fogadom csak védekezzen ha becsúszik 1-1 alkalmi kaland
#9 Otthagynak, mi? Mert mind, aki így néz ki egy tuskó, igaz? Kivételek nincsenek, egytõl egyik fszkalap az összes, igazam van? Na de, Te mióta vagy ilyen bölcs?
Én ehhez annyi fûznék hozzá, hogy én is versenyszerûen sportoltam, kondizok de keskeny vállövet és nagyobb medencét örököltem, ezért már nem is vagyok férfias? Valamint ismerkedésnél megméred milyen vastag a farka? :D
5*-ös az tényleg nem az. De a kérdés második fele már érzéketlenség. És hogy lepontoztatok.:D Ha nektek ez jön be, tõlem. De ne csodálkozzatok, ha az ilyen emberek ott hagynak titeket.
Az a helyzet hogy a testi adottságok csak egy részét képezik annak hogy egy pasi nyerõ legyen. Csak ennyivel egy nõnél se rúgsz sokáig labdába. Ahhoz kell intelligencia, sárm, szerethetõ stílus, megbizhatóság, humor, belsõ értékek....ezekkel együtt alkot egy egészet egy férfi, így válik igazán szeretehetõvé aki mellett egy nõ jól érzi magát. :)
A kérdező hozzászólása: Talán azért is fontos ez nekem mert én is elég határozott domináns lány vagyok, 14 éve küzdõsportolok versenyszerûen , fittneszezek stb...egyszerûen csak az igazán férfias pasik izgatnak..
Uram atyám, ez a sok kétszínû hímringyó. :D
Az nem "érzéketlen k-vaság", ha egy nõnemû a neki tetszõ férfihoz vonzódik. :)
Aha, mintha a legtöbb férfi ilyen lenne, mint amit leírtál. De azt remélem tudod, hogy az ilyen típusú férfi sosem fog úgy szeretni, mint egy egyszerû fiú. Csak megdug a vastag farkával, és továbbáll. De te tudod. Még jó, hogy a legtöbb csaj nem ilyen ri*@nc mint te.
Nem, egyáltalán nem jönnek be az általad felsorolt tulajdonságok, ezek általában párosulnak a tapló, bunkó sráccokkal. Inkább legyen a 2. kategória, de legalább kedves, õszinte, meg udvarias.
Csak szerencsére nem mindenkinek a külsõség a fõszempont, meg legutolsó sorba nem minden csaj egy érzéketlen k**va! ;)
minden amit leírtál igen, csak a domináns természet nem értelemszerûen, mert inkább én szeretek
Nem!
ja a domináknak jön be csak xD Ismerek egy ilyen lányt, õ egy nem vmi szép drogos punk :D Neki ilyen irányítható pali kell f18
Van azért ilyen nõ :) Én katonaságnál vagyok õrnagy és sose tudtam kijönni a határozott pasikkal, mert nem lehet irányítani õket ugyanis én is határozott nõ vagyok, ezért mindig ilyen fiút kerestem, mert tudom hogy vele lehetek boldog, mert én mondom meg a dolgokat, mert így szeretem. Nyugi van azért sok hasonló nõ mint én ne ad fel a reményt megtalálod párod
Én pont ilyen kis aranyos, önbizalomhiányos, határozatlan pasi vagyok és külsõre mint egy kisfiú úgy nézek ki. A 12-14 éves kislányokon kívül senkinek sem kellek. Pontosabban a nagyon csúnya lányoknak igen.
Egyet sem ismerek, pedig van pár nõi ismerõsöm...Mondjuk õk nem pedofilok, talán ezért.
Létezik!!! de valóban kevés én elég határozott pasi vagyok úgy érzem és nagyon bejön egy nõ nagyon jól néz ki, de õ pl mindig vagy ilyen pasikkal jött össze és ezért velem szóba sem állt sose , mondjuk nagyon domináns típus és rendõrnõ és szeret irányítani és tudja hogy ilyen pasikra van szüksége :)
Szóval a töketlen anyámasszony katonáit? Erre szerintem nem buknak a csajok.
szerintem ilyen nem létezik. vagy ha igen, akkor az lezBIKA. (olyan leszbikus lány, aki kan szerepet játszik).
én egyet sem ismerek:D a legtöbben a magas határozott pasikat szeretik
Ha a kicsit a magasságodra értetted, akkor nincs ilyen lány.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!