Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal terveztük (3 db)

A pasimmal tegnapra terveztük az első alkalmat (mindketten szüzek vagyunk) már sokat beszélgettünk róla, volt előtte petting is stb. de mikor már ott voltunk, hogy behatol, akkor lekonyult neki. Ez miért lehetett? Idegesség miatt?

és most szegénykém alig tud a szemembe nézni... mondtam neki hogy semmi baj,de nagyon kinosnak érzi...

Legjobb válasz: A pasid nagyon bestresszelt. Szoknotok kell még az intim együttléteket. Szerintem ne határozzátok el, hogy mikor lesz az elsõ alkalom. Egyszerûen csak élvezzétek az együttléteket, pettingeljetek és majd jön az magától, amikor már egyikõtök sem foglalkozik a gátlásaival, csak a vágy hajt.

A pasid nagyon bestresszelt. Szoknotok kell még az intim együttléteket. Szerintem ne határozzátok el, hogy mikor lesz az elsõ alkalom. Egyszerûen csak élvezzétek az együttléteket, pettingeljetek és majd jön az magától, amikor már egyikõtök sem foglalkozik a gátlásaival, csak a vágy hajt.
valoszinüleg tényleg az a baj h bestresszelt. beszéljétek meg a dolgok mond meg neki h nem haragszol rá nyugtasd meg. ahogy az elöttem szolo is mondta ne tervezzétek el az elsö alkalmat majd jön magátol és pettingeljetek. de a védekezésrõl akkor se feledkezetek meg még ha váratlanul is estek egymásnak:)
Nálunk is ez volt a helyzet, hogy amíg nem került oda a sor, addig állt mint a cövek:) és egyszer csak lekonyult szegénynek, és azt mondta, hogy zavarban van:) Megértõnek kell lenni. Másodjára pedig ismét amíg oda nem került a sor, semmi baj nem volt, és ismét lekonyult, azért, mert most pedig már a bizonyítási vágy volt benne. Ezt megbeszéltük, hogy hello, csak én vagyok, és nagyon szeretlek, ne stresszelj. 10 perc telt el, sikerült életet lehelnem belé, és ezt követõen már szeretkeztünk egy óriásit. Úgyhogy ha másodjára is elõfordulna, segíts neki, nyugtasd meg, hogy ne stresszeljen semmi miatt sem, hiszen szereted, és "csak" te vagy az:)

A héten nem találkoztunk a pasimmal mert én mindig lemondtam mert szakítani akarok. Holnap is talizni akar és azt mondja már hiányzok neki de én pont holnapra terveztem h kidobom. Tanácsok?

Legjobb válasz: Nem értem miért vártál holnapig.Sokkal korrektebb lett volna,ha már a héten leülsz vele és elmondod neki,hogy mit is szeretnél.Nem kell ezt halogatni.

Nem értem miért vártál holnapig.Sokkal korrektebb lett volna, ha már a héten leülsz vele és elmondod neki, hogy mit is szeretnél.Nem kell ezt halogatni.
Mire adjunk tanácsot? Mit mondj majd neki? Semleges helyen találkozzatok és mond el neki, hogy úgy érzed nem megy tovább, szeretnél különválni.
Ha egyébként nem csinált semmi rosszat, akkor ne legyél vele bunkó, tiszteld meg õt is és a kapcsolatotokat is, hiába van vége, gondolom volt jó idõszak is.
Szia! Csak arra ügyelj, hogy ne bántsd meg az érzéseit. A "találtam helyetted jobbat" szöveget kerüld! :) Bár szerintem ezt feleslegesen írtam. Ha egész héten halogattad a találkozót, akkor már sejtheti, hogy mi van. De hogy ne érje derült égbõl villámcsapásként, szólj neki, hogy holnap egy fontos dolgot kell megbeszélned vele. Így lesz ideje felkészülni.
Szerintem minél hamarabb írj neki, hogy X(semleges) helyen találkozzatok, mert szeretnél vele beszélni. Így kicsit felkészülhet lélekben.
kiakarod dobni, közben nem voltál hajlandó találkozni vele milyen vagy, húzod és piszkálod, merjél már a szemébe nézni, legyél egyenes és gerinces, na most ezek után még szarabb lesz neki, nem is értem mit akarsz most itt, de komolyan, ha kiakarod dobni csináld, csak ne várj már vele különben is milyen tanácsot vársz, Te tudod miért teszed N
Nem kerülgetni kellett volna egész héten hanem a szemébe mondani mikor eldöntötted, de a bátorságnak híján vagy úgy látom.

A Lifestyle Zippo Collection 2010 öngyújtóit nők számára tervezték? És szerintetek ha a barátomnak, aki amúgy elég férfias megjelenésű pasi, vennék egy ilyet -amit linkeltem- szalagavatójára, annak örülne? Vagy túl nőies?

http://media2.warehouse.de/article/1/2000698.jpg

Legjobb válasz: Jól néz ki, de szerintem picit nõies. Talán válassz valami férfiasabbat. Biztosan mindennek örül amit tõled kap:)

Jól néz ki, de szerintem picit nõies. Talán válassz valami férfiasabbat. Biztosan mindennek örül amit tõled kap:)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak köszönöm szépen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!