Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal lesz a nagy nap (3 db)

A pasimmal csütörtökön lesz a nagy nap 18 leszek, még szűz vagyok! Õ fog védekezni, én mivel tudnék ami vény nélküli? Ha van valami, mennyibe kerül?

Mivel biztosra akarunk menni ezért azt találtuk ki,hogy úgye levetköztetjük egymást de rajtam alul marad, fehénrnem? szeretgetjük egymást egy kicsit neki feláll aztán felhuzzom neki és utána szedi le rólam a fehérnem?t alulról!

Legjobb válasz: Aranyos,ahogy izgultok,és örülök neki,hogy mindenképpen biztosra akartok menni.De a felállás helyett az lenne a jó kezdõidõpont,amikor már te is ellazultál,mert hidd el nem rajta fog múlni.Sok nõtõl hallom,hogy sokkal nehezebben lazul el,mint egy férfi,több simi és puszi kell neki.Vannak mindenféle hüvelykúpok,mondjuk én sosem próbáltam,de szerintem az óvszer elég lesz.Csak figyelj rá,hogy nem szakadjon ki,véletlenül se sértsétek meg körömmel.Esetleg vegyetek olyat,ami antispermicides,és az meggyilkolássza a spermákat.(Bnõm a lifestyles-ra esküszik.)Aztán,ha majd gyakrabban eljuttok az ágyig,akkor jobb lenne azért a tabi,de ez még ráér.

Aranyos, ahogy izgultok, és örülök neki, hogy mindenképpen biztosra akartok menni.De a felállás helyett az lenne a jó kezdõidõpont, amikor már te is ellazultál, mert hidd el nem rajta fog múlni.Sok nõtõl hallom, hogy sokkal nehezebben lazul el, mint egy férfi, több simi és puszi kell neki.Vannak mindenféle hüvelykúpok, mondjuk én sosem próbáltam, de szerintem az óvszer elég lesz.Csak figyelj rá, hogy nem szakadjon ki, véletlenül se sértsétek meg körömmel.Esetleg vegyetek olyat, ami antispermicides, és az meggyilkolássza a spermákat.(Bnõm a lifestyles-ra esküszik.)Aztán, ha majd gyakrabban eljuttok az ágyig, akkor jobb lenne azért a tabi, de ez még ráér.

Barátommal már pár napja együtt vagyunk . Nagyon szeretem. Napok kérdése és 1 hónaposak leszünk . Õ az első pasim . Vegyek neki valamit? Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vettünk anno még 70-ben :D De aztán rájöttünk, felesleges pénzkidobás minden hónapot megünnepelni.Így 6 év után sokat spóroltunk, hogy nem tettük. Inkább süss valami finomat vagy legyen egy jó estétek együtt:D
Semmit! 1 hónapra semmit!
ne vegyél semmit, inkább alkoss, adni bármikor lehet, nem kell ahhoz egy hónapos forduló, meg ilyen baromsgoknak lenni..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!