Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal lesz a (340 db)

A pasim lesz a tesi tanárom, mit kell ilyenkor csinálni?

17/L vagyok és lassan 1 hónapja járok egy 23 éves sráccal, aki testneveléstanárnak tanult, most végzett. Az a gond, hogy abban az iskolában fog tesit tanítani, ahol én tanulok. Mivel az én tanárom helyére érkezik, ezért valószín?nek tartom, hogy engem is kell majd tanítania. Ilyenkor mit kell tenni? Titkolni a kapcsolatot, vagy szólni?

Legjobb válasz: Hát én nem tartanám jó ötletnek ha szólnátok róla. Lehet még az állásába is kerülhet, meg mindenki rajtatok csámcsogna :-( ELtikolni meg nem egyszerû dolog és nagyon is rossz egyben. Nehéz döntés, de szerintem maradjon köztetek. Gondolom lassan úgyis elmész abból a suliból :-(

Hát én nem tartanám jó ötletnek ha szólnátok róla. Lehet még az állásába is kerülhet, meg mindenki rajtatok csámcsogna :-( ELtikolni meg nem egyszerû dolog és nagyon is rossz egyben. Nehéz döntés, de szerintem maradjon köztetek. Gondolom lassan úgyis elmész abból a suliból :-(
Titkolni! Mindenképp, mert gondolkodás nélkül, páros lábbal rúgják ki amint kiderül, és utána akkor már máshol sem nagyon lesz belõle többé tanár. Neked ezzel szemben már csak egy éved van, és heti egy-két alkalommal kell csak úgy csinálnotok mintha. (A barátnõk se tudjanak róla ha lehet, SÕT ÕK FÕLEG NE)
Szertár......
vigyázz nehogy az ágyba visszakérje az órai anyagot:
Mi is ezen gondolkodtunk, hogy titokban tartjuk, de néhányan már tudnak a kapcsolatunkról. Szerintem biztosan lenne 1-2 rosszakaró, aki kereszbe tenne...
Elõzõ vagyok Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk, csak nem tesitanár a barátom.
uhh, nem irigyellek.de szerintem is tartsátok titokban, mindenképpen!
Szerintem szóljatok elõtte, mondjátok el a helyzetet, h szülõk is tudnak a kapcsolatról, nem megront majd, stb, akkor nem lehet baj. Érdekes helyzet;) Kalappal:)
Az a hozzászóló vagyok, aki azt javasoltam, hogy mondjátok el. Próbáltam utánakeresni: http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kece/0/15369/1 Ám azért javasoltam a tiszta utat, mert tudom, hogy a titkok, amit ennyire titokban kellene tartani, nagyon könnyen kiderülnek. A barátnõid az osztályban pedig biztosan már ismerik a sztorit és a barátodat is. Így szerintem elkerülhetetlen és ha így tudja meg pl az igazgató, az nagyobb gáz.
az elõzõ vok, és közben beírtak, szóval az elõzõben írtam hogy az elõzõ, vok, valójában az elõzõ elõtti. :D:D:D
A kérdezõ nagyon biztosra mondta hogy nem hülye, akkor csak meg tudja különböztetni legalább a százalékunkat, nemde?
Ja, nem is, az egy másik kérdezõ volt, bocsi. Ettõl függetlenül 60=/=78
semmit ha a osztálytársaid nemtudják akk ne csináljatok úgy mintha barát és barátnõ lennétek ha tudják akk se az ilyesmit õ fogja jobban megszívni biztos lesz egy tanár aki ezt rossz szemmel nézi
Nekem tetszik az a megoldás, hogy az igazgatóval megbeszélitek és akkor talán tud segíteni, mert ha évközben a fülébe jut, akkor ki tudja hogy változhat meg a pletyka. Lehet, hogy a rossz pletykák végül odáig fajulnak, hogy te csavartad az ujjaid közé év közben, hogy jobb jegyet kapj vagy bármi más. Jobb ezt elõbb tisztázni és egybõl tudni, hogy mi lesz a jövõben és hogy, minthogy évközben abban reménykedni, hogy nem rugják ki páros lábbal vagy nem vádolják meg valami nagyon rosszal. Az igazgatók értékelni szokták, ha az ilyet elõre megbeszélik velük.
ha nem kürtöleted volna ki az oszt társaidnak nem lenne bajod. igy szopizol ö is meg te is. ö nem kapja meg az állást és neked meg lelkiismeret furdaládos lesz és meg is érdemnled!
hát lustálkodni semmiképp sem szabad a tesiórán:D viszont legálisan flörtölhetsz vele:D
"Jegyezzétek" el egymást a nyáron. A barátod mondja azt a sulidban, hogy van egy menyasszonya, aki a sulitokba jár, és kérje, hogy ne abban az osztályban tanítson. Ezt meg kell értenie az iskola vezetésének, mert még azelõtt jött össze veled, hogy egyáltalán taníthatott volna téged. Eleve még nem volt a suli tanárja amikor megismert téged.
Ez nagyon CIKI!!!!!
elõzõ vok. Ha tisztázzátok elõre az igazgatóval, hogy mi xy ideje együtt vagyunk, abból sztem baj nem lehet. De ha megdõl a titkolózás xy idõ múlva, a jóisten nem bizonyítja be hogy nem kezdett ki veled. Már ha átgondoljuk a dolgot úgy józan paraszti ésszel.
22:21 és 38 vagyok, akkor mégis meg kell mondani, jól mondta az egyik elõbbi válaszoló, amit ennyien tudnak az MÁR nem titok, ha elõre tisztázzátok lehet nem kapja meg EZT az állást, de legalább még kaphat másikat. Ha lebuktok akkor nemigen.
Hmm, én meg azt írtam mindenképp titkoljátok, de ha jobban belegondolok lehet hogy tényleg jobban jártok ha elõre tisztázzátok. Jelenleg tud rólatok bárki is? Mert akkor már gyakorlatilag mindegy.
A kérdező hozzászólása: Igen...sajnos elég sokan tudnak rólunk... :-( Szinte az egész osztály, mert pl mikor mentünk osztálykirándulásra, akkor is õ vitt ki és jött értem, de osztályfõnök nem tudja... Köszönöm az eddigi válaszokat, tanácsokat!
Amúgy a törvényhozók nem tudom miért nem gondoltak arra, hogy a diák a férfival elõbb összejön, minthogy az tanár legyen. Szerintem az ilyet másképp kellene kezelni.
Hát ez gáz.Szakíts vele!
Az én barátom is tanár és tanít is engem! Õ történelem tanár (õ is 23) én pedig 18 vagyok és még 2 évem van a suliból mert egy évet ki kellett hagynom Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy nem nagyon tudták az olsztálytársaim amúgy se mert mindketten a sulimtól 20kmre lakunk és nem jött értem egyszer sem meg nem si kísért el. Szóval mi titokba tartottuk/tartjuk. Már egy éve tanít engem és én kértem direkt, hogy ne adjon jobb jegyet meg ilyenek mert akkor feltûnne. De azért néha néha megesik, ghogy a tanári wcbe kötünk ki:$:P Remélem sikerülni fog neked is és nem lesz belõle gond:)
Nem mehetne másik iskolába tanítani?
Hát ez elég kellemetlen szitu. Ha szóltok, lehet, nem kapja meg az állást, de legalább baj se lesz belõle. Ha meg ennyien tudják, akkor nem igen fogjátok tudni eltitkolni :/
Nem tudom mennyire okozna problémát, ha beszélne az igazgatóval és másik osztályt kapni, mert lehet hogy egy másik kollégájának tök mindegy lenne. Ha olyan az igazgató, lehet hogy szúrná a szemét hogy a lány 17 a fiú 23, ami amúgy ideális is lehet. Nehéz ezt megválaszolni, mert ha elõre szól akkor nem titok és változhat, bár azt sem nehéz letagadni hogy nincsenek együtt külön-külön sem, de mindenki b.sztatni fogja õket aki csak teheti.
Nem értem hol a hiba. Nem a bugyidban turkál bordásfalazás közben. Sztem egyáltalán nem lehet befolyásoló tényezõ, ha már régebbi a kapcsolat. Nem kikezd veled, megront, stb... csak simán egy pár vagytok.
Ennek sehogy se lesz jó vége..:S Akár tisztázzátok akár nem, mert attól még hogy elmondjátok az igazgatónak (bár a mi igazgatónk secperc alatt kitiltaná 50 kmes körzetbõl a pasit még így is..) de biztos hogy pletykálnának rólatok. Ha pedig az igazgató olyanokat hall hogy kamatyoltatok a wc-ben, akár igaz akár nem, biztosra veheted hogy cselekedni fog..
Láttátok a Holdat ma este?
Basszus 2 szer olvastame el a kérdést de a második résznél elvesztem a fonalat. Menj vegyél 1 forró fürdõt s feküdj le aludni
a lány a pasi a lány a pasi a lány a pasi örökké szerelem új pasija a lány szetetett lány örökké pasi....
A kérdező hozzászólása: :D
az én exem máig nem tudta túltenni magát a szakításon, és hogy azóta mással járok, pedig ennek már két éve. az "örökkére" nem tudok válaszolni, hacsak a két év nem örökké :D
jó darabig utálni fogja a nõt is! de közben simán visszamenne hozzá. a palit egyértelmûen egy kanál vízben megfojtaná, vagy leszúrná egy sötét sikátorban... idõvel ez el fog múlni, teljesen! kinek eddig, kinek addig tart...
olyan három évig tart a nagyokos pszihomókusok, és saját tapasztalatom szerint mire túlteszi magát valaki egy szakitáson , lányoknál négy is lehet, persze itt szellemileg egészséges emberekröl beszélünk, egyeseknél jóval tovább tarthat, mondjuk hogy örökké azt kétlem , egy dolog viszont biztos, közömbös soha nem leszel neki, vagy utálni fog vagy pozitivan gondol rád
Keres olyat aki szeret szerintem.
A kérdező hozzászólása: De az a baj hogy ot szeretem. Es mar annyiszor ravettem magam hogy na veget veszek ennek az egesznek de nem megy..
mondjuk beszéljetek errõl. mit értesz azalatt, hogy kedves, de nagyon bunkó? mutasd be egy példán..!
A kérdező hozzászólása: Most azt nem akarom leirni hogy pontosan mit mond de annyibol kapisgalni fogod szerintem hogy tipikus bunko szoveg, flegma, lenezo.
keress mást, ha nem változik semmi, ne aláztasd már meg magad...
Tovább kell lépned! Értem, hogy te szerelmes vagy, de õ nem.

A pasik valóban a külsőbe lesznek szerelmesek?

Ezt úgy értem, hogy csak a kinézet a lényeg, és az esetleges rossz tulajdonságokat észre se akarják venni, vagy kimagyarázzák, csak mert jól néz ki a csaj.

Legjobb válasz: Egyes, kislányom! Leülni!!!

Egyes, kislányom! Leülni!!!
Igen
Pont úgy, ahogy a lányoknak is a külsõ számít. Például egy alacsony, vékony fiúnak egy lány sem adna esélyt.
a külsõ ami elõször megfog, de a belsõ az ami dönt
Igen, elõször a külsõ, aztán ha a belsõ is oké, akkor van rendben a dolog.
Ez a nõkre jellemzõ. Én ha meglátok egy jó nõt max annyi jut eszembe hogy jól megdugnám, de nem leszek bele szerelmes úgy hogy nem is tudom milyen valójában.
Egy normális ember az illetõ lelkébe szeret bele szerintem és nem egy csomagolásba hogy úgy mondjam. Ahogy az érmének is két oldala van itt is megvan az esély hogy egy illúzióba szeretsz bele és az esetek többségében ez nem több testi vonzalomnál. Amúgy szerintem az idõ meg a meghozott áldozatok azok amik a legjobban képesek bebizonyítani hogy az adott illetõ mennyire is fontos neked.
Hát én is a külsõt nézem az elején, de egy mondat után leszûröm a stílusát, van e benne ami igazán tetszik vagy sem. Van hogy egy full jó nõt leszarok mert már a mozgása is ellenszenves, és van egy közepesen jó nõ aki bejön ahogy van és ott helyben megbasznám.
Minden bizonnyal születésedkor oxigénhiány miatt károsodott az agyad.
dehogy nem! bejön csak te nem szeretnéd, hogy neked tetsszen! az okait te tudod miért
Bejön õ neked, épp csak lehet, hogy nem felel meg a mai kor fiúideáljának és félsz attól, hogy ha véletlenül összejöttök, a barátnõid leszólnak miatta. Vagy a másik lehetõség, hogy sziplán hülye vagy. Válassz!
Ha nem tetszene, nem néznéd, ennyi.
csak bemeséled magadnak, h valamiért nem tetszik, de a tudatalattidban az ellenkezõjét érzed valamiért mégis vonzódsz hozzá ne fojtsd el magadban!

Ha a pasim teleélvezi a popsimat, mi lesz az anyaggal utána?

19/F

Legjobb válasz: Egy része felszívódik a véredbe, ami megmarad, azt meg kikakilod. Használjatok óvszert, mert az AIDS-t okozó HIV vírus is felszívódik sajnos.

Egy része felszívódik a véredbe, ami megmarad, azt meg kikakilod. Használjatok óvszert, mert az AIDS-t okozó HIV vírus is felszívódik sajnos.
19/F????
A beled szépen felszippantja és keveredik a véreddel. 10hónap után kis Alienek születnek.
Vérré válik, [email protected]
még ennél is búzább leszel!
Sátán nektár !!!
Annihilálódik és röntgen fotonokká alakul át.
Felszívódik az agyadba, hamarosan brilliáns ötleteid fognak születni.
aranyér nõl belöle sok sok darab
B+!Hogy csinálhatsz ilyet? Nem szégyelled magad? Nem undorodsz magadtól?
Amúgy jah, egy része felszívódik másik pedig simán kijön. De 19f vagy vagy sem azért legalább lányt írjál be, mert ne növeld az ellenérzéseket.
10:17! Nézd azt, hogy õszinte volt.
Ha kell én a szádba spriccelek :P
A kérdező hozzászólása: Ok, ír privit :-)

A pasimnak összenyomtam a férfiasságát és csak egy golyója lett az egyik eltünt ez nem vicc! Most mi lesZ?

Legjobb válasz: Felcsúszott a hasüregébe. Van ilyen. Ha rövid idõn belül nem ereszkedik vissza, menjetek orvoshoz.

Felcsúszott a hasüregébe. Van ilyen. Ha rövid idõn belül nem ereszkedik vissza, menjetek orvoshoz.
uhh, go a dokihoz
A herék a hasüregben fejlõdnek ki, és közvetlenül születés után ereszkednek le a herezacskóba. A "csatorna", ami a kettõt összeköti, ezután is nyitva marad, és egy megfelelõ irányú nyomással vissza is lehet tolni oda a heréket (pont ez történhetett a pasiddal is). És igen, a travik is pont ezt használják ki, hogy eltüntessék a "csomagot" :) Amúgy visszaereszkedett már neki? Ha nem, mindenképp menjetek orvoshoz, ha nem rendel, akkor a balesetire.
Ez meg mire volt jó?:D Amúgy igen, felcsúszott neki. Állítólag a travi fellépõk is így tüntetik el õket :D ha nem jön vissza, akkor doki
Jól összenyomhattad szegénynek :S
Na bumm.Várjatok egy kicsit ha semmi változás akkor irány a doki.
Menjen el dokihoz
Ejha jól meg szorongathattad a tökeit, legközelebb ha felüvölt ne hidd azt hogy élvezi:D
Nem kell gumi, örülj neki:P Mellesleg miért szorongatod szerencsétlent? Normális vagy?
A kérdező hozzászólása: És hogy csuszhatott fel a hasüregébe??
A kérdező hozzászólása: visszajött! Jaj de jó!
XDlol
ne nézzen oda :) vagy csukja be a szemét. más ötletem nincs :/
Mivel nem patakokban fog folyni a véred (lehet nem is fogsz vérezni) így nem kell aggódnod. Pár csepp vértõl csak nem fog kidõlni.
de aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz a barátodért. (de kicsit túlzásba is viszed, ennyitõl csak nem ájul el)
Puha ágy és akkor nem töri össze magát, ha a párnák közé ájul.Tanuld meg a stabil oldalt fektetést, aztán többet ne is agyalj ezen.:)
volt regen egy oszalytarsam aki nem birta a vert nezni, de tenyleg, es egyszer vervetelen meglatta lombikokat es ugy elkezdett remegni mint egy 100eve csontritkulasban szenvedo 200eves nagypapa :D
Érdekes jelenet lenne, az biztos, mármint ahogy elájul szegényke szex közben...de nyugi, nem mindenki vérzik az elsõnél.Én például egyáltalán nem véreztem...
Hát elég puding a pasid ha majd pont aktus közben fog elájulni ...
lol nemértem hogylehet elájulni a vértõl:S
Áhh megvan a tökéletes megoldás. Rendes leszek, és elveszem én a szüzességedet helyette ha jó csaj vagy :D Nehogy megsértõdj, csak poén. Egyébként nem fog elájulni.

Első alkalom lesz. Hogy szeretik a pasik először a pun*ikat? További lent! Tippeket is!

Ez lesz az első alkalom a barátommal. De nem tudom, hogy csináljak valamit a puncimmal a szőrrel? A végbélnyílásomnál is van. Csináljak vele valamit vagy undorítónak fogja találni? Ja és ha már itt vagytok, adnátok tippeket, hogy ne fájjon annyira? Csak normális válaszokat kérnék!

Legjobb válasz: Szerintem borotváld le. De ne szerencsétlenül. A volt barátnõm amikor még szûz volt, vagy kezdõ, már nem tudom pontosan nem borotválta, de mondtam neki, hogy tegye meg. Erre nem pont a lyukánál hagyta meg a szõrt? Aztán köpködhettem mint valami macska.

Kedves 9-es! Köszönöm válaszod. Most, hogy nagy költõ lettem, írok egy verset a cicikrõl is, hogyha ezen válasz hasznossága minimum 80% lészen.
aki a verset írta, GRATULÁLOK NEKI!!!! nagyon nagy, már a nyomtató ontja a példányokat :)
Szerintem borotváld le. De ne szerencsétlenül. A volt barátnõm amikor még szûz volt, vagy kezdõ, már nem tudom pontosan nem borotválta, de mondtam neki, hogy tegye meg. Erre nem pont a lyukánál hagyta meg a szõrt? Aztán köpködhettem mint valami macska.
Ja, és csupasz
"Normális válasz" "Normális válasz" "Normális válasz"
19:47-es vagyok. ezt a "szõr" dolgot én a helyedben megbeszélném vele...
én leborotváltam az elsõ elõt mindenhol. nem a pasi miatt, hanem mert nekem így volt kényelmes. ez pasira válogatja amúgy, valami szereti ha szõrös egy kicsit, valaki egyáltalán nem, viszont sztem senki nem szereti ha õserdõ van odalent. vágj le belõle valamennyit szerintem, ahogy neked jó. sok sikert!! :)
Na, végül milyen puncival és popsival készültél neki? :) Vagy még mindig nem történt meg az elsõ? :)
hat meg szep hoy vagd le mer hat mar a ferfiak is szoktak vagni jol is neznenk ki a fiu ot hot kopaszon te meg oserdovel uj ra tovig oszt agya neked amig birja ugy jo lesz ne agodj csak vicc volt ha megkered hogy kinyaljon meg megujaz akor lasan elkezditek es minden okes lesz hat ha mar ki kel nyaljon es bisztos ki is akar majd akor tegyel mar anyit hogy levagod ha nem akarod hogy szorcsomokat kopkogyon vagy megfuladjon
Én csak annyit mondanék, hogy sztem ne használj ott semmilyen szõrtelenítést. ;) Hogy miért mert így természetes, így a jó, így kell elfogadni. Valamint kipattogna kezdõként ami nem csak, hogy nem szép látvány de neked is érzékenyebbé/kellemetlenebbé válik. Ha ezek az indokok még mindig nem lennének elegek akkor: 1. borotva: szúrós lesz és hamar kinõ a szõr. 2. szõrtelenítõ krém: nem lehet intim területen használni 3. epilátor: rettentõ fájdalmas 4. gyanta: ugyan csak rettentõ fájdalmas. esetleg ha nagyon nem szereti valaki akkor a lézeres szõrtelenítést ajánlanám. de az drága.
Nekem a csupasz punci tetszik a legjobban. A fiatalok körében meg fõleg ez a divat, szóval a barátodnak is vélhetõen az jönne be legjobban, ha leborotválnád. ;) 27/F
7-es és 10-es vagyok. Kedves kérdezõ, miért cenzúrázol ki egy ily gyönyörû szót? Degradálod a "punci" szót ezzel a kicsillagozással.
Nedves, forró, és finom
szerintem borotváld le szépen, az tuti gyönyörû látvány, legalábbis én azt szeretem ha szép selymes :) ara hogy ne fájjon annyira, ez leginkább a barátodon mulik és a mûszerén, ha kicsi akkor nem fog annyira fájni, ha nagy akkor jobban fog. egyébként az elõjátékon nagyon sok múlik, ha mestere a nõi testnek akkor nyert ügyed van mert nagyon kellemes lesz:)
Ezt tõle kérdezd meg másnap. De mivel fiatalok vagyok és a legtöbb pornóban csupasz van, szinte biztosan azt szeretné. De most még ne csinálj semmit!
Csakis csupaszon. Lazulj el, kérdd meg, hogy elõtte nyaljon ki, ujjazzon meg és utána lehet gyengéden elkezdeni.
útolsó válaszoló. szerintem kapj elõ egy nyelvtan könyvet, mielõtt írsz bárhova is.

Nem nedvesedem be és ha a pasim benyúl a hüvelyembe akkor pedig nagyon sűrű fehér folyadék lesz az ujján ha kihúzza! Mitől van?

segítsetek kérlek kívánom meg minden de egyszer?en akárhogy bróbálkozik el?játékkal nem leszek nedves és ez a s?r? fehér folyadék mit?l van??talán valami nemi betegség??vagy köze van ahhoz,hogy nemsokára megfog jönni?nagyon kétségbe vagyok esve mert a pasim azt hiszi vele van a baj!LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!

Legjobb válasz: Szia! A tünetekbõl (hüvelyszárazság, fehér folyadék) ítélve hüvelygombád van. Nekem már volt sokszor sajnos, a gyógyszertárban vény nélkül kaphatóak gyógyszerek pl. a Canesten kombi, ami pár nap alatt elmulasztja, de a biztonség kedvéért nem ártana, ha egy orvos is látna.

Szia! A tünetekbõl (hüvelyszárazság, fehér folyadék) ítélve hüvelygombád van. Nekem már volt sokszor sajnos, a gyógyszertárban vény nélkül kaphatóak gyógyszerek pl. a Canesten kombi, ami pár nap alatt elmulasztja, de a biztonség kedvéért nem ártana, ha egy orvos is látna.
Neten keresztül ehhez nehéz tanácsokat adni, én a helyedben elmennék nõgyógyászhoz. Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16éves vagyok!köszönöm a segítséget mindenképp elmegyek nõgyógyászhoz. és még lenne egy kérdésem?!: amíg ez el nem múlik addig ne feküdjek le a barátommal?
Elsõre válaszoló vagyok. Én a helyedben nem tenném, nem csak a fertõzés miatt, mert ugye gumiban lehetne csinálni....egyszerûen szerintem amíg van ez a folyásos problémád, addig nem tudsz felszabadultan szeretkezni. Ha elmész orvoshoz, szerintem nem kell sokat várnod arra, hogy kufircolhass egy nagyot a barátoddal! :) Sok sikert!
Elvileg már mindegy (de azért jobb ha nem), mert ha gombád van akkor már elkapta úgyhogy a dokinak is mondani kell hogy neki is adjon gyógyszert, mert utána visszafertõzõdsz megint tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!