Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal lesz (340 db)

A pasim lesz a tesi tanárom, mit kell ilyenkor csinálni?

17/L vagyok és lassan 1 hónapja járok egy 23 éves sráccal, aki testneveléstanárnak tanult, most végzett. Az a gond, hogy abban az iskolában fog tesit tanítani, ahol én tanulok. Mivel az én tanárom helyére érkezik, ezért valószín?nek tartom, hogy engem is kell majd tanítania. Ilyenkor mit kell tenni? Titkolni a kapcsolatot, vagy szólni?

Legjobb válasz: Hát én nem tartanám jó ötletnek ha szólnátok róla. Lehet még az állásába is kerülhet, meg mindenki rajtatok csámcsogna :-( ELtikolni meg nem egyszerû dolog és nagyon is rossz egyben. Nehéz döntés, de szerintem maradjon köztetek. Gondolom lassan úgyis elmész abból a suliból :-(

Hát én nem tartanám jó ötletnek ha szólnátok róla. Lehet még az állásába is kerülhet, meg mindenki rajtatok csámcsogna :-( ELtikolni meg nem egyszerû dolog és nagyon is rossz egyben. Nehéz döntés, de szerintem maradjon köztetek. Gondolom lassan úgyis elmész abból a suliból :-(
Titkolni! Mindenképp, mert gondolkodás nélkül, páros lábbal rúgják ki amint kiderül, és utána akkor már máshol sem nagyon lesz belõle többé tanár. Neked ezzel szemben már csak egy éved van, és heti egy-két alkalommal kell csak úgy csinálnotok mintha. (A barátnõk se tudjanak róla ha lehet, SÕT ÕK FÕLEG NE)
Szertár......
vigyázz nehogy az ágyba visszakérje az órai anyagot:
Mi is ezen gondolkodtunk, hogy titokban tartjuk, de néhányan már tudnak a kapcsolatunkról. Szerintem biztosan lenne 1-2 rosszakaró, aki kereszbe tenne...
Elõzõ vagyok Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk, csak nem tesitanár a barátom.
uhh, nem irigyellek.de szerintem is tartsátok titokban, mindenképpen!
Szerintem szóljatok elõtte, mondjátok el a helyzetet, h szülõk is tudnak a kapcsolatról, nem megront majd, stb, akkor nem lehet baj. Érdekes helyzet;) Kalappal:)
Az a hozzászóló vagyok, aki azt javasoltam, hogy mondjátok el. Próbáltam utánakeresni: http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kece/0/15369/1 Ám azért javasoltam a tiszta utat, mert tudom, hogy a titkok, amit ennyire titokban kellene tartani, nagyon könnyen kiderülnek. A barátnõid az osztályban pedig biztosan már ismerik a sztorit és a barátodat is. Így szerintem elkerülhetetlen és ha így tudja meg pl az igazgató, az nagyobb gáz.
az elõzõ vok, és közben beírtak, szóval az elõzõben írtam hogy az elõzõ, vok, valójában az elõzõ elõtti. :D:D:D
A kérdezõ nagyon biztosra mondta hogy nem hülye, akkor csak meg tudja különböztetni legalább a százalékunkat, nemde?
Ja, nem is, az egy másik kérdezõ volt, bocsi. Ettõl függetlenül 60=/=78
semmit ha a osztálytársaid nemtudják akk ne csináljatok úgy mintha barát és barátnõ lennétek ha tudják akk se az ilyesmit õ fogja jobban megszívni biztos lesz egy tanár aki ezt rossz szemmel nézi
Nekem tetszik az a megoldás, hogy az igazgatóval megbeszélitek és akkor talán tud segíteni, mert ha évközben a fülébe jut, akkor ki tudja hogy változhat meg a pletyka. Lehet, hogy a rossz pletykák végül odáig fajulnak, hogy te csavartad az ujjaid közé év közben, hogy jobb jegyet kapj vagy bármi más. Jobb ezt elõbb tisztázni és egybõl tudni, hogy mi lesz a jövõben és hogy, minthogy évközben abban reménykedni, hogy nem rugják ki páros lábbal vagy nem vádolják meg valami nagyon rosszal. Az igazgatók értékelni szokták, ha az ilyet elõre megbeszélik velük.
ha nem kürtöleted volna ki az oszt társaidnak nem lenne bajod. igy szopizol ö is meg te is. ö nem kapja meg az állást és neked meg lelkiismeret furdaládos lesz és meg is érdemnled!
hát lustálkodni semmiképp sem szabad a tesiórán:D viszont legálisan flörtölhetsz vele:D
"Jegyezzétek" el egymást a nyáron. A barátod mondja azt a sulidban, hogy van egy menyasszonya, aki a sulitokba jár, és kérje, hogy ne abban az osztályban tanítson. Ezt meg kell értenie az iskola vezetésének, mert még azelõtt jött össze veled, hogy egyáltalán taníthatott volna téged. Eleve még nem volt a suli tanárja amikor megismert téged.
Ez nagyon CIKI!!!!!
elõzõ vok. Ha tisztázzátok elõre az igazgatóval, hogy mi xy ideje együtt vagyunk, abból sztem baj nem lehet. De ha megdõl a titkolózás xy idõ múlva, a jóisten nem bizonyítja be hogy nem kezdett ki veled. Már ha átgondoljuk a dolgot úgy józan paraszti ésszel.
22:21 és 38 vagyok, akkor mégis meg kell mondani, jól mondta az egyik elõbbi válaszoló, amit ennyien tudnak az MÁR nem titok, ha elõre tisztázzátok lehet nem kapja meg EZT az állást, de legalább még kaphat másikat. Ha lebuktok akkor nemigen.
Hmm, én meg azt írtam mindenképp titkoljátok, de ha jobban belegondolok lehet hogy tényleg jobban jártok ha elõre tisztázzátok. Jelenleg tud rólatok bárki is? Mert akkor már gyakorlatilag mindegy.
A kérdező hozzászólása: Igen...sajnos elég sokan tudnak rólunk... :-( Szinte az egész osztály, mert pl mikor mentünk osztálykirándulásra, akkor is õ vitt ki és jött értem, de osztályfõnök nem tudja... Köszönöm az eddigi válaszokat, tanácsokat!
Amúgy a törvényhozók nem tudom miért nem gondoltak arra, hogy a diák a férfival elõbb összejön, minthogy az tanár legyen. Szerintem az ilyet másképp kellene kezelni.
Hát ez gáz.Szakíts vele!
Az én barátom is tanár és tanít is engem! Õ történelem tanár (õ is 23) én pedig 18 vagyok és még 2 évem van a suliból mert egy évet ki kellett hagynom Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy nem nagyon tudták az olsztálytársaim amúgy se mert mindketten a sulimtól 20kmre lakunk és nem jött értem egyszer sem meg nem si kísért el. Szóval mi titokba tartottuk/tartjuk. Már egy éve tanít engem és én kértem direkt, hogy ne adjon jobb jegyet meg ilyenek mert akkor feltûnne. De azért néha néha megesik, ghogy a tanári wcbe kötünk ki:$:P Remélem sikerülni fog neked is és nem lesz belõle gond:)
Nem mehetne másik iskolába tanítani?
Hát ez elég kellemetlen szitu. Ha szóltok, lehet, nem kapja meg az állást, de legalább baj se lesz belõle. Ha meg ennyien tudják, akkor nem igen fogjátok tudni eltitkolni :/
Nem tudom mennyire okozna problémát, ha beszélne az igazgatóval és másik osztályt kapni, mert lehet hogy egy másik kollégájának tök mindegy lenne. Ha olyan az igazgató, lehet hogy szúrná a szemét hogy a lány 17 a fiú 23, ami amúgy ideális is lehet. Nehéz ezt megválaszolni, mert ha elõre szól akkor nem titok és változhat, bár azt sem nehéz letagadni hogy nincsenek együtt külön-külön sem, de mindenki b.sztatni fogja õket aki csak teheti.
Nem értem hol a hiba. Nem a bugyidban turkál bordásfalazás közben. Sztem egyáltalán nem lehet befolyásoló tényezõ, ha már régebbi a kapcsolat. Nem kikezd veled, megront, stb... csak simán egy pár vagytok.
Ennek sehogy se lesz jó vége..:S Akár tisztázzátok akár nem, mert attól még hogy elmondjátok az igazgatónak (bár a mi igazgatónk secperc alatt kitiltaná 50 kmes körzetbõl a pasit még így is..) de biztos hogy pletykálnának rólatok. Ha pedig az igazgató olyanokat hall hogy kamatyoltatok a wc-ben, akár igaz akár nem, biztosra veheted hogy cselekedni fog..

Ha én eldöntöm magamban, hogy én mától igenis jó pasi leszek és úgy fogok viselkedni mint egy jó pasi, vagyis menő leszek, akkor a lányok is úgy fognak rám gondolni mint egy jó pasira?

A fejemen nem tudok változtatni(tök átlagos, de sportos test van hozzá), de a ruhámon és, hogy többet mosolygok és jobb lesz a dumám azon igen. Szóval ez f?ként fejben d?l el?

Legjobb válasz: NEEEEEEM :D

NEEEEEEM :D
Gondolod? Én lassan naponta látok vagy három addig ismeretlen takony kriplit olyan nõvel, hogy fohászt mondasz mielõtt elképzeled. Nem mind pénzes, de persze jellemzõ. Esélyes, hogy valaminek jól utánanéztek...
A kérdező hozzászólása: A csúnya lányoknak egyébként is van pasija általában, viszont egy csúnya pasinak becsajozni kegyetlenül nehéz.
Szerintem ha tényleg elhiszed és ezt gondolod magadról, akkor igenis sikered lehet. Fontos az önbizalom. A legcsúnyább nõknek is ha van önbizalma, akkor pasija is van.
A kisugárzás nagyon fontos! Nem kell állompasinak lenned, nézhetsz ki úgy, de ha semmi nincsen benned ami meg fog... Magabiztosság, pozitív hozzá állás, jó duma, humor... ezekkel sokat el lehet érni.
A kérdező hozzászólása: Én nem nézek ki hûdejól, teljesen átlagosan nézek ki, elmennek mellettem az utcán a lányok mint másik 4 millió férfi mellett és nem bámulnak meg, de attól még a kisugárzásomon egy pozitív életszemlélettel igenis tudok változtatni. Ezáltal vonzóbb lehet sok lány számára mintha savanyú lennék. Elsõ válaszoló meg írja, hogy neeeeeemmmm, lehet ha õ is megpróbálná beleszugerálni más lányokba, hogy õ igenis jó pasi, még ha nincs is olyan arca mint Johnny Deppnek, de legalább elhiszi magáról, hogy õ jó, ezáltal sokan mások is azt fogják látni, hogy milyen magabiztos és van egy pozitív kisugárzása.
Ha elhiszed hogy az vagy akkor ez a külsõdre is hatással lesz. :) Vagyis igen :) Pl nekem is mondják h amikor szomorú vagyok akkor nem vagyok szép... :) Én jobban odamennék egy magabiztos pasihoz :) De azért bunkó ne legyél :)
Szerintem is a fejedben dõl el .Ha valamit nagyon akarsz és hiszel benne sikerül.Mit értesza menõ szó alatt.Mert mondjuk nekm nem tetszenek az olyan fiuk akik elvannak szálva maguktól hogy , hû de szépen néznek ki, persze köll hogy legyen önbizalmad. Azt fogják gondolni a lányok amit látnak , ha kedvesen viselkedsz , jól nézöl ki , akkor biztos nem azt gondolják milyen bunkó vagy .
A siker kezdete, hogy elhiszed, képes vagy rá. :) Szóval, igen esélyes. Rengeteg múlik a hozzáálásson és azon, milyen véleménnyel vagy magadról.
a humor meg a duma szerintem is fontos mert tavaly voltam 9. es beszéltem vicceltem egy csomót és a csajoknak tetszett ma már 10. es vagyok és szarok az egészre és a csajok is szarnak rám :)

Igaz az, hogy a pasik akármennyire is szerelmesek mindig lesz egy csaj aki sokkal jobban bejön majd nekik, mint a barátnőjük?

Mert mindig azt mondják,hogy nekik a barátn?jük a legszebb,hiszen ha nem úgy lenne nem járnának velük..de én ezt nem úgy vettem észre.. ez csak amolyan pasiszöveg,hogy nyugtassák a csajt?

Legjobb válasz: Na ácsi! Ez azért emberenként változó. Ha barátnõm lesz vagy van , az biztos olyan lány aki kielégít minden téren és külsõleg és belsõleg is megfelel. Akkor nem lesz olyan lány aki sokkal jobban bejön, biztos megnézem mert nem vagyok vak , és mert pasi vagyok azért. De ha van barátnõm akkor nem azért van hogy mások után koslassak. Nem kell a pasikat átlagosítani nem minden pasi egyforma. Ezt jó lenne ha betökélnék végre a nõk is!!! Minden ember az alapján szokott ítélkezni és általánosítani, amit õ megélt , illetve átélt, ha neked csak csalódásaid voltak akkor nyílván nincsenek túl jó véleményeid a pasikról. De akinek szép kapcsolatai voltak és nem dúrván váltak el annak szintén más a véleménye.

Na ácsi! Ez azért emberenként változó. Ha barátnõm lesz vagy van , az biztos olyan lány aki kielégít minden téren és külsõleg és belsõleg is megfelel. Akkor nem lesz olyan lány aki sokkal jobban bejön, biztos megnézem mert nem vagyok vak , és mert pasi vagyok azért. De ha van barátnõm akkor nem azért van hogy mások után koslassak. Nem kell a pasikat átlagosítani nem minden pasi egyforma. Ezt jó lenne ha betökélnék végre a nõk is!!! Minden ember az alapján szokott ítélkezni és általánosítani, amit õ megélt , illetve átélt, ha neked csak csalódásaid voltak akkor nyílván nincsenek túl jó véleményeid a pasikról. De akinek szép kapcsolatai voltak és nem dúrván váltak el annak szintén más a véleménye.
22:09 Fordítva: [email protected] feláll, ész megáll.
kísértés mindíg van!Van akit vonz az új! a kérdés, hogy mennyire szereti egy férfi a Nõt!
Én csaj vagyok, de szerintem ez attól is függ, hogy milyen csajokkal találkozik a pasi! Nekem egy 7 éves kapcsolatomat tette tönkre egy r*banc, aki KLASSZISOKKAL ALATTAM VAN!!! (tudom, mindenhez 2 ember kell) Szerintem tényleg úgy van a pasiknál, hogy ÉSZ MEGÁLL, F*SZ FELÁLL!!! SAJNOS!!!:( 28/L
Nem.
Szerintem sincs ez feltétlen így. Lány vagyok és voltak pocsék kapcsolataim, de a mostani barátomon egyáltalán nem érzem azt, hogy szívesebben lenne mással, sõt 100%ig el tudja velem hitetni, hogy én vagyok számára az abszolút tökéletes. Most ha arra gondolsz, hogy ilyen megcsinált celebek jobban bejönnek nekik, azon nem kell problémázni, neki az a dolga h tökéletes teste legyen, viszont attól még egy pasi számára lehet hogy a barátnõje az ideális. Am ha magamból indulok ki, objektíven lehet h egy szõke kékszemû szálkásan izmos pasi "jobban néz ki" mint a barátom, de mit számít? Belsõleg tuti silányabb, és ki akar folyton azon aggódni, hogy mikor talál magának egy új tökéletes párt?
Láttátok a Holdat ma este?
Basszus 2 szer olvastame el a kérdést de a második résznél elvesztem a fonalat. Menj vegyél 1 forró fürdõt s feküdj le aludni
a lány a pasi a lány a pasi a lány a pasi örökké szerelem új pasija a lány szetetett lány örökké pasi....
A kérdező hozzászólása: :D
az én exem máig nem tudta túltenni magát a szakításon, és hogy azóta mással járok, pedig ennek már két éve. az "örökkére" nem tudok válaszolni, hacsak a két év nem örökké :D
jó darabig utálni fogja a nõt is! de közben simán visszamenne hozzá. a palit egyértelmûen egy kanál vízben megfojtaná, vagy leszúrná egy sötét sikátorban... idõvel ez el fog múlni, teljesen! kinek eddig, kinek addig tart...
olyan három évig tart a nagyokos pszihomókusok, és saját tapasztalatom szerint mire túlteszi magát valaki egy szakitáson , lányoknál négy is lehet, persze itt szellemileg egészséges emberekröl beszélünk, egyeseknél jóval tovább tarthat, mondjuk hogy örökké azt kétlem , egy dolog viszont biztos, közömbös soha nem leszel neki, vagy utálni fog vagy pozitivan gondol rád

A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni? Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?

nem azt mondom, hogy félvállról vesz, csak amikor tegnap arról beszélgettünk, hogy mit tegyek, hogy megfeleljek neki akkor azt mondta hogy ezen hülyeség gondolkodni, mert senki se marad örökre együtt.. ezzel egy kicsit lehangolt.. persze, nem azt mondom, hogy feleségül akarok hozzá menni, de játékszer sem óhajtok lenni :( persze, nem érzem hogy igy lenne, csak nem tudom, hogy akkor ? mit érez. azt mondja, hogy szeret engem. és nem kell változnom, mert olyannak szeret, amilyen vagyok. meg amikor megkérdeztem t?le, hogy hogy képzeli el magát 10 év múlva, akkor engem nem vett bele, azt mondta hogy úgy képzeli el, hogy nincs felesége meg gyereke se. nem vagyok én se se házasság-, se családpárti, de akkor most azért abban biztos lehetek, hogy szeret?

Legjobb válasz: Tipikus nõ vagy :) Mondom ezt én, a másik nõ. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, õ meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettõl a helyzettõl, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit késõbb "érik be" érzelmileg, mint mi nõk, késõbb kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu. Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szõkére festeted a hajad és mûkörmeid lesznek, vagy akármi.

Tipikus nõ vagy :) Mondom ezt én, a másik nõ. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, õ meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettõl a helyzettõl, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit késõbb "érik be" érzelmileg, mint mi nõk, késõbb kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu. Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szõkére festeted a hajad és mûkörmeid lesznek, vagy akármi.
Ez meg egy hülye kérdés hogy:"mit tegyek, hogy megfeleljek neki" Ez egy hihhetetlenül hülye kérdés. Olyannak kell lened amilyen vagy nem olyannak amilyennek õ akar. -.-
sose akarj másoknak megfelelni.
valaki szeret, valaki viszolyog tõle! én szeretek.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk régóta együtt, nem fél a komoly kapcsolatoktól. az elõzõk is komolyak voltak neki..
"mit tegyek, hogy megfeleljek neki " Többek közt ne kérdezz ilyesmiket... Erre nem neki kell megadnia a választ, hanem neked kell tudnod, érezned, kitalálnod.
A kérdező hozzászólása: 21, l, 25, f igen, tudom.. de nem akarom azt hinni h nem tervez velem.. pedig nyilvan velem tervez.. meg az a furi, h én nem vagyok ilyen, de õ nagyon elcsavarta a fejemet :D
Mi általában úgy alakítjuk az életünket hogy minden instantban jön. pl egyzser fogjuk magunkat elmegyünk 1 hétre mert kedvünk támadt egy kis magányra stb. Barátod biztos szeret de nem akar belegondolni a jõvõjébe mert még bármi jöhet. Nem tudom hogy hány évesek vagytok ez általában kortól függ. 20/F
A kérdező hozzászólása: az lenne a baj, ha nem szeretne :S
A kérdező hozzászólása: nem mondta h nem szeret tervezni.. vagyis szó szerint nem.. és honnan veszed, h szeret megd.gni?
A férfiak tényleg nem szeretnek elõre tervezni? -> de igen. hazudik a kutya. Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? -> szeret megdugni. ennyi. szó szerint kimondta hogy nem tervez veled. Vegyem lazán, és akkor jobb lesz? -> hát ha neked ez így jó. :)
A kérdező hozzászólása: igen, ezt õ is mondta. hogy fogadjam el magam, nekem is könnyebb lesz. de amikor ezt mondja, mindig azt hiszem, hogy azt mondja h igazabol csunya vagyok.. pedig ez tuti h nem igy van, mert ha már kicsit hozzábújok, vagy valami, akkor már feláll neki, és azért ez csak jelent valamit..
A kérdező hozzászólása: nem viszolyog attól h szeressen.. de lehet h csak nem akar ennyire elõre tervezni, végülis, az exem ennek az ellentéte volt, mégis rossz volt a kapcsolatunk.. mármint ilyen szinten volt az ellentéte..
ha nem látszik köztetek a korkülönbség külsõre, akkor nincs semmi gond. ismerek olyant ahol a fiú 20 a csaj 23, nem látszik h idõsebb lenne a lány.
A pasinak állati menõ, neked elég gázos :D
nem gázos. egy próbát mindenképp megér.
Ezt csak te érzed, te tudhatod! Ha viszont feszélyezve érzed magad emiatt, akkor inkább ne menj bele...Én személy szerint az idõsebb, tapasztaltabb férfiakra szavazok! :)
22 évesen te sem vagy valami érett ha itt kérdezgeted, hogy gáz-e!? Ha neked tetszik akkor nem tök mindegy, hogy ki mit mond!? 23/F
szerintem nem gáz neked de a pasidnak meg föleg nem az
nem
gázkamrát ajánlok igen!
Én is ilyesmi helyzetben vagyok.De ha valójában nem nézel ki annyinak mint amennyi vagy akkor miért ne ? Gondolom nem vele szeretnéd leélni az életed?De ha igen akkoris próbáld meg! Én nagyon nem szeretem az idõsebb pasikat. Aki pedig lecikiz érte kakilj rá......foglalkozzon magával ;) hülye bunkók :@ 21/l
A korkülönbség dolog egy nagy baromság, mert nemondja már azt nekem valaki, hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe, mikor, hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön, ha akarod, hanem.Persze hozzáteszem azért nem a 15-50éves felállásra gondolok..
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Neki nem gáz, neked sem az.Ha esetleg nem vársz egy teljes mértékig tapasztalt "Úr"-ra Ha úgy érzed egyet értetek sok mindenben, és nem zavar az õ viselkedése, gondolkodása, akkor mindenképpen megér egy próbát:)
A kérdező hozzászólása: ez igaz, köszi:D
ha 21 éves létedre felteszed ezt a kérdést, akkor feltehetõen nem vagy elég komoly a korodhoz képest, tehát nyugodtan járj vele. 22f
A kérdező hozzászólása: uh, még nem vunk 1ütt, csak nem tom mi legyen
Ha te képes elhagyni azt akit szeretsz, csak azért mert mások elõtt ez furcsa hogy õ fiatalabb nálad, akkor bizony azt kell mondjam hogy nem nagyon vagy szimpatikus.
ne érdekeljen mások véleménye, valóban nem szokásos ez a felállás de ha szeretitek eygmást kit izgat a kor?:D
A kérdező hozzászólása: h neki menõ azzal tisztába vok, ezek szerint ha nem akarok idiótát csinálni magamból akk felejtsem??
A kérdező hozzászólása: Csak nekem?:)
A pasinak nem.
A fiatal srácok egyszerûen p..csök, a fiatal lányokkal meg az a gond, hogy még nem Nõk.A falunkban van egy 16 éves csaj mitagadás a pasija 39 éves!!!!Van lakás, van autó, van jó fizetés, A csaj megmondta neki biztonság kell.A korabeli fickók egyszerû p..csök mondja.Három napig róluk pletykáltak az elején.És õ már ott tar, hogy a korabeli csajoknak is belebeszéli, hogy jók a 30-as pasik!!!!Bár ez egy világjelenség, hogy a tinik legtöbbje vonzódik az idõsebb korosztályhoz.Mint minden ezt is az evolució megoldja majd.Változnak az izlések cirka 50-év és más lessz az ideál.Ez egyszerü divatjelenség is!

Csajok csak egy kérdés? (azok a pasik nevében beszelek akiknek sose nem lesz pasijuk)

Igazan nem értem,miért esne nehezetekre egy-egy képpel segíteni a szûz srácoknak.De most komolyan? van olyan ember akinek sose nem lesz partnere....Elesik a szextõl,a szeretettõl amit egy nõtõl kaphat stb......Mi olyan nagy dolog abban ha egyikõtök,másikotok küldene egy meztelen képet a cicijérõl vagy a nunijarol arc nélkül?? lenne olyan akinek a világot jelentené 1 két kép.A mai vilagban a fényképezõs telefonjaitokkal,ez nem is lenne nagy gond....Ha viszont képet kertek azt is kapnátok a pasiktól.Semmilyen adat nem szivárogna ki rólatok,és segíteni is tudnátok így.A neten azok a képek,nem olyanok....Az ilyen kép amit akkor csinálnak,sokkal értékesebb lenne.Kerdesem az,hogy miért nem tudjatok néha megtenni??? örökké halasak lennének ezek a fiuk ezert.

Legjobb válasz: Hány fiatal lány halt már meg ezért...

Hány fiatal lány halt már meg ezért...
A kérdező hozzászólása: adni a semmiért? kettes ezt arra érted, hogy küldeni de nem kapni cserebe semmit?
A kérdező hozzászólása: persze mondhatnám, hogy beszélgessünk, hogy lásd, hogy tényleg senkim sincs meg bízz bennem......De ha pld valakivel mar sokat beszélgetnek, mar szegyelnek olyan képet kerni.Egy vad idegentõl jobban menne.
csak te változtathatol ezen ...
A kérdező hozzászólása: mar próbáltam!
De mitõl jobb neked, ha arc nélküli képet kérsz valakitõl? A net tele van ilyen képekkel, ez mitõl lenne más, mintha fölmennél egy ilyen oldalra?
A kérdező hozzászólása: azért mert ez olyan egyedi...Azt csak én kaptam....Egy átlagos lánytól, aki nem készülõdik úgy neki mint egy pornós, hogy tökéletes legyen a beállítás stb.
Mert nem szívesen mutogatjuk magunkat idegeneknek. Soha nem lehet tudni, hova kerülnek ezek a képek, és ki ismer meg késõbb (arc nélkül is fel lehet ismerni valakit), ráadásul mi jó van abban, hogy pucér képeket küldözgetek random pasiknak? Ezt max akkor szokták csinálni, ha kapcsolatban vannak, és tudják, hogy ez a pasijuk vágya, megbíznak benne, stb. vagy pénzt kapnak érte. Amúgy megszámlálhatatlanul sok pornóoldal, meg erotikus kép, stb van, csak válogatni kell:-D Ha meg élõben is szeretnél lefeküdni a lánnyal, akkor irány valamilyen szexpartnerkeresõ. (Persze ha bajaid vannak, pl önbizalomhiány, akkor elõbb ezeket tedd rendbe magadban...) Néha azért sem értékelik ezt a lányok, ha az ismerkedésnél ezzel állsz elõ, mert ezzel kifejezed, hogy kapcsolatot nem akarsz tõle, csak szexet.
Nem vágom, hogy mire lenne jó, amikor ott van a rengeteg pornó, szép, profi képek. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor miért haltak meg? :/
Olyan nincs, h "sose nem lesz" !!!!!! Miert kuldenek ilyen kepeket olyan embereknek, akiket nem ismerek eees semmi "hasznom" nem szarmazik belole. Nem bizom ismeretlen emberekben es rohadt sok olyan pasi van, aki visszael ezzel....engem pl egyszer megfenyegettek, mert megbiztam benne es kuldtem egy fehernemus!!! Kepet, meg csak nem is meztelent...-.- Na mindegy. Szval nem!! Egy normalis lany nem csinal ilyet!! Bizalom nelkul biztos nem! Es miert is mutogatnam magam idegeneknek, ertekesnek tartom magam annyira, h csak azok lassak, akik megerdemlikyy
Szánalom, feladás, kitartás hiánya, bizalom csak úgy a semmiért, adni a semmiért? Ezek jutottak az eszembe. Nekem sem volt még párom, de már kaptam képet, és nem szánalomból. Ennél lejjebb kétlem, hogy egy srác tudna süllyedni. Ez nem férfias viselkedés.
A cím hibás. Gondolom a második , , pasijuk" helyén , , csajuk" szerepel. Az én nevemben ugyan ne beszélj. Talán épp azért vagy szûz, mert ilyen személyiséggel rendelkezel. Ha lány lennék, és tudnám, hogy ilyen gondolataid lennének, én sem szívesen állnék szóba veled egyáltalán. Az interneten rengeteg meztelen kép van, önkielégíts rájuk. Próbálok válaszolni erre normálisan, de mivel egy buta kérdés, nem igazán lehet. :) Remélem azért segíthettem. 17/f
Szánalmas vagy. Azért is, mert nem vagy képes pornót nézni, de leginkább azért, mert ilyen átlátszó módón könyörögsz. Ha kell a p**ci, akkor szerezd meg!
keressenek a neten, én biztos nem fogok szánalomképet küldeni senkinek se
Remélem nekem sem lesz soha pasim..
Kevés az olyan lány, aki elégedett a testével és így mutogassa, akár arc nélkül is. Elvégre még mindig megtörténhet, hogy kiszivárog és pl: a võlegényed felismer a szeplõid alapján és k.vának hisz... Meg nem mindeninek vonzó a gondolat, hogy arra a fotóra önkielégítsenek.
A kérdező hozzászólása: kedves 1-es -_- arc nélkül mondtam!
1-es vagyok, miért, szerinted õk arccal küldték?
A kérdező hozzászólása: mind1.....hagyjuk!!!!!

Szerintetek ez a csaj meddig lesz együtt ezzel a pasival?

A falunk egyik legnagyobb n?csábászát láttam egy bulin egy ilyen b?rszoknyás, magassarkú csizmás, farmerdzsekis csajjal, amint nyalták-falták egymást. Megváltozik egyáltalán valaha ez a pasi, ha 31 évesen úgy váltogatja a nôit, mint más a ruháját.

Legjobb válasz: Nem valószínû,hogy a pasi valaha megkomolyodik,ez viszont nem a Te dolgod,mint ahogy az,sem,kivel van együtt,és meddig.Másrészt senki sem jós,lehet,hogy hosszútávú lesz a kapcsolatuk,lehet,hogy egy hét múlva mással látod.Nem tudhatod elõre.

Nem valószínû, hogy a pasi valaha megkomolyodik, ez viszont nem a Te dolgod, mint ahogy az, sem, kivel van együtt, és meddig.Másrészt senki sem jós, lehet, hogy hosszútávú lesz a kapcsolatuk, lehet, hogy egy hét múlva mással látod.Nem tudhatod elõre.

Miért működik az ha egy molett lány flörtöl egy full helyes pasival, aki a pasi egy ujabb lyuk remenyeben kotelnek áll, de ha egy túlsúlyos pasi flörtölne egy csinos lánnyal, annak miért ált. Kocc lesz a vége?

Vagyis ez oda vissza mar nem igaz. Pont ma lattam két ilyen esetet a vonaton es az elso esetben igencsak kotelnek allt a pasi, de a masodik esetben hideg volt a csaj.

Legjobb válasz: Azért mert a nõk általában nem olyan "kanosak" mint a férfiak, ezért nem szexelnek akárkivel.

Azért mert a nõk általában nem olyan "kanosak" mint a férfiak, ezért nem szexelnek akárkivel.
Én azt is el tudom képzelni, hogy a csajnak akit a vonaton láttál volt barátja.
Igen 17/fiú
És a kicsit tetszik kategóriában már minden hímnemû ember benne van?
A nõknek csak a külsõ és a pénztárca, a férfiaknak pedig csak a p.na számít. Éljenek a sztereotípiák :D
Mert a csinos csaj ahogy te írtad, õ nem egy túlsúlyos pasival akar kalandot. Egy csinos lánynak ott vannak kalandra azok a pasik akik tetszenek nekik, és mivel a pasi is kalandot akar ezért belemegy.
A kérdező hozzászólása: De ha kalandot akarnak akkor eleg ha csak egy kicsit tetszik nekik avpasi nem?
A nõknek nem mindegy, kivel fekszenek le, azoknak sem, akik csak kalandot akarnak.
Nem hogy molettel, még enyhén túlsúlyossal se "állok kötélnek". Nem alacsonyodok le ilyen szintre. 18/F
Ha kalandot akarok egy pasival, csak a külsõre megyek. Se a természete, se a pénztárcája, sem a személyisége nem érdekel. A kapanyél ne lógjon ki a szájából, ennyi a max elvárás a top külsõ mellett.
1. ahhoz 2. felhívná 3. menjetek Egyébként meg a pasim volt anyósa honnan tudja meg, hogy mi hova akarunk menni????
azt hogy a pasid láthatóbban érettebb, mint te, és nem akar botrányt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!