Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal hete vagyunk együtt a (16 db)

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.

Ma délután pettingeltem először a mostani pasimmal, egy hete vagyunk együtt. Minden nagyon jó volt, én mentem el először, és amikor rá került a sor, valami nagyon furcsa történt, ami az eddigi pasijaimmal még sosem?

Amikor elélvezett fekete sperma jött ki a farkából! Korom fekete volt, nem világos mégcsak nem is szürke, fekete! Nagyon megijedtem, de ? nem is mondott semmit, meg egyátalán nem is reagált. Ez valami betegség lehet? Nem tudom, hogy ezek után együtt maradjak vele?

Legjobb válasz: Úristen!!!! Hol szedted össze??? Ez félelmetes... :|

Úristen!!!! Hol szedted össze??? Ez félelmetes... :|
szerintem kérdezz rá valami orvosnál, hogy mi lehet, mert ez nem normális.én pl nem is hallottam még ilyenröl:S hu ez tényleg gáz:S visszanézek, hátha én is megtudom a választ, remélem segit valaki neked.
Ezt csak valami komoly rendellenesség okozhatja... Nem is tudom elképzelni mitõl lehet fekete... Szerintem ha elhal a spermium az se lesz fekete. Ez ijesztõ... Szerintem beszélj vele, mert lehet neki mindig ilyen volt.
Utánajártam és egy pár angol illetve francia fórumon szintén írnak ilyesmirõl. Az ott olvasott 1-2 válasz szerint sérült prosztata vagy valamely egyéb szerv sérülésébõl származó alvadt vér okozhat ilyesmit. Bárhogy is döntesz az együtt maradás terén mindenképpen küld el orvoshoz, mert ez így nagyon komolyan dolognak tûnik.
Bármi miatt is van ez, kérdezz rá tõle, és küldd el orvoshoz ha még nem volt.
feltehetõleg vér van a spermában. azonnal urológushoz menni.
Nem kéményseprõ a barátod? Vagy csak kikormolt valakit...
Ez most komoly? Mondd , hogy kamu.
nem tudom, hogy álsz ezzel a kérdéssel, visszanézel e majd ide, azért leirom. irtam egy urulogusnak, amit leirtál.válasza annyi volt, véres lehet, igy mennyetek el urologushoz, vagy küldd el.ha természetessen vette azt, hogy fekete a sperma, mondd el neki, ez nem normális dolog.ugyhogy mindenféleképpen mennyetek urulogushoz.

5 hónapja vagyok együtt a pasimmal, az első 3 hónapban terminátor volt, napi 3 őrült szeretkezéssel, de 2 hónapja csak heti egyszer és az is szörnyű. Mi történt?

Õ 43 én 23 éves. De nagyon szeretem, nem akarom megcsalni.Hiába faggatom,nem ad elfogadható választ.Gondjai vannak a munkájával???2 hónapig???Mondtam neki, megérte, ha mással akar lenni, de velem marad..Segítsetek!

Legjobb válasz: Huh, ez elég kemény. Én egyik barátnõm tapasztalatából mondom ahol hasonló volt a probléma, hogy mikor a srác ugy érezte hogy egyre komolyabb a dolog, beparázott és elkezdett gondolkodni hogy hogyan tovább mik a problémák. én csak ebbõl feltételezem hogy lehet hogy az õ problémája a 20 év korkülönbség, hogy belegondolt hogy egyre komolyabb a dolog és mi lehet majd még ebbõl, mire vezethez ez, lehet hogy te késöbb ott fogod hagyni elvégre még fiatal vagy, lehet hogy összevan zavarodva.û szerintem nem ártana ha rákérdeznél hogy õt menynire zavarja ez a 20 év küólönbség szerintem sokat elárulna. zsia és sok sikert. jah és amjd irj hogy mi lett! szia!

Huh, ez elég kemény. Én egyik barátnõm tapasztalatából mondom ahol hasonló volt a probléma, hogy mikor a srác ugy érezte hogy egyre komolyabb a dolog, beparázott és elkezdett gondolkodni hogy hogyan tovább mik a problémák. én csak ebbõl feltételezem hogy lehet hogy az õ problémája a 20 év korkülönbség, hogy belegondolt hogy egyre komolyabb a dolog és mi lehet majd még ebbõl, mire vezethez ez, lehet hogy te késöbb ott fogod hagyni elvégre még fiatal vagy, lehet hogy összevan zavarodva.û szerintem nem ártana ha rákérdeznél hogy õt menynire zavarja ez a 20 év küólönbség szerintem sokat elárulna. zsia és sok sikert. jah és amjd irj hogy mi lett! szia!
Szia Ennek sok oka lehet. Az egyik az, hogy a kapcsolat elején minden happy és új, de ez a kezdeti izgalom lelanyul a pasiknál. Lehet oka az, hogy van valaki más, akire feni a fogát, egy újabb fiatal lehetõség. Nem írtad, hogy házas -e vagy egyedülálló... Lehet egészségügyi gondja, amit szégyell megosztani veled. Próbáld elérni, hogy õszitné beszljen veled, ha nem megy neki, csak a váltást tudom javasolni...

Van értelme fogamzásgátlót szedni, ha heti max 1szer vagyunk együtt és akkor se megyek el, mert a pasi magával foglalkozik?

Legjobb válasz: Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó

Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó
sztem ne hagyd abba a fog.gátlót mert azzal 1. megint felborítod a szervezeted mûködését, 2. én sokkal jobban bízok a tabiban mint pl a gumiban. a barátoddal meg erõsen el kéne beszélgetni hogy mit képzel magáról(már bocsi).kérdezd meg h miért van ez így ahogy van az a legbiztosabb!
Mär bocsi de akkor mi a fasze vagy vele együt???? Itt nem arra gondolok hogy szar vele az ägyban, hanem arra h nem foglalkozik veled!!!! nekem ez a velemenyem. A fogitabit meg sztem megeri szedni, csak h a kerdesre is välaszoljak.
hogy hogy magával foglalkozik??szerintem a fagamzás gátló ne maradjon el, akkor is jobb mintha teherbe esnél..
A kérdező hozzászólása: hát, hogy miután õ elmegy én szinte el vagyok felejtve és ez megy már 3 hónapja nem elégít ki
Azért még teherbe eshetsz, mert nem elégít ki. Védekezési mód helyett pasit válts inkább.
Nõi orgazmusnak nincs szerepe a megtermékenyítésben de ilyen emberrel ne szexelj...
Egy szép lány mindig izgató! Bugyiban, anélkül, vagy felöltözve is! És tényleg nem lehet megszokni :-)
Szerinted???Pasiból van nem?
Az ilyesmit nem lehet megszokni. =)
A párod bunkó. Beszéld meg vele, vagy koptasd le.
Nem biztos, hogy szerelembõl irja oda. Sokan kritizálják a facebookot, mert kapcsolat romboló. Szerencsére én még ezt nem tapasztaltam. De szar kapcsolat lehet az amit a facebook tönkre tud tenni.
Már megint a Facebook, menjetek ki a szabad levegõre és ismerkedjetek személyesen, ne virtuális hülyeségekkel szórakozzatok!
És ez 3 év mulva jutott eszedbe? :)
A kérdező hozzászólása: A kommentet ma pillantottam meg. Ez most volt pár napja. :/
most ezt mi dontsuk el helyetted, hogy gaz-e...?ha felmerult benned a kerdes, akkor nyilvan annak erzed, es ezt neked kell megbeszelned a pasiddal.
Hát szerintem az nem túl jó jel, ha ilyen hamar elúsztak a rózsaszín felhõk...!
14 évesen ez teljesen normális. Ilyenkor a szerelem még nem ugyanaz, mint késõbb, sokkal inkább a hormonok játéka. ;) A legjobb, ha finoman megmondod neki, hogy nagyon sajnálod, de hiába a szeretet és kötõdés, ha a szerelem elmúlt.
Nem akarlak kioktatni, de 14 évesen azért még elég komolytalan a hozzáállásod.5 hónap után elmúlik az érzés?Mert ha még 5 év lenne azt meg is érteném.Inkább finoman szakíts vele, és a pasizás témát jegeld egy pár évre, inkább tanulj helyette.25/N
Addig örülj, míg jól elvagytok :( Nekem az elõzõ pasimnál (Hál istennek hamar vége lett) már szabályosan gyomoridegem volt, gombóc volt a torkomban és hányingerem is volt. Undorodtam ha csak hozzámért... Nem kívánom senkinek.
Külföldre ment tanulni, azért váltatok szét?!? Ez nem indok! Mi is éltünk másik országban, aztán ugyanabban az országban 2, 5 órányira egymástól, ez megy évek óta, de szeretjük egymást! Nekem a bizsergés kb egy évig volt, aztán azóta egy egyre mélyebb és mélyebb szeretet! Vágyom rá, hogy Õ boldog legyen, az tesz engem boldoggá, ha tudom, hogy jól van, ha részem lehet az örömeiben, ha segíthetem a dolgaiban... Nem is értem, mit számít a szerelem? Ezerszer fontosabb, hogy szereted-e! Szeretet! Nem ugyanaz távolról sem, mint a szerelem. A barátom is elmondta nekem, hogy õ igazából sosem volt szerelmes belém, mert nem érzett tejszínhabos lángolást, de szeretett és szeret most is, ahogy férfi szerethet egy nõt, a nõt, aki az õ nõje és leendõ gyermekei anyja, azt a nõt, akire vigyázni akar, óvja és félti! Mi ezt érezzük egymást iránt, és nem vagyunk szerelmesek egymásba! Hanem szeretjük egymást olyan erõsen, ami nem illan el, hanem belenõ a személyiségünkbe. Hogy anélkül már ne érezzem magam egésznek, hogy ne lenne a tudatomban Õ is. 24L
A kérdező hozzászólása: jah es egy suliba jarunk..de ottis inkabb kerulom ot de o annal jobban jon oda...:(
szakíts vele
A kérdező hozzászólása: nem elunk egyutt....14 evesek vagyunk....en mar meguntam de nagyon szeretem ot (nem szertelem)es nem akarom megbantani:(
2-esnek igaza van, éppen akartam írni, hogy ehhez még nagyon kevéske idõt töltöttetek el, hogy felszálljon a rózsaszín köd. :( mi lesz több év múlva nálatok? amúgy mennyi idõt vagytok együtt? együtt is éltek? milyen idõközönként találkoztok? hogy néz ki egy napotok? Jólvan több kérdésem nincs is mára! :) )
Mondanám hogy támogatom az elõttem szólót, de az az igazság hogy az én 15 éves barátnõmnél is ugyanez volt, én 17 voltam. Az elsõ évben ez elõjött 2x-3x, de én nagyon szerettem és nem adtam fel, és stabilizálódott. 5 évet voltunk együtt gyakorlatilag végig szerelemben. Külföldre ment tanulni, azért váltunk szét. Te döntesz.
Kedves utolsó! Csak megsúgom, hogy amiket leírtál, hogy mit éreztek egymás iránt, na, az a szerelem! Az igazi, tartós, komoly szerelem nem a bizsergés, meg a rózsaszínû felhõk, és nem a fellángolás. Annál sokkal-sokkal több. 30/N
Na igen, amit a 10-es leírt, az a szerelem...

Ha a pasimmal már két hete együtt vagyok szerintetek kirakhatnám facera hogy kapcsolatban?

Legjobb válasz: Há ez a te döntésed. Akkor is kirakhatod ha nincs senkid:))

Há ez a te döntésed. Akkor is kirakhatod ha nincs senkid:) )
Nem. 3 hónapot várni kell mert maga Mark Zuckerberg fogja érvényteleníteni a párkapcsolatot.
Te hogy érzed? Én nem szoktam ilyeneket facebookra kitenni, szerintem hülyeség. 1éve kapcsolatban állok, de még meg sem fordult a fejemben.
Miért ne rakhatnad ki? Ha akarod, hogy az ismerõseim lássák , kirakod. Ha pedig nem akarod hogy megtudják, nem rakod ki! Ennyi! EGYÉBKÉNT NYUGODTAN KIRAKHATOD!!! :) )
Beszéld meg vele is... De én még várnék egy kicsit. Talán 1 hónap után már nyugodtan kiteheted. De igazából, erre nincs megfelelõ tanács, tedd amit jónak látsz..elvégre az nem lesz odaírva, hogy 2 hete jártok :D
Durva amúgy, hogy manapság ez ekkora hatalmas kérdést jelent, ki ki nem sz*rja le, hogy ki látja, ne mások miatt legyél kapcsolatban, hanem magad miatt, kettõtök dolga az egész... Én nem gondolkodnék ilyeneken, aki ismer úgyis tudja, hogy mi a helyzet... Facen, meg a sok kamu ismerõst biztosan érdekelni fogja...:D
szánalmas vagy kedves kérdezõ. Komoly egy kapcsolat lehet :D

Pasik es csajok valaszara egyarant kivancsi vagyok. Ti a baratotokkal/baratnotokkel egy heten hanyszor vagytok egyutt sexualisan? Kort is ha lehet.

Legjobb válasz: Minden nap akarja? Az tök jó. :D Ezek szerint még mindig annyira kíván téged, mint a legelején. Szép is a szerelem. ^^

Mi távkapcsolatban élünk, 2 éve vagyunk együtt, és csak hetente 1x-2x tudunk találkozni. Így szex is csak heti 2, max 3 alkalommal van. Viszont most nyáron 2 teljes hetet együtt töltöttünk és minden nap volt. :) 20/L, 26/F
Egyszer sem.
heti 3-4 találka, találkánként átlag 2 szex... :)
Minden nap akarja? Az tök jó. :D Ezek szerint még mindig annyira kíván téged, mint a legelején. Szép is a szerelem. ^^
változó, van amikor csak egy kétszer van rá alkalom, de átlagban számolhatunk a heti 4-6-tal 2éve vagyunk együtt, 20 hónapja volt az elsõ együttlétünk
Én a barátommal már majdnem 1, 5 éve vagyunk együtt és még nem sexeltünk!
Teljesen változó. Van hogy egy nap 2x 3x is, de elõfordult már az is, hogy 1 hónapban csak 2x 3x volt. Attól függ, milyen fáradtak vagyunk a meló után. Amúgy ha az átlagot nézem 2-3 naponta. Én 21/L õ 25/F. 6 éve vagyunk együtt.
Heti 7-8-9 :D De mi kb. minden nap talizunk, és nem bírom ki :D Bõ fél éve vagyunk együtt 17/F
mi együtt élünk, kb 6 éve. heti 2-3 alkalom, de volt már rá példa, hogy 2 hétig semmi, olyan fáradtak voltunk a sok meló után. de még amikor megismerkedésünk szakaszában voltunk, akkor persze volt olyan is, hogy napi 4-szer. de átlagot nézve mostanság heti 2-3, de az sem a tartalomról és a sokáig tartó együttlétrõl szól :) én nõ 27, párom 29.
heti 2-3x a férjemmel, 30/N és 35/F
bocsi 24 vagyok, apuka 25
Hát esetleg heti egyszer, mert a párom rengeteget dolgozik és mire hazaér hulla fáradt este. :S
Na, erre kíváncsi vagyok, bár nálunk egy kicsit komplikáltabb a helyzet, mert van egy 1 éves lányunk. Általában 2-3 naponta, de a párom minden nap akarná és ettõl már kivagyok. Egy csomó anyuka jó esetben ha heti 1x szexel a férjével, mert hulla fáradt, de olvastam olyanokat is, akik havi 1-2 alkalmakat mondtak. 3, 5 éve vagyunk együtt.
egyszer sem!!
Attól függ, mi távkapcsolatban élünk szóval most nyáron elég keveset vagyunk együtt. Szerencsére 1 városban tanulunk, szóval évközben hétente kb 3-4x. 21/L
A távolság miatt kb 2-3 hetente egyszer, nem sok, de még aránylag fiatalok vagyunk.
18/f barátnõm 19
1éve együtt, egy héten 5-6-7alkalommal alszunk együtt, és akkor 1-3 aktus van:) 22n, 22f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!