Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal hete vagyunk (45 db)

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.

Mit jelent az, ha egy lánynak 2 hete van pasija és engem (nem én vagyok a pasija) egyszer csak megbök facen? Lehet belõle valamire következ

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D

Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D
Úristen, megbökött facen. Szerintem minden vágya te vagy! Hajrá! Hova süllyed még ez a világ...
Semmit. Unatkozott, stb.

Van értelme fogamzásgátlót szedni, ha heti max 1szer vagyunk együtt és akkor se megyek el, mert a pasi magával foglalkozik?

Legjobb válasz: Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó

Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó
sztem ne hagyd abba a fog.gátlót mert azzal 1. megint felborítod a szervezeted mûködését, 2. én sokkal jobban bízok a tabiban mint pl a gumiban. a barátoddal meg erõsen el kéne beszélgetni hogy mit képzel magáról(már bocsi).kérdezd meg h miért van ez így ahogy van az a legbiztosabb!
Mär bocsi de akkor mi a fasze vagy vele együt???? Itt nem arra gondolok hogy szar vele az ägyban, hanem arra h nem foglalkozik veled!!!! nekem ez a velemenyem. A fogitabit meg sztem megeri szedni, csak h a kerdesre is välaszoljak.
hogy hogy magával foglalkozik??szerintem a fagamzás gátló ne maradjon el, akkor is jobb mintha teherbe esnél..
A kérdező hozzászólása: hát, hogy miután õ elmegy én szinte el vagyok felejtve és ez megy már 3 hónapja nem elégít ki
Azért még teherbe eshetsz, mert nem elégít ki. Védekezési mód helyett pasit válts inkább.
Nõi orgazmusnak nincs szerepe a megtermékenyítésben de ilyen emberrel ne szexelj...

14 éves vagyok. Egy hete lefeküdtem a pasimmal, aki 26éves. Nem védekeztünk. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Nem szokott késni(4éve menstruálok). Nagyon félek. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Az abortusz, hogyan zajlik?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Azt még nem látja a doki.Várj egy hetet, mostmár egy hét nem oszt nem szoroz.Ne gondolj rögtön az abortuszra.Lehet hogy felfáztál és ezért késik.Elõbb csinálj tesztet.Azt már a jövõ héten megcsinálhatod.Nem drága, és álltalában pontos is.Ha mégis az lennél beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal, mi legyen a köv. lépés.Az abortuszt altatásban csinálják.A te esetedben szülõi beleeggyezéssel.Elõbb felhelyeznek egy tágítót ami a méhszájat tágítja, néhány órát.Majd elaltatnak és vákummal kiszippantják a picit.Nem több 15percnél, de a mellékhatásai veszélyesek.Valóban meddõvé tehet, sõtt még számtalan veszéje van.Nem kellemes dolog,és sok nõ utána megbánja.Ápolónõ vagyok és sok lányt láttam már aki fiatalon szült, de nem tudta vállalni, és mások álmát váltottaaezzel valóra.Gondolok most azokra kik évek óta várnak örökbefogadható babára .Erre is gondolhatsz.Szorítok hogy jól dönts!!

14 éves korban még kell a szülõi beleegyezés is, amirõl itt senki nem beszél...Tehát elõször elmentek anyukáddal a doktorbácsihoz, õ megállapítja hogy baba vagy sem, aztán elindítjátok, ha el akarjátok a procedúrát. No de, amikor én elvesztettema szüzességem 2 hetet késett.Barátnõmnek is.Nem volt semmi más, csak késett, pedig nekem is órára ponrosan jött mindig.Egyelõre még nem tudja kimutatni a teszt sem, hogy mi van.Amit tudok tanácsolni, hogy feküdj bele egy kád forróvízba.Ez vérbõséget okoz.Minden kismamát tiltanak tõle, de mivel te nem szeretnél az lenni így jobb ha kipróbálod.Még kel 2-3 nap, hogy a teszt is kimutassa. A 26 éves pasidnak csak gratulálni tudok, annyi esze van, mint egy marék döglött lepkének!!!
Ha ez volt az elsõ alkalom, lehet, hogy csak azért késik, mert "megkavarodtak" a hormonjaid. Mindenképpen beszélj a szüleiddel és menj orvoshoz, de azért reménykedhetsz, hogy nincs baj, az elsõ alkalom után ez elõfordulhat, ráadásul, mivel idegeskedsz miatta, az szintén késleltetheti. Másrészt viszont nekem is meg kell kérdeznem: HOgy lehet egy 26 éves pasi ilyen felelõtlen?????
Azt még nem látja a doki.Várj egy hetet, mostmár egy hét nem oszt nem szoroz.Ne gondolj rögtön az abortuszra.Lehet hogy felfáztál és ezért késik.Elõbb csinálj tesztet.Azt már a jövõ héten megcsinálhatod.Nem drága, és álltalában pontos is.Ha mégis az lennél beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal, mi legyen a köv. lépés.Az abortuszt altatásban csinálják.A te esetedben szülõi beleeggyezéssel.Elõbb felhelyeznek egy tágítót ami a méhszájat tágítja, néhány órát.Majd elaltatnak és vákummal kiszippantják a picit.Nem több 15percnél, de a mellékhatásai veszélyesek.Valóban meddõvé tehet, sõtt még számtalan veszéje van.Nem kellemes dolog, és sok nõ utána megbánja.Ápolónõ vagyok és sok lányt láttam már aki fiatalon szült, de nem tudta vállalni, és mások álmát váltottaaezzel valóra.Gondolok most azokra kik évek óta várnak örökbefogadható babára .Erre is gondolhatsz.Szorítok hogy jól dönts!!
Tudom hogy nehéz helyzetbe vagy de hogy lehet hogy egy 26 éves férfi nem védekezik .Mivel õ jóval idõsebb gondolkozhatna helyetted is!!!Ne haragudj hogy ezt írom de te még szerintem nagyon gyerek lehetsz a lelked mélyén és sajnálom ha terhes vagy mert egy abortusz nagyon rossz érzés nem akarlak elijeszteni de ez így van . Imátkozom érted hogy ne legyél terhes.
Van esemény utáni tabletta és injekció is, az injekció ráér úgymond pár nap mulva is és még hat. Bármelyik nõi klinikára ha beesel ezt megmondják és megcsinálják - a 14 éves kor persze nem tudom mennyire kizáró ok és azt is doki tudja megmondani, hogy egy hét után az injekciózás egyáltalán kivitelezhetõ.
nem ilyenkor még a doki sem lát semmit. ha 1 hete volt akkor még csak 1 hetes lehetsz. ilyenkor még a teszt sem mutat semmit. Mérd meg most a hõdet higanyos hõmérõvel hüvelyben 5 percig, és irj vissza hogy mennyi. abbol meglehet tudni hogy babas vagy-e.
megméred most? megvárjalak?
ja és nekem ilyenkor már a hõ megmutatta hogy azvagyok-e.és nemkellett a reggeli hõmet mérni mert ilyenkor is fennt volt.
figyelj babs vagy ne vetesd el mert veloszinüleg nemlehet többé babád.mérd meg a hõdet eggyáltalán nem bisztos hogy baba.
A kérdező hozzászólása: Ha holnap elmegyek dokihoz, akkor megtudja állapítani, hogy terhes vagyok-e? Sajna, 14évesen nem igazán tudnám vállalni! Bár tudom, felelõtlen voltam...
Az abortusz? Nem egy leányálom! Általában nõgyógyász vizsgál elõször, majd jelzed neki, hogy nem kívánod mmegtartani a babát, elirányít a védõnõhöz, aki elbeszélget veled, és a beszélgetés után vagy engedi hogy elvetesd vagy nem! Ez a beszélgetésbõl leszûrt infók alapján történik! Ezután kapsz egy csekket, ami elég borsos, befizeted, és kapsz egy idõpontot a korházba! Kb. 10 perces mûtét, altatással(vénásan) történik, vákuummal fogják tulajdonképpen "kiszippantani" a babát. Ennyi a történt, és ez kb 1 napig tart! Egyik nap befekszel a kórházba, másnap mehetsz haza! Vagy még aznap saját felelõsségre. Ami még fontos! Ne halogasd az abortuszt, ha emellett döntesz, mert minél koraibb a terhesség annál "jobb"! 12 hetes terhességig csinálják, utána már nem!
Én is azt javasolom, hogy keress fel egy orvost, de elõtte beszélj a szüleiddel. Bár nem tudom milyen a viszony köztetek, de ha nem valami fényes, akkor is kell, hogy tudjanak róla! A doki pedig megmondja, hogy mi a helyzet! Bár szerintem nem vagy terhes, hiszen ha egy hete feküdtetek le, és meg kellett volna jönnie, szerintem abban az idõben nem lehetett peteérésed, de a természet csodákra képes! Majd írd meg hogy végül mi lett léccccci! Szorítok azért! :)
Szia! Elõttem már irták páran, hogy hogy zajlik ez az egész. Várjál még egy hetet és utánna csinálj egy tesztet, ha még akkor sem jön meg. Viszont annyit hozzátennék, hogy ha mégis terhes vagy, akkor a barátod megnézheti magát, mivel csak 14 éves vagy. Szorítok, hogy ne legyen baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A hõm; 37, 2. Ez mit jelent???
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ez utalhat terhességre. Persze nem biztos, de a hõd megfelelõ hozzá. Azt még szeretném elmondani, hogy 16 éves vagyok 26 éves párral és 16 hónapos gyönyörû, egészséges kisfiúval. Tehát 15 sem voltam még, mikor született. Egy pillanatig nem bántuk meg, hogy megtartottuk (pedig a családom elhagyott)! Ha gondolod, írj privit.
Semmi sem kizárt, de szerintem lehet, hogy csak késik. A doki ugyis fog tesztet csináltatni! De mostanra már lehet, mindent tudsz!

Nem tudom mi van velem. Nem rég összejöttem egy sráccal 1-2 hete. És szeretem meg minden. De egyszerűen nem kívánom a szexet semmilyen formában. Pedig nem vagyok már szűz sem, hogy parázzak tőle. Mit tegyek, és hogy hozzam tudomására a pasimnak?

Nem rég jöttünk össze.És nem tudom mi tév? legyek,ha egyszer nem akarom azt a dolgot.

Legjobb válasz: 1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...

1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...
Ha nem akarsz nem szexelsz, 1-2 hét után amúgy sem szokás.
Duma.Ejtsd a pasit, mert akkora marhának tart téged, hogy még.
Hát tudom, hogy nem ezt akartad olvasni, de felejtõs a pasi! Rosszul érezte magát, hogy pont összefutottatok, holott nem keresett. Ez csak duma. Aki akar, az megtalál a világ végén is, kifogás meg mindig van, de akinek van esze, nem veszi be! Keress olyat, aki foglalkozik veled, ne törõdj egy ilyen kamugéppel. 24 N
ez csak duma
A mobiltelefon , és az internet világában ? Hát szerintem passszold a kérdést.
Nemtudom hány éves vagy, de egy nõ nem hisz el ilyen dumát csak egy kislány, hogy dolgozott és nem volt rád ideje. Ha valóban így ltt volna, azt elõre közli, vagy idõt szakít rád a nagy dolgozásban legalább egy telefon idejéig, hogy közölje, hogy nem ér rá. Az én barátom 10-16 órákat dolgozik minden nap, érdekes módon mindig van ideje rám, legalább annyira, hogy beszéljünk telón 10 percet, hogy aznap nem tud átjönni. Szerintem csak duma, nehogy elhidd neki. Keress olyat, aki megbecsül, és foglalkozik veled:)
Utolsónak igaza van: ez nem kapcsolat! Egy kapcsolatban nincs olyan, hogy egy hétig lelép a pasi és nem ad hírt magáról, utólag meg valami kifogással minden el van rendezve! De ha neked egy ilyen alak kell, akkor csak hajrá. Mi megmondtuk elõre. De látom hiábavaló minden figyelmeztetés, úgyis a magad igazát akarod hajtogatni.
Azt nyilván te is érzed, hogy valami szar van a palacsintában, különben nem írtad volna ki ide a kérdést. :) Látod, mindenki megmondta, hogy nem lesz jó ez a pasi, fogadj szépen szót. Megkímélheted magad a siránkozástól.
Az is érdees, hogy akkor adta ezt elö amikor éppen össze futottatok. Kiváncsi lettem volna ha ez nem történik meg, mikor kerül elö. Tényleg ne legyél naiv, totál hülyének néz a srác.
Ha neked ez kapcsolat, sõt, számodra nehezen feladható kapcsolat, akkor Te amellett hogy iszonyúan fiatal és naiv vagy, fogalomzavarban szenvedsz.Egy igazi kapcsolat nem ilyen.Te itt csak idõtöltés és játékszer vagy. El nem hiszem, hogy egy hét alatt nem volt két szabad perce sms-t írni.
Az én barátom is messze lakott, sokat dolgozott, még internete se volt otthon, de mégis megoldotta, hogy minden nap tudjunk beszélni! Szóval igaza van az elõttem szólóknak: kamu!!
A kérdező hozzászólása: Én tudom.. De ez olyan kapcsolat, amit nem tudnék csak úgy annyiban hagyni...
Mindenkinek arra van ideje, amire idõt akar szakítani.Ennek fényében gondold végig, eddig mennyire néztek téged madárnak.Szerintem nem kicsit.
4 Hagyd ezt az embert ez egy kamugép. De ha annyira akarod, akkor próbáld meg, viszont légy nagyon óvatos.
A kérdező hozzászólása: Valaki valami biztatóbbat? :S Akkor hagyjam, ne is beszéljem meg vele? Mert akar a héten találkozni..
deuma. nincs 2 perce hogy felhívjon..jaahh persze. másik csajjal nem jött össze, és a fix puncihoz menne vissza ennyi....
miaz hogy nem tudnál abbahagyni????!!! akkor nem si akarod! ennyi ne áltasd magad, meg minket. ha ezkell menjél vissza, de ne gyere uránna majd ide sírni. ÜDV

Az nem árt a kapcsolatunknak ha minden második héten látjuk egymást mert én 15 vagyok a pasim meg 18 és 1 hét suli és 1 hét gyakszija van és csak a suliban találkozunk meg szombaton 1-2 órára ez normális?

csak normális válaszokat ha kérhetem

Legjobb válasz: Ebben az életkorban még elfogadhatónak számít, de a helyesírásod már nem. Normális válaszokat, csak normális kérdésre lehet kapni.

Ebben az életkorban még elfogadhatónak számít, de a helyesírásod már nem. Normális válaszokat, csak normális kérdésre lehet kapni.
hat en is 15 multam, de en sokkal tobb idod szanok a baratomra! nem tudom neked ez normalis e vagy hogy a szuleid tartanak vissza attol hogy talalkozz a baratoddal, de szerintem suliba nem tudjatok kielvezni a perceket mikor 1utt vagytok, az az belesozl midnenki vagy ienek. szerintem tobbet kene talalkozzatok mert szerintem ez arthat a kapcsolatotoknak... legrosszabb esetbe pedig megcsalhat. nah de nem akakrlak elijjeszteni mert lehet hogy tenyleg szeret az a srac, mert ha igazabol szeret akkor nem art!
Ha nektek jó igy akkor normális. Én mindig igénylem, hogy minimum kétnapont a kedvesemmel legyek, de különbözõek vagyunk, van aki kevesebb találkozással is beéri. Nyilván, ha több randira lenne szükségetek megoldanátok, még akkor is, ha sok dolgotok van.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat! Mi is jobban örülnénk ha több idõt szánhatnánk egymásra de vmi folytán nagyon különbözünk ö asszem az Oi stilusban van én meg 1 sokkal furább stilusban! Ha ö elhív buliba én nem mehetek mert nem engednek de ha én el akkarom hivni ö meg nem jön el meg a vmi nem jön össze ak beveszi a depis fenyegetéseit!

Mult heten penteken tortent egy kis baleset a pasimmal, elszakadt az ovszer, de nem elvezett belem, meg mielott elment kivette. Ezen a heten tobbszor ereztem hasi fajdalmat es hanyingert. Terhes vagyok?

Ugy gondoltam nem mergezem a szervezetem hormon bombakkal. Es jelzem, hogy ez menstruacio utani 3-4napon tortent. Koszonom elore is a segitseget!

Legjobb válasz: Nõgyógyász., egyébként az elõváladéktól is teherbe eshetsz habár annak kicsi az esélye de elõfordulhat.

Nõgyógyász., egyébként az elõváladéktól is teherbe eshetsz habár annak kicsi az esélye de elõfordulhat.
Elöfordulhat, hoyg terhes vagy, a menzesz után napokon nagyon sokan esnek teherbe, és az elöváladéktól is lehetsz terhes. Minél elöbb menj orvoshoz. De lehet, hogy jobb döntés lett volna az esemény utáni, mint egy baba.
Múlt hét pénteken történt, több, mint egy hete. Az esemény utánit 72 órával az esemény után kell beszedni... Egy hét után kizárt, hogy hányingered legyen a terhességtõl, az tudtommal kb. 5.-6. hétnél szokott jelentkezni. Vegyél egy terhességi tesztet, elvileg már kimutatja a terhességet, valamint menj el nõgyógyászhoz, ha negatív a teszt, ha pozitív. Más bajod ugyanis még lehet.
U.I.: Bocsánat, a második válaszadó válaszát félreolvastam, úgyhogy az elsõ soromat ne vegyétek figyelembe!
Egy szép lány mindig izgató! Bugyiban, anélkül, vagy felöltözve is! És tényleg nem lehet megszokni :-)
Szerinted???Pasiból van nem?
Az ilyesmit nem lehet megszokni. =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!