Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal hete (148 db)

Heti 1 találkozás nagyon kevés? A pasimmal heti egyszer szoktunk találkozni és akkor is a sex az elsődleges neki. szerintetek csak "arra" kellek neki? vannak nagyon meghitt pillanataink is.

Legjobb válasz: Távkapcsolat vagy mi miatt találkoztok csak egyszer? Ha ez felmerül benned, akkor nincs teljes bizalmad felé, ami alap kellene, hogy legyen.

Távkapcsolat vagy mi miatt találkoztok csak egyszer? Ha ez felmerül benned, akkor nincs teljes bizalmad felé, ami alap kellene, hogy legyen.
1. mi a kérdés? 2. ha vannak meghitt pillanatok is --->1. 3. egyébként te nem élvezed a szexet? mert ha igen akkor ->1
lássuk csak... :) heti 1x találkoztok de heti 1x találkozni is akar, ergo ha csak szexre kellenél nem találkozna veled nem lenne veled mivel hetente 1x találkoztok abba mindennek bele kell férnie és akinek van párja és egészségesek azoknál azt mondom hogy minumu heti 1x szexeljenek is! mondjuk hagyjátok nap végére a szexet, elõtte beszélgettek kirándultok stb stb..
Az már régen rossz, ha nem barátod van hanem pasid.
Igen, az.
Küldd inkább kocsmába, azt jobban fogja szeretni. Vagy jöjj össze egy niggerrel.
Szerintem gáz, és én azért se mennék el a helyébe.Mert nem szeretnék papucs lenni:)
az.
A kérdező hozzászólása: Kérem, hogy aki sérteget, az inkább ne reagáljon. Megnyugtat azonban, hogy fiúk, lányok között is van tök normális, aki eggyetért velem :)
A pasid helyében úgy otthagynálak, mint a huzat. De hát biztosan egy kis papucs pincsikutyát faragtál belõle, hogy így engedelmeskedik neked az életét is kockáztatva úgymond... Kíváncsi vagyok hogy mi lehet benned amit így szeret. Mert a kérdésed alapján én inkább arra tippelnék, hogy SEMMI.
Te kis csíra, a való világban élsz, nem a Jersey Shore-ban. Ha valóban szereted a barátodat, az nem a barnaságától függ. Fõleg, hogy még rákot is kap tõle... Mert úgy szexibb. Hát komolyan mondom, egyre több a szánalmas ember...
érdekes kérdés. gondolom nem esik ellenére a szolárium? nem hiszem, hogy annyira távol álna tõle az egész, mert mégis csak veled van. Én általában 5-6 naponta szoktam 10 percre. a heti 2-3 szori 5 perc igazán nem vészes. mivel 5 perc alatt biztosan nem ég le, és nem is lesz tõle valami feka barna. ha nem járnék és nagyon szeretnélek akkor ez még beleférne simán. amúgy én is esztétikusabbnak érzem magam mérsékelten lebarnulva, edzek is, szóval jobban mutatok barnán. 23f
Te 24 évesen tényleg ennyire sík vagy? Nem csoda, hogy nem nõt írtál magadra, csak lányt... 25/N
"Akkor te még sosem szerettél igazán senkit, ez a véleményem!" Te biztos nagyon szereted a barátod, ha kockáztatod az egészségét. Gondolom a bõrrákról még sosem hallottál, ugye?:) Ez kb olyan, mint ha azt mondanám a barátomnak, hogy szívjon el naponta egy szál cigit, mert úgy férfiasabb, és nekem jobban tetszik... Remélem nem komoly a kérdés.
Neked sztem nem való pasi... Ha szeretnéd nem szoliztatnád hanem úgy szeretnéd ahogy van. Eleve inkább jöttél volna egy négerrel össze...
Hát ha azért rá kell valamennyire beszélni annyira nem akarhat menni..
Van tök normális, aki egyet ért veled??? Ezek szerint csak az a normális, aki ugyanazt gondolja, mint te... Akkor minek kérdezel... Amúgy igen, ha te küldöd, az gáz. Ha menni akar, menjen, bár én sem értem, miért kell pasiknak szoláriumba járni. De hogy csaj miatt...
Mi értelme kiírni egy kérdést, ha a tiéddel ellentétes véleményt nem fogadod el? Miért csak az a normális, aki azt mondja, mint te?...
Ha úgy magától eljárna a lelkem és én ezt még szeretném is, az ok. De ez az "elküldöm szolizni" megfogalmazás. És elmegy? Férfi az ilyen? Vagy pl. szokott a pasid téged heti néhányszori alklaommal motorolajért küldeni. Mit szólnál hozzá?
Ez nem gáz.... Ez nagyon gáz, fõleg hogy a túlzott szoláriumozás bõrrákot okoz de errõl ha még nem hallottál volna akkor nézz utána, hogy segítsek itt egy link is: http://antalvali.com/masutt_olvastuk/a_szolarium_karos_hatas.. És nehogy azt írd hogy a heti 2-3 alkalom nem túlzott szoláriumozás, mert az, és kül ott a nyár akk kéne napozni és akk télre jó szine lesz és kövi nyárig ki is tart, nem kell ahoz szoláriumozni... Dehát ha el is megy eléggé nagy papucs, te meg gondolom egy szõke pp vagy aki folyton csi-zik és ez k...várá idegesítõ, szal jobb ha abbahagyod még mielött valaki más máshogy állít le.A véleményünket kérdezted mi elmondtuk nem kell "beharizni".:S-_-" de ha nem tetszik akk nem kell megkérdezni.
Ha igazan szereted, akkor nem kuldod, mert a szolarium egyaltalan nem egeszseges. Megno a borrák eselye!
van egy olyan sejtésem, hogy halvány segédfogalmad sem lehet arról, hogy a kedves kérdezõ hogy értette, amíg õ maga nem magyarázza meg. az "elküldöm szolizni" az "elküldöm szolizni" és kész, nem vagyunk mentalisták.
van egy olyan sejtésem, hogy a kedves kérdezõ, nem úgy értette az "elküldöm szolizni"-t mint ahogy hangzik. nem hiszem, hogy annyira könyörögni kellett az embernek, hogy mennyen el. nyilván van affinitása a dolog felé....
Gáz, ha a pasidat küldöd bárhová is, és ha õ erre elmegy. Ha õ szolizni akar, majd szólni fog. Max. javasolhatod, de ha nemet mond, ne erõsködj.
Hallottál már a bõrrákról?
Szerintem hetente 10percre menne, akkor több idõt megspórolna és egészséges színe lenne. Meg nem túl férfias, ha egy pasi csoki barna. Ezeket az embereket kinevetik. Ha erre azt írnád, hogy nem érdekel, amit gondolok, akkor elég fura lenne, mivel véleményt kértél. Még annyit, hogy több ember hálás lenne, ha a "bari" szót már nem használnád, több tiszteletet kaphatnál. 23/N
az még nagyobb gáz, hogy el is megy. papucs.
A kérdező hozzászólása: Akkor te még sosem szerettél igazán senkit, ez a véleményem!Bocsi
Én tudod hol mennék vki kedvéért 1 szoliba.. nincs az a nõ. 18/F
A kérdező hozzászólása: Végre egy normális válasz:)
Gáz, de az a leggázabb, hogy szó nélkül el is megy.Tehetnél a hajába kis masnikat, mint a pincsiknek!
Hát elég gáz. És hajlandó is menni? Minden elismerésem neki. Én nem vagyok a szolisok híve, ha picit barna még oké de ennyitõl... 17/L
gáz. szegény srác. :/
És el is megy? Az még nagyobb gáz. Én tuti elmennék látszólag, közben meg mást csinálnék.
* ha
Nekem nem tetszenek, de ízlések és pofonok. A heti 2-3 meg véleményem szerint sok is. Na neki is van kedve menni, menjen, de szerintem elég a heti 1.
A kérdező hozzászólása: LÁnyok, közületek senki sem szereti a szolis pasikat? Szerintem úgy szexissebbek!
A kérdező hozzászólása: Szeretem a barimat, de szolissan mégiscsak jobban néz ki:)
Attól függ mennyire vagy jó csaj :D
A kérdező hozzászólása: Elmegy igen. amúgy csak 5 percre szokott menni alkalmanként, azt kibírja:)
Én is elküldtem az enyémet:P És jár is. És én pasim is kigyúrt:P:P<3333
A kérdező hozzászólása: ÉN barim izmi és férfias!
Heti 2-3??? Én nem járok annyit nõ létemre. Párom kb. havonta megy egyszer, hogy legyen kis EGÉSZSÉGES színe. Aki ennyit szolizik azok a kis nyurga, nyakát húzza a fux, cukcsin beszélõ barinõs hülye gyerekek.
A kérdező hozzászólása: "Szerintem aki fiú létére szoliba jár, az b.zi! 20/L" ugye ezt most nem gondolod komolyan?
elég piti a palid
Szerintem aki fiú létére szoliba jár, az b.zi! 20/L
A kérdező hozzászólása: Figyusztok! nyilván neki sincs ellenére, ha némi rábeszélés után, de befekszik a gépbe. jót tesz a hiúságának egy kis barnaság szerintem :)
akármennyire jó csaj, a srácnak semmi önbecslése, ha csak úgy ide-oda lehet küldözgetni...
A kérdező hozzászólása: Miért? így jobban néz ki :)

Hát van egy pasi akihez vonzódom. De ez kölcsönös. A barátaim nem ajánlják, h elmenjek vele nyáron 3 hétre nyaralni, a pasi 32 én meg 24. Nem is lakunk egymástól messze csak 20km-nyire. Elmenjek vele, ha megteszem megbánom?

Legjobb válasz: Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD

Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD
3hetes ágybetét lennél semmi más
Hidd el, nem az irígység beszél belõlem, de szerintem hülyeség, és felelõtlenség lenne.
Ne menj el vele sehova.
Most féltenek a barátaid, vagy irigyek. Biztos, hogy tetszik, akkor miért billegsz?? Amig döntessz, van idõ, hogy megismerd, mi a gond?
Mennyire ismered? Nyuszi dolog, de ha annyra nem, és kiderül, hogy egyébként idegesít, akkor a harmadik hét már nem lesz olyan vidám. Menj el vele, érezd jól magad:)
Vonzódsz hozzá, 3 hét nyaralás. Nem írtad de feltételezem független vagy akkor meg mért ne? Jó nyaralást:)
24 éves vagy, a jó édes anyukádat kéne inkább megkérdezni, nem? Ugye nem etetnek vagy pelenkáznak? Tudtál már valamiben dönteni ebben a kib. életben, te gyökér?
Menj el! Az ilyeneket sosem szabad visszautasítani. Ha nem is lenne belõle semmi, akkor is bizti jó buli lenne.. és ráadásul még ingyen is van..
A nyaralás nem lenne gáz, de 3 hét?? Ha a Maldív-szigetekre, hívna akkor sem mennék 3 hétre. Ott valamilyen szinten, ki lennél neki szolgáltatva, minden értelemben. 3 hét túl hosszú idõ egy emberrel, fõleg akkor ha felületes a viszonyotok. Nem a kilóméterek számítanak! Én veled egykörû vagyok, nagyjából, és eléggé lazán veszem a kapcsolataimat, de ilyet még én se csinálnék..

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Fiúk és Csajok is! Milyen az a nő, aki 1 hét után lefekszik a pasijával, de már ez a 2. ilyen eset de előtte volt egy 4éves kapcsolata?

Legjobb válasz: elõzõnek igaza van.Becsuszhat ilyen pesze aki rendzsresen igy teszi arrol meg lesz a vélemény,a pasiknak is.Én 1pár hetet mindig vártam és bejött mert hosszu kapcsolat lett mindegyikbõl és utolag mind azt mondta hogy ha "egybõl"megkapott volna nemitt tartanánk

elõzõnek igaza van.Becsuszhat ilyen pesze aki rendzsresen igy teszi arrol meg lesz a vélemény, a pasiknak is.Én 1pár hetet mindig vártam és bejött mert hosszu kapcsolat lett mindegyikbõl és utolag mind azt mondta hogy ha "egybõl"megkapott volna nemitt tartanánk
mármint 07:27nek:) közben megelõztek:D
szokványos, de miért kérdezed?
Én nem ítélném el az ilyen nõt sem, lehet, hogy csak ki akarta élni magát utána, vagy éppen megkívánta a dolgot. Ja és, hogy milyen nõ? Azt mi itt nem tudjuk ezek alapján neked elmondani, hisz egy nõt nem(csak) az határoz meg, hogy 2x lefeküdt a pasival 1 hét után. szerintem.
Én ribinek tartom, akinek semmi önbecsülése nincs. 27/F
A kérdező hozzászólása: Na van aki itt nem nagyon érti. Szakítottak a több éves kapcsolatában lévõ fiúval. Összejött egy másikkal, aki csak hülyítette késõbb kiderült a lány már kezdte meg szeretni.Na és ugyanígy van a másik is azt persze még nem lehet tudni hogy ez mit akarhat valójában.
Hallod - szinte ugyanez a helyzet velem is. Elvileeeeeeg bnõmnek mostanság derült ki hogy én vagyok a 7. az életében - ez mondjuk csöppet zavar.. Ok nemkicsit - nagyon - mert nekem is lett volna lehetõségem sok csajjal lefeküdni de nemtettem, nekem õ a 2. Elõttem volt 3 komolyabb 1-2 éves kapcsolata majd több rövidebb ( ez 1, 5 év alatt ) én úgy saccolom a Fõsuli alatt feküdt le a másik 3 sráccal akik nem voltak komoly kapcsolatai - csak 1-3 hónap ilyesmi. Mi 2 hónapja vagyunk együtt és velem 1 hét után lefeküdt - azóta kisebb nagyobb hullámvölgybe kerültünk és azóta nem feküdtünk le - de most kezd alakulgatni minden megint. Próbálok úgy gondolni kettõnkre hogy mind1 mivolt elõttem, az a lényeg ami azóta van hogy együtt vagyunk. (Ezt akarom de nem tudok nem törõdni a pasizásait illetõen) Lehet én vagyok az aki megváltoztatja. De majd lesz valahogy - nekem õ a 9. akivel járok - megtanultam lazábbra venni egy kapcsolatot és ezáltal kezelem könyebben. Ha megoldódik a problémánk minden fasza lesz - ha nem akkor így jártam. Persze nagyon szeretem - és elvileg õ is engem- és mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat. De a kérdésre válaszolva - hááát- megfordult ez az a fejemben - mármint 1-2 vélemény õt illetõen 22F
Éhezett

Van értelme fogamzásgátlót szedni, ha heti max 1szer vagyunk együtt és akkor se megyek el, mert a pasi magával foglalkozik?

Legjobb válasz: Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó

Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó
sztem ne hagyd abba a fog.gátlót mert azzal 1. megint felborítod a szervezeted mûködését, 2. én sokkal jobban bízok a tabiban mint pl a gumiban. a barátoddal meg erõsen el kéne beszélgetni hogy mit képzel magáról(már bocsi).kérdezd meg h miért van ez így ahogy van az a legbiztosabb!
Mär bocsi de akkor mi a fasze vagy vele együt???? Itt nem arra gondolok hogy szar vele az ägyban, hanem arra h nem foglalkozik veled!!!! nekem ez a velemenyem. A fogitabit meg sztem megeri szedni, csak h a kerdesre is välaszoljak.
hogy hogy magával foglalkozik??szerintem a fagamzás gátló ne maradjon el, akkor is jobb mintha teherbe esnél..
A kérdező hozzászólása: hát, hogy miután õ elmegy én szinte el vagyok felejtve és ez megy már 3 hónapja nem elégít ki
Azért még teherbe eshetsz, mert nem elégít ki. Védekezési mód helyett pasit válts inkább.
Nõi orgazmusnak nincs szerepe a megtermékenyítésben de ilyen emberrel ne szexelj...

Mit jelent az, ha egy lánynak 2 hete van pasija és engem (nem én vagyok a pasija) egyszer csak megbök facen? Lehet belõle valamire következ

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D

Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D
Úristen, megbökött facen. Szerintem minden vágya te vagy! Hajrá! Hova süllyed még ez a világ...
Semmit. Unatkozott, stb.

Mit csinálnátok, ha a pasi akivel ismerkedtek csak egy hét után jelentkezne, miután megkapta az üzenetet, hogy ajándéka várja egy közös ismerősnél?

Akihez csak hetente jár, és az üzenet elolvasása után 1 hétre megy el az ajándékért, amit ti hagytatok ott neki.

Legjobb válasz: Pasinak nem adnek csak ugy ajandekot. Egy hosszabb kapcsolatban igen, az mas. Gondolom nem igazan erdekled ha egy hetett var...

Pasinak nem adnek csak ugy ajandekot. Egy hosszabb kapcsolatban igen, az mas. Gondolom nem igazan erdekled ha egy hetett var...

Nem tudom mi van velem. Nem rég összejöttem egy sráccal 1-2 hete. És szeretem meg minden. De egyszerűen nem kívánom a szexet semmilyen formában. Pedig nem vagyok már szűz sem, hogy parázzak tőle. Mit tegyek, és hogy hozzam tudomására a pasimnak?

Nem rég jöttünk össze.És nem tudom mi tév? legyek,ha egyszer nem akarom azt a dolgot.

Legjobb válasz: 1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...

1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...
Ha nem akarsz nem szexelsz, 1-2 hét után amúgy sem szokás.

Mi csináljak a pasimmal ha 1 héten 1szer talizunk de akkor minden rendben van, de már majdnem 1 hete nem keresett? Az én hibám?

Legjobb válasz: Pl talizz vele. Akkor meglesz a heti 1 :) Viccen kívül: beszélj vele! Mi honnan tudjuk?

Pl talizz vele. Akkor meglesz a heti 1 :) Viccen kívül: beszélj vele! Mi honnan tudjuk?
A kérdező hozzászólása: nem tudom honnan tudjátok...csak vártam vmi okosat.
jártok még egyáltalán?! hát 1hétig nem keresne, én már nemtudom mit csinálnék vele, elgondolkodnék h kajak ennyire ne érdeklem már? .. na de mind1. hívd fel!!!
A kérdező hozzászólása: és mégis mit mondjak neki beszéljem meg vele v oltsam le h hé együtt vagyunk még?!?!
Inkább mondd neki, hogy szerinted ezt nem kéne tovább folytatni. Heti egyszer érdeklõdik irántad... szerintem csak használ téged, amikor kedve van hozzá...
A kérdező hozzászólása: és azok a kifogások h melózik utána hulla egész héten és csak hétvégén ér rám...de most az is kimaradt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!