Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal és úgy ment el, (4 db)

A pasimmal pettingeltünk, és úgy ment el, hogy a kezére kerülhetett ondó, de egy zsepivel letöröltük. Aztán az ujjával belém hatolt, így lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, mi is ettõl féltünk régebben a barátommal, de nem hiszem, hogy lehetsz, hiszen letöröltétek.

Szerintem kizárt, mi is ettõl féltünk régebben a barátommal, de nem hiszem, hogy lehetsz, hiszen letöröltétek.
És ráadásul a szabad levegön nem élnek meg tovább a spermák.

Terhes maradhatok ha a pasim úgy ment el bennem, hogy nekem közben megvolt a menszeszem? (3. nap) Félek és nem tudok dönteni. Sejtem mi lenne a helyes válasz de kell a megerősítés!

Legjobb válasz: nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!

nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!
kisebb az esélye, hogy terhes legyél, mert elvileg nem volt peteérésed... De nem 0, úgyhogy biztos ami biztos irass fel egy 72 órásat, és ne csináljatok belõle rendszert!
Elég kicsi az esély erre, de azért vegyél be egy esemény utánit, a biztonság kedvéért. Így te is nyugodt lennél.
hát ha szedsz tabit akkor nem vagy terhes, ha nem szedsz akkor van esélye. (én is így lettem terhes...)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez így is megnyugtatott, hogy válaszoltatok:) ))
ha eddig is terhes voltál akkor igen terhes maradhatsz
Ha szuperovulációd volt, akkor lehetsz terhes.
nem akarlak beparáztatni de egy icipicike % akkor is van rá de több mint valószinû hogy nem vagy terhes ismerek olyat akinek megvolt 2. nap és terhes lett csak azért mondom
15:28-as vagyok de am mért nem használtatok gumit?

Volt már valaki úgy hogy, nem szedet fogamzás gátlót és pár percig óvszer nélkül kezdték a szexet, de aztán 2-3 perc után a pasi húzót gumit meg abban is ment el lehet ebbõl baj?

Legjobb válasz: lehet az elõváladékban is sperma, de ha elõtte nem ment el akkor kicsi rá az esély én csináltam igy párszor a párommal de sose volt belõle baj

lehet az elõváladékban is sperma, de ha elõtte nem ment el akkor kicsi rá az esély én csináltam igy párszor a párommal de sose volt belõle baj
A kérdező hozzászólása: Remélem nem lesz ...
Mi így csináltuk, baj nem lett, csak baba. :) )
persze van rá esély de ha parázol csináltass tesztet én is ezért mondtam h ezt a módszert ink hadjuk mert nagyon parás vagyok
Volt, de nem történt semmi, és baba sem lett.
Mi is így csináljuk, akár fél óráig is, nem csak 2-3 percig. Eddig bevált. Használjatok spermaölõ krémet. Mindenkinek saját felelõssége, hogy utánoz-e másokat.
Néhány hónapon keresztül mi is csináltuk így 10-20 percig is gumi nélkül, aztán gumival tovább, de miután gumi defektet kaptunk, inkább áttértünk fogamzásgátlóra.
most kelj fel a rohadt gép elõl, menj el nõdokihoz, kapj be 72 órásat, és akkor tuti nem.
50% vagy igen vagy nem. valamint az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok.
"nem lehet semmi baj"-bírom a férfi mentalitást.... 72 órás tabletta!!!! kiszakadt. elõváladék? attól még mert nem mente el, az ott volt....
Nagyon kicsi rá az esély h az lehecc ennyitõl 1% kb de az az 1 is 1....
Erre való a 72 órás tabletta még idõben vagy. Ezen az oldalon már több milliószor elmondták, hogy az elõváladéktól is lehetsz terhes, persze vannak akik évekig megússzák de szerintem jobb félni mint megijedni
A kérdező hozzászólása: ezaz!! MEGJÖTTT!!!! :DDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!