Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal és úgy ment (8 db)

nem.
A kérdező hozzászólása: Gondolom a 4.kommentelõnek a pasija se érdemelte meg..még is visszakapta.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy érzem megtudnék változni..csak õ ezt nem hiszi el:(
A kérdező hozzászólása: Hogy tudnám elhitetni vele?
Sehogy. Majd a következõnél ne kövesdd el ugyanezeket, magyarul ne terrorizáld a párod. Hagyni kell élni, különben elmenekülnek. Te is ilyen lennél, ha veled is ezt tették volna.
A kérdező hozzászólása: De nekem nem kell más..csak õ..valahogy vissza kell szereznem:/
Öreg , ezt elb sztad . Ráadásul 3x zsinórban , hagyd azt a szegény lányt békén
Ne rontsd el az életét önmagaddal! Te nem fogsz megváltozni. Hagyd békén.
Hát bocsi, de szerintem már nincs esélyed. Nekem is volt egy ilyen pasim, és nem bírtam mellette, ha nem változtatsz magadon, akkor ne csodálkozz, hogy nem kapod vissza...foleg 3. esély után -.-"
Hát mondjuk ha már a 3. esély akkor elég rossz a helyzet:S és mit gondolsz most tényleg sikerülne megváltoznod? eddig miért nem ment?
nem érdemled meg ... eddig kellett volna gondolkozni
A kérdező hozzászólása: Velem most ez van..aztmondta hogy ne irjak neki többé vagy letilt..mindent elbasztam..de aztmondta, hogy még szeret..szerintetek egyszer megfogja gondolni magát?
hagyd. még annyit írhatsz, hogy tudja hol talál meg.
Én voltam ilyen helyzetben, csak annyi különbséggel, hogy én vagyok a nõ. Barátom nagyon megbántott, elegem lett és otthagytam, mondtam is neki hogy ne keressen többet. 3 hónapon át küzdött értem, mindent bevetett és visszamentem hozzá, ez alatt az idõ alatt bebizonyította mennyire szeret és tetszett, hogy nem adta fel, na meg én is szeretem és új esélyt kapott. Azóta eltelt 2 év és boldogok vagyunk! szóval én azt mondom sikerülhet, bár hozzátenném, nem vagyunk egyformák, ez csak az én esetem. Sok sikert, szerintem ne add fel! Ja és szerintem az is számít mit tettél, mert én pl a megcsalást nem bocsájtanám meg:S
A kérdező hozzászólása: Azt tettem, hogy elmondtam mindenkinek a titkainkat, mindenki errõl beszélt..meg erõszaos voltam vele..nem engedtem, hogy a barátnõivel legyen, meg nem engedtem el bulizni..mindenbe beleszóltam....hazudtam neki..meg ha nem ugy volt valami ahogy én szerettem volna..akkor rángattam..nem gondolkoztm..:/ Hogy tudnám vissza nyerni bizalmát?
A kérdező hozzászólása: Hozzá teszem, hogy ez már a hamadik esélyem lenne..
sehogy nem is érdemled meg
Na ez már egy tök jó dolog szerintem hogy látod mit rontottál el. Ezt elmondhatod neki, hogy beismered a hibáidat és változtatni fogsz rajta, adjon még egy esélyt hogy ezt bebizonyíthasd. Ha szereted ne add fel szerintem. Ezek olyan dolgok amiket jóvá lehet tenni én azt gondolom!
A kérdező hozzászólása: de már 2 hónapja ezt fújom neki, hogy mennyire szeretem..meg hogy bármit megtennék érte..békén hagytam néha olyan 1hétig..de nem vátozott semmi..utána megint rá írtam..hogy bocsásson meg met nagyon szeretem és bármit megtennék érte de nem..aztmondta hogy elakarja felejteni ezt azt egészet..2 napja irtm neki hogy most már nem irok..de ha egyszer meggondolod magad akkor irj:) ...aztirta oké:) ....mondom 2 hónapja ezt fujom neki de nem akar..még találkozgattunk is..és akkor is mondtam neki de nem tud megbocsájtani..mit tegyek??
igen és megérdemled. Vannak nehéz pillanatok

A pasimmal pettingeltünk, és úgy ment el, hogy a kezére kerülhetett ondó, de egy zsepivel letöröltük. Aztán az ujjával belém hatolt, így lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, mi is ettõl féltünk régebben a barátommal, de nem hiszem, hogy lehetsz, hiszen letöröltétek.

Szerintem kizárt, mi is ettõl féltünk régebben a barátommal, de nem hiszem, hogy lehetsz, hiszen letöröltétek.
És ráadásul a szabad levegön nem élnek meg tovább a spermák.

Ha én eldöntöm magamban, hogy én mától igenis jó pasi leszek és úgy fogok viselkedni mint egy jó pasi, vagyis menő leszek, akkor a lányok is úgy fognak rám gondolni mint egy jó pasira?

A fejemen nem tudok változtatni(tök átlagos, de sportos test van hozzá), de a ruhámon és, hogy többet mosolygok és jobb lesz a dumám azon igen. Szóval ez f?ként fejben d?l el?

Legjobb válasz: NEEEEEEM :D

NEEEEEEM :D
Gondolod? Én lassan naponta látok vagy három addig ismeretlen takony kriplit olyan nõvel, hogy fohászt mondasz mielõtt elképzeled. Nem mind pénzes, de persze jellemzõ. Esélyes, hogy valaminek jól utánanéztek...
A kérdező hozzászólása: A csúnya lányoknak egyébként is van pasija általában, viszont egy csúnya pasinak becsajozni kegyetlenül nehéz.
Szerintem ha tényleg elhiszed és ezt gondolod magadról, akkor igenis sikered lehet. Fontos az önbizalom. A legcsúnyább nõknek is ha van önbizalma, akkor pasija is van.
A kisugárzás nagyon fontos! Nem kell állompasinak lenned, nézhetsz ki úgy, de ha semmi nincsen benned ami meg fog... Magabiztosság, pozitív hozzá állás, jó duma, humor... ezekkel sokat el lehet érni.
A kérdező hozzászólása: Én nem nézek ki hûdejól, teljesen átlagosan nézek ki, elmennek mellettem az utcán a lányok mint másik 4 millió férfi mellett és nem bámulnak meg, de attól még a kisugárzásomon egy pozitív életszemlélettel igenis tudok változtatni. Ezáltal vonzóbb lehet sok lány számára mintha savanyú lennék. Elsõ válaszoló meg írja, hogy neeeeeemmmm, lehet ha õ is megpróbálná beleszugerálni más lányokba, hogy õ igenis jó pasi, még ha nincs is olyan arca mint Johnny Deppnek, de legalább elhiszi magáról, hogy õ jó, ezáltal sokan mások is azt fogják látni, hogy milyen magabiztos és van egy pozitív kisugárzása.
Ha elhiszed hogy az vagy akkor ez a külsõdre is hatással lesz. :) Vagyis igen :) Pl nekem is mondják h amikor szomorú vagyok akkor nem vagyok szép... :) Én jobban odamennék egy magabiztos pasihoz :) De azért bunkó ne legyél :)
Szerintem is a fejedben dõl el .Ha valamit nagyon akarsz és hiszel benne sikerül.Mit értesza menõ szó alatt.Mert mondjuk nekm nem tetszenek az olyan fiuk akik elvannak szálva maguktól hogy , hû de szépen néznek ki, persze köll hogy legyen önbizalmad. Azt fogják gondolni a lányok amit látnak , ha kedvesen viselkedsz , jól nézöl ki , akkor biztos nem azt gondolják milyen bunkó vagy .
A siker kezdete, hogy elhiszed, képes vagy rá. :) Szóval, igen esélyes. Rengeteg múlik a hozzáálásson és azon, milyen véleménnyel vagy magadról.
a humor meg a duma szerintem is fontos mert tavaly voltam 9. es beszéltem vicceltem egy csomót és a csajoknak tetszett ma már 10. es vagyok és szarok az egészre és a csajok is szarnak rám :)

Volt már valaki úgy hogy, nem szedet fogamzás gátlót és pár percig óvszer nélkül kezdték a szexet, de aztán 2-3 perc után a pasi húzót gumit meg abban is ment el lehet ebbõl baj?

Legjobb válasz: lehet az elõváladékban is sperma, de ha elõtte nem ment el akkor kicsi rá az esély én csináltam igy párszor a párommal de sose volt belõle baj

lehet az elõváladékban is sperma, de ha elõtte nem ment el akkor kicsi rá az esély én csináltam igy párszor a párommal de sose volt belõle baj
A kérdező hozzászólása: Remélem nem lesz ...
Mi így csináltuk, baj nem lett, csak baba. :) )
persze van rá esély de ha parázol csináltass tesztet én is ezért mondtam h ezt a módszert ink hadjuk mert nagyon parás vagyok
Volt, de nem történt semmi, és baba sem lett.
Mi is így csináljuk, akár fél óráig is, nem csak 2-3 percig. Eddig bevált. Használjatok spermaölõ krémet. Mindenkinek saját felelõssége, hogy utánoz-e másokat.
Néhány hónapon keresztül mi is csináltuk így 10-20 percig is gumi nélkül, aztán gumival tovább, de miután gumi defektet kaptunk, inkább áttértünk fogamzásgátlóra.
most kelj fel a rohadt gép elõl, menj el nõdokihoz, kapj be 72 órásat, és akkor tuti nem.
50% vagy igen vagy nem. valamint az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok.
"nem lehet semmi baj"-bírom a férfi mentalitást.... 72 órás tabletta!!!! kiszakadt. elõváladék? attól még mert nem mente el, az ott volt....
Nagyon kicsi rá az esély h az lehecc ennyitõl 1% kb de az az 1 is 1....
Erre való a 72 órás tabletta még idõben vagy. Ezen az oldalon már több milliószor elmondták, hogy az elõváladéktól is lehetsz terhes, persze vannak akik évekig megússzák de szerintem jobb félni mint megijedni
A kérdező hozzászólása: ezaz!! MEGJÖTTT!!!! :DDDDD

Miért van az, hogy ha a pasik mennek ki az ajtón visszanéznek és úgy csukják be az ajtót?

Legjobb válasz: udvariasságból. hogyha esetleg valaki jön utánnuk akkor nehogy rábas**... ööö akarom mondani rácsukják az ajtót a másik illetõre.

udvariasságból. hogyha esetleg valaki jön utánnuk akkor nehogy rábas**... ööö akarom mondani rácsukják az ajtót a másik illetõre.
Mert nem akarjuk hangosan beb*szni az ajtót, hanem nézzük, hogy hol van az ajtófélfa. Én nem szoktam kézzel becsukni, ha látok rajta azt a lassítót felül.

A ti osztályotokban is úgy van, hogy hátul ülnek a jó csajok, menő pasik és elöl a stréberek? Te hol ülsz?

Legjobb válasz: Én csak hátul szeretek ülni mert valahogy nem bírom ha a hátam mögött van valaki, szóval ha nem is hátra ültetnek, ha nem az oszt fõvel van óránk akkor elülök xD :D

nálunk össze vissza, de én középsuliban inkább elöl ültem. most már hátul(okj).
Leghátul, hogy tudjak aludni..
Én csak hátul szeretek ülni mert valahogy nem bírom ha a hátam mögött van valaki, szóval ha nem is hátra ültetnek, ha nem az oszt fõvel van óránk akkor elülök xD :D
Nem. Nálunk a non-factorok ültek hátul, elöl meg a jó fejek és a szép lányok. A csaj cigány szó, alkalmazása kerülendõ.
nálunk is így van, én hátul ülök :D
Nálunk inkább a jófejek vs. nyomottak felállás van. Én hátul ülök. De mondjuk talán 2-3 nyomi ember van. Ezáltal a hatsó helyek elfogytak.:-D Általánosba mindig elsõ vagy második padban ültem. Mert ugye a rosszakat elõre ültetik . :$
Nálunk nem így van fõleg hogy nincs is stréber az osztályban xDDD Én átlagos tanuló vagyok és hátul ülök Jó csaj pedig egy hátul van a másik pedig középen
nálunk elöl a nyomik ültek, ez sajnos igaz, az animangab*zik, a stréber álaltok, akik csak verték a seggük a földhöz de nem volt érettségin végül semmijük amit felmutattak volna, csak az okoskodás. én középen ültem (3 padsor votl) a normális laza bulis pofázós társasággal, hátul ültek a klikkesedõ barbibabák. egyébként kitûnõre érettségiztem :)
Én annó gimiben elég sok helyen ültem, az utolsó kb 2 évben elsõ padban is. Semmi különbség nincs... Ugyan úgy, sõt jobban lehet ott is puskázni, ha kell. Az alvást pedig a tanár ugyan úgy látja bárhol történik...
tényleg kérdezõ, nálad mi a menõ pasi? a kukás, pincér, szociális segélyen éldegélõ, meg mindenféle wctisztító szakmenedzser? vagy esetleg egy mérnök, orvos, fizikus, tudós?
A kérdező hozzászólása: Én is úgy vettem észre, hogy alig van különbség, de hátul jobban lehet puskázni. Nálunk ezért akar mindenki hátra ülni. Csak ugye nem ülhet mindenki hátul így egy kialakult hierarchia érvényesül.
Általánosban mindenki oda ült ahova akart. Max. év közben a tanár cserélgette az embereket, hogy ne beszélgessenek órán. Emlékszek általános 7-8-ban leghátul ültem a jobb szélsõ sorban haverommal egy padban. Folyamatosan csak beszéltünk. A tanár elültetett bal szélre az ablak mellé. Egyedül ültem, nézhettem ki az utcára. Több sem kellett :D Szakiskolában meg már oda ült mindenki ahol épp kedve tartotta.
Hm filoztam és ez szerintem tökmind1. Egyébként én 1-szer az elsõ padban puskáztam iphonról, gyakorlatilag a teljes anyagot! és háát egyszer kétszer nagyon megijedtem, de nem buktam le. Na de ez szerintem fõleg az gondolja, aki így érzi. Nálam például középsuliban az egyik elég "menõ" srác legelöl ült. Sportolt, stb., tetszett a csajoknak, okos is volt. Kb egyszer nem ült hátra. ÉS ráadásként még szemüvege is volt, nem mindig hordta de volt. És õ is bulizott, meg minden. Szerintem a kettõ nem zárja ki egymást, csak kinek hogy van ideje, meg kedve. Az meg hogy hol ül az is tökmind1. Ha te nem érzed magad losernek attól hogy elöl ülsz akkor annyi. Ha meg igen akkor szintén úgyis mind1.
EGyáltalán nem lehet jobban puskázni hátul, ezt csak azok a tökagyúak hiszik, akiknek abba merül ki a puskázás, hogy berakják a könyvet a padba, dogánál már nagy hanggal elkezdenek kotorászni és csodálkoznak, ha lebuknak. Elöl és középen sokkal jobban lehet, mert a tanár a hátsókra figyel
Sõt nálunk sokszor hátra is megy és leül ott. Én elõl ülök fõleg dogáknál ha van puskám és még sosem buktam le. Nálunk mindenki törekszik elõre ülni puskázásnál.
Én ugye hátul ülök. Tökéletesen tudok puskázni, mégha a tanár hátra is jön. Hiába sosem buktam le. Se általánosban se gimiben.:D Jobbára az elsõ padban nem tudtam puskázni általánosba.:)
Nálunk 3 padsor van, az elsõ két padsorban ülnek az igazán közösségi emberek, a 3.-ban pedig azok, akik elvannak a maguk világában, õk úgy egymás között szoktak beszélgetni néha, de nem viszik túlzásba. Van olyan osztálytársam, akivel a 3 év alatt 2 mondatot nem váltottam, pedig nyílt és érdeklõdõ voltam/vagyok, de ha nem közeledett senki felé, nem tudtunk mit tenni. Ha kérdeztük, sem igazán válaszolt, csak 'aha', 'igen', 'nem', 'nem tudom'. Eddig minden évben a az elsõ 2 padsor valamelyikében ültem, a 2. vagy 3. padban. A kedvenc helyem a középsõ padsor 3. padja volt, ahol 2 évig ültem. Mindenfelé jól láttam, nem voltam túlságosan elõl, de jól láttam a táblát, volt körülöttünk hely, nem voltunk a falhoz szorítva, szóval minden szempontból ideális volt. :) 17/L
Nos, nálunk leginkább a "felsõrendû", menõ, okos diákok ülnek elõl, hátul pedig az úgymond "alsórendû" félénk, gátlásos diákok. Én középen ülök amúgy.:D
én gimibe mindig hátul ültem, nem voltam rossz tanuló, 4es átlagom volt általában, de úgy mond a menõk közé tartoztam, ezt nem úgy értem, h bunkóztam, hanem mindenkivel elvoltam, meg szerettek, nálunk azok ültek elöl, akiknek az elsõ pár napban nem maradt hely hátul :D hátul jobban lehetett beszélgetni, meg engem idegesített ha ülnek mögöttem :D okj-n már oda ültem ahol volt hely, mivel mindig késve értem be, így leültem valahova és kész :D egyetemen nem tudom, h mi lesz a helyzet, még most fogok menni, de sztem ott is odaülök majd ahol lesz hely :D
Ami neked a menõ kategória, az egy normális embernek a lúzer, nagyképû zsúrpubi. Azok igen, általában tényleg hátul ülnek, de csak mert [email protected] odafigyelni órán és azt hiszik, hogy hátul tudnak puskázni. A normálisabbakat meg marhára nem érdekel hol ülnek, ahol épp van kedvük. Én ugyan már nem vagyok középiskolás, de az egyetemen is ugyanígy van. Aki elöl ül és középen ül, az a normálisabbja, akik szeretnék hallani, amit mond az elõadó, mert ha már bemásztak órára, akkor legalább haszna is legyen. Hátul csak az ül, aki a katalógusért ment be és gépezik, aztán meg bukdácsol végig. Na az ilyenek jól ki lesznek rekesztve az egyetemi társadalomból, szerencsére:) Szóval ez van, majd talán felnõttök és felfogjátok, h milyen cikik is vagytok most:)
Én szinte mindig legelöl, a tanári asztallal szemben az elsõ padban ültem. Nálunk iszonyat szétszórtak voltak az emberek, állandóan pofáztak, így csak akkor volt esélyem hallani, hogy mit magyaráz a tanár, ha elõre mentem. Meg is látszott az eredményemen, én voltam az egyetlen kitûnõ az osztályban :D Volt még 1-2 normálisabb tanuló, a többieknek épp, hogy sikerült leérettségizniük. Orvosira mentem.
Nálunk jobb oldalt ülnek a fiu ha a tanár szemszögébôl nézzük. A fiuk közt nincs olyan h menô vagy sem és szinte minden nap más helyen ülünk. A lányok is össze vissza ülnek. Elôl vannak jó nôk hátul is. A stréberek középen és hátul is ülnek. Én általában elôl vagy középen ülök.
Nem, nálunk nincsenek padsorok.
Nálunk nem feltétlenül, mert vannak akik menõbbek, mégis elöl vannak, hogy a tanár szemmel tartsa õket:D Én is hátul ülök:)
nálunk sem így van.:D de én azért hátul.:D
Én az ablak mellett ülök, pont középen!
Én legeslegelöl ültem amennyire csak lehet. Annyira elõl ültem hogy annál már nem lehet elõrébb, a padom tulajdonképpen a tanári paddal egy vonalban volt. Végül is a tanár mellet ültem kb. Így ha felelnem kellet, elõre se kellet mennem mert már rögtön ott voltam. Természetesen így a legjobb diák voltam az egész iskolában, úgy hogy még csak nem is tanultam semmit!! Üljetek te is elõl és akkor nem kell tanulnotok! 34/Bank igazgató ember
teljesen mindegy hogy hol ülsz ha figyelsz és a tanár is jól magyaráz akárhol ülsz nem kell tanulnod én már írtam hogy hátul ülök a törire figyelek nagyon jól magyaráz ezért otthon elég egyetlen egyszer elolvasnom
Attól hogy valaki hátul ül még nem lesz menõ, vagy nem néz ki jól.Ott ülj ahol szeretnél és sohase hallgass arra hogyha valaki bárkit is strébernek nevez.Azt csak olyan emberek mondják akik 10 év múlva segélybõl fognak élni és már most elkezdték lopni a napot.
" ott ülj ahol szeretnél" hát azt nem én mondom meg hogy hol ülhetek sajna :S
nálunk ambíció szerint ültek az emebrek, pl stréberek elõl, kevésbé stréberek középen, maradék hátul. Akkor úgy is fogalmazhattunk volna, hogy jó csajok hátul, szar csajok elõl. csakhogy szalagavatóra a stréber szar csajokból nagyon jó nõk lettek... évközben nem a sminkeléssel foglalkoztak, meg a vásárlással, hanem a tanulással. azóta is ámulok facebookon, hogy mibõl lesz a cserebogár.
A kérdező hozzászólása: szerintem a sminkelés meg a vásárlás mellett islehet tanulni. én is így csinálom. még sportolok is. évközben naponta 1-2 órát szoktam tanulni, jók a jegyeim, mégis mindenre van idõm.
"szerintem a sminkelés meg a vásárlás mellett islehet tanulni. én is így csinálom. még sportolok is." AHAHAhahahahahahhah, persze....mi..nem az nem lehet!!!
az lehet, hogy mindenre van idõd, õk úgymond sajnálják rá azt, ami van, helyette kiegészítõket olvasnak, tanulnak, pihennek. és lássuk be, a sminkelés a hapsikkal együtt jár, meg legyeskedéssel, ami szintén idõt vesz el egy ambíciózus diáktól, aki nem csak azért van ott, mert közelezõ, hanem mert mondjuk a szemei elõtt látja az orvosit már 13 éves kora óta. én is sminkeltem, meg vásároltam (bár ne tettem volna), és tudom mirõl beszélek. nekem is volt idõm egy négyesre, meg egy gyengécske ötösre. emelt 5-ös fizikára már nem nagyon.
Nem. Szerintem ez nem szabály, hogy kost így van mindenhol, ettõl abszolút nem függ semmi, hogy most ki hol ül

Terhes maradhatok ha a pasim úgy ment el bennem, hogy nekem közben megvolt a menszeszem? (3. nap) Félek és nem tudok dönteni. Sejtem mi lenne a helyes válasz de kell a megerősítés!

Legjobb válasz: nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!

nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!
kisebb az esélye, hogy terhes legyél, mert elvileg nem volt peteérésed... De nem 0, úgyhogy biztos ami biztos irass fel egy 72 órásat, és ne csináljatok belõle rendszert!
Elég kicsi az esély erre, de azért vegyél be egy esemény utánit, a biztonság kedvéért. Így te is nyugodt lennél.
hát ha szedsz tabit akkor nem vagy terhes, ha nem szedsz akkor van esélye. (én is így lettem terhes...)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez így is megnyugtatott, hogy válaszoltatok:) ))
ha eddig is terhes voltál akkor igen terhes maradhatsz
Ha szuperovulációd volt, akkor lehetsz terhes.
nem akarlak beparáztatni de egy icipicike % akkor is van rá de több mint valószinû hogy nem vagy terhes ismerek olyat akinek megvolt 2. nap és terhes lett csak azért mondom
15:28-as vagyok de am mért nem használtatok gumit?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!