Találatok a következő kifejezésre: A pasimmal és úgy (234 db)

Mi történik ha nagyon felizgatom a pasim és úgy hagyom?

Legjobb válasz: egy idõ után nem lesz kellemes érzés neki. Nem tudom miért fogalmazodik meg benned ilyen. Remélem ha ugy hagyod akkor tesz róla hogy egy óvatlan pillanatban rádver...e !

egy idõ után nem lesz kellemes érzés neki. Nem tudom miért fogalmazodik meg benned ilyen. Remélem ha ugy hagyod akkor tesz róla hogy egy óvatlan pillanatban rádver...e !
Rosszul fogja magát érezni. Nem fog felrobbanni ha erre gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok semmi ilyet csinálni csak kiváncsiságból kérdeztem :)
Egy-két alkalomnál még segít magán kézzel, de ha ezt rendszeressé teszed, akkor keres mást, aki nem hagyja úgy.
Kellemetlen érzés, akár fizikailag fájni is tud.
Egy idõ után otthagy a pasi, a durvábbak meg jól képen is vághatnak. Butaság ilyent csinálni.
2hete velem ugyanez játszódott le. nyugi megfog jönni. csak késik.
Szia! Ha ennyire félsz a babásodástól (amibe nem kötök bele :) ), akkor ez még sokszor meg fog történni Veled.. Láncreakció az egész. Együtt voltál a pároddal, semmi gond, ám a megszokott idõben mensi sehol. Na most ettõl bedurran az agyad, és azon rágódsz, hogy mennyire nem szeretnél teherbe esni. Mivel stresszeled magad, idegeskedsz, a menstruációd pszichés alapon késik. Próbálj meg megnyugodni, és hidd el, megjön. Azt nem írtad, védekeztetek-e. Ha igen, kevés izgulni valód van. Üdv.
szerintem, ha 3 teszt lett negatív akkor 100%, hogy nem vagy terhes :)
elsõ vagyok. én 2tesztet csináltam és én nagyon féltem hogy terhes leszek. de végülis megjött. nemtudom mi okozza a késést de nyugi van :)
Ha nem védekeztetek és most kéne megjönnie, akkor elvileg két hete volt peteérésed, simán lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Úgyértve h NEM szeretnék teherbeesni...
A megoldás az, hogy tabit szedsz. Azzal a legkisebb az esély, hogy teherbe ess és akkor nincs ez a para minden egyes közösülés után. Hidd el, az ilyenre rámegy a kapcsolat. Én is ilyen halál para voltam. 2 hónap gumizás+megszakítás / rettegés után gyorsan tabira váltottam. Hidd el, úgy még a szexet is élvezni tudod, mert nem kattog állandóan az agyadban, hogy mi van, ha pont most esek teherbe...
Nyugodtan várhatsz 2 hetet, viszont ha addig nem jön meg, akkor keress fel egy nõgyógyászt. Egyébként a terhességi tesztet éjfél utáni elsõ vizeletbõl kell megcsinálni.
A stressz is kozre jatszik, hogy kesik. Tehat nyugi, meg fog jonni! :) )
semmi gáz nincs, csak túlparázod.
Ha védekeztetek miért lennél terhes?? Ne idegeskedj és megfog jönni.
Huh én ez 1 évig játszottam XD mindig késett állandóan aztán 1x megtörtént a baj elszakadt :S:S nah az hónap volt nagyon nagyon gázos. Aztán rászántam magam a fogamzásgátlóra (16 évesen NAGYMAMÁM javaslatára aki nem mai nõci) és lám 2 éve nincs ez az idegeskedésem :D és páromat se stresszelem 2 éve :P :D
A kérdező hozzászólása: De (mint már elõbb is írtam) védekeztünk!!
A kérdező hozzászólása: De rettentõen félek...Nagyon nem szeretnék rosszul járni.
A kérdező hozzászólása: A "babásodástól", ahogy te mondtad, azért félek mert még csak 16 vagyok...
A kérdező hozzászólása: Igen, védekeztünk.Ez természetes, nem?? Mások is mondták már, hogy próbáljak megnyugodni, de nem megy... Amúgy a csíkos teszt (mármint az amin 2 vagy 1 csík jelenik meg, attól függõen h terhes vagy, vagy sem) mennyire jó?
A kérdező hozzászólása: Wáááá... Megjött :) Azért köszi a segítséget :) Azthiszem ezentúl tényleg tabizás lesz...
teachless orgasm
Hogy a [email protected] tud valaki "hirtelen nem hozzáérni" vmihez? :DD
blowjob?

Miért hívogatom ha már kicsit is iszom a pasit? És ő is engem? Én nem akarok szerelmes lenni, de ez mindig részegen jön elő! De ez nem pont annak a jele h szerelmes vagyok, ugye?

Legjobb válasz: Nem.Ez annak a jele,hogy sem írni,sem fogalmazni nem tudsz.Az alany,állítmány tárgy helyzetérõl a mondatban még nem is hallottál. Pasiba meg általában nem szerelmes az ember,mert azt barátomnak,kedvesemnek,páromnak hívják és nem pasinak.

Nem.Ez annak a jele, hogy sem írni, sem fogalmazni nem tudsz.Az alany, állítmány tárgy helyzetérõl a mondatban még nem is hallottál. Pasiba meg általában nem szerelmes az ember, mert azt barátomnak, kedvesemnek, páromnak hívják és nem pasinak.

Lányok nektek hogy tetszene az a szexpóz amikor ti hátatokon fekszetek, a pasi megfordul hasra, a feje távolabb esik tőletek, nagyon közel férkőzik hozzátok és hason fekve illeszti be a péniszt és úgy dug benneteket?

Volt már ilyenbe részetek? Kort írhattok.

Legjobb válasz: Így, csak a pasi helyén a nõ van, a nõ helyén meg a pasi: http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/andrizska-szimi/uplo..

A kérdező hozzászólása: Így, csak a pasi helyén a nõ van, a nõ helyén meg a pasi: http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/andrizska-szimi/uplo..
elég érdekes lenne, de én kihagynám azt hogy a seggét bámuljam dugás közben:"D
A kérdező hozzászólása: De bezzeg mi nézhetjük a te seggedet nem? :D
nem pont, az én seggemet a párom nézi(pucéran:D), meg azért az enyém formásabb és hogy is fogalmazzak......simább mint az övéxD
A kérdező hozzászólása: Csak, hogy legyen neked is egy kis jó idõszakod, egy kis szerencséd, gondolom ezért emelted ki a pucéran szót. :D
nem ezért:D az utcán is megnézik, de ruha nélkül csak a párom láthatja
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, de kérdezte ezt valaki? Megdugni én is megtudlak, jobban mint a párod. :D Na ugye.

Volt oka rá? (bővebben lent) Szóval van egy csomó fiú a közelembe. Egyikkel se akarok járni ők viszont mind járnának velem! De én még erre nemvagyok felkészülve. Most azonban van egy pasim. és ugy érzem hibát követtem el amikor igent mondtam.

Erre mikor a többi fiú megtudta akkor én vagyok a hibás, mert hogy hogy tehettem ezt velük. De nmértem hogy mit amikor direkt szóltam hogy nincs semmi velük. Mert csak haVEROK, de ezt nembirják felfogni! És most berágott rám az egyik legjobb fiúbaarátom.

Legjobb válasz: Mérlegelj mi a fontosabb számodra. Egy pasi akinek megvagy, vagy sok pasi akiknek még nem vagy meg. Szerintem neked még korai a pasizás. Inkább csak barátkozz, szórakozz, a szerelemben is csak a plátóit keresd.

Mérlegelj mi a fontosabb számodra. Egy pasi akinek megvagy, vagy sok pasi akiknek még nem vagy meg. Szerintem neked még korai a pasizás. Inkább csak barátkozz, szórakozz, a szerelemben is csak a plátóit keresd.
ugyanez volt velem is már többször. amikor nincs pasim, akkor akad mindig sok jelentkezõ. de amikor összejövök valakivel, kb akkor derül ki, hogy ki az aki tényleg jó barát is, ahogy mondta elõtte, vagy annyira azért mégsem. ha nem húztad az agyukat akkor semmi okuk rá. az a legjobb fiúbarát meg ha tényleg igazi barát, akkor vagy miért akar többet v miért nem fogja fel h te meg nem?az igazi barát azt akarja h boldog legyél. nem pedig berág, ha nem vele vagy az. nem követtél el semmilyen hibát, nyugi!
Kimondtad a kulcsszót: járnának veled. A barátság kölcsönös, te havernek tarthatod õket, de, mint azt leírtad, õk téged nem, tehát nem történt semmi rossz az irányodban, hiszen "a legjobb fiúbarátod" nem tartja magát a legjobb fiúbarátodnak, ennyi. És, lehet, hogy fel bírják fogni, hogy te barátként tekintesz rájuk, de neked is fel kell fognod, hogy õk rád nem. Ez van. Egyébként ellentmondásra jutottál magaddal kapcsolatban is: hogy is van ez? Nem vagy felkészülve, hogy legyen pasid, és mégis van? Hány éves is vagy? Ezt úgy nevezik egyszerûen, hogy nem lehetsz szerelmes mindenkibe. És, ha a "barátaidat" tényleg barátaidnak tartod, akkor egy ideig nem keresed a társaságukat, az õ érdekükben, elkerülöd õket. Ha lesz barátnõjük, akkor próbálj meg velül barátkozni. És próbálj meg nem kihívóan viselkedni azok között, akiktõl szexuálisan nem akarsz semmit (már, ha a te korodban...). Különben vess magadra...
miért vessen magára? nem biztos h kihívóan viselkedett velük, vagy húzta az agyukat. én sem szoktam így viselkedni a pasikkal, eléggé olyan körökben mozgok, ahol 95%ban pasik vannak, és sokan akarnak velem járni. sokáig nem akartam kapcsolatot, nem jöttem össze velük, persze mondja mindegyik hogy így barátok, úgy barátok. ilyenkor derül ki, hogy tényleg azok, vagy csak azért mondták h a közelemben legyenek. erre jók az ilyen szituk. aki meg berág, meg besértõdik azon, hogy mi az h mással járok (másba beleszerettem), vele meg nem (belé meg nem), az meg mehet melegebb éghajlatra. egyébként a 2. voltam..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Am 14
ezt átérzem:) 15L
ha akarsz megkaphatsz XDDD
mutatsz képet? vagy mire lennél kíváncsi pontosan?
14 évesen mit akarsz? Rengeteg idõd van még, ne izgulj :) Amúgy ezt nem értem: "es meg tehetek akarmit mert ugyan annyi"??
menjél barbizni hugica... én a te korodban már nem voltam szûz. ne kövesd el más hibáját <3 bõven ráérsz még. a legédesebb gyümölcs érik utoljára.
A kérdező hozzászólása: #4 probaltam a multkor beszelni egy fiuval (a baratnom is ott volt) a fiu valaszolt roiden es azzal annyi beszelt a baratnommel mintha en ott se lennek.
köhömm... nem akarlak megbántani, de nem lehet h a barátnõd mérföldekkel jobb csaj nálad?
hát lehet a barátnõd csinosabb és gondolom ha vele mész pasizni akkor azok meg nyilván a csinibbet választják. Nem tudom amúgy téged miért kerülnek el, azt tudom hogy hozzám a magasságom miatt nem közeledtek annyira (nem is baj :D ) de azért mindig megtaláltam a hozzám illõ fiúkat. De egyébként 10000 oka lehet hogy elkerülnek de a legtutibb tipp szerintem ha kicsinosítod magad (nem k*rvásra mielött ugranál a cici tömésekért :D) 19/L

Leírnátok pasik hogy milyen érzés amikor a barátnőtök mélytorkozik? Én az este csináltam a pasimnak és vagy 5 percig a torkomban volt, közben picikét ki-be húzogattam. Úgy tűnt nagyon élvezte.

Legjobb válasz: Lehet érezni, ahogy finoman simogatja a torkod/mandulád a makkot és az teljesen más érzés, mintha a nyelveddel csinálod. De igazából inkább a vizuális része miatt nagyobb az izgatottság, nem az érzéki része miatt.

Lehet érezni, ahogy finoman simogatja a torkod/mandulád a makkot és az teljesen más érzés, mintha a nyelveddel csinálod. De igazából inkább a vizuális része miatt nagyobb az izgatottság, nem az érzéki része miatt.
Lányoknak talán így lehetne lefordítani: ki vagy éhezve és elkezdesz szeretkezni Ching-Yang Minnel. Mivel ki vagy éhezve, iszonyatosan jó érzés, szinte elélvezel mindjárt, de akkor kön Ogbeche Akudubu és befejezi a mutatványt.
Leírhatatlan.... amugy mért nem a "pasidat" kérdezed??
Én örültem, ha a barátnõm az elejét a szájába vette... fogalmam sincs, soha nem tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: #1 Kérdeztem és ugyanazt mondta mint te. Gondoltam másoknak nagyobb a szókincse. :)
Szerintem meg mindhárom része egyformán izgató. Maga a tudat, hogy ennyire tetszik neki, és ennyire akar téged, ezért egészen tövig bekapja. Emellett a látvány, ahogy a farkad eltûnik teljesen a torkában. És természetesen az érzés is egészen más, sokkal szûkebb, finomabb, mint amikor csak a szájával és a nyelvével izgat. Ezek így együtt teszik felejthetetlenné. ;) 27/F

Pasik, titeket felizgat, ha szex közbe "elmosódik" a smink, és úgy látjátok a partneretek?

(hogy tulajdonképp szétdugtátok)

Legjobb válasz: Ne legyen sminkelve amikor szeretkezünk :) Én úgy szeretem, ahogy van, nem pedig aminek tenni szeretné magát.

Ne legyen sminkelve amikor szeretkezünk :) Én úgy szeretem, ahogy van, nem pedig aminek tenni szeretné magát.
Sok pornót nézel
Nem.
igen
Talán.
Nem tudom, lehet úgy látni ha belemegy a szemembe a smink? Ritkán sminkelem magam szexhez. A csajom meg egyáltalán.
pornó vonulat, nem sok köze van a valósághoz... Nem...
nem dugnék olyan csajt akin annyi smink van hogy elkenõdik, fúj
Brutálisan felizgat! Le is nyalnám róla :D

Tetszik nekem egy pasi és úgy hallottam, hogy én is tetszek neki (persze ezt nem vallotta be), csak szerinte egy kicsit nagy a korkülönbség. Én 21 éves vagyok ő 32. Szerintetek nagy a korkülönbség? Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy hallottad? Mondta? Pletykálják? Szerintem elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ezt ketten, autonóm módon intézzétek mindenféle közvetítõk beiktatása nélkül. Annyit tehetsz h te megpróbálkozol a dologgal, de ha õ kifogást keres h miért ne jöjjetek össze, azt el kell fogadnod, .

Úgy hallottad? Mondta? Pletykálják? Szerintem elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ezt ketten, autonóm módon intézzétek mindenféle közvetítõk beiktatása nélkül. Annyit tehetsz h te megpróbálkozol a dologgal, de ha õ kifogást keres h miért ne jöjjetek össze, azt el kell fogadnod, .
szia:) azonos koruak vagytok, mint az exem es en. szivesen megosztom a tapasztalataimat, esetleg privi? diohejban annyi, hogy a kulonbseg nem kizaro ok, szerintem mukodhet, bar nekunk nem sikerult.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nektek nem jött össze :(
A kérdező hozzászólása: Megoszthatnád a tapasztalatodat, észrevételeidet.
Nem:) Nálunk 30 év van
Egyáltalán nem nagy a korkülönbség. Szüleim között is pont ennyi év van és már 38 éve együtt vannak. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!