Találatok a következő kifejezésre: A pasim volt azokra a (340 db)

Faképnél hagyott a pasim. Õ volt az egyetlen, akit szerettem, akivel el tudtam képzelni egy kapcsolatot és aki a világon a legfontosabb volt nekem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ez csak a szokásos, életem szerelme mindennél jobban szeretem, õ az életem, meg stb....de mindig van egy De. És jön a következõ hülyeség a köv. szokásos, hogy soha senkit nem fogok tudni ugy szeretni vagy nem is fogok már senkit mert nekem õ kell, és nála jobbat sosem találnék... majd fogsz!

Ez csak a szokásos, életem szerelme mindennél jobban szeretem, õ az életem, meg stb....de mindig van egy De. És jön a következõ hülyeség a köv. szokásos, hogy soha senkit nem fogok tudni ugy szeretni vagy nem is fogok már senkit mert nekem õ kell, és nála jobbat sosem találnék... majd fogsz!
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
inkább Somlóit!
Ezért nem kell gondolkozni.:D
Szeress belém! Ha lehet én paprikáskrumplit kérnék! :)
Gyere el velem vacsizni, ha budapesti vagy es max 30 :P
miért hagyott el?
csak addig hiányzik az ex, amig nem találsz valakit, majd rájössz hogy az új párod mennyivel különb. aztán õ lesz a világon a legfontosabb ;)
Semmit, törõdj bele, felmelegítve csak a káposztás ételek jók, vagy még azok sem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) utolsó, remélem úgy lesz :)
Óóóó..istenem, ez annyira ismerõs...még jártunk exemmel semmibe se vett, bár látszott hogy szeretett, de mikor dobtam én lettem az élete...amúgy semmit, keress mást, ha õ is úgy érez ahogy állítólag te akkor úgyis visszajön...
kööözhely közhelyre halmozva Te fogsz találni mást, õ pedig csak unatkozott... Te majd nem bánod, hogy találtál mást, õ majd talán fogja bánni, hogy "gondolkodott" hülyeség az egész, a legjobb és a leghasznosabb amit csinálhatsz, az a már fent említett szilvásbukta, és hogy éled tovább a kis életed:)
röviden tömören rádunt.
Chilis babot, mert én azt szeretem.
A kérdező hozzászólása: nekem nem tudta elmagyarázni, viszont bnõmnek azt mondta h „gondolkodott egyik nap és aztán arra ébredt h nem szeret igazán”...
miért hagyott el?
Haha "ujratoltve csak a matrix es a kappszta jo" Sztem probald tul tenni magad rajt, minnel gyorsabban. Ha ugy erzett mint ahogy a baratnödnek mondta akkor nincs ertelme az egesznek.

Házasságban élő nők (gyermekkel) ha csak a férjetek volt az egyetlen pasi akivel lefeküdtetek, nem hajt a kíváncsiság milyen másik pasival a szex?

1 pasi egy életre elég?:) Csak azért,hogy tudd milyen mással bevállalnád a "csak szexet"?Olyanokra gondolok akik nem tervezik a párjuk elhagyásá "csak szex és más semmi":):)

Legjobb válasz: Bizony lehet úgy szexelni mással, hogy az érzelem csak egy pasi iránt marad meg. És nem vagyunk monogámok. Hazudhatjuk magunknak, de egy pasi nem elég. Ezzel nem biztatni akarlak arra, hogy lépj félre, de téves lenne azt hinni, hogy akivel elsõre, azzal aztán életed végéig ugyanolyan jó lesz. Sõt, ha férjed elõtt kiélted magad pár év után úgy is ott lesz, hogy más pasi jobban megbizserget mint a párod. Mert megszoktad. Az újdonság varázsa, mindig mûködik. Csak rajtad áll, hogy túl tudsz lépni rajta, vagy pusztán elfojtod?

Bizony lehet úgy szexelni mással, hogy az érzelem csak egy pasi iránt marad meg. És nem vagyunk monogámok. Hazudhatjuk magunknak, de egy pasi nem elég. Ezzel nem biztatni akarlak arra, hogy lépj félre, de téves lenne azt hinni, hogy akivel elsõre, azzal aztán életed végéig ugyanolyan jó lesz. Sõt, ha férjed elõtt kiélted magad pár év után úgy is ott lesz, hogy más pasi jobban megbizserget mint a párod. Mert megszoktad. Az újdonság varázsa, mindig mûködik. Csak rajtad áll, hogy túl tudsz lépni rajta, vagy pusztán elfojtod?
Hidd el, ha vannak érzelmek, nem gondolsz ilyesmire!A szex az csak szex.Nem vállalnám be!
Èn ugyanebben a cipõben járok. A férjemmel már 8éve vagyunk együtt és senki massal nem voltam, csak vele. Viszont nemrég megismertem valakit, aki eléggé megbizseregtet. Még nem történt semmi, de nem tudom meddig bírok ellenállni. Õszintén , nagyon kiváncsi vagyok plusz még vonzòdok is az illetõhöz.
10 éve vagyok együtt a párommal, most lesz az esküvõnk, egyikünk sem volt soha mással. Nem mondom, hogy nem fordul meg a fejemben, hogy milyen lenne de soha nem csalnám meg a páromat.
Megértelek....engem is foglalkoztatott sokáig, illetve úgy fogalmaznék, hogy hullámokban tört rám pár évente, de elég komolyan. Fura volt. De nem csaltam volna meg soha. a végén inkább lezártam és úgy már tiszta volt a lelkiismeretem. Nem lehet egyszerû neked, tudom , mert én is átéltem. elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Ráadásul még pasi is lenne hozzá....
A kérdező hozzászólása: Egyre inkább foglalkoztat a gondolat.... csak az a fránya lelkiismeret....
Eleve ha feltetted a kérdést, már foglalkoztat, hogy milyen más férfival a szex, de nincs ezzel semmi baj. Én 7 évig éltem kapcsolatban, sokáig azt hittem hogy õ lesz a férjem, vele veszítettem el a szüzességemet is. Szexuális téren azonban ellaposodtunk és óhatatlanul is érdekelni kezdett milyen más férfival. Szerintem az igazság az (még ha sokan nem is vallják be) , hogy egyetlen ember mellett ugyan ki lehet tartani fizikailag, mert döntés kérdése, de lelkileg igenis lesznek megingások, kérdés, hogy tartóztatod-e magad. Mi azóta szakítottunk, voltam néhány más férfival, most újra kapcsolatban vagyok és isteni a szex vele és nem bánom a tapasztalatokat, mert az összehasonlítási alap kell szerintem. Amúgy szerintem csak idõ kérdése minden nõnél, hogy mikor "kattan be" ha csak egyetlen férfi volt az életében és kezd el újra, másra vágyni. De nem lehet általánosítani, te ismered a saját testedet, érzéseidet és a kapcsolatodat. 27/N
Eddig 10 évig jól ment de néha elgondolkoztat, hogy milyen lehet mással! De soha nem csalnám meg!
szerintetek ki élheti úgy magát egy nõ hogy nem feküdt le mással csak a férjével, de ettõl függetlenül azért pasizgatott csak nem szexelt azokkal a férfiakkal?
Persze, a 28 centis bré
igen vólt
Többször lefeküdtem vele, de csak szex volt. Nem tudom, valami nagyon vonzó volt, azt hiszem a hangja, és az önbizalma vett le a lábamról.
igen volt. több, mint 10 évvel idõsebb volt, sõt... lehet hogy 15-tel is... magabiztos, határozott fellépésû pali volt.
igen nekem is volt. fiatalabb tõlem, nem is olyan helyes, de van dumája.. magabiztos és imádom hangját, meg hát nem az a nyalizós, kicsit bunkó, de olyan vonzóan bunkó, amikor meg bókol épp ezért esik kétszer jobban. :) 19L
tegnapelõtt 22:49 24 vagyok amúgy

Lányok/Nők! Szeretitek ha a pasik megnéznek az utcán? Vagy akár volt pasik?

Legjobb válasz: engem inkább idegesít. bár néha visszajelzésnek persze jó. ha nem vagyok biztos magamban, hogy jól áll valami pl.:)

engem inkább idegesít. bár néha visszajelzésnek persze jó. ha nem vagyok biztos magamban, hogy jól áll valami pl.:)
Azt gyûlölöm, ha zsepit kell nekik adni, mert elcsöppen a nyáluk. Azt is ha fütyülnek. Azt viszont szeretem ha rámmosolyognak, vagy látom rajtuk, hogy tetszik a látvány. Egy nõ általában örül a bókoknak, csak nem mindegy, hogy hogyan kapja. Mindemellett gyûlölöm az átlátszó dumákat: "Nincs véletlenül egy gyújtód?" mellette természetesen a haverja már a harmadik szál cigiét gyújtja meg. Szóval a módjától függ.
Hát nem igazán bár hogyha az néz meg aki nekem épp bejön akkor igen is jól esik :)
attól függ
Nos, õszintén szólva nekem néha jó, néha nem. Abból a szempontból, hogy spontán helyes fiú nem néz utánam soha, viszont a 70 felüli bácsik, meg a diszkópatkány drogos idióták igen. Néha van úgy (ez a jó), hogy amikor szembetalálkozom azzal a fiúval, aki nekem tetszik, szinte mindig utánam fordul.
Nálam ez változó. Azt nem szeretem mikor majdnem kiesnek az autójukból a pasik, de azért néha jó egy-két visszajelzés. Olyankor megnyugodok, hogy rendben van minden. :D De pl ma is a barátnõimmel mentem, és rajtuk miniszoknya volt, és elég rosszul éreztem magam, mert mindenki õket bámulta. Mondjuk lehet, hogy engem is megnéztek, de azt nem szoktam észrevenni, mert általában lesütött szemmel járkálok (nincs önbizalmam)
Azt szeretem ha rámmosolyognak, kedvesen. Azt nem mikor forgolódnak meg szemöldökhuzogatnak. gusztustalan szerintem.
Igen, kedvelem, és feldobja a napomat, ha megnéz egy pasas az utcán. Sõtt, ha rossz kedvem van, a tûzoltóság felé megyek dolgozni, mert tuti, hogy minimum két elismerõ bókot kapok..
Nem. Világéletemben utáltam, ha megnéznek a pasik. Ilyen szituban nem érzem magam embernek, csak egy szexuális tárgynak.
nekem csak akkor esik jól, ha kölcsönös. (utolsó kommentedre válaszolva) ha nem akarok senkitõl semmit ne mosolyogjon rám mindenki. úgyis mindenkinek csak a dugáson jár az esze. nekem már ebbõl tökre elegem van. a szex körül forog minden.
Ha utánam kiabálnak, megjegyzéseket tesznek, fütyülnek, beszólnak, és elhangzik az a bizonyos , , de [email protected]ám" mondat, az undorító számomra.Ha valaki mosolyog, és végigmér, és mondd valami kedveset, az kifejezetten jól esik.Szóval minden a tálalástól függ.Persze azért az átlátszó mondatok is elég idegesítõek.Bõven elég annyi, hogy csinos vagy, nem kell ez a , , bearanyoztad a napomat" nyálas duma. :-D
Van egy srác, akivel jó régen (már vagy 15 éve) volt egy néhány hetes románcom. A mai napig ha találkozunk, mindig rámkacsint, olyan kis huncut módon..Nekem ez baromira jól esik :) )
Én néha kétséggel állok a dologhoz. Nem vagyok benne biztos, hogy azért néz és mosolyog, mert tetszem neki, vagy azért, mert rondának talál, rosszul áll a hajam/ruhám, elkenõdött a sminkem, vicces vagyok a ruhában....
A kérdező hozzászólása: És ha a volt pasitok néz meg?Vagy az aki nagyon hajtott rátok régen?Vagy akivel kölcsönös a szimpátia?
Életem (volt) nagy szerelme, akinek soha nem kellettem igazán, szokott így megnézni. K*rva jól esik hogy majd kiesik a szeme, ha meglát... mondtam én anno is, hogy jön majd még az én utcámba :D Egyébként nem szeretem, fõleg nem az ilyen építkezések körül. Bár ott is volt egy vicces esetem. Tél volt, és szét voltam fagyva, olyan nagyon durván piros volt a fülem, és beszólt az egyik srác a "falakról", hogy de szép piros a füled :D ezen jót röhögtem :D

A pasim meg az egykori volt nagy szerelmem haverkodnak! Ez nekem nagyon gáz szitu, mert az a másik pasi egyszer nagyon megbántott, én meg 2évig szenvedtem utána. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A jelenlegi barátod tudja, hogy a srác, akivel haverkodik, veled milyen viszonyban volt? Ha ez titok, akkor hagyd az egészet, ha nem, és tudja, vagy lennél vele õszinte és elmondanád, akkor szerintem beszélj a pároddal. Mondd meg neki, hogy az a srác nagyon megbántott régen, és ezért neked elég rossz, hogy ilyen jóban lettek.

A jelenlegi barátod tudja, hogy a srác, akivel haverkodik, veled milyen viszonyban volt? Ha ez titok, akkor hagyd az egészet, ha nem, és tudja, vagy lennél vele õszinte és elmondanád, akkor szerintem beszélj a pároddal. Mondd meg neki, hogy az a srác nagyon megbántott régen, és ezért neked elég rossz, hogy ilyen jóban lettek.
A kérdező hozzászólása: Tudja, elmondtam neki. De az abszurd lenne, h megtiltsam, h barátkozzon vele.. meg az is zavar h borzasztóan link alak a pasi, és ezt a barátom is tudja..

Van még ilyen csaj? Soha nem volt pasim, egyszer csókoloztam, ennyi! A pasik szemében az ciki ha egy nő szűz?

nagyon perfekcionista vagyok asszem és romantikus,, csak annak adom a szívem,testem... akit tiszta szívemb?l szeretek!és ilyen egyszer volt de nem jött össze azóta semntaláltam..:-( már 21 vagyok ... a pasik szemében az ciki ha egy n? sz?z?

Legjobb válasz: Szia! Csak annyit tudok mondani,hogy egy nagyon ÉRTÉKES nõ/lány vagy!A fiúk nagyon megbecsülik az ilyen lányokat,hidd el megtalálod az igazit,és az még rá,hogy szûz vagy,csodálatos dolog!(õszintén mondom!)

Szia! Csak annyit tudok mondani, hogy egy nagyon ÉRTÉKES nõ/lány vagy!A fiúk nagyon megbecsülik az ilyen lányokat, hidd el megtalálod az igazit, és az még rá, hogy szûz vagy, csodálatos dolog!(õszintén mondom!)
szia! Én nagyon hasonló helyzetben vagyok, pár hónap mulva leszek 21. Még csókon kívül semmi nem volt köztem egy pasimmal sem. Mondjuk összvissz 2 pasim volt. És én is félek attól hogy ha majd oda kerül a sor mit fog szólni hozzá a fiú. de már nem érdekel hogy szûz vagyok, én jól érzem igy magam és tudom h nem kell siettetni, aki megért annak ugysem ciki.
Van még ilyen lány, persze, én is ilyen voltam és van barátnõm aki szintén így gondolkodott. Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem az elsõ és azóta egyetlen párommal és egyáltalán nem bántam meg. Én sem láttam szükségét hogy megszabaduljak a szüzességemtõl csak azért mert egy idõ után egyesek szerint ciki. A pasik nagy része (a normálisabb része) sem tartja cikinek ha egy lány szûz, hanem örülnek hogy õk lehetnek az elsõk. Nyugi, nem vagy lemaradva semmirõl, majd megtalálod azt az illetõt akinek szívesen oda adod magad.
A fiúk szeretik a szûz lányokat, de csak akkor, ha gyorsan tanulnak.. És ez nekem még nõi szemmel is érthetõ ^^ én is ezt várnám el egy szûz sráctól :P
Szia! Én fiú vagyok, 20 éves, és ugyanez a "problémám". Én is valami tökéletes dolgot keresek, illetve egy olyan lányt, aki tökéletesen megfelelne nekem. Nah nem úgy, hogy nagyok az elvárásaim, csak akkor is... kell néhány dolog... Szóval szerintem egyáltalán nem ciki a helyzeted, egy kincs vagy ebben a romlott világban. Több hozzád hasonló ember kellene:D Talán akkor én is összefutnék eggyel...
Szerintem addig nem is találod meg az igazit, míg azon izgulsz, vajon mikor jön, és mikor nem leszel már egyedül. Csináld a dolgod, éljél és majd ha úgy kell lennie, hogy összejöjj valakivel, akkor össze fogsz jönni, és talán õ lesz a nagy szerelem. Csak ennyit tudok mondani. Nálam is ugyanez volt, sõt, én kijelentettem, kinek kell most fiú, nekem most marhára nem hiányozna, rá egy hónapra jött a párom, akivel 5 éve együtt vagyunk. A szüzesség meg manapság egy kincs, és a párodnak is az lesz.
Sajnos nem mindenki értékeli a szüzességet. Ahogy az én páromat sem hatja meg, hogy nekem õ volt az elsõ.
Szerintem nem ciki. Egy normális fiú értékeli, hogy majd õ kap meg téged elõször. Csak az idióták problémáznak ezen. Én 23 évesen jöttem össze elõször egy sráccal. Vele csókolóztam elõször. Életem elsõ szerelme volt. 2 hónap múltán dobott mindenféle mondva csinált indokokkal. 4 hónapra rá összejöttem egy másik fiúval. Õ vette el a szüzességem. 5 hónapja vagyunk együtt, de ez a kapcsolat sem mûködik, hiába teszek meg mindent :( Ne siettesd a dolgokat. Meglásd, egyszer meg fogod találni az igazit!
én barátom örült, hogy 21 évesen szüzen "kapott meg" azt hitte hogy jópár egyetemista már helyrerakott odalent..
Szerintem nincs annál értékesebb! Csak annak add oda magad, akit igazán tiszta szívbõl lélekbõl szeretsz!Azonban ehhez nem elég pár hónap!
A kérdező hozzászólása: az még haggyján hogy nem voltam férfival, 20 évesen csókóloztam elöször!!! xD megvártam azt akihez csöpppet vonzódok, és csodálatos volt mégha beis voltam rugva :D
A kérdező hozzászólása: remélem van olyan ember ezen a földön akibe szerlmes leszek:S
Nem ciki, csak kellemetlen :-D Sajnos a pasik a mai világban már semmit sem értékelnek...Egy háremet, naponta cserélõdõ tagokkal, azt talán igen.
Azt én is értékelném. 21/F nem szûz :P
Szia! Én fiú vagyok és hasonló lányt keresek, ha lenne kedved ismerkedni írj egy privát üzenetet!
A kérdező hozzászólása: látom nem vagyok ezzel egyedül :-) köszönöm a válaszokat! én 5 évig szerettem egy pasit, de nem jöttünkk össze sajnos, nem viszonozta a szerelmem:(, õ csodálatos pasi volt, rajongtam érte, de ez van!...nem tudok sajnos mást elfogadni igazán...nem tudom mikor találom meg az igaz szerelmet, én hiszek benne mégha nincs is...tulajdonképpen azt keresem, , , a másik felem :-)
Az én véleményem az hogy a szüzesség jó dolog és az a szép az egészben hogy minél idõsebb az ember annál nagyobb értéknek számít. Sokan mondják még hogy a szüzek azért jók mert saját igényeidhez formálhatod. Nos nem tudom hogy ebbõl mi igaz és mi nem de drukkolok hogy eljöjjön a te idõd! :) 20as sorstárs.
Én is már 20 vagyok, és szûz, nekem van barátom, nekem mindíg azt mondja, hogy egy igazi kincs vagyok, mármint arra fel, hogy még nem voltam senkivel, szerintem ez egy szép dolog, még ha vannak is olyan vagány nagymenõk akik ezt kiröhögik, de hidd el nekik soha nme lesz olyan jó a sseyuális életük, mivel 11-12 évesen elvesztették valami discoban, mint a hozzánk hasonlóknak, akik jól megfontolják ezt a kérdést, mer ez egy életre szól
Szia! Egyáltalán nem ciki!!!!!! Sõt!!!!!! Becsülni fog az a pasi akinek ezt oda adod!!!!!!
Sztem 1 szûz lánynál nagyobb kincs nincs! (persze a pasikra is igaz) ez azt jelenti h nem adod/adtad oda magad rögtön az elsõ pasinak aki az utadba kerül, megvárod az igazit! Én is így vagyok vele, 21 éves pasi vagyok, csak én még nagyobb hátrányba vagyok mint TE:sajnos még sose csókolóztam:S Irigylem azt a pasit, aki majd testileg, lelkileg megkap!:)
Semmi gond a szüzességgel akár 30 éves korig sem - ha nem vagy prûd. Igaz, sokaknak nem is számít... az biztos, hogy ha valakivel összekerülsz, és nem zavarja, akkor a normálisabb fajtából van, vagy szüzekre vadászik (de azok fiatalabbakra hajtanak). A lényeg az, hogy szeressétek egymást, szívesen tanulj tõle, és legyél te is ötletes. A férfiak többsége imád ilyesmit tanítani :-)
Most ápolhatnám a lelked, de nem teszem, semmire sem mész vele. A szõke herceg nem létezik, bocsi. És minden nõ szûz volt egyszer.
:) nem hinnéd el, hogy hány pali/lány szûz még 25 után is!!! a férfiaknál nem "érezhetõ", ha szûz... tehát azt mondanak, amit akarnak. De szerintem aki nem értékeli, hogy még nem ment át rajtad 20pali, az mehet a pokolba! Arról nem is beszélve, hogy akkor leszel jó a szexben, ha teljes szívvel akarod. Aki nem akarja az nem is lesz jó az ágyban!!! Szóval tuti nem ciki, és nekem is van számos ismerõsöm akik szüzek 24fölött, és büszke vagyok rájuk, hogy nem szégyenlik, és nem fekszenek csakúgy össze valakivel!!!
nem baj ha egy lány szûz... csak gyorsan tanuljon:) ez az ideális
Kicsit kevés az információ a korrekt válaszadáshoz

Miért hiszik a pasik magukról azt, hogy ha volt 10 nője, akkor egy isten az ágyban?

(sokan elfelejtik az örök igazságot: nem a mennyiség, hanem a min?ség számít)

Legjobb válasz: mert a pasik többsége a mennyiségre megy (tisztelet a kivételnek)

mert a pasik többsége a mennyiségre megy (tisztelet a kivételnek)
Sajnos el vannak tevedve a pasik :) ) Szerintem is a minoseg szamit, nem a mennyiseg!
ha elég sok nõ színészkedte már el nekik az egetrengetõ orgazmust, miért ne hinnék? csak gondolj bele... ha csinál valamit, és pozitív visszajelzést kap (egy jó szinésznõtõl), akkor mi oka lenne magában kételkedni?
A kérdező hozzászólása: több mint 10 éve élek neki életet és 1 kezem is sok hozzá, hogy megszámoljam mennyi az annyi. (F)
hm hát én lehet kivétel vagyok, de elég sok lánnyal voltam már és nem hiszem azt hogy király vagyok, mindig igyekszem ugyanúgy! pedig a barátnõm szokta mondani hogy mennyire jó velem, de emiatt nem bízom el magam...

Be tud kavarni a későbbi, esetleges házasságomba az, hogy csak 2 pasi volt az életemben összesen?

Nem mintha házasságon gondolkodnánk, sőt, ki tudja, hogy mit hoz az élet. Viszont elgondolkodtam rajta. 23/L

Legjobb válasz: Akarmi be tud kavarni akarmibe. Ha tul sokat filozofalsz rajta be is fog. A hazassagodba viszont inkabb az zavarhat be hogy nem jo partnert valasztottal. Hogy elotte hany volt, az nagyon mindegy.

Szerintem is ennek kéne inkább normálisnak lennie...
Akarmi be tud kavarni akarmibe. Ha tul sokat filozofalsz rajta be is fog. A hazassagodba viszont inkabb az zavarhat be hogy nem jo partnert valasztottal. Hogy elotte hany volt, az nagyon mindegy.
szerintem ez hülyeség. nem feltétlen lesz ebbõl baj. emberfüggõ. kinek mi jön be és mi hiányzik... de ha ez felhívás keringõre, akkor akaratlanul is fogsz kapni pár ajánlatot azt hiszem;)
Nem hiszem, mivel ez lenne a normális szerintem!! Tapasztalatot szerezni nem csak úgy lehet, hogy agyon k uratod magad mindenkivel!! Szóval jól csinálod, és semmi bajod nem lesz belõle!! ;) Ha meg jó a szex a "férjeddel", akkor úgysem akarsz mást, szóval nem fog kelleni az eddigi 2-3 palinál több... 27/F
Ha alapból benned van a hajlam a megcsalásra és stb-ikre, már pedig benned van, mert feltetted a kérdést.
Ja, hallgass a #2-re aki szerint társadalmi zsákutca vagy, hogy nem kúrattad szét magad 10-nél több pasival.
Hát, egyszer csak feltámadhat a hiányérzeted
Az elsõ kis szellõ ami annak a viharnak a jele, hogy majd 5 év házasság után válni akar mert nem élte ki magát....
A kérdező hozzászólása: Nem, nem, "élek" én. Rengeteg fellépésünk van(hastáncolok), ami mindig jó buli, meg sokat bulizunk, megyünk erre-arra, nem ülök otthon. Csak a szex marad ki az egészbõl. De igy ahogy elnézem magam, nem is lennék rá képes...
De ki nézne le ha életed végéig ezzel a barátoddal leszel? Õ biztos nem...Akkor ki? Nyilván nincs a homlokodra írva, hogy nem vagy annyira tapasztalt ...mellesleg a tapasztaltság szerintem nem abban nyilvánul meg, hogy mennyi szexpartnered volt. Nyilván akinek több éves kapcsolata volt szerintem az tapasztaltabb mint akinek 10 egyéjszakás + laza kapcsolata... De én 4 év után egyébként ezért szakítottam a barátommal. Szerettem volna mást is kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezzel egyetértek.
En inkabb arrol az oldalarol fognam meg a kerdest, hogy amig azon gondolkozol, hogy egy esetleges hazassagban kesobb milyen gondok lehetnek es nem azok a gondolatok (es erzesek) jarnak at, hogy a partnereddel akarsz lenni, mert szereted ot, kolcsonosen elfogadjatok egymast es el tudtok kepzelni egyutt egy hosszabb tavu, kozos eletet, amit formailag egy hazassag keretei kozott tudtok elkepzelni, addig nem nagyon erdemes eleve foglalkoznod a hazassaggal, mert valoszinuleg nem is akarod meg igazan, nem vagy ra keszen. En legalabbis a hazassagot olyan komoly lepesnek tekintem, amit tenyleg erdemes akkor meglepni, amikor az emberben nincsenek ketsegek es a zsigereiben erzi, hogy most ez a helyes lepes es nem a jovobeli, elore nem lathato, teljesen bizonytalan esetleges problemakon gondolkozik (illetve ha a jovore gondol, akkor nem problemak jutnak az eszebe, hanem a kozos egyutteles es az azzal kapcsolatos tervek, elkepzelesek, feladatok).
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nem akarom, hogy azt gondolják rólam, hogy "szûzike"vagyok. Meg hogy lenézzenek, hogy nincs tapasztalatom, és hogy úgyse értek ehhez meg ahhoz.
Szerintem ha ez már most így felötlött benned ez a gondolat, akkor igen, késõbb baj lehet.
26 éves vagyok, 1 éve férjnél. A férjemmel 7 éve jártunk, mielõtt össze házasodtunk. Elõtte egy 2 éves kapcsolatom volt. Soha fel sem merült bennem a gondolat, hogy ez nekem hátrányt jelent, sõt néha azt kívánom, bárcsak hamarabb ismertem volna meg a férjem, hogy csak õ lett volna az életemben. Na de ez van.
A kérdező hozzászólása: NINCS bennem a megcsalás gondolata. Ez meg se született bennem. Sose csalnám meg, mert nagyon rosszul érezném magam utána, és egy olyan embert veszítenék el, aki amúgy minden rigolyámat "eltûri". Na, neki is vannak, de ez errõl szól, vannak és kellenek a kompromisszumok. Inkább csak az zavar néha, hogy annyi emberkétõl hallom, hogy fúú, ezzel feküdt le, meg azzal, meg milyen jó volt. Meg h a 2 az kettõ marad... akármilyen jó is ez a második. Mondjuk, az elsõ az csapnivaló volt, szóval még pár olyanra nem lenne szükségem.
A kérdező hozzászólása: És megérte? Sikerült kipróbálni másokat? Nem bántad meg? Csak ez volt a baj?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!