Találatok a következő kifejezésre: A pasim viszi a (23 db)

A csajok nagy része miért imádja ha egy kapcsolatba a pasi visz szinte mindent bele (auto, lakas) es nekik csak a testuket kell beleadniuk?

A kornyezetemben akiket ismerek abbol 22 párnál szinte mindent a pasi adott bele a kapcsolstba es csak 6 olyan párt ismerek ahol s làny volt a tehetosebb es 5 part ismerek ahol hasonlo volt a ket fél anyagi helyzete. Ezt szamoltam ossze es furcsallom a dolgot.

Legjobb válasz: Eltartott magánkrváknak hívják õket.

Eltartott magánkrváknak hívják õket.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék gyereket sohasem és ezt közlöm a leendõ barátnõmmel is. Mivel egyre több nõ sem szeretne gyereket, így ezzel nem szokott gond lenni.
Abban talán egyetértünk, hogy nem a férfi fog gyereket szülni, és ha majd a babát szoptatja a szeretett nõ, te fogsz pénzt keresni, nem? Számomra az, hogy mi többször 9hónapra hatalmas terhet cipelünk, nagyon sokat nyom a latba. És ha komolyan, egy életre tervezünk egy férfival, családdal, biztonsággal, ahhoz ez kell. Nem? Mi ezen olyan csodálni való? És igen, mi meg letesszük a házimunkát, sajnálom, ha neked ez mást jelent ha a nõ csinálja, és ha a pasi csinálja, csak azért mert a nõknél ez természetes volt eddig. De ettõl még ugyan az a munka marad. Nem? Amúgy én ugyan úgy elfogadom és díjazom ha a nõ keres többet, nem gondolom, hogy ez a férfi dolga! Nem is várnám el a páromtól, hogy õ keressen többet, de nem hiszem, hogy ezen problémázni kellene. Nyilván örül a nõ, ha ilyen szerencsés, hogy ilyen párja van, aki mellett anyagi biztonságot IS (!!!) élvezhet. Ez van.
Ha egy nõ elvár ilyesmit, azzal nem is érdemes kezdeni. Ha meg ennek ellenére a pasi kezd vele, mondván majd megváltozik... késõbb ne sírjon a szája, hogy a nõ nem a sper...ját szívja hanem a pénzét.... Nálunk pl az én részemrõl volt ház. Tehát az ahol lakunk. A férjem költözött ide. Kocsink nincs mert tök feleslegesnek tartjuk, helyette inkább kaját veszünk. Mert ha lenne kocsi, akkor választani kéne a fenntartása és a benzin, vagy kaja... és amúgy sem tud egyikünk se vezetni. A háztartásba meg mindketten beleteszünk mert mindketten dolgozunk. Mikor nekem nem volt munkám, a férjem tartott el, igen, de én dolgoztam itthon. Most már megosztjuk a házimunkát is. És ennyi.
Abba még nem gondoltál bele, hogy egy nõ tud egy lakásból otthont csinálni? Vagy a ház körüli placcból kertet? Õszintén: nálatok otthon ki dolgozik többet a házban, anyud vagy apu? És itt most a porszívózás, mosogatás fõzés is munkának értendõ!!! Amúgy szerintem egy kapcsolatban el kell osztani a feladatokat. Lehet, hogy a párom a dupláját, vagy a tripláját keresi annak a pénznek, amit én tudok hazavinni. Ezért most el kéne hagynom? Vagy inkább törõdjek bele, hogy õ okosabb és tehetségesebb, mint én, és segítsem abban, hogy még jobban kamatoztatni tudja a képességeit? Ha csak az anyagi oldalát nézed, persze igazságtalannak tûnik a dolog. Ha csak az érzelmit, akkor pont a nõk vannak hátrányban. 2-3 gyerek mellett apa elmehet a haverokkal fél délután sörözni, de egy nõnek onnantól nincs magánélete. Szóval próbáld meg egészben nézni, ki mit ad bele egy kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: Csak más a helyzet, ha egy nõ keres jobban és a pasinak kell tepernie, hogy ne legyen nagy a különbség, és más a helyzet, ha a pasi, mert azt a nõk és sok mindenki más is természetesnek veszi.
10, és? mi is pont így vagyunk, csak nõben. :P
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar ha egy nõ, mint a párom jobban keres nálam. Nem lennék frusztrált. Cserébe mosnék, takarítanék, kertészkednék stb. Fõzni nem tudok, tehát azt az egyet nem vállalnám.
Nekem semmi bajom a régi modellel, ha kell eltartok egy nõt. Aki persze cserébe biztosítja úgymond az otthon melegét nekem, törõdés, szeretet, ügyintézés, házimunka, kaja, szex. Na meg persze az ápoltság, szóval jól nézzen ki, végülis én is igényes vagyok magamra. Aki meg nem tud eltartani egy nõt, és ezen pampog, azt gyengének tartom. Akkor az keressen magának egy hozzáillõ emancip .ncit, velük is van épp ugyanannyi baj, mint a magukat eltartató plázacicákkal. És ezt amúgy mi sem mutatja jobban hogy még manapság is egy férfi frusztrált ha a csaja/felesége jobban keres nála, és erre ahogy látom sokszor a kapcsolat is rámegy. 23/F
Most mi van? Egyrészt, mit számít, hogy ITT A GYÍKON mit beszélnek? Másrészt, persze, ez lenne a tökéletes világ, de sajnos ez sok esetben nem megvalósítható. Azonban ha már itt tartunk, hogy ki mit lát, én még mindig azt látom, hogy a nõ fõz többet, a nõ mos, a nõ takarít többet, a nõ vásárol be.. Hm? Azért szerintem másban is oda tudjuk rakni magunkat, ha épp pénzben nem. Szerintem az a lényeg, hogy egy kapcsolatban kb. egyensúlyban legyenek a dolgok, mindkét félnek megfeleljenek a dolgok. NEM? Ne ítélkezz kívülrõl. Honnan tudod, azok a nõk mit tesznek, és mit nem? És ha netán keveset is tesznek, nem neked kell szeretned õket. Szerintem törekedj arra, hogy a saját kapcsolatodban megtaláld a békét! HM?
"Te ezt így látod." = õk ezt így látják. :D Azért remélem, ki tudod bogozni, mit akarok mondani. :D
" az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia" Te ezt így látod. Az általad említett 22 pár nem így látja. Az õ dolguk. Egyébként én annyira nem is ezt tapasztalom, én inkább úgy veszem észre, hogy általában egy kapcsolatban a néhány évvel idõsebb félnek van több mindene. Szinte minden pár, akit ismerek és a nõ az idõsebb, a nõ vitt többet a kapcsolatba.
"De itt a gykn az osszes lany az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia mindent ed kozosen kell a jovot megteremteni" Te eleg fiatal lehetsz, ha egy no mond vmit, azt nem kell mindig szo szerint venni! :)
Vaqy a penz miatt, vagy pedig amiatt, ami a penz mögött van. Mert akik meg tudjak szedni magukat, azok altalaban nem teszetosza puhap_csök.
A kérdező hozzászólása: De itt a gykn az osszes lany az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia mindent ed kozosen kell a jovot megteremteni
Mert nektek ennyi is elég? HA NEM TETSZIK, NE LEGYÉL ILYEN LÁNNYAL! No de neked még is ilyen nõ kell, miattuk szomorkodsz! De fura, nem mindenki ilyen, észrevetted? Akkor miért nem CSAK ÕK érdekelnek? Másrészrõl ha te nem tudod, üzenem, még mindig nincs teljes egyenlõség nõk és férfiak terén munka és fizetés lehetõségek terén!
Azt hittem most a 22 ismerõsödrõl beszélünk. :D + ott van 6 + 5... Te válassz nálad jobban keresõ lányt, ha ennyire zavar... Ennyi, aztán hagyd meg, hogy más is olyat válasszon magának, amilyet akar. Van akinél ez dönt, van akinél nem. Szerintem az is szánalmas, hogy te ezt lesed. Elvileg felnõtt emberek vagyunk, el tudja dönteni mindenki, hogy kell-e neki egy "pénzlesõ" nõ, vagy sem. :D Szerintem te kívülrõl baromira nem látsz annyira mélyen bele 33 pár kapcsolatába, és hogy ott a nõ csak a testét adja-e bele!

Az melyik évadban van a Született Feleségekben, mikor Gabi visszamegy modellnek, de az anyuka szerepét osztják rá, valamint az, hogy Bree mindenféle pasikat visz haza bárokból?

Letöltöttem, elkezdtem nézni elölről és már volt az, hogy Gabrielle visszament modellnek, de konkrétan ez a jelenet nem volt benne, pedig emlékszem rá mikor még először néztem!

Legjobb válasz: 3 evead

3 evead
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
AZ utolsó évadban is ez van.
honnét veszed hogy nem akar lekoptatni? ha csak azt mondta, hogy kedves vagy akkó' az bizony lekoptatás.
Van egy lány, aki nekem teTSZik, és messze lakik naGYOn, pasija is van, de én elmondtam neki, hogy szeretem, és teTSZik. Egyáltalán nem akar lekoptatni, szerinte még kedves is vAGYOk. De szerintetek is a "sírba viszem õt" ha minden nap beszélek vele msn-en? buz1-e vagy?!
Ha neki is rövidíthetsz, meg nem "tucc" helyesen írni, meg naonozol fiú létedre, akkor garantáltan a sírba viszed Alapból valószínûleg csak letilt egy idõ után
Te most fiú vagy? Ha igen, akkor b*zi vagy? Vagy mi ez a sok rövidítés és tinilányos szóhasználat?
A kérdező hozzászólása: nem CSAK azt mondta! beszélünk minden nap!
A kérdező hozzászólása: csak itt írok így... meg itt is csak hülyeségbõl
de te gyökér.... tanuljáááá mmáá meg irni-.- miaz h naon? én is igy irtam de rájöttem utcsó gyökér ir igy jah és a lányok-.-.....elöször irj normálisan:) utána duma:D
A kérdező hozzászólása: NEM ÉRTITEK H CSAK ITT ÍRAM ÍGY!!!! VELE NORMÁLISAN SZOKTAM! BÁR LÁTHATNÉK 1 VLASZT IS!
Asszem nemertem.Kerlek leirnad megegyszer?
Négy éve van egy titkos kapcsolata és a pasi megígérte hogy megy de azóta se kép se hang. A véleményem: Lehet hogy a titkos már nem titkos ./az asszony tud mindent/ Vagy most van már egy második titkos is. Ezért nem kell Nem Független pasival kufircolni.
Rejtélyes ügy. Csak ezek után ha újara jelentkezik, ne omolj a karjaiba, bármi ürüggyel tér vissza, bármilyen magyarázatot ad! Ilyet nem lehet egy nõvel csinálni!
No meg mert ERKÖLCSTELEN áze.
Hívd fel egy másik számról, mondjuk telefonfülkébõl.
Nem írtad mikor hívott fel, néhány napja vagy néhány órája? Nem lehe, hogy lebukott?Mivel írod titkos kapcsi...Hívd fel szám nélkül....
utolso elötti LOL-os välaszadonak.nagyokos!ha nem érted a kéRdéSt olvasd mär el megint!nem kifejezetten a pasija.a szeretöje te igen birka.ezert is értetlen a dolog a csaj elött.az hogy miéRt nem ment ...nem tudod meg sosem sztem.hacsak nem keres fel és mondja meg hogy bocsi...ez és ez volt.ha annyira akart volna, mär keresett volna vagy egy smst küldött volna 1 hét alatt.sztem beakarta fejezni a kapcsolatot ami kettötök között folyt, és igen igy.habär nem rtem miéRt nem mondta a szemedbe.a mäsik pedig, lehet jobb is igy hiszen van egy kisfia ahogyan irtad...nem kéne harmadiknak lenned, tönkreszeted a csalädjät:S.nem kioktatalak, ne annak vedd kéRlek!de gondolj bele.nekem is van egy ksifiam 8 honapos.sosem tudnäm feldolgozni és megemészteni ha a apärom megcsalna...remélem erre nem került sor.és föleg nem ugy hogy ha 1 nöhez järna midnig:S.lehet ez jobb is igy nem gondolod?
Ez a bizonyos pasi nem debreceni véletlenül...?
utolso vàlaszadotol kérdezem:D, tàn te vagy a feleség?:) kezd érdekes lenni a sztory...:)
A kérdező hozzászólása: Nyugi nem debreceni a pasi! Talán hasonló a rörténet?
Hivd fel es utana ird le h mi van vele!
LOL te viccelsz, a pasid lement kenyérért egy hete és nem talált vissza és te ide írogatsz, ezen megszakadok, lehet hogy már azóta Tadzsikisztánban van és onnan fordul meg, hát ez õrület HAHAHAH!!!
Én aggódnék. Nem lehet valami egyéb baja? Hívd fel, csak hogy tudd, hogy jól van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is inkább ezt gondolom, amit te írtál!Ha meg nem jelentkezik akkor, ennyi volt és mégsem szeretett igazán! Nehezen tudom feldolgozni, de majd túl leszek rajta!48 éves ffi és tanult ember hát ... ilyen is van!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek gáz, ha felhívom! Nagyon ritkán szoktam, a 4 év alatt talán, ha 6-szor! Mindig õ hívott , de mondta is mindig hogy hívni foglak és hívott is elég gyakran. A másik hogyez az esetet megelõzõen s2 hétig szinte minden nap itt volt nálam!
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszadónak, egy hete nem keresett.Próbáltam hívni, de nem vette fel, persze nem íta ki a számot, nem tudhatta ki hívja!Próbáljam még? Nagyon bensõséges a kapcsi, és ezért nem értem!Nem voltam ilyen kapcsiba még soha! azt gondoltam velem nem történhet ez meg, hát megtörtént!Ez van.Nem akarom, hogy velem éljen a kisfia miatt fõleg, meg így sztem nagyon jól mûködött, de ezt õ is tudja.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Felhívott a pasim, otthon hiányolták , keveset tartózkodik otthon stb... Azért tûnt el, de ezt én nem fogadom el, mert akkor is számtalan módja van, hogy ezt közölje velem , ha akarja! pl. e-mail, sms, telefon, egyebek.. Egyenlõre a találkozásunk várat magára, " mert most én vagyok nagyon elfoglalva"!
Igazából a háta közepére kíván téged. Szerinted?
nyalja a buládot, úgy szeret lehozná a csillagokat is ha alubó lenné.
A kérdező hozzászólása: kerlek rendes valaszokat..:) fontos lenne
nem, nem szeret. imád!
A kérdező hozzászólása: szoval az h lefekszunk egymassal az csak jo ? mert azt jelenti hogy kivan ..?
Most akkor pontosan mi a probléma?
Igen, hogy kivan:) Meg gondolom, kíván is; most még mindig nem nagyon értem:)
A kérdező hozzászólása: hat mindent megtesz ertem ..nem szegyeli hogy en vagyok a baratnoje ...mindenhova magaval visz..ugy banik velem mint 1 hercegnovel..de minden adando alkalommal lefekszunk egymassal..s ezt szerintettek nem kihasznalas vagy egyszeruen csak kivan??
:D Ha mindig a kedvedben jár, valszeg igazán szeret, meg, inkább veled csinálja, mint mással, nem?:D Hát, most figy, ha te nem akarsz annyiszor, mert neked néha a kevesebb több lenne , és amikor éppen csinálnátok, ezáltal jobban élveznéd, akkor mondd meg neki, vagy írd le, hogy ritkábban szeretnéd, és meg van oldva:) Hát most én szóljak neki?:D

Tényleg annyira sértő ha nem bujok ágyba olyan sráccal akit az este ismertem meg? Miért viszi ez a pasikat arra, hogy roszindulatu legyen?

Nem mentem bele az egy éjszakás kalandba,de nem ugy tünt a srác,hogy nem akarna semmit töllem,3 hétig bolonditott telefonon,neten és mikor végre találkoztunk a távolság miadt,fél ora utan othagyot a diszkoba,azota nem szolt hozzám,ez volt a szivatás amiért nem feküdtem le vele?vagy csak ilyen görény?lehet gyerekes de 3 napja eszt ''emésztem''

Legjobb válasz: Szerintem emészd még azt a helyesírási kézikönyvet is, de elõtte olvass bele.

Szerintem emészd még azt a helyesírási kézikönyvet is, de elõtte olvass bele.
Miért ne lenne rosszindulatú? Látja, hogy nincs esélye nálad. Nem értem a lányokat. Elvárják, hogy még akkor is "nyaljuk a s*eggüket" ha abból nincs semmi hasznunk. Nektek nem társ kell, hanem kutya. Bocs, tudom, hogy a te esetedben egyéjszakás kalandról van szó, de ezt most muszáj volt leírnom.
Szokott ilyen lenni. Továbbállt és ment a következõ ribizlire. Ezért aztán tényleg nem neked kéne magadnak rosszul érezned.
Komolyan ezen rágódsz?!
Nem volt szerencséd...próbálj meg valami normális fiút találni. :)
Vélhetõen csak dugni lettél volna jó neki, de ezt a helyesírásod alapján nem csodálom, eszed nem sok lehet, ne haragudj...

Nők/csajok miért nézitek le azokat a pasikat akik kurv. áznak ha éppen nincs senkijük? Miközben ti ugyan úgy megdugatjátok magatokat ha viszket a punci.

Legjobb válasz: azért, mert olyan szerencsétlenek, hogy nem bírnak összeszedni valami nõt akármelyik szórakozóhelyen, hanem inkább fizetnek érte ! bár engem nem érdekel, nem nézem le csak nem szimpatikus

azért, mert olyan szerencsétlenek, hogy nem bírnak összeszedni valami nõt akármelyik szórakozóhelyen, hanem inkább fizetnek érte ! bár engem nem érdekel, nem nézem le csak nem szimpatikus
Mert még annyi sincs abban a pasiban (férfinak semmiképpen sem hívnám), hogy vegye a fáradtságot és a saját személyiségével/vonzerejével/hódítási trükkjeivel szedjen föl bárhol egy nõt. Inkább kikeresi egy netes oldalon az illetõt, majd otthagy neki néhány bankjegyet, és letudva. Ebben semmi, az ég adta világon, kihívás nincs. Számomra az ilyen hímnemû értéktelen a párkapcsolati-húspiacon. 23N
A kérdező hozzászólása: ma 19:51 Te nagyon nem érted innen látni.Pontosan errõl van szó, hogy egy nem annyira jó csaj is talál magának olyat aki megdugja mert pinája van.Tehát még õ is válogathat és õ is talál majd jelentkezõket.De még egy jól kinézõ pasinak is keményen meg kell dolgozni ahhoz hogy megdughasson egy csajt.De egy kevésbé jól kinézõ csajért is sorba fognak állni hogy jól alá verhessenek..ennyi.Ezt kellene felfogni.Buboréklány tökéletesen leírta.
Azért nézem le mert undorító a prostizás, én se teszem szét a lábam ha szexhiányom van, hanem csak kellõ ismeretség után.Bennem van tartás, de bizonyára egy hozzátok hasonló kaliberû magát bárkinek felkínáló nõcske megértõbb és illik is hozzátok.
Szerintem meg túl van dramatizálva a dolog, evidens, hogy mindenkinek nem leszel az esete, lehet, hogy csak a 8000. csaj fogja megadni, amit akarsz (szex/kapcsolat...), meg nyílván vannak bunkó nõk és igen elmehetsz prostihoz, ezek a lehetõségek, de attól még a sajnálattal semmit nem fogsz elérni, meg azzal se, hogy fizetsz a szexért, és ez az általánosítás és nagy bolondság, pasikba is vannak bunkók szóval errõl kár vitázni. De a könnyebb megoldás nem feltétlenül a jobb. Ha tegyük fel munkanélküli leszel és minden honnan elküldenek, majd kimész az utcára sírni, hogy adjanak munkát? Nem hinném, hanem nem adod fel, és nem keseregsz, hanem megy tovább az élet. -és nem mások sajnálatától leszel boldog. Legalábbis ez az én hozzáállásom, és számomra ez a szimpatikus hozzáállás... mégha a két példa közt nincs is erõs párhuzam.
Ez kéne ide! Megnézném, mekkora arca lenen akkor a nõknek, ha ilyen helyzet állna elõ! :D Srácok, jó szórakozást! :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
"szóval én nem sajnálom a pasikat, mindenért tenni kell, de manapság a könnyebb út a divat és a pénz diktál" Szódavíz! Ha tele lenne rendes, értelmes, normális lányokkal Magyarország, akkor nem lenne gond "tenni érte". Nincs annál nagyobb sikerélmény, amikor egy férfi meghódíthat egy nõt! De itt arról van szó, hogy szabályosan Canossát kell járnunk és néha évekig reménykednünk, hogy ugyan figyeljen már fel valaki ránk! Sok nõ meg akkora bunkó, hogy egész télen fûteni lehetne vele! megalázzák, emberi méltóságában kigúnyolják az embert. Erre mit lehet mondani?
19:24 és 19: 25 Köszönöm :)
szóval én nem sajnálom a pasikat, mindenért tenni kell, de manapság a könnyebb út a divat és a pénz diktál
Buboréklány, a 10 az semmi! Írtam, hogy van olyan gyerek, aki már 1000-nél tart. De az alap a több tucat elutasítás a jobb fickóknál, abból 10-15 nagyon durva! A kevésbé jók több 100-ig is eljuthatnak. És ezt most komoly párkapcsolati próbálkozásra értem, nem csak dugásira.
Egy nagyon jó nõnek is keményen meg kell dolgozni , hogy egy rendes, valamirevaló pasit találjon és a jelentkezõkbõl kikaparássza a "selejteket", mert manapság a legtöbb férfi borzalom.
Ne haragudj ez már igényesség kérdése, hogy valaki bárkivel lefekszik, mert fontosabbak az ösztönei, mint az értékei. De akkor az általánosításból le lehetne vonni, hogy milyen alacsony a szint, amit meg kell ütni a pasiknál.
És ezt a helyzetet nem a pasik idézik elõ azzal, hogy bármire képesek egy [email protected]'ért?
Te komolyan nem érted, 71 %?
"Összességében tehát az égadta egy világon semmilyen joga nincs egy nõnek sem ahhoz, hogy lenézze azon fajtársait, akik kénytelenek ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Itt nem a nõknek kell a pasiért megküzdeni, hanem a pasinak a hölgyéért. " Pontosabban egy bárkinek lábát széttevõ nõnek nincs joga lenézni , de egy valamire való, tisztességesnek igen! "A rendes, valamirevaló pasiakt észre sem akarjátok venni!! Majd ki nem szúrja a szemeteket!! De mindig csak a debil hülyegyerekek jönnek számításba pasiként, a többi sosem!" Mármint akikbe te belebotlottál és ezt ostoba módon mindenkire kivetíted. Nyugodtan menjetek csak prostizni, csak ne reménykedjetek rendes, tisztességes nõben, mert ehhez viszont nektek nincs jogotok.
jó, hát akkor ebben egyetérthetünk, és módosítom a korábbi hozzászólásomat... a helyzetet a férfiak 90%-a idézi elõ
"Egy nagyon jó nõnek is keményen meg kell dolgozni , hogy egy rendes, valamirevaló pasit találjon és a jelentkezõkbõl kikaparássza a "selejteket", mert manapság a legtöbb férfi borzalom." A rendes, valamirevaló pasiakt észre sem akarjátok venni!! Majd ki nem szúrja a szemeteket!! De mindig csak a debil hülyegyerekek jönnek számításba pasiként, a többi sosem!
"én csak annyit mondok, hogy ha nem lenne elég egy nõnek csak szét tenni a lábát, hogy szexhez jusson, akkor talán másként mennének a dolgok." Csak tudod, hiába van tartás mondjuk 10 % férfiban, ha a többi 90 % akkora idióta, hogy már a vasorrú bábára is ugrik. akkor egyértelmû, hogy a 10 %-ot észre sem veszik, mert ott teper a többi 90 %.
ja.. a gonosz evolúció rákényszeríti a férfiakat, hogy a legfõbb hatalommal ruházzák fel a puncit... Mindegy.. én csak annyit mondok, hogy ha nem lenne elég egy nõnek csak szét tenni a lábát, hogy szexhez jusson, akkor talán másként mennének a dolgok.
Bubinak teljesen igaza van. A hozzászólások bizonyos része, akik a legjobban bizonyítják az ellenkezõjét, pedig arról beszélnek hogy van bennük tartás, meg hogy válogatni kell, hogyha kapcsolatot akarnak. Eleve a kérdés nem a kapcsolatról szólt, hanem az alkalmi szexuális kapcsolat létesítésérõl-szerintem. Sajnálatos módon a külsõ nagyon fontos manapság. Az ember hiába szeretne ismerkedni, a legtöbb fiú aki oda mer menni egy lányhoz a szórakozóhelyeken azonnal visszautasításra kerül, mert lehet hogy éppen nem úgy néz ki mint egy bizonyos F-betûs gáz a periódusos rendszerbõl, pedig lehet, hogy a világ legrendesebb pasija, neadjisten férje lenne belõle. A lányok nem veszik a fáradtságot, hogy ismerkedjenek, mert eleve csak olyan kell nekik, amirõl már volt szó. Továbbá, teljesen igaz, hogyha egy nõ akar szexpartnert keresni, csak két szavába telik, és már annyi jelentkezõ van, hogy Nílust lehetne vele rekeszteni- ez egy nagy könnyebbség. Nem mondom, hogy egy fiú ne küzdjön meg a szíve hölgyéért, de annak legyen értelme, és tényleg kapjon esélyt, hogy küzdhessen. A franc fog feleslegesen egy csomó energiát és netán pénzt beleölni valakibe, ott lenni, amikor kell, vállat adni a lánynak amin sírhat, ha aztán a végén el van intézve azzal, hogy "maradjunk barátok" a legtöbb ilyen fiú már dugig van ilyen "barátokkal". Az meg, hogy a pasik bármit megtesznek a p*náért, megint nagyon okos érv. Mit csináljanak? Néhányszáz-ezer éves evolúciós fejlõdés áll emögött-igaz az állatvilágban kicsit másképp mûködik. Az ember átírja a feltételeket. Itt legtöbbször nem a legrátermettebb hím kerül megfelelõ pozícióba. Sok ilyet láttam már, lényegtelen. A feltételek átalakultak, és az nagyrészt a divatnak, és annak köszönhetõ, hogy esetenként milyen a nõk hozzáállása és elvárása. A mostani divatból sajnos az szûrõdik le, hogy a legtöbb nõnek egy rózsaszín plázafiú jön be. Sajnálatos. Nyilván mint tudjuk, az embernek vannak szükségletei. Lehet hogy Te megoldod maszturbálással, ha hiányod van, de nem tudhatod, hogy annak a férfinak, aki prostituálthoz megy, mi hiányzik. Mi van akkor, ha nem is az aktus hiányzik neki, csak egyáltalán az érzés, a nõi test selymes bõrének érintése, mondjuk. Összességében tehát az égadta egy világon semmilyen joga nincs egy nõnek sem ahhoz, hogy lenézze azon fajtársait, akik kénytelenek ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Itt nem a nõknek kell a pasiért megküzdeni, hanem a pasinak a hölgyéért. És sokkal, de sokkal könnyebb azon az oldalon lenni, amelyiknek csak választani kell. Gondolom ezt senki nem fogja elolvasni, de azért leírtam:D
Sziasztok Erre én is reagálnék.Én nem nézem le se a prostikat sem azokat a férfi társaimat akik prostikhoz járnak.Még hozzá azért mert ahogy buboréklány is írta egy nõnek tökmindegy hogy néz ki akkor is talál magának egy pasit aki lefekszik vele.Nekünk férfiaknak sokkal nehezebb nõhöz jutnunk.És az is elég durva ahogy néhány nõ elutasítja az embert.Elég durván bele tudnak gázolni az ember érzéseibe.Erre leírnék egy történetet ami velem történt meg.Még középsuliba jártam volt egy lány aki nagyon tetszett évfolyam társak voltunk.Egyik nap összeszedtem minden bátorságom és oda mentem hozzá.Vittem neki egy szép szál rózsát, bemutatkoztam, megmondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem és elszeretném hívni egy randevúra.(teljesen átlagos kinézetû srác vagyok) Erre a lány fogja vissza adta a rózsát és ezt mondta "Fúj hogy képzelem, hogy én õt randira hívom még is, hogy nézel ki meg hasonlók" És a csaj még nem is volt az az igazi jó csaj csak megfogott a kisugárzása meg nagyon szép szemei voltak.Szóval errõl ennyit szerintem nem voltam se bunkó, se nem nyomultam.Még is ezt kaptam és utána 2 hétig olyan szarul éreztem magam mint állat.Barátnõm még azóta sem volt de szexben már volt részem jó párszor és igen beismerem néha prostikhoz is megyek.És azt kell mondjam nagyon ápoltak és nagyon oda figyelnek kivel fekszenek le.Persze ez csak a háznál rendelõkre vonatkozik én is csak ilyen prostikkal feküdtem le.Egy útszéli lányhoz hozzá nem nyúlnék ott nagy valószínûséggel kapsz el valamit.És nem érdekel ki mit gondol sok nõnél próbálkoztam kb 90% leráz van aki normálisan van aki elküld a francba.A maradék 10%-nál jön össze valami.És ha olyan a nõ én elõre tisztázni szoktam, hogy csak szexet akarok.Mert azért mint mindenkinek nekem is vannak elvárásaim és nem fogok mindenkivel járni van akivel csak leakarok feküdni és kész.De még egyszer leírom soha egy nõt nem használtam még ki mindig elõre tisztázom mi a pálya.Köszönöm annak aki végig olvassa kicsit hosszú lett :) F/25
Szerintem azért van olyan lány, aki nem is mer ismerkedni, mert mondjuk 10 pasi épp csak megakarta dugni, mert õ arra jó, vagy lerázza, mert nem 45 kg stb... azok a lányok meg nem hinném, hogy a hímringyókhoz rohannának :/
Ebben a mai világban; ha nem vagy menõ fickó; nagyon nehezen találsz szexpartnert.
A nõk 95 5-a azt nem bírja felfogni, hogy férfiként nem annyiból áll az alkalmi szex, hogy "hagyom magamat megdugni"! Hanem nagyon ott kell lenni a szeren, brutál jó fickónak kell lenni, megnyerõ külsõ, duma és lehengerlõ stílus, plussz meg is kell találni azt a lányt/nõt, aki akkor ott éppen vevõ erre a dologra! Ismerek srácot, akit már ezer lány utasított el zsinórban. Õ próbálkozik, de emellett k...-khoz is jár. Próbálja már meg egy csaj utánacsinálni ezt!
Kérdezõ, ne várj tõlük megértést! Azt a fogalmat õk nem ismerik! :((
koktél, taxi szerintem van olyan 'férfi', sõt biztos van, akinek e nélkül is megy, csak ahhoz kell egy megnyerõ kisugárzás és személyiség, amivel komolyan tudja venni egy nõ, vagy vonzónak találja és akor hajrááá, szóval szerintem nem tartasz ott ugyanott árban, kivéve, ha csak a pénzed miatt tapadnak rád a nõk, és semmi mással nem bírsz rájuk hatást gyakorolni, a prostinak meg nyílvánc csak a pénz kell. de tényleg nem zavar, akinek ez a jó, felõlem (:
#6 Látom egyre kevesebben vannak ezen az oldalon, akik értik az átvitt értelmet. Nem baj, veled is csak többen vagyunk.
Ne általánosíts, én nem nézem le õket kicsit sem.
3as, ha te magad is "húspiacnak" titulálod azt a tért, ahol te magad is mozogsz, akkor miért háborít fel, ha valaki fizet a húsdarabért?
Elõttem szólóval egyet értek. Hogy nem veszitek a fáradtságot, hogy a másikat megismerjétek, és udvaroljatok... Hol van az már? Jah, de akit "felszedsz" lehet a barátnõd késõbb :D Azért vannak olyan szórakozni vágyó csajok is, akiknek nem a koktél a lényeg, hogy meghívd- és normálisak! Dehát a prostiknak is meg kell élni valamibõl xD Jobb híjján a lúzerekbõl :D
én csak azt nézem le, aki akkor qrvázik, amikor van valakije máskülönben meg csak szomorúnak tartom, hogy így megy mostanában az élet... ahogy néhány kérdéssel lentebb is felsorolják a pasik, hogy miért jobb egy qrva. Tök cikinek érzem nõként, hogy a nõk általános viselkedése meg elvárásai miatt fordulnak inkább prostikhoz. De nem nézem le. Csak... rosszul esik, hogy ilyen dolgok vannak.
"a nõk 95 %-a"
"Ebben semmi, az ég adta világon, kihívás nincs" És abban mi a kihívás, hogy a sok-sok jelentkezõ közül nagy kegyesen igent mondtok valakinek?
Még annyi: Lehet, hogy azért vannak megszólva a férfiak, mert nem próbálkoznak eleget, inkább a könnyebbik utat választják, fizetve érte. Megnézném azt a lány, aki 10 kinevetés, megalázás, visszautasítás után még bátran menne ismerkedni. Mert nõként be kell lássam, annyi ma az öntelt beképzelt flegma p*csa, hogy a férfiak nem azt kapják, hogy "bocsi, nem", hanem egy jó nagy taposást bele az önbizalmukba. Ezek után csajozni...hát, én is meggondolnám.
Lenézni nem nézem le, de egy kicsit szánalmas, hogy csak úgy talál valaki magának szexpartnert, ha fizet érte.
A kérdező hozzászólása: ma 19:22 Imádlak!:D
Buboréklány For President!!
Érdekes, más kérdéseknél fel vannak háborodva a nõk, hogy ugyan hogy gondolják a férfiak, hogy ha évekig nincs párkapcsolat, akkor õk ne is szexeljenek! Az az igazság, hogy a férfiak ma már messze toleránsabbak a nõkkel , mint õk velük!
Meglepõ olvasni nõtársaim válaszát, mert én is teljesen úgy látom, ahogy a férfiak. Ha egy nõnek szexre van szüksége, konkrétan bármikor megoldhatja. A férfinak nem ilyen egyszerû a dolga, megtehet mindent, arról, hogy lesz-e szex, a nõ dönt. Lehet tagadni, szépíteni, akkor is ez van. Mert mi lányok válogatunk/válogathatunk, a fentiek miatt 5 perc múlva jönne egy másik férfi. A pasik lábai elé nem szokták odavetni magukat a nõk, hogy "kérlek, kérlek dugj meg" Nem így mûködünk. Ezért teljesen meg lehet érteni, ha egy férfi elmegy k*rvázni. Ezek a lányok erre vannak, lehet ezt biztonságosan is csinálni, a szobán fogadók pedig elég igényesek. Nincs gond azzal, ha egy nõ elítéli. Csak nem fair, mert amíg nem volt férfi, nem értheti.
Nem, én nem d.ugatom meg magam, ha viszket a p.unci. Ha viszket, akkor elmegyek nõgyógyászhoz. Ha szexhiányom van egyedülállóként, akkor maszturbálok. Aki k.urvázni jár - szíve joga, de undorító, amikor a sok magatehetetlen, nyámnyila fiúka nyafog arról, hogy képtelen nõt szerezni, ezért inkább prostizik...
A kérdező hozzászólása: Így van utolsó jól mondja.Hiába vagy te ku.rva jó képû, ha nincs éppen csaj aki hajlana rá.De ha egy nõ akar szexpartnert találni, akkor kb 5 perc alatt 30 férfi állna ott toporogva hogy had dughassák meg, így a nõ kénye kedve szerint válogathat.Amíg egy férfinek ha jól néz ki, még akkor sem biztos hogy összejön egy röpke óra ha éppen egy nõ sem akad a horogra.De ha egy nó elhúzza a mézes madzagot, kb 10 perc alatt 30 ember közül válogathat kénye kedve szerint..
A kérdező hozzászólása: Elsõ.Miért ha valakit diszkóba szedsz fel, akkor annak nem kell fízetni?2-3 pohár jobb fajta ital vagy koktél, aztán ott vagyunk 5 ezer ft-nál, taxi stb..ugyanott vagyunk.
A Gábort én akarom! Ha nekem passzolod, akkor minden 3. utunkra jöhetsz :)
Szólj, ha szakítanak, én bevállalom ezt a Gábort! :-) Fogj magadnak is egy ilyen Gábort, és te is mehetsz!
Gábor lovag :D :D :D
nem látom, hogy bárki egymásnak ugrott volna :D szerintem ne tegyél semmit, hogy érezzék, hogy milyen rosszul esik, max mondd meg nekik, azért van a szád. Amúgy hány éves vagy?
kérdezd meg, hogy mivel zavarod õket, hátha tudsz változtatni.
"Mit tegyek, hogy érezzék milyen rosszul esik?" Mi lenne a célja annak, hogy tudják, hogy ez neked rosszul esik?
Rosszul esik vagy sem, akkor is elmehetnek kettesben. Vagy ha majd neked lesz barátod és elmennél nyaralni, akkor te is viszed mindenhová harmadiknak az anyukádat? Amúgy ki fizeti ezeket a nyaralásokat? Mert ha egy az egyben Gábor lovag, akkor az oké, hogy kifizeti a barátnõje útját is, de a gyerekéét már nem kötelessége.
sokadik kamu kérdés a héten, egyre agyafurtabb a kérdezõ provokatív és tipikusan úgy van feltéve, h két tábort egymásnak ugrasszon. szülõ-gyerek gazdag-szegény(akinek van pénze, és akinek nincs pénze nyaralni)
Ó, te jó ég... A PASIJÁVAL megy.... Nem családi nyaralás... HÁny éves vagy?
Hát, az biztos, hogy van olyan programjuk, ahová te már nem férsz be... ;) 2 éves vagy, hogy hozzájuk vagy kötve? Ha nem, akkor keríts magadnak barátokat, és szervezz magadnak programot! Ha ennyi a létek, akkor sztem neked is kifizetnek legalább egy balatoni hetet.
# 22 - a méhkirálynõ nem ad mézet. Csak tolja kifelé magából az ilyen kis kérdezõket :)
Szerintem valahol igaza van a kérdezõnek. A faszi tudhatta, hogy a nõjének van már gyereke, ezzel együtt vállalta a kapcsolatot, akkor ne tegyen úgy, mint ha gyermektelen lenne. Másfelõl, kérdezõ, neked is kellene némi önvizsgálatot tartanod, nem lehet, hogy tényleg rontottál már el nyaralást? (Mennyire vagy jó kapcsolatban ezzel a Gáborral, nem érezteted-e vele, hogy nem kedveled, ilyesmi.)
Ha a méhkirálynõ nem ad mézet, rázd meg a kaptárt!
Szlovéniába meg Horvátországba? A te Gáborod kispályás :) ) Én az eredeti Gábort akarom :) )
Miért, ha valaki anya lesz, akkor utána megszûnik nõnek lenni? Vagy mi van?
ezek a Gáborok már csak ilyenek :) engem Szlovéniába és Horvátországba vitt eddig nyaralni, de lehet felvetem neki a távolabbi tájakat is :)
*Egy másik Gábortól.
Lehet, hogy csak besikerült.
Az ilyen nõnek minek gyerek?
Bárhova mennek, valószínûleg az idejük 50%-át az ágyban töltik és szexelnek. Ez idõ alatt te mit csinálnál? Esetleg néznéd õket és tapsolnál nekik? Jobb neked otthon, hidd el.
Nekem remek humorom van, de ellõtték a poént nyolcan, és amikor a kilencedik is benyögi, arra kell gondolnom, hogy vagy buta vagy ribi.
12: És egy begyöpösödött, aki nem érti a tréfát és nincs humora.
Sok pénzlesõ kis és nagy qrva.
Ezt a Gábort én is megnézném magamnak. Face-en rajta van? :-DD
... aztán elviteti magát a herével nyaralni :)

Szerintetek normális-e az, ha a barátnőm számomra idegen pasikat visz haza éjszaka ha nem vagyok otthon, arra hivatkozva, hogy neki nem idegen, 12 év kapcsolat után?

Legutóbbi példa: Három hete új munkahelye van, egy kisboltban boltvezető. Az éjszakás kolegája férfi, akivel műszak után bent szokott maradni hosszabb-rövidebb időre. Én otthon egyedűl várom, de nem jön, csak jóval később haza. Hétvégén kitalálta, hogy menjünk szórakozni. Elmentünk. Ott volt az új kolegája akit be is mutatott nekem. Később éjfél után eltünt, otthagyott a buliba és hazajött a pasival. Én nem tudtam róla. Hazaértem, nem örűltem, hogy lelépet, de amikor megláttam a srácot kiborúltam. Megesküdött, hogy nem történt semmi, de már csalt meg, úgy hogy kihasználta a bizalmam.

Legjobb válasz: Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?

Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?
Add meg neki teljes szabadságot!
Hát szerintem végig csal a barátnõd, de tévedjek inkább, legyen úgy! :)
Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?
Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de a kollégát amúgy nem úgy írjuk... "Neki nem idegen" naná, akivel lefekszem, az nekem sem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem én vagyok túl féltékeny és nem túl nagy a fantáziám. Az Õ szemszögébõl neki egy kapcsolat mellett kell a szabadság is, és azt mondja nem történt semmi. Kapott már több esélyt, jól elb...tam.Én nem akarok nyitott kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: "Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?" A buliban odajött, és közölte, hogy átmegy egy másik buliba, megkérdezte hogy megyek-e, de ott maradtam a közös haverunkkal. Megbeszéltük, hogy telefonon beszélünk. Amikor már indulni akartunk haza, felhívtam hol van, erre az volt a válasz, hogy mindjárt hazaér. Mondtam neki, hogy 10 perc múlva otthon vagyunk mi is.
légyszi, szakíts vele, MOST...
Barátom a csajod egy büdös r!banc! Kíváncsi vagyok a kérdés utóéletére. Kidobtad, vagy most is vígan kúrogat félre melletted? Szerintem ha még nem tetted ki akkor kefélj te is akivel jól esik. Vagy járjatok egy swinger klubba.

Ciki ha lany letemre pizzazni viszem a pasim?

Hey! Szoval mikulas volt. A pasimmalkb 3 hete vagyunk 1utt. Senki nm beszelt az ajandekozasrol. Ha o nm hozta szoba gondoltam en sem ezert nm vetem neki semmit. De o vett nekem. Es tok hulyen nereztem megm mik ideadta:"> szerintetek gaz ha mondjuk karpotlaskent pizzazni viszem? Valami jo kis helyre. Tok "romantikus" lenne.

Legjobb válasz: A férfiak nem is szeretik a zöldséget.

A férfiak nem is szeretik a zöldséget.
énszerintem nem ciki hisz a pasip szeretik a pizzát

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!