Találatok a következő kifejezésre: A pasim velem nem reg, h (2 db)

A pasim szakitott velem nem reg, h nem vagyunk egymashoz valoak. Aztan kideritettem h rajta van par online traskereson. Most meg akarna vissza. Visszafogadjam? Mit csinlajak?

akkro most mar egymashoz valoak vagyunk? vagy ha lo nincs szamar is jo alap?

Legjobb válasz: velem is hasonló történt. csak õ nem ismerte be hogy magától,azt mondta egy havernak segít.szerintem hagyd a fenébe.volt egy lehetõség,nem élt vele,kész.gondolom az elején leszögezted mi az ami neked nem fér bele,vagy legalábbis alap esetben sejthetõ ha van valakim,nem társkerizek. de õ megtette.szerintem mondj neki nemet. mert késõbb mi lesz?ma egyszínú alsógatya van rajtam,kedvem lenne másho,kíváncsi vagyok,vonzó vagyok e másnak,vagy mi?szerintedm ne akard vissza.már dönttt,abban a pillanaban,hogy elkezdte a társkerit.normál körülmények köz ez fel sem merül.légy erõs és menni fog. tartsd magad annyira.nem tisztelt és nem becsült meg,elbuta, késõ bánat. én is azt hittem õ az igazi,ezt megtette,nem bocsátottam meg a fentiek miatt pl. , és most együtt vagyok egy fantasztikus férfival, aki a tenyerén hordoz, és minden kívánságom lesi, akivel imádjuk egymást. úgyhogy szerintem ne vesztegesd rá az idõd. sok szerencsét és kitartást, hidd el, menni fog! Drukkolok, és szólj majd, hogyan döntöttél,kíváncsi vagyok! :)

velem is hasonló történt. csak õ nem ismerte be hogy magától, azt mondta egy havernak segít.szerintem hagyd a fenébe.volt egy lehetõség, nem élt vele, kész.gondolom az elején leszögezted mi az ami neked nem fér bele, vagy legalábbis alap esetben sejthetõ ha van valakim, nem társkerizek. de õ megtette.szerintem mondj neki nemet. mert késõbb mi lesz?ma egyszínú alsógatya van rajtam, kedvem lenne másho, kíváncsi vagyok, vonzó vagyok e másnak, vagy mi?szerintedm ne akard vissza.már dönttt, abban a pillanaban, hogy elkezdte a társkerit.normál körülmények köz ez fel sem merül.légy erõs és menni fog. tartsd magad annyira.nem tisztelt és nem becsült meg, elbuta, késõ bánat. én is azt hittem õ az igazi, ezt megtette, nem bocsátottam meg a fentiek miatt pl. , és most együtt vagyok egy fantasztikus férfival, aki a tenyerén hordoz, és minden kívánságom lesi, akivel imádjuk egymást. úgyhogy szerintem ne vesztegesd rá az idõd. sok szerencsét és kitartást, hidd el, menni fog! Drukkolok, és szólj majd, hogyan döntöttél, kíváncsi vagyok! :)
mindamellett, hogy nõi oldalról az elõzõ válasz korrektnek hangzik, közelítsük meg férfi oldalról is a kérdést: rengeteg pasi csak fantáziál, amikor partnerkeresõ oldalakon böngészget. csak elképzeli, hogy mi lenne, ha... számtalanszor elmondták már: a pasi attól még szeret és a tenyerén hordoz, hogy a szexuális fantáziája nem csupán rólad szól. ettõl még lehet, hogy a srác valóban félrekacsintgat, de az is benne van a pakliban, hogy nem.
Figyelj, szerintem ha téged szeret, akkor nem nagyon lenne oka másokkal ismerkedni.. nekem is lett már így vége kapcsolatomnak, ilyen indokkal, és õszintén szólva, ritka szar indok, és nem tudom, mit gondolnak a pasik, hogy akkor ezt most.. mégis hogy kell értelmezni? Nekem is kiakart utána békülni, és ÉN SE értem, h egyszer mások vagyunk, más világban élünk, akkor.. utána mégis mi változik 2 hét múlva? Nah mindegy, ez meg a férfi logika. Szerintem próbáld meg kipuhatolózni, hogy mi is van igazából e mögött a társkeresés mögött. Csúnya dolog, de pl. regizhetnél te is, és .. ismerkedj vele idegenként. Ha nem reagál, akkor komolyan veled a szándékai, ha viszont úgy tesz, mintha semmmi se lenne, akkor hagyd.
A kérdező hozzászólása: igen eleg szar dolog ez a nem illunk ossze duma, fokeppen ugy h tok jol megvoltunk, meg csak veszekedni sem veszekedtunk de meg nezetletereseink sem voltak meg egyszer sem. A hatterben vagyunk kulonbozoek h nekem mas a szakmam masvmiben dolgozok en megvalositottam az almom karrier teren o meg meg ezen dolgozik. na de konyorgom???? ez olyan nagy bun????? ezert kell leirni egy kapcsolatot???? en tenyleg nem ertem... de nem is fogom megerteni sosem...
Ebben az esetben nem túl fiatal vagy a pasizáshoz, hanem túl buta. :)
Te még túl fiatal vagy a pasizáshoz.
én 16 vagyok, de valahogy megelégszem egy fiúval is. szerintem ásd el magad, szánalmas vagy. jól behülyítetted mind2 srácot, szerintem dobd mind2-t és keress egy olyan akit tényleg szeretsz, mert így csak bünteted õket... -.-" idióta pi*csa
kis riherongyok! "büszke vagyok Magyar ország leánykáira!"
nekem már az elsõ négy szó nem tetszik a kérdésedben ember
ÉN megduglak keményen! Írj, ha érdekel!
A kérdező hozzászólása: Hülye vagy nekem 1 is elég......
A kérdező hozzászólása: És nem vagyok prosti!
büszke lehetsz magadra...hagyd ott mind a kettõt mert ehhez fel kéne nõni és nem dugni orrba-szájba felelõtlenül...nem tudom hogy én vagyok-e ilyen szûk látókörû de ha van egy és vele nem jó akkor inkább dobom és keresek mást és nem hülyítek egyszerre 2 srácot is-.-" és gondolkozz el, miért vagy a másodikkal(talán mert az elsõvel nem jó?) úgyhogy ha már választasz a 2 srác közül a másodikat válaszd mert okkal kerestél magadnak még egy pótlékot...
Hát ha dobni akarod, menny oda hozzá, és dobd
16 évesen szép..
A kérdező hozzászólása: ez nagyon kedves volt! nincs pasid??
A kérdező hozzászólása: azt se tudod h hány éves vagyok! már majdnem 17.(két nap)
ribike, másnak nincs egyse, neked meg rögtön 2 is.. nem érdemelnek meg téged.
A kérdező hozzászólása: De nem tudnak egymásról, hát az egyik igen .Picit fura lesz ha dobom, és másnap egy másik fiú áll a suli elõtt mert ez a fiú 5 évvel idõsebb.A másik akit már nem szeretek nagyon erõszakos.És ha szolok a szüleimnek az gáz mert nem tudják hogy egyáltalán van barátom, fõleg hogy már elvesztettem.
ezt alaposan át kell gondolnod! " Az a baj h nagyon nyomul a másik nem." kb. innentõl nem értem...amúgy melyiket szereted itt a kérdés az melyiknél van meg a bizalom?!
ja és 17/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!