Találatok a következő kifejezésre: A pasim szokott (44 db)

Vannak szükségletei, tehát szokta.
biztosan
Minden nap lefeji a gyíkját!!!!
Persze, hogy szokta. Ki nem? Egyébként fiú vagy?
101%
Egészen biztos lehetsz benne.
tutti!
nem, 1 másik csaj megoldja neki.. szerinted?
minden nap kirántja a monyát
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok! úgy kezdtem , hogy "vajon a pasim" :P

Miért puhul meg sokszor szex közben a pasim farka? Fiúk, veletek szokott ilyen lenni?

Lassan fél éve együtt leszünk, és kb 4 hónapja élünk szexuális életet. Viszont ami kicsit zavar, hogy az aktus, vagy orál közben is gyakran elpuhul a pénisze, aztán legtöbbször újra feláll. Már próbáltam többször kérdezni erről, de mindig zavarba jött, nem igazán válaszolt. Nálatok szokott ilyen lenni? Ez normális? Mindkettem 20 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Nagyon férfias pasid van...

Nagyon férfias pasid van...
A kérdező hozzászólása: inkább vérpénisze van, de a legtöbbször õ kezdeményezi a szexet, és minig áll is neki az elején, nem is kell hozzá érnem....szóval remélem nem azért mert nem kíván, ez esne a legrosszabbul a lehetséges okok közül. szerintem megpróbálom rávenni, hogy forduljon orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen belõle. köszönöm a válaszokat, a normálisoknak ment is a zöld! :)
Én arra tippelek, hogy nagy szerszámú, tehát hús pénisze van, ami alapból kevésbé kemény az aktus során (többször is újra kell pumpálni), vagy ha átlagos, vagy kis mérete van (tehát vér pénisz), akkor meg nem kívánja eléggé az aktust. (más dolog eltereli a figyelmét (meló, stressz), vagy nem kívánja (vagy téged). A mérettõl függõen válaszd ki, melyik a lehetséges. (Szerintem)
A kérdező hozzászólása: már az elejétõl kezdve ez a helyzet, kb minden második alkalommal elõjön
normális kapcsolatban vannak, de írta a kérdezõ, hogy ne igazán válaszol... akkor minek nyüstölni? majd akkor egyáltalán nem is fog neki felállni, ha állandóan bsztatja vele
Miért ne kérdezhetné? Egy normális kapcsolatban, nem tabu. Egyébkén, ha nem egészségügyi az ok, akkor még lehet munkahelyi stressz is, vagy ami a legrosszabb, már nem kíván eléggé.
nehogy megkérdezd tõle a pisilésest. -.- de ez az elejétõl fogva így megy köztetek?
Prosztata-megnagyobbodás is lehet a háttérben. Kérdezd meg, hogy mostanában nem megy-e neki nehezebben a pisilés...
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat, eléggé kávéfüggó, az igaz...
Amúgy vérszegénység, keringési zavarok, pajzsmirigy gondok állhatnak a háttérben. Illetve, az is lehet, hogy túl sok kávét, alkoholt iszik, vagy túl sok húst eszik.
Nem tudom, de nekem végig kemény szokott lenni.
ha õ kezdeményez, akkor teljesen biztos, hogy nem veled van a probléma. lehet stresszel, vagy izgul, hogy jól teljesítsen. fejezd ki hogy jó, de ne játszd túl. ha ennyire szeretnéd, beszélj vele, de ne szex elõtt-után, hanem valami ettõl független idõpontban. ha látod rajta, hogy nem akar errõl beszélni, tényleg hagyjad szerintem.

Minden pasi szokott meztelen nőket lesni a neten?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy minden pasi-e,de én igen.90% majdnem biztos,de lehet hogy nem mindenki vallja be.

Azt nem tudom, hogy minden pasi-e, de én igen.90% majdnem biztos, de lehet hogy nem mindenki vallja be.
Nincs olyan pasi, aki ne nézne pornót vagy meztelen csajos képeket :)
Akinek nincs nete az nem szokott. Ez egészen biztos.
Igen, minden hetero férfi szokott meztelen csajokat bámulni a neten! Ez tuti!!!
hát ha ugy pontosítjuk, hogy "élete folyamán volt olyan idõszak..", akkor igen, minden pasi aki a nõket szereti. :)
Az én barátom szerencsére nem szereti az egész internetet, meg most nincs is netünk szerencsére. Eddig engem az is zavart, ha a tévében a pornócsatornára kapcsolt. Nem tudom, én erre is nagyon féltékeny vagyok, vagy inkább bántónak érzem. Szóval félek belegondolni, mi lesz ha lesz internetünk. Mert szerintem alapból jó dolog a net, de annak nem örülnék ha õ pornónézésre használná.Én sem meztelen pasikat nézegetek...
Nem.
Aki azt mondja, hogy nem az hazudik vagy homokos :D !
nem!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat
Ha nem a neten nézeget meztelen nõket, akkor a tv-ben, ahol szintén nem nehéz, elég a Fókusz meg a többi... gondoskodnak róla. Vagy... a telefonban angyalkás meztelen nõ, még a legártatlanabb férfi is ettõl férfi... Kissé visszataszít...

Én érdekelhetem ezt a pasit? Vásárolni szokott nálam.

Egy boltban dolgozom. Van egy srác aki tetszik. Jóképű, de olyan menő pasi. Tetovált, haja belőve neki mindig, látszik rajta hogy van önbizalma, meg nem is valami csendes típus. Már párszor beszélgettünk picit, de semmi extra. Nem is nagyon mosolyog vagy ilyesmi, oké 1-2 poén van, meg múltkor találkoztam vele a buszon és köszönt megismert engem. De ennyi.

Legjobb válasz: Ennyibõl nem lehet megállapítani.

Ennyibõl nem lehet megállapítani.
nem
Egy patront biztos megérsz neki.
ezek csupán mind csak a KEDVESSÉG elsõ jelei, ne fûzz hozzá sok reményt és te se nyomulj, mert az a srác szemében gáz lesz. Várd a megfelelõ alkalmat! ;)
nagyon menõ lehet ha busszal jár, inkább csak egy ripacs
:DDDDDde nagyprobléma
írjá má rá
nee írj á
valaki másra írjá rá
De gyorsan!
szerinted bökd meg, de jó erõsen. :P nem mindegy ki ír rá kire, ha már a "pasid"? de lehetsz nagylelkû is és adhatsz neki egy "ráírás" mentes szabadnapot is akár. :) )
szerintem éppen megcsal azzal hogy másik lánynak ír
Nem biztos hogy hazudik. Lehet hogy õt egyszerûen nem rázza fel úgy mint az igazi szex.
Amúgy tényleg változó. Barátom is ilyen havi 5 alkalom ha van. Én ha olyan a kedvem, és a hormonrendszerem is olyan napot él meg, akkor napi több alkalom. Mikor tanulni kell, vagy veszekszünk a párommal, akkor bármeddig kibírom. De néha feszkólevezetõnek tökéletes. Inkább mint hogy leigyam magam vhol, vagy kimenjek rágyújtani
ha olyan a kedv 1 nap. Nemi élet mellett is. Félek h nimfós vagyok:S
Látod kérdezõ. Csak mert én leírtam, h nehezen bírom ki, máris noname is lepontoznak. Akk egy ismerõsnek h vallaná be az ember?! Mellesleg.Egy lány jó h nem mondja ezt el így nyíltan a fiúknak. Így volt számára megfelelõ a válasz. Letagadni úgyse tudja, mert ha teljes nemet mond, frigidnek nézed, ha igent, meg milyen már..:D
Azért tegyük hozzá hogy férfiaknál ez szerintem egészen más dolog. Amúgy egyrészt elfogadottabb a köztudatban is a férfiak önkielégülése. De persze a nõk is kereshetik a gyönyöröket önmaguk segítségével. De ez is megoszlik. Én valahogy sosem vetemednék rá. Ezt inkább a páromra hagyom.
A kérdező hozzászólása: ja sztem is lehet hogy igazat mond, csak nehéz elképzelni, nekem pl 2 nap után már mindenre feláll! :) ) annál tovább nem igazán bírom!
Én fiú vagyok, de nekem sem kell havi 3-4-nél többször.
MIkor, hogy, ha vannak olyan problémáim, amik lekötnek, nem fontos a maszti.
Én kibírnán 2-3 hétig, de általában majdnem minden nap csinálom, van hogy egy nap többször is.
Én 2-3 naponta, de ha nagyon rám jön, egy nap akár 4-szer is.

Ha a pasim valakit személyeskedő intim becebéven szólít sms-ben, úgy ahogy engem is szokott hívni, és azt írja neki hogy hiányzol, (állítása szerint én értem félre, mintha ezen lenne mit félreérteni) akkor sürgősen ki kéne adnom az útját, igaz?

Azt mondja én félreértem, ? azokat csak hülyeségb?l írta. Hülyének biztos hülye a srác ezek után. Azt tolja a képembe hogy nem akar elveszíteni és sosem csalna meg, de az a sanda gyanúm hogy ez csak duma, és csak kényelmi szempontok vezérlik.Kinek ne lenne ideális megoldás egy dolgozó és háztartást vezet? asszonyka otthon, mellé egy szeret?? Annak akinek van gerince...Ez költ?i kérdés volt. Csak arra vagyok kíváncsi van-e valaki aki más véleményen van mint én. Az a baj hogy hirtelen és egyel?re nincs más választásom mint vele maradni. Legalábbis vele egy légtérben tartózkodni.

Legjobb válasz: Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!

Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!
Én már attól kiborulok, ha ennél gyengébb dolog történik. Egy másik lányt ne illessen kedves szavakkal és jelzõkkel. Elõre engedheti az ajtóba (kivétel ha utálom a csajt, mert akkor ildomos, hogy gáncsolja ki :D :D :D hahaha csak vicceltem) lehet vele udvarias, de a kedvességeket tartogassa nekem. Én sem mondok más fiúra szép dolgokat mert az intim. Hát ha még azt írja h hiányzol, egy másik csajnak....akkor az PÁÁ!!
Ez csak blabla, el ne hidd. Duma, duma, süket duma. Hülyének akar nézni téged, ne engedd!!
Persze...én is ezt mondanám....ennél jobbat érdemelsz tesó...yooo
Süket duma... különben meg hagyján, hogy becézgeti, hagyján hogy "hiányzol", de hogy pont ugyanazt a becézést használja, mint ahogyan téged hív, fuuu... túlmegy minden határon. 23/L
Pontosan, ahogy az elõttem válaszolók mondják. Ez süket duma, nehogy bedõlj neki! A másik lánnyal már keményen alakulóban van valami, téged meg le sem sz.r, sajnos totál hülyének néz. Tudom h nehéz az ilyesmi, de ez van. Dobd ki rövid úton. Normál ember a "hiányzol" szót a rokonain kívül 1 embernek mondja, a barátnõjének. Na meg azt is írod, hogy úgy becézte, ahogy téged...ez is gáz. Akkor mitõl vagy te neki különleges? Mitõl vagy te neki más, ha másokkal is ugyan úgy bánik? Semmitõl. És ezt te is tudod. Lépj le, dobd ki, amíg nem késõ. És ne hallgass a magyarázkodására. F/24
A kérdező hozzászólása: Azzal állt neki magyarázni a hiányzolt, hogy nem õ hiányzik neki, hanem hogy beszélgessenek, mert nincs kivel jót beszlgetnie a munkahelyén. :D:D:D Persze ezen tegnap nem röhögtem ilyen jót, de utólag nagyon gáz. Mondanom sem kell hogy velem milyen sûrûn akar beszélgetni amikor este hazaér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek. Én is így láttam, tudom hogy mit kell tennem, de reménykedtem hogy én látom rosszul. Még mindig hiszem hogy nem rossz ember õ, csak nem képes felnõni. Soha. Azt viszont tudom hogy erre nekem nincs szükségem. Megtettem. Kiadtam az útját, remélem lesz erõm kitartani a döntésem mellett és csak az eszemre hallgatni.
11:21-es vagyok, és csak jelzem, hogy gondolok rád :) Szerintem jól döntöttél.

Milyen szakitási okok vannak? A pasi mit szokott mondani ha szakiit? :$

Legjobb válasz: Túl rendes lány vagy hozzám. Túl kedves vagy és lelkiismeretfurdalásom van, hogy én olyan durva vagyok hozzád.

Túl rendes lány vagy hozzám. Túl kedves vagy és lelkiismeretfurdalásom van, hogy én olyan durva vagyok hozzád.
15:32 és az igazi ok nálam is az volt h megismerkedett mással -.-"
Az enyém azt mondta, hogy tul keveset találkozunk... Persze ez se volt igaz, megismerkedett egy másik lánnyal.
Nem azt érzem, amit ennyi idõ után kellene , h. érezzek xDDDD (este már mással dugok)
nem vagyok szerelmes belém.. aha pesze mástol meg hallok dogokat h mi is az igazsáág.. -.-"
elõzõ: attól még igaz lehet, nem? :\
Az igazat: hogy nem vagyok szerelmes, és hogy egyedül akarok lenni, menjen el.
nekem a barátom 2 hete azt mondta, hogy azért szakít, mert túl hideg és távolságtartó voltam vele. persze aztán kiderült, hogy egy másik lányért hagyott el...
15:30 nem, egyáltalán nem volt igaz
15:29 - aki valszeg lepippantotta õket elsõ alkalommal.
Nem tud ebben a városban élni. Szeret, de az esze nem engedi. Most ez milyen duma? Ha szeret, nem tök mindegy, melyik városban lakik?
az exem msn-en szakított a következõ módon: "bocs hogy igy alakult, nagyszerû csaj vagy de jobbat érdemelsz. jok voltunk amig voltunk nem akarok rosszba lenni veled, szijja még dumálunk bocs hogy igy alakult."
Jobbat erdemelsz nalam. Nem vagyok felkeszulve egy komoly kapcsolatra, es nem akarlak megbantani. Tul jo vagy hozzam. es egyeb bla bla. A lenyeg hogy nem kellesz.
A kérdező hozzászólása: köszi;).azért várok még többet..
volt palim nagyon édes volt:) lazán 3hónap után elém áll: sajnálom de én nem vagyok szerelmes és úgy érzem félév után sem lennék az, most jobb lenne ha hazudnék és 1évi járás után mondanám ezt? te olyat érdemelsz aki tudja viszonozni az érzéseidet én sajnálom, hogy nem tudtam! meg a béna szövegek..ez volt több mint 3hónapja és még midnig kivagyok.. ja és a drága már más lányokat keresgél:) ) szép mi?
Nem.
Van aki benne van, van aki nem. Szerintem senkinek nincs hiteles statisztika a zsebében, hogy a lányok többsége mit tesz. és nem a 10-20-40%-ból kell kiindulni akikrõl hallasz mert kiteregetik az életüket. Nekem nincs olyan, hogy "érzelem nélkül". Az érzelem nem csak szerelem lehet, de teljes semlegességben sem szexelnék. A közepes a legjobb méret.
Környezetemben nem igazán ismerek ilyen lányt
Szerintem sokan vannak akik nem hangoztatják !! Pontosabban nem mesélnek errõl a környezetüknek, miért is mesélnének? :D L/19
Hát ha abból indulok ki, hogy az egyik lakótársunk hány csajt hozott már fel mindenféle buliból, akkor azt mondom, hogy viszonylag sokan benne vannak (vagy lennének), csak természetesen a legtöbben nem vallják be.
Általánosságban nem beszélhetek, csak a magam nevében. Én nem lennék benne. És nálam nem elõny az, ha a férfi pénisze nagy, mert fájdalmat okoz - tapasztalat. Vetettem már véget kapcsolatnak azért, mert túl nagy volt a párom hímtagja, így fájdalmasak voltak a szexuális együttlétek.
Aha
Sok ilyet látok. Nincs ebben semmi meglepõ.
Ismerek.
Egy csomó ilyet szoktam látni, meg ennek a fordítottját (jó csaj, nem annyira jó pasi). Ilyenkor mindig irígy vagyok. :D
Igen, de ez ízlés kérdése. A pasi gyönyörûnek találja a lányt.
Igen... bejön nekem egy srác, nagyon helyes pasi, nálam 10/11 legalább. A barátnõje viszont igazi bányarém, ha fiú lennék, semmi pénzért nem járnék vele.
Van ilyen az ismeretségi körömben. A lány csúnyácska, unalmas személyiség, a fiú helyes, de egy nagy tahó. Nem tudom miért vannak együtt, de nem is érdekel, mert annál a fiúnál sokkal kedvesebb helyes srácok is vannak, a csajnak meg szerintem mindegy, örül, hogy van valakije. (egyébként nem vagyok féltékeny... ha nem lennének együtt, akkor se akarnék járni azzal a fiúval, mert nagyon nem tetszik a stílusa és a viselkedése)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!