Találatok a következő kifejezésre: A pasim szereti (1223 db)

Lányok! A sex végén ti szeretitek kiverni a pasinak? Szeretitek látni ahogy elélvez? A szájba szeretitek, azt szeretitek látni ha elöttetek masztiként fejezibe és hova szeretitek ha élvez a pasi? Kort írjatok! Köszike csajok!

Legjobb válasz: Én szeretem így befejezni, kiverni neki, vagy ha õ veri ki magának, mert szeretem látni a páromat, ahogy felettem áll, ahogy élvez és szeretem a számba is kapni a spermát vagy akár az arcomra, mellemre. De rendesen, bennem is elmehet, azt is szeretem. 21/L

Én szeretem így befejezni, kiverni neki, vagy ha õ veri ki magának, mert szeretem látni a páromat, ahogy felettem áll, ahogy élvez és szeretem a számba is kapni a spermát vagy akár az arcomra, mellemre. De rendesen, bennem is elmehet, azt is szeretem. 21/L
Én szex után a barátom fanszõrébõl kitépek 4-5szálat, és azt szoktam felszívni az orromba..szeretem érezni ahogy végigmegy az orrüregembe majd fel krehálom és kiköpöm.. 19
Látom pornón nevelkedtél. A valóságban nagyon nem így szokott kinézni a vége.
már fáj a hasam a röhögéstõl bszod.A kérdezõ meg egy beteg fsz aki a válaszokra gerjed.Nem is a válaszra hanem a korotokra kíváncsi.Gondolom közben meg ráncigálja.Jóanyád büszke lehet rád.
" majd fel krehálom és kiköpöm" :D:D:D:D:D:D:D:D áháhááháhháháh nagyon durva feküdtem a röhögéstõl. de buta vagy :D
....majd fel krehálom és kiköpöm.. .... Hát ez nagyon kemény. Jót röhögtem...
szájba!
ajjjajjjj
OMG! Én is láttam ezt a filmet.... Nem, én nem szeretem, azt szeretem ha együtt élvezünk és k*ra nem szeretem ha a számba élvez.... 29/N
Úr isten!
te most bu-zi vagy? miért vagy ilyen faszcentrikus? inkább a pinák érdekeljenek. 18/F
Mindig 4-5 szálat kitép gyakori szexnél a legjobb epilálási módszer:) )))))

A pasik szeretik ha az ujjukat a segglyukukba dugják?

Legjobb válasz: Igen, de inkább más pasik segglyukába szeretik dugni.

Igen, de inkább más pasik segglyukába szeretik dugni.
Nõk segglukába, az igen. Az fincsi. A sajátomba közepes. Máséba sosem.
A kérdező hozzászólása: És ha a csaj a pasiéba?
Az borzasztó lehet, fõleg azokkal az okádék mûkörmökkel, kihegyezett végeivel felnyulna egy néni a segglukamba, biztos a plafonra vágnám fel magam. Még az ötlettõl is kiráz a hideg. De ha le vannak vágva a körmei, meg tiszták az ujjacskái, meg ugye annyira vágyik rá, felõlem turkálhat a seg gemmben, ki is nyahatja utána!
mé? te szereted ha a pi.nádba dugják?

A pasik szeretik ha egy nő vagy a kiszemelt lány titokzatos?

a titokzatos alatt azt értem h mindig tud újat mutatni és oylan rejtélyes...vagy jobban szeretik az oylan lányokat akiken könnyen ki lehet igazodni egyb?l?

Legjobb válasz: Én személy szerint szeretem a titokzatosságot egy lányban, talán mert szeretek rejtvényt fejteni :-) De ezt valószínûleg pasija válogatja. Attól, hogy mindig tud újat mutatni még nem titokzatos, "csak" sokoldalú. A rejtélyesség már inkább, de valahogy ezt nehéz megfogni. Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy hosszútávú kapcsolatnál jó, ha meg kell dolgozni ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megtudjunk a másikról. -G-

Én személy szerint szeretem a titokzatosságot egy lányban, talán mert szeretek rejtvényt fejteni :-) De ezt valószínûleg pasija válogatja. Attól, hogy mindig tud újat mutatni még nem titokzatos, "csak" sokoldalú. A rejtélyesség már inkább, de valahogy ezt nehéz megfogni. Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy hosszútávú kapcsolatnál jó, ha meg kell dolgozni ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megtudjunk a másikról. -G-
Egy bizonyos mértékig jó, utána iszonyat idegesítõ, hogy az egeknek sem tudsz rájönni, h mit akar. Fõleg ha egy tényleg hosszú kapcsolat, együtt vagytok már évek óta, de még mindig kéreti magát, és szeszélyesen változtatgatja a gondolatait.
LEgyen egy kicsit titokzatos, de a végére azért ki lehessen rajta igazodni:)
Ha mindig tud újat mutatni, az jó, szerintem minden pasi szereti. Titokzatos, rejtélyes legyen egy nõ, errõl már megoszlanak a vélemények.
Én még nem láttam olyan férfit aki ne izgult volna fel tõle..szeretik :-)
Imádják! és a csaj is imádja és élvezni! Szex egyik legjobb része, ha nyalnak! és pasikat izgatja az illat, a látvány és a z íz is!
az én pasim is imádja!:D azt mondta egész nap ezt csinálná :D
Imádom! :)
engem személy szerint felizgat, és szeretem csinálni, de sokan nem így vannak vele.
Igen élvezik is!Az én pasim szinte ezt szereti az egész pettingben... :) )) dee hát én meg nem vagyok ellene... :) )))
legjobb dolog olyasmit nyalogatni ami pl nekik nincs :D fõleg ha a barátnõje a bugyijábaa hordja :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!

A hetero pasik csak a pasikat szeretik, vagy a nőkkel is szexelnek?

Legjobb válasz: a biszex a férfiakat és a nõket is szereti

A heteró pasik ponthogy csak nõkkel szexelnek -.-
Hány éves vagy?
Szerintem meg idióta.
a biszex a férfiakat és a nõket is szereti
tessék ? hetero pasi = lányokat szereti
A homo pasi szereti a férfiakat
Látom jó jártas vagy a témában... És most elmondok egy titkot: a hetero pasi csak és kizárólag lányokkal szexel!!!! A fiúkra rá sem néz... Nézz jobban utána a fogalmaknak mielõtt beirsz ide... L/22
A hetero pasik csak a nõkkel szexelnek!!!!!!
szerintem csak elírta
Te hány éves vagy? a hetero pasik csa CSAK a lányokat szeretik......
A kérdező hozzászólása: basszus ezt jól elirtam:D :D :D :D
nézd a hetero pasi egyértelmü hogy csak a csajokat szereti...a homosexualis szereti a fiukat es a lanyokat..
Utolsó, válaszoló, azért neked sem kéne idejárni osztani az észt, a homoszexuális nem a lányokat és a fiúkat szereti, csak a fiúkat. A biszexuális az, aki mindkét nem iránt vonzódik.
Definíció szerint a melegek csak férfiakkal szexelnek. Viszont a meleg fiúknak általában vannak lány barátaik. Nem csoda, sok témában jobban megértik egymást, mint egy hetero pasi és egy csaj. Lásd még: Will & Grace... Tehát az, hogy az illetõ pasi egy csajjal lóg, nem jelent semmit, valószínû, hogy csak barátok. Persze az is lehet, hogy idõvel változott a szexuális orientációja, ez is megesik idõnként. A lényeg, hogy ennyi információból nem lehet leszûrni semmit :)
Kiváncsi vagyok, hogy ki az a ***** aki lepontozza unalmában a tökéletes(!) válaszokat......
A kérdező hozzászólása: akkor jobban mondva:a gay fiúk a lányokat is szeretik?mert van egy fiú, aki csak fiúkkal csinálta tizen valahány évig, de most szoktam látni csajjal is õt..de sokan mondjak, hogy semmi közük egymáshoz..

A pasik szeretik, ha egy lánynak nagy a "szexuális étvágya"?

Legjobb válasz: Nálunk a páromnak nagyobb. Én szeretem. (A "pasi" kifejezést nem szoktam magamra alkalmazni. Férfiból vagyok. 40 elmúltam. Nem tudom, így is segítség-e a válaszom?) ;)

nem
Nálunk a páromnak nagyobb. Én szeretem. (A "pasi" kifejezést nem szoktam magamra alkalmazni. Férfiból vagyok. 40 elmúltam. Nem tudom, így is segítség-e a válaszom?) ;)
Sok fiút nagyon felizgat, ha a párjának nagy a vágya.
emberfüggõ :) Ha egy srácnak nagy a szexuális étvágya, akkor jobb neki egy nagyobb szexuális étvágyú csaj. Nálunk mindig nagy veszekedés volt belõle, mert én nem kivánom annyira... Aztán egyszer barátnõ lelépett volt legjobb baráttal... Hát igen...
...nem.. igazából azt szeretjük, ha mindig fáj a feje.. nah jó.. szal. mindenbõl van egészséges.. nem mindig jó, ha éjjel-nappal akaraja.. bááár.. :P
Jah, jó ha van étvágya, csak ne kóstoljon másokat is :D
ha nem nagyobb mint az enyém akk persze :)
Jó, ha nem kell mindig újra és újra meghódítani egy nõt... egy idõ után fárasztó, ha folyton kéreti magát.
Szerintem kb. lehetetlen az, hogy egy nõ túlságosan is szexéhes legyen. ;)
Én egy nagyobb étvágyú csaj vagyok. Az én párom csak akkor nem szereti ha fáradt. Egyébként imádja, hogy szinte bármikor készen állok, ezért néha úgy hív, hogy csiga. Hát ez van! 23/L
hogyne szeretnék!!!
Persze. Csak ne akarja a pertnerén kívül másutt is kiélni!

Szólna a pasim ha "gáznak " találná, hogy lenyelem neki (orál szex)? Általában a pasik szeretik?

Az elején nem csináltam neki de aztán mindig lenyeltem nekem nics vele bajom. Amikor el?ször csináltam neki akkor meglep?dött mert azt hitte , hogy én ilyet nem csinálnék. utána mindig puszilgat meg csókolozunk. Akkor nem bánja úgye, és nem gondol rólam rosszat amiért szeretm neki ezt csinálni?

Legjobb válasz: A férfiak 90%-a olyan felfogású barátnõt szeretne mint amilyen Te is vagy. :P Általában szeretik ha egy lány lenyeli, és nem rohan egybõl öklendezve a fürdõszobába. :)

A férfiak 90%-a olyan felfogású barátnõt szeretne mint amilyen Te is vagy. :P Általában szeretik ha egy lány lenyeli, és nem rohan egybõl öklendezve a fürdõszobába. :)
Szinte minden férfi errõl álmodik:) Kiábrándító, ha kiköpi:S 23/F
csak annak megalázó, aki úgy gondolja. én sose erõltetném a barátnõmre, ha neki ez nem lenne elfogadható, mint ahogy eddig 1 kivételével mindenki mondta is, hogy inkább nem csinálná végig, mert az neki már kellemetlen. én ezt elfogadtam, nem kényszeritek semmit.
jesszus :D a legtöbb férfinek ez az álma, hogy lenyelje a nõ:D rám sem volt soha panasz
IGEN. Jó fej vagy, és látszik, hogy szereted a párodat. Egy pár, ha egymásra kattan, sokkal mocskosabb dolgokat is mûvelhet egymással és nem gondolnak rosszat egymásról. :)
Ha a barátod szerint gáz lenne, valószínûleg szólna, de ez attól is függ, hogy milyen a kapcsolatotok meg mióta vagytok együtt stb. Az én barátom pl. gusztustalannak tartja:D
a pasik általában véve szeretik..de kivételek itt is akadnak.. pl az én párom még azt sem engedi, hogy a számba élvezzen....
A kérdező hozzászólása: Én szeretem csinálni mindig szoktam neki, de ezért nem fog "rosszat" gondolni rólam?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszókat. Csak azért gondoltam, hogy gáz+ rosszat gondol rólam mert annyi lány írja, hogy megalázó+ a barátja se kéri stb.. De én nem érzem annak sose volt ezzel gondom.
Az én párom imádja, és szerencsére én is :)

A pasik szeretik ha egy lány kezdeményez?

Legjobb válasz: Ha egy pasi és egy lány bejön egymásnak, mindegy, hogy melyikük kezdeményezett. Késõbb már egyáltalán nem fog számítani, ha kialakul egy jó kapcsolat.

Ha egy pasi és egy lány bejön egymásnak, mindegy, hogy melyikük kezdeményezett. Késõbb már egyáltalán nem fog számítani, ha kialakul egy jó kapcsolat.
Igen szeretik, minden további nélkül. A mi esetünkben, az elsõ randin egyértelmû jeleket adtam , hogy szeretnék közelebb kerülni hozzá, és be is jött, lassan 8 hónapja vagyunk együtt.
Pasi vagyok, és ha életkorban nem is, de hozzáállásban biztos õskövület: jobb szeretek én kezdeményezni. Viszont ettõl még nem utasítom el, ha a lány kezd. És való igaz, hogy körülbelül onnantól kezdve, hogy valaki kezdeményezett tökmindegy, ki volt az, úgyse fog érdekelni senkit. -G-
Többnyire mindíg én kezdeményzek, de ha egy lány lép oda hozzám...attól forr a vérem;)
Nekem nagyon bejönne, mert én nem merek.
én lány vagyok..és nem tudok kezdeményezni..de nem is akarok. nekem fontos, h a fiú jöjjön oda..és vegyen le a lábamról.. lehet, h régimódúnak tûnök, de ez a véleményem.
Igen! Amelyik ilyen típusú... éljen az egyenjogúság!
azért nem jó ha egy lány kezdeményez mert akkor a fiúk úgy érzik nekik csak várniuk kell. nem jó elrontani a fiúkat.:D 14/L

A pasik szeretnek nyalni? Vagy csak "kötelességből" csinálják? Miért van az, h én nem szeretem, ha nyalnak?

Túl szégyenl?s vagyok? Az lehet a baj? Attól nem tud izgatni a dolog? :(

Legjobb válasz: Dehogy csinálják kötelességbõl. SZeretik. Legalábbis a legtöbben, és a párom biztosan. Ugyanúgy ahogy én is szeretem õt orálisan kényeztetni. Szerintem te még nem vagy érett a szexre. Akkor kell csinálni, ha már megbolondulsz annyira akarod. És akkor akarni fogsz mindent.

Dehogy csinálják kötelességbõl. SZeretik. Legalábbis a legtöbben, és a párom biztosan. Ugyanúgy ahogy én is szeretem õt orálisan kényeztetni. Szerintem te még nem vagy érett a szexre. Akkor kell csinálni, ha már megbolondulsz annyira akarod. És akkor akarni fogsz mindent.
Én imádok nyalni...Annál egyszerûen jobb nincs...Ujjazni is szeretek, de a nyalás valahogy nagyon jó...Megõrülök érte, és nem tudom miért...nagyon jó érzés, hogy a csaj tõllem megy el, attól amit csinálok. F17
Valószínû, ha már régóta leszel együtt a pároddal akkor majd lassan eltûnnek az ilyen gátlások nálam is így volt!De már 2 éve együtt vagyunk és gátlások nélkül tusok minden ilyen örömet élvezni!Csak hagy idõt magadnak!
Lehet benne valami, hogy még "éretlen" vagy. És ezt nem lealacsonyítónak vagy ilyesminek szánom. Én 17 voltam, amikor elõször éltem át ilyet, és én sem élveztem, sõt... Valahogy "soknak" éreztem vagy nem tudom, nem volt jó érzés. Nem is erõltettük a dolgot az akkori párommal. De ahogy telt-múlt az idõ, változtak a dolgok, és a végén már én magam kértem, hogy csinálja, és nagyon-nagyon élveztem :) Szóval nyugi, ez még változhat :)
Jah, és itt az éretlent nem úgy értettem, hogy abszolút nem szabad még semmiféle szexuális dologgal foglalkoznod, hanem hogy szép fokozatosan, és az idõ múlásával egyre jobban és jobban fogod élvezni a dolgokat :) elõzõ válaszadó voltam
"Erre is rá kell tanulni" hogyan élvezheted, én megõrülök azért, ahogy a pasim csinálja, fenomenális.Ki kell tapasztalni hogy jó neked, lehet hogy ehhez idõ kell, de utána meghalsz érte.Ahogy én is.
Valaki itt írta, hogy az elsõ nem volt jó élmény neki. Ezzel én is így vagyok. Amikor elõször volt benne részem, leállítottam a srácot, vagy inkább õ állt le magától, mert látta rajtam, hogy nem tudom magam elengedni. Hiába gondoltam azt az eszemmel, meg talán a testemmel is, hogy akarom, a lelkem nem volt kész rá. Azóta annak a kapcsolatnak már vége lett, és nem is nagyon próbálkoztam azóta újra vele. Most fél éve vagyok együtt a Kedvesemmel, tõle már szeretném, csak még nehezen lehet megoldani, mert messzi lakunk egymástól... Szóval szerintem neked is egy kis idõ kell még hozzá. :) De persze lehet, hogy te azon kivételek közé tartozol, akik nem élvezik, akkor sem kell kétségbeesni! :) 22.l.
Én úgy gondolom ha egy férfi nem szeret puncit nyalni, nem fogja kényszerböl kinyalni. az én férjem például imád nyalni, 14-éve boldog házasságban élünk két tündéri csemetével, talán ezért is erõs a szerelmünk mert szájjal is szeretjük ki elégíteni egymást. ez heti több alkalom is, ha nagyon fáradtak vagyunk este munka után , akkor is kényeztetjük egymást... ez kell mind kettõnknek.

A pasik szeretik, ha egy lány udvarol nekik?

Pl. dicsérgeti ?ket, biztatja stb....?

Legjobb válasz: Szeretik.

Szeretik.
egy ideig amig meg nem kapnak.. Ha egy no udvarol nem hiszem, hogy a pasik komoly kacsolatra gondolnak hanem sexre:) A pasik szeretik meghoditani a csajokat ez a dolguk forditva nem igazan megy:)
Csak!Kizárólag!AZT!SZERETEM! Dícsérjen, köszönjön rám kedvesen mosolyogva, szólítson le, kezdjen valami klassz, érdekes témába, valami olyanba, amirõl sokat lehet beszélni, de hisz tudjátok ti lányok, hogy mi kell a férfinak, majd kitaláljátok, a lényeg, hogy jó legyen a dumátok, különben nem dobban meg a szívem! majd tudjátok ti azt! érdeklõdjön felõlem, hogy hogy vagyok, jól érzem e magam...ilyenek. Néha meghívhat moziba, vagy ha áll egy Wellness hétvégét zsebbõl, annak sem tudok ellent mondani!
Tényleg az van, hogy sok férfi a besz*risága miatt olyan kifogásokat talál ki magának, mint hogy ha egy nõ jól néz ki akkor már csak a pénz lehet neki a legfontosabb, meg ilyenek, pedig mindenki tudja hogy (nagyon kevés nõt leszámítva) nem így van, és a többség sokkal jobban szeretne egy normális kapcsolatot. Csak kifogásokat mindig könnyebb találni mint bepróbálkozni. Viszont ugyanakkor én azt sem egészen értem, amikor egy nõ egy órán keresztül néz valakit, és eszébe sem jut hogy oda menjen az adott férfihez, mert ha én egy lányt helyesnek találok viszont nem is akarok tõle semmit, akkor nem fogom egy órán keresztül nézni.... a másik meg, hogy egy nõ mért ne mehetne oda egy férfihez, hogy "szia miújság?" például, én egy 10 éves kisfiútól kezdve a 100 éves bácsiig akárkivel szívesen elbeszélgetek, tehát egy beszélgetés kezdeményezés önmagában semmi szexuális jelleget nem takar! Beszélgetni akárkivel lehet! És szerintem azért egy ilyen fajta kezdeményezést nem lehet össze hasonlítani azzal, mint ha egy nõ kezdeményezné például az elsõ csókot, mert az már tényleg furcsán nézne ki, de mindegy.
Most tartunk ott, hogy kezd totál a feje tetejére állni a világ, és megfordul minden. Mi az, hogy egy NÕ udvaroljon egy férfinak? Ez most komoly? A méltóságunk hol marad? Az más, ha finom célzásokat teszel, hogy szimpatikus számodra, és zöld utat adsz neki...Na de most komolyan, ha öt év múlva kislányt szülök, akkor mire kamasz lesz, már konkrétan arra kell tanítsam hogy hogyan udvaroljon? Mert ilyen irányba tart a világ......
nekem bejön, ha finoman jelzi, hogy kellek neki: mosoly, véletlen érintés, megdícséri a hajam stb
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek nem fog komolyan venni?
Nem! Abszolút nem jön be! Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem szükséges mosoly, megerõsítés, ami továbblépteti a "kapcsolatot".
A kérdező hozzászólása: Már igazából randizgatunk... Remélem nem érti félre, lehet én jobban "nyomulok" rá szóban, õ meg inkább fizikailag kezdeményezi a dolgokat, csók ilyesmik.... Én nem szexkapcsolatot akarok, sõt még azt se tudom mit akarok, jelenleg csak élvezem a helyzetet....
A kisfiúk esetleg szeretik, de egy komolyabb férfi nem. Nem kell ridegnek lenned, csak barátságosnak. Ha ez nem hat, akkor kár udvarolnod neki.
Ébreszd fel benne a vadász ösztönt..diszkréten, de vegye a lapot.Kacér kihívások, csábos pillantás, bájos rámosolygás...Ha félénk, ne rohand le, de ugy érezze, õ a "bátor" férfi, mert õ közeledik.. Adj neki jeleket, szívesen vennéd ha Õ közeledne.. Megértik ezek a srácok, csak már elkényeztette õket ez a sok rámenõs liba, akik udvarolnak nekik. Persze, hogy kényelmesebb így, nem kell törni magukat, mindíg akad ágybetét.
Kezdeményezhetsz, pozitív megerõsítés nem árt. És majd ha kell, úgyis lépni fog. :) De ne halmozd el vörös rózsákkal és bókokkal.
A kérdező hozzászólása: De ha a pasi félénkebb és nem udvarol nagyon??? Vagy így is hibázok? Akkor mit lehet tenni ilyenkor? Most már legyek rideg???
Ne udvaroljon, de legyen ebben annyi hajlandóság hogy megteszi a 2. lépést, ha már én vettem a bátorságot megtenni az elsõt! Bókolni bókolhat, a lényeg hogy ne essen túlzásokba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!