Találatok a következő kifejezésre: A pasim szeret nyalni, (5 db)

Van olyan pasi, aki nem szeret nyalni? Aki csak azért csinálja (ha csinálja), hogy a barátnőjének jó legyen?

Néha olyan érzésem van, mintha a barátom nem szeretné csinálni. Majd megbeszélem vele. Tényleg valaki nem szereti csinálni? Pedig én az a "hálás" típus vagyok... :D

Legjobb válasz: én szeretem nyálazni azokat az elbûvölõ ajkakat :v *flöpp*

én szeretem nyálazni azokat az elbûvölõ ajkakat :v *flöpp*
fúúú mesélj még a szexuális életetekrõl!
csináljátok hetente 1x akkor biztos lelkesebb lesz
Adok-kapok szabály! Én speciel nem igen szeretek! 18/f
A higiénia nagyon fontos, viszont a munka dolgot beszéld meg vele, mert rámehet a kapcsolatotok. Ilyenkor mindkét félnek toleránsnak kell lennie...
A kérdező hozzászólása: Letisztáztam vele, tényleg az a gond, de megpróbál figyelni rám, én pedig nem nyúzom, ha nincs kedve. :-)
06-24 11:14 A napi kétszeri fürdés (még akkor is hacsak sima vízben) teljesen tönkreteheti a bõrödet. A fürdés azért sem olyan jó, mert kimossa a puncidat. A puncinak, van egyfajta savanykás istenien finom és izgató nedve, ami a természetes kenését adja. Én utálom ha a párom ezt kimossa! Na persze ne legyen több napos, de pl fürdés után olya 6 órával már visszajön az a finom állapota ami nagyon tuti! Erre kéne rászoktatnod. Nameg az sem árt, hogyha nem csak némán fekszel, miközben nyal, hanem a kéjtõl vadul ficánkolsz és nyögsz, akár leutánozva a pornósokat. :)
Utolsónak: ez azért egyéni ízlés dolga is, én például szeretem, ha frissen mosott, majd nedves lesz az, teszek róla...;) Szóval nem szabad általánosítani, de nagyon jó, hogy megbeszélted vele a dolgot, tartsd meg ezt a jó szokásodat:)
tegnap 15:27 De ha frissen mosott akkor nincs semmi íze sem. Ha átnedvesedik akkor is csak olyan semleges, de te tudod.
A kérdező hozzászólása: Ha kinyalnak, akkor nyögök, simogatom a fejét, vonaglok, szal biztos nem velem van a baj (de mondom, megbeszéltem vele, ma nem volt annyira fáradt, és ki is nyalt! ;-)). Miért nem egészséges ilyen gyakran fürdeni?
tegnap 21:58 A bõrödnek természetes kenése és enyxhén savas védõrétege van. Alapból öntisztuló, de a civilizációban megszokott fürdés miatt ez a képessége ideiglenesen elvész. A bõr a szervezet elsõ védelmi vonala! Ha megsérül, könnyebben utat talál a fertõzés a testbe. Ha a bõrt fürdetjük és vadul zsírtalanítjuk, lemossuk a természetes védõrétegét és kiszárítjuk, csökkentve ezzel a védõképességét. Ezen kívül a bõröd érzi, hogy száraz, így aktiválja magát és több zsírt, faggyút termel. Ez egy öngerjesztõ folyamat. Minél többet mosod, annál szárazabb egészségtelenebb és zsírosabb lesz! Nekem volt olyan idõszakom, amikor reggel 6-kor fejet mostam egy normál tavaszi napon, és délre már csurom zsír volt az egész fejem. A bõröm túlkompenzálta magát. Minél kevesebb vegyi hatásnak teszed ki, annál kevésbé borul fel a természetes egyensúlya, és egészsége!
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogyha õ nekem nem szereti csinálni, akkor elõttem senkinek se szerette. Velem csinálja elõször szerelembõl igazán. Az ápolatlanságról annyit, hogy napi kétszer fürdök (jó alaposan, kicsit tisztaságmániás vagyok), és szerintem átlagos a puncim. Mondta is, hogy tetszik neki. Mondjuk mostanában rengeteget dolgozik, nagyon rövid idõn belül elalszik, ha lefekszik az ágyba. Türelmesebb leszek vele, és egy kipihent pillanatában megbeszélem vele. Csak ne csesztetésnek vegye... :D Köszi a kommenteket, egyébként én azokat a lányokat sem értem, akik nem szeretik cumizni a barátjukat. Egy hetero lányt nyilván a látványa is izgatnia kéne. Mások vagyunk. :-)
Hát..nekem a barátom úgyszintén imádja csinálni. De mondjuk gondolj bele abba, hogy csomó csaj van aki nem szeret a párja farkával játszani, akkor miért ne lenne olyan fiú aki nem szeret nyalni?
Én se vagyok annyira oda a nyalásért, persze kölcsönös dolog esetén "kénytelen" vagyok. Ne kérdezzétek miért, már többször gondolkodtam rajta és nem tudok rájönni az igazi okára. Pedig az eddigi barátnõim szerint ráadásul nagyon is jó vagyok benne. 23F
A barátom szerint a punci a legfinomabb dolog a világon, az elõzõ barátaim is mindig így álltak hozzá, úgyhogy én tényleg nem tudom, ha valaki nem szeret nyalni az miért lehet.:D Ápolatlanság, csúnya punci vagy rossz tapasztalatok... Z
nekem pont fordítva van, barátnõm nem szeret nyalókázni, én viszont nagyon szeretem nyalni õt. kicsit hiányzik, hogy keveset foglalkozik vele. sõt, kicsit kiábrándító, amikor kedvetlenül bár, de nekiáll csinálni.
párom nem szereti, csak a kedvemért szokta nagynéha... mondjuk igazán énse vagyok oda érte, jobb szeretem ha jol megd...
Érdekes, de tényleg vannak pasik akik nem szeretnek nyalni. Számomra ez teljesen felfoghatatlan. A puncinyalást nem lehet nem imádni. Olyan ez mint a túrórudi. Mindenki szereti :-)
Én imádok nyalni, és ha a barátod nem szereti, akkor heti kettõt vállalok! :D Szerintem a punci a világ legfinomabb dolga! Aki nem szereti nyalni, azzal valami nem stimmel!
A kérdező hozzászólása: De miért nem szeretsz? Nem izgató a látvány? Én nagyon szeretek cumizni, szeretem érezni a kemény khm... :D, meg a "pozitív visszajelzések" is nagyon felizgatnak. Nagyon furcsának érzem, ha õt fordítva nem izgatja a dolog... De lehet, hogy csak túldramatizálom. Szokta csinálni, csak kissé kedvtelenül. Majd megbeszélem vele. :-)
Szerintam azert mer lehet azt hiszi a baratok, hogy egy par f.sz beled hatolt mar es gondolna, hogy olyan mintha lecumizna valakit. De ha ez igy nem igaz akkor elnezest kerek

A pasim nagyon szeret nyalni, engem viszont nem izgat a dolog, nem csak vele nem, mással sem. Szóljak neki?

vagy hagyjam,hogyha ez neki jól esik?Egyáltalán mért jó ez neki?

Legjobb válasz: Én sem szeretem, én nem is hagytam, mert nekem kellemetlen, és ezt tudomásul vette, nem volt gond. Te érzed, hogy azért nem izgat, mert valamit nem csinál jó, vagy azért mert maga az egész hagy hidegen, és azt is te tudod csak neked ez kellemetlen esetleg vagy sem, dönts ez alapján.

Én sem szeretem, én nem is hagytam, mert nekem kellemetlen, és ezt tudomásul vette, nem volt gond. Te érzed, hogy azért nem izgat, mert valamit nem csinál jó, vagy azért mert maga az egész hagy hidegen, és azt is te tudod csak neked ez kellemetlen esetleg vagy sem, dönts ez alapján.
Én sem szeretem.van ilyen.mókázunk máshogy:DDD
Azért csinálja, mert neked akar oromet szerezni. Hagyd, hogy nyaljon, de azért add a tudtára, hogy te hogyan szeretnéd, hogy oromet okozzon neked. Elvégre érted teszi.
Ha nem fáj miért ne hagynád, ha ez jó neki. Ellenben: Nem lehet, hogy nem jól csinálja s ezért nem izgat téged? Esetleg próbáld olyan területekre irányítani vagy olyan erõvel, intenzitással, hogy izgasson. S akkor neked is jó, s neki meg még jobb.
szerintem hagyjad, de én még nem hallottam olyan csajról aki ez nem szeretné
Szerintem is próbáld meg másképpen irányítani, hátha úgy élvezni fogod!aztán ha nem, akkor beszéld meg vele a dolgot!
ha tudod élvezni a dolgot akkor jó neki és kész. nem kell túlkomplikálni.
Valószínûleg nem jól csinálja. elõször próbáljátok meg hogy az ujjaddal játszol a punciddal, amig el nem élvezel, amit õ a lábadközött feküdve néz végig, lehetõleg max 15 cm távolságról. és ne csalj addig simogasd magad amig el nem élvezel úgy rendesen. Na ebbõl õ elég tapasztalatot fog szerezni hogy te hogy szereted. Minden nõ más és más, és minden nõt máshogy kell nyalni. pl. van aki megköveteli hogy bedugjam közben az ujjamat vagy kettõt a pinájába, és van amelyik nem.

Járnátok csajok olyan pasival aki közölné a kapcsolat elején hogy nem szeret nyalni?

Legjobb válasz: ha a szex jó nem zavarna annyira.. 20/l

Én meg nem szeretem ha nyalnak, de páromat szeretem orálisan kielégíteni.
ha a szex jó nem zavarna annyira.. 20/l
én lány vagyok és jobban szeretem, ha kézzel kényeztet, nem szájjal... a barátom meg inkább szeretné szájjal csinálni, mint kézzel, mindig mindenre sor kerül. a szex és a jó kapcsolat is szerintem kompromisszumképes. én is megteszem, amit tudom, hogy szeret, pedig nem rajongok érte. vannka határok, de kell a belátás is. járnék.:D a jó kapcsolatba más is beletartozik...:D
Eddig talán rossz tapasztalataid voltak, de késõbb megszeretheted. Amúgy belemennék persze, legfeljebb majd szép lassan rászoktatnálak ;) L/24
nem nyal-nem nyal. na igen járnék ha szeretem de kicsit bosszantana a dolog S
Nem! Mégpedig azért nem, mert ha már az elején kiderül, akkor még eldönthetem, hogy elfogadom-e vagy sem és nyugodtan dönthetek úgy, hogy nem. Ilyenkor még nincs semmiféle kötõdés stb és pontosan arról van szó, mint ahogy az egyik elõttem szóló is írta, hogy mért ne törekedhetnénk a tökéletes pár megtalálására? Számomra a szex fontos és a szexhez hozzátartozik a nyalás és a sz*pás is, úgyhogy késõbb mindenképpen problémát okozna....ez van. 18/L
persze én szeretem, de nem halnék bele, ha nem lenne...
Járnék! Amúgy is drága a fagyi !
Nem. Miért ne törekednék a majdnem tökéletes pár megtalálására? A teljes szexuális életben a nyalás is benne van. Mert persze gondolom én azért lsz*phatom. Na tudod hova menjen az ilyen. Ha már az elején nem tud ennyi áldozatrot vállalni akkor pá. Nem szeretem az olyan pasikat akik undorodnak tõlem.
Én nem szeretnék ilyen pasival járni. Van az ismeretségi körömben olyan férfi, aki nem szeret nyalni, de õ elvárja, hogy a párja orálisan kielégítse... 26/l
mi valahogy nem jutunk el oda:D mindig hirtelen egymásnak esünk és utána mindent bele...talán 4szer ha kinyalt a 10hónap során...de nem mondta hogy nem szeretné...nem is kérem számon mert kárpótol :D
Szerintem ez senkinek nem akadály, ha jó avgy az ágyban, akkor semmi gond
nálunk sincsenek ilyen nyalás szopás dolgok....sosem voltak...nem azt mondom nem probálnám ki..de én sem erõltetem, örülök, hogy nem akarja , hogy szopjam le Bár egyszer kétszer kipróbáltam volna :-)
én se szeretek szopni:D
Kizárt hogy járnék olyannal aki ezt leszögezné kapcsolat elején!Bár ha van 22centis [email protected] akkor talán elnézném!Valamit valamiért;)Na de...ha szeretek valakit semmi nem tabu a szex terén! De lehet én vagyok a hülye!
Én igen, mert nem szeretem, ha nyalnak. Ráadásul nekem is egy sor kikötésem van a szexszel kapcsolatban, amiket a világért se tennék meg, pl anál, szabadtéri, szadomazo, nem sikítozok, stb... Ettõl függetlenül én õt szivesen leszopnám :)
én most is olyannal járok, már lassan egy éve. eleinte eléggé zavart de már megszoktam, bár örülnék neki, ha csinálná:) de nem erõszak a disznótor, és nagyon szeretem
jahh, csak akkor én se szopnám le :D
Még szép, sõt!!! Úgyse engedném semmi pénzért...
ja járnék...rem ugyse kerülne sor ilyenre
Én nem járnék.Mert hát az is én vagyok :D , és akkor most tõlem undorodik? Meg komolyan a f.szát beteszi, de ezt meg már nem?! Nem igazán értem...mi benne az undoritó.Pláne hogy a szerelmednek örömet okozol vele =). Szóval személy szerint én ezt személyes sértésnek venném :D
nem nyal ki ne szobd le ennyi erre nem mondhat semit!
Milyen férfi az, aki nem szeret nyalni? Ha õ undorodik tõle, akkor undorodj te is! Elvégre itt a közös örömszerzés a cél!
onzo f.a.s.z!!
Nekem nincs közöm hozzám ez így van! De õ feltett egy kérdést, amirõl én elmondtam a privát véleményem! Arról én nem tehetek, hogy nem értesz vele egyet!
Nem lehet, hogy langyi a csávó? :D :D Ezek a dolgok ritkán váltanak ki normális paliból almosságot!! :O Minden esetre furi az emberke... :)
A kérdező hozzászólása: Persze, ujjazni szok, bár azt is néha úgy, hogy majd elalszik rajta, ha ránézek ahogy unottan ujjaz elmegy a kedvem az egésztõl :(
De legalább kézzel hajlandó simogatni és úgy a csúcsra juttatni? Kezdésnek mondjuk ez is elmegy...
A 8-asnak igaza van!! Én is imádok nyalni... ;) Nem is értem, hogy lehet attól undorodni... 27/F
"Milyen férfi az, aki nem szeret nyalni?" Akármilyen is, közöd sincs hozzá.
Mond meg neki kerek-perec!
Kommunikáció!!! Van szád, használd, de ne csak sz*pásra!!! Mond el te mit szeretnél, vagy mitõl indulnál be. Mond meg, hogy ingerelje a csiklódat!!!
Mondd meg neki, hogy akkor jössz igazán lázba, ha a csiklódat is ingerli
Egy illatos gusztusos puncit minden igazi férfi szívesen nyal.Gyere majd én jól kinyallak!:) A pasid meg csak jól kihasznál.

A pasim nem szeret nyalni, mit csináljak?

16 éáves lány vagyok sz?z..van egy barátom nem olyna rég óta..aludtunk már együtt és felhozódott a "petting" téma... Kiderült h nem szeret nyalni..ami nagyon elkeseritett.. Eddig az összes barátom szerette, és igy nem tul jó! (Meg ha rá is szánja magát sem élvezettel csinálja)!! Aztmondta hogy "majd ha én akkor ? is", de én egyenl?re nemtudom megtenni, nemcsináltam még olyat egyik pasinak sem...de nekem nagyon kéne h kinyaljon, mert mikor vele vagyok is égek a vágytól!! kérlek segitsetek!! El?re is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Há már ennyire égsz a vágytól szerintem a nyálás már nem elég.Feküdj le vele,az az igazi buli;)

Há már ennyire égsz a vágytól szerintem a nyálás már nem elég.Feküdj le vele, az az igazi buli;)
Hát sztem megértheted ugya pasid, h nem aakr kinyalni, õ ugyanazt érezheti, mint te!mivel te sem aakrod leszopni õ ugyanezt érzi, h. nem akar kinyalni...akk megértheted, attól , mert pasi ugyanolyan érzései lehetnek, mint neked sztem se nagyon várd el h állandoan kényztessen ha te nem adsz neki cserébe lehet õ is ugyanugy vágy rá! toom lehet h neki kéne kezdeményeznie, de sztem neten kicsit tanulmányozgasd át h kell szopni és lepd meg te õt!hidd el ugy fog örülni és hálábol már szivesen fog téged is ugy kielégiteni, ha szereted ne undorodj a himtagjátol!ez rossz érzés, tood nem, hisz 1 cipõben vagytok, ugyanazt érzi, mint te...okos enged tood...lepd meg õt, ne szolj elõtte csak csináld és légy szexi!!!
Elõttem szóló jól beszélt. Probáld ki te is a cumit. Miért szeresse õ ha te sem akarod .
Bocs:nyalás, nem nyálás:D
Az egyáltalán nem baj, ha meg akarod jobban ismerni, mielõtt lefeküdnél vele.Mert kiderülhet az is, hogy esetleg mégsem õ a nagy õ, aztán lehet megbánnád utána.De lehet, hogy nem, ezért még várj azzal, hogy érdemes e rá, hogy lefeküdj vele.Ami pedig a többit illeti, vannak olyan pózok, aamikor ketten együtt tudjátok csinálni egymásnak ezt.Lehet egy olyat kellene megpróbálni.
Hát elég buzis ez a "nemszereteknyalni" duma, de a "nyaljon én meg majd egyszer leszopom" duma meg önzõ. Nyugodj meg nekünk fiúknak is legalább annyira jólesik ha szopnak mintha titeket nyalnak. Mond azt neki, hogyha kinyal téged akkor te meg leszopod utána ÉS TARTASD MEG A SZAVAD. Amúgy lehet rossz tapasztalatai vannak ilyen téren. Lehet a szag miatt undorodik. Mosd meg alaposan a puncidat a dolog elõtt és akkor nem lesz baj! Minden férfi szeret puncitnyalni..elõbb utóbb õ is megszereti! Szerettesd meg vele!
Nem gondolkozol hülyén.Ez így helyes.Fontos hogy lehetõleg olyannak levísztsd el aki tényleg megérdemel téged.
Beszéljétek meg egymás közt! Például franciázzatok, akkor mind a kettõtök egyszerre fogja csinálni a másiknak, és akkor nemmondhatjátok azt, , , Hogyha majd teis, akkor énis!" Biztos találtok megoldást!:)
Baromi egyszerû a megoldás, olyat keresel aki szeret nyalni!
A kérdező hozzászólása: lefeküdnék én vele mert tényleg égek a vágytól, de még nem járunk olyna hosszu ideje... sõt... meg azért az elsõnél meggondolom h kivel, és még jol ki kell ismernem elõtte... de lehet h hülyén gondolkozom:S
Figyelj, ha kinyal, miért nem viszonozod? Így mit vársz? Én a pasid helyébe egyátalán nem nyalnék ha nem viszonoznád. De ez az én véleményem, lehet pontozni, a toplista nem az én bulim:D Szóval próbáld meg te is kielégíteni, és lehet sokkal több kedve lesz pettingelni ha le lesz szopva, sõt és sokkal hevesebben is nyalok, az jár az eszembe ha elmegy a barátnõm utánna szopás....hmm...ez csak egy tanács, szerintem viszonozd ;) addig ne várj túl sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
en szeretek nyalni :D de nem vetem meg, ha jo alaposan leszopnak:) a kolcsonosseg a titka mindennek (ha neki jo, attol nekem megjobb) nem lehet ezt egyoldaluan csinalni. hajra!
Szerintem ez nem annyira lényeges de ha neked ilyen fontos akkor várj hogy teljen el kis idõ lehet hogy akkor majd rveszi magár arra.hanem akkor majd ha te is akkor õ is amugy normális hogy ez volt a válasza...
16 évesen még én is igy gondolkodtam :) majd a nagy õ-vel. akit igazán szeretek, régóta együt leszünk stb. 18 multam mikor elvesztetem a szüzességem, szerelmes nem voltam már az vagyok belé sokáig nem vártam 2hét után történt a 3. találkánál. Sokak szerint elsijettem várnom kellet volna még de én nem bántam meg és szerintem ez a fontos! nem az h ki mit gondol! És persze azért történt meg mert anyira akartam és anyira felhuzott h már nem birtam! A másik problémád szereted ha szájjal kielégitenek de te nem! Nekem kb 1 hónapba telt míg megtetem és akkor se azért mert én anyira akartam már hanem mert barátom anyira szerete volna! De rákaptam az ízére :P és imádom azóta is csinálni! Probáld ki vagy csak kézzel izgasd és csodáld a szemeddel a péniszét barátkozz vele én is azt csináltam és rávettem magam!!
A kérdező hozzászólása: atya uristen:d erre az elõzö válaszolonak annyit, h büdös a te nemiszerved, mivelhogy mindenki magából indul ki, az utolso válaszadónak pedig annyit, h nem szeretkezni akarok vele, hanem csak pettingelni, szrettem volna, de azota már ez nem lényeg:D
A kérdező hozzászólása: tudod nem azért irtam h már nem lényeg hanem azért mert már szakitottunk, és már amugy ezt régen megtettem de mindegy, ahogy leirták a tanácsokat, egyböl megtettem és jó votl a dolog:) ennyi...a lényeg : MÁR RÉGEN NEM VAGYUNK EGYÜTT! ennyi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!