Találatok a következő kifejezésre: A pasim szeret (202 db)

Miből lehet tudni ha a pasi szeret?

Biztos voltatok így ti is, hogy nem mertetek rákérdezni. De mik azok amikb?l lehet tudni, hogy érez valamit?

Legjobb válasz: Hív, smst ir, érdeklõdik irántad, puszilgat ölelget.. ilyen alapdolgok.. amugy nemtudom , nem vagyok pasi, de az én pasim ezt csinálja, eg persze mondja is..:D 17/L

Hív, smst ir, érdeklõdik irántad, puszilgat ölelget.. ilyen alapdolgok.. amugy nemtudom , nem vagyok pasi, de az én pasim ezt csinálja, eg persze mondja is..:D 17/L
hát ha keres, hívogat, sokat beszélgettek, puszilgat/csókolgat, simogat, becézget..=) jaa és 1x olvastam bár nem tudom igaz-e hogy ha 1pasi vállon csókol akkor szeret(ha nyakon akkor pedig kíván;) d nem tudom igaz-e=D
Ha nõnek öltözik a kedvedért, rózsaszínre rúzsozza a száját, cuppogni kezd és megcsöcsörész... -, -
1. aki téged szeret, és nem tudja megmagyarázni, hogy miért szeret , de azt tudja, hogy nagyon. 2. felhív akár többször is, amikor csak teheti és az ideje engedi veled van 3. smink nélkül, nyúzottan, kócosan, szakadtan is ugyanolyan szépnek tart 4. a barátai és a kollégái elõtt is felvállal és kezedet is megfogja, és azt mondja igen õ az! 5. aki csak azért fent marad éjjel, hogy lássa azt, hogy milyen szépen alszol. 6.Aki mindig emlékeztet rá, hogy milyen fontos vagy neki és hogy milyen szerencsés hogy vagy neki.
Ha igen erõsen megmarkolja a melleidet.
ha veled beszél, és a szemedbe néz, hívogat, sms-t ír, msn-eztek, találkoztok, kézenfogva járkáltok, átölelitek egymást, puszit ad és ha felvállal =)
Szerelem = szeretet? Meddig???
Örülj neki, hogy így szeret, nem egy nõt ismerek, akik állandóan azért szenvednek, mert a párjuk le se [email protected] õket. :) Mellesleg nem tudom miért zavar téged, ha tervez egy közös jövõt nektek. És igen, szerelmes ember igényli, hogy mindennap tudjon beszélni a kedvesével. Ez neked ilyen földönkívüli dolog? :D
kedves utolsó:) egyébként igazad van... lett volna benne némi irónia amit írtam de nem jött át:S inkább önmagát szereti mint engem:) majd lépek az ügyben:)
13:45, ezt nem szeretetnek, hanem függésnek hívják. A kettõ köszönõ viszonyban sincs, õ igazából nem téged szeret, hanem önmagát. ne haragudj rá ezért, nem rossz szándékú, csak még éretlen. szóval, kedves kérdezõ, ha a 13:45-öt tapasztalod, akkor NEM szeret.
féltékeny a barátaidra, megfojt a szeretetével, mindennap beszélni kell vele vagy találkozni, folyton számonkér, ha nem szexeltek vagy nem figyelsz rá 10percig hisztizik, folyton a jövõt tervezné... az enyém állítólag szeret, de ha ezt így kell kimutatni akkor inkább nem kérek belõle:)
Ez nagyon függ attól, hogy milyen fázisban van a kapcsolatotok. Ha éppen "alakul a dolog", akkor lehet, hogy bizonyos dolgokat az udvariassága miatt vagy a viszonzásodban kételkedve nem mutat ki, ezért óvatosabb. Ha már 10 éve házasok vagytok, akkor már a helyzet... Hány évesek vagytok?
Áll a répája.
A kérdező hozzászólása: :) eddig jó. még a mellmarkolós is , a répás meg fõleg :)
ha nem dugja fel az orrodba a lábát
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. amúgy nálam alakuló :)
ja
A kérdező hozzászólása: Köszi, segítettél!
Õszintén megmondom, nemtudom!Jó vele lenni, beszélgetni, meg ilyenek...de szerintem komolyabban nem tudnám elképzelni! Mint nõ rendben van, de mint társ, nem! Meg amúgyis nemolyan rég lett vége 1 kapcsolatomnak, és még kikell hevernem azt is..:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó a választ (meg többieknek is), megkédezhetem miért nem tudsz vele komolyabbat is elképzelni? Lehet segítene megérteni az én helyzetemet.
Nemnyuszi!Figy ugyanebbe a helyzetbe vagyok!Szeretek egy csajjal beszélgetni, meg mindenfélét, csupán a szex, acsók meg ilyenek nincsenek meg...a társaságát élvezem nagyon, de párkapcsolatilag sosem tudnám magam vele elképzelni :) Szóval sztem itt ugyez van :)
A kérdező hozzászólása: Nem páva egyáltalán... Sztem lehet inkább nyuszi.
lehet, ismerek egy ilyet, most éppen egyet értek vele 20L
azért nem akar kapcsolatot, mert az ilyen páwák akárkit megkaphatnak vagy lehet egy izomagyú idiótáról van szó tök mindegy, de ezek csak arra hajtanak, hogy mindél több csajt fektessenek meg aztán dobják õket meg fájdalmat okoznak nekik de sebaj, ti nektek úgyis az ilyen ganék kellenek, akkor viseljtéek is a következményeket el
A kérdező hozzászólása: Akkor nem beszélek vele többet, meg kerülni fogom, nem akarom kínozni magam tovább... Õ nem akar kapcsolatot állítólag.
Ja igen.
Miért nem kérdezed meg mit akar, mert félreérthetõ számodra a viselkedése?
A kérdező hozzászólása: Kár.
Igen.
ennek örülök :) sok sikert ;)

Lányok ti mivel bizonyosodtok meg arról h a pasi szeret titeket?

Legjobb válasz: Vagy érzem vagy nem.Milyen bizonyítékot kéne keresnem?:S

Vagy érzem vagy nem.Milyen bizonyítékot kéne keresnem?:S
A tekintete, a viselkedése elárulja. Általában. De olyan is elõfordul, hogy nem látszik. Na, most jól megmondtam :D
hát ezzel én is bajban vagyok.... nem érzem hogy szeretne a barátom :/
Az 1.-höz csatlakoznék.. Érezni kell..
Borotváld le a fejed. Ha melletted marad, akkor szeret. 24F
ha azt mondja, vagy írja, hogy szeret általában ezzel kapcsolatban senki nem hazudik
Sztem nem az a lényeg, hogy mondta-e már, vagy hányszor mondja...ha tudatni akarja, hogy szeret ezerféleképpen megteheti azt, s meg is teszi ha az ùgy van. Persze ez nem csak a pasikra vonatkozik.
elég ha csak figyel rám
Inkább azt írom, hogy mikor nem: -soha nem keres, nem hív, nem érdekli mi van veled -alig van veled, nem keresi a társaságod -mikor együtt lehetnétek elszalasztja az alkalmat -ha együtt vagytok nem foglalkozik veled, nem figyel rád -szex után nem bújik oda hozzád, nem szeretget -nem beszélget veled, nem kíváncsi arra, hogy milyen ember vagy -nem mutat be szüleinek még hónapok elteltével sem -mindig csak magához hív, nem mentek el sehova, nem szerveztek programot De mindezek ellenére azt próbálja veled elhitetni, hogy szeret. Ilyenkor nem érnek a szavak az ég világon semmit! És ilyenkor nem szabad bedõlni még a szeretõ tekintetének sem! És ilyenkor kell a pasit kidobni a francba!
szerintem a Szeretlek szót lehet érezni hogy hogyan mondja a pasi, ha semmi érzelem nincs benne lehet érezni h csak úgy mondja
Vettem egy villamos széket, ami mellé járt egy igazság vizsgáló is. Abba beleül, és ha hazudik, akkor kék színel jelzi a monitor, és kap egy minimális áram-ütést is. Így megtanulta, hogy igazat beszéljen. Ha érdekel a dolog, megadom a pontos címet ahol beszerezheted.
na-na!!! ne higgy annak, aki azt mondta: hogy amikor azt mondja szeret, vagy írja akkor az úgy is van! volt barátom 22 éves, fût fát mondott, köztük szeretleket is:) ). aztán elhagyott két és fél hónap után. soha ne bízz meg a férfiakban!!! azt meg érzed úgy is:) ).ha szeret az illetõ. hiddel
A kérdező hozzászólása: 16:38 ezzel nem értek egyet mert van akinek nem okoz gondot h csak ugy érzelmek nélkül azt mondja szeret...
"ha azt mondja, vagy írja, hogy szeret általában ezzel kapcsolatban senki nem hazudik" MUHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA de sz.r lesz neked felébredni


A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni? Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?

nem azt mondom, hogy félvállról vesz, csak amikor tegnap arról beszélgettünk, hogy mit tegyek, hogy megfeleljek neki akkor azt mondta hogy ezen hülyeség gondolkodni, mert senki se marad örökre együtt.. ezzel egy kicsit lehangolt.. persze, nem azt mondom, hogy feleségül akarok hozzá menni, de játékszer sem óhajtok lenni :( persze, nem érzem hogy igy lenne, csak nem tudom, hogy akkor ? mit érez. azt mondja, hogy szeret engem. és nem kell változnom, mert olyannak szeret, amilyen vagyok. meg amikor megkérdeztem t?le, hogy hogy képzeli el magát 10 év múlva, akkor engem nem vett bele, azt mondta hogy úgy képzeli el, hogy nincs felesége meg gyereke se. nem vagyok én se se házasság-, se családpárti, de akkor most azért abban biztos lehetek, hogy szeret?

Legjobb válasz: Tipikus nõ vagy :) Mondom ezt én, a másik nõ. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, õ meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettõl a helyzettõl, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit késõbb "érik be" érzelmileg, mint mi nõk, késõbb kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu. Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szõkére festeted a hajad és mûkörmeid lesznek, vagy akármi.

Tipikus nõ vagy :) Mondom ezt én, a másik nõ. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, õ meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettõl a helyzettõl, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit késõbb "érik be" érzelmileg, mint mi nõk, késõbb kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu. Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szõkére festeted a hajad és mûkörmeid lesznek, vagy akármi.
Ez meg egy hülye kérdés hogy:"mit tegyek, hogy megfeleljek neki" Ez egy hihhetetlenül hülye kérdés. Olyannak kell lened amilyen vagy nem olyannak amilyennek õ akar. -.-
sose akarj másoknak megfelelni.
valaki szeret, valaki viszolyog tõle! én szeretek.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk régóta együtt, nem fél a komoly kapcsolatoktól. az elõzõk is komolyak voltak neki..
"mit tegyek, hogy megfeleljek neki " Többek közt ne kérdezz ilyesmiket... Erre nem neki kell megadnia a választ, hanem neked kell tudnod, érezned, kitalálnod.
A kérdező hozzászólása: 21, l, 25, f igen, tudom.. de nem akarom azt hinni h nem tervez velem.. pedig nyilvan velem tervez.. meg az a furi, h én nem vagyok ilyen, de õ nagyon elcsavarta a fejemet :D
Mi általában úgy alakítjuk az életünket hogy minden instantban jön. pl egyzser fogjuk magunkat elmegyünk 1 hétre mert kedvünk támadt egy kis magányra stb. Barátod biztos szeret de nem akar belegondolni a jõvõjébe mert még bármi jöhet. Nem tudom hogy hány évesek vagytok ez általában kortól függ. 20/F
A kérdező hozzászólása: az lenne a baj, ha nem szeretne :S
A kérdező hozzászólása: nem mondta h nem szeret tervezni.. vagyis szó szerint nem.. és honnan veszed, h szeret megd.gni?
A férfiak tényleg nem szeretnek elõre tervezni? -> de igen. hazudik a kutya. Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? -> szeret megdugni. ennyi. szó szerint kimondta hogy nem tervez veled. Vegyem lazán, és akkor jobb lesz? -> hát ha neked ez így jó. :)
A kérdező hozzászólása: igen, ezt õ is mondta. hogy fogadjam el magam, nekem is könnyebb lesz. de amikor ezt mondja, mindig azt hiszem, hogy azt mondja h igazabol csunya vagyok.. pedig ez tuti h nem igy van, mert ha már kicsit hozzábújok, vagy valami, akkor már feláll neki, és azért ez csak jelent valamit..
A kérdező hozzászólása: nem viszolyog attól h szeressen.. de lehet h csak nem akar ennyire elõre tervezni, végülis, az exem ennek az ellentéte volt, mégis rossz volt a kapcsolatunk.. mármint ilyen szinten volt az ellentéte..

Mit tegyek? Szeret a pasim ha otthon várja őt az asszonyka, de állítása szerint csak engem szeret?

Kezdem elveszteni az eszem. Kinek mi a vélemyéne az ügyemr?l:

Legjobb válasz: És neked miért van konkrétan pont erre az emberre szükséged??? 28 évesen már eljut az ember oda h család gyerekek, ahogy írtad is!! Látod h tõle soha nem lesz mert ott van "anyu" aki az életében az elsõ, te csak a második vagy!!! Nem hiszem h ezt érdemelnéd!!!! A szeretõk nagyon ritkán lépnek át az elsõ helyre, mert mindig ott van vmi indok ami miatt a pasi mégse tud lépni!!!! Én is ismerek egy pár ilyen helyzetet és azok a pasik is nagyon szerették a 2.at de mégis mindig hazamentek az asszonyhoz!!! Szerintem lásd át ezt a helyzetet reálisan és dönts mert ez rád nézve nem valami jó állapot!!! 24/L

És neked miért van konkrétan pont erre az emberre szükséged??? 28 évesen már eljut az ember oda h család gyerekek, ahogy írtad is!! Látod h tõle soha nem lesz mert ott van "anyu" aki az életében az elsõ, te csak a második vagy!!! Nem hiszem h ezt érdemelnéd!!!! A szeretõk nagyon ritkán lépnek át az elsõ helyre, mert mindig ott van vmi indok ami miatt a pasi mégse tud lépni!!!! Én is ismerek egy pár ilyen helyzetet és azok a pasik is nagyon szerették a 2.at de mégis mindig hazamentek az asszonyhoz!!! Szerintem lásd át ezt a helyzetet reálisan és dönts mert ez rád nézve nem valami jó állapot!!! 24/L
Hûha, jó kis szaftos történet. A férfi egy lover típus, vagyis szereti a pénzt és szerintem a nõket is. Tud helyezkedni, jól bánik a szavakkal és szereti, ha a tulajdonát csak õ birtokolja. Látom azért te is taktikus vagy egy gyerek mindenképp komoly lánc és ezt a férfi is tudja. Anyu sem hülye, bár erre szerintem te is rájöttél. Kérdés van-e anyuéknál gyerek? Én a helyedben elfelejteném és keresnék egy normálisabb férfit magamnak. A fiatalságod rámehet, ha egy olyan szekér után mész, ami nem vesz fel. Tudom érzések, de akkor is. Ha racionális vagy, akkor láthatod évek alatt mennyit léptél elõre.
Ha normális életet akarsz, akkor fogod magad, és keresel egy olyan pasit, akinél nincs ha, meg azért nem lehet, mert, mert, mert. Honnan tudod, hogy olyan szar az életük? Azért mert azt mondta? Ez a pasas sosem fogja otthagyni az asszonyt, és pfúj, de hánynom kell tõle, hogy azért nem, mert a hobbija anyagi részét részben az asszony fedezi. Hova sûllyedt a világ?? Te élnél egy ilyen genetikai hulladékkal, aki egy pénztárca miatt nincs az "igaz szerelmével?" Voltam hasonló szituban, ahol én voltam a szemét asszony. Komolyan sajnáltam a férjem szeretõjét, mert amúgy rendes kiscsaj lett volna, csont nélkül bevette a férjem összes hülye dumáját a már régen megromlott, sosem volt jó a házasságunk, és csak a gyerek miatt vagyunk együtt dumáról. De behülyítette a férjem, teljesen. Heti három nap találkoztok pár órát, úgy gondolod, hogy ismered? Tudnál vele élni? Mert a hétköznapokban, és a nap 24 órájában már nem biztos, hogy olyan jól mûködne minden, mint heti 2-3 órában. Rajtad áll vagy bukik a mutatvány, mert õ nem fog ezen a helyzeten változtatni, három éve mûködik a dolog, mondhatni már olajozottan halad az élete. A kérdés az, hogy Te meddig akarsz még a partvonalon állni? Én lelépnék.
Szerintem ebbõl soha nem lesz semmi. Nem fogja elhagyni a feleségét miattad. Ha családot akarsz, meg komoly kapcsolatot, akkor keress mást. Vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá, adj neki 1 hónapot, h döntsön. Ha nem tud, hagyd ott (és keress másik munkahelyet).
11.30- azért az elég egyértelmû h az "anyu" a feleségét jelenti :D:D
Nagyon nehéz helyzet, de én is elhagynám.Nem érdemes harcolni érte, mégha szereted is. Gondolj bele:mennyi idõt elvesztegettél rá, lehet, már rég ráteláltál volna egy normális hozzád való fiúra.Tudom ez csak feltételezés, de így biztos nem találsz magadnak egy jó kapcsolatot.Ez csak idõpocsékolás, lévén 28éves vagy.Az idõ megy, nagyon gyorsan.Ez a kapcsolat senkinek sem jó egyedül, csak neki.
Nem vagy már fiatal ahhoz, hogy kísérletezgess. A pasi az anyujával (is)van, te meg légy nyitott más kapcsolatokra is. Ha a pasid így használ téged, te is használd. És ha majd találsz valakit, akibe szerelmes leszel, és õ csak veled akarna normális családot alapítani, akkor kiadhatod a mostani pasid útját. Akinek, ha tovább tûrsz az örökös második leszel. Vidd kenyértörésre a dolgot!
Szükséged van, meg tõle akarsz gyereket, meg teljesen kisajátítod, meg tulajdonodnak akarod. Én szerintem te sem vagy normális és a pasi sem. Most az hogy anyuja van az anyját jelenti, vagy feleségét. Amúgy ha az anyját jelenti, és neki fontosabb, hogy belenyúl anyu pénztárcájába, minthogy normális felnõtt, önálló életet élhessen 33 évesen, közelítve a 40-hez akkor az nem is férfi. Ha neked ilyen kell?! Ilyenért harcolni? teljesen töketlen egy pasi. Ha neked ilyen kell, akkor csináld csak...egy ilyen anyámasszony katonáján, meg anyucin élöskõdõ, meg anyuci megmondja hányra menjek haza típusos hímnemû egyeden mi a francot lehet szeretni? Vagy neked ilyen igényeid vannak? Jól leértékeled magad. Valami normális pasin gondolkodtál már? Amúgy a jó édes anyja miért nem engedi, hogy együtt legyetek?
tehát neki fontosabb a pénz és a sportkocsi, mint te.
Kicsit értetlenkedve állok ez elõtt, még le is írod, hogy sosem lesz a tiéd az imádott férfi. Mit akarsz az élettõl kérdem? Mindenki azt akarja, ami boldoggá teszi. Engem valaminek a hiánya sosem tett azzá. Nõj föl szerintem és ne higgy neki. Azért a faszit irigylem. Két nõ, sportkocsik, mi kell még, felelõsség egy szál se...
A kérdező hozzászólása: Igen, a fõnököm és azért kell a vastagabb pénztárca, mivel ez egy nagyon költséges hobbi. Drága sportautókról van szó. Azt meg egy középvezetõi fizetésbõl nem lehet fenntartani. A nyáron, amikor szakítottunk, akkoris az volt az elsõ félelme, hogy meg kell válnia az új szerzeménytõl (egy több milliós nagyon erõs és mutatós sportjárgány). A régi hobbi pedig nálam landolt. Nem mondom, nekem is tetszik az autó. Mondhatnám: 2 szerelembõl az egyik (az autó) az enyém, a másik sosem lesz...
Szerintem is nagyon gyorsan keress uj munkát, és egy olyan férfit aki nem csak a munka utáni feszültségét szeretné levezetni egy viszonylag fiatal lányon, akit orrba szájba kefélhet, és annyi, hanem egy olyant keress aki magadért szeret. az az alak egy barom, mert megcsalja a feleségét, dfe tõled sem szép hogy más házasságát teszed tönkre arra nem gondoltál? Mégis mit vártál?
Balek vagy. Ennyi a véleményem... De szerintem már majdnem mindenki elmondta elõttem burkoltan. Hagyd a pics*ba, keress új munkahelyet, fõnökúr meg hadd éljen nyugodtan anyu pénzével. Ugyis csak az számít neki. Nem te, nem anyu, hanem a PÉNZ.
Menekülj az ország másik végébe minél hamarabb! Ne hagyd magad ilyen lelki terror alatt tartani. Nem hiszem, hogy neked pont egy ilyen hapsi kellene. Minél hamarabb lépsz, annál hamarabb leszel túl rajta. Három évet már elpazaroltál..
Izé... a 12:15-össel.
Egyetértek az elõttem szólóval.
most egy olyan pasi válaszol, aki volt hasonló szituban. én másfél éves szeretõi kapcsolat után elköltöztem otthonról, 3 hónapig nem akartam látni a szeretõmet, hogy kitisztuljon az agyam. ez érzelmileg egy nagyon kemény idõszak volt számomra. viszont utána komoly anyagi konzekvenciák mellet megléptem a válást és boldog voltam és a mai napig nem bántam meg. az a kérdés, hogy TE milyen szinten szereted a pasit és hogy a pasi milyen szinten szeret téged? mert úgy érzem, hogy TE erõsebben vonzódsz hozzá, mint õ hozzád. ha csak a pénz miatt van együtt a feleségével, akkor az egy bizonyos személyiségre utal. a pasi nem fog lépni, hisz neki ez így igen kényelmes. ezt a szitut most vagy elfogadod vagy változtatsz rajta. a gyerektémát felejtsd el, mert egyrészt azzal nem tudod magadhoz láncolni az embert, másrészt felelõtlenség a gyermekkel szemben. ha elégedetlen vagy a szituval, akkor kérdezd meg, hogy hajlandó lenne-e õ változtatni. ha azt mondja, hogy igen, akkor egyezzetek meg egy idõpontba (mondjuk 3 hónap), hogy addigra lépjen, ha nem, akkor neked kell eldönteni, hogy ezt továbbcsinálod-e vagy nem. akkor viszont bele kell törõdj, hogy csak a szeretõ szerepe marad neked. miért is akarja õ ellenõrizni a te mozgásteredet? ez szerintem nem szeretetrõl szól. próbálj munkahelyet váltani, mert csak úgy lesz esélyed elfelejteni. ne érts félre, én nem ítéllek el, mert az érzelmeket nem lehet ellenõrizni. csak úgy érzem, hogy itt nem kölcsönös a cél, nem egyformák az érzelmek. sok boldogságot!
szerintem csak kényelmes neki a helyzet.. van egy felesége, akinek vastag pénztárcája van, meg egy 5 évvel fiatalabb csaj, akit szédíthet és kefélhet.. én így látom.. kívülrõl..
Vigyázz, mert rá fogsz menni!
Még egy, ha te meg anyu finanszírozzátok a fõnököd/szeretõd drága hobbiját, akkor az egy nagy szerencsétlen lehet! Te lennél a beosztottja?
Figyelj! Csak Te szereted ez a férfit. Õ Téged már kevésbé szeret. Három év baromi hosszú idõ. Ha õ még mindig nem lépett, ezután sem fog. Ne keseredj meg, menj ismerkedj, és próbáld rendbetenni az életed. Én sok sikert kívánok hozzá.
Nem értem miért kérsz tanácsot ha úgy sem fogod megfogadni. Mindenki írja, hogy sosem lesz CSAK a tied és ha ép ésszel végig gondolnád te is rájönnél. Ennek a pasinak nem te leszel az elsõ, hanem a pénz. Ha te is gazdag leszel akkor lehet átpártol hozzád. De jó úton haladsz, mert te is megveszed a hobbijához kellõ szarságokat. Már lassan 2 nõ fogja a hobbiját pénzelni. Nah gratulálok. Nem kell attól megijedni, hogy nincs más pasi a földön, mert közlöm, hogy van. Gyereket csak úgy fog neked csinálni ha nem tud róla. Talán azért, mert még õ is gyerek. Mire sértõdik be? Jah mert anyuval dönget épp szombat este mikor te próbálsz kikapcsolódni? Hihetetlen. Remélem azért azt nem hiszed el hogy köztük szex nincs. Az hogy szereted sajnos nem elég a boldogsághoz. Ha elég lenne akkor nem írtál volna. Neked több kell mint egy szeretõ szerep, de nem fogod megkapni. Próbálj meg lépni, mert ugye 28 vagy és sajnos ketyeg az órád.
A kérdező hozzászólása: Ja ja anyu= feleség gyerekük nincs, a pasi mindene a hobbia: gyorsabbnál gyorsabb autók
A kérdező hozzászólása: Azért van erre a paira szükségem mert szeretem! Még a régi autóját is megvettem, csakhogy hátha többet jár ki. De nem így van.
Már bocs, de 28 évesen hogy lehetsz ilyen hülye? Nincs neked tartásod? Viszonyt kezdesz egy nõs pasival, bedõlsz a hülye szövegének, hallani se akar közös gyerekrõl! Nem veszed észre hogy te csak a k.urvája vagy??? Istenem!!! WÁÁÁÁÁÁ

Azt honnan tudom meg, hogy csak sex-re kellek a pasimnak? és valójában nem is szeret annak mik a jelei?

Legjobb válasz: Pl. ha egybõl célozgat vagy fogdos. Ha összejöttök, és egybõl megkérdi, meg erõlteti hogy szexeljetek. Észre lehet venni, amikor vele vagy is. Látod a szemébe ha szeret, és érzed. De más az érintése a fiúnak ha csak szexre megy. Sajna pár pasinál nehéz észrevenni, nekem ugyanis volt olyan pasim. De leesett a dolog... Ne feküdj le vele kb. 5-6 hónapig. Ha addig nem fekszik le veled, vagyis kibírja akkor már lehetséges hogy szeret.

Pl. ha egybõl célozgat vagy fogdos. Ha összejöttök, és egybõl megkérdi, meg erõlteti hogy szexeljetek. Észre lehet venni, amikor vele vagy is. Látod a szemébe ha szeret, és érzed. De más az érintése a fiúnak ha csak szexre megy. Sajna pár pasinál nehéz észrevenni, nekem ugyanis volt olyan pasim. De leesett a dolog... Ne feküdj le vele kb. 5-6 hónapig. Ha addig nem fekszik le veled, vagyis kibírja akkor már lehetséges hogy szeret.
Mennyire érdeklõdik irántad, figyel-e rád, az érzéseidre. Észreveszed abból, ahogyan rád néz, a gesztusaiból, a tetteibõl, kevésbé az számít, amit mond.
Nincsenek jelek, szex után megtudod h mik voltak a szándékai.
attól függ hány évesek vagytok... ha 20 felett egy nõ fél évig nem akarna lefeküdni velem, csak mert tesztelni akar, akkor ott hagynám a francba, szórakozzon mással. Ha tetszik neked a pasi, és be is indulsz rá, hát feküdj le vele. Ha veled marad utána is akkor nem csak arra kellettél neki. 1 hónapot nem baj ha vársz, de ennél többet felesleges. 24F
A kérdező hozzászólása: Én 16 õ 19

Van egy fiú akit szeretek. De nemtudom h ő szeret-e. Közben pasim is van. Ha az a fiú akit szeretek azt mondja h ő is engem akkor szerintetek dobjam a pasimat h ha járni akar velem?

A pasimat is szeretem, de az iskolatársamat is!!! Nem tudok választani...

Legjobb válasz: ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.

ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.
Hát a pasiddal mindenképp szakíts, csak azért ne maradj vele, mert nincs jobb hirtelen.
Szerintem szakíts velük, és koncentrálja sulira... még egy jópár évig.
Hallgass a szívedre ha nagyon tetszik az a fiú és õ is viszont szeret hát akkor szakíts vele de szerintem nem éri meg egy másik fiú miatt szakítani vele!!!! Ha meg nagyon szereted a barátodat akkor nincs mirõl beszélni.Ezt mi nem tudjuk helyetted eldönteni csakis te tudhatod a helyes döntést.
Melyik iskolába jársz?
Ha nem tudod , hogy a pasidat vagy a másikat válaszd én elmondom dobd a pasidat mert ha a pasidat igazán szeretnéd nem szerettél volna bele másba!
Megkérdezhetem, hogy te mit éreznél, ha az általad szeretett pasi egy másik nõbe lenne szerelmes, miközben együtt vagytok? Ezen kicsit gondolkozz el. Ez nem valami szép dolog. Inkább próbáld meg tisztázni az érzéseidet. De ezért nem kell valakit bántani. És most persze mondhatod, hogy nem bántod, de ha valakivel együtt vagy úgy, hogy valaki mást szeretsz, azt biztosan érzi. Már ha õ tényleg szeret téged és foglalkozik veled, akkor tuti észre vette/veszi.

A pasim nem szeret kielégíteni? Tudom hatalmas hülyeség mégis azt hiszem ez miatt nem szívesen nyúl hozzám csak ritkán? Bővebben lent.22/L

Hülyültünk a nagy hülyülésből meg félreértés lett a vége, mert ő azzal jött, hogyha parfüm vagy bármilyen más illatú lenne (az) jobban menne nekünk a dolog is, de nekem rosszul esett, mert eddig (4 évig) nem mondta nekem, hogy nem tetszik az illatom. (minden találkozás előtt alaposan megfürdök) Mikor mondtam, hogy na jó akkor ne nyúljon hozzám megkomolyodott és ő azt mondta, hogy magára gondolt.Kérdeztem, hogy miért akart témát váltani akkor és hogy miért mondta,azt hogy nekem. Csak annyit válaszolt, hogy ,mert úgy nekem jobb lenne, meg azért váltott témát, hogy adjon időt, hogy leessen nekem miről beszél.Nem tudom egyszer azt hiszem higgyek neki, bármennyire fura szitu volt, máskor meg úgy vagyok ezzel, hogy baj lehet..

Legjobb válasz: Ezek vagytok ti, nõk. Semmi nem jó nektek. Ha egy pasi állandóan kíván, akkor az a baj, hogy szexmániás és csak a tested kell neki. Tessék, most kapták egy olyat akinek nem fontos a szex, és talántalán azért szeret(ne) aki vagy. Most meg akkor az a bajod, hogy nem szexel veled mert biztos nem szeret??? Na elmentek ti a jó büdös... :@@@@@

Ezek vagytok ti, nõk. Semmi nem jó nektek. Ha egy pasi állandóan kíván, akkor az a baj, hogy szexmániás és csak a tested kell neki. Tessék, most kapták egy olyat akinek nem fontos a szex, és talántalán azért szeret(ne) aki vagy. Most meg akkor az a bajod, hogy nem szexel veled mert biztos nem szeret??? Na elmentek ti a jó büdös... :@@@@@
Csak félreértetted a dolgot, vannak ilyenek. Biztos nem akart megsérteni azt hitte hogy veszed a viccet.. De nem.
ha azt mondta magára gondolt, valószínûleg úgy is van lehet hogy nem veled van baja, hanem magával beszéljétek meg mindenképp
A kérdező hozzászólása: Bármikor vevõ vagyok a viccre, sokat szoktunk viccelõdni egymással, de most csak meglepõdtem.
ez így ennyi, büdös a lukad, csak nem akar téged megsérteni.
Elnézést, nem bántásból fogom írni, de abból, mennyire képtelen vagy egy gondolatmenetet végigvinni, és mennyire össze-vissza csaponganak a mondataid, szerintem senkinek sem meglepõ, ha nálatok mindennaposak a félreértések és egymás melletti elbeszélések. Amúgy pedig, 4 éve már együtt vagytok, az egész kérdés értelmetlen. Ha egy ember nem szívesen nyúl adott körülmény között a párjához, akkor A) évekkel ezelõtt szólt volna már, B) eleve nem is lennétek már együtt.
Nem köze ennek ahhoz h kielégít-e? Kinyalásról beszélünk most?

Tényleg szeret még a pasim?

A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt, és kicsit ugy érzem mostanában mintha már nem szeretne annyira, mondtam neki h gondolkozzon el azon, hogy szeret-e! de ? egyb?l azt mondta hogy nem kell gondolkodnia mert tudja, hogy szeret! Akkor miért érzem ugy, hogy nem?

Legjobb válasz: szia én 3 éve vagyok együtt a pasimmal és még most is érzem ezt néha(pl hogy ahelyett hogy velem foglalkozna leül Tv-t nézni és hasonló dolgok amibõl az jönne le h érdektelen vagyok számára)de ajánlom egy csókból és egy ölelésbõl kiderül hogy szeret-e...higgy neki! ha nem szeretne akkor nem veled lenne hanem valaki mással:)

szia én 3 éve vagyok együtt a pasimmal és még most is érzem ezt néha(pl hogy ahelyett hogy velem foglalkozna leül Tv-t nézni és hasonló dolgok amibõl az jönne le h érdektelen vagyok számára)de ajánlom egy csókból és egy ölelésbõl kiderül hogy szeret-e...higgy neki! ha nem szeretne akkor nem veled lenne hanem valaki mással:)
Lehet, hogy számodra kezd egy kicsit unalmassá válni a kapcsolat. Nem lehet olyan intenzív a szerelem, mint az elején, de attól még ugyanúgy szerethet a párod.
A férfiakon eligazodni nagyon nehéz!Ne azzal törõdj amit mond hanem ahogy viselkedik.Egy nõ sokszor jobban tudja értelmezni a ki nem mondott dolgokat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Megkérdeztem a pasimat hogy mit szeret bennem, és azt mondta hogy mindent és hogy nem tudja miért szeret. Ez mit jelent pontosan? Én kitudtam emelni hogy mit szeretek benne, de õ nem.

Legjobb válasz: Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...

Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...
Az szeret igazán, aki nem a segged, vagy a cukiságod szereti... Hanem így, egybe mindent, ami te vagy.
Nem tudja hogy mit szeret benned? Bunkóság ilyet mondani egy lánynak. Lehet azért mondta ezt mert hirtelen nem tudta hogy mit mondjon és összezavarodott. Mondjuk azért mondhatta volna azt hogy a hajad vagy a mosolyod. Ez azért elég gáz.
Hogy õ szeret jobban... Mert a szerelmet nem lehet megmagyarázni, az csak úgy van, sokszor minden racionális érv nélkül, esetleg fel is rúgva azt....
Ezt vedd jó jelnek. Tõlem is pont ezt kérdezte a bnõm, amikor összejöttünk, és én sem tudtam a választ. Pedig szerettem. :) 27/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
te egyvalamit szeretsz benne, õ pedig téged ... ki szeret jobban?
Ha szeret és figyel rád akkor tudnia kéne... Én mindig tudtam erre a kérdésre a választ :)
ez szeretet. nem szerelem. nem sorolhatja föl hogy miket mert azzal ujabb csapda kérdésbe kerülne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!