Találatok a következő kifejezésre: A pasim nem tudja (385 db)

A pasimnak az iwiw-jét a volt nője csinálta, és a pasim nem tudja se a jelszót, se az emailt, amin van, és most nem tudja letörölni magát! Hogyan tudnánk törölni az adatlapját, vagy feltörni?

vagy az iwiw-en van valami moderátor,akinek lehet írni,és jelenteni?

Legjobb válasz: Mnej az iwiw.hu nyitólapján (ne jelentkezz még be!) és ott kattints az Elérhetõségek linkre, de nem hinném, hogy törölnének egy lapot csak úgy bemondásra így bárkinek a lapját simán le lehetne töröltetni. Egyedüli megoldás a volt nõjével kell beszélni, hogy azonnal törölje a lapot ha meg nem emlékszik, akkor kérje ki a jelszót. Neki már kiadják, mivel õ csinálta.

Mnej az iwiw.hu nyitólapján (ne jelentkezz még be!) és ott kattints az Elérhetõségek linkre, de nem hinném, hogy törölnének egy lapot csak úgy bemondásra így bárkinek a lapját simán le lehetne töröltetni. Egyedüli megoldás a volt nõjével kell beszélni, hogy azonnal törölje a lapot ha meg nem emlékszik, akkor kérje ki a jelszót. Neki már kiadják, mivel õ csinálta.
A kérdező hozzászólása: Á azzal nem lehet beszélni, mert csökkentagyú! :S Írtam az iwiwnek és azt mondták, ha a pasim elfaxolja az igazolványának a képét, meg a linket amin az adatlapja van, akkor törlik!

A pasimat nem tudom mért zavarja ennyire? Folyt lenn

Arrol van szó,hogy amikor elélvezek nem adok kihangokat nem nyögök semmi ..De elélveze mert remeg a testem lezsibadok meg minden és jó érzés de rám akarja er?ltetni h nyögjek közbe de nem tudok ..A többi pasijaimat ez nem zavarta ..22L

Legjobb válasz: sztem csak szeretné tudni hogy nem béna és fel tudd vinni téged a csúcsra am ha nem akarsz hangot adni akkor csak amikor eljutottál oda akkor jól markold meg õt vagy szorítsd magadhoz csak tudasd vele hogy jó volt én is férfi vok és én is szeretem tudni hogy a barátnõmnek jól csinálom és tetszik neki rem. valamennyire érthetõ voltam:) Wilson

sztem csak szeretné tudni hogy nem béna és fel tudd vinni téged a csúcsra am ha nem akarsz hangot adni akkor csak amikor eljutottál oda akkor jól markold meg õt vagy szorítsd magadhoz csak tudasd vele hogy jó volt én is férfi vok és én is szeretem tudni hogy a barátnõmnek jól csinálom és tetszik neki rem. valamennyire érthetõ voltam:) Wilson
Ezt mindenki másként éli meg. Én sem vagyok egy hangos tipus, habár néhány erõsebb lökésnél már én sem tudom visszafolytani a sóhajaimat. Ha te csendes tipus vagy, akkor senki se akarja ráderõltetni, hogy síkítsál vagy hatalmasakat nyögjél. Komolyan mondom a pasik néha abszurd dolgokat akarnak.
És majd el felejtettem, amikor közel jársz a csúcshoz, akkor karmolj, vagy szorítsd erõsebben. Ez mindig beválik.
Hát akkor mondd meg neki, hogy tegye be egy ujját, és figyeljen, amikor elmész. Majd akkor rájön, hogy tényleg elmész, mert lüktetni fog a hüvelyed belül. ;)
Én barátnõmön sem látszik, és baromi idegesítõ, mikor azt mondja, hogy elélvezett ... ritkán látszik csak ... én is jobban örülnék neki, ha valamit mutatna ... érted :D De volt olyan, hogy elegem lett, és megnéztem a punciját, és lüktetett ... :D akkor elhittem, mondom oké... :D
Hát, ha tényleg ennyire vágyik rá, akkor egy kicsit megpróbálhatsz rájátszani. Esetleg még neked is tetszeni fog, ha kipróbálod milyen közben nyögni hozzá picit. :)
mi lenne ha az o kedveert neha megproballnal nyogni/:) ? adj neki egy kis onbizalmat, neha nyogsz neha nem...szinezkedj kicsit, mert azert ra is tekintettel kell legyel...biztos o is tekintettel van rad sok szempontbol...proballd meg es ha nem megy nem kell eroltetni...17/l
Szerintem meg vigyél bele egy kis szinészkedést. Amikor elmész nyögjél neki. :-D
Van egy ötletem: élvezz playback-rõl. Vedd fel elõre egy élvezésedet cd-re, és mikor elélvezel a távirányítóval a megfelelõ pillanatban bekapcsolod.
Na ez érdekes, én meg nagyon hangos vagyok, kedvesemnek meg egyik exe se nagyon nyögött, neki én voltam a fura, de aztán szépen megszokta és most már szereti hallani. :) Szóval ez azon múlik, hogy mit szokott meg korábban. Engem pl. egy év után is rohadtul zavar, hogy meg se nyikkan, bár a pasik általában ilyenek, nem tartják ezt férfiasnak.
hmm.. én markolászni meg néha nyögni is szoktam, de még nem mentem el.. lehet, hogy észre se veszi a párom, mert félreérthetõ vagyok?.. :|
A kérdező hozzászólása: Azt szoktam meg markolom meg minden :S és mondom is h nagyon jó volt de elkezdi nem hiszi el mert nem nyögök
Töröld le a pasid gépérõl a sok pornót, ahol ezt látta.

A pasimmal nem tudjuk eldönteni hogy együtt maradjunk vagy ne. Mindketten vacilálunk. Mit tegyünk?

3 éve járunk.Most se veled se nélküled vagyunk.Nem tudjuk elengedni egymást de együtt is nehéz.Már szüneteltünk vagy 10 napot.Tegnap találkoztunk és együtt aludtunk.Jó módszer az ha ritkábban talizunk egy ideig? az els? 1-2 hétben.Félek hogy csak szexre kellek neki.

Legjobb válasz: 3 év az hosszú idõ! Ez idõ alatt már biztos megismerted annyira,hogy tudd miért van veled! szerelembõl, v szex miatt. a szünet hasznos lehet(rájössz,h rossz nélküle),de nem old meg semmit(a viták megmaradnak)! mond meg a batátodnak,hogy nem akarsz lefeküdni vele,inkább csak romantikára vágysz! 1-2 hetet ki lehet bírni szex nélkül! ha belemegy a "játékba" akkor nem csak szex-re vágyik,hanem szeret! szerintem

3 év az hosszú idõ! Ez idõ alatt már biztos megismerted annyira, hogy tudd miért van veled! szerelembõl, v szex miatt. a szünet hasznos lehet(rájössz, h rossz nélküle), de nem old meg semmit(a viták megmaradnak)! mond meg a batátodnak, hogy nem akarsz lefeküdni vele, inkább csak romantikára vágysz! 1-2 hetet ki lehet bírni szex nélkül! ha belemegy a "játékba" akkor nem csak szex-re vágyik, hanem szeret! szerintem
Vegyél elõ egy papírlapot, és oszd ketté középen. Az egyik oldalra írd fel, mi szól amellett, hogy együtt maradjatok, a másik oldalra pedig, hogy miért nem kellene együtt maradni. Utána számold össze a két oszlopot - és már válaszoltál is magadnak! Csak legyél õszinte!

A párommal fél éve vagyunk együtt, jól megértsük egymást. De most képbe került egy másik férfi akire sokat gondolok. Most mi legyen? Szakítsak a párommal? Ez a pasi nem tudja, hogy tetszik nekem.

Legjobb válasz: Ha sokat gondolsz a másik ffire,akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik,hogy tetszik neked,mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából,illetve szerintem próbáld megismerni,mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?

Ha sokat gondolsz a másik ffire, akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik, hogy tetszik neked, mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából, illetve szerintem próbáld megismerni, mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?
Ha az elsõ mellett észre vetted a másikat nem vagy szerelmes. Csak te tudhatod, de át ne verd.
ne
Azt, hogy mennyit gondolsz a másik férfire, hogy mennyire hagyod magad általa elvonni a párodtól, rajtad is múlik. Ezt képes vagy tudatosan erõsíteni vagy korlátozni. A párodat már ismered, látod a jó tulajdonságait, hibáit, vannak közös emlékeitek. Az új férfit nem is ismered! Akár az is lehet, hogy egy bunkó perverz idióta :) Döntsd el, hogy alkalmasnak gondolod-e a párod hosszú távú kapcsolatra. Ha igen, akkor ne hazardírozz (fájdalmat okozva ezzel magadon kívül neki is, feleslegesen). Ha nem, akkor pedig ne azért hagyd el, mert bejött a képbe más is, hanem akkor amúgy is ez lenne a helyes.
megértJük
A kérdező hozzászólása: A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele.
Ne dobd el a biztosat az ismeretlenért!Próbáld elõbb megismerni valamennyire a másik férfit, és a tudtára adni, hogy tetszik, de csakis akkor, ha valóban úgy gondolod, hogy megéri.Bár szerintem ha amúgy jó a kapcsolatod a pároddal és jó Hozzád, nem feltétlenül érdemes kikacsintgatni.
"A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele." Ez esetben nagyon nem ajánlom, hogy otthagyd a párod miatta. Az ilyen sajnálás-alapú kapcsolatok sajnos nem szoktak jó véget érni. Pontosabban korai és nem jó véget szoktak érni.

Miért van az, hogy a pasimmal nem tudok felszabadultan szexelni? L

Minden komoly kapcsolatomnál az a baj, hogy nem merek olyan dolgokat bevállalni, mint egy alkalmi kapcsolatban. Sokkal vadabb vagyok egy idegennel:)

Legjobb válasz: ?

A kérdező hozzászólása: ?
Meg van az esélyed, hogy ezt prezentáld nekem! :)
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat szeretnék!
szerintem a kettes az halál komoly volt
mert félsz az elõítéletektõl. pedig lehet, hogy neki is pont olyan vágyai vannak mint neked, de nem meri elmondani, nehogy megrémítsen. érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy ha esetleg tényleg komolyra fordul a dolog, és te nem élvezed a szexet, mert nem úgy csináljátok, ahogy neked a legjobb lenne, akkor vajon meddig maradsz meg mellette úgy, hogy nem tudsz felszabadultan élvezni?....

Mit csináljak, ha kicsit kamuztam a pasinak? Nem tudom mit akarok.

Itt beszélgetünk az oldalon, képeket is küldtünk egymásnak. Bejövök neki. De, hazudtam hol lakom és 14 év a korkülönbség és ezért rátettem a koromra +2 évet. Találkozni akar, de lehet csak megakar dugni, lefeküdnék vele, de nem így.

Legjobb válasz: Mennyi a korod, és mennyit mondtál? mert ha 12 és 14 év, akkor cink, 20 felett szerintem nem veszélyes :) Lassan már randi elõtt elkérem az illetõ hölgy szemé- lyiét, mert még a végén bilincsbe visznek el :)

Mennyi a korod, és mennyit mondtál? mert ha 12 és 14 év, akkor cink, 20 felett szerintem nem veszélyes :) Lassan már randi elõtt elkérem az illetõ hölgy szemé- lyiét, mert még a végén bilincsbe visznek el :)
A kérdező hozzászólása: Az elején nem gondoltam komolyan ezt az egészet. Nem lakik olyan nagyon messze a ''lakhelyemtõl'' és állítja szokott ott járni, meg leakar jönni hozzám. Csak ugye nem ott élek, de hogy melyik városba járok suliba tudja és laknak ott iskola társaim.
Hazudozzál tovább! A diákigazolványodat úgy sem fogja elkérni..... Mindegy hol laksz ha úgy is csak dugtok nem?
A kérdező hozzászólása: Azért hazudtam, mert nem akartam, hogyha nem jön össze, keressen a lakhelyemen és esetleg zaklasson ott, fõleg mert kisvárosról van szó, ahol mindenki ismer.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok vele csak dugni. Õ nem tudom mit akar.
Õ is csak dugni akar tuti. Mi pasik már csak ilyenek vagyunk.
@66%: ha túl fiatalos a leányzó, én azért megnézem a személyiét :D Persze trükkösen, nem úgy, hogy "add má' ide"
"Ha túl fiatalos" A mai 16 éves lányok már simán kinéznek 20-nak. Én inkább gyorsan lehúznám a bugyiját és......
Na dugtatok?
A lakhelyedrõl miért hazudtál?
Hol laksz? Melyik megyében? Lehet én is lefeküdnék veled. 31/f :-) Írhatok privátot?
Jól tetted, hogy nem adtad meg neki a lakhelyed így ismeretlenül, 14 év korkülönbség nagyon sok.Ilyen ismerkedésbe ne menj bele, egy tisztességes férfi nem így ismerkedik.Megdugni biztosan akar, ez alap a férfiaknál de ez így közel se szerelem.Nagyon vigyázz mert bajba sodorhatod magad!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok és 18-nak mondtam magam.
Akkor a pasi 30 v 32? :) Az azért kicsit sok, szvsz. Én 32 vagyok, de 20 év alattival (férfi-nõ kapcsolat céljából) szóba se állnék, és 20 évesnél is igencsak elgondolkoznék. Egyébként meg ismerkedésnek nem gáz, mivel ha pl 200 km-re laktok egymástól, az életben soha nem találkoznátok, így meg esély van megismerni olyan embereket, akikkel más mó- don ugye kizárt, hogy lenne valami. Mindenesetre azért pár üzenetváltás után megkérdezni ilyen célból, hogy merre laksz, stb, erõs :) Nekem is van stat, hogy akikkel beszélgetek, kb merre lak- nak, de nekem a megye pont elég, ha épp az országból van :)
08:57: Hanem hogy ismerkedik egy tisztességes férfi...? Chaten is lehet ismerkedni, és ebbõl nem lehet a tisztességére vonatkozó következtetést levonni.
mondjuk ez a 16 vs. 30 nagyon komoly, nem lesz az jó, hajtsd el inkább.
A kérdező hozzászólása: 30 éves, igen. Én is csak kicsit beszélgetni akartam, kb. már a második üzinél kérdezte hogy hol ''lakom''. Azóta már sokat beszéltünk, de kicsit gyanús nekem és furcsa. De kedvelem és õ is engem.
Én nem lepõdöm meg semmin...de tényleg.. 26L
Volt már 12, 14 éves is, akivel elbeszélgettem (kérdésbõl adódóan), de persze semmi több, viszont megköszönte, mert utólag kiderült, hasznos volt :) 20 év alattival 30+-os elvbõl nem kellene, hogy kezdjen. Tényleg nem jó a korkülönbség :(
A kérdező hozzászólása: Nem.

A pasim nem tudja elfelejteni a volt barátnőjét! Szakítsak vele?

Nem tudom mit csináljak vele, én látom, hogy szeret, de azt is tudom, hogy ?t jobban szerette, és én jobban szeretem ?t, de mindig a fejemhez vágja, hogy engem sosem fog úgy szeretni, mint a volt barátn?jét, és azt is mondta, ami nagyon szarul esett, hogy bennem nem találja meg azt, amiért ?t szerette, és nem tudom, hogy mit tegyek! Szakítsak vele?

Legjobb válasz: Én azonnal szakítanék. Az ilyen rohadjon meg egyedül, ez a véleményem.

Én azonnal szakítanék. Az ilyen rohadjon meg egyedül, ez a véleményem.
Ilyeneket mond és neked az elsõ dolgod nem az, hogy hasta la vista-t mondasz, hanem idejösz irogatni ?:O Dobd ki de azonnal!
nem tudom mikor szakítottak a csajal adj meg neki mindent és nem fog mellõled tágulni az biztos és jobban is fog szeretni 21/F
A kérdező hozzászólása: Az ilyen õszinte véleményekért megy a zöld kéz! És köszönöm! :D
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak is köszi :S
A kérdező hozzászólása: Bár én már megtettem mindent, ami tõlem telik, és mégis... :S
Mond meg neki, hogy az ilyen kis ratyi megnyilvánulásokat nem szereted, ezért lelépsz és magára vessen.

Hogy viselkedjek a pasival? Nem tudom bejövök-e neki vagy csak szivat?

Régebben nem érdekeltem, pedig tudja hogy tetszik nekem. Sőt, egy másik csajra nyomult. Majd hirtelen nekem is elkezdett bókolgatni, meg "húzni az agyam" de aztán mégsem történt semmi. Most ha találkozunk nem tudom milyen legyek vele. Ha észrevesz és közeledni próbál milyen legyek vele? És ha észre sem vesz majd akkor ne is szóljak hozzá?

Legjobb válasz: Menj oda fogd meg a kezét és mondd ezt neki: "Az ölelésed számomra minden, A csókod számomra az élet, Ne hagyjuk elfutni a lehetõséget, Szeress ahogy én szeretlek, S meghálálom még ezt neked." (Én improvizáltam a verset kommentnek remélem beválik sok sikert) 16/f

Menj oda fogd meg a kezét és mondd ezt neki: "Az ölelésed számomra minden, A csókod számomra az élet, Ne hagyjuk elfutni a lehetõséget, Szeress ahogy én szeretlek, S meghálálom még ezt neked." (Én improvizáltam a verset kommentnek remélem beválik sok sikert) 16/f

A pasim nem szűz, de nem tudja hogy-hogyan kell, hogy hogy tegye be! Túl nagy és nem elég kemény neki, sztem ez a baj! Nem tudom, hogy tudnánk ezen segíteni! Mit kéne tegyek, hogy segíthatak magunkom?

Legjobb válasz: Nekem is volt már problémám ebbõl, hogy nem volt kókemény a pasinak. Mi síkosítóval segítettünk a dolgon, és úgy könnyebben becsúszott. Bár õ már nem volt szûz. Lehet a te pasid izgul és azért nem lesz elég kemény neki. 22/L

Nekem is volt már problémám ebbõl, hogy nem volt kókemény a pasinak. Mi síkosítóval segítettünk a dolgon, és úgy könnyebben becsúszott. Bár õ már nem volt szûz. Lehet a te pasid izgul és azért nem lesz elég kemény neki. 22/L
Ha már nem szûz, tudnia kéne, hogy tegye be. Izgasd tovább, kézzel vagy szájjal, amíg nem lesz elég kemény a merevedése, aztán egy kis síkosító, úgy könnyebben csúszik. Segíthet ha nem sötétben próbálkoztok, hanem minimum éjjeli lámpa fénye mellett, nyugodtan meg is nézheti, hova kell betenni, egy játéknak is fel lehet fogni egymás testének felfedezését.
Szegény. Nem álltok szerintem elég közel egymáshoz érzelmileg, vagy túlságosan elsietitek a dolgot. Nem nyílik meg neked teljesen. Fél. A lelki dolgokat próbáljátok meg megoldani, és akkor a szexuális gondok is megoldódnak.
+ Segíts neki, hogy jobban felizguljon. Gondolom ezekrõl nem kell mesélni...
kamu mert ha nem lenne szûz akkor tudná, hogy a puncidba kell dugnia a gyíkot.
Orvoshoz menjetek el mindenképpen! Házi gyogyítgatás ezen nem segít. Bármiféle daganat lehet, ha vastagabb az átlagosnál, HELPer
mondd meg neki, hogy ne zabálljon anyi mcdonaldsos kaját, amióta én is kevesebbet eszek ilyen szennyt azóta a cerka is joban áll...
A Continuous alakokban mindig van -ing (onnan lehet felismerni)- A Past Perfect-nél nincs -ing
Mindekttõ egyfajta múlt idõ Elõidejûség esetén használatos
A Past Continuous Tense-t a múlt adott idõpontjában végbemenõ huzamosabb ideig tartó cselekvés kifejezésére használjuk "It was raining all day yesterday?" (Tegnap egész nap esett az esõ)
Vagy a múltban párhuzamosan folyó tartós cselekvések megjelölésére "While they were playing, I was doing the homework"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!