Találatok a következő kifejezésre: A pasim nem (3916 db)

Miért vetik meg a lányok (tapasztalataim szerint szinte mind) az olyan pasikat, akik nem tudnak bánni a nõkkel és, amit csipkelõdésnek vélnek ezen pasik az a nõknek bunkóságnak tûnhet (pedig a pasi nem annak szánta)?

Szinte mindig így járok. Nem vagyok egy jóképû és partiarc, nagyon beszédes típusú pasi. Ritkán jutok el oda, hogy egy lány igent mondana nekem, nagyjából 2 évente 1 lány. Tehát elég rossz a helyzet, ami fogható arra, hogy egy pasi nem néz ki jól és a lányok nagy része eszeveszettül válogatós az utóbbi 1-2 évtizedben, tapasztalom. Tehát kétélû dolog. De nem is ez a lényeg. Az, hogy nem minden pasi születik úgy, hogy megfelelõen tud bánni a nõkkel. Ha valakinek nincsenek lányoknál sikeres barátai, akkor nem nagyon tud eltanulni egyet s mást. Ha pedig hozzájön az, hogy jó ha a sok próbálkozás közepette... folyt köv.

Legjobb válasz: " nem minden pasi születik úgy, hogy megfelelõen tud bánni a nõkkel" Senki sem születik úgy. De egész pontosan mit értesz nõkkel bánás alatt?

" nem minden pasi születik úgy, hogy megfelelõen tud bánni a nõkkel" Senki sem születik úgy. De egész pontosan mit értesz nõkkel bánás alatt?
A kérdező hozzászólása: Tehát a sok próbálkozás közepette, csak jó ha 2 évente 1 lány hajlandó vele eljönni randira, akkor nem tud majd velük bánni. Mert olvassa itt meg ott, hogy nem jó ha kedves vagy velük. Ezt tapasztaltam én is, hamar anyámasszony katonája leszel a szemükben, szinte mindnek a szemében le leszel írva. Amit nem értek, na mindegy. Az sem jó ha szemét vagy, ami szintén így van. Én próbálom a kettõt kombinálni, de nem túl kedvesnek lenni, nem is szemétnek. Csak úgy humorizálni, csípkelõdni. De valahogy mindig beugrik egy-egy bunk. és egy-egy nyálas szó és utána ha ezekbõl lesz néhány, akkor a lány szép lassan kezd leírni és 2. randi után már nem nagyon lesz folytatás. Ez tapasztalat. Mit kell máshogyan tennie egy 28 éves srácnak, aki pusztán csak fél, hogy egyedül marad és mivel kevés a tapasztalata a nõk terén (6 randi és nulla párkapcsolat)az utóbbi 8 évben? Help.
Ha nem tudsz velük bánni akkor közelítsd meg õket másként. Mintha barátságot akarnál kötni velük. Akkor nyomulós sem leszel, és bunkó sem.
Ugyan ez a bajom, az utóbbi 19 évben még csak csókolózni se sikerült (amióta megszülettem, ja de egyszer az ovodában...). Én még nem próbáltam eléggé bunkó lenni, nem úgy neveltek és szörnyen idegen tõlem. Sokan biztosan nyálasnak tartanak, de nem tudok ellene tenni, az utóbbi idõben visszafogtam a jellemem megnyilvánulásait, mert azzal nem ronthatok el semmit, ha néhány dolgot nem árulok el nekik. Szerintem te is fogd vissza magad mind a két végleten és fókuszálj arra, hogy sikered legyen, sakkozgass a fejedben, hogy mire mi a válasz, legközelebb kijavítod, a tanulmányozás és kutatás felfedezésekhez vezet, a felfedezések pedig eredményekhez.
Mennyi nõnél kezdeményezel? Évente 5? Havonta 1? Na így soha nem fogsz jutni sehová. Próbálkozz hetente 10, hetente 5 lánynál. Tanulsz a hibáidból? Látszólag nem. Miért használsz olyan mondatokat, szófordulatokat, amit a nõk nem értenek. Hagyd abba. Próbálkozol lányoknál a szociális körödön kívül? Csak osztálytárssal, munkatárssal, stb-vel ismerkednél? El sem tudod képzelni hogy odamenj egy lányhoz az utcán, a bárban vagy a boltban? Ez is baj. Ezek közül bármelyikkel is gond van, rengeteg dolgozni való van még önmagadon.
A kérdező hozzászólása: Mivel mindenhol azt olvasni, ha egy random pasi ha odamegy egy lányhoz bárhol, akkor mindig el lesz utasítva. Az meg nem biztos, hogy jót tesz az önbizalomnak.
Azért lehet mindenhol azt olvasni, mert akiket nem utasítanak el, azok nem jönnek panaszkodni, hogy elutasítják õket. Pont, hogy a világ legelterjedtebb ismerkedési és felszedési módja csak úgy odamenni egy lányhoz bárhol, aki tetszik. Évmilliók óta. Mi lenne, ha te magad fedeznéd fel a világot és nem másokra hallgatnál? Ha olvasol egy pornót, olyan mintha szexeltél volna? Ha olvasol egy béna embertõl, aki csak másoknak panaszkodik a sikertelenségeirõl, akkor olyan, mintha téged is ezerszer elutasítottak volna, ezért meg sem próbálod? Mi lenne, ha ignorálnád a hülye "rosszat tesz az önbizalomnak" dolgot és új szintrõl építenéd újjá magad? Tudod melyik férfiak kapják a legtöbb elutasítást? Akiknek a legtöbb sikerük is van. Mert a számok törvénye alapján kell játszani!

Miért van az hogy általában a pasik nem szeretik vagy nem akarják az előjátékot?

Csak durr bele a közepébe aztán kész is, de egy csajnak más mert neki fel kell izgulnia nem úgy mint a pasinak mert neki feláll azt kész is. És általában ezért nem szokott olyan jó lenni a sex. Pasik ,csajok tapasztalatok?Vélemények?

Legjobb válasz: Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.

Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.
Rossz pasikat fogtál ki! Én kifejezettem imádok játszani!!! Mindenféle módon, ha érted mire célzok! ;) :) 29 F
én szeretem az elõjátékot szeretem ha a barátnõm kellõen fel van izgulva :)
én is kifogtam pár olyat aki magasról tett rá hogy kb csont szárazan próbált belémhatolni, mert nem csinált velem semmit.. sok pasi azt hitte hogy a két szép szemétõl majd benedvesedek. az ilyenek mind önzõ disznók szerencsére a férjem nem ilyen. imád nyalakodni, és azt is amikor én játszom vele:) bár ha pl 2 nap kimarad mert fáradtak vagyunk akkor harmadnap lényegesen türelmetlenebb!!! viszont ettõl még tekintettel van rám és sose okozna fájdalmat szándékosan. így aztán teszi amit kell, amíg én is kész nem vagyok:) 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod :) meg fogom tenni
Én már 30 éves vagyok, tudom, hogy mit szeretek, tudom, hogy mit várhatok el a másiktól. És mindenféle partnerem volt már. 18-20 évesen még sehol sem volt ez a magabiztosságom a szex terén. Ehhez idõ kell. De! Egy beszélgetéstõl nem kell félni, említsd meg neki, hogy szeretnéd, ha kényeztetne, beszélj arról, hogy mi esne jól. És amikor megteszi, akkor ne rejtsd véka alá, hogy mennyire élvezed. A legtöbb férfinak ugyanis nincs nagyobb bók, mint a nagy sóhajtások és a görcsbe ránduló nõi test látványa. :)
A kérdező hozzászólása: 10-es válaszoló akkor te nagyon határozott vagy nekem is ezt kéne tennem
nõ voltam, egyébként. az én tapasztalatom ez, én ezt láttam eddig minden férfinál. de kívánom neked, meg neked, hogy ne legyen igazam. :)
én szeretném az elõjátékot is F19 szûzike :d
Nekem mások a tapasztalataim. A legtöbb szexpartnerem jobban igényelte az elõjátékot, mint én. Igazából általában már nedves vagyok, mikor nekiállunk, volt olyan, hogy mire a randira értem, nedves voltam, mert visszaemlékeztem az elõzõ alkalomra. :) És mivel én a durvább, vadabb szexet szeretem, unom a hosszas elõjátékot. Ehhez képest, mindig nekem kell véget vetni az elõjátéknak, mert mindegyik nyújtja, mint a rétestésztát. Te egy kezdõ fickót fogtál ki, és valszeg a saját szexuális tapasztalataid is hagynak kívánnivalót maguk után. Ahogy rutinosabb leszel, mersz majd szólni, ha valami nem tetszik, vagy irányítod a pasit. Én pl ha nyalást akarok, letolom a fejét, és kész.
A kérdező hozzászólása: 13 55 hát igen kicsit durva volt.. de ez egyáltalán nem igaz nem csak szexelni járunk össze. igen beszélni kellene vele.. már próbáltam de nem nagyon veszi a lapot
13, 55 fú haver, szerintem nem kellene ennyire leegyszerûsítened a képletet. Na ebbõl is látszik, hogy egyes pasik csak egy alternatívában gondolkodnak... Erre példa az általad bírált személyek is. Akik lehet, szeretik a nõt, csupán mivel nekik nincs igényük a nagy elõjátszadozásra, feltételezik a párjuknak sincs, azt hiszik a másiknak is azonos igényei vannak (természetesen amíg fel nem világosítják õket az ellenkezõrõl).
nem szeretik? fú haver, nagyon rossz pasikkal találkoztál. egyébként elárulom miért: mert nem szeretnek téged. ha szeretne, fontos lenne neki, hogy neked is jó legyen. ha csak dugni jártok össze, akkor minek veszõdjön?.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Örömmel hallom hogy vannak olyan pasik akik szeretik az elõjátékot:P
Nekem is ez a tapasztalatom, eddig 2 pasival ugyanaz... Ettõl még nem mondom, h általában.
Nem minden pasi csap bele a közepébe. Amúgy tévedsz. A pasinak is szüksége van arra, hogy izgassa a csaj, nem csak hipsz hopsz elvárja, hogy durr álljon mint a cövek.
Én nagyon is szeretem, a fura viszont az, hogy nekem elõzõ barátnõm volt olyan aki nem nagyon szerette (max egy kis csókolózás, simi). 26F

Van egy pasi, akinek évek óta barátnője van, majd a neten megismerkedik egy másik lánnyal, s úgy tűnik mindketten megtalálták a másikban azt, amit kerestek, ami addig hiányzott. A pasi nem meri bevállalni a hőn áhított első randit. Miért?

Mit?l fél? Miért nem tud dönteni? Miért nem tud sem igent, sem nemet mondani? Közben meg mind2en a másikra vágynak.

Legjobb válasz: tudod hany pasi jon ezzel? megszokas tartja ossze a kapcsolatot...ja ja jo vicc. Szorakozni akar, egy kis ujdonsagra, de az otthoni nyugis kapcsolatot nem adna fel. Azt hiszed, te vagy az elso?? nem valoszinu, es nem is az utolso. Te meg inkabb szabad predat keress, ne a foglalt pasikon morfondirozz.

tudod hany pasi jon ezzel? megszokas tartja ossze a kapcsolatot...ja ja jo vicc. Szorakozni akar, egy kis ujdonsagra, de az otthoni nyugis kapcsolatot nem adna fel. Azt hiszed, te vagy az elso?? nem valoszinu, es nem is az utolso. Te meg inkabb szabad predat keress, ne a foglalt pasikon morfondirozz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves elsõ hozzászóló!Én bízom benne, bár ez már egyre nehezebb. Nem tudom... talán kicsit "eltûnök" az életébõl. Meglátjuk, hiányzom e. A többi pasival ellentétbenõ nem csak a külsõ szépséget (?!) értékeli bennem, hanem a belsõt is. Ilyen sem volt még.
Az elsö valaszolo vagyok. Latom a többieknek eleg negativ a hozzaallasa. Szerintem viszont szo sincs arrol, hogy csak szorakozna veled, mert nem lenne semmi ertelme egy ilyen helyzetben. Egyszerüen csak ez a legkenyelmesebb neki. Ne aggodj, amennyiben teged valasztana, akkor szo sincs arrol, hogy szetszednel egy kapcsolatot, mert az mar nem volt jo kapcsolat akkor. Szerintem az is egy hülyeseg, hogy ha elhagyja a mostani baratnöjet miattad, akkor majd teged is el fog masert. Szerintem mondd el neki, hogy ez igy neked nem jo, biztositsd rola, hogy mindenben segited, de ezert cserebe, akarmelyik iranyba is döntenie kell. Ha egy kicsit is fontos vagy neki, ezt meg kell ertenie, mert ez a legrosszabb felallas.... nagyon kivancsi vagyok, hogy hogy alakul a dolgotok, es en igenis drukkolok, hogy amennyiben a megerzeseid jok, es nem csak szorakozik veled, akkor uj eletet kezdhessetek!
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az egyetlen... oké! Viszont a barátnõje is tud arról, hogy félrekacsingat, mégis elnézi neki. (nem is tudom, hogy ez jó szó e?! Mármint, hogy elnézi.) Akkor az ilyen csajnak van tartása?!Hm?!
Õ csak azt mondja, hogy megtalálta benned amit keresett, valószínüleg amit keresett, az az izgalom, semmi más...Nem te vagy neki az egyetlen, ezt hidd el...Persze, hogy azt mondja hogy a megszokás tartja össze a kapcsolatát, mert van annyi esze, hogy tudja, hogy nem lenne esélye nálad, nem tudna "szórakozni" veled, ha elmondaná, hogy biztos lábakon álló komoly kapcsolata van...Nem fog dönteni, mert élvezi a helyzetet...f/22
jajjj, ez eleg nagy szivas... mert: ha evek ota kapcsolatban van, az nagyon-nagy biztonsagot ad neki, hatteret. Es mindig kockazatos ezt eldobni egy ujert, amiröl nem tudhatod meddig is tart, milyen is lesz. Gondolj bele, ha 2 het utan eltünik a rozsaszin köd, mert nincs meg benne az az izgalom, vagy akarmi, igazabol lenyegtelen, hogy miert, es mar nem tud visszatancolni. Sokan, nagyon sokan felnek feladni a megszokott hosszu ideje tarto kapcsolatukat az ismeretlenert. Es, hogy miert nem mond akkor nemet? Arra valaszoltal te is: megtalalt valami, ami eddig hianyzott, es ezt ugyanugy nem szivesen engedne el.. Amig nem kenyszerül döntesre, addig egy nem fog valasztani... es ha rakenyszerül, bizony akkor is a merleg nyelve a mar meglevö kapcsolat fele billen, bar termeszetesen van böven ellenpelda, akik mertek valtoztatni!
A kérdező hozzászólása: Nincs szó a kapcsolat szétszedésérõl! Egy olyan kapcsolatban él, amit már csak a megszokás tart össze. Nem én kezdtem ki vele, hanem fordítva. Egyébként már rég túlvagyunk a tinikoron, mindketten 30-asok vagyunk. Többéves kapcsolat, ahol még eljegyzésig sem jutottak... Vajon miért? Biztos nem azért, mert minden stimmel. Ált. ilyen korban már az ember elgondolkodik azon, hogy akivel ennyi ideig együtt él, attól gyereket akar és családalapítás. Itt szó sincs róla.
miért kell szélyel szedni 1 több éve meglévö kapcsolatot?de az elsö hozzá szolonak igaza van valoszinüleg 99%ban ugyse téged választ mivel van egy tartos kapcsolata.Pasik álltalába szeretnek flörtölni, söt még a randiba is belemennek de ez csak olyan kis játék.Azért nem válalja be a randit mert barátnöje van.irtad a neten ismerkedtél meg vele, ott nyitotabbak ilyenre az emberek, bátrabak mivel nincs következménye a flörtnek. nem tudom mit irjak de szerintem hagyd a fenébe ha ö most miatad elhagya a több éves kapcsolatát mi az esélye hogy ha lesz majd esélye 1 másik csajjal akkor téged nem dob?amugy hány éves vagy?és ö mennyi?van ott gyerek?
A kérdező hozzászólása: Én a lány vagyok... a mellékszereplõ, aki fõszerepre vágyik!
Mit tegyél? Az attól függ, hogy te a fiú vagy a lány tagja vagy ennek a párosnak.
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek?!
megint elsö vagyok, ugy latom, szivemen viselem a sorsodat :) szoval, szerintem azert ne taktikazd tul, az sohasem jo, es min dig visszaüt! Azt jo megoldasnak tartom, ha most kicsit eltünsz, abbol messzemenö következteteseket vonhatsz le, ha nem keres egyaltalan, de mondjuk ezt ne feltetlen 1-2 nap utan vard, es ettöl atütö eredmenyt sem varhatsz, mert nem fog megvilagosodni, hogy annyira hianyoztal, hogy mar csak veled akar lenni, mert azt ne felejtsd el, hogy neki közben ott van a "masik", aki azert akarhogy is, de csillapitani tudja a hianyt....

Miért van az, hogy a lányok pasit szeretnének maguknak minden áron, ha meg együtt van velük a pasijuk viszonylag hosszú ideje (aki talán még szereti is), ezt a pasit nem becsülik meg, és más pasit szeretnének? Ez a tipikus ribi effektus, nem?

A megunta dolgot válaszként nem szeretném kapni.

Legjobb válasz: Nem ribiség ez, hanem egyfajta személyiségtípus. Ha hozunk egy döntést, bármivel kapcsolatban az életben, akkor mindig igyekszünk jól dönteni, de sosem tudhatjuk, hogy a másik döntés milyen életet hozott volna. Minden döntés veszteséggel is jár, még akkor is, ha a lehetõ legjobb döntést hozod. Vannak embertípusok (én is ilyen vagyok) akik ezeket a veszteségeket siratják ahelyett, hogy a jó döntésnek örülnének. Ez iszonyatos kétségeket és frisztrációkat szül, amiket aztán a másikon vezet le az ember, pedig a másik nem tehet róla, nem õ döntött. Érdemes ezt felismerni és változtatni rajta. Még nem tudom hogy kell, de rá fogok jönni.

Nem ribiség ez, hanem egyfajta személyiségtípus. Ha hozunk egy döntést, bármivel kapcsolatban az életben, akkor mindig igyekszünk jól dönteni, de sosem tudhatjuk, hogy a másik döntés milyen életet hozott volna. Minden döntés veszteséggel is jár, még akkor is, ha a lehetõ legjobb döntést hozod. Vannak embertípusok (én is ilyen vagyok) akik ezeket a veszteségeket siratják ahelyett, hogy a jó döntésnek örülnének. Ez iszonyatos kétségeket és frisztrációkat szül, amiket aztán a másikon vezet le az ember, pedig a másik nem tehet róla, nem õ döntött. Érdemes ezt felismerni és változtatni rajta. Még nem tudom hogy kell, de rá fogok jönni.
Szerintem a férfiakkal is ugyanígy van
Mit teszel meg a kapcsolat ellaposodása ellen? Õ mit tesz meg? A szerelem nem elég..magamból kiindulva, 14 éve együtt, elhanyagolt, nem foglalkozott velünk /2 gyerek/, magát is elhanyagolta, de szeretett..én meg most nem tudom, mert más pasi van kilátásban... 33/N
Ha ezért ribinek nevezed, akkor nem tudom ki nem becsül kit... Ne mindig a másikban keresd a hibát, elõbb nézz mélyen magadba, hogy te vajon mennyire tiszteled a barátnõdet, ha már a kérdést is így teszed fel. Nem piszkálódásképpen, hanem komolyan mondom. Nem a másikat kell hibáztatni, hanme TE tegyél meg mindent a kapcsolatért, és majd akkor van mirõl beszélned (vele, nem a haverokkal).

A pasim nem szereti a franciázást! Mit tegyek?

A pasim még tapasztalatlan,én vok neki az elsö! Mért nem szereti,ezt h fogadjam el?,mert elég nehéz lenne!Mit tegyek most?

Legjobb válasz: Nekem az elõzõ pasim volt az elsõ. Õ borzastóan csinálta. Vele én se szerettem. De a mostani pasimmal tök jó. Igaz kicsit nehezen rázódtam bele. Szerintem adj neki egy kis idõt. Mindig csak kis ideig próbálkozz, és ne erõltess rá semmit. Van olyan ember aki egész életében utálja.

Nekem az elõzõ pasim volt az elsõ. Õ borzastóan csinálta. Vele én se szerettem. De a mostani pasimmal tök jó. Igaz kicsit nehezen rázódtam bele. Szerintem adj neki egy kis idõt. Mindig csak kis ideig próbálkozz, és ne erõltess rá semmit. Van olyan ember aki egész életében utálja.
ha még tapasztalatlan, akkor lehet, hogy az az oka, hogy szégyenlos még az uj dolgokat kiprobálni, szerintem idovel belejon majd! Ìn is furán éreztem még magam az iylen uj helyzetekben az elején. Ha legyozi a gátlásait, akkor lehet egyenesen majd o fogja kovetelni:)
A kérdező hozzászólása: Jah meg miért nem szereti???
Melyik részét nem szereti? Ha te kényezteted õt, vagy ha neki kell(ene) kedveskednie neked?? Ha az elsõt, akkor szégyenlõs, vagy fél hogy neked az kényelmetlen, zavaró. Ha õ nem akar nyalni neked, akkor lehet hogy arra tantották hogy a nemi szervek gusztustalanok és emiatt zavarja a dolog, vagy csak fél hogy mivel neked ott nagyon érzékeny, ha rosszul csinálja akár fájdalmat is okozhat neked. Szerinte beszélgessetek errõl sokat. Szex elõtt együtt fürödjetek, hogy lássa, mindkettõtöké patyolat tiszta. Nézzetek sok pornót, lehetõleg olyat, amiben az orális szexet szépen ábrázolják. Remélhetõleg idõvel rájön, jó dolog az.
A kérdező hozzászólása: Hát pornót nem hiszem h nézni fogunk, mert azt ö nem szeretni nézni...:(

A pasim nem szűz, de nem tudja hogy-hogyan kell, hogy hogy tegye be! Túl nagy és nem elég kemény neki, sztem ez a baj! Nem tudom, hogy tudnánk ezen segíteni! Mit kéne tegyek, hogy segíthatak magunkom?

Legjobb válasz: Nekem is volt már problémám ebbõl, hogy nem volt kókemény a pasinak. Mi síkosítóval segítettünk a dolgon, és úgy könnyebben becsúszott. Bár õ már nem volt szûz. Lehet a te pasid izgul és azért nem lesz elég kemény neki. 22/L

Nekem is volt már problémám ebbõl, hogy nem volt kókemény a pasinak. Mi síkosítóval segítettünk a dolgon, és úgy könnyebben becsúszott. Bár õ már nem volt szûz. Lehet a te pasid izgul és azért nem lesz elég kemény neki. 22/L
Ha már nem szûz, tudnia kéne, hogy tegye be. Izgasd tovább, kézzel vagy szájjal, amíg nem lesz elég kemény a merevedése, aztán egy kis síkosító, úgy könnyebben csúszik. Segíthet ha nem sötétben próbálkoztok, hanem minimum éjjeli lámpa fénye mellett, nyugodtan meg is nézheti, hova kell betenni, egy játéknak is fel lehet fogni egymás testének felfedezését.
Szegény. Nem álltok szerintem elég közel egymáshoz érzelmileg, vagy túlságosan elsietitek a dolgot. Nem nyílik meg neked teljesen. Fél. A lelki dolgokat próbáljátok meg megoldani, és akkor a szexuális gondok is megoldódnak.
+ Segíts neki, hogy jobban felizguljon. Gondolom ezekrõl nem kell mesélni...
kamu mert ha nem lenne szûz akkor tudná, hogy a puncidba kell dugnia a gyíkot.
Orvoshoz menjetek el mindenképpen! Házi gyogyítgatás ezen nem segít. Bármiféle daganat lehet, ha vastagabb az átlagosnál, HELPer
mondd meg neki, hogy ne zabálljon anyi mcdonaldsos kaját, amióta én is kevesebbet eszek ilyen szennyt azóta a cerka is joban áll...

Lányok, ha láttok egy nagyon vonzó férfias testet és hozzá még azt is látjátok, hogy igencsak jól öltözködik a pasi, de akkor is minden illúziót le tud rombolni ha az a pasi nem helyes arcú?

Kaptok egy képet pl itt egy pasiról a fels?testér?l. Nagyon tetszet?s. Aztán küld egy másik képet, hogy hogyan öltözködik és az is bejöv?s. Aztán megint küld a végén egy képet a fejér?l és az már nem nyer meg titeket, akkor fejre is állhat akkor sem kaphat meg titeket? Most itt nem igénytelen, zsíros hajra, meg sárga fogakra, pattanásos b?rre, parasztbajuszra stb gondolok, hanem természetesen kopaszodó fejre, elálló fülekre vagy nagy orrokra. Õszintén ha lehet.

Legjobb válasz: Tehát ha egy sportos felsõtesten ilyen arc csücsül (ez éppen nem elálló fülû, meg kopaszodó, de abszolút nem helyes pasi). Ezt csak példának hoztam fel. Tényleg mindent le tud rombolni egy nem helyes arc? Pl netes társkeresõn is 2 hónapon keresztül jól elvagytok, szinte beleesel, de aztán jön a találka és a döbbenet. Mi lesz a vége legtöbbször? http://www.google.hu/imgres?start=135&num=10&hl=hu&biw=1280&..

A kérdező hozzászólása: Tehát ha egy sportos felsõtesten ilyen arc csücsül (ez éppen nem elálló fülû, meg kopaszodó, de abszolút nem helyes pasi). Ezt csak példának hoztam fel. Tényleg mindent le tud rombolni egy nem helyes arc? Pl netes társkeresõn is 2 hónapon keresztül jól elvagytok, szinte beleesel, de aztán jön a találka és a döbbenet. Mi lesz a vége legtöbbször? http://www.google.hu/imgres?start=135&num=10&hl=hu&biw=1280&..
Õszintén? Elõször én az arcot nézem. Ha az bejön, akkor nincsenek nagy elvárásaim az öltözködéssel, felsõtesttel kapcsolatban. Jó, ne legyen >>hájas<< , de lehet rajta egy kis felesleg, nem kell hûdenagyon kidolgozottnak lennie, meg az a csupa izom-kockahas sem feltétlenül kell. Nem rossz, ha van, de én tudom a másikat úgy is szeretni, ha nem tartozik a tucat kategóriába, abba, ami mindenki által elvárt. Na, egy szóval, nekem az arc számít, a többivel kapcsolatban nincsenek elvárásaim. Tehát igen, le tud rombolni. Sajnos. Bocsi. :( DE. Az elálló fül, vagy az óriási orr nekem egyáltalán nem rombolják az összképet. Nekem is vannak hibáim. :)

Pasik! Ha a csaj nem olyan gazdag, és mondjuk a pasira mondhatjuk, hogy jómódú, akkor szétmehet emiatt egy kapcsolat? A pasi nem hiszi azt, hogy a csaj csak a pénzéért van vele? 18/L 20/F

Legjobb válasz: Mindkét nembõl vannak ostoba emberek. Ha egy párkapcsolatban bárkit is a pénz motivál, vagy ezt feltételezi a másikról, akkor felesleges az egész kapcsolat.

Mindkét nembõl vannak ostoba emberek. Ha egy párkapcsolatban bárkit is a pénz motivál, vagy ezt feltételezi a másikról, akkor felesleges az egész kapcsolat.
Ezt érezni lehet! Hogy azért van e vele vagy sem! De ez miatt nem mehet szét egy kapcsolat. Egyik volt barátnõm még 3 évvel ezelõtt, neki is a családja elég hátrányos helyzetû volt, de mindig ki voltak fizetve a számlák meg egyéb és a csaj is jól nézett ki és el is járt rendszeresen fodrász kozm, szoli stb....De persze volt hogy nem. De lényeg h hátrányosabb helyzetûek voltak. De mi nem emiatt mentünk szét hanem betoppant az ex pasija és dúlt a love...stb stb
Persze kell hozza bizalom. En is szerencses anyagi es csaladi hatterrel rendelkezem es majdnem 5-5 evet voltam ket olyan lannyal, aki nem. Inkabb az elejen okozott gondot, de nem nekem, sokkal inkabb nekik. Es a szakitasok sem ezen multak.
Ahova bekerül a lové ilyen szinten, ott meg van [email protected] a dolog.
Ha fordítva lenne akkor biztosan tönkretenné egy idõ utána kapcsolatot, de mivel nem így van így simán mûködhet mivel a férfi az akinek gondoskodnia kell általában egy nõrõl.
Nem hiszi, hanem tudja!

A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni? Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?

nem azt mondom, hogy félvállról vesz, csak amikor tegnap arról beszélgettünk, hogy mit tegyek, hogy megfeleljek neki akkor azt mondta hogy ezen hülyeség gondolkodni, mert senki se marad örökre együtt.. ezzel egy kicsit lehangolt.. persze, nem azt mondom, hogy feleségül akarok hozzá menni, de játékszer sem óhajtok lenni :( persze, nem érzem hogy igy lenne, csak nem tudom, hogy akkor ? mit érez. azt mondja, hogy szeret engem. és nem kell változnom, mert olyannak szeret, amilyen vagyok. meg amikor megkérdeztem t?le, hogy hogy képzeli el magát 10 év múlva, akkor engem nem vett bele, azt mondta hogy úgy képzeli el, hogy nincs felesége meg gyereke se. nem vagyok én se se házasság-, se családpárti, de akkor most azért abban biztos lehetek, hogy szeret?

Legjobb válasz: Tipikus nõ vagy :) Mondom ezt én, a másik nõ. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, õ meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettõl a helyzettõl, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit késõbb "érik be" érzelmileg, mint mi nõk, késõbb kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu. Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szõkére festeted a hajad és mûkörmeid lesznek, vagy akármi.

Tipikus nõ vagy :) Mondom ezt én, a másik nõ. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, õ meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettõl a helyzettõl, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit késõbb "érik be" érzelmileg, mint mi nõk, késõbb kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu. Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szõkére festeted a hajad és mûkörmeid lesznek, vagy akármi.
Ez meg egy hülye kérdés hogy:"mit tegyek, hogy megfeleljek neki" Ez egy hihhetetlenül hülye kérdés. Olyannak kell lened amilyen vagy nem olyannak amilyennek õ akar. -.-
sose akarj másoknak megfelelni.
valaki szeret, valaki viszolyog tõle! én szeretek.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk régóta együtt, nem fél a komoly kapcsolatoktól. az elõzõk is komolyak voltak neki..
"mit tegyek, hogy megfeleljek neki " Többek közt ne kérdezz ilyesmiket... Erre nem neki kell megadnia a választ, hanem neked kell tudnod, érezned, kitalálnod.
A kérdező hozzászólása: 21, l, 25, f igen, tudom.. de nem akarom azt hinni h nem tervez velem.. pedig nyilvan velem tervez.. meg az a furi, h én nem vagyok ilyen, de õ nagyon elcsavarta a fejemet :D
Mi általában úgy alakítjuk az életünket hogy minden instantban jön. pl egyzser fogjuk magunkat elmegyünk 1 hétre mert kedvünk támadt egy kis magányra stb. Barátod biztos szeret de nem akar belegondolni a jõvõjébe mert még bármi jöhet. Nem tudom hogy hány évesek vagytok ez általában kortól függ. 20/F
A kérdező hozzászólása: az lenne a baj, ha nem szeretne :S
A kérdező hozzászólása: nem mondta h nem szeret tervezni.. vagyis szó szerint nem.. és honnan veszed, h szeret megd.gni?
A férfiak tényleg nem szeretnek elõre tervezni? -> de igen. hazudik a kutya. Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? -> szeret megdugni. ennyi. szó szerint kimondta hogy nem tervez veled. Vegyem lazán, és akkor jobb lesz? -> hát ha neked ez így jó. :)
A kérdező hozzászólása: igen, ezt õ is mondta. hogy fogadjam el magam, nekem is könnyebb lesz. de amikor ezt mondja, mindig azt hiszem, hogy azt mondja h igazabol csunya vagyok.. pedig ez tuti h nem igy van, mert ha már kicsit hozzábújok, vagy valami, akkor már feláll neki, és azért ez csak jelent valamit..
A kérdező hozzászólása: nem viszolyog attól h szeressen.. de lehet h csak nem akar ennyire elõre tervezni, végülis, az exem ennek az ellentéte volt, mégis rossz volt a kapcsolatunk.. mármint ilyen szinten volt az ellentéte..

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L

Legjobb válasz: Félünk a (bunkó) elutasítástól

Én például szarok a 15 évesekre, azért nem szólítom le õket. Korombeliekkel jól elvagyok.
Félünk a (bunkó) elutasítástól
egyetértek. sajnos ezért sincs bnõm.
Azért nem mernek kezdeményezni, mert ti lányok azt hiszitek, hogy csak a jó pasik mennek oda hozzátok, mint a filmekben. Aztán, ha egy olyan fiú közeledik, aki esetlen nem szimpatikus, akkor úgy leoltjátok a sárga földig, hogy szerencsétlen többet nem is mer próbálkozni senkivel.
"Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós." -- ezt csak a csajok mondjuk akkor, ha egy fiú bepróbálkozik náluk, de a csajnak nem jön be. A fiúk viszont egyáltalán nem bánják, ha egy csaj nyomul. Én nagyon is szeretem, ha nem én kell, hogy küzdjek érte, hanem õ értem.
Azért, mert úgyis visszautasít mind, aki nekem bejön, vagy nem ittam eleget :D
Kedves kérdezõ, még te csodálkozol? Nézz csak szét nyugodtan a világban, akár a legjobb barátnõid, osztálytársaid között! 10-bõl 7, de inkább 8 egy teljesen átlagos, vagy az alatti fiút egybõl elhajt a búsba aki megpróbálna közeledni felé! És ezt csak magatoknak köszönhetitek...Persze mély tiszteletem a nagyon kevés kivételnek.
Az a baj szétnézek a mostani 10en évesek közt mûb*zikkal emosokkal elcseszett "maffiózókkal" veszik körbe magukat ezeknek az embereknek fele max annyit tud hogy olyan hangnembe beszél mint egy csapat paraszt szal nemkell csodálkozni én se szeretek sokszor kezdeményezni fõleg ha látom kik veszik körül a csajokat....tisztelet a kiivételenek! amúgyis állítólag egyenlõség van én sose veszem nyomulsnak ha egy csaj kifejezi hogy egy pasi bejön neki!
"Mire hármat számolok szívódj fel. Három"
Akinek nincs vér a p*cájában, nem érdemel egy lányt sem. Sem a p*ciját, sem a szeretetét.
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerõs körömbõl nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
13:44 És most ez téged földhöz vág? Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó [email protected] elküldött? Miért szomorít el? Ezért bunkók veled, mert egybõl meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen? Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.
mert a nõk bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
Mert a nõknek sem tetszik, és nem jó semmi! Tapasztalat.. Helyet, kis álomban élnek, jön a szõke szõke herceg, aki reggeltõl estig udvarol neki. A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nõ attól lesz nõ. Egy nõ azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és õ a fõnök, a domináns. Régen ez nem így volt. És nem szeretnék olyan világot, ahol nõk lennének az úr. Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit. 16F vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
A kérdező hozzászólása: Szekta??! XD
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
A kérdező hozzászólása: Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerûen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erõsen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
én se merek. 1 probálkozás volt és elküldött . és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthetõ a 2 sor de inkább mind1. Mert bunkók!!! az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek itt a topicban azért másként látom :)
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték õket a búsba. Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit. Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy... Én félek a kínos helyzettõl, és már volt részem benne... Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tõle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele.. Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam õket már.. És nem is hajtottam rá... Bunkó volt... Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók... 21 FFI
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sõt a lányok jobban meg vannak illetõdve egy leszólításnál , mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani. Szóval nem a lányok a hibásak, õk csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25 kedves válaszoló eléggé naivan fogod fel -.- jól írták elöttem, a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig! sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját. ez a mai világ, díszbuz*k emosok, kislányos fiúk, pedofilok, köcs*gök stb.. világa, a média sugározza a hülyeséget -.- bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L" Kicsi lányom, figyelj jól ide. http://www.agyiszint.hu! Ez a honlap bõven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Errõl is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenõk nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
A kérdező hozzászólása: Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
Helyes! csak így tovább :D
Deazémuszûj ráérdeklõdnöm merrõl is írsz?:D
A kérdező hozzászólása: Merrõl? Bács-Kiskun megyébõl, egy 2000 fõs faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
azigen részemrõl is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D Köszi. :D
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mû kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd. Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!