Találatok a következő kifejezésre: A pasim mondta nekem (61 db)

Mégis milyen ez a kapcsolat? A pasi mondta nekem, hogy nem akar nyomulni, pedig bejövök neki, és 'irányítsam' én a kapcsolatot, pedig együtt se, vagyunk, csak találkozgatunk.

Legjobb válasz: Lehet azt hiszi jártok,akkor nem ártana elmondani neki,hogy mégsem! Ha te is vele akarsz lenni,akkor irányítsd!!!! Bizti félénk!!!

Lehet azt hiszi jártok, akkor nem ártana elmondani neki, hogy mégsem! Ha te is vele akarsz lenni, akkor irányítsd!!!! Bizti félénk!!!
omg... ennyire fél vagy ennyire nem érdekli a kapcsolat. kérdezd meg tõlee h mi a helyzet miért akarja h te irányítsd.

Tegnap hulyeskedtem a haverommal megpuszilgattam a hasat mondtam hogy szepek a labai megnyaldostam neki, meg mondtam hulyesegbol hogy fekudjon le velem de csak ugy rafekudtem ruhastol nem volt semmi sex. Egy hetero pasi ilyet megengedne?

abba bele megy hogy megcsokoljam meg minden csak sex nincs meg nyelves csokot nem engedi meg. egy hetero pasi meg engedne iet? mert o tudja rolam, hogy meleg vagyok

Legjobb válasz: Egy hetero pasi hányásközeli állapotba kerül, ha egy másik férfi nyalogatja meg puszilgatja. Pfuj bazze... A haverod minimum kétütemû.

Egy hetero pasi hányásközeli állapotba kerül, ha egy másik férfi nyalogatja meg puszilgatja. Pfuj bazze... A haverod minimum kétütemû.
jobban teszed, ha mással nem próbálod ki, követõd akadt úgy látszik
szerintem nem engedne meg. ha ezt megengedte, van benne is hajlam [email protected] lenni, az fix
szerintem is meleg vagy bisex a barátod :) egyébként szerintem próbáld nála feszegetni a határokat, puszild meg ha már megengedi, de ne csak egyszer, aztán utána már meg is csókolhatod és végül a nyelves, hogy ha ez meg van, akkor le van buktatva :) egyébként tényleg, egy hetero srác már kiakadna, ha a haverja ilyeneket csinálna vele, szerintem õ nem hetero, de ti még összejöhettek, legalább megnyíltok egymás elõtt :) és akárki akármit mond, ne szégyeljétek a dolgot, járjatok és érezzétek jól magatokat, a szexet is beleértve ;) sok sikert, puszi L/18
Phejj, biztosan van hajlama, vagy bi/meleg, mert ha ezt csinálnák, akkor 1gyel kevesebb haverom lenne:D
A kérdező hozzászólása: - puszild meg ha már megengedi, de ne csak egyszer, aztán utána már meg is csókolhatod és végül a nyelves - ez mar mind megvolt csak a nyelves nem...
Mennyire ráértek a szünetben, vazze...
Egyéntõl függ! Én túl az ötvenen még majdnem minden nap kivánom.
en naponta igenyelem 2-3x 25/f
Hát ha korábban több volt akkor szimplán beleunt, nem szeret már, van szeretõje stb stb. Én 25 évesen is napi többször is bírom és kívánom, szóval ne mvagyunk egyformák, ha már most kevésnek érzed mi lesz öt év múlva?
A kérdező hozzászólása: régen sem volt több..... 1, 5 éve vagyunk együtt
szerintem egyénfüggõ, hogy kinek mennyi elég (nekem személy szerint heti 5-6). viszont szerintem nem ártana errõl komolyabban elbeszélgetned vele, mert ha neked nem elég a heti 2-3 alkalom, viszont õ nem hajlandó ennél többre, akkor késõbb komolyabb viták is kialakulhatnak. jobb elõre tisztázni a dolgokat, ha nem passzoltok az ágyban, akkor lehet, hogy mindkettõtöknek inkább olyan partner után kéne nézni, akivel megegyeznek az igényetek. 24/F
Alap lenne kielégíteni a másika ha kívánja, nagyon frusztráló a felgyülemlett vágy. 23l

15 éves lány vagyok és nem volt még pasim, még randit sem kértek tőlem, mondták, hogy szép vagyok, de velem van a baj? Az osztályban mindenkinek van pasija, csak nekem nem

Legjobb válasz: És ha a többi kis takony kefél, már neked is kell? Nekem 19 évesen volt elõször valakim. Na és? Ne akard már utánozni a többit, ezért van rossz vélemény a fiatalokról.

És ha a többi kis takony kefél, már neked is kell? Nekem 19 évesen volt elõször valakim. Na és? Ne akard már utánozni a többit, ezért van rossz vélemény a fiatalokról.
én is így vagyok mint te, persze lehetett volna pasim de azok vagy külsõleg/belsõleg nem jöttek be , így várok arra a személyre aki "méltó legyen hogy az 1. barátom legyen" :) 15L
az egyik ismerosomnek sincsen, pedig o mar 19... es nagyon szep, de o az igazira var... varj te is, es ne jarj olyannal, akival tudod, h hamar szakitotok. atobbi oszttarsaid kapcsolata is bizos rovid
figyelj ebben a korban még azt sem tudják mi a szerelem, nehogy már te is utánozni akarod õket, meg lefeküdni egy pasival, gyerek vagy még nincs szükséged párkapcsolatra ahogy a sok 12-16 évesnek sincs, az más hogy a felén végig ment egy fél focicsapat, és mindenkivel " járogatnak", de hidd el nem lesznek ettõl se jobbak, se tapasztaltabbak, se boldogabbak, az egész a divatról szól és a versenyrõl, ki kivel, hányszor, hánnyal, nekem igazi komoly kapcsolatom ami nem szájra puszi, kézfogás, ovis szerelem meg kisiskolás szerelem volt, az elõször 17 évesen volt majd 18, 19 és velük sem jutottam a pettingnél messzebb, mert tudtam nem kell elsietni ahhoz igazi mély szerelem kell, kb 1-8 hét volt amennyit együtt voltam velük, aztán 19 évesen megismertem a (már) võlegényemet, neki adtam elõször oda magam és, õ a mai napig az igazi komoly párkapcsolat, ha elég érett vagy magad is rájössz felesleges az utánzás, meg ha nekik van nekem is legyen, ebbõl jön majd az "osztálytársaim nem szüzek, le vagyok maradva" ezért egy buliban szét teszed a lábad, csak hogyne maradj le
lehet mégse vagy olyan szép, vagy a természeted kibírhatatlan, vagy valami más bajod van, a mami világban, aki 15 éves, és nem kérték randira, elég defektes lehet... ez a mostani helyzet, mert a 8-9edikes lányok többsége már rég nem is szûz, nem hogy senkinek se kellene.
A barátaidnak csa kjól esik menõzni a pasikkal. Lehet hogy le leszek pontozva, de szerimtem 15 évesen az ember esetleg azt hiszi hogy szerelmes, de igazából nem az. Figyled meg, hét végére egyiknek sem lesz senkije :D Nyugi te csinálod jól. Hogy miért nincs jelentkezõ azt nem tudom, de várd meg azt aki érdemes erre.
A kérdező hozzászólása: Talán az a baj hogy rock rajongó vagyok, míg mások hip-hop meg effélék, meg talán azt se bírják bennem, hogy imádok tanulni, meglehet?
te vagy inkább a defektes kedves 14. válaszoló
lehet mégse vagy olyan szép, vagy a természeted kibírhatatlan, vagy valami más bajod van, a mami világban, aki 15 éves, és nem kérték randira, elég defektes lehet...
A kérdező hozzászólása: Meg utolsó válaszoló csak annyit, eszem ágában sincs sexelni senkivel!Az lehet a defektes aki csinálja.15 évesen nem szûz?Nálunk jó ha 18 évesen fekszik le valakivel.
küldj egy képet privibe
Képet!
A kérdező hozzászólása: köszi igazad van :)
A kérdező hozzászólása: én vagyok az osztályba a legokosabb, mások azt se értik mi az a realista-nekem nem azt mondom h kell pasi, mert a tanulással akarok foglalkozni, s ha kijártam a 9-et és átmegyek gimibe, max. akkor kell, csak azt szerettem volna tudni h ez normális-e, és ugylátszik
Megnézném a te osztályod hallod... Klikkesedés egymás háta között susmus megy élesbe mi? Az ilyen kis taknyosok azok akiknek semmi szociális életük nincs az 1 hetes kapcsolatuk után már örökkön örökké szeretik egymást, tanulásról ne is beszéljünk. A 15 éves alatti a kor legszebb... Amikor a barátok az alapmûveltség szókincs alakítása a fontos... Mikor még nem kell semmin problémázni, nincsenek fiúk akik összetörik a szíved... Hova sietsz? kell ez neked? rohadtul ráérsz még bass*za meg a jegesmedve... 17/L
En randira elhivnalak
küldesz képet?
Õk nem szerelembõl vannak együtt, hanem divatból. Neked kéne pont emelt fõvel menned.
A kérdező hozzászólása: én nem akarom utánozni õket, csak szar úgy kimenni a haverokkal, hogy mindenki kéz a kézben csak én vagyok egyedül
Az nem baj ha szereted a rockot.Kezdj el jobban hajlani a stílusod felé!Te legalább egyedibb vagy a többieknél meg szép is vagy(gondolom én!)majd egy rockkoncerten rátalálsz az igazira :D

A pasim minden téren tudja, hogy mit csinál, skeres, azt mondta régebben, hogy nagyon szeret, ma már ki sem mondja, sőtt ha én mondom neki, csak az a válaszolja, hogy hogyne. én nem hiányzok az ő életéből, ő viszont az enyémböl igen. Nem szeret már?

összeszakadok,ha szakitunk mit tegyek? Hiányzik, -de sokat vitázunk. Mit tegyek?nem ?szinte?

Legjobb válasz: Azt mondtad neked, hogy te nem hiányzol az õ életébõl? Akkor mi a fenét keresel még mellette? Valaki mellett akinek nem is kellesz?

Azt mondtad neked, hogy te nem hiányzol az õ életébõl? Akkor mi a fenét keresel még mellette? Valaki mellett akinek nem is kellesz?
ja a hiányzásról meg csak annyit, hogy ha ilyeneket mondd hogy nem hiányzol az életébõl akkor nem szeret az tuti. jobbat...sokkal jobbat érdemelsz és hiddel nekem is volt olyan egy komoly kapcsolatomnál h a mélybe zuhantam a szakítás után de néhány hónap alatt a talpamra álltam, és tapasztalatokkal mentem tovább az életem következõ szerelmét várva.Ha elromlik valami megjavítható, de sosem lesz a régi.
nagyképû önelégült tapló f*sz. mégis mit keresel mellette? annyira nem lehetsz rossz nõ, hogy egy ilyen jusson osztályrészül. :)
szia.szerintem elõször mindenképp beszéljetek errõl és ha elkezdene vitatkozni, akkor ne menj bele te is.Figyelj az a baj hogyha már netán nemszeret akkor már nem tudsz mit tenni, maradhat veled de abban nem lesz semmi öröm, csak továbbra is vitatkoztok majd.Ha szeret akkor pedig a beszélgetésnél meg fogod tudni hogy mi a baja.
istenem jó hülye vagy ha még mellette vagy , megérdemlitek egymást...

Múltkor megkérdeztem a pasimat miért tetszettem meg neki 1, 5 éve mikor megismerkedtünk, erre azt mondta, azért mert esetlen voltam. Ezt bóknak kéne vennem?

Legjobb válasz: Szia! Vedd annak, mást nem tehetsz. Te ismered a pasidat, lehet, h csak poénnak szánta.

Szia! Vedd annak, mást nem tehetsz. Te ismered a pasidat, lehet, h csak poénnak szánta.
Lehet bók simán, gondolj bele, egy csetlõ botló kölyök kutya is bájos :) (ne bántódj meg a hasonlaton, olyat mondtam amit könnyû magad elé képzelni)
nekem azt mondta a barátom, h olyan hülye vok, mint Õ és ezt (is) szereti bennem :D (végülis igaza van..)
Szerintem is inkább bóknak fogd fel. Õ olyan pasi, aki szeretne gondoskodni, vigyázni rád, ezért is választhatott téged. Úgyhogy ne úgy fogd fel, hogy csak megszánt...
szerintem iszonyat édes ez a válasz! inkább mint azt mondta volna hogy olyan meg..nivaló p..i, nem?
Láttad a Bridget Jones naplóját?Na, ott pont ugyan ez a helyzet.Azért szereti a palija amilyen, mégha esetlen is.És õt nagyon szereti a fickó.;-)
Nekem azt mondta, hogy oléyan voltam mint egy kiskutya, nem volt rajtam póráz, hazavitt, megetetett, megfürdetett. ez se jobb, de én nem sértõdtem meg.
te beletudnál szeretni egy esetlen fiuba? nem vszínû:) sztem ugy mondta inkûb h esetlenke olyan kis cuki nem?
A kérdező hozzászólása: Szerintem komolyan mondta.
csak el tudod dönteni, hogy színt vallott a rohadék, vagy vicces kedvében volt
Én bele tudnék szeretni egy esetlen fiúba.. :)
Duma.Ejtsd a pasit, mert akkora marhának tart téged, hogy még.
Hát tudom, hogy nem ezt akartad olvasni, de felejtõs a pasi! Rosszul érezte magát, hogy pont összefutottatok, holott nem keresett. Ez csak duma. Aki akar, az megtalál a világ végén is, kifogás meg mindig van, de akinek van esze, nem veszi be! Keress olyat, aki foglalkozik veled, ne törõdj egy ilyen kamugéppel. 24 N
ez csak duma
A mobiltelefon , és az internet világában ? Hát szerintem passszold a kérdést.
Nemtudom hány éves vagy, de egy nõ nem hisz el ilyen dumát csak egy kislány, hogy dolgozott és nem volt rád ideje. Ha valóban így ltt volna, azt elõre közli, vagy idõt szakít rád a nagy dolgozásban legalább egy telefon idejéig, hogy közölje, hogy nem ér rá. Az én barátom 10-16 órákat dolgozik minden nap, érdekes módon mindig van ideje rám, legalább annyira, hogy beszéljünk telón 10 percet, hogy aznap nem tud átjönni. Szerintem csak duma, nehogy elhidd neki. Keress olyat, aki megbecsül, és foglalkozik veled:)
Utolsónak igaza van: ez nem kapcsolat! Egy kapcsolatban nincs olyan, hogy egy hétig lelép a pasi és nem ad hírt magáról, utólag meg valami kifogással minden el van rendezve! De ha neked egy ilyen alak kell, akkor csak hajrá. Mi megmondtuk elõre. De látom hiábavaló minden figyelmeztetés, úgyis a magad igazát akarod hajtogatni.
Azt nyilván te is érzed, hogy valami szar van a palacsintában, különben nem írtad volna ki ide a kérdést. :) Látod, mindenki megmondta, hogy nem lesz jó ez a pasi, fogadj szépen szót. Megkímélheted magad a siránkozástól.
Az is érdees, hogy akkor adta ezt elö amikor éppen össze futottatok. Kiváncsi lettem volna ha ez nem történik meg, mikor kerül elö. Tényleg ne legyél naiv, totál hülyének néz a srác.
Ha neked ez kapcsolat, sõt, számodra nehezen feladható kapcsolat, akkor Te amellett hogy iszonyúan fiatal és naiv vagy, fogalomzavarban szenvedsz.Egy igazi kapcsolat nem ilyen.Te itt csak idõtöltés és játékszer vagy. El nem hiszem, hogy egy hét alatt nem volt két szabad perce sms-t írni.
Az én barátom is messze lakott, sokat dolgozott, még internete se volt otthon, de mégis megoldotta, hogy minden nap tudjunk beszélni! Szóval igaza van az elõttem szólóknak: kamu!!
A kérdező hozzászólása: Én tudom.. De ez olyan kapcsolat, amit nem tudnék csak úgy annyiban hagyni...
Mindenkinek arra van ideje, amire idõt akar szakítani.Ennek fényében gondold végig, eddig mennyire néztek téged madárnak.Szerintem nem kicsit.
4 Hagyd ezt az embert ez egy kamugép. De ha annyira akarod, akkor próbáld meg, viszont légy nagyon óvatos.
A kérdező hozzászólása: Valaki valami biztatóbbat? :S Akkor hagyjam, ne is beszéljem meg vele? Mert akar a héten találkozni..
deuma. nincs 2 perce hogy felhívjon..jaahh persze. másik csajjal nem jött össze, és a fix puncihoz menne vissza ennyi....
miaz hogy nem tudnál abbahagyni????!!! akkor nem si akarod! ennyi ne áltasd magad, meg minket. ha ezkell menjél vissza, de ne gyere uránna majd ide sírni. ÜDV

A pasi, aki tetszik azt mondta nekem h 'eszhole' (: előszöris: ez mit jelent? és sztetek tetszek neki? (:

Legjobb válasz: ass hole=segglyuk nem valószínû, hogy bejössz neki szerintem 17/L

ass hole=segglyuk nem valószínû, hogy bejössz neki szerintem 17/L
Azt jelenti, hogy nem magyar.
te hülye vagy. fék hülye.
A kérdező hozzászólása: Nem fék. azért irtam h legalább nem néztek hülyének, ha ezt mondom...
Fake... Idió*ta :)
de így már tényleg hülyének tûnsz.
A kérdező hozzászólása: : | vki megtudná válaszolni h most mit tegyek? :@
semmit.
A kérdező hozzászólása: de ha rámír msnen vagy facebookon akk mit irhatnék?
FÉK-EZZ! Lányoknak nem szokás moziba hívni egy fiút, meg is lett az eredménye, jól be lettél oltva. Vicces kis butus vagy! Legalább azt tudod, h mit jelent a "fék" (fake)????
A kérdező hozzászólása: -.- najó mind1 hagyjuk. ink kitalálom egyedül..
Jaj de kis butus vagy! Ez a címe a legújabb Oscar díjas filmnek!! Röviden, de velõsen erre akarta meghívatni mgát veled!
A kérdező hozzászólása: tényleg? :)
Eszhole rhendesen
Helyesek vagytok csak nem igy, ti butusok.
az attól függ, hogy azt mondta-e, hogy:You are a big fuckin'eszhole. vagy I want to fuck your fuckin' eszhole.baby....:-)
A kérdező hozzászólása: Jó igazábol nem fék, :(( azért mondta mert elhívtam moziba
Jaj de vicces. Jaj. De. Vicces. Reggelig fogok röhögni. Jaj. De röhögni fogok. Reggelig vicces bzmeg.
A kérdező hozzászólása: azt mondta h: eszhól* (:
A kérdező hozzászólása: magyar csak nem tom miért így mondta :)
Nem tetszel neki! Inkább nem mondanám meg, hogy mit jelent ez a szó.
Nem akarlak megsérteni, de az "eszhole" az "asshole"-t jelenti (angol), ami s*ggfejt jelent.
:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: :O ez igaz???? :'(
True
angolul asshole(összetett szó) = általában segg fejre mondják, de szószerint popo lik.
Igaz. Biztos tisztában van ez a nyomorult azzal hogy ez mit jelent?
igen, de amúgy hány éves vagy, hogy ennyit nem tudsz angolul? :O
A kérdező hozzászólása: XD még jó h ez fék :D
Attól még tetszhetsz.
17:52-es fordította le egész pontosan... Miért mondta ezt neked?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ezt mondta, akkor valószínûleg nem udvarolni akart neked.
amúgy humor kategória ti barmok:D
hazajött?? azt mondta nem kékülünk ki?? vágd ki mint macskát szarni.xD
Dobott téged egy másikért, ami marhára nem volt fair dolog. Rendes körülmények között az ember elõször szakít, és csak aztán kezd új kapcsolatba. Ráadásul egy ilyen barom miatt bántott meg téged, aki két hét múlva jól körberöhögte, és kidobta. Szerintem éppen azt kapta, amit érdemel. Ne fogadd vissza, te csak azért kellesz most neki, mert nincs jobb, és érezni akarja, hogy valaki akkor is oda van érte. Ezzel építi vissza az önbizalmát.. Csak kihasználja a rajongásodat. Dobd ki, biztosan van hova mennie, vagy elõbb kellett volna gondolkodnia! Egyébként sem baj, ha mondjuk meg kell alázkodnia otthon, hogy visszafogadják, mert nem túl jó a kapcsolata a családjával.. legalább tanul az esetbõl, és legközelebb az eszét (is) használja, ha döntéshelyzetbe kerül.
Menjen a szüleihez.
Ez jó nem akar veled békülni, de a nyakadra megy vissza.Mondd neki hazafelé oda, ahol volt.
Nôi szemmel nézve is elég gáz. Hajtsd el. Ha ilyet tennék a párommal, nem lenne pofám visszamenni sírdogálni. Ne foglalkozz vele, mert a végén neked fog fájni.
Aki egyszer megtette nincs rá garancia, hogy többször nem fogja. Meg ez amugy is már a pofátlanság határa. Vissza megy és még õ tesz kijelentéseket. Én kivágnam...
Szerintem is vágd ki. Szerinted mikor fogja ugyanezt ismét eljátszani, ha visszafogadod?
Visszaköltözött hozzád? Mert ha igen, akkor keressen más lakhelyet szerintem. Én biztos elküldeném, hogy másnak panaszkodjon már.
Szerintem? Zavard el a p.csába, ahonnan jött. De úgysem teszed. Valószínûleg nem lehetsz egy erõs jellemû ember, ha ezt egyáltalán meg tudja veled valaki csinálni, és még el is gondolkozol rajta, hogy neked mit kellene tenned...
Nem kellet volna be engedned.
Jól megdugták két hét alatt "egy-néhányszor", aztán kidobták, most meg nálad van???Légy már férfi, Te jó ég!!
Nincs neki hova menni, erre vagy jó, ember. Nincs ez megzavarodva, csak nem tud hova menni és kényelmesen kéznél vagy. Ha te úgy gondolod, hogy nem is is, mert vannak szülei stb. és mehetne oda, nem azért ment hozzád, mert máshova nem tud, akkor bilibe lóg a kezed. Csak azért van nálad, mert valamiért kényelmesebb vagy. Nem mondod meg mikor feküdjön le, hova teszi a pénzét, közelebb laksz a munkahelyéhez vagy akármi.

Beszélgettünk a pasimmal és szóbakerült hogy nekem nem a külsõ számit, erre azt mondta hogy ezt már észrevette. Mire érthette ezt? Kérdeztem tõle de azt mondta hagyjuk.

Legjobb válasz: Vagy rád gondolt, h nem adsz a külsõdre. Vagy saját magára, h szarul néz ki, de mégis õt választottad.

Vagy rád gondolt, h nem adsz a külsõdre. Vagy saját magára, h szarul néz ki, de mégis õt választottad.
A kérdező hozzászólása: Enis erre gondoltam, de szted melyik inkabb?
küldj egy képed magadról és a barátodról és akkor talán meg is tudjuk mondani...
Ja sajnos ezt így nehéz megmondani. Nem tudom, hogy öltözködsz, mennyire sminkeled magad stb.. De azt sem, h a barátod ronda -e. De a barátod személyiségérõl is írhatnál, ha pl. nem az a szerényebb fajta akkor lehet, h oltogatni próbált ezzel, ellenben ha visszahúzódó, önbizalom hiányos akkor esélyes, h saját magát gondolja kevésnek hozzád.
A kérdező hozzászólása: Pasimrol nem kuldok de rolam itt van : [link] Amugy nem hinnem h onbizalomhianyos, mindig mas a velemenye magarol, szoval nem tudom
Nem nézel ki rosszul. Ezek után arra gondolnék, h vagy poénból mondta rád. Elõször úgy gondolta vicces lesz aztán inkább mégse "hagyjuk". Vagy magára gondolt. De eszembe jutott az is, h lehet ex pasikra :D
valszeg magára értette mert nincs önbizalma, testképzavara van stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!