Találatok a következő kifejezésre: A pasim mondta, hogy csak (25 db)

Tegnap hulyeskedtem a haverommal megpuszilgattam a hasat mondtam hogy szepek a labai megnyaldostam neki, meg mondtam hulyesegbol hogy fekudjon le velem de csak ugy rafekudtem ruhastol nem volt semmi sex. Egy hetero pasi ilyet megengedne?

abba bele megy hogy megcsokoljam meg minden csak sex nincs meg nyelves csokot nem engedi meg. egy hetero pasi meg engedne iet? mert o tudja rolam, hogy meleg vagyok

Legjobb válasz: Egy hetero pasi hányásközeli állapotba kerül, ha egy másik férfi nyalogatja meg puszilgatja. Pfuj bazze... A haverod minimum kétütemû.

Egy hetero pasi hányásközeli állapotba kerül, ha egy másik férfi nyalogatja meg puszilgatja. Pfuj bazze... A haverod minimum kétütemû.
jobban teszed, ha mással nem próbálod ki, követõd akadt úgy látszik
szerintem nem engedne meg. ha ezt megengedte, van benne is hajlam [email protected] lenni, az fix
szerintem is meleg vagy bisex a barátod :) egyébként szerintem próbáld nála feszegetni a határokat, puszild meg ha már megengedi, de ne csak egyszer, aztán utána már meg is csókolhatod és végül a nyelves, hogy ha ez meg van, akkor le van buktatva :) egyébként tényleg, egy hetero srác már kiakadna, ha a haverja ilyeneket csinálna vele, szerintem õ nem hetero, de ti még összejöhettek, legalább megnyíltok egymás elõtt :) és akárki akármit mond, ne szégyeljétek a dolgot, járjatok és érezzétek jól magatokat, a szexet is beleértve ;) sok sikert, puszi L/18
Phejj, biztosan van hajlama, vagy bi/meleg, mert ha ezt csinálnák, akkor 1gyel kevesebb haverom lenne:D
A kérdező hozzászólása: - puszild meg ha már megengedi, de ne csak egyszer, aztán utána már meg is csókolhatod és végül a nyelves - ez mar mind megvolt csak a nyelves nem...
Mennyire ráértek a szünetben, vazze...

Szakitottam a pasimmal az után összejött egy csajjal de azt mondták a csaj barátnői hogy csak szivatta őt! Most is bippelget és smseket ir hogy hogy vok mit csinálok az sms végére meg max hogy pusz! Még mindig szeret? Még mindig érdeklem őt?

Legjobb válasz: Ha jól értem, akkor ez a pasi szeretett téged mikor te elhagytad. Figy! Te hibáztál, ezt neked kell helyrehoznod! Mondd el neki mit érzel és kérdezd meg õ mit gondol a jövõben, hogy esetleg újra tudná-e veled kezdeni! Ha akarod ezt a pasit, akkor harcolj érte! Sok sikert!

Ha jól értem, akkor ez a pasi szeretett téged mikor te elhagytad. Figy! Te hibáztál, ezt neked kell helyrehoznod! Mondd el neki mit érzel és kérdezd meg õ mit gondol a jövõben, hogy esetleg újra tudná-e veled kezdeni! Ha akarod ezt a pasit, akkor harcolj érte! Sok sikert!
Csak tudnám, mi az a bippelget!?
Meddig voltatok együtt? Mesélhetnél egy picit arról, hogy milyen volt ez kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: csenget telefonon azt jelenti
A kérdező hozzászólása: egész jó volt a kapcsolatunk jól kijöttünk rendes volt mindig velem mindent megtudtam vele beszélni és megtudtunk egyezni mindenben többnyire az igazság az hogy egy másik pasiért hagytam el aki elcsavarta a fejem és végül nem müködött a kapcsolatunk!!!
A kérdező hozzászólása: azthiszem szeretett de ez már a második kapcsolatom volt vele és az elsõ azért ért véget mert megcsalt!!!
A kérdező hozzászólása: irjatokk még lécci véleményeket nem tok mit csinálni ... jah es az eddigieket köszike
Szerintem, ha akkor megtudott csalni, nem esik nehezée majd leközelebb is megtenni. De dönts okosak.

A pasim azt mondta, hogy csak szánalomból nyalt ki, mit akart ezzel mondani?

Azt monta hogy csak szánalomból nyalt ki, meg csak azért, hogy én is kielégítsem ?t...pedig már 9hónapja együtt vagyunk...:S

Legjobb válasz: Ha nekem ilyet mondott volna valaha is egy pasi,én kitettem volna a szürét,teljesen mindegy mennyi ideje lettünk volna együtt.Gondolom te egy értelmes csaj vagy, aki senki szánalmára nincsen rászorulva még ilyen esetben sem.

Ez azt jelenti, hogy egy köcsög bunkó.
Talán nincs sok tapasztalatod, de jó, ha tudod, nem normális, ha ilyeneket mond vkinek a barátja. Ideje jobbat keresni helyette. Nem érdemli meg, hogy fecséreld rá az idõd.
Ha nekem ilyet mondott volna valaha is egy pasi, én kitettem volna a szürét, teljesen mindegy mennyi ideje lettünk volna együtt.Gondolom te egy értelmes csaj vagy, aki senki szánalmára nincsen rászorulva még ilyen esetben sem.
Iszonyatos paraszt a pasid!!!! Én azonnal elhagynám és többet a számba nem venném a farkát!!!!! Sõt!!!! Megmondanám hogy szánalmas hogy csak szánalomból tud kinyalni!!!! És hozzátenném, hogy undorító kicsi a farka ezért nem kaptad be neki eddig, mert féltél hogy lenyeled!!!!!!
Azt akarta ezzel mondani, hogy nem szeret, nem kiván, nem akart kinyalni , csak jólesett neki hogy bekaptad. szánalomból??? Rá voltál szorulva, hogy megszánjon???
Leírtad hogy azt mondta azért nyalt ki hogy te is kielégítsd õt. Akkor mi itt a kérdés ? Ne haragudj de milyen nyelvre szeretnéd hogy lefordítsam hogy megértsed ?
esetleg megunt...ami nem hinnem hogy 9 hoonap utan lehetseges lenne...vagy ahogy mondod csak azt akarta hogy kilegyen elegitve.kovetkezokor nehagyd magad es kerdezd meg batran hogy mit akar :) .
Azt, hogy egy önzõ paraszt...
helyes:Digazat adok ;):P
A kérdező hozzászólása: nem úgy mondta, hogy azért nyaltalak ki, hogy kielégíts, hanem mondta hogy tiszta szánalom volt neki ez az egész, hogy kinyalt, meg engem kielégített de azért jó volt, hogy lesz*ptam...:S
legkozelebb ha szanalombol nyal ki te szanalombol mikor mar szinte a csucson van hagyd abba neki ez annyira fog fajni h hu, nagyon hid el.es ha kerdi h miert megmondod h szanalombol csak eddig birtad tovabb mar nem ment tul szar a farka....(mostmar bocs a csunya szavakert)
Durcizál be, és ha nem vigasztal avgy vmi, akko nem szeret és naon köcsög, bunko paraszt!!!!Sztem keress vki mást!!!Egyáltalán nem érdemelmeg Téged, ha monjah szople, akko mond meg neki h nincs kedved!Azt mond el neki, azt amjd TÁN észre veszi magát a bunkoja! Sok sikert!
Azonnal dobd ki hallod!!! Ekkora parasztot!
Szerintem dobd ki a pasit!! Nekem ha egy pasi is ilyet mondana abban a pillanatban repulne. egy sem er ennyit. ha vki igy all hozza akkor nem is szeret csak hasznal. szabadulj meg tole minel elobb es tedd hozza te meg szanalombol dobod ki most a p*ba...
Szerintem cefet szánalmas vagy, ennyi.
Ha szeretne nem tartaná ezt szánalmasnak, ennyi...
a pasid egy paraszt. vágd le a golyóit "szánalomból" aztán közöld vele, hogy ezt az egész nõi (és, amekkora paraszt a csávó, talán még a férfi) nemre való tekintettel tetted.
vajon mit akarhatott?

A pasim azt mondta, hogy csak testileg vonzódik hozzám. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy dugni jó vagy,másra nem..

Azt jelenti hogy dugni jó vagy, másra nem..
Kérdésben a válasz!!! Ahogy írtad csak azt akarja szexet.
Nem szerelmes, csak szexet akar.
megdugna
Azt, hogy túl buta vagy, amint ezt a kérdésed is tükrözi.
ronda is vagy, hülye is vagy, de a pinád meg a melled az jó
Szex szex és szex, semmi mást.
kikell, h abranditsalak egy kutyat csinalt beloled. megbasz aztan jol levagy szarva
Szakíts vele m csak kihasznál!!!
tuti szakitanék vele vagy csald meg te is és válaszold ugyanezt
# 7/8 Idõpont ma 00:13 Drága prünytõkém! Ha a homlokotokra lenne írva, hogy 3 év 11 hónapon keresztül édesek és kedvesek lesztek, majd mikor betöltitek a 4. éveteket egy kapcsolatban, dughatnékotok van mással, hidd el...nem választanánk ilyen pasikat.
Ha erre a kérdésre itt keresed a választ, az régen rossz. Te ismered a pasidat, te tudod (vagyis kellene tudnod...), hogy mi vitte rá õt a félrelépésre, és hogy az valóban csak "egy menet" volt-e. És csak te tudod eldönteni, hogy olyan erõs-e ez a kapcsolat, hogy kibírja ezt a dolgot. Végül pedig csak te tudhatod, hogy szeretitek-e egymást egyáltalán...
ne panaszkodjatok csajok hanem szakítsatok! elvileg nekem mint férfi olvasónak szégyellnem kéne magamat hogy ilyet tesznek férfitársaim de igazából ti is tetõtõl talpig ludasok vagytok.hogy miért: mert olyan pasit választottatok, olyan pasival jártok és vagytok együtt aki hát ilyen(csakhogy rondát ne mondjak) kezemet széttárom és azt mondom mint a többi barátjáról panaszkodó lelkizõ lányismerõsömnek:"Pici szívem nem tehetek róla hogy például helyettem egy ilyen selejtes fazonra buksz"
AZ én párom annak idejéna zt mondta, hogy belõle már kihalt a vadászösztön...stb. erre nemsokkal a 4. évfordulónk elõtt pár hónappal csúnyán beleszaladt a csapdámba...mondhatni kapható lett volna egy titkos kufircra, csak arra nem számított, hogy én várom a megbeszélt helyen. Én adtam neki még egy esélyt, de a bizalom hát az valahol a béka segge alatt van. Továbbra is vannak hülyeségei, de azóta félrekúrási témában nem szereztem információt (ha lenne megtudnám :) ahogy eddig is mindig tudtam)...én szeretem a párom és miatta nagyon sok mindent feladtam....mérlegelni kell. Sok barátnõm azt mondja, hogy a felét sem viselték volna el amit az én párom mûvelt. Mondjuk ha szétmegyünk már nem a megcsalási kockázati tényezõ miatt fog bekövetkezni, szimplán azért mert már nem bírom elviselni a többi kis hazugságait. Cigirõl próbál leszokni (dugi cigi, találtam a cigit, kaptam a doboz cigit) és még millió egy apró szarság. 23L
Hagyd el, ne foglalkozz vele hetekig. Ha igazán szeret, akkor mindent meg fog tenni, h visszakapjon, és térden csúszva fogja visszakönyörögni magát. Ha nem így tesz, akkor jobb ha nem kísérletezel. és ha belegondolsz 4 év nem olyan sok. mit mûvelne egy 2O éves házasságban.... gyerekek, no szex, plusz kilók, megfáradt cicik, anyós, veszekedés. szerintem elsõ dolga lenne, h ismét a "vadászösztönre hallgasson"
Ha igazán szeretne téged, , akkor nem kellett volna más nõ neki, , , és ha megteszi egyszer akkor megteszi többször is, jobb ha szakítasz vele!
egyébként hogy veszed észre: szeret? meg tesz érted mindent? és mennyi ideje történt a magcsalás? egyszeri volt, vagy sorozatban?
szakíts
9es! ilyen jó színész nincs.a nõk tisztában vannak vele mi a pálya csak olyan naivak hogy hitegetik magukat."Igaz hogy a pasimnak vannak stiklijei rossz szokásai....meg eddig minden korábbi csajával elbánt de majd mellettem csak csak megváltozik" Egy nõ legnagyobb ellensége saját maga

Van egy lány akivel nagyon jól elvagyok . Viszont nem akar járni még velem mert nem tud elfelejteni egy pasit akinek ő nem kellett . És mondta hogy csak idő kell neki, azért írok mert a barátaim is vegyes véleménnyel vannak . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!

Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!
ha azt mondta hogy csak idõ kell neki, akkkor zöld utat kaptál, ahoz hogy extra lassan elkezd kiépíteni a kapcsolatotokat.. :) ahogy elõttem leírták. akkor lenne gáz ha nem mondaná hogy idõ kell neki..mert akkor esze ágában sincs újra szerelmesnek lenni... akkkor mindeképp hagyd. de így minden happy. :) sok sikert
Ne várj rá, keress más bigét.
A kérdező hozzászólása: Köszi ... de azért még várnék pár véleményt
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet :) Már volt hogy éjszaka mellettem feküdt , filmet néztünk de nem akartam rámászni ... és sokszor õ hív ki és ír msn-en de még mindíg nem adta be a derekát viszont valahol érzem hogy ez csak idõ kérdése .. remélem jók a megérzéseim
Biztosan. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm .. kezdek bizakodni és hinni abban hogy eddig akkor nem csináltam magamból hülyét . a tanácsoakat természetesen megfogadom és mégegyszer nagy köszönet :)
Sztem ez a még idõ kell neki ez elég lerázós duma... Nem akarlak elkeseríteni de sztem ez van ezt kell szeretni.:(
A kérdező hozzászólása: Figyelj én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem jön valaki aki legalább annyira felkelti az érdeklõdésemet mint õ addig várok az nem kerül semmibe . Aztán majd lesz valami , viszont ismerem a csajszit és tudom hogy õszinte velem ezért is bízok a szavában de azért köszi a véleményedet ;)

Mégis milyen ez a kapcsolat? A pasi mondta nekem, hogy nem akar nyomulni, pedig bejövök neki, és 'irányítsam' én a kapcsolatot, pedig együtt se, vagyunk, csak találkozgatunk.

Legjobb válasz: Lehet azt hiszi jártok,akkor nem ártana elmondani neki,hogy mégsem! Ha te is vele akarsz lenni,akkor irányítsd!!!! Bizti félénk!!!

Lehet azt hiszi jártok, akkor nem ártana elmondani neki, hogy mégsem! Ha te is vele akarsz lenni, akkor irányítsd!!!! Bizti félénk!!!
omg... ennyire fél vagy ennyire nem érdekli a kapcsolat. kérdezd meg tõlee h mi a helyzet miért akarja h te irányítsd.

Van egy pasi egyidősek vagyunk! Én szeretem őt. És az egyik barátnőm beszélt vele régebben és azt mondta hogy ő is szeret engem. De nem lép semit csak úgy szimplán barátok vagyunk! Néha úgy érzem csak kerülgrtjük a forró kását. Mit tegyek?

14/L De én sajnos többet akarok.(Amúgy nyiltan amikor valaki azt mondaj össze illünk mindketen hevesen elenkezünk)A maga módján annyira szexi hogy úgy érzem néha neki tudnék esni. :D

Legjobb válasz: Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D

Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D
Hát mondjuk 14 évesen inkább "srác" az a pasi. :) Amúgy meg nem tudom... ha a srác tényleg ezt mondta volna a barátnõdnek, hogy szeret, akkor nincs komoly probléma. A mai világban már a fiúk egy része eléggé b*szari az udvarláshoz, nincs mese kislány, neked kell megtenni az elsõ lépéseket.
14 éves pasi. beszarás.
A kérdező hozzászólása: Kössz mindent emberek:)
Duma.Ejtsd a pasit, mert akkora marhának tart téged, hogy még.
Hát tudom, hogy nem ezt akartad olvasni, de felejtõs a pasi! Rosszul érezte magát, hogy pont összefutottatok, holott nem keresett. Ez csak duma. Aki akar, az megtalál a világ végén is, kifogás meg mindig van, de akinek van esze, nem veszi be! Keress olyat, aki foglalkozik veled, ne törõdj egy ilyen kamugéppel. 24 N
ez csak duma
A mobiltelefon , és az internet világában ? Hát szerintem passszold a kérdést.
Nemtudom hány éves vagy, de egy nõ nem hisz el ilyen dumát csak egy kislány, hogy dolgozott és nem volt rád ideje. Ha valóban így ltt volna, azt elõre közli, vagy idõt szakít rád a nagy dolgozásban legalább egy telefon idejéig, hogy közölje, hogy nem ér rá. Az én barátom 10-16 órákat dolgozik minden nap, érdekes módon mindig van ideje rám, legalább annyira, hogy beszéljünk telón 10 percet, hogy aznap nem tud átjönni. Szerintem csak duma, nehogy elhidd neki. Keress olyat, aki megbecsül, és foglalkozik veled:)
Utolsónak igaza van: ez nem kapcsolat! Egy kapcsolatban nincs olyan, hogy egy hétig lelép a pasi és nem ad hírt magáról, utólag meg valami kifogással minden el van rendezve! De ha neked egy ilyen alak kell, akkor csak hajrá. Mi megmondtuk elõre. De látom hiábavaló minden figyelmeztetés, úgyis a magad igazát akarod hajtogatni.
Azt nyilván te is érzed, hogy valami szar van a palacsintában, különben nem írtad volna ki ide a kérdést. :) Látod, mindenki megmondta, hogy nem lesz jó ez a pasi, fogadj szépen szót. Megkímélheted magad a siránkozástól.
Az is érdees, hogy akkor adta ezt elö amikor éppen össze futottatok. Kiváncsi lettem volna ha ez nem történik meg, mikor kerül elö. Tényleg ne legyél naiv, totál hülyének néz a srác.
Ha neked ez kapcsolat, sõt, számodra nehezen feladható kapcsolat, akkor Te amellett hogy iszonyúan fiatal és naiv vagy, fogalomzavarban szenvedsz.Egy igazi kapcsolat nem ilyen.Te itt csak idõtöltés és játékszer vagy. El nem hiszem, hogy egy hét alatt nem volt két szabad perce sms-t írni.
Az én barátom is messze lakott, sokat dolgozott, még internete se volt otthon, de mégis megoldotta, hogy minden nap tudjunk beszélni! Szóval igaza van az elõttem szólóknak: kamu!!
A kérdező hozzászólása: Én tudom.. De ez olyan kapcsolat, amit nem tudnék csak úgy annyiban hagyni...
Mindenkinek arra van ideje, amire idõt akar szakítani.Ennek fényében gondold végig, eddig mennyire néztek téged madárnak.Szerintem nem kicsit.
4 Hagyd ezt az embert ez egy kamugép. De ha annyira akarod, akkor próbáld meg, viszont légy nagyon óvatos.
A kérdező hozzászólása: Valaki valami biztatóbbat? :S Akkor hagyjam, ne is beszéljem meg vele? Mert akar a héten találkozni..
deuma. nincs 2 perce hogy felhívjon..jaahh persze. másik csajjal nem jött össze, és a fix puncihoz menne vissza ennyi....
miaz hogy nem tudnál abbahagyni????!!! akkor nem si akarod! ennyi ne áltasd magad, meg minket. ha ezkell menjél vissza, de ne gyere uránna majd ide sírni. ÜDV

A pasim minden téren tudja, hogy mit csinál, skeres, azt mondta régebben, hogy nagyon szeret, ma már ki sem mondja, sőtt ha én mondom neki, csak az a válaszolja, hogy hogyne. én nem hiányzok az ő életéből, ő viszont az enyémböl igen. Nem szeret már?

összeszakadok,ha szakitunk mit tegyek? Hiányzik, -de sokat vitázunk. Mit tegyek?nem ?szinte?

Legjobb válasz: Azt mondtad neked, hogy te nem hiányzol az õ életébõl? Akkor mi a fenét keresel még mellette? Valaki mellett akinek nem is kellesz?

Azt mondtad neked, hogy te nem hiányzol az õ életébõl? Akkor mi a fenét keresel még mellette? Valaki mellett akinek nem is kellesz?
ja a hiányzásról meg csak annyit, hogy ha ilyeneket mondd hogy nem hiányzol az életébõl akkor nem szeret az tuti. jobbat...sokkal jobbat érdemelsz és hiddel nekem is volt olyan egy komoly kapcsolatomnál h a mélybe zuhantam a szakítás után de néhány hónap alatt a talpamra álltam, és tapasztalatokkal mentem tovább az életem következõ szerelmét várva.Ha elromlik valami megjavítható, de sosem lesz a régi.
nagyképû önelégült tapló f*sz. mégis mit keresel mellette? annyira nem lehetsz rossz nõ, hogy egy ilyen jusson osztályrészül. :)
szia.szerintem elõször mindenképp beszéljetek errõl és ha elkezdene vitatkozni, akkor ne menj bele te is.Figyelj az a baj hogyha már netán nemszeret akkor már nem tudsz mit tenni, maradhat veled de abban nem lesz semmi öröm, csak továbbra is vitatkoztok majd.Ha szeret akkor pedig a beszélgetésnél meg fogod tudni hogy mi a baja.
istenem jó hülye vagy ha még mellette vagy , megérdemlitek egymást...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!