Találatok a következő kifejezésre: A pasim mondta, hogy (135 db)

A pasim mondta, hogy szeretne egy kicsit vadabb szexet, hogy lepjem meg vele?

normális válaszokat, ha lehet:) 19L

Legjobb válasz: Pofozd fe. Teljesen komolyan mondom.

Pofozd fe. Teljesen komolyan mondom.
Amúgy ha mindezek nem tetszenek. Egyszerû. Tedd azt, ami eszedbe jut. Ne mások ötletei alapján szeretkezz. Akár hiszed, akár nem, ha feloldódnak a gátlások, mindenkiben ott van az állat. ILyenek vagyunk mi emberek. Ha teljesen elengeded magadat, és azt teszed amit akarsz, akkor érted majd mire gondolok. Tizenkilenc évesen azért biztos van fogalmad a saját vágyaidról.
21:45 Lehet, hogy hülyev agyok, de szerintem pontosan azt írtam le az elõbb, hogy ennek mi az eredménye... Persze ha alapvetõen egy primitív tuskó, akkor lehet visszaüt inkább. De felteszem értelmes, és komolyan mondta, hogy vad szexet akar. A dühös szexnél pedig nincs jobb és kielégítõbb.
majd most lehet hogy megint megkapom hogy micsoda mocskos állat vagyok, de én a pasimat megujjazom és oda meg vissza van , és lovagolok rajta mint az állat , közben hangot adok annak h mennyire tetszik amit csinál, és imádja(és még sosem kért vadabb szexet) szoktam a hátát karmolni, a haját tépni, ienek, persze csak finoman. bejön nála nagyon
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:43 és szerinted arra hogyan reagálna?kíváncsi vagyok
Öltözz be egy tigrisnek, így már egy nagyvaddal lesz dolga. Biztos értékelni fogja a vad-szexet és a szóvicced :D
21:39 Én mondtam, hogy komolyan mondom. Nem tudom miértk ell megkérdõjelezni. Én csak arra gondoltam, hogy nekem mennyire bejönne. Méghozzá azért, mert hirtelen óriási fizikai feszültséget teremtene, amibõl aztán egy atom brutál szerelemskedést lehetne kihozni. Na. Remélem így érthetõ.
Bocsi, azt hozzátenném, hogy ha valaki nem ez a típus annak elég nehéz vadnak és kacérnak lenni!
Szerezz be valami szexi öltözéket!:) Legyél rendõrnõ:D http://www.vagyaim.hu/
Jaajjj fiúkkk, kis komolyságot!!!:D A vad szex alatt gondolom nem ezt érti:) Bár nem értem ezt a meglepni dolgot..ez nem olyan mintha beöltöznél. Ha vad szexet szereti úgy kell viselkedni és ennyi. Gyorsabb iram, pár izgató szavacska, kis hajhúzás(de csak finoman) Ezeket hogy lehet meglepiként csinálni? Bár lehet csak nekem természetes ez mert így szeretem?:D 22/L
A kérdező hozzászólása: ?:)
bõr korbács;)
A kérdező hozzászólása: köszi...de hogy "játsszak" vele
A kérdező hozzászólása: most komolyan:)
Játssz vele!!legyél egy kicsit vad , szenvedélyes, érzéki!Tuti biztos hatás
kötözd ki... utána vízes törülközõvel csapkod meg a heréit :)
verd el egy baseball utovel, majd asd el kint a hatso kertben. ez elegge vad.

Tegnap hulyeskedtem a haverommal megpuszilgattam a hasat mondtam hogy szepek a labai megnyaldostam neki, meg mondtam hulyesegbol hogy fekudjon le velem de csak ugy rafekudtem ruhastol nem volt semmi sex. Egy hetero pasi ilyet megengedne?

abba bele megy hogy megcsokoljam meg minden csak sex nincs meg nyelves csokot nem engedi meg. egy hetero pasi meg engedne iet? mert o tudja rolam, hogy meleg vagyok

Legjobb válasz: Egy hetero pasi hányásközeli állapotba kerül, ha egy másik férfi nyalogatja meg puszilgatja. Pfuj bazze... A haverod minimum kétütemû.

Egy hetero pasi hányásközeli állapotba kerül, ha egy másik férfi nyalogatja meg puszilgatja. Pfuj bazze... A haverod minimum kétütemû.
jobban teszed, ha mással nem próbálod ki, követõd akadt úgy látszik
szerintem nem engedne meg. ha ezt megengedte, van benne is hajlam [email protected] lenni, az fix
szerintem is meleg vagy bisex a barátod :) egyébként szerintem próbáld nála feszegetni a határokat, puszild meg ha már megengedi, de ne csak egyszer, aztán utána már meg is csókolhatod és végül a nyelves, hogy ha ez meg van, akkor le van buktatva :) egyébként tényleg, egy hetero srác már kiakadna, ha a haverja ilyeneket csinálna vele, szerintem õ nem hetero, de ti még összejöhettek, legalább megnyíltok egymás elõtt :) és akárki akármit mond, ne szégyeljétek a dolgot, járjatok és érezzétek jól magatokat, a szexet is beleértve ;) sok sikert, puszi L/18
Phejj, biztosan van hajlama, vagy bi/meleg, mert ha ezt csinálnák, akkor 1gyel kevesebb haverom lenne:D
A kérdező hozzászólása: - puszild meg ha már megengedi, de ne csak egyszer, aztán utána már meg is csókolhatod és végül a nyelves - ez mar mind megvolt csak a nyelves nem...
Mennyire ráértek a szünetben, vazze...

Mégis milyen ez a kapcsolat? A pasi mondta nekem, hogy nem akar nyomulni, pedig bejövök neki, és 'irányítsam' én a kapcsolatot, pedig együtt se, vagyunk, csak találkozgatunk.

Legjobb válasz: Lehet azt hiszi jártok,akkor nem ártana elmondani neki,hogy mégsem! Ha te is vele akarsz lenni,akkor irányítsd!!!! Bizti félénk!!!

Lehet azt hiszi jártok, akkor nem ártana elmondani neki, hogy mégsem! Ha te is vele akarsz lenni, akkor irányítsd!!!! Bizti félénk!!!
omg... ennyire fél vagy ennyire nem érdekli a kapcsolat. kérdezd meg tõlee h mi a helyzet miért akarja h te irányítsd.

Azt mondta valaki a pasimra hogy meleg?

én meg elgondolkodtam, milyen jelei vannak ennek? a szexel nincsenek gondjai

Legjobb válasz: Az sokkal gázabb, hogy te is benne lettél volna. És igen azt mondta valaki a pasidra, hogy meleg.

Az sokkal gázabb, hogy te is benne lettél volna. És igen azt mondta valaki a pasidra, hogy meleg.
hát mióta vagytok együtt?észre vettél rajta valamit?ki mondta hogy meleg? a szex nem minden lehet biszex is:)
A kérdező hozzászólása: nem õ írta ki
A kérdező hozzászólása: egyszer benne lett volna hogy 2 pasi + én ez gáznak számít?

A pasim azt mondta, hogy ha lenyelem az ondóját akkor attól fogyok, igaz ez?

Legjobb válasz: A pasid egy idióta és azt akarja, hogy lenyeld, valószínû ezért mondta, biztos nagyon szeret ha hülyeségekkel tömi a fejed a saját öröme miatt...

A pasid egy idióta és azt akarja, hogy lenyeld, valószínû ezért mondta, biztos nagyon szeret ha hülyeségekkel tömi a fejed a saját öröme miatt...
Ha nem akarsz szellemi fogyatékos gyereket akkor küldd el a pasidat.
Ha mást nem eszel csak a spermát, akkor igen. Fogysz.
Hülye a pasid, bocs.

Voltam nõgyógyásznál, mert még nem havi rendszerességgel jár a menszeszem, így azt mondta, hogy fogamzásgátlót fog felírni. Azt mondta, hogy jöjjek vissza 3 hét múlva, és megvizsgál. Még nem voltam pasival, mit ért megvizsgálás alatt?

Legjobb válasz: Így van, ahogy az utolsó írja! Eszedbe ne jusson fogamzásgátlót szedni. Mûhibát követ el az az orvos, aki felírja neked. Én is ezt kaptam 16 azaz tizenhat(!) évesen, és nagy naivan elhittem, hogy ettõl minden rendbe jön. Nos, eltelt már pár év, de azóta is szenvedek miatta... Irány egy jó endokrinológus, ha nagyon rendszertelen, és esetleg vannak más tüneteid is.

Így van, ahogy az utolsó írja! Eszedbe ne jusson fogamzásgátlót szedni. Mûhibát követ el az az orvos, aki felírja neked. Én is ezt kaptam 16 azaz tizenhat(!) évesen, és nagy naivan elhittem, hogy ettõl minden rendbe jön. Nos, eltelt már pár év, de azóta is szenvedek miatta... Irány egy jó endokrinológus, ha nagyon rendszertelen, és esetleg vannak más tüneteid is.
LOL
Ilyenkor csak egy ultrahangos vizsgálatot csinál, semmi többet. Nem kell félni.
Keress másik orvost! Szakmai "mûhiba" rendszertelen ciklusra fogamzásgátlót írni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! :)
leráz
Szerintem ez lerázás akart lenni a részérõl, a tipikus majd hívlakkal, mert nem akart megbántani.27L
Aztán lehet hogy felhív, összejöttök, dug 1-2 hétig aztán kidob ha már rádunt.
Azért az elég ciki, hogy nõ létedre te futsz a srác után. Ha a helyében lennék én is leráztalak volna, mert nem szeretem ha egy nõ koslat utánam.
És te vagy az atyaúristen, hogy mindenki úgy táncol ahogy te fütyülsz? Te szereted õt? És kidobtad? Hogy is van ez? Most pedig jön neki a fütty, hogy "itt vagyok édes, gyere szeress"? Mert ez most nagyon így hangzik, ne is haragudj. Semmi jogod a másik ember érzelmével, lehetõségeivel játszani. Te mégis ezt teszed. Amit tettél, fogadd el - elvégre te csináltad. Tudod: edd meg azt a levest, amit megfõztél. Amúgy a "majd hívlak" az egyértelmûen lerázós duma.
nekem is hasonló a helyzet csak én a fiú vagyok. mondtam hogy majd felhívom, de csak azért mert nem akarom azzal megbántani, hogy már új életem van. Nagyon szeretem õt, de már nem úgy. Sokáig vártam hogy közeledjen, hátha újrakezdhetjük, de már késõ. Ha neked is lenne esélyed még a volt pasidnál akkor már rég felhívott volna.
A kérdező hozzászólása: ááá, ez annyira gáz! Mért nem tudja akkor azt mondani hogy nem akar talizni vagy nem ér rá? Sunyi és gyáva.Hagyja hogy várjak rá...nem hiszem el hogy képes ilyenre, egyenesebb embernek ismertem meg.
ez nem sunyiság, én is meg fogom mondani, de nem biztos hogy neki könnyebb mint neked.
az van, h te tigrisként véded õt. Nem bírod kívülrõl nézni ezt a helyzetet, ezért oltod le azt, aki nem azt írja h "igen, még szeret, és biztos úgy is van ahogy mondta" De ki kell nyitnod a szemedet, és 3 napig nem dolgozik egyfolytában, nem hiszem el h 2 perc ideje nincsen rád. Tehát elkezdheted magadat kibékíteni a gondolattal h le lettél koppintva.
A kérdező hozzászólása: jól van, felfogtam...:S
Ez tiszta pszichológia, a kisgyerek és a labda esete. A kisgyereket addig nem érdekli a labda, amíg más el nem kezd játszani vele, utána már neki is kell. Te dobtad a barátodat, õ pedig továbblépett, esetleg már meg is ismerkedett valakivel, te nem. Amikor szakítottál vele akkor nem kellett, de most hogy õ jól elvan és te szenvedsz, már kell. Dehogy szereted te, csak önzõ vagy és a saját pillanatnyi lelkiállapotod akarod javítani. Amikor majd újra elõjönnek a gondok, megint dobod. Lefogadom, ha hirtelen bejönne egy új srác az életedbe, ezt a srácot seperc alatt elfelejtenéd. Hagyd békén ezt a srácot, jobbat érdemel.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor hagyom egy ideig.jöjjön rá arra, hogy engem akar.tudom, hogy így lesz, mert szeretett engem.én addig próbálok másokkal ismerkedni, hátha csökkenti valaki bennem ezt az érzést.Nyem nyomulok, lehet hogy ezzel teszek a legtöbbet, igazatok van.nem akarom végleg elrontani.Várok.mondom, közben ismerkedek, meg suliba járok, stb.Ez így jó?
A harcnál, meg a kereséseknél rosszabbat nem is tehetsz. Ne járasd le magad. 3 napja volt hogy hívjon. Szerinted ha akart volna valamit...akár csak egy szexet...nem használta volna ki a lehetõséget?? Ne alázdd meg magad ennyire. Tovább nyomulsz, lehet, hogy elérsz egy búcsúszexet...nah, az jobb érzés lenne?? Nem tudod így visszaszerezni õt. Ne akard ennyire, hogy visszajöjjön hozzád...akkor talán majd belátja, hogy te nélküle élsz....pedig õ veled szeretne...bár erre kevés az esély..
A kérdező hozzászólása: de lehet hogy haragszik rám, viszont ha beszélnék vele, komolyan, akkor talán vissza tudnám csinálni? Menjek el hozzá? Képtelen vagyok elfogadni hogy nem lehetek vele többé...harcolok amig bírom...
A kérdező hozzászólása: 3 napja
Mikor hívtad fel? Mert ha már hosszú órákkal ezelõtt...és még mindig semmi...akkor felejtõs.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, elérted hogy [email protected] estém legyen.Köszönöm.Nem vagyok abban a lelkiállapotban hogy ilyen hangnemben oltogassanak.:(
A kérdező hozzászólása: köszi, azért nem kell így nekem esni!! Nem tudott beszélni, amikor hívtam, ezért mondta hogy fel fog hívni( dolgozott éppen). nem tartom magam atyaúristennek, és nem azért szakitottam vele, mert igy volt kedvem, hanem mert nagyon megbántott(ezt most hagyjuk). És õ is beleegyezett. Nem játszom vele, csak rájöttem hogy az érzelmeim erõsebbek a sértettségemnél, de nem tudom neki ezt elmondani, mert nem akarok nyomulni rá...inkább kivárom hogy hivjon.
A kérdező hozzászólása: nem koslatok utána, csak még mindig szeretem õt. én rúgtam ki, mert megbántott, de azóta rájöttem hogy akarom õt.De ha le akart volna rázni, azt mondta volna, hogy NEM. Nem?
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, mi történt: FELHÍVOTT!!!! :D XDDD Már kezdtem elfogadni, hogy mi már sosem leszünk együtt, erre mégis megtette! Azt mondta, gondolkoznia kellett, ezért nem hívott. Végül megbeszéltük a dolgokat, azt mondta, szeret õ is és akar engem! Most nagyon boldog vagyok, csak gondoltam, leírom Nektek, hátha érdekel valakit! Azért köszönök minden választ! :)
lehet szerintem:D
szerintem is lehet bók.. bár még sose hallotam:)
Szerintem is. És nem is akármilyen. Szerintem a tüzijáték pompás, nem véletlen koronázzák velük az ünnepeket. ^^ Ez bók. Tökjóóó kedves a pasid. Amíg mondd ieneket addig gond nincs. :) ))
Ez komolyan akkora lelki válságot idezett benned elo, hogy nyilvanos forumhoz kellett fordulnod? :D Kerdezd meg ha valami nem egyertelmu, tudod, ha valamit kerdezel, mi valaszolunk es nem nezunk hulyenek.
a tüzijáték a robbanás után "meghal" szóval te is meghalsz a szex után

Szakitottam a pasimmal az után összejött egy csajjal de azt mondták a csaj barátnői hogy csak szivatta őt! Most is bippelget és smseket ir hogy hogy vok mit csinálok az sms végére meg max hogy pusz! Még mindig szeret? Még mindig érdeklem őt?

Legjobb válasz: Ha jól értem, akkor ez a pasi szeretett téged mikor te elhagytad. Figy! Te hibáztál, ezt neked kell helyrehoznod! Mondd el neki mit érzel és kérdezd meg õ mit gondol a jövõben, hogy esetleg újra tudná-e veled kezdeni! Ha akarod ezt a pasit, akkor harcolj érte! Sok sikert!

Ha jól értem, akkor ez a pasi szeretett téged mikor te elhagytad. Figy! Te hibáztál, ezt neked kell helyrehoznod! Mondd el neki mit érzel és kérdezd meg õ mit gondol a jövõben, hogy esetleg újra tudná-e veled kezdeni! Ha akarod ezt a pasit, akkor harcolj érte! Sok sikert!
Csak tudnám, mi az a bippelget!?
Meddig voltatok együtt? Mesélhetnél egy picit arról, hogy milyen volt ez kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: csenget telefonon azt jelenti
A kérdező hozzászólása: egész jó volt a kapcsolatunk jól kijöttünk rendes volt mindig velem mindent megtudtam vele beszélni és megtudtunk egyezni mindenben többnyire az igazság az hogy egy másik pasiért hagytam el aki elcsavarta a fejem és végül nem müködött a kapcsolatunk!!!
A kérdező hozzászólása: azthiszem szeretett de ez már a második kapcsolatom volt vele és az elsõ azért ért véget mert megcsalt!!!
A kérdező hozzászólása: irjatokk még lécci véleményeket nem tok mit csinálni ... jah es az eddigieket köszike
Szerintem, ha akkor megtudott csalni, nem esik nehezée majd leközelebb is megtenni. De dönts okosak.
Mi a kerdes??
A kérdező hozzászólása: bocsi a kérdés visszahoditani szeretnem ehhez szeretnek ötleteket kapni
Mondta hogy kapcsolatba van. Tehát nem akar összejönni veled. Érdeklõdik. Megbántani nem akarlak. De vagy érdeklõdik irántad hogy haragszol-e rá vagy másod játékos lehetsz-e vagy kalandra hajlandó vagy-e vagy többi lehetõség

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!