Találatok a következő kifejezésre: A pasim jött haza (3 db)

A pasim többször jött haza úgy h furi volt mint ha megcsalt volna. Ki tudom deríteni hogy mi is van?

Kitudom vhogy deríteni h megcsal e (mikor haza jön) vmilyen nyomokból. Akárhogy

Legjobb válasz: Én meg azt mondom nyugodtan nyomozzál csak.Anyum sem nyomozott nevelõapum után csak akart,de lebeszélték és azt vette észre,hogy egyedül van.Jobb az ilyennek elejét venni.A telefon sokat elárul,de akár még mehetsz is utána.Csinálj úgy mintha elmennél valahová ahonnan biztosan tudja,hogy nem jössz haza,aztán lepd meg õt.Ha együtt laktok ez nem nehéz csak azt mondod elmész valakihez aztán felhívod õt majd elõbb érsz haza mint várná.Interneten nézd meg az elõzményeket milyen oldalakra lép fel.Stb.Légy kreatív! És írd meg mi volt!Ha eszembe jut valami majd még írok!

Én meg azt mondom nyugodtan nyomozzál csak.Anyum sem nyomozott nevelõapum után csak akart, de lebeszélték és azt vette észre, hogy egyedül van.Jobb az ilyennek elejét venni.A telefon sokat elárul, de akár még mehetsz is utána.Csinálj úgy mintha elmennél valahová ahonnan biztosan tudja, hogy nem jössz haza, aztán lepd meg õt.Ha együtt laktok ez nem nehéz csak azt mondod elmész valakihez aztán felhívod õt majd elõbb érsz haza mint várná.Interneten nézd meg az elõzményeket milyen oldalakra lép fel.Stb.Légy kreatív! És írd meg mi volt!Ha eszembe jut valami majd még írok!
Furi volt, mintha megcsalt volna? Ezt mibõl érezted? Mi volt rajta furi? Késõn ment haza? Kérdeztél tõle valamit? Ha nem volt semmi, csak te képzelted be, akkor nem biztos, hogy jól fogsz kijönni a dolgokból, ha nyomozgatni kezdesz. Megnézheted a telefonját, esetleg elmehetsz elé, mikor végez a munkában. Vagy kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: szótlan volt és alig mert a szemembe nézni
Lehet, gogy csak fáradt volt? Az a legtisztább, ha megkérded, hogy miért olyan furcsa mostanában.
Az lehet akár attól is, mert problémák vanna ka munkahelyén. Próbáld meglesni a telefonját, hátha talász benne valami érdekeset. Vagy csak egyszerûen beszélgess el vele a megcsalásról, abból is sokminden kiderülhet. Ha megtudja, hogy követed meg nyomozgatsz utána, annak csak rossz vége leeht számodra.
Lehet, hogy egy õszinte beszélgetéssel többre mennél talán, mintha pusztán egy megérzés miatt kémkednél utána, amíg nem tudsz semmi biztosat, szerintem.Lehet, hogy alaptalan az egész, akkor meg kínos lenne, ha megtudná, hogy kémkedtél utána.Ha meg esetleg mégsem, az ugyis kiderül(ha mégsem akarnál vele beszélni errõl).
Az a legtisztább ha rákérdezel, és ha megbízol benne és látod rajta h igazat mondd, akkor nem kell aggódnod, az én barátom is csinált olyat h szótlan volt stb, és én is megijedtem de mint kiderült csak (munka után volt ez) fáradt volt szegénykém! ne gondlj mindig a legrosszabra :)
igen, elõször kérdezz rá, hogy megcsal-e és utána azt, hogyan áll mostanában hûség témakörben, hogy viszonyul hozzá, ilyenek. Hagyd picit leülepedni a dolgot, persze csak a felszínen. Szerintem is simán nyomozhatsz, de légy nagyon óvatos, nehogy kiderüljön. Nézd meg miket leskelõdik a neten, a telcsi tartalmát mikor fürdik, vagy biztonságban meg tudod nézni. Ugyan az én pasim minden nyomot kitrölt és eltüntetett, de lehet azért mert érzet valamit a levegõben. Az én pasimmal is ugyígy jártam, és kiderült hogy a neten (chat, msn, iwiw) csajozik, persze mindent tagadott. megkértem egy barinõm ismizzen vele, de õk nem ismerték egymást, és bejött, fel akara szedni. Most ott tartunk, hogy õ kiakadt, hogy miért nyomoztam, de mondtam neki, hogy nézzen utána a lexikonban mi az az ok-okozat; ha nem kavart volna és hûséges lenne eszem ágában sem lett volna. Most ott artunk hogy vádaskodunk, talán vége lesz. Szeretm, de nem lehet hûtlenségben élni, felõröl teljesen. És tudni kell, nem véletlen semmi sem. talán nem õ az igazi, csak én áltattam magam... Egy valódi társnak magától éretõdõ a hûség. Remélem segíetem valamit. Ja, még annyi, akár valami kamunvel is regizhetsz az iwiwen vagy fantom-email címmel, és úgy hátha.... Remélem végül jól sül ki a dolog és csak vaklárma. Aztán írni ám a fejleményekrõl! Soxerencsét!!!

A csajom megcsalt egy pasival csók simi farokverés stb. Azt mondta azért történt mert nem vagyok vele elég vad agresszív büntessem meg és nem fog többet ilyent tenni nem tettem erre most hétvégén megint kiszívott nyakal jött haza. Büntit érdemel?

Beigértem neki büntiböl egy kibilincselést popsiverést amig a könnyei jönnek és könyörög h elég majd egy durva analsexet most meg sír-ri h ne Szerintetek megérdemli?

Legjobb válasz: hát ez is egy életforma

hát ez is egy életforma
Hülye vagy? Minek vagy egy ilyen dilinyós rib anccal?
Ez most komoly? Sok boldogságot kívánok! :D
Ez elég romantikus.
azt akarja hogy legyél agresszív?próbáljátok ki ezt: http://static2.keptelenseg.hu/p/54985d85d71966487c0cdf086980..
zsák a foltját.
Hát, ha ettõl ti boldogok vagytok...
A kérdező hozzászólása: de azért vagyok vele mert szeretem
De megcsalt, szerintem kötözd meg, fogj egy pálcát és addig csapkodd a popsiját még minimum már könyörög hogy hagyd abba. Aztán mélytorkozd meg rendesen hogy taknya-nyála folyjon. Utána análisan adj neki, ne kíméld meg, add meg azt a fájdalmat amit õ okozott neked hogy megcsalt, közben önts forró viaszt a hátára vagy fenekére. Aztán megint csapdosd meg a seggét még bõgni nem kezd aztán verd rá a tûzforró testrészére az ondót, kend szét rajta egy jégkockával. Végül oldozd el és hagyd hogy összekucorodva dideregjen a jéghideg padlón mint egy kiélt kur.va. Kérd meg hogy köszönje meg amit vele tettél. Aztán keress egy normális lányt, de neki ez rendes tanulópénz lesz. Hát ez eléggé perverzre sikeredett de hát jó ez így :)
én ott hagynám a pi*csába nem kéne nekem egy olyan nõ aki megcsal bármiféle képpen is.
csapj a lecsóbaaa
A kérdező hozzászólása: hát igen szereti a vad dolgokat a popsiverést
Hát szerintem verd el úgy hogy már leülni se bírjon! Nem baj az ha közben bõg kínjában. Utána meg élvezd ki a hátsóját majd ha durván seggbe k tad akkor fogd meg és rúgd jól p csán a r bancot és keress másikat, egy kedves aranyos hûséges csajt
Amúgy az ilyeneket általában Õ is akarja? Mármint ennyire durván?
Hát akkor verd meg rendesen, de ne legyen külsérelmi nyom. Telefonkönyv vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Arra voltam kiváncsi megérdemli e vagy sem??? vagy még többet is??
zsák a foltját
A megcsalás az megcsalás!Te döntesz, hogy dobod vagy sem, bár gondolom nem fogod dobni ha szereted! Az elfenekelõs, megverõs, megalázós szex dologgal vigyázz, nehogy legyen egy rejtettkamera bekapcsolva amit aztán az életedben nem magyarázol ki!!!!!és hát a mai világban senkiben sem bizhatsz!

A pasimat 1 honapja nem lâtam de nem is kivânom a sexet mâr haza jott de egyâltaztem nem elveztem mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem kívánod, ne csodálkozz ha nem élvezed szexet. Elõjáték volt? Vagy most tulajdonképpen mi a probléma?

Ha nem kívánod, ne csodálkozz ha nem élvezed szexet. Elõjáték volt? Vagy most tulajdonképpen mi a probléma?
A kérdező hozzászólása: nem tudom normâlisan hânyingerem ha csokol
Megtudhatom hány éves vagy? Valószínûleg ha hányingered van tõle, már nem szereted.
A kérdező hozzászólása: 17 de szeretem nagyon csak asexer nem kivânom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!