Találatok a következő kifejezésre: A pasim jól (253 db)

Azt hallottam, hogy a pasid jól smárol. Igaz ez?

Pasik is írjanak! =D

Legjobb válasz: Ne hazudj!!!!Nincs is pasim ..*.*''

Ne hazudj!!!!Nincs is pasim ..*.*''
Igen igaz!Na meg az apja is jól smárol.A testvérei még jobban!De az unokatesója a legjobb!
Igaz. 22/F
Igaz, jók az informátoraid. 22/L
Azt nem tudom, hogy te kitõl hallottad ezt, de a te pasid baromi jol smárol....péntek éjszaka bebizonyitotta;)
én nem a smárolásáról hallottam a pasimtól hanem ... khmkhm... ki is rúgtam XDXDXD
én azt hallottam, hogy a te pasid smárol jól és én ezt a pasimtól tudom na erre mit lépsz ?
melyik pasimra gondolsz?
Leboxollak, mert fiú vok :D Q(*.*)Q :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: 14:57: Ezek szerint b*zikkal járunk? =O Hát ez van... *-*
És ezt gondolom a te pasidtól hallotta. :D
Én azt hallotam, hogy a pasid nem csak jól msárol hanem ott is jó...tegnap emsélte barátnõm :D
Még jó hogy igaz!!! De mikor is beszéltünk...?!?! XDXDXD
Nincs pasim :D De nem is akarok :D 14/F
Kölcsönadom, hogy megtudd :D

Nagyon bűntudatom van, szakítottunk a pasimmal, jól tettem?

Rendes, kedves volt hozzám, de nem voltam szerelmes, nem igazán vonzódtam hozzá. Olyan rossznak érzem magam :/. Lehet szerelem nélkül valakivel együtt maradni?

Legjobb válasz: Lehet, de minek? Átvered õt is, magadat is. Szerintem jól tetted, ha nem szereted.

Lehet, de minek? Átvered õt is, magadat is. Szerintem jól tetted, ha nem szereted.
Ha nem valaki más miatt szakítottatok, hanem amiért leírtad akkor ok. Ha viszont megvártad míg valaki képbe kerül és ezután szakítottatok akkor lehet is bûntudatod. Sajnos a legtöbb nõnél ez úgy mûködik mint a majmoknál: Nem engedik el a faágat míg meg nem fogták a másikat.
"Rendes, kedves volt hozzám" Az ilyeneket ki kell rúgni! Majd találsz elõbb-utóbb, egy kevésbé rendeset pasit is... (Kis szerencsével, még verni is fog.)
Azt nem értem, hogy a fenébe tudtad hazugságban tartani eddig is? Miért nem mondtad meg az elején, hogy ne kezdjétek el? Szégyellheted magad. Remélem tanultál az esetbõl.
5-ös! Te aztán jó hülye vagy. Szerelem nélkül csak azért maradjon vele mert kedves? Az én férjem is kedves , aranyos, tünemény, nem ver.... ja.... csak hogy mi szerelmesek is vagyunk egymásba. Ha nem szeretném nem mentem volna hozzá!
Szerintem a legbunkóbb visszautasítás is jobb, mint szánalomból hitegetni valakit.
Ha nem bunkó módon közölted vele akkor helyesen tetted, az érzelmeket nem lehet erõltetni, vagy jön magától vagy nem. Ez az "idõvel majd megszeretem" szlogen csak igen ritka esetekben mûködik.
Úgy értem mikor már õ is jobban beléd szeret 8akivel szakítottál)
Jól tetted hidd el. Az elején fáj, fõleg neki, de hosszútávon ez volt a jobb döntés. Gondolj bele ha késõbb sem leszel szerelmes bele, de õ annál inkább beléd és te találkozol valakivel... sokkal fájdalmasabb lenne a szakítás akkor.
A kérdező hozzászólása: Tanultam belõle, bár lehet nem eleget.. de akkor tényleg azt hittem, hogy mûködhet majd, és ezzel a hittel vágtam is bele. Õ volt életemben az elsõ férfi, és nem is volt senki aki tetszett volna mellette, aki miatt hagytam volna el. Szerelmes voltam belé, míg nem jöttünk össze, kapcsolatban más volt mint barátként.

Ez a pasi jól néz ki szerintetek?

http://www.google.hu/search?hl=hu&sugexp=kjrmc&cp=6&gs_id=h&..

Legjobb válasz: Szerintem jól néz ki:) 20L

Nekem bejön.
Szerintem jól néz ki:) 20L
Legalább nem olyan unalmas kinézetü mint a srácok 90%-a.
Inkább smink nélkül nézném meg, de úgy tûnik, szép arca van.
Ville Valo nem egy csúnya pasi, bár elég kis nyeszlett. Ha kicsit izmosabb lenne jobb lenne :D
12 évesen tetszett, de most annyira nem a teste tetszik, de azv arca nem igazán, a barátom jobbképû
nem
ha egy rakás s.ar jól néz ki, akkor igen......
Nekem nem tetszik.
csakhogy a legtöbb embert felvilágosítsam arról nem tehet valaki ha vékony vagy kövér csak fogyni lehet azt is iszonyatosan fájdalmas betegségekkel és hatalmas szenvedés de én például sajnos egy vékony fajta vagyok mindent megpróbáltam már a hízáshoz de semmi se vált be ezek genetikailag vannak az emberbe amit nehéz és csak átmenetileg lehet módosítani :)
Nekem valahogy egyáltalán nem tetszik. A kiállása, a túlzott smink, stb... /A véleményemmel senkinek sem kell egyetértenie, mindenkinek más és más az elképzelése!
az arca tecc ink.
Igen, Ville szerintem egy nagyon szép férfi :)
nekem nem jön be, mert túl vékony, ráadásul tetoválás, smink, abszolút nem az esetem. ha ettõl elvonatkoztatunk viszont, és szigorúan az arcvonásokra koncentrálunk, akkor viszont ok.
hát nem rossz:) detudod minden relatív kivéve a vodka mert az absolut
nekem mindig is tetszett, fõleg úgy 2000 körül, ahogy kinézett, mármint az akkori kinézete tetszik most is 20L
A kérdező hozzászólása: Igen, szép arca van szerintem is. A tanáromnak (rajz) mutattam, hogy õt szeretném majd lerajzolni. És õ mondta, hogy tökéletes arca van, ezért rajzolás szempontjából nem túl "érdekes"
A kérdező hozzászólása: Szerintem is egészségesebbnek hatna, ha lenne rajta még pár kiló, de emigy sem tartom taszítónak, sõt neki jól is áll
A kérdező hozzászólása: Arcra sem? Kicsit soványka (de hozzáteszem, hogy nekem az ilyen alkatúak bejönnek-azért mondom, mert sokaknak nem jön be)
háát nekem akkor tetszene arcra, ha rövid haja lenne és nem lenne kisminkelve....de így nem :/ a dereka meg olyan nõies szerintem vagy nem is tudom...
kihúzta az ujját?
attól hogy a pasid jól megujjazott
igen benne van a kérdésben a válaszxD
Attól függ. Nincs leírva úgyhogy megkérdem: Szûz voltál ujjazás elõtt?
Nem lehet h vmi fertõzés?? Ha koszos volt az ujja akkor megeshet. :/
De az is lehet, hogy megöklözött és nem megujjazott.:D
Attol fáj, hogy nem az ujját dugta fel, hanem az ÖKLÉT XD

Csajok! Hogyan kell lekoptatni a pasit? Jól bevált módszerek érdekelnének.

Legjobb válasz: Ha leakarod koptatni akkor, NE célozgas, hanem mond meg neki. "Laci, sajnálom de nem vagy az esetem."

Ha leakarod koptatni akkor, NE célozgas, hanem mond meg neki. "Laci, sajnálom de nem vagy az esetem."
legyél vele egyszerûen BUNKÓ ha szép szavakkal nem lehet rá hatni. figyelj, már többször mondtam hogy nem érdekelsz, fogd fel, ráadásul elriasztod a faszikat akik bejönnek!! keress magadnak valakit akinek tetszel. ennyi. vagy keményebben. vagy mondd, hogy egy balf'sz nyomorék és sose nyúlnál hozzá mert undorodsz tõle. sztem ez hatásos:D
Bújj egy másik pasi szájába, ezt biztosan nem bírná nézni.
, , VISSZAMENNYÉ!"
igy: figyelj pisti nekem nagyon tetszel meg minden nagyon helyes vagy de én szerelmes vagyok már egy fiuba és ezért nem tudnálak téged szeretni:(
csókolj meg mást akkor talán kapcsol :D
A kérdező hozzászólása: 2 évig Ansatsuken karatéztam... ahhoz az eszközhöz nem akarok nyúlni. XP
A kérdező hozzászólása: Mindig mellettem volt egy pasi aki a többi hímet elriasztotta.... de nem lehet mindig ott mellettem valaki... :P
hogy nyomulnak rád? ird le és megmondom h én mitõl hagynám abba a dolgot :D
Elsõ vagyok. Mostanáig mivel probálkoztál? 18/F
A kérdező hozzászólása: De vannak kitartóak... :P
00:12 ezzel egy életre lerombolná a nehezen felépített önbizalmát.. de ha tényleg nem hagyja abba, nincs más mód :\

A pasiknak jól áll egy kis smink?

Úgy gondol itt meg merem kérdezni a dolgot, mivel már a suliban néhány srác rendszeresen használ szájfényt és szemceruzát. Szerintetek vicces, vagy lehet szép is a fiúk sminkje?

Legjobb válasz: hát szerintem nagyon homoszexális! attól még lehet szép, de hogy nagyon gáz az tuti... szájfény... jjjj... lol. :DNEM NEM és NEM.

hát szerintem nagyon homoszexális! attól még lehet szép, de hogy nagyon gáz az tuti... szájfény... jjjj... lol. :DNEM NEM és NEM.
16 éves srác vagyok, és én a szememet pl feketére festem.Nekem ez hozzátartozik a stílusomhoz. Persze rendesen megnéznek, de le kell szarni. Ha vki úgy jól érzi magát akkor hajrá
NEM, NEM ÁLL JÓL!ÉS EZ NEM ILYEN ELFOGADÁS-KÉRDÉS, MEGHOGY MINDENKI OLYAN, AMILYEN!Õ AZT KÉRDEZTE JÓL ÁLL-E, ÉS ÉN VÁLASZOLOK:NEEEEEEM!!!!!!
egyszer poénbõl tettem szempillaspirált a pasimra. hát kész röhej volt. :) sztem csak a buzik festik magukat, meg az idióta divatmajmok. ha valami fellépés, színház, éneklés, vagy film miatt festenek ki egy pasit, az szinte kötelezõ. az erõs reflektoroktól nagyon csillogna a bõrük, és ezért kell rá púder, esetleg alapozó. én pl média szakra járok, és amikor visszanéztem az órán készített felvételeket, egyértelmûen láttam, h valamennyi smink mindenkinek kell, de nem ész nélkül. utcára, 7köznap sztem felesleges...
Már nagyon sok országban elfogadott dolog. De ha nem akarsz költözni, várj türelemmel... Hidd el, nemsokára már nem lesz ciki.
Szerintem a korrektor+szemceruza még oké (persze akkor, ha a srácnak alapból sötét a szempillája, egy szõke srácon elég gázul nézne ki a fekete szemkontúr), de a szájfény már buzis sztem :S Egyébként amikor még úgy alig észrevehetõ a smink, szinte beleolvad az alap kinézetébe, akkor simán elmegy..
Az átlag pasik nem sminkelik magukat, de ha megnézed a stylistok igen erösen.Még újnak számít, de úgy látom divattá fog válni elõbb utóbb.Minden mást is csinálnak amit a nõk, gyanta, manikûr, kozmetikus, melír, hát ezt is kipróbálják.De ha az én pasim sminkelni akarná magát, hát....
Nagyon gáz ha pasira sminket teszünk.
Az én volt pasim is sminkelte magát, elsõnek furinak tartottam, de aztán elfogadtam, változtatni úgy sem tudtam rajta.Képzeljétek el, hogy a rózsaszín rúzsomat is lenyulta és a szemhéjpúderemet is...de nem ezért váltak el útjaink...
Addig oké, hogy ha véletlenül mokesza van, akkor tegyen rá korrektort. De az is meglátszik. Sminket ne hordjon már egy fiú! Kész vicc, hogy manapság ez is téma.:) ))
Szerintem a smink csak korrektor vagy minimális puder lehet egy pasinál, ha pattanásos. De minden más buzis. Én tuti nem jönnék össze olyan sráccal, akinek ki van húzva a szeme, vagy szájfényes a szája.
a nem túlzott, csak egy iciripici simk feldobhatja a fiúk arcát is, de ne a vörös rúzzsal kezdjék L:o:L
A szemcerka csak Kabir Bedinek és Johnny Deppnek áll jól, egy fiú száján pedig csak akkor legyen szájfény, fa csók közben átragadt a lánytól!
Tényleg el fognak tûnni elõbb-utóbb a férfias férfiak, ha így haladunk...:( Nekem már a rózsaszín póló sem jött be pasikon, nemhogy a smink! Öcsém ez kész röhej és számomra visszataszító.
Szerintem totál gáz... ilyen szépfiú típus, ráadásul még bu*is is :S Nekem tuti nem jön be.
hagyjuk meg ezt a nõknek....
Remélem ez csak vicc... -_-

Csajok. Izgat titeket ha a pasi jól beterít a spermájával titeket? Pl mellre, popsira, vagy hasra.

Legjobb válasz: Igen! Aztán meg le is fagyasztjuk és télen rajta korcsolyázunk! Szupiii :) :3

Igen! Aztán meg le is fagyasztjuk és télen rajta korcsolyázunk! Szupiii :) :3
IMÁDOM A GE CIT A POFÁMON
engem igen:)
Engem igen :) meg az is ha a hajamba túr :) ).

Az mért van hogy a pasikkal jól kijövök és feloldódoj addig amíg nincs ott egy csaj?

mindig ez van.Tök feloldódok meg minden aztán ha megjelenik egy csaj akkor már nem megy.De ez fordítva is igaz.Ha pl egy csaj társasággal vagyok és pasik jönnek oda akkor már nem olyan vagyok mint el?tte.

Legjobb válasz: lány vagyok

A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Ram is igaz, hogy pasi tarsasagban nagyon jol elvagyok, ha nincs ott mas lany. Ha van, es tudom elore, akkor mar elore gorcsolok, izgulok es nem is megyek oda olyan szivesen. De ez nalam azert van, mert ilyenkor mindig ugy erzem, hogy leszarnak, mert ott van valaki, aki ujdonsag es az sokkal erdekesebb, mint en.
A kérdező hozzászólása: lehet nálam is ez van amúgy:D
Pontosan így vagyok én is, fiúkkal szuperül elvagyok, veszem a poénokat, ökörködünk, megjelenik egy csaj, én meg rosszul leszek...nem jövök úgy ki a lányokkal, nem vagyok egy lányos mentalitású, magyarán nõies vagyok, imádom a cipõket, ruhákat, sminket, de egy Maserati után elcsavarodik a nyakam, és jókat nevetek a disznóvicceken:) ) Meg...nem vagyok nõgyûlölõ, de nõk között nem bírok kibontakozni, engem avarnak egy társaságban:) )
Zavarnak:)
A kérdező hozzászólása: engem nem zavarnak sõt imádok csajokkal lenni.De a kettô együtt nem
Én is hasonlóan vagyok vele, csak én fiú vagyok. Nálam ez azért van, mert sok barátom viselkedése megváltozik, ha (jó) csaj van a társaságban, és nem pozitív értelemben. Átváltanak "menõ vagyok"-ba. A csajoknak pedig ez általában tetszik...Na ilyenkor énse vagyok beszédes. Persze ezzel nincs minden barátom így.

Eben a videóban a pasi jól ülteti be a növényt?

ugyértem h és igy el is fog élni a növény? mert egyszerüen csak rászórta a kavicsot azt kész! ez a beültetés igy működik? (01:20-nál kezdi beültetni) és még egy kérdés lenne h az a növény amit elsőként ültetbe annak mi a neve? és az a tető hogyan passzol már rá? (kb 05:00-tól) XD fele akkora mint az akvárium! és szerintetek nem beszél hülyeségeket? ugyértem igaz dolgokat mond? mert nem tünik valami profinak.. :/

Legjobb válasz: Néhány betû, szó , ékezet, és vesszõ mellett a link is lemaradt. ikszdé

Néhány betû, szó , ékezet, és vesszõ mellett a link is lemaradt. ikszdé
Itt a másik véglet. http://www.youtube.com/watch?v=zZ8LAhnrPIY A pro soil talaj jobb, csak nemtudom mik azok a fehér porok amiket az elején beleszór, de anélkül is lehet benne növényeket növeszteni.
hajrá-hajrá akvárium :D nemsemmi
A kérdező hozzászólása: Ok köszi mindenkinek ;)
Elég rossz aljzat a növényeknek, de az elültetés kb ennyibõl áll. Csak utána tápozni is kell õket. Gyökértáppal, folyékony oldatokkal. Amúgy egyáltalán nem profi, és mond hülyeségeket is.
Ez a videó mindenestül gáz. Tele van tévedésekkel, némelyik halálos a halakra. Régen láttam, de most sajna nem tudom megnézni mert csiga a netem, így nem tudom pontosan hogyan ültet. A kavics eleve nem jó a növényeknek, de a legtöbb túléli. A tõlevélrózsás növényeket úgy kell beültetni, hogy ásol egy gödröt, berakod a növényt, befeded, aztán meghúzod a növényt egy kicsit fölfelé, hogy a töve pont a talaj fölött legyen. A szálas, gyökértelen növényeket csak ledugod és kész.
hát így is lehet. elvileg élni fog. és igen, ez a pasi egy hülye, én is utálom. eddig egy állatról sem tudott értelmeseket mondani.
A kérdező hozzászólása: http://videosmart.hu/video/hogyan-rendezzunk-be-akvariumot
A kérdező hozzászólása: oh baszus bocs télleg mindjárt küldöm a linket bocs azt elfelejtettem :P XD
Hm..már vártam hogy valaki feltegye ezt a kérdést :DD amikor mégcsak elõször olvasgattam az akvarisztikárol akkor sokat figyeltem-néztem ezt a fickót.Szerintem nem valami "precíz" és a tetõ az konkrétan nem ahoz az akváriumhoz való. De..szokott mondani butaságokat, nemhiszem hogy "profi" attól még hogy a tv-ben volt, és van a neten. (mellesleg engem nem is a növény idegesített anyira, hanem az újság papíros dolog..mert szerintem egy újság papíron elég sok szennyezõdés meg minden van, és én nem akarnám hogy az a vízbe kerüljön.)

Fiúk, lányok! Szerintetek ebben a videoban a csaj és a pasi jól néz ki? Lefeküdnétek velük?

Kort és nemet is írjatok, jó szórakozást hozzá :)

Legjobb válasz: sztem átlagosak 23L

sztem átlagosak 23L
Elég fincsi a csaj, szép kerek popsija van :) A pasiról inkább nem nyilatkozom, nem igazán érdekel...amúgy nyilván nincs vele nagy gond külsõleg. Ja és igen, lefeküdnék a csajjal minden további nélkül!!! :) 29 F
szerintem semmi különös de azért nem rúgnám ki az ágyamból a srácot :)
A kérdező hozzászólása: ezek szerint nem sok embernek szerzett örömet ez a video, de én mit meg nem adnék ezért a csajért, hogy legalább egyszer bele rakhassam abba a szûk segglyukába a farkamat :) irigylem a pasit, szerencsés :D
nekem teljesen más alakom van, és nem vagyok kövér. nem ezért szóltalak le, csak ha már ez a kövér kategória, akkor milyen a valóban kövér???
én egy szóval se mondtam h bieber meg sp. mivel 23vagyok, férfiak kellenek:D csak a túlzott izmokat nem szeressem. biebertõl hányok!!!!! inkabb byealex, az bejövõs:D
nalátod. te a bieber, meg spk re hajtasz. én meg a vékony, mindenhol feszes, alacsony lányokra. szóval nemértem hol ütközik az érdkünk, mert nyilvánvalo hogy te a pornos csajra hajazó vgay mg attól is kövérebb alakod van, ezért szóltál le.
képzeld el, értelmeztem. :D csak nem értem h a pasiknak miért jók a deszkacsajok.. de oksi, izlések és pofonok, én az izmosakat nem szeretem.. L
túl nagy a s*gge nekem. írtam hogy SZERINTEM! akkor miért asszociálsz mindenkire?! értelmezd a válaszom!
Mi a baj a testével? Szerintem tök jó. Még vékonyabb? Nem szereti mindenki a csontikat....
nekem a csaj feje eléggé kiábrándító... meg teste is afféle "nõies" részemrõl lehetne vékonyabb.
29F - igazi férfi:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!