Találatok a következő kifejezésre: A pasim esik. Mit (1084 db)

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

A Cukorfalat c. filmben a lány miket csinál a pasival és mi a film vége?

köszönöm előre is a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Elég régen láttam már, de az biztos, hogy elmennek egy házba, ahol aztán a csajszi elkapja a pasit lekötözi és szépen mondva, megfosztja a férfiasságától (=kiheréli).

Elég régen láttam már, de az biztos, hogy elmennek egy házba, ahol aztán a csajszi elkapja a pasit lekötözi és szépen mondva, megfosztja a férfiasságától (=kiheréli).
Már bocs elõzõ de nem így történt. Úgy csinál mint aki kiheréli, hogy megszivassa, de aztán kiderül, hogy megmaradtak a golyói. Ez a lány valami önjelölt igazságosztó vagy bosszúálló szerepében tetszeleg, erre nem jöttem rá, miért is csinálja. De ismert egy lányt (a barátnõje) akit a csávó és annak a haverja megpedofilkodtak és talán meg is ölték?? A vége az lesz, hogy kiderül, hogy a csaj már felkereste ennek a csávónak a bûntársát és az öngyilkosságba kergette. Így a csávókánk is így tesz, mert odahívta a csaj a csávóka szerelmét? A lényeg, hogy öngyilkos lesz a sok történés, kínzás, bûntudat hatására.
Gyengeség, meginogás, egy kóbor nro. Az elárulás viszont, mint ember, mint társ ellen támadás, jellemtelenség.
Ha szándékosan átver.
kevés bennetek a tartás, az van. Jobb lenne kicsit többre becsülni önmagatokat, mintsem, hogy elviseljetek egy megcsalást.
Megcsalást sose tudnék megbocsátani.
Eddig azt hittem a hûtlenséget, és a fizikai erõszakot nem bocsátanám meg... most már lehet, hogy a hûtlenség felett szemet hunynék, de nem biztos. Ezt csak élesben tudja meg az ember. Mindenesetre, ahogy idõsebb leszek, úgy érzem toleránsabb, és nyitottabb is vagyok!Aztán az is lehet, hogy jól eltángálnám a pasimat, ha megcsalna... :D
1 félrelépést talán megbocsátanék. Az árulást, becsapást, megalázást, bántalmazást nem.
#3 és #5 Érdekes, hogy azt írjátok, egy félrelépést talán megbocsátanátok, de az árulást nem. Mégis mi a félrelépés, ha nem árulás?
A megcsalást én sem bírnám elviselni! Ha én tudok hûséges maradni, akkor elvárom a másiktól is. És az olyanokról megvan a véleményem, akik állítják, hogy "deénszeretlek" és mégis képesek másik ember karjaiba vetni magukat. Ez nem szeretet, ez emberi gyengeség. Akinek meg ilyen a mentalitása azt rövid úton eltávolítom magamról... És a tiszteletlenséget, ha nem vesz emberszámba.
Kedves utolsó! Ez nem a tartásról szól.Éltél már 50 évig egy ember mellett? Nem? Mert akkor nem tudhatod milyen ennyi éven át hûségesnek lenni. Én sem tudom, ezért nem is mondom ki, hogy sosem tudnék megbocsátani. Fájna, ebben biztos vagyok, és nehéz lenne. De egyetlen alkalom után nem írnék le senkit, sok oka lehet egy félrelépésnek. Nem vagyok naiv, és biztosan sokáig lennék bizalmatlan, és ha megint elõ fordulna, nem lennék ennyire elnézõ. Itt gyakorin mindig mindenki annyira tökéletes, rögtön kirakná a párját, ha elgyengülne, mindig hûséges.Érdekes...
Megcsalást meg tudnék bocsátani. Emberek vagyunk, hibázhatunk. És hát biztosan volt oka, hogy félrelépett. Nem a rendszeres viszonyról beszélek, hanem 1 alkalomról.. A bántalmazást nem bocsátanám meg. Ha elárulna, ha nem támogatna..nekem ezek valahogy súlyosabb dolgok mint egy egyszeri félrelépés. 22/L
a hûtlenséget még talán meg tudnám bocsájtani. Ha régi a kapcsolat, nem biztos, hogy felrúgnám, inkább megpróbálnám megbeszélni. A viszonyt már nem tolerálnám. Illetve nem szeretem, ha hülyének néznek. vagy hazudnak. nálam ez a durvább.
megcsalás és megcsalás más....nagyon naív az aki azt gondolja hogy létezik 20-30-40-50 éves házasság félrelépés nélkül. egyéjszakás, egyafféros félrelépést 5 évente egyszer pl megbocsájtanék...ha szeretõt tartana, az fájna...de az meg úgyis az õ baja lesz ha tart, õ fog belekattanni és ha lesz szeretõje, fel fogja õrülni és egy idõ után úgyis beadja a törölközõt
Anyámék 30 éves házasok, és sose csalták meg egymást. Létezik...
Azt nem bocsajtanam meg neki, ha nem en lennek neki a legfontosabb. Azt nem bocsatanam meg neki, ha nem bizna bennem feltetlenül. Minden mas egyeb szerintem kommunikacio kerdese. Barmit meg lehet bocsatani, ha a bizalom es a szeretet megvan.
Hûtlenség, erõszakosság, lenézés, bunkóság. Én "csak" 6 éve vagyok párommal, de az elsõ félrelépés után repülne. Velem ne szórakozzon senki, ha én megadom neki az alapvetõ tiszteletet, akkor elvárom visszafele is! Márpedig nálam hûségesebb nõ nem hiszem, hogy létezne.
A hazugságot a sunyiságot a gerinctelen viselkedést. Megcsalást? Egyszer meg lehet többször nem. Engem is megcsalt a párom nemrégiben, viszont volt annyi vér a pucájában, hogy elémállt, elmondta, hogy volt egy botlása és szeretne egy kicsit külön lenni, hogy átgondoljuk az egészet, mert tény nem ok nélkül volt az egész mert ugyan együtt éltünk, de elmentünk egymás mellett de azóta sokkal jobb a kapcsolatunk, valószínû ha utólag tudom meg a dolgokat nem tudtam volna megbocsátani.
*
Hú de le lettem pontozva. Kit zavar hogy én mit bocsátok meg és mit nem? Normális hangnemben válaszoltam a kérdésre. Akkor mi a bajotok? Ha valaki nem a ti álláspontotokat hangoztatja, az már rossz választ ad? Ejh... (ez persze nem szól annak, akivel írogattunk egymásnak, vele teljesen normálisan meg lehetett beszélni, és mint õ maga is írta, toleráns a más véleményével szemben. Tanulhatnátok tõle.)
A hazugságot, ez az ami számomra teljesen megbocsájthatatlan. Elveszteném a bizalmat ezután a páromban. Az õszinteség és a kommunikáció a legfontosabb. Ha ez megvan, akkor mindent meg lehet beszélni és túl lehet rajta jutni (jelentse akár ez a kapcsolat végét).
Hiába "csak" egy botlás az egyszeri megcsalás, sose tudnám megbocsátani. Ha már másra vágyik, más kell neki, akkor én se kelljek neki.
Én is elfogadom a te véleményed, nyilván mindenkinek mások a határok. Toleráns alkat? Hmm, érdekes, én nem tartom magam annak, sok dolgot nem tudok tolerálni, mint pl ha valaki rengeteget iszik, a család elõl eljátssza játékgépen a pénzt, drogozik, stb.. Nekem ezek nem férnek bele. Nem is a testi megcsalás fájna nekem a legjobban, hanem ha érzelmek is lennének benne. Ha a párom beleszeretne másba..azt akkor sem tudnám elviselni, ha nem történt volna köztük semmi. Akkor hagy menjen...egy szimpla szexet, lehet fura vagyok, de meg tudok bocsátani :)
hát én elfogadom a te véleményed, elég toleráns alkat lehetsz. nekem ez annyira tabu, akit ismerek és egyszer megcsalták, azonnal be is adta a válópert/2 eset a család ban/. nem tartom továbbra sem megbocsájtandó dolognak. persze én ugye házasságról beszélek. Ott kicsit durvább az egyszeri alkalom is, mint mondjuk egy 2-3 éves kapcsiban.. 16 évnyi együttélés után kicsit mérges lennék:D
Én sem a szeretõtartásról beszélek, az megint más. Egy botlásról beszélek. (Persze, itt is számít, hogy õ mondja el, nem mástól tudom, és hogy valóban megbánja, meg hát a személy sem mindegy, kivel. ) De én adok esélyt neki ezek fényében, hogy megbocsássak. De ismétlem: egyszeri félrelépésrõl beszélgetünk!
nem éltem senkivel 50 évet, én most gondolom úgy, hogy aki megcsalna az lapát! Kérdezz meg 50 év múlva mit gondolok, most ez a véleményem és nem érdekel, hogy manapság ennyire elfogadott a szeretõtartás és egyéb félresiklások. Én nem fogok beállni a sorba...
Félrelépést nem tudom, szerintem nem, de nem voltam még ilyen helyzetben. Viszonyt semmiképpen nem tudnék. Az már nem feltétlen csak testiség.
Mindent megbocsátanék, ha látnám a megbánást. ;-)

Lányok! Ti tízből hány pontot adnátok erre a pasira és mi jut róla eszedbe?

http://kepfeltoltes.hu/101224/DSCN1001_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: 10/4 Pszichopata, csendes gyilkos feje van. 20/L

10/4 Pszichopata, csendes gyilkos feje van. 20/L
heló! szerintem helyes, jó kép. szép szem, kedves mosoly :) 22 L
biztos nem állnék le veled, nagyonnem az én esetem vagy. te is menekülnél elõlem. ok, megbeszéltük. 10/4 egyébként nagyon átlagos vagy 17L
A kérdező hozzászólása: Ni=Mi elgépeltem, bocsi.
A kérdező hozzászólása: A rövid haj nem divat. Ok, ezt értettem. Még mit lenne érdemes változtatni? Ni nem jön be arcra? (Azért nem tervezem a plasztikai sebészetet, de kiváncsi vagyok rá.)
a szeme szép.. 10/6 22/L
hmm 6 19/l
A kérdező hozzászólása: Se baj! Minnél több a válasz annál jobb!
10/7 Eléggé lepontoztak, nem értem miért :S
10/3
Részemrõl ugye....de hát én manus vagyok. Mondjuk egyenes, nyílt tekintet, ez becsületes emberre vall. A csajok meg talán már alszanak?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/101224/kep_www.kepfeltoltes.hu_.png
ja és nálam 10/9
szerintem a hosszú haj nem állna neked jól. a rövid viszont szuper, és hidd el, hogy divatos :)
A kérdező hozzászólása: Miért "oltanának"? A többiekkel sem tették. Nekem pedig az a jó, ha minnél több választ kapok. Meglepett amiért ennyire eltérõ pontokat kaptam. Azt hittem ha valaki jól néz ki az mindenkinek tetszik. Pedig ez messze nem igaz. Saját magamban is alig pár napja tudatosult, milyen gyakran érzek közömbösnek olyan nõket akik után mások szeme kocsonyán lóg. Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Sokat gondolkodtam rajtuk és tanultam belõle.
elõzõvagyok. bocsielfelejtettem xddd. amugy 10/3 :dd
Nekem nem nagyon jönnek be az ilyen pasik. Gondolom most fog jönni majd az oltás hogy túl fiatal vagyok és azért, nemtudom hogy miért de nemjönbe :) 15/L
A kérdező hozzászólása: 174 cm
7/10 Nekem nagyon szimpatikus vagy. Megkérdezhetem, hogy hány cm magas vagy?
10-1 13l BOCSI!!
A kérdező hozzászólása: Pedig nem vagyok stréber.
uhh.. olyan...stréber feje van..10/3 14L
uhh.. olyan...stréber feje van..10/3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteteket. Jól esik.
Szia! Szerintem aranyos vagy és jól nézel ki.
Ugyan miféle csodára várnak itt egyesek, amikor másutt azt mondják, hogy a férfinak csak egy picivel kell szebbnek lenni az ördögnél? Ha nem jó egy normális kiállású, normális öltönybe felöltözött frissen borotválkozott ember, aki nem kócos, borostás, ápolatlan stb. Akkor keressék meg a térdig letolt ülepû fordított sapkás figurákat... Esetleg tedd fel abban a formában a kérdést, hogy ki mit javítana az összhatás érdekében. Hátha a segítõ szándék, (ami a válaszadókban azért megvan) erõsebbnek bizonyul. Esetleg tegyél fel más képeket még, más szögbõl, más beállításban...
A kérdező hozzászólása: Helmet! Nem vagyok fotogén. S nehhéz egy olyan közegben "versenyezni" ahhol a retusált képek számítanak normálisnak.
10/8 nem tudom megmondani, hogy koràbban bejöttél volna e vagy nem, mert nekem a szerelmemen kívül nem tetszik senki, de egyàltalàn nem vagy csúnya és a mosolyod is aranyos :) 17/L
Kérdezõ: Ha valakinek nem vagy a zsánere azzal nem kell foglalkozni. Nem kell az okát keresni. Neked se jön be minden veled szembejövõ lány. Van ilyen :)
Szerintem tök aranyos..:) nagyon tetszik a mosolya.. amugy te vagy a képen?:)
A kérdező hozzászólása: Mi a baj vele?
A kérdező hozzászólása: Csendes gyilkos? Hû!
10/0 Egyáltalán nem a zsánerem. 23L
Nekem nem a zsánerem, így 10-bõl kb. 5.
Hatot, és egy fantomkép. 23
10 bõl 9-et! Ha hosszabb lenne a haja akkor 10/10..;) 17/L
10/4 21 L
10bõl 2 23/L
A kérdező hozzászólása: Igen én. Nem fatomkép csupán muszály voltam átméretezni. Emiatt pedig romlott a képminõsége is. Ugyan már! Miért venném zokon? Gondoltam, hogy vegyesek lesznek a válaszok. Hiszen nem tetszhetek mindenkinek. Meg egyébbként is. Az hogy ki kinek tetszik sok mindenen múlik.
Én írtam, hogy csendes gyilkos fejed van és 10/4-et adtam. Ezt csak annyira kell komolyan venni, hogy nekem kb ennyire számít a külsõ. Ha a személyiséged is bejön, ez akár 10/10 is lehetne. Egy kép alapján nem szeretek másokról ilyen módon véleményt nyilvánítani, ha nem ismerem. Szerintem ezzel sok lány így van itt, szóval ne vedd a szívedre a pontozásokat :)
Semmi baj nincs vele, helyes és aranyosnak tûnik, csak én épp a borostás, mackós pasikra bukom:)
Hát ha ilyen a fogadtatás, akkor én nem is teszek fel magamról képet. Maradok inkognitóban. Az is lehet, hogy itt magukat nõnek kiadó manusok kommenteznek, és nem akarják a konkurenciát nagyon felhajtani. Szerintem aki kommentezik, az küldjön képet is magáról. Akkor a lányokat én majd felül bírálom, és alul értékelem...
A kérdező hozzászólása: Egészen mostanáig én is azt hittem.
Amúgy nem rossz ez a kép, és az öltönyt szokták a lányok kedvelni. Általában tetszeni szokott.
A kérdező hozzászólása: Üdv Helmet! Kedves amiért benéztél!
10/4 21/L
A kérdező hozzászólása: 22:53: Na tessék! Pont a fotó miatt borotválkoztam meg és vágattam le a hajamat. Eredetileg önéletrajzhoz csináltunk képeket, ezért is az öltöny.
:-) Nem komoly... XD...
Nekem az jut az eszembe, hogy "Nem veszünk porszívót"
Túl rövid a hajad és sunyi az arcod, de lehet, hogy a hajnövesztés ezt is megoldaná.
A kérdező hozzászólása: Kedves tõled amiért válaszoltál. Köszönöm.
bocsi 20/L

Mi a különbség és mikor melyiket kell használni? Past simple, past continuous.

Legjobb válasz: ajánlom az argyre.hu weboldalt, igeidõkrõl részletes bemutatást kapsz.

ajánlom az argyre.hu weboldalt, igeidõkrõl részletes bemutatást kapsz.
kérdezd meg a pasit.
szerintem az a jó, ha megbeszélitek mi a jó...
Az alap, hogy élvezd amit csinálsz, legyél felszabadult, kezdeményezõ, érezd jól magad, gátlástalanul. Ha ez meg van akkor fokozatosan ráéreztek egymásra és jó lesz minden. Felesleges jobban részletezni, hogy lenyeld-e vagy nem és hasonlók, ez mind partnerfüggõ
Ne izgasd fel hanem hirtelen ülj ra a farkára:) ezt egyszer ki próbáltam de nagyon élvezte:)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szeretõ..
A kérdező hozzászólása: 28 vagyok
Szerintem a jó szeretõ mindig az épp aktuális partnere igényeit elégíti ki maxmimálisan. Tehát hiába adunk most neked tanácsot, hogy így szopj vagy úgy, ha a partnered nem szereti ha szopják, és így tovább. Arra helyezd a hangsúlyt, hogy az õ igényeit tudd a lehetõ megmegfelelõbben kielégíteni és akkor tényleg jó szeretõ leszel :)
A helyedben ezzel nem dicsekednék! Ha szeretõségre adtad a fejedet akkor tudd azt is, hogy mivel jár az!
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Persze tapasztaltabb partnerrel.
életkorod ha leírnád jó lenne , mert így nemtudok válaszolni mert lehet hogy egy 40 éves banya vagy.
Hát ezt ne tõlünk kérdezd hanem a pasitól, hogy õ mit szeret. Pár tipp/tanács: 1.) Még ha undorodsz is az ondó látványától / ízétõl, ne mutasd ki... a pasik szeretik ha látják rajtad, hogy szereted/izgat a nedvük, esetleg ha le is nyeled, az csillagos ötös. 2.) Van nõ aki utál szopni. A jó szeretõ imád szopni. 3.) Bármit is kér tedd meg neki.
3 asnak. 40 éves az még nem banya, Te is leszel annyi ha megéred. Vagy már vagy is annyi? Mellesleg kb 62 lehet az egyik ismerõsöm és tuti még szereti... képzeld el 48 évesen is szeretem, sajna nem naponta de szeretem ha kényeztetnek, és viszonozhatom.

Valaki le tudná nekem írni magyarul, Justin Bieber és Big Sean "As long as you love me" c. dalában, hogy az elején az a pasi és Justin mit beszélnek?

Előre is köszi.

Legjobb válasz: -Nézd, kölyök... A lányom az én mindenem, szüksége van rám, mint ahogy nekem is rá. Ami azt jelenti, hogy egy nap el kell engednem.És el fogom, egy férfivel kell lennie, nem egy fiúval, ami vagy. - Szeretem! - Biztos vagyok benne. De az olyan típusú pasik mint te, mind ugyanazt akarják. Ami azt jelenti... Ami azt jelenti, hogy egy nap majd elhagyod, vagy valaki más összetöri a szívét. Ez nem történhet meg. - Nem ismer minket! - Nem is akarlak. Nem akarlak ismerni téged. Szóval szállj be a kocsidba, menj el, és soha ne gyere vissza! Mert ha megtennéd, nem járnál jól. - Mit tenne? - Nem állnék meg/Elindulnék... stb. ezt nem lehet jól lefordítani.... :/ ennyit tudtam tenni :)

-Nézd, kölyök... A lányom az én mindenem, szüksége van rám, mint ahogy nekem is rá. Ami azt jelenti, hogy egy nap el kell engednem.És el fogom, egy férfivel kell lennie, nem egy fiúval, ami vagy. - Szeretem! - Biztos vagyok benne. De az olyan típusú pasik mint te, mind ugyanazt akarják. Ami azt jelenti... Ami azt jelenti, hogy egy nap majd elhagyod, vagy valaki más összetöri a szívét. Ez nem történhet meg. - Nem ismer minket! - Nem is akarlak. Nem akarlak ismerni téged. Szóval szállj be a kocsidba, menj el, és soha ne gyere vissza! Mert ha megtennéd, nem járnál jól. - Mit tenne? - Nem állnék meg/Elindulnék... stb. ezt nem lehet jól lefordítani.... :/ ennyit tudtam tenni :)
A kérdező hozzászólása: Fú, nagyon köszi :)

Barátnőmmel kinéztük ugyanazt a pasit. És megbeszéltük akkor egyikünkse fog rá hajtani. De ő ezt mégis megszegte mit csináljak?

Õ a legjobb barátn?m. megbeszéltük hogy akkor mindketten elfelejtsük és nem veszünk össze pasiért. De rájöttem hogy titokba flörtölget vele,és elkezdett rá nyomulni. Megkérdeztem t?le hogy akkor ezt mért csinálja és mondta hogy szereti. De ? azt nem gondol hogy én is ugyanúgy szeretem. meg ez a pasi el?tt estem pofára egy pasi miatt.. És ez miatt is kivoltam borulva.Valameik nap mesélte hogy megvolt az els? csók!Én próbálok jó képet végi hozzá. De legszívesebben elsírnám magam el?tte….annyira rosszul érzem magam miatta………………És ? a legjobb barátn?m!!!!

Legjobb válasz: Nyílván nem ö a legjobb...tapasztalat,kb 14évi barátság után az állitolagos legjobb barátnõm rányomult a pasimra...a vége persze szakitás lett.Most vannak igazi barátaim és boldog kapcsolatban élek:).Szerintem felejtsd el a pasit és a csajt is találsz sokkal jobb barátokat is!!!csak nézz körül kicsit a környezetedbe! Sok sikert! Szandu

Nyílván nem ö a legjobb...tapasztalat, kb 14évi barátság után az állitolagos legjobb barátnõm rányomult a pasimra...a vége persze szakitás lett.Most vannak igazi barátaim és boldog kapcsolatban élek:) .Szerintem felejtsd el a pasit és a csajt is találsz sokkal jobb barátokat is!!!csak nézz körül kicsit a környezetedbe! Sok sikert! Szandu
Az ilyen nem barátnõ. Az ilyet ellenségnek hívják. ERROR: MINÉL HAMARABB MEGSZABADULNI TÕLE!!! Hidd el, tapasztalatból beszélek. Nekem is volt egy ilyen "barátnõm" akit a legjobbnak hittem. Ott cseszett át ahol tudott, amelyik pasi tetszett nekem mindig ráhajtott ha szóltam érte akkor õ volt megsértõdve. Ne foglalkozz vele többet különben nagyot fogsz csalódni. (még a mostaninál is nagyobbat). Én a drágalátos "barátnõm" miatt kerültem bele egy sulis balhéba amit kishíján megúsztam, és elég szépen elárult. Megakartam õt védeni, hagyta is hogy védjem de mikor a sarkára kellett volna állnia elmenekült és én mentem helyette. Szal... hagyd a francba azt a csajt!
A kérdező hozzászólása: De örülök hogy elmontad a véleményedet.
Egy pasi megér nektek annyit, hogy összevesszetek? komolyan, egy PASI megér ennyit? A barátságotokat? tudod ki a legjobb barátnõ? A barátnõm titkon, hogy én boldog lehessek éjjelente nyelte a könnyeit miattam, mert szerelmesek voltunk ugyanabba az emberbe. Nappal álmodoztam a srácrõl, meséltem a barátnõmnek az sms einkrõl, bókjairól, mosolyáról. Õ meg hallgatott, mellettem volt támogatott, biztatott, hátha össze jön nekem, és legalább én boldog leszek. Aztán egyszer rájöttem, és SOHA többet nem beszéltem a sráccal, azzóta már 3 év telt el de tisztán emlékszem mennyire megbiztunk egymásban. NAgyon gyerekes ahogyan viselkedtek, a barátnõd pláne. Egy srác sem ér ennyit, pláne mert nem is szerelem csak amolyan fellángolás...villogás, divat. lehet nem tetszik amit irtam, de majd rájössz, hogy igy van. egyikõtök 19 a másik egy hijján 20
A kérdező hozzászólása: Persze tudja hogy rosszúl esik nekem, de õ erre azt mondta hogy majd átvészelem.Neki mind1 hogy-hogy érez a legjobb barátnõje, csak õ legyen boldog!
Nekem is volt egy nagyon jó sõt legjobb barátnõm.Mindig együtt voltunk, mindent megbeszéltünk...stb.Aztán õ hazudgálni kezdett nekem, és rólam is, befoszerolt másoknál csakhogy õ menöbb legyen, rámozdult arra a srácra aki nekem is bejött és õ ezt tudta!És akkor jöttem rá hogy mi nem is voltunk igazi barátnõk.És szerintem ti sem vagytok azok.A pasik jönnek-mennek, de a barát meg marad.Szerintem mindenképp beszélj vele.Nem is értem hogy hogy tudja nyugodt szívvel elmondani neked hogy smároltak stb.Persze elvileg te vagy a legjobb barátnõje de akkor azt is tudja hogy ez neked rosszul esik.
verd meg : D neeeeem:D
A kérdező hozzászólása: Igen fiatal vagyok még.Teljesen igazad van.Köszönöm a segítséget!
Azok maradjanak meg régi szép/kellemes emléknek...ugy hiszem fiatal vagy még, találhatsz nála sokkal jobb barátokat is, és idöd is lesz még új, sokkal jobb élményeket megélni;)hidd el. Szandu
A kérdező hozzászólása: Köszy a válaszokat!!Csak már sokmindent megértem vele.De nem fogom neki megbocsálytani!!
nekünk nõvéremmel tetszett ugyanaz a pasi és tulajdonképpen mindketten le akartunk róla mondani a másik javára. egyikünk se jött vele össze. ráadásul mostanra annyira ronda és bunkó lett. de mi nem:)

Szerintetek van olyan, hogy egy lány kidob egy pasit és pár nap múlva visszasírja, a pasinak ekkor mit kell tenni?

Szóval szokott ilyen lenni ritkán vagy gyakran? Komolyan gondolja a csaj a szakítást, de lehet valahol mégis visszaakarja kapni.

Legjobb válasz: Ilyenkor át kell mennie és szét kell szexualizálnia a csajt.

Ilyenkor át kell mennie és szét kell szexualizálnia a csajt.
Ha szereted még, akkor örülsz a fejednek, és boldogan visszaveszed. Ha nem szereted, lepattintod, hogy ez a hajó már elment.
Te mit filozofálsz?
vissza kell menni:D
Szerintem visszamehet hozzá, ha ez csak az elsõ ilyen alkalom volt. Viszont ha ezt rendszeresen csinálja, akkor én otthagynám. Mégis kinek van erre szüksége?
*Ha szereted még, akkor örülsz a fejednek, és boldogan visszaveszed Ez annyira cuki volt:DD ment a zöldkéz:D
Ez akkor történik, ha a pasi kell, nagyon is, de nem azt "nyújtja", amire vágyom... szeretnék változtatni a kapcsolaton, de tehetetlennek érzem magam, ezért szakítok, de hiányzik. Amit tenni lehet: tisztázni, hogy mire is vágyik pontosan, mit szeretne, és igyekezni azt nyújtani neki.

Skinhead a pasim és a szüleimnek ez nem tetszik. Mit csináljak?

Már 4 hónapja együtt vagyunk és kb 1,5 hónapja mutattam be a szüleimnek. Gondoltam hogy nem igazán fog nekik tetszeni már csak a kinézete miatt sem...de hát szeretjük egymást. Kopasz, terepmintás nadrág vagy farmer van rajta, acélbetétes bakancs, tetkói is vannak (bakancs, horogkereszt meg ilyenek). Voltak már kisebb-nagyobb ügyei amikr?l a szüleim nem tudnak. Egyszer a szomszéd cigánnyal már balhézott miközben ment t?lünk haza, a cigány beszólt neki ? pedig mondta hogy vigyázzon mit beszél mert nem lesz jó vége. A cigány folytatta ? pedig adott neki egy állast, azóta rá se mer nézni de hozzám se szól, err?l a szüleim tudnak mert látták. Végülis más nemzetiségekkel nincs sok baja (bár el?fordul) csak a cigányokkal de ott nincs kivétel. Egyébként nagyon rendes idegen emberekkel is, f?leg n?kkel. Szeret segíteni másoknak bármiben, ha csak valaki beszélgetni akar ? szívesen elbeszélget. A szüleimmel is nagyon rendes és szokta is kérdezni ha csinálnak valamit, hogy kell-e segítség. Türelmes is, várja hogy mikor fogadják el, hogy ? olyan amilyen. Azt tudni kell róla, hogy csak akkor "támad" ha van rá oka, nem megy oda senkihez hogy ? most megmondja neki a magáét vagy esetleg verekedni van kedve. De évekkel ezel?tt (15 évesen) amikor meghalt a bátya, az apja pedig otthagyta ?ket és suli mellett dolgoznia is kellett egyszer elszakadt a cérna és ok nélkül vert meg valakit, amit már azóta megbánt és többször is bocsánatot kért az illet?t?l aki elfogadta. A szüleim nem örülnek neki hogy egy "ilyen" emberrel jöttem össze és ezt apám neki is megmondta. Ekkor kicsit nyugtalan lett és megkérdezte, hogy "miért milyen vagyok?". Amúgy tényleg rendes ember. 20 éves, én pedig nemsokára 18.

Legjobb válasz: Neked szimpi az olyan pasi, akkor mi bármit mondunk, leperg rólad! Én sem engedném a lányom, egyetértek szüleiddel!

Neked szimpi az olyan pasi, akkor mi bármit mondunk, leperg rólad! Én sem engedném a lányom, egyetértek szüleiddel!
Vizuális típus vagyok és elképzeltem a pasidat...én sem örülnék a szüleid helyébe...szegény vszínûleg lelki sérült, ráadásul agresszív is:(
Majdha 18 leszel döntsd el te. En most hiàba mondanàm, hogy nekem sem lenne szimpi egy ilyen fiù. Hallgatnàl ràm, nem hiszem.
Még csak 18 leszel, érezd magad jól vele, ha szereted. Õ is, és Te is nagyon sokat fogtok még változni, amire az életetekrõl kell dönteni. Szüleid helyébe akkor aggódnék csak, ha most azonnal hozzá akarnál menni. Még annyi minden lehet. Õ se fog élete végéig bakancsba járni, és kopaszon rohangálni.
Majd akkor fogod megbánni, ha téged is megver! Az ilyen pasastól minden elvárható. 18 évesen már nem ártana erre is gondolnod. (Horogkereszt, kisebb balhék stb?)
Ha az anyukád lennék, akkor egy feltétellel maradhatsz vele, ha többé nem léped át a házam küszöbét. Nekem sem kéne ilyen võjelölt. Most még csak az ismeretlen romáknak ugrik neki, de nemsokára te sem maradhatsz ki a verésbõl.
Az a fontos, hogy szeretitek egymást. Ha azt látják a szüleid, hogy veled rendesen bánik, boldog vagy vele, velük is illemtudó, akkor elõbb-utóbb majd elfogadják. Ha meg mégsem, arról már nem a párod tehet. Te csak tarts ki amellett, akit szeretsz.
Te komolyan aláfaküdtél egy horogkereszt-tetoválással büszkélkedõ férfinek? Holokauszt, Auswitz, nácik, mondd neked valamit? Ha a szomszédotok egy magyarellenes jelképet tetoválna magára, és te ezt szóvá tennéd neki, ezért állcsúcson vágna, szerinted az normális viselkedés lenne?
Bocs az OFF-ért, de számtalan helyen olvasok ehhez hasonló képzavart és már nem bírom szó nélkül megállni. Tök nevetséges, hogy sokan a saját "stílusukkal" nincsenek tisztában. A skinhead-ek nem fajgyûlölõk, semmi közük a bonehead-ekhez, ami a barátod is. Nézz utána, de fõleg a pasid, mert baromira fogalma nincs semmirõl, ha magát skinheadnek nevezi... Eszméletlen, hogy sokan arra nem veszik a fáradtságot, hogy ha már felvesznek egy stílust, utána nézzenek, tulajdonképpen mit is takar az adott dolog...pfff. L/24
Te komolyan aláfaküdtél egy horogkereszt-tetoválással büszkélkedõ férfinek? Holokauszt, Auswitz, mondd neked valamit?
teljesen igaza van az utolsónak, aki ilyet tetováltat magára az nem az õsi szimbólum miatt csináltatja. plusz a viselkedése meg a kinézete sem ezt mutatja. amúgy meg a cigányok között is vannak rendes emberek, a magyarok között is vannak undorító férgek ha ezt valaki nem tudja belátni annak valami komoly gondja lehet az agyában!
fúúúj én nem tudnék ölelgetni egy olyat, akire horogkereszt van tetoválva (oké, talán Edward Nortont az amerikai história x-bõl :-)) tudom, hogy külsõség és nem számít, de 15-16éves kor fölött, amikor az embernek kezd benõni a feje lágya, az ilyen szubkultúrában benneragadás ciki, pláne felnõtt fejjel! még ha rocker, azt mondom oké, az csak egy zenei stílus, na de pont skinhead? "végülis más nemzetiségekkel nincs baja, csak a cigányokkal, de ott nincs kivétel" - ezzel van a baj!! nem egy személyt ítél meg, hanem egy egész nemzetet vagy népcsoportot. ajánlanám olvasásra Magyarország szerepét a II. világháborúban. Vagy a párod német, azért van rajta horogkereszt? vagy osztrák? világosítsd már fel a drágát, hogy mennyi esélye van rá, hogy pont õ egy tiszta vérû árja, valószínûleg benne is keveredik a török, az osztrák, a tót, a horvát, a zsidó, a jász stb stb stb még tízféle vér. a magyar nép már csak ilyen... és genetikailag is azért ilyen erõs, mert keverék nemzet. egy több szinten visszavezetve is "tiszta vérû" ember olyan lenne, mint egy túltenyésztett kutya. lásd ngolok, Írek -> beltenyészet, nézd meg hogy néznek ki...de ebbe ne menjünk most bele.
Ki fogod nõni. Nekem is volt egy ilyen korszakom, de hála a jó Istennek kinõttem és szégyellem is. A tinédzserek meghülyülnek, fõleg a lányok, de elmúlik jobb esetben. Szerintem a pasidnál is el fog múlni. Ha nem akkor valami visszamaradt neki.
Én is skinhead vagyok. Maradjatok sokáig együtt!
A kérdező hozzászólása: Remélem úgy lesz :)
Sok Boldogságot!
Komolyan mondom, megvagyok döbbenve az itt írottakon. Aki itt azt írja, hogy a cigányokat nem kell általánosítani, annak ajánlom, hogy jöjjön le ide hozzánk Borsodba, vagy menjen át Hevesbe, de Szabolcsot is szívessen ajánlom. Oké, aláírom, van olyan cigány, aki normális, de az 100000-bõl 1!!!!!! Itt nálunk éjszaka nem mernek a MAGYAROK kimenni este a város fõutcájára vagy a fõterére, mert ellepi ez a mockos népség, és lopnak, fenyegetnek, balhéznak. Egyszser 14 évesen bicikliztem haza a barátnõmtõl este 8kor, és leszedtek a biciklimrõl, elvették a cuccaimat és kitudja hova fajult volna, csak jött egy ismerõsöm(aki hozzáteszem hogy Hungarista) és szétbaszta azt a csürhét. Úgyhogy, én azt gondolom, hogy aki azokat a gennyládákat védi, az vagy maga is cigány, vagy a hét minden napján a számítógépe elõtt ül, és nem megy közösségbe, mert akkor észrevenné, hogy mi folyik itt! A másik sztori, amikor fényes nappal megakartak erõszakolni egy lányt, valamivel elkábították, és az is csak a szerencsén múlott, hogy nem történt meg. Fényes nappal. Kedves kérdezõ. Én, amikor 17 voltam, szintén jártam egy skinhead gyerekkel, ( nem az a skinhead, aki felveszi a ruhát, és õ már menõ, hanem õ a történelemben is nagyon ott volt, mûvelt, és okos volt, mindenhez volt szava) bár, nekem annyival könnyeb a helyzetem, hogy tesóm is hungarista(még mielõtt valaki beszól, tudom mi a különbség a hungarista és a skinhead között, azért írtam így, és nem azért mert keverem a fogalmakat), meg a szüleimtõl sem állnak távol a Nemzeti dolgok, de eleinte õk sem örültek neki, és ahogy egyre többet beszélgettek, úgy meg is szerették, és volt olyan, hogy én arra mentem haza, hogy a barátomat a szüleim áthívták, és együtt fõztek, meg elvoltak. úgyhogy szerintem ha a szüleid engednének egy kicsit, és talán megismernék megváltozna a véleményük. Ja és azok, akik azt írják, hogy az ilyen emberekbõl nem lesz semmi, azoknak mondanám, hogy nekem is volt horogkeresztes tetoválásom, csak nekem feltûnõ helyen volt, és pár év múlva átüttettem, és mostmár nem látszik, azoknak mondom, hogy a Miskolci Egyetemen Történelmet tanulok, és majd tanár lesz belõlem bizony, úgyhogy lehet, hogy a ti gyerekeiteknek is én leszek a történelm tanára. De akkor ti, mivel nem tudjátok a nézeteimet, valószínüleg szimpatikusnak, és értelmesnek fogtok tartani. Szóval a hörögkeresztes tetkó nem egyenlõ a hülyeséggel.
Istenem azért mert vall valaki egy eszmét még lenézitek meg köpködtök rá... szánalmas én borsodban nõttem fel sokan nem tudják mi a helyzet arrafelé és lenézik a magamfajtákat csak tudjátok ha minden nap megruháznak mert fehér vagy te sem leszel olyan nagy liberalista emberbarát. Mindennek van oka gondolom a srác sem unalmába tetováltatott magára horogkeresztet....
18:19 Most nagyon okosnak hiszed magad, hogy rágugliztál a horogkeresztre, aztaaaa. Igen, én is tisztában vagyok vele, hogy elsõsorban nem náci jelkép volt, de ma már, akár tetszik, akár nem, igenis az. Menj ki az utcára, mutass 100 embernek horogkeresztet ábrázoló képet és kérdezz rá, hogy mi az. Szerinted hányan fogják azt válaszolni, hogy õsi napszimbólum? Most ezzel mit akartál bizonyítani? Hogy aki horogkeresztet tetováltat magára, az milyen jófej, mert az nem is náci jelkép? Komolyan azt mondod, hogy a srác napszimbólumként rakatta magára, nem azért mert egy rasszista kis f*sz? Na neee. Ennyire ne nézd már hülyének az embereket. L/24
Igen, de a horogkereszt jelképet a nácik is átvették, és szerintem egy kopasz, acélbakancsos ember rájuk asszociál.Egyébként, pedig az erõszak nem megoldás, sõt a párod is enyhén hülye, majd ha 20 cigány várja egyszer csak néz.A szüleid csak normális életet akarnak neked, nem olyat, hogy a párod mindenhol leáll verekedni.
Hát két lehetõség van. Vagy szakítasz, vagy a szüleiddel szállsz szembe. Mondjuk én olyan emberrel én nem járnék, akin ilyen önkényuralmi jelkép van, aki kvázi lesz.rja azt, ami anno történt a zsidókkal.
A rasszizmus a primitívséggel egyenlõ. El tudom képzelni, milyen fényes jövõ vár a fiatalemberre, mennyire komolyan fognak venni az állásinterjúkon egy kopasz, náci jelképekkel "büszkélkedõ" álláskeresõt.. Mindegy, te életed, úgy rontod el, ahogy akarod.
Talán az a horogkereztes tetkó nem kéne....de nem ítélkezem, mert nem ismerem. Sok jólszituált emberról sem mondanánk meg hogy egy sz.emét...Vagyis a tetkót levéve egye kutya:)
A kérdező hozzászólása: Mielõtt rám szólnátok. Észrevettem hogy valaki pontozgat. Az nem én vagyok. Várom a válaszokat, az eddigieket pedig köszönöm
Az a probléma, hogy nagy többségben az ilyen emberekbõl egy lecsúszott ember lesz, aki mindenkit okol, csak magát nem. Ennyi esze volt, hogy horogkeresztet tetováltatott magára, gratulálok, biztos mindenhol szívesen látják. Én is kiakadnék.
igaza van a szüleidnek.lehet, hogy veled rendes egyenlõre , de aztán majd ha megver ne panaszkodj. és mondjuk a még nem lévõ gyerekeidet is sajnálom, hogy egy beszûkült agyú skinhead lenne az apja...
Engem baromira nem érdekelne hogy mit gondolnak a szüleim. Vele vagyok boldog, õ is szeret, én is szeretem, ez van. Én minden emberrel úgy vagyok hogy amíg velem rendes, kedves valaki akkor ne érdekel az hogy mással hogyan viselkedik, nem érdekel hogy voltak-e balhéi vagy sem, amíg Velem rendesen, tisztelettudóan viselkedik, addig minden oké. Rengeteg emberrel elõfordul hogy elpattan a húr és valakivel bunyóba keveredik. Ez van, mindenki ember, mindenki hibázhat. A szüleid majd megbékélnek ha látják hogy szeret téged és vigyáz rád, légy boldog a pároddal!
Nem értem miért van mindenkinek baja a skinheadekkel, néha sokkal kedvesebbek és udvariasabbak mint mások, én inkább a cigányoktól félteném a lányomat, és tök hülyeség, h majd verni fogja õt is...
A szüleid jót akarnak neked, hallgass rájuk.
Horogkereszt: Szvasztika. Egyike a legõsibb jelképeknek, számtalan kultúrkörben használták. Jelentése Indiában jó szerencse, míg Kínában halhatatlanság volt. A magyar népmûvészetben is elõfordul, tekerõlevél néven. Olyan leírást nem találtam róla, hogy horogkereszt = Hitler. Másrészt pedig külsõ alapján ítélni baromság. Én is hordok terepmintás gatyát, acélbetétes bakancsot, nekem is van tetoválásom, mégsem vagyok bûnözõ. Harmadrészt: A szkinhed avagy bõrfejû egy társadalmi szubkultúrát és az ahhoz tartozókat jelölõ elnevezés. Gyökerei a munkásosztályhoz, a szegényebb néprétegekhez csatolják. Olyanról nem tudok, hogy a skinhead azt jelentené, hogy rasszista idióta. És végül: Nagyon helyes, hogy valaki legalább meg meri védeni magát a cigányoktól. Undorító mocskos féreg az összes, az lenne az alap, hogy mindet nyugodtan szájba lehetne vágni. A szüleid örüljenek, hogy egy normális emberrel jársz. Ha meg ennyire beszûkült a látásmódjuk, az az õ bajuk. Majd ha egyszer kirabolják és megverik õket a cigányok, akkor majd eszükbe jut, hogy de jó lenne, ha most ott lenne a barátod, és megvédené õket. R.I.P. Magyarország
A kérdező hozzászólása: De rég volt :) Még most is ilyesmi és még mindig együtt vagyunk. A szüleim már nagyjából elfogadták :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!