Találatok a következő kifejezésre: A pasim durván (32 db)

Tényleg léteznek olyan lányok akik szeretik ha a pasijuk durván bánnik velük? Alázza veri őket szex közben is durván, ezek a lányok tényleg erre izgulnak?

h ök a pasijuk kutyái a pasijuk meg számukra az isten. hol találhatok ilyen lányokat? 21f

Legjobb válasz: Itt vagyok. :) A párom egy domináns hím és ez izgat a legjobban. Az, hogy "elveszi, ami jár neki". Csinált már olyat is, hogy dolgoztam a laptopomon és egyetlen szó nélkül elfordította a fejem és a számba tolta a farkát. Nyilvános helyen felizgat, elfenekel. A mi kapcsolatunk ezen alapszik. Én szubmisszív vagyok, õ pedig nagyon domináns. Amúgy is õ a dominánsabb fél a kapcsolatunkban. Mindent megkapok tõle, mint érzelmileg, mint testileg. Biztonságban érzem magam mellette. De ahogy írták elõttem, ehhez nagyon sok bizalom kell. Mi már jegyesek vagyunk. 22/N.

Itt vagyok. :) A párom egy domináns hím és ez izgat a legjobban. Az, hogy "elveszi, ami jár neki". Csinált már olyat is, hogy dolgoztam a laptopomon és egyetlen szó nélkül elfordította a fejem és a számba tolta a farkát. Nyilvános helyen felizgat, elfenekel. A mi kapcsolatunk ezen alapszik. Én szubmisszív vagyok, õ pedig nagyon domináns. Amúgy is õ a dominánsabb fél a kapcsolatunkban. Mindent megkapok tõle, mint érzelmileg, mint testileg. Biztonságban érzem magam mellette. De ahogy írták elõttem, ehhez nagyon sok bizalom kell. Mi már jegyesek vagyunk. 22/N.
igen én is olyat keresek ha találsz szólj nekem is :)
Így ahogy leírtad nem léteznek.Szexben ellenben sok nõ van aki szereti sõt a végletekig élvezi az emlitett viselkedésmódot a férfi részérõl, de azt csak az aktus idejéig!Ehhez bizalom kell nem is kevés, és tudni kell betartani bizonyos limiteket!Az hogy a hétköznapokon így kezelj egy nõt, és õ ezt akarja vajmi kevés az esély....ha teccik érteni!
én is ilyen vagyok imádom ahogyan csapkodja a seggem a szex közben...sõt volt már olyan is hogy megkötözött :P nálam is fontos hogy tipikus domináns hímmel legyek együtt! :)

A pasim durván wow függő, ami a kapcsolatunk rovására is ment. Mit tehetnék? Vagy ezellen már semmit nem lehet tenni?

Már vagy 2 éve wowos,de nagyon durván. Szerintem most járja a kapcsolatunk a végét(sajnos) nagyrészt emiatt. A családja is tudja hogy ilyen de nem tudnak semmit se csinálni vele. Megkértem hogy hagyja abba és azt mondta hogy nem tehetek vele ilyet.

Legjobb válasz: paladin a pasid?

paladin a pasid?
Én is WOW-ozok 78729731971938769183 szintû vagyok.Kinyírom a palid és akk nem lessz kedve többé játszani ok?
http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s Küld el ezt neki, bár lehet elneveti ezen magát és még jobban fog wow-ni! XD
A kérdező hozzászólása: Õ is max szintû már a wowba... Igen próbáltam már hogy játszok én is, csináltunk nekem is egy karaktert, de amikor mondtam hogy be akarok vele lépni, hogy játszak, nem hagyta mert õ játszott. Ja meg az volt hogy segít, de azóta is úgy van ahogy van.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy a leszokáshoz az kell, hogy Õ rájöjjön hogy függõ, és Õ akarjon leszokni, de hogyan lehetne felnyitni a szemét, hogy lássa hogy az?
a gépezés király dolog, nem kell arról leszokni
Hogyan lehetne rávenni hogy rájöjjön? Hát pl egy szakítással. A szociális kapcsolatainak lehalása általában eléggé intõ jel, elõbb utóbb rá fog jönni. De sokat nem tudsz segíteni, erre tényleg neki kell rájönnie. Sok sikert, de nem látok sok esélyt :(
Hát én is wowoztam rendesen, de érdekes, hogy amikor kellett, akkor hónapokra abba tudtam hagyni. Érdekes, hogy mióta együtt vagyok a mostani barátommal, azóta egyszer se léptem be. Tényleg szeret Téged? Mert akkor abba kéne hagynia, vagy legalább csökkenteni a wowozás idõtartamát...
ettõl a wowtol kiakadok aztsem tudom miaz mm mit kell ott játszani..de biztos megverek egyszer egy b*zi wowost..
"ettõl a wowtol kiakadok aztsem tudom miaz mm mit kell ott játszani..de biztos megverek egyszer egy b*zi wowost.." inkább a cigányokat verjed, a wowosok senkinek nem ártanak
Miért lenen szar a wow? Többet ér a nyomorult életednél is. Nem perc volt azt a játékot megalkotni. Attóol, mert te még nem játszottál vele :_:
Csinálj te is egy karaktert, aztán alázd szarrá, majd wow cseten szakíts vele.
Szakíts vele!
szakíts vele ha ennyire kocka. 16F
Kezdj el CS-zni
Szakíts vele! ( Egyébként én egyáltalán nem értem, hogy lehet valaki wow függõ, egyáltalán számítógépes játék függõ O_O)
Pontosan úgy, ahogy akármi más függõ, és itt a lényeg: nem a wow a kapcsolat megölõje, hanem a pasid fos jelleme. Akármilyen függõség megöli a szerelmet, mert a függõnek MINDIG a függõség tárgya az elsõ.
Te is kezd WOWozni. (Engem a csajom a CS miatt hagyott el.:D)
NEM ÉRDEMEL MEG TÉGED, HAGYD HOGY JÁTSZON AZZAL A SZAR JÁTÉKKAL, MAJD MeGLÁTJA .... nekem ha lenne csajom még a gépre se néznék rá, vele foglalkoznék, nem ilyen kis [email protected] játékokkal...
Egyszerü! Tedd féltékennyé, menny el szórakozni..
WoWozz te is! Ha a való életben nem is de kibertérben egyszer csak találkoztok... :D
azt tudod hogy melyik wowon játszik vagyis melyik szerveren?a freedomon?és ha ott akkor mi a karija neve?? próbálj vele beszélni, mond meg neki hogy szeretnéd ha egy kicsit veled is foglalkozna és nem csak wowozna. ha meg nem megy akkor szerintem ne húzd tovább és szakíts vele.:/

Szexkapcsolatban vagyok, a pasi durván 60km-re lakik. Hetente találkozunk több órára. Szerintetek ez így gáz?

Mindketten fenn vagyunk ugyanazokon a társkereső oldalakon is, folyton húzzuk egymás agyát. Nekem ez fárasztó már, elvégre nem 15 évesek vagyunk. Bulizni nem igen tudunk együtt, mert a haverjával volt egy kis nézeteltérésem, én megbeszélném, de ő nem hajlandó rá. Ha ők mennek, akkor az exe is ott van. Csajok titeket zavarna a dolog? Viszont rengeteget beszélünk face-n, minden témáról napi szinten, ez összezavar. Közben féltékenyek is vagyunk a másikra. Akkor mi ez az egész?

Legjobb válasz: fel nem válalt párkapcsolat. vagy mondhatjuk nyitott kapcsolatnak is. ha fárasztó neked akkor miért nem lépsz ki? lehet az is benne van a dologban hogy kapcsolat függõ vagy anélkül hogy tudnád?

fel nem válalt párkapcsolat. vagy mondhatjuk nyitott kapcsolatnak is. ha fárasztó neked akkor miért nem lépsz ki? lehet az is benne van a dologban hogy kapcsolat függõ vagy anélkül hogy tudnád?
nem gáz Neked kell dönteni, egyáltalán mit akarsz, mi az elképzelésed, mit vársz ettõl az egésztõl szexkapcsolat abban is szoktuk rendezni, vannak + egyének v. nem viszont, ha beszélgettek, akkor ez szexnél kicsit több, bár Te tudod N
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Azért nem lépek ki, mert nagyon is jó vele lenni és a szex is. A féltékennyé tevés fárasztó. Cukkoljuk egymást mindig.
akkor valószínûleg egyikötök se meri bevallani a másiknak hogy többet akar mint szexkapcsolat
Én azt mondom, hogy feltartjátok egymást. De ha nektek jó, akkor jó.
A kérdező hozzászólása: Négyes: Bevallottuk már, hogy több van. De itt ez a távolság, féltékenykedés, viták is vannak ebbõl adódóan. Azt tudom, hogy folytatni szeretném, de mégsem jó a jelenlegi helyzet, vagyis hol jó, hol nem. Például ismerõsöm lesz egy pasi, neki nem tetszik, és fordítva. Vagy például ki hol volt, vagy hova megy, stb. Tényleg nem tudom mitévõ legyek.
Szerintem gáz. Azt mondod, nem vagytok már 15 évesek, de a komolyságod mégis egy 15 éves ribi szintjén van. Tiszta dedó, amit csináltok. Alapvetõen egy szociálisan sérült nõ lehetsz, ezt megerõsíti az is, hogy összeveszel még a dugópajtásod haverjával is. 30F

Lányok ti szeretitek ha a pasi csúnya szavakat mond szex közben és ha kissé dúrván bánik veletek?

Persze nemis az ,hogy fájdalmat okozzon.És ha igen akkor fordítva is igaz? Titeket felpörget?

Legjobb válasz: fiú vagy? én amugy mindig mást kívánok. most például szeretkezésre vágyom, gyengédségre, arra, hogy figyeljenek rám és törõdjenek velem. de néha izgat, ha egy kicsit durvák velem. néha...

fiú vagy? én amugy mindig mást kívánok. most például szeretkezésre vágyom, gyengédségre, arra, hogy figyeljenek rám és törõdjenek velem. de néha izgat, ha egy kicsit durvák velem. néha...
amúgy 15:59 ritka rendes srác vagy:)
Ja boccs! Téged izgat ha durva lehetsz a barátnõddel, de ha fordítva történne ugyan ez akkor már jajjajj... Pff...
engem ilyen nem tud izgatni... én nagyon nagyon szeretem a barátnõmet mindig odafigyelek rá egyszer se voltam vele durva minden percben kérdezem hogy nem fát meg hogy jó-e nem akarok neki egyáltalán fájdalmat okozni.. csúnyán meg nem beszélek vele. sex közbe is elmondom 1000 szer hogy mennyire szeretlek imádlak. nekem õ az elsõ. ha valami nem jó rögtön abbahagyom és segítek neki vagy megpróbálok.. megmasszírozom. 17/f
köszönöm
Furcsa egy perverzitásod van! Jó-hogy már ölni nem akarsz! Menj el orvoshoz, gusztustalan!
én is szeretem, bár mértékkel.én a legjobban azt szeretem ha megfogják a nyakam erõsen, mondjuk nem ugy h fájjon, ha meg kicsit durvább a sex...akkor mi van?egy pasinak sztem nem olyan jó mindig finomkodni.ki kell engedniük azt a rengeteg tesztoszteront.az én párom is mondja h szeret, sõt még ha éppen durvulunk(persze csak ha mind2nknek kedve van hozzá)akkor is figyel rám!ugyan ugy megkérdezi h fáj e.de sz.tem a durva nem egyenlõ a fájdalmassal!
Szerintem izgalmas néha, ha csúnyán beszél a párom és jól megk*r. :) Amikor keményen odateszi magát. :) Nagyon szeretem, amikor finoman, romantikusan sexelünk, és mondogatjuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük egymást, de idõnként kell egy kis vadulás. :)
én sajnos nagyon, a pasik viszont általában nem tudnak beleéléssel durvulni...
azért mert valaki nem veri agyon apárját még nem biztos, hogy sekélyes és izgalom mentes a szexuális élete. ennyit errõl :) ))
Ja és 19/L vagyok.
Lehet, hogy én vagyok perverz, de egy egészséges szexuális élethet igenis kell néha az, hogy kicsit másképp bánj a pároddal. Nem lehet állandó jelleggel tingli-tangli módon szexelni, én el is aludnék egy idõ után, ha ezt kéne átélnem. Nem tudom, hogy egyesek számára miért durva ha a párjuk rácsap a fenekükre, mert tudhatnák, hogy az csak fokozza a szexuális izgalmat (orvosok bizonyították be)! Na, de ha nektek, jó a sekélyes és izgalommentes szex, akkor hajrá!
én ilyet sose tennék :(
na a pofozás már tényleg durva...
Engem felizgat, ha csúnyán beszél velem a párom, meg ha felpofoz, elfenekel szex közben. (A felpofozás nem az õ ötlete volt, hanem én kértem elõször). Viszont olyan is van, hogy gyengédségre vágyok. Mikor mi.
Engem egyszer megkért barátnõm rá. Azt mondta, nincs otthon senki, a szobában lesz, menjek be és erõszakoljam meg. Nagyot néztem elõször de izgatta a fantáziámat.Persze tisztában voltam vele hogy tudok uralkodni magamon így az egészbõl egy játék lett és rettenetesen jó volt mindkettõnknek :P Viszont tuti lelankadna ha egy lány megpofozna szex közben vagy csúnyán besézlne velem. Az gáz.
én utálom:/ egyszer a barátom akarta, meg a hátsómra is rácsapott közben, de megkértem, hogy ne, és azóta nem csinálta! meg nem szeretem, ha túl gyors és durva a dolog. ezvan.:/
fát=*fáj
Anno a nagy szerelmemmel még kapcsolatunk elején egyik délután épp egy aktuális hír kapcsán beszélgettünk a családon belüli erõszakról. Megbeszéltük, hogy ha megütném, elhagyna azonnal, és én sose ütném meg. Rá pár órával épp megy a hancúr normál kutyában, hátrafordult, hogy korrigálná, amit délután mondott, szex közben megüthetem. Az õ szép szájából hangzott el az is, hogy szereti, ha keményen bánnak a testével.

Szerintetek az durva ha minden nap szeretnék szeretkezni a pasimmal?

Neki a napi az sok! De a kétnaponta is! Nemet kort írjatok és csak normális kérdéseket várok! 22\L

Legjobb válasz: mekkora egy [email protected] a pasid..

mekkora egy [email protected] a pasid..
Szerintem nem durva, én örülnék, ha ilyen barátnõm lenne. :) Nekem napi 3 45 perces menet a megszokott adag, sajnos jelenleg barátnõ nélkül. Szóval büszke légy magadra! 22F
Hát nem tudom, nekem egy nap alatt, ha jobb napom van 5-6 is beleférne. 27/F
Én dugnálak minden nap. 22/F
egyáltalán nem én is egész nap tudnám csinálni
Nekem is minden nap akarja a barátnõm. De nekem az kevés :) Szerintem nem normális ha nem akarja minden nap veled.
Valószínûleg nem elégülsz ki normálisan. Még ha te azt hiszed, hogy igen akkor sem. Egy korrekt orgazmus után normális ha csak nem nyúl vagy, egy két nap szünet. Az ilyen nõkre mondja a mondás fehérmájú. Ez is egy szexuális probléma, (betegség) vagy keresel egy hasonló beállítottságú partnert, vagy egy szexuál pszichológust, esetleg lehet megoldás a rendszeres sport. Akik itt válaszoltak vagy tinik, vagy szintén ez az egy "élet értelmük" van. Szakmai nyelven ezt úgy mondják beszûkült tudatuk van ami csak a szex körül forog.
hát nevetséges h nem akar naponta..naponta többször is akár:D
A kérdező hozzászólása: Sajnos ilyen pasiba ritkán akadok!
A kérdező hozzászólása: :(
kis p*cs a pasid:D:Dnaponta3X4X is:D:D
Jelenthezhetek én is? :D Én is ilyen lányt szeretnék! ;)

Ki látta a cowboyok és űrlények c. filmet? Mennyire durva? Boszorkányvadászathoz képest? Pölö ott azt nem bírtam, hogy a pasi fejéből valami dudorok állnak ki.

Legjobb válasz: Nekem nem volt durva a cowboyok és ûrlények, viszont nagyon unalmas volt. a boszorkányvadászat is egy teljesen tucatfilm ha nem a nicholas cage van benne, meg se néztem volna és szerintem még sokan így vannak vele. azok a dudorok a pestis okozta elváltozásokat keléseket hívatott bemutatni.

Nekem nem volt durva a cowboyok és ûrlények, viszont nagyon unalmas volt. a boszorkányvadászat is egy teljesen tucatfilm ha nem a nicholas cage van benne, meg se néztem volna és szerintem még sokan így vannak vele. azok a dudorok a pestis okozta elváltozásokat keléseket hívatott bemutatni.

Nomalis hogy arrol fantazialok hogy a pasi aki tetszik durvan megdug?

Legjobb válasz: Ha Szaúd-Arábiában élsz, akkor nem normális, azért ott megölnek. Egyébként normális.

Igen, normális.Én is szoktam. :)
Ha Szaúd-Arábiában élsz, akkor nem normális, azért ott megölnek. Egyébként normális.
igen. és ha elmondod neki, és megteszi, akkor valóra is válik az álmod, egy remélhetõleg nagy élvezettel együtt! :-)
Normális! Megdugjalak?
Hát ez nem feltétlen normális dolog Sanyikám :)
Én durván megdugnálak
Remélem ismerlek:D Kapd el a kiszemelt kandisznót, és hadd szóljon!Ilyet senki sem fog visszautasítani;)
Igen teljesen normális.
Normális, viszont ha még tényleg szûz vagy, akkor ne mondj ilyet neki, legalábbis ne az elsõ alkalommal!
A fiúk is képzelegnek errõl, akkor 1 csaj miért ne tenné ugyanezt?:D 18F
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy el merem mondani neki, de köszönöm!
miért? nem az?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat!
Az. Sok nõ fantáziál errõl, sõt még olyanról is hogy egy teljesen ismeretlen, de szimpatikus pasi teszi vele ezt...
Az én egyik szûz barátnõm az elsõ együttlétkor azt kérte, hogy feküdjek rá teljes testsúllyal és öleljem, hogy mozdulni se bírjon. (én 85, Õ 48 kg)Nehezen mentem bele, mert féltem, hogy agyon nyomom. De élvezte ezt a helyzetet.Én azt hittem, ez egyedi eset. Most látom, hogy nem az!

Lányok, ti szeretitek ha nagyon durván megdug titeket a pasi?

Kort is írjatok.

Legjobb válasz: Ja, amúgy 21/L vagyok.

Ja, amúgy 21/L vagyok.
Mit értesz "nagyon durván" alatt? Úgy, hogy olyan brutálisan bánik velem, hogy az együttlét szó szerint fájdalmat okoz és a nyelvemet kell harapdálnom, nehogy visítsak? Nem, azt nem szeretem. Engem ne bántson senki, ha egyszer szeretkezünk, akkor tessék engem szeretni. De ha néha egy picit vadul, kicsit hevesebb, szenvedélyesebb, az kifejezetten izgató tud lenni.
Nem. 21/n
Hát, biztos jó lehet, de ilyen pasival még nem találkoztam! :D Általában õk jóval hamarabb kimerülnek a szex közben, mint én, és inkább õk azok, akik szinte tántorogva csoszognak ki a fürdõszobába. ;) Én elég jól bírom a gyûrõdést, õk azok, akik hamarabb kifáradnak. :D
Szerintem ilyesmire gondolt http://www.redtube.com/124148
Én imádom, ha heves a párom. ^^ 17/L
Persze;) 17L
Igen, de sajnos csak ritkán képes rá a barátom. Persze ettõl még máshogy is jó, de azért ezt kifejezetten szeretem. 20/n
amíg nem fáj komolyan, addig oké :D
Én imádom kõkeményen megtolni a csajokat :) hajhuzás fenekelés minden játszik! még kikötözni is szeretem mikor kb tehetetlen és csak kapja az ivet keményen! és ez a csajoknak nagyon bejön 10böl 10nek! 29/F
Nagyon szeretem ha a párom heves és szenvedélyes, borzasztóan felizgat..:)
Én is szeretem, de ez oda-vissza játszik, harapás, karmolászás, szorongatás.Nem minden pasi bírja, köztük a párom sem:D
Ó és 22/L
A kérdező hozzászólása: Imádom ha egy csaj vadul az ágyban :D
Helyes ha már durvulás ne legyen egyoldalú ;)
Ökölszex gyerekek, ökölszex!
Nekem egyáltalán nincs vele gondom. Persze azért tudjak lábra állni :) , de én kifejezetten szeretem a "most szétszedlek" szexet. 22/L
A kérdező hozzászólása: Jó a gyengéd is, ha romantikus kedvében van az ember.
A kérdező hozzászólása: Neeem, nem fájdalmasan, hanem hogy annyira megdug, hogy alig tudsz majd felkelni meg összezárni a lábaid :D
A kérdező hozzászólása: Most elképzeltem ahogy négykézláb mászik ki a nagy macsó a szobádból, te meg mosolyogva állsz ott és mondod azt hogy: Ennyi volt ?:D
A kérdező hozzászólása: Szegény kicsi szûk leány..:D
A legjobb :D A párom szeret csapkodni (popsira fõleg) meg markolászni, amit én is ;) nagyon jó tud lenni (szerintem ;) 21L
Nem 17/l
Imádom érezni az ágyban (is) hogy a férjem a domináns hím egyed, és igazi férfi, ebbe idõnként belefér a durvulás. Szeretem. 22/N
A kérdező hozzászólása: Fú, 22 évesen nem szívesen kötelezném még el magam..
Na, lehet jobb lenne, ha én is bedurvulnék, talán a gyengéd szeretkezés már unalmas? :D
Igen. 25L

Ideges a pasim, és velemis kicsit durva, hogy nyugtassam meg? Miketirjakneki? gyorsválaszokat pls (nemrám ideges)

Legjobb válasz: Ha egy ilyen egyszerû szitut sem tudsz megoldani, minek neked párkapcsolat? Lefeküdni ne feküdjünk le vele helyetted? HP!

Ha egy ilyen egyszerû szitut sem tudsz megoldani, minek neked párkapcsolat? Lefeküdni ne feküdjünk le vele helyetted? HP!
Te pasid basszus..azért vagy a bnõje...helyetted ne járjunk vele??:D
Írj neki másról pl.: milyen napod volt ma :D
Ha a pasim velem is durvulna, mikor ideges, én bizony magára hagynám, amíg le nem nyugszik. Nem akarok az a személy lenni, akin levezetheti mérgét. Nem elég, hogy durva, még én nyugtatgassam? Ha rosszak az idegei, jöjjön rá õ, hogy kezelje magát!
Feküdj le vele! Talán azért ilyen mert már régóta húzod az agyát, amit te fel sem fogsz hogyan... Nem is kell semmit olykor tenni mégis ingerled. Ez egy rövid iseig megszünteti a gondot, ezért kel ezt rendszeresen legalább hetente 2x. Van aki napi 5x is nem elég.. Más az igényetek, nem illetek össze, minek huzogatod az agyát?
Írd neki azt, hogy éppen lecumizol egy négert.
Vegyen egy forró fürdõt! A vízbe csepegtess levendula illóolajat, aminek nyugtatóhatása van. Mécseseket is gyújthatsz és relaxáló zenét is kapcsolj be neki. Ha ez nem nyugtatta meg, akkor dobd bele a cd lejátszót a vízbe, akkor többet nem lesz ideges és durva veled. ;)
A kérdező hozzászólása: hülyetéma, azért nemtudok segiteni..:D
a második 23:48-as vagyok az miért nem volt normális?? segítsen neked a halál akkor a barátod meg hagy idegeskedjen csak ha ilyen hülye vagy h nem tudod h nyugtasd meg pedig te ismered õt mi nem....
Írd azt neki , hogy terhes vagy...
A kérdező hozzászólása: Normálisabb válaszokat máár:S:(
írd neki h nagyon kívánod õt az biztos eltereli a figyelmét..
mondd neki, hogy épp ezt olvasgatod: http://szexologia.network.hu/blog/szexologia-hirei/szex-titk..
Elõbb járd ki az általánost, aztán pasizz!!

Van valami nagyon durva ötletetek a pasi felizgatására?

Legjobb válasz: barátok közt vagy tölött káposzta

barátok közt vagy tölött káposzta
Amikor kettesben vagytok, vedd rá, hogy bekötött szemmel az ágyhoz bilincselhesd. Amikor ez megvolt, kezd el finoman izgatni, simogatni, amíg az eszét nem veszti. Amikor könyörög, kapd le a szemérõl a kendõt, és mutass rá a melletted álló meleg pornósztárra, akit eddig a szekrényben rejtegettél. Kaján vigyorral az arcodon jelentsd ki, hogy most beavatjátok azt a fokhagyma alakú kis feszes seggét, és kezd el ipari grafitos gépzsírral kenegetni a rózsáját. Amikor úgy érzed elég izgatott már, engedd rá a begerjedt faszit, had szurkálja meg a tojóját. Egy életre megjegyzi magának ezeket a NAGYON DURVA izgalmakat. Sok sikert!
meglepõ helyzetben letámadni. dominaszerkó:) szexi fehérnemûben, harisnyatartóban várni, pezsgõvel, aztán ráparancsolni, hogy nem érhet hozzád és elkezdeni kényeztetni(hosszan-hosszan elhúúúúzva), de amint hozzád ér, abbahagyni:) kezd el vetkõztetni elõtte egy barátnõd. nem muszáj hármasban, szerintem annak is örül, ha nézheti.
Erõs smink, neccharisnya, harisnyatartóval, valami átlátszó fölsõ, magassarkú csizma vagy cipõ...így besétálsz a szobába, aztán elkezded izgatni magad elõtte. Mellsimogatás, maszti...Ettõl biztos beindul! (én nagyon beindulnék)
foci közben gólhelyzetben kapcsold ki a tv-t és mond azt hogy ja nézted ? bocsi.
Fú, utolsó, ne légy már ilyen kegyetlen, még megcsinálja...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!