Találatok a következő kifejezésre: A pasim amikor (984 db)

Elfogadják a pasik, amikor "növekvő" stádiumban van a szőr?

A pasi ugyebár a csupasz puncit szeretik.. Én gyantáztatom teljesen, és ugyebár azt meg kell várni míg kin? a sz?r.

Legjobb válasz: Én nem férfi vagyok... de pasim van és tapasztalatom is. Én is meg szoktam várni, míg egy kicsit megnõ, de a pasimat egyáltalán nem zavarja. A kapcsolatunk elején nem akartom olyankor, hogy közeledjen, amikor nem volt teljesen sima, aztán rákérdezett, hogy miért nem akarom elfogadni a közeledését, és megmondtam neki. Erre még õ nézett hülyének, azt mondta, hogy õt ez egyáltalán nem érdekli. Szerintem te se aggódj emiatt, a pasik tudják ezt tolerálni!

Szerintem teljes mértékben elfogadható, hiszen csak úgy tudod lekezelni, hogy elöbb megnöveszted valamennyire. Emiatt ne aggódj, ez nem lesz gond. /pasi/
Szerintem egy pasit nem a punci frizurája érdekel igazán, hanem a benne rejlõ kellemes szoritó melegség. Bocs, ha egy kicsit grafikus voltam verbálisan...
te is el tudod fogadni, ha borostás a pasid arca, pedig az még többször érintett terület...:) szerintem még szép, hogy elfogadják!
Ha megmondod a barátodnak hogy mi van akkor elfogja nézni neked ha néha kicsit borostásabb vagy. Énis szoktam mondani a barátomnak hogy bocsi de most kicsit növesztem az epi miatt, és azt mondja h oké. Persze ezt nem minden héten játszom el.
Figy ez így általánosságban nem igaz, hogy csak a csupaszt szeretik. Pl én szeretem ha van egy kicsi középpen. Olyan punk séró. Biztos van aki a bozontosat, és van aki a csupaszat szereti. Egyébként tuti hogy ha oda kerül a sor és egy kicsit szúr nem fog elmenekülni tõled. Addigra annyira fel lesz izgulva hogyha ráspoly lenne a puncidnál akkor is kinyalna ;-)
Én nem férfi vagyok... de pasim van és tapasztalatom is. Én is meg szoktam várni, míg egy kicsit megnõ, de a pasimat egyáltalán nem zavarja. A kapcsolatunk elején nem akartom olyankor, hogy közeledjen, amikor nem volt teljesen sima, aztán rákérdezett, hogy miért nem akarom elfogadni a közeledését, és megmondtam neki. Erre még õ nézett hülyének, azt mondta, hogy õt ez egyáltalán nem érdekli. Szerintem te se aggódj emiatt, a pasik tudják ezt tolerálni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amilyen gyakran csak tudok járok gyantáztatni, úgyhogy dzsungel azért sosincs, de legalább 0, 5-1 cmesnek kell lennie, így nem mindig sima.. :(
Ha tartós kapcsolatban vagy, akkor elfogadható:)
A kérdező hozzászólása: Egyedülálló vagyok, így nem gond ha kicsit elhanyagolom (bár ahogy említettem karban van tartva rendesen), csak félek, h a majdani barátomnak ez nem fog tetszeni
Aha csak ne túl nagy legyen.De van aki a bozótot szereti:Én a csupaszt szeretem!!!Fõleg ha a csajomról van szó:)

Volt már olyan nektek lányok, hogy olyat engedtetek a pasinak, amit amúgy nem szerettek, csak azért mert jó pasi és hogy imponáljatok neki?

Tehát nem érzelmi alapon szerelembõl, hanem tényleg csak azért mert jó pasi és hogy "bevágódjatok"?

Legjobb válasz: Nem volt.

Nem volt.

Mi a fenének várja el sok csaj, hogy kezdeményezzenek a pasik, amikor a kapcsolatok 90%-a úgy alakul ki, hogy a csaj teszi meg az első lépést, ha tetszik neki egy pasi?

Ezt a 90%-os adatot statisztikai felmérésben olvastam egy könyvben. És tényleg így van, nekem életemben összesen 8 bnőm volt, mind átlagon felüliek, köztük 2 10/10-es bombázó. De mindegyik engem szedett fel, vagy leszólított, vagy facebook-on rámnyomult stb. Soha az életben nem tudtam felszedni én magam egy csajt csak úgy. Ha én kezdeményeztem, akkor rendre kudarc lett az egész (pedig eljátszottam ezt vagy 30-40szer). És ezzel nem csak én vagyok így, az összes ismerősöm akiknek bnőjük van és némelyik veri a mellét, hogy felszedte ezt meg azt, utólag kiderült, hogy valójában a csaj nyomult rá, ő meg csak elfogadta. Akkor most hogy is van ez? (23/F)

Legjobb válasz: Jó, akkor te ne kezdeményezz, én meg várom. Aztán majd meglátjuk kinek hogy sikerül. Köszi. Szerintem mindenki azt vár el, amit akar.

Jó, akkor te ne kezdeményezz, én meg várom. Aztán majd meglátjuk kinek hogy sikerül. Köszi. Szerintem mindenki azt vár el, amit akar.
Szerintem ez a dolog emberfüggõ. Én el nem tudnám képzelni, hogy egy csaj szedjen fel engem. Nekem ezt még kimondani (leírni) is furcsa. Ha kezdeményezéseid mind kudarcot vallottak, akkor valami hiba van játékodban. Ezt ennyibõl nem lehet megállapítani, hogy te miért jártál mindig így. Lehet, hogy nem vagy az a domináns fajta, ezért vonzod azokat a nõket, akik szeretnek irányítani. Szóval szerintem nõk joggal várják el, hogy a férfiak kezdeményezzenek, szerintem ez így természetes. Én vagyok a férfi, én akarom irányítani a helyzetet. De mondom, ez csak az én véleményem. Minden ember más, minden ember mást igényel.
Mindig a nõ választ, ha te ha õ kezdeményez akkor is õ fog dönteni :)
Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Ha okos vagy, tudsz úgy irányítani, hogy a másik azt hiszi õ kezdeményezett. Nem ez a lényeg! Ha te nem akarod a kapcsolatot, akkor itt vége a történetnek. Ha akarod a kapcsolatot, akkor meg menj oda. Egy egyszerû "Szia!" számtalan dologhoz vezethet.
Szerintem azok a csajok már megunták a sok lúzer pasi bénázását... Egyébként ha egy kicsit kreatívabbak lennétek, akkor több esélyetek lenne rendesen felszedni egy csajt. De ez csak az én egyéni véleményem, nem várom el hogy mindenki egyet értsen vele.
Azért ne általánosítsunk ennyire, hogy nem normálisak. Vannak dominánsabb nõk, akik rámenõsebbek és szeretnek irányítani. Az ilyen nõket vonzzák a félénkebb srácok, akik nem nagyon szeretnek kezdeményezni vagy nem tudják, hogy hogyan tegyék. Egy domináns férfivel lehet, hogy ütnék egymást. Végül úgyis mindenki megtalálja azt, aki neki való.
Annak kell kezdeményezni, aki kapcsolatot akar. Nem létezik semmilyen szabály, hogy ki kezdeményezhet. Ez egy baromság! Tetszik egy lány? Odamész: Szia! Tetszik egy fiú? Odamész: Szia! Nem akarsz foglalkozni egy lánnyal? Szerinted észre fog venni? Nem akarsz foglalkozni egy pasival? Szerinted észre fog venni? Ha sosem beszélsz senkivel, nem várhatod el, hogy társra találj. Aki így gondolkodik, annak le kéne állnia a tévével, és olvasni néhány normális könyvet.
ha két hete nem találkoztál vele, akkor nem nagyon kell már felhúzni :D
Ha a lány cicit villant.
Pl mikor olyan helyen vagytok már, döntsd az ágyra v kanapéra és mássz rá, picit mozogj rajta, csókolózzatok. Esetleg picit simogathatod õt ruhán keresztül... Most hirtelen ezek jutottak eszembe :)
:D
Engem az izgatott fel mikor 1 hónapig távolvoltam, hogy a bnõm valami jó (bocs a kifejezésért) "csöcsvillantós" rucit vett fel. Ugy feszült benne a 2 érett kókuszgolyó, mintha azt várnák hogy leszedjék...ettõl felizgultam este 6tól hajnali 3ig ment az orgia :D 19/F De valószínü, hogy az 1 hónap is belejátszott :D
A puszta jelenlétem fel tudja õt izgatni.

Nektek már volt olyan csajok, hogy fájt az erős szex? Miért folytatta a pasi, amikor üvöltöttem, hogy álljon le?

Tegnap megismerkedtem egy kigyúrt alfa hímmel. Egyéjszakást terveztünk, ezért feljött hozzám és szexeltünk. De sajnos hatalmas mérete volt és egyre erősebben csinálta, eszméletlen erősen és gyorsan nyomta. Én már üvöltöttem, könyörögtem hogy aljon le, de nem tette, azt mondta ezt szeretik a nők. Én még ma se tudok ülni normálisan annyira fáj mindene.

Legjobb válasz: Akkor pedig ne itt sírjon a szád. Azzal, hogy vállaltad, hogy csak a külsõ számít, onnantól kb. akár félholtra is verhetett volna, csak mert õ arra gerjed...mert hát kit érdekel, hogy a pasinak milyen a felfogása. Gratulálok.

Akkor pedig ne itt sírjon a szád. Azzal, hogy vállaltad, hogy csak a külsõ számít, onnantól kb. akár félholtra is verhetett volna, csak mert õ arra gerjed...mert hát kit érdekel, hogy a pasinak milyen a felfogása. Gratulálok.
Aki [email protected] áll ne sírjon ha [email protected]ák! XD
:D Megérdemelted! Pont az ilyen nõk miatt lett elegem a párkeresésbõl, akiknek csak ezek a köcsögök kellenek! Aki normális lenne hozzájuk, az meg le van sz.rva. Legalább most tanulsz a dologból, hogy nem biztos hogy a külsõségeket kéne csak nézni! 29 F
Ez nagyjából nemi erõszak...csak hogy tudd, elõzõ!
én se hagytam volna abba engem felizgatna ha egy nõ igy reagálna ordibál, üvölt, könyörög hmm nem csoda h nem akart leállni!
kellenek neked az nagydarab és egyben nagyon hülye pasik
Minek erõltette volna meg magát egy éjszaka miatt? Feltéve persze, ha ez megint nem egy olyan bejegyzés, ahol a kérdez arra veri ki azt, amije van, hogy a válaszolók a kérdésére verik ki azt, amijük van.
Inkább ne tanulják meg sokan, mert nem sok csávó rohangál 20 centinél nagyobb bránerrel, szóval ez megint csak nekik lenne jó.
A kérdező hozzászólása: Eddig 12-13 cm péniszekkel voltam, talán ez a baj
A pasi egy idióta, ha azt gondolja, hogy minden nõt egy kalap alá lehet venni, mindenki ugyanazt élvezi, és nem figyel oda a partnere igényeire! Ugyanakkor valóban meg lehet tanulni élvezni a nagy méretet, a vad méhszájdöngölõs szexet, tehát tényleg vannak nõk (én is), akik ezt képesek élvezni. Nem mindig volt így, meg kellett tanulnom! Egyébként simán lett volna lehetõséged abbahagyni, azon kívül is, hogy szólsz - kimászol alóla és kész!
Ennek akkor mégis, mi értelme?
hát besz*ptad rendesen :) de így jár aki csak felvisz magához valakit :P am 1 állat volt a pasi, nem kímélt, ennyi.
*elsõ
A kérdező hozzászólása: Ez csak egyéjszakás volt, annál meg a külsõ számít, kapcsolatba tuti nem lennék ilyennel. Párkapcsolatba nem ilyen pasik voltak, hanem volt már vékony, duci, határozatlan kisfiús pasim is.
Remek kérdés ahhoz, hogy a nagyérdemûben csak erõsödjön az egyéjszakások iránti ellenszenv :) Pedig... na mindegy. Ha a kérdés igaz, akkor bizony csak magadra vess. Egy ilyen kalandnál is fontos, hogy még ha csak rövid is az elõismeretség, valamennyi bizalom kialakuljon, hiszen mégis csak beengeded magadba. Akinek nincsen szeme és elegendõ intelligenciája ahhoz, hogy meglásson alapvetõ jellemvonásokat a másik emberben, az ne is kezdjen ilyenbe, mert könnyen zsákbamacskát foghat ki.
Kísérteties, hogy velem pontosan ugyanez történt pénteken... remélem, nem ugyanaz a pasi, mert reménykedem benne, hogy érdekes leszek neki még egy darabig annyira, hogy szeretõk maradjunk :D Azért az gáz lenne, hogy már majdnem másnap mást keresett :/ Egyébként azért nem állnak le, mert olyankor már bevadulnak annyira, hogy nem érdekli õket semmi (te sem), csak a saját élvezetük és úgy vannak vele, hogy még egy pár percbe nem fogsz belehalni. Plusz a reakciód még inkább gerjeszti õket, ahogy fentebb is írta valaki. Mondjuk nem tudom, a tied hogy viselkedett utána, de én gyakorlatilag attól élveztem el, ahogy elkezdett nyugtatgatni közben, hogy "minden rendben van" de közben nem hagyta abba :D Imádtam ezt a paradoxont. Mentségemre legyen mondva én alárendelt mazoista bdsm rajongó vagyok, pasi meg tudott ilyen irányultságomról így sejtette, hogy nem szaladok a rendõrségre....

Mire gondolt a pasi amikor ezt mondta?

Mondta,hogy mondjam ki amit érzek

Legjobb válasz: Elege van a célozgatásból, a nõi taktikákból és az utalásokból. Arra amit mondott. Mond meg neki amit érzel ha fontos neked.

Elege van a célozgatásból, a nõi taktikákból és az utalásokból. Arra amit mondott. Mond meg neki amit érzel ha fontos neked.
Egyszerû! :) Csak mond meg neki mit érzel iránta. :)
A kérdező hozzászólása: De ma meg olyan kedvetlen volt, alig szólt hozzám a pasi
Jah biztosan kiröhög, ez nagyon valószínû... '-, ., -'
Ez pasit koppintsd le. Ez nem férfi, csak egy nagyképû "Jani" semmi több.
A kérdező hozzászólása: Kire gondolsz?
Ha az vagy akire gondolok, akkor tedd föl még ötször ugyanazt a kérdést zsinórban, a végére úgyse lesz agyad de legalább leolthat egykét erre járó ember. Grat.
A kérdező hozzászólása: Mondta még hogy ne titkolózzak nem érti miért teszem. Nagyon félek a következõ találkozástól , hogy mit mondjak neki, én nem szoktam kimutatni az érzéseim, féllek, hogy kiröhög
azon gondolkodott, hogy ha kint sincs, bent sincs, akkor hol van ... és abban bízott, hogy te érzed, hogy bent van, és ezt ki is mondod ... most, hogy nem mondtad neki, így teljesen elvetted az önbizalmát anyám borogass!!
A kérdező hozzászólása: Meg azt mondta , hogy ha tõle akar valaki valamit mondja el.
Szerinted??? Nem lehetsz ennyire hülye...
Az elsõvel értek egyet. Ti lányok szerettek kombinálni, belemagyarázni, következtetni, stb... Ez egy dolog, de azt hiszitek, hogy mi is ilyenek vagyunk. Pedig nem. Ezért "nem tudjuk kitalálni" az apró jelzéseitekbõl, hogy mit akartok, és miért. Mi úgy vagyunk bekötve, hogy ha azt mondjuk, hogy csukd be az ablakot, akkor nem veletek vagyunk elégedetlenek, és utalunk arra, hogy nem figyelsz ránk (vagy hasonló belekombinált marhaságok) hanem egészen pontosan azt jelenti, hogy "huzat van, csukd be az ablakot kérlek" :) emögött pedig annyi van, hogy fázunk a huzatban :) )) Ennyi! Tényleg! És szeretjük ha egy lány elmondja, hogy ha valami zavarja, nem kell vágó féle barchopa mûsort csinálni belõle. Néha egy hullafáradt napon ehhez erõnk sincsen (komoly erõforrás a fejetekben a kerekek kattogásából levenni, hogy mi a frászra gondoltok) ilyenkor van az, hogy "mondjad, vagy hallgass örökre" :) ))))) Ez nem szokott mûködni, mert nõt még nem láttunk ilyenkor elhallgatni :) Elõbb utóbb kibukik (hisztisen, és lebarmolva h. miért nem találtuk ki) :DDD (bocs, de tényleg) Szóval: a férfival egyenesen beszélj, mindig

Milyen verseket lehetne irni a pasimnak ami nem nyálas inkább vad?

Legjobb válasz: Az elõttem szólónak mondom: Nagyon vad, szó szerint!!! :):):):):) Amúgy a kérdésre válaszolva, ne írj neki, inkább mond ami szívbõl jön! :) Pápá

Az elõttem szólónak mondom: Nagyon vad, szó szerint!!! :) :) :) :) :) Amúgy a kérdésre válaszolva, ne írj neki, inkább mond ami szívbõl jön! :) Pápá
Éo a nömnek irtam ezt 1 kis részlet1x1 este esztert +keresve tettem szert szexreesztelen eszterem teljesen mesztelelen megjelent mellettem1percet sem vesztettem levetkeztem s szeretkeztem......
Szerintem ne írj neki verset, keress inkább valami ütõs dalszöveget, azok közt vannak nagyon jók:)
A kérdező hozzászólása: azok is jók lennének de én nem tudok
A kérdező hozzászólása: juj azért ilyet nem irok :DD amugy tudja mit érzek csak ugy ez eszembe jutott most

Mit tegyek? Anyám és a pasija, amikor menstruálok.

Amikor menstruálok, anyám megjegyzéseket tesz, pl. : "Hajtsd szét a lepedõdet, mert ha átázol, az ágyat nem tudom kimosni. " "Tegyél magad alá éjszakait". És amikor itt van anyám pasija (akit nagyon utálok és nem az apám), akkor is ugyanezt csinálja.

Legjobb válasz: Kérd meg szépen anyukádat, hogy ne mások elõtt csinálja ezt veled.

Kérd meg szépen anyukádat, hogy ne mások elõtt csinálja ezt veled.
én mindig törülközõn alszok mert mostam én is a hofehér matracot! mondd neki hogy sokadszorra nem kell mondani, elsõre is érted, fõleg ne mások elõtt, ez nem olyan dolog hogy reklámizni kelljen!
Jesszus, te aztán hisztis vagy... Azzal, hogy igénytelenül széthagynád a dolgaidat, csak azt érnéd el, hogy joggal emlékeztetnének ilyesmire úton-útfélen. Abban meg igaza van anyukádnak, hogy egy ágyat nem könnyû kimosni. Tedd meg magadtól a szükséges óvintézkedéseket és akkor nem lesz miért szólnia. Esetleg szép nyugiban, nem ovis üvöltözéssel kérd meg anyukádat, hogy legyen szíves az ilyen megjegyzéseket diszkréten, csak neked intézni, mert zavarba hoz a dologgal. Amúgy azt ne hidd, hogy egy felnõtt férfit zavar a dolog, vagy errõl témázik a haverokkal. Tisztában van vele, hogy menstruálsz, mint minden nõ. Legalábbis nem hiszem, hogy korodbeli kisfiúval lógna anyukád, aki még röhög és gúnyolódik az ilyesmin. :D Egy felnõttnek nem olyan nagy ügy a menstruáció, pár év múlva te is rájössz, csak most még a minden ciki idõszakot éled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a válaszokat like-oltam!
Takarítsd el magad után a betétet és a tampont is. Vagy tegyél a wc-re egy kis kukát és naponta ürítsed vagy pedig ha a rendes szemetesbe dobod, akkor tedd a legaljára vagy nyomkod bele egy pl. üres tejesdobozba. Az hogy anyád meg ezen gúnyolódik, az már neki ciki. Rajtam sose gúnyolódott, megtanította hogyan kell diszkréten kezelni a dolgot, már a 3. hónap körül meg is jegyezte, hogy nem látszik rajtam, amikor megvan, csak akkor vette észre, amikor a betétet becsomagolva véletleünül otthagytam a fürdõbe a földön. De éjszakára tényleg inkább betétet használj, pl. always-éjszakai, nem mozdul el, elég nagy, hogy még véletlenül se follyon mellé a lé... Minden kezdet nehéz:)

Mennyi idő kell a pasinak amíg újratöltődnek szex után?

és újra izgalomba tudom hozni?

Legjobb válasz: Tedd fel töltõre és akkor hamarabb újratöltõdik.

Tedd fel töltõre és akkor hamarabb újratöltõdik.
Ez változó.Valakinek 10 perc, valakinek 1 óra
nekem kb fél óra szokott lenni. de szexéhség is válogatja :) hogy mennyit recskáztam a héten, meg mennyire vagyok fáradt, ilynek...
Én az elsõ után azonnal, a második után már kell 20-30 perc, a harmadik után meg sztem egy óra, 4-nél több nemigen volt még egyszerre. Bár nekem az elsõ amúgy is 2 másodperc, sajnos...24f
Nekem rögtön megy. Csupán koncentráció az egész.
Vagyis aktus után újra egybõl merevedik megfele.
15 perc azt mehet a menet :D
Teljesen változó. Volt olyan pasim, akinél idõnként ment néhány órán belül egy második menet, de alapból egy nap csak egyszer. De olyan is, aki néhány percen belül újra harcra készen állt. De ezen nem kell aggódni, észre fogod venni :D
Miután elélveztem, még kb 1percig nagyon érzékeny a makkom, de aztán megint harcrakész vagyok :) Nagyon sokáig bírom, szóval igazából ez úgysem számít :D 19/F

Miert csak akkor lett erdekes szamomra a pasi amikor sz*rt ram?

Az elozmenyek nem lenyegesek..de utana egy pasival 2honapig osszevoltunk veszve minden egyes nap szinte konyorgott hogy bekuljunk ki/talalkozzunk..En nagyon haragudtam ra..neha irritalt ha ram irt..Utana 2.honap vegen abbahagyta..kicsit furcsaltam 1het utan kiborultam hogy nem keres..ra irtam hogy milenne ha taliznank es mondta h pont akkor irok amikor lezart es mar sz*rik ram igazabol?de taliztunk es azota is joba vagyunk le is fekszunk egymassal megint ami erzelmeket valtott ki belolem.Deaz meg mindig megvan hogyha nem foglalkozik velem kiakadok es kb a szolgaja leszek..errol le lehet szokni?:S pedig mostanaban neha szemetkedik is..meg ha nincs is ra semmi oka ezert kene kicsit megvaltoznom hogy neki se legyen ugy ha rossz kedve van rajtam tolti ki..L

Legjobb válasz: Jellemzõ nõi viselkedés. Az kell aki 1.Lesz*r 2.Már másé 3.Gazdag 4.50 centis bránere van 5.Híjdekemény "magyar harczos" vagy "sukár raj"

Jellemzõ nõi viselkedés. Az kell aki 1.Lesz*r 2.Már másé 3.Gazdag 4.50 centis bránere van 5.Híjdekemény "magyar harczos" vagy "sukár raj"
A srac rajott, hogyan tud teged behulyiteni. Hogyan keltse fel az erdeklodesedet iranta. Eddig te hulyitetted ot, o ebbe beleunt, es most o teged. Most o van a jobb helyzetben. Okos a srac, elerte a celjat, mert ennyi ido utan vegre foglalkozol vele, nem csak szarsz ra. Te meg gondolkozz egy kicsit, magadtol is rajohetnel hogy szivat, ugy ahogy eloszor te is szivattad ot. Megeri ez neked? Szerintem keress mast, ennel a sracnal mar nincs eselyed
Mert nõ vagy.
Azért van, mert éretlen vagy és magadat sem tiszteled.
meg is érdemled
Elvette a nyalókádat, ezért vissza akartad kapni. Ráadásul így elérhetetlen, határozott pasi lett a szemedben, te lettél az alárendelt. Röviden: tipikus nõ vagy.
mert a legtöbb nõ így mûködik, ez már régóta így van.
Mert mint ahogy a Szigorúan csak szex c. filmben is van, a nõk barmok.Röviden-tömören kb. ennyi a magyarázat.
8-as: azért nem minden nõ ilyen! "nõk barmok" megint 1 idióta általánosítás :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!