Találatok a következő kifejezésre: A pasim a nemi szervemhez (28 db)

Ha a Pasiknak a nemi szerve túrósodik, lehet sexelni simán, vagy orálisan, akkor ha az illető nagyon alaposan megmosakszik, és kimossa? Tehát közvetlen utána?

Legjobb válasz: Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!

Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!
Wow, ez egyre furcsabb, nem a parod, csak lakotarsad, de tudod, hogy turos a farka? Miert? Es miert akarod oralisan? De akkor megnyugodhatsz, csak dugott valakivel akinek valami betegsege volt.
A kérdező hozzászólása: 1: Senki sem mondta, hogy a páromnak , , túrós, , De tegyük fel: 2: Mindennap fürdik, hisz együtt lakunk!!!! 3:Tudod az a verzió is létezik, hogy ha egy lánynak hüvelygombája van, vagy folyása, vagy bármi, akkor a lány megfertõzheti a barátját, nem MINDIG CSAK A TISZTÁLKODÁS létezik magyarázatnak! De köszönöm még egyszer!
Ha csaj vagy akkor nekünk a nagy kerdesünk szamodra: Szerinted honnan kapta el a betegseget a dragalattos baratod? (hat nem a közös WC ülökeröl, az hotziher) Ha makod van akkor csak nem szokta megmosni.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdeztem, de ezt már 100x megírtam. Érdekes én tudok tisztességes normális a választ adni mások kérdéseire....! Mitõl lehet??? NEM TUDOM, ezért kérdeztem, de vannak tippjeim: fertõzés, akár gomba, vagy nem lett mosva rendesen, vagy nem lett jól kimosva, vagy termelõdik valami miatt stb.....! Na de még egyszer köszönöm, a kérdés nem aktuális!
Mondd már meg hogy mégis mi mástól lehet?!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Csak kíváncsi voltam, arra, hogy lehet e belõle baj. :) Itt mindig a tisztálkodással jönnek, de mástól is lehet, ezért kérdeztem. De itt volt egy Kedves Hozzászóló, aki poént csinált belõle, ezért sem szeretném, ha a kérdésem több kommentet kapna, mert már nem aktuális! Köszönöm a válaszokat!
jah, lány vagy? Hát nekem nem lenne kedvem olyannal szórakozni, blöee. Szerencsére felnõtt pasin még ilyet nem láttam, gyereken igen, az lemosható volt.
Lehet hogy a turo azert van a farkan mert elromlott a hutto es nem lenne tul jo otlet lemosni mert akkor a telen ehen halna...... no meg ha egy kis tesztaval keverned micsoda turosteszta lenne belole?:>
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Érdekesség képen kérdeztem. Köszönök minden választ.
Én egy alapos mosás után se vállalnám be, ki tudja mi baja van. Igazából gusztusom se lenne hozzá, még gumiba sem.
#4 világossá tette, hogy lány vagy. A f-t nem szokták kitörölni. Lemosni lehet. #1 irta, hogy lehet ferözés is, de inkább ápolatlanság. Ápolatlanság esetén sem érdemes ilyennel kezdeni, mert aki a f-t nem mossa meg, az más testrészeit sem tisztitja rendesen. Sokféle fertözést kaphatsz töle.
nekem is volt regebben, hiaba mostam. de erdekes modon nem a makk alatti reszen volt csak hanem a makkon is. amugy smegmanak hivjak ha jol tudom. fogtam es bekentem canestennel :) es kepzeld segitett, komolyan 36F
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és nem ezt kérdeztem. Mindenkinek az a válasza, hogy ha már ez van, akkor a pasi nem fürdik...Ez mástól is lehet...és erre voltam kíváncsi!!!!!
most már meg a kukacod szex elõtt normálisan minden alkalommal
A kérdező hozzászólása: De attól is lehet, ha pl: nem törli ki rendese stb...tehát ez nem feltétlenül fertõzés nem???
fertözes, bakterium asszem. Inkabb probald ne atadni a parodnak, mert azzal sokat fog bajlodni, te könnyebben tudod kezelni. (vagy pedig 2 hete nem mostad meg...)
szerintem így elég igénytelen dolog lenne, elõbb kezeltesse ki magát, aztán, v esetleg gumival attól, h lemossa, ugyanúgy fertõz
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ki a fene mondta azt, hogy nem a párom, vagy hogy a párom e??? Attól, mert együtt lakunk, lehet a párom, sõt lány meg fiú, valószínûleg azért lakik együtt, mert egy pár, szeretik egymást stb...Tehát azért, mert azt mondtam, h együtt lakunk, ebbõl, hogy vetted le azt, h csak lakótárs??? Na de mind1, a kérdés már nem aktuális! :D

Csajok ti is szoktátok a pasikat nézni nemi szervüket a fürdőhelyeken?

Én egy éve nem borotválom már s 28 évesen észre vettem hogy milyen vonzó a kandikáló fekete sz?rzetem, a pasik olyan felt?n?en lesik s nekem ez nagyon jó érzés.Szerintem a pasikat a sz?rös érdekli jobban.Mi a véleményetek csajok ?

Legjobb válasz: Persze, lehet, hogy nem azért lesik, mert annyira tetszik nekik.

Persze, lehet, hogy nem azért lesik, mert annyira tetszik nekik.
A férjemnek nem szokása más nõket megbámulni, de egyszer strandon majd kiesett a szeme, annyira nézett valakit. Nézegettem arrafelé, de szemüveg nélkül nem tûnt fel semmi különös. Néhány perc után már böködte az oldalamat, hogy "nézz oda, nézd azt a nõt!!". Közelebbrõl láttam, hogy a hölgynek komplett rekettyés lóg ki a bikinialsójából. A férjem egész délután ezen szórakozott, ha felállt a hölgy, egybõl követte a szemével, közben vigyorgott és sugdosta nekem a nem túl hízelgõ beszólásokat, hogy vajon a motoros fûrész elvinné-e, stb... Szóval tényleg le tudja kötni az emberek figyelmét, de sajnos nem azért, amiért te gondolod...
ez tuti poén:D
szerintem sem azért nézik, mert annyira tetszik nekik. bugyibol kifigyel a susnyás... nagyon nem szexi.
szerintem se azért lesik mert buknak a szõrre ...
ha nem haragszol, én férfiként válaszolnék. mi, férfiak nem csak a szépeket nézzük meg, hanem a csúnyákat is. pl egy bajszos nõt is sokáig nézek, mert csúnya, érdekes látvány. a te kikandikáló szõröd is valószínûleg ilyen indíttatásból nézettetik meg. nem azt mondom, hogy kopaszd meg az egészet, de a bikinivonalat mindenképpen gyantáztasd le, mert az bizony csúnya
Hát szerintem sem azért lesik, de te tudod...
te tulok nem tûnt még fel hogy a nõk nem nézik meg a csodálatos falloszodat? vagy õk is megnézik, de õket mégse említetted meg. most akkor b uzi e vagy, vagy csak egy kis figyelemre vágysz? EPIC FAIL hogy ekkora hülye legyen valaki
FAKE!
A kérdező hozzászólása: Látszik az irigységetek hogy szép csinos és fekete szõrös p*nám nagyon tetszik sokaknak, nektek kopasz p*nátok lehet és csúnya az arcotok ezért ezek a válaszok. A szomszéd embernek is tetszem s annak is a fekete szõrös azt mondja mint a Tiéd. Mag gyõzõdésem a férfiak a szõröst nagyon szeretik ami szexibb mint a kopasz a kis bébiknek van kopasz nem ?
Ez nagyon fake...amúgy a szõrös pina (számomra) gusztustalan, és visszataszító.
A kérdező hozzászólása: azért hadd meg szõrösnek és vonzó leszel s szép arcod lehet .
Kb. VV Ildikóra hasonlítasz...
a p1na szõr milyen összefüggésben van a szép arccal?? :O
19:10 Kábé annyiba hogy nekem az arcomon is p1naszõr van! Ti meg irigy csicska kutyák vagytok jöhettek, mehettek, de olyan shukárak mint én, nem lehettek!!!
hatalmas nagy fake, valami kis 14 éveske csinálja, de vv ildikóra kajak hasonlíthatsz:DXD
Fake
jó, akkor most nyugodj meg, vegyél mély levegõt és gondolkozz el azon, hogy nem lehetséges-e az, hogy azért néznek meg, mert szõrös és ilyet ritkán látnak, meg idétlenül néz ki, ha kilátszik.. am kezdem azt hinni hogy fake, mert egy 28 éves nem, NEM lehet ennyire idióta.. XD
kössél egy tyúkbelet is a nyakadba azt is meg fogják nézni olyan kis szeksziboj leszel vele!
Bazzed én vagyok hülye vagy más se érti ezt a kérdést?? Megtanulhatnál helyesen fogalmazni már 28 évesen...
Utolsó: jó fej férjed lehet:D
"kandikáló fekete szõrzetem" Pfuuuj. Ha fürdõnadrág nélkül mennék a strandon akkor majdnem minden NÕ de még a FÉRFIAK is NÉZNÉNEK. de ez nem azt jelenti hogy tetszek nekik.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért néznek ? mosolyognak is olyan kedvesek velem Miért?
fúúú ez a tudatlanság.. ezt nem bírtam ki nevetés nélkül ^^ szóval, szerintem nem azért néznek, mert tetszik nekik az, amit látnak... ohh yeah, ez mekkora! XD viccen kívül, borotváld le, ha nem szeretnéd, hogy emiatt megbámuljanak.. de ha te ezt élvezed, akkor meséld be továbbra is magadnak azt, hogy tetszik nekik a "szõrzeted" és azért figyelnek.. :)
Próbáld ki!!! Borotváld le csupaszra. Menj ki a strandra bikiniben de úgy hogy beraksz egy betétet. a "szárnyakat" hajtogasd ki ahogy kell. Megnéznek vagy sem? mart akkor nem a szõr miatt van.
A kérdező hozzászólása: A barátnõmet is figyelik a pasik, eddig nem mert kopasz volt neki, most a szõrzet amióta látszik rajta nézegetik a pasik feltûnõen.Igaz Ö sárga bikinit használ ha vizes teljesen átlátszik. szerintem a szõrzet az szépíti az arcunkat ez tuti.
na neeem ilyen nincs ez 1 QWA NAGY FAKE!!!
Sírok a röhögéstõl:D
Ha higénikus a pasi akkor finom...:)
Kóstold meg a sajátod és megtudod, milyen. Pasinál tapasztalataim szerint az elõváladék sós, a sperma meg kesernyés. De am. sok mindentõl függ az íze.
Ha úgy fogod fel, hogy gusztustalan lesz és félsz is tõle, akkor nem lesz jó íze. Ellenkezõ esetben megtetszeni fog :)
Javasolnám, hogy elõtte néhány órával egyetek ananászkompótot. Tényleg édesebb tõle a sperma íze. Már ha esetleg a szádba kerül. És igen, mosdani elõtte.
Ha a pasi teljesen tiszta, akkor szerintem az ízetlen (legalábbis eddig 3nak az volt) :D , a nõ viszont fürdés után is sós egy kicsit. Viszont ha kicsit is izzadt, akkor baromi rossz lesz az egész. Én azt ajánlanám, hogy elõször mikor ezt csináljátok, csináljátok fürdés közben.:) Így biztos jó lesz.
Ilyen dolgok elõtt az ember általában fürdik na...ha túl sok tusfürdõ sikerül akkor az is közrejátszik, de szerintem alapból nincs íze 21/L
Leginkább kicsit sós
Ezt azért nem mondanám. Van egy jellegzetes íze, ezt nem lehet elmagyarázni. Én mondjuk még jobban beindulok az ízétõl/illatától
Bnöm azt mondta finom....az õvé rossz sajnos :(
a válaszolók olvassák már el a kérdést mielõtt válaszolnak... (pár emberre értem) ugyanis a csaj azt kérdezte, hogy a NEMISZERVÉNEK milyen íze van, és nem azt, hogy a spermának... mellesleg szerintem semmilyen íze nincs, olyan mint a bõröd íze akárhol máshol...
Íztelen, de csak addig amíg nem jönn elóváladék. Az sós egy picikét!
Én megkóstoltam az ondómat, egyáltalán nincs rossz íze , teljesen semleges.Ha fõzök valamit azt sem adnám a vendégeknek anélkül, hogy megkóstolnám...
nagyon keserû az enyém :(
hát jó esetben ízetlen a pasié:D
Pasim szerint az enyém ananász ízû. Az övé pedig sûrû, kesernyés és néha ragadós. sorry
én már nyaltam meg a saját spermám és sztem édes inkább de elég szar sztem ....
Ha mindketten nemrég mosdottatok ott lennt, szerintem tejesen íztelen a pasika nemiszerve :)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor iztelen és a lányoknak ?de nagyon kiváncsi vagyok még több véleményre is irjatok köszikeee
Ez azért nem igaz. A nemiszerveknek van egy jellegzetes ízük, illatuk.

A magasabb pasiknak nagyobb a nemi szervük?

Mert ha tizenévesen úgy megnõ egy pasi, hogy nagyon magas lesz, akkor az is nagy neki?

Legjobb válasz: nem

nem
16, ezt orvosok állítják, nem én találtam ki.
"Általában mindenkinek akkora a farka mint az apjának" szerintem ez általánosságban sem igaz, mivel mindkét szülõ génjei számítanak. itt is. tudok rá példát, hogy az apának kb 15cm, a gyerekeknek meg 20+
Általában igen. ;-)
Én 187 cm vagyok, eléggé vékony. Szóval vékony vagyok, és hosszú. A farkam meg nem túl hosszú, tök átlagos, és vastag. Szerintem aránytalanul vastag a testemhez képest.
Nem nagyobb, ahogy a testméret, úgy a farokméret is genetikai adottság. Általában mindenkinek akkora a farka mint az apjának (nem vicc)! 190 cm vagyok, kb. 100kg jól fejlett, erõs, izmos alkattal (nem vagyok elhízva), de a farkam átlag méretû.
En vavyok ra az elo pelda, hogy igen. :D
Pedig pont fordítva van. :D Nem én mondom, hanem pár unatkozó angol tudós, akik összevetették a testmagasság és a pénisz hosszát. Arra jutottak, hogy minél magasabb valaki, annál kisebb a fütyköse. Ami nem azt jelenti, hogy miden 185 cm feletti pasinak kicsi van, hanem azt, hogy statisztikailag kisebb az esély, hogy a csajok nagy szerszámot találnak a kisgatyában. Ha öreganyám megkérdik, ezt õ több éves kutatómunka nélkül is megmondja. Kis ember nagy bottal jár. És nagypapa valóban nem volt valami magas férfiú, de 45 évig éltek boldog házasságban. :) A fiúk testi fejlõdése pedig változó. Van, aki hirtelen nagyot nõ, elárasztják a férfi hormonok, és pl. hetedikben neki lesz a legnagyobb fütyköse az osztályban. Ami nem jelenti azt, hogy a késõbb érõ fiúk közül nem lesz pár, akinek 25 évesen jóval termetesebb hancúrléc jut. Attól, hogy hirtelen megnõ, itt-ott még lehetnek elmaradások, ahogy az is lehet, hogy valakinek pl. a lába nõ nagyot (két cipõméret egy nyár alatt), de a teste csak következõ évben követi ezt az ugrást. Kamaszoknál a test változik. Ez van, ezt kell szeretni. Nem véletlen 18 éves kor a nagykorúság határa (illetve sok helyen 21 év), mivel nagyjából ekkor már minden befejezte a növekedést, látszik kinek mi mekkora lesz, a fejlõdés végleg megáll. Innen már csak öregszetek.
utolsó de a hangsúly az ismerek kivételek mindig vannak de átlagba nagyobb..
semmi összefüggés. ismerek olyan srácok ki 178 centi és 20 centis farka van meg olyat is aki 193 és 15 cm
én magas vagyok és ezzel arányosan nagy ;)
viszonyítás irják hogy nem de igen bizony egy 210cmes csávónak ne mondják máer hogy nem lesz átlagban nagyobb a pénisze is mint egy 160cmes törpe csávónak..... dehogynem mint minden végtag az is nõ ha nagyobb a test egy másik emberhez viszonyítva nagyobb :)
én magas vagyok, és elég sok exem visszajárt hozzám... :)
de
Persze... Meg a két fülcimpád arányossága is befolyásolja a farkad méretét..-.-"
nem
nem
na mindegy. ezt úgysem tudjuk leellenõrizni.

Vannak olyan csajok akiknek az tetszik ha egy pasi nem borotvalja a nemi szervet? Es jo szoros neki az tetszik az ilyen csajoknak?

jo lenne ha lennenek ilyen csajok is.

Legjobb válasz: Hát persze! Mindenki szereti a torkánakadt szõrt!

Hát persze! Mindenki szereti a torkánakadt szõrt!
azért gyanús, hogy az egyes válaszolót mik nem érdeklik... kérdezõ én a helyedbe vigyáznék
Én inkább úgy mondom, hogy nem zavar. Jobban szeretem a rövidre van vágva, de nem csupszra, de a szõrös sem zavar. 22/L
Mi ez a kecskemánia??? Idegesito vagy... Am nekem a rovid szor tetszik
Engem sem zavar ha szõrös sõt nekem is inkább a rövidre vágott jön be mint a csupasz.
igen nekem tetszik ha nagyon szõrös
a csupasz borzalmas, pedofilok biztos szeretik, legyen szõrös, mondjuk ha nagyon jeti az megint más tészta...
Talán azért, mert tetszel neki?...
A kérdező hozzászólása: hát szinte majdnem midnen nap együtt vagyunk ilyen téren szoval nem hinném h kilenne éhezve, hacsak nem nimfomániás
A kérdező hozzászólása: Ja! És már több féle módon is sexeltünk! Egyik nap pl kimentünk a közeli tópartra este, és kint a szabadban csináltuk.
A kérdező hozzászólása: Hát az hogy a buszon megujjaznál na azért az erõs. Nem? :) De a csöcsörészés még elfogadható lenne:)
Büszke lehetsz magadra.
A kérdező hozzászólása: Miért? Mert a tóparton csináltuk?? Azt mások is csinálják! Sõt én tavaly pl láttam olyat is a velencei tavon, hogy ott a vizben kúrtak a szemünk láttára! Na és akkor most azok is büszkék lehetnek magukra???
"Mindegy hol vagyunk, utcán v otthon, egyszerûen nem bír magával" Nem õ tehet errõl hanem a farka.Az meg külön élõlénynek számít amit nem lehet irányítani
Addig orulj, amig ilyen. Rosszabb lenne a masik veglet. Ha az bekovetkezne, visszasirnad a mostani allapotot. Szoval szimplan orulj, hogy ez van, es kesz. :)
"normális az?" Nem. De ez nem feltétlenül baj. Nem mindig a normális a jó.
én tudom irányítani a farkjsg ádáajsd
Arra még nem gondoltál h a napi 1 szex nem elég neki, ?? Nekem sem elég a napi egy de azért nyilvános helyen nem nyulkálok mert nem illik. A popsiba markolás még okés de ezeket ne engedd.
Szerintem is ez már kicsit durva hogy benyúl a nadrágodba nyilvános helyen... valószínû kielégítetlen és kangörcse van.
Sztem nagyon ki van éhezve a barátod. Egy jó szex sztem egy ideig helyretenné.
Ez baj lenne?
A kérdező hozzászólása: Ezt én is gondoltam :) de ez nem átlagos viselkedés nála hanem elég fura. Mert mindegy mit csinálnuk, akár ha csak sétálunk az utcán akkor se hagy békén, folyton ondja a sexes szövegét és mindenhol fogdoz mindenki elött.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem baj mert tetszik ez nekem, igy legalább tudom h én kellek neki :) csak nem szokott ilyet csinálni és ez fura nekem.
Örülj neki, te autósmoziban székfestõõõõ :D Én is ilyen pasi vagyok :D
A kérdező hozzászólása: mi az hogy autósmoziban székfestõõ? :D
Én olyan feleségrõl álmodozak, akit annyira szexinek tartok hogy mindig felál tõle a farkam. Ó hogy mennyire irigylem a barátodat. Egy álom valósulna meg...
Autózmoziban székfestõ... Négy lába van, asztal de nem szék.
A kérdező hozzászólása: Igazából én magamat nem tartom annyira sexinek mint õ engem. Sõt! Egyáltalán nem, mert sztem csak egy átlagos csaj vok :) De én nagyon örülök h ö igy lát engem, mert ez jó érzés és biztató :)
A kérdező hozzászólása: De most komolyan kérdem, hogy szerintetek, az normális dolog hogy az utcán gondol egyet és mindenki szeme láttára, benyúl a nadrágomba? :)
Miért ne? Én még a a buszon is megujjaználak Baby. Meg csöcsörésznélek.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam h napi 1x :) többször is szokott lenni.

Egy nagyon magas pasinak (202cm) milyen hosszú a nemi szerve?

Kialakulóban van egy új kapcsolatom egy nagyon magas sráccal (202cm),nem szeretnék nagyon meglep?dni,jó lenne tudni, hogy mire számítsak. 17/L

Legjobb válasz: ezt így nem lehet megállapítani. se magasságból,se az orrából,se a tenyerébõl. majd ha elõveszi megtudod.

ezt így nem lehet megállapítani. se magasságból, se az orrából, se a tenyerébõl. majd ha elõveszi megtudod.
Hát ez meglepetés lesz, mert van olyan haverom, aki csak 168cm, de 18-as farka van és van olyan aki 188cm magas és csak 13cm, de olyat is ismerek, aki 195cm és 22cm a farka, meg van olyan is, aki 172cm és 15cm a farka. Na ez ilyen, akármi lehetséges. :D Szép is a változatosság. :D
ma 01:42 Hogy tisztában vagy az ismerõseid méreteivel xD
Szia a párom 2 méter magas, és átlagos pénisze van, szóval nem féltetlenül kell a magasságra alapozni.
Látom Te is a mély kapcsolatokat keresed.... Ez durva kérdezd meg, aztán válassz a mérete alapján.... Boccs az offért... Nincs egzakt összefüggés a testmagasság és a pénisz méret között, sõt elárulom eddig még nem találtak semmilyen arányosságot semmilyen testrésszel, úgy, hogy marad a zsákba macska. Nehéz az élet :D:D
Még csak most ismerted meg, de már a [email protected]ának a hossza érdekel. Derék!
Semmilyen összefüggés nincs a testmagasság és a péniszméret között.
#2! Az egész környék téged kúr?
A magasság nincs összefüggésben a farokmérettel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de nagyon furcsának tartom, hogy alacsony srácnak lehetne elvileg hosszabb himmvesszõje, mint egy magasnak.am nem jöttünk össze...:-(
A kérdező hozzászólása: 7/9-esnek: 3 hónapja ismerem, de 4-5 napja kezdtünk így sokat beszélgetni meg féjszezni
ez egy nagyon okos kérdés... amúgy mióta ismered a srácot?
Lábméret alapján ki lehet számoli:D ha nagy a lába akkor nincs gond:D

Barátom miután megujjaz szereti az ujjain érezni a nemi szervem illatát és vonzónak találja. Minden pasi így gondolja?

Legjobb válasz: A válaszom erre annyi, hogy énis vonzónak találom! Szóval ne gondold azt, hogy gusztustalan amit csinál!

A válaszom erre annyi, hogy énis vonzónak találom! Szóval ne gondold azt, hogy gusztustalan amit csinál!
Igen:) )
A pasik legtöbb része imádja a punci illatát.
Én is szeretem de nem az ujjamon :D Amíg érzem az ujjamon a punciszagot, addig nyalogatom ameddig el nem tûnik tehát nem valami hosszú életû :D PUNCIÍZ FOREVÖR
Biztos ha az mondja hogy szereti, mire másra kéne izgulnunk mit a párunk illatára?
en is szeretem szagolgatni :) eloszor csak titokban csinaltam, aztan a csajom rajtakapott :D jol kirohogott, de nem nezett hulyenek. azt furcsalta, hogy nem mertem elotte szaglaszni. en nagyon elvezem az illatat es ezt tudja is! szerintem addig jo mig ez igy van:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!:) Örülök, hogy tetszik neki mert kimondottan izgatónak tartom!!:)
hat johogy vonzo :)
Nem mind, de sokan. Örülj neki, hogy így is összeilletek. Egyébként a nemi szervek mindkét nemnél sok olyan anyagot termelnek, ami a másiknak vonzó.
hát akkor csak szagolgassátok egymást, csak nehogy odafingjon, bár lehet az is ízleni fog XD

Számotokra izgató hatású az, ha egy pasi nagyon tud nedvesedni? Arra gondolok, ha valakinek olyan nagy mennyiségű az előváladék a nemi szervén, hogy szinte áll rajta.

Legjobb válasz: Én ezt annyira nem szeretem. Izgatónak izgató, ha már nincs rajta ruha, de akkor nagyon hamar kell vetkõztetni, mert amúgy a nadrágján is állni fog (tapasztaltam már...) és sok srác meg képes utána azt még napokig mosás nélkül hordani... (mert az a kedvenc nadrágja...) és az addigra meg már iszonyatosan büdös. Ennek tudatában, engem nem izgat fel igazán. 19/N

Én ezt annyira nem szeretem. Izgatónak izgató, ha már nincs rajta ruha, de akkor nagyon hamar kell vetkõztetni, mert amúgy a nadrágján is állni fog (tapasztaltam már...) és sok srác meg képes utána azt még napokig mosás nélkül hordani... (mert az a kedvenc nadrágja...) és az addigra meg már iszonyatosan büdös. Ennek tudatában, engem nem izgat fel igazán. 19/N
nem
Nekem igazán.
Még sosem tapasztaltam ilyet, de tetszik. :D És ráadásul praktikus is. :D
A kérdező hozzászólása: Hát szívesen bemutatnám neked ezt a dolgot.
Ez nagyon jó. Ennek így kell mûködni, normálisan. Már akkor kell nedvesedni a mûszernek, amikor még csak az elsõ gondolat megszületik. Addig nem érdemes a nadrágot se levenni, amíg át nem ázik minden. Már csak a szárítás miatt se.

Ki mit gondol arról, ha egy pasinak (át) látszanak a nemi szervei (nek körvonalai) gatyában?

Van egy pasi, a sz?kebb fazonokat szereti, mindig is olyat hordott, a mostani cs?gatyái is olyanok, hogy nem a combnál van a s*gge. De csak nagyon hidegben hord alsót, mert utálja, és hát így elég jól látható a f*rka, ahogy oldalra van téve a combjánál, meg kivehet?k a golyói is. Ha meg olyan az anyaga, s?t világosabb a színe, egészen látható a farka mérete, formája, a makkja. Gyakran megbámulják az utcán, buszon, kiscsajok is sokszor röhincsélnek vagy megjegyzéseket tesznek rá, meg "jézusúristen, azt nézd meg!"-eznek. Ti járnátok ilyen pasival? Egyáltalán mit gondoltok err?l? Nektek tetszik, ha egy pasi nem rejtegeti az adottságait? Vagy undorítónak tartjátok, és szólnátok neki? Akinek van már egy bizonyos mérete, az ne hordjon sz?k fazont?

Legjobb válasz: Hát én minden féleképp hordanék meg hordok is boxert. Nekem is van b*zi barátom csõgatyát hord. A farka méretét nézve ha jó a mérte akkor ne takargassa, de ne is mutogassa.

Hát én minden féleképp hordanék meg hordok is boxert. Nekem is van b*zi barátom csõgatyát hord. A farka méretét nézve ha jó a mérte akkor ne takargassa, de ne is mutogassa.
Nekem eleve nem ez a legesztétikusabb testrész. 23/L
az ilyen ocsmány embernek felszeletelném egy éles késsel és akkor majd mutogathatja a tetves farkát
az ilyet rugdosni kéne amig nõl ahaja. énse hordok alsót. de nem direkt úgy csinálom hogy lássák!! kiscsajok is!!! perverz köcsög!!
én sem szeretek alsógatyát venni... 20f
énse.
Legfeljebb egy tevepata.
én még olyat nem láttam, hogy a lánynak látszik a vaginája... O.o
84% úgy még könnyebb megválaszolni :)
Ha bejön a srác akkor mindegy hogy hordja a gatyáját
A balettre emlékeztet.
Diótörõ
Nekem tetszene sztem..:$:D De, azért ne mindig csak szûkebb gatyát vegyen fel:D L.15
szólj rá hogy nem XL es gatyát hogdjon ha XXL a mérete
sztem ez eléggé durva. sztem én nem járnék vele a leirtak alapján. De te tod.:)
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor lányok leggingsben... Elég sok nunit lehet manapság látni ruhán át...
a kérdezõ szerint teljesen normális hogy kiscsajok látják a makkját. ok. akkor normális. aki meg nemúgy öltözik h lássa az a nemnormális? ezek szerint. minek is kérded a véleményünk ha ennyire véded? ja! neked bejön hogy kirakja! akkor nézegesd. de nekelljen már 10éves kislányoknak látni mert szerinted ez normális dolog.
A kérdező hozzászólása: Ezt hagyjuk már, hogy "direkt úgy csinálja". Ha azt vesszük, akkor minden lány, aki spagettipántos, mélyen dekoltált topot vesz fel, sõt melltartó nélkül, nyilván "direkt csinálja". Hát, persze, hisz úgy szeret öltözködni. Õ meg így. És nem b*zi. Normális véleményeket kérnék, és legalább kort, nemet vállaljatok.
hát én biztos meg lennék illetõdve mellette:D de ha neki úgy jó akkor semmi kifogásom ellene:) 15 L
ha annyira látványos, hogy ahogy mondtad, kirajzolódik a makkja, az már nem a "ki hogy szereti" kategória. én beszélnék vele a helyedben. és igen, zavarna, annyira, hogy valószínûleg nem is kezdenék vele, de ha mégis, tuti beszélnék vele errõl és kérném rá, hogy változtasson rajta. nem ciki szóvá tenni, az a cikibb, hogy nem veszi észre. ha amúgy jó a kapcsolat, szerintem ne hagyd hogy ez az "apróság" közétek álljon. a saját érdekedben. és az övében is... 34/N
20.46: nekem benne van a top ötben, mégis úgy gondolom, ahogy utolsóként kifejtettem :)
A kérdező hozzászólása: Na, azért az a kirajzolódó makk csak néha igaz, úgy is mondhatnám, hogy extra (extrém) esetben.
Én inkább a felsõtestet, a hátat és a derekat nézem.
a dekoltált fölsõk, és e között azért van különbség. Elvégre egy lány nem a p*náját mutogatja... pedig kivághatná ott a gatyáját...
te tudod... mi nem láttuk, de a leírtak alapján nekem elég "extrémnek" tûnik :)
84%: nálam száj, orr, a vállrész elölrõl (kulcscsontnál, ne kérdezd, miért) derék, fenék, nemi szerv és haj (nem is annyira a frizura, inkább az állaga, esése:) )
Úgy értettem, az arcon kívül:P
A kérdező hozzászólása: Nem hord xl-es gatyát egyáltalán, és egyáltalán nem xxl-es a mérete, de azért van is neki mivel örömet szereznie. 15 L - végre más vélemény is... Nem mintha a többiekét ne fogadnám el, csak azt hittem, már kisebbségben sincs senki a túloldalon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!